Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Juti! Kösszke a dicséretet. Milus kész férfi olyan kis édi a pofikája. Hamizni való!!!!!!!!!
IRÍGY-IRÍGY AZ ALVÁS MIATT!!!!!!!!!!!!! Kincső mostanság 9, legkésőbb fél 10 és alszik. Ma pl. 8. viszont kelünk még mindig kétszer enni, majd hajnal fél 7 körül ébred. Ma is arra ébredtem, hogy a gyerek keresztben van az ágyban és szinte már beszélget a feje felett lévő figuráknak. Majd egy óra alvás, 8-kor megint nagy szemek, fél óra múlva megint kidől egy picit. Nagyokat csak lent alszik a levegőn. Most mióta jó idő van csak akkor kell kivennem, hogyha nagyon nem álmos, mert akkor többet lát. Viszont ma lent 3-szor is alukált, úgy hogy cumi és a kis plüss sárkány.

Kriszta! A pixelekkel még mindig gond van? Én személy szerint nagyon-nagyon kiváncsi vagyok a pincurodra! :oops: :D

Mi régen szenvedtünk nagyon sokat az alvásal. Mióta meg tudja fogni ezt a kis plüss rongyocskát és elfogadja gond nélkül a cumit, nincs gond (kopp-kopp) Fürcsi előtt tegnap is picit nyöszörgött, letettem, cumi a szájába + sárkány bébi és nem kellett 5 perc a gyerkőc már ájult is befele :D A titka nálunk, hogy napközben ne az ő ágya legyen.

Kép
bettó

Sziasztok!

Dóri is csak a levegőn alszik nappal nagyokat, a szobaban max 1 órát, kívancsi vagyok, hogy ez a nagy melegben is így működik-e majd...
Éjszakai alvás: MI f8kor fürdetünk, próbaljuk szigorúan tartani, hogy legyen azért egy rendszerszerűségünk, ami persze sosem sikerül, de nagyon szeretném. Én galád módon "felébresztem" (inkább megkínálom) Dórit f11 - 11 körül, amikor én is lefekszem, eszik egy picit (tápszeres a drágám) kb 50-60 ml-t, tényleg nem sokat, de ezzel kihúzza hajnali 4ig, 5ig, mikor hogy, tegnap pl csak 2-ig. Előtte meg átaludta az éjszakát. Szóval a fene tudja, mitől függ ez nála, gondolom, sokmindentől. :)
Ja! És apukájával együtt, (akinek előző napon van a szülinapja, mint a lányának) vízöntők! Ráadásul az összes barátnőm is! :) Nem terveztük ezt a részét, de jól jött ki. Kedves, mosolygós, csak akkor sír, ha oka van. Jók a vízöntők is!! :wink:

sziasztok

Kép
monkeyhead

Sziasztok!

Hát, nem tudom mit csináljak, de Milcsi sztrájkol alvás terén. Nem hajlandó elaludni, mondjuk ma 3,5 órát aludt délután apja ágyában, nem is csoda, hogy nem olyan fáradt. De már fél éjfél, ilyenkor alucizni szokott!!!
Itt fekszik mellettem a babakocsiban, mert a kiságyában sír, ölben nem alszik el, mert leseget, apja ágyában nincs hely, hát marad a babakocsi, de ebben is csak virgonckodik. Ááááá! Segítség, nem fürödtem, nem vacsiztam, pisilni is csak úgy tudtam, hogy odatoltam a babakocsit a wc ajtóhoz, mert apja már alszik, én meg nem hagyhatom egyedül, mert reklamáció van! Holnap veszek egy könyvet, már kinéztem a könyvesboltban, A jó alvás titka, vagy valami ilyesmi a címe, remélem segít, mert én már aludnék.

jutiboszi

Képzeljétek, mi volt ma a boltban! Remélem mi sosem kerülünk ilyen helyzetbe. A szitu: Kisfiú hisztisen sír, anyja mellette csitítani próbálja azzal, hogy megveszi neki amit kér. A kisfiú tovább sír, és közben a következőket mondja sírás közben:
-De anya, miért ütöttél meg, ez fájt nekem, de anya, apához akarok menni, ne üss meg többet kérlek!!!

Ez komoly, szó szerint ezt mondta a kb. 8-10 éves kisfiú. És ami durva, hogy anyuci egyáltalán nem tűnt durvának, sőőőt, tök kedves próbált lenni, gondolom égett a pofája, mert a kissrác olyan hangosan mondta mindezt, hogy az egész bolt hallotta. Szégyen!!! Azért oké, hogy a hisztit kezelni kell, de mit kaphat otthon az ilyen gyerek, amikor senki sem látja? Mert gondolom azt a pofont is az utcán kapta. Nagyon nehéz lehet.

Na, úgy tűnik Milcsi végre elaludt a babakocsiban. Nálatok is szól a zene miközben neteztek? Ez a Nyugtató babamuzsika? Mert nálunk megy, lehet, hogy erre aludt el????? Esküszöm, rendelek, nagyon tetszik, és ha Milánnak is, akkor kész főnyeremény.

jutiboszi

Remélem, jó éjszakád volt Juti :)
Mi hallgattuk már ezt a zenét a pocakban is, szokta hallgatni, de Dóri nem alszik el rá, ha aludni szeretne, inkább zavarja. De ettől más babára lehet altató hatással természetesen! :)
Akkor a látott anyuka elég jól odasózhatott annak a szegény gyereknek, ha így emlegeti.

Én a múltkor az Auchanban olyat láttam, hogy a kb 2 hónapos gyereket kézben vitte a család (apuka, anyuka, nagyobb gyerek) és vörösre üvöltötte már magát. Aztán a következő percben megjelent mellettem anyuka, kezében a gyerek, a gyerek szájában a tejes vagy tápszeres cumisüveg, amit az anyuka az állával támasztott meg, miközben levett valamit a hűtő polcről!!!!! Kérdem én, miért nincs 10 perce leülni egy padra, be a kocsiba (gondolom, nem gyalog jöttek a soroksári A.-ba), hogy megetesse azt a csöpp gyereket??? Miért kell egy ilyen pici gyereket kézben vinni egy ilyen nagy bevásárlásra? Természetesen, ha nem tudja kire hagyni, vigye el, ha már anyuka nélkül nincs bevásárlás, de nekem ez is már az elfogadhatatlanság határát súrolná... Koszos kézzel eteti, tapogatja azt a gyereket stb... Remélem, az a pici nem kapott el semmit ott!

Kép
monkeyhead

sziasztok!

K.Kriszta!

Nem emlékszel véletlenül, hogy hol olvastad azt a baba horoszkópot?

Egyébként nekem a sógórnőm is halacska, és ő is egy mindig mosolygós tündéri csaj.

Csilla
kiscsillag1

Sziasztok! :D

Betto,gyönyörü szeme van Kincsönek!!!! :D Nagyon helyes csajszi.

Juti,meg mindig ennivalo a Milcsi. :D Es azok az igezö szemek!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Panka,tenyleg jo nagy a fiacskad es szep,formas baba! :wink:

Par kepecske rolunk,majd jövök..
Kép

Kép

Kép
ami6

Juti!
hogyan tudom azt a zenét megszólaltani ??? :roll:

Ami!
Milyen fiús már a babád két hónaposan :D
Zsuzsi
zsuzsi80

sziasztok, holnap lesz a Csak csajokban a babák altatásáról, valami 5 módszer. hatha segít...

Kép
monkeyhead

Ami!

Hatalmas fiad! Szerintem ő kb. akkora lehet, mint Dani :)
Tegnap bent voltam a kórházban, meglátogattam barátnőmet, aki tegnapelőtt szült. Annyira picike a babája, pedig nem is kicsi, mert 3800g, 58 cm. És mégis. Annyira picike. Felfoghatatlan ez a gyors növekedés. Alig birom követni. Van olyan ruci, amit fel se vettünk eddig, mert nagynak tűnt, most ráadtam, és kicsi :(:(:(
Így használat nélkül adom vissza annak, akitől kölcsönkaptuk...
Lassan indulunk sétálni, el kell ugrani a gyógyszertárba.

Alvás...

nálam az altató éneklése és az arcsimogatás bevált eddig... Egyre halkabban éneklem. (Aludj édesem már... ) Néha a szeme körül simizem, és akkor lehunyja a szemét, és egyszercsak csukva marad...

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!

Néztem babakocsit. Eddig is tudtam, hogy van iker változtatható irányú, de kegyetlen drága. Már ahoz képest!
Egyszemélyesből van 60 ezer féle, ikerből meg MAGYARORSZÁGON kb 5-6!! :shock: Ha újonnan veszem az 70-80 ezer ft!

Most használtan találtam 37-ért. A napokban nézem meg. Képen jó, de ami még fontos, hogy 78cm-nél nem lehet szélesebb, mert nem fér be a liftbe. Babakocsitároló nincs, és a 9.-en lakom... :?

Jelenleg 60cm-esek vagyunk, és 5,6-5,9 kilósak kb. Minden rendben velük, ma voltunk kontrollon :D

Kép

A bordó Lilien, a sárga Jázmin :D

Kép
Kép
labasv

Bettó,
Megpróbálok képeket feltenni, hátha sikerül:)

Csilla
Itt a link a bébihoroszkópról:
http://www.bebilap.hu/horoszkop/

Juti,
Hogy telt az éjszaka? Milán mennyit alszik nappal és fürdetés előtt mikor alszik utoljára?
Én azt vettem észre nálunk, hogy kb azóta van gond az alvással, mióta nappal is elég rendesen alszik. Mikor nappal nem aludt és az esti fürdetés előtt akár 4-6 órát ébren volt, akkor éjjel nagyon jól aludt, de mostanság elszundikál már napközben nem egyszer, igy lehet nem annyira fáradt, hogy aludjon éjjel is sokat.

Én meg arra is gondoltam a mi ébredásünk kapcsán, hogy nem lehet hogy azért ébred fel, mert szomjas? alig szopizik valamit, tehát azért nem mardossa az éhség.:)

Kép mosoly

Kép box

Kriszta

Kép
k.krisztina78

Halihó!

Vivien! Jó nagyot nőttek a csajok már, kis mosolygósok, látszik, hogy boldogok!

Ami! Kész pasi a kis drágás. Nagyon szép ez a fekete-fehér fotó :wink:

Panka! Nálam is bevált a pofi és szem környéki simogatás. Viszont nálunk beszélni, énekelni nem lehet, mert akkor rám figyel nagy szemekkel. Más zene mehet, de hogyha én motyogok neki, akkor nincs alvás. :D

Juti! Nem semmi, sajna vannak ilyen szülők. A legrosszabb, hogy szoktak fülenteni a gyerkőcök, no de ilyet.... nem hinném :shock:

Manka! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK SZONJÁNAK!!!! :D

Kép
bettó

Kriszta! Tünemény ez a srác! A mosoly.... nagyon tünci :wink:
Nálunk nagyon nincs összhangban a nappali és az esti alvás. Tegnap 3-szor is aludt és ahhoz képest 8-kor le tudtam tenni. Most meg kidől fürcsi előtt 1/4 órával. :shock: Pedig meg kell fürdetnem, ilyen melegben nem maradhat ki egy fürcsi sem, főleg, hogy imádja.
Lehet, hogy kezdenek szomjasak lenni, hiszen elég meleg volt ma is. Kincső napközben már két hami között szinte mindig kortyol vizet.
NAGYON FÉLEK A 40 FOKOS MELEGTŐL! Mi lesz velünk. Se séta nap közben, lakásban is 30 fok alsó hangon. Se alvás, se étvágy... Uhh nem is merek belegondolni.

Kép
bettó

Friss képek :wink: Amelyiken alszik látszik, hogy anyukája vére is van benne, én is így szeretek alukálni, félig hason. :lol: Kép Kép Kép Kép

Kép
bettó

A leánykám tudja, hogy nem szabad lemaradni a fürcsiről. Csak fél órát csúsztunk, az belefér :lol: És érdekes már most alukászik is.
:D

Kép
bettó

Megirigyeltem a fekete-fehér fotót! Én is művészkedtem :):):)

Kép

Panka

KépKép
pankamama

Hú jó nagy lett... kicsit akartam :)

Panka

KépKép
pankamama

Kriszta!

Köszi a horoszkópos linket!

Csilla
kiscsillag1

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam... Harkányban voltunk egy hétig... kicsit "nyaraltunk"... nagyon jó volt... Ádám is élvezte... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon szépek a babácskák! És mekkorát nőttek már :roll:
Vendég

Bettó, aranyos vagy, hogy gondoltál ránk! Vasárnap lesz kertiparti anyukáméknál, akkor ünnepelünk! Már nagyon várom!
Úgy szeretem nézegetni a képeiteket!

A többi srácért is odavagyok! Jó széria! :D
Egyébként pont egy éve készültek a babáink, gondoltatok már erre? Nekem épp ma jutott eszembe.

Monkeyhead, milyen néven szólíthatunk? Mert így kicsit vicces. Szívesen látnék képet Dóriról is! :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lili
KépKép
KépKép
manka79

ÉS a legfontosabbat nem is írom! Ábrisnak recés az ínye alul, azaz töri át a fogacska! Tegnap elkezdte ontani a nyálát, meg öltögetni a nyelvét, és nem fürdéskor megnéztem, és tényleg! Hát, ebben sem hasonlít a nővérére! :D

Azt is akarom már kérdezni, hogy akik Pesten laknak, mit szólnátok egy talihoz? Valami helyszínt keresni, ami mindnekinek jó. Meg olyan jó lenne, ha vidékiek is tudnának jönni, én szívesen befogadlak titeket egész napra! Vagy ezt nehéz nagyon összehozni?

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Hahó!

Én is szívesen találkoznék veletek!
Hozzám is jöhet aki vidéki, aztán innen indulhatunk a találka pontra :)
Kopaszi gáton séta??? Mondjuk ott azt hiányolom, hogy nincs egy kávézó vagy fagyizó... pedig azt szeretem séta közben...

pusz

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!

Egy találkábanén is benne lennék..) Jó lenne.

A nagy nyári melegtől én is félek már előre, mert milyen nyűgősek lesznek ha folyik róluk a víz, és semmit nem tudunk majd tenni ellene.

Kriszta

Kép
k.krisztina78

Panka, Kriszta, de jó, hogy ti is szívesen taliznátok. Viszont nekem nincs kocsim, és 2 gyerekkel bkv-zni azért nem tudok nagyon messzire, szóval részemről a lehetséges helyszínek: Margitsziget, Szt. István park, Városliget, Szabadság tér, Millenáris... Mi a Nyugatinál lakunk.

El is felejtettem mondani, hogy az alváslaboratóriumban mindent rendben találtak Ábrisnál. Úgyhogy most megnyugodtam kicsit.

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Manka,

Szerintem mindegyik hely remek ötlet. Én ugyan kocsival közlekedek, de sajnos a kis autóm az autósülés miatt 2 személyes lett. (kis autó, 3 ajtós és túl nagy az autósülésünk, amitől nem lehet visszahajtani az anyósülést.)
Igy sajnos nem tudok olyat bevállalni, hogy beültetek magam mellé valakit.:(

Hogy néz ki egy ilyen alváslaboratórium? Mit csinálnak ott a babákkal? És mi alapján lehet oda bevinni őket?

Kriszta

Kép
k.krisztina78

Kriszta, mi azért mentünk, mert beriasztott a légzésfigyelő, nem vsz., hogy nem lélegzett, de aggódtam, és inkább elmentünk. Nézik a vér oxigénszintjét, a légzés-és pulzusszámot, ilyenek... Bárki mehet, akinek alvásproblémája van...
Akkor megbeszélünk egy júniusi időpontot talira, jó? Mert május már eléggé teli van nekem.
Te hol szültél?

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Halihó!

Manka! Ugye-ugye mondtam én :wink: Köszike a dicsit :wink:
Én gondoltam rá, hogy egy éve készült Kincső, főleg mert kb. a házassági évfordulónk környékén jött össze, így végképp nem lehet elfelejteni :oops: :D
Édesek a csöppök, kis tüncik nagyon!

Én is benne lennék egy taliban. Nálunk egy gond van. Apa nem tud jönni, hogyha tesómmal ruccanunk ki, akkor valaki jó lenne, hogyha az autópálya végénél taliznánk, mert Pesten nem merek vezetni és tesóm sem. Márpedig tesókámnak kellene, mert a drága kis tündér leánykám kedven helye még mindig nem az autóülés, hanem anya ölében van. Hogyha felébred neméhes, nem álmos, stb, akkor fél óránál tovább nem szeret bent lenni :shock:

Panka! Nagyon jó lett a fotó. A mi családunk kissé fotó mániás, úgyhogy jöhet még bőven :oops: :D

Kriszta! BOCSI BOCSI BOCSI. Őszintén megmondom, amikor felmentünk a városba nem a győgynövényesünk előtt mentünk és ma jutott eszembe, hogy menni kellene. Holnap, hogyha jó idő lesz, nem fogom kihagyni. IGÉREM!

Nálatok nem voltak nyűgösek a csöppök ma? Kincsőnek szegénykémnek extra rossz napja volt. Aludt napközben megint vagy másfél órát. Most 8-kor kidőlt. Kiváncsi vagyok meddig húzza a drága.

Kép
bettó

A városliget nem lenne rossz!!!
Ott könnyű parkolni is a Felvonulás téren, és közel van az M3 bevezetőhöz, már aki onnan közelít vidékről...
Egy vasárnapi nap lenne jó talán, amikor nincsen semmi történés a Hősök terén.

Ja és mi nem voltunk ma nyűgösek! Sőt! Olyan kacajokat vágott le Dani, hogy én is csak mosolyogni tudtam egész nap :)
Délelőtt voltunk baba-mama tornán. Azt hittem, a babákat is megtornáztatjuk, de kiderült, hogy nem, csak a mamák tornáznak, a babák meg közben - kortól függően - játszanak, fekszenek, alszanak stb... Dani ennek ellenére nagyon kifáradt, mert ezerrel figyelte anyukáját, mit bohóckodik, és nagyokat mosolygott rajta :):):)

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!

Most nincs időm megint sokat írni, csak a lényeget próbálom!
Milcsi végre elaludt a kiságyában ma, de előtte sírt, pocifájás miatt, aztán kaki, és nagy nehezen bealvás, de a kiságyban!!! Hurráááá!

Már ő is ügyesedik, ügyesen fog mindkét kezével, és nem is engedi el amit megragadt. Kiveszi a szájából a cumit, és teli szájjal vigyorog, aztán próbálja visszatenni a cumit, nem tudom, mennyire tudatosan, mert nem nagyon sikerül még. Ma szopi közben könyvet olvastam, szép színes képek voltak a könyvben, és mivel fekvésben szopizott, csak úgy tudtam olvasni, hogy fölötte volt a könyv a levegőben. Szopi végén úgy rátapadt a könyvre, már kezdtem azt hinni, hogy tud olvasni! És nyafogott amikor elvettem! Jövő héten beíratom egyetemre!!! :lol:
A forgás most kicsit abbamaradt, egyelőre csak ott tartunk, hogy hátról oldalra fordul, és próbál tovább, de a keze még akadályozza. Nem baj, majd megtanulja!
Vettem könyvet! Naaaagyon jó! Még nem olvastam ki teljesen, mindig szopi közben olvasgatom, de remélem használ majd. Babánk édes álma- ez a címe. Szép könyv, érthető, lényegretörő, színes, tetszik nagyon- meg Milánnak is!!!

Dr. Spock? Ki hallott már róla? Szeintem érdemes olvasni- egy barátnőm szerint alap mű gyereknevelésben. Jó dolgokat ír, tetszik. Persze nem akarok könyvből nevelni, de ad 1-2 jó ötletet, az tuti. Meg az tetszik benne, hogy nem úgy írja, hogy tegyem ezt meg azt a gyerekemmel, hanem úgy írja, hogy megpróbálhatja azt a szülő, hogy..., de ha nem úgy látja jónak, akkor ne tegye. Szóval ötleteket ad, nem parancsokat osztogat, nekem nagyon bejön!

Holnap megint jönnek anyuék, lesznek biztos új képek!

Ami, Panka! Én még a kórházban csináltam Milcsiről ilyen művészi képet: Kép

Minden baba nagyon szép!!!!

Szonjának pedig utólagos BOLDOG NÉVNAPOT!!! Kép

Na, mára ennyi! Puszilok mindenkit!

Irigy-irigy nagyon a pestieknek a találka miatt!!! Később talán mi is megyünk, de egyelőre Sopron, aztán szépen lassan tovább is.

jutiboszi

Manka,
Én eresetileg a Schöfiben szűltem volna, de sajnos ott már nem lehetett, igy a Sote II-n kötöttünk ki a dokimmal. Elég szörnyű volt, de túléltük.:)
Amig nem találtam meg ezt a fórumot, már kezdem gondolkozni rajta, hogy elviszem Kristófot valami alváscentrumba, mert nem értettem nappal miért nem hajlandó aludni, még akkor sem mikor láthatóan baromi fáradt, de ti itt megnyugtatattok, hogy ti is kűzdötök ilyennel, igy aztán lemondtam róla, és azóta javult is a helyzet. Ugye a múltkor hagytam kicsit sírni, és most már ott tartunk, hogy kicsit nyűglődik és elalszik magától. Csak most meg ugye ébred állandóan éjjel is, nem 1x, pedig eddig legalább éjjel aludt és csak 1x kellett kelni hozzá, most meg....

Szerintem is a júniusi időpont jó lenne, arra még mindenki tud táblázni.

Bettó,
Semmi baj, ha jársz arra és eszedbe jutok, akkor megköszönöm, hogy küldesz nekem porocskát.
Kristóf sem volt nyűgős ma, de készüljetek, emrt hétfőn valami erős front jön jó kis lehüléssel, lesz itt nyűgősködés biztos.:)

Én babaúszásra szeretném vinni lassan Kristófot, csak valami jó helyet kellene találni.

Jó hétvégét és nyugodalmas éjszakát mindenkinek.:)
Kriszta

Kép
k.krisztina78

Tali
Elvileg mi is benne vagyunk...

Manka
Látod, mondtuk... :wink:

Betti
Azért gyerekkel az ölben autózni veszélyes... és komolyan büntis dolog...

Mi nagyon élvezzük ezeket a napsütéseket... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Sajna a találka nekünk sem igazán megoldható.Mi is az ország legkeletibb részén vagyunk,de az időbeosztással is van gondunk.Nálunk soha nem lehet előre tervezni semmi programot.:(
Tündériek a babák!!!Hogy múlnak a hetek-hónapok.... :o
Még nemrég cipeltük a pocakot:)
Hoztam én is pár új képet:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
ildikó82

Halihó!

Kriszta! Ma nem felejtelek el! Igérem :wink:

Laura! Sajna tudom, hogy veszélyes és bünt is, ezért sem megyünk messzire. Viszont azt sem hagyhatom, hogy ordítson a gyerekem, mint a sakál. Majd elmúlik remélem :roll:

no majd később a többit mennem kell

Kép
bettó

Ildikó! Édes a te kis csajod is :wink:

Kriszta! Nem felejtettelek el, hétfőn délelőtt kapnak árut, tetettem el neked ánizs magot. :wink:

Kép
bettó

Hali!

Én nem tudok bkvézni ikerkocsival...alig van olyan busz, amire föl lehet tolni. Max a Margit sziget jön szóba, mert oda gyalog is el tudok menni, vagy 106-ossal, mert az alacsonypadlós.
De mostanság az egész utat, vagy legalább a felét végigordítják, pedig vettem olcsón másik kocsit, és szemben vannak velem mikor tolom őket.

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Hát a tali nekünk sem jó :cry: .
Nekünk ma van nagyon nyűgi napunk. Megyek is mert Anna sír :(.

KépKép
KépKép
jadika

Nekünk ma egész jó napunk volt. Máris kidől a kiscsaj, úgyhogy várható, hogy az egyik éjszakai szopi után elfelejt visszaalukálni :roll: :D
Ti hogy öltöztettétek ma a csemetéket? Kincsőn egy kis napozó volt és semmi más, de még a babakocsiban így is besült a buksija :? Mi lesz még 40 fokban???? :idea:

Kép
bettó

Sziasztok!

Nálunk egész nap borongós volt az idő, így hosszú ujjú body, naci, meg kapucnis pulcsi volt az öltözet. :(

Ja, és ma nagyon tök jó napunk volt, annyit csevegett ma, mint a sicc. Tegnap-tegnapelőtt volt nyűgös. És este 22kor már aludt mint a bunda.

Na, megyek, jóéjt!

jutiboszi

Ildi
És egy mini-tali? :roll: :wink:
Gyönyörű Dóri... nem hozzuk össze Ádámmal?

Kép
Anya ölében

Kép
Telerakom a pelust

Kép
Családunk

Kép
Ilyen szerkóm is van

Kép
Kicsit szundítok

Betti
Öltöztetés... lásd a képeken...
Vendég

És az albumba megint tettem fel sok-sok képet... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nálunk Kincső meggyulladt volna ilyen szerelésben :roll:

Kép
bettó

Talira nekem a Margit sziget is jó! Ha akkor többen össze tudunk jönni!

Panka

KépKép
pankamama

Sziasztok!

Juti:Boldog névnapot Milánnak!!!!!!:):):)

Laura:én szívesen benne lennék egy mini taliban is,csak mint írtam a férjemnek elég zűrös az időbeosztása,és így elég nehéz megszerveznünk akármit is.Egyik nap nem tudjuk még,hogy másnap ráérünk-e.....

Kép

Kép
ildikó82

MILCSI!!!!! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! Kép

Kép
bettó

sziasztok

MILÁN NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
lecso

Laura apcos talira nem jössz?
http://www.pco-szindroma.hu/

Kép

Kép
lecso

Boldog névnapot a kis Milánnak!

Aranyosak a gyerkőcök :wink: .

KépKép
KépKép
jadika

Köszönjük a köszöntéseket!!! Nagyon aranyosak vagytok!

Voltunk ma gyógytornásznál, mert ugye írtam, hogy nem nagyon szeret hason feküdni. Van egy kis izomlazasága a nyakán, erősödnie kell, azért nem szereti a hasonfekvést. Amúgy egész jól viselte a "masszírozgatást", bár azért sírdogált rendesen, de volt amikor nevetgélt is. Ez a Dévény-féle módszer, és nagyon tetszik, Lili már írta, hogy Szoninak nagyon jó volt, tuti Milánnak is az lesz! A gyógytornász nagyon, de nagyon kedves, aranyos, látszik, hogy szereti a szakmáját, és a gyerekeket is. Fogunk hozzá járni rendszeresen kezelésre, hogy Milcsi mozgásfejlődése a legtökéletesebb legyen.

Na, megyek is, pihenünk!

Pusziii

jutiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?