Sziasztok!
Most nincs időm megint sokat írni, csak a lényeget próbálom!
Milcsi végre elaludt a kiságyában ma, de előtte sírt, pocifájás miatt, aztán kaki, és nagy nehezen bealvás, de a kiságyban!!! Hurráááá!
Már ő is ügyesedik, ügyesen fog mindkét kezével, és nem is engedi el amit megragadt. Kiveszi a szájából a cumit, és teli szájjal vigyorog, aztán próbálja visszatenni a cumit, nem tudom, mennyire tudatosan, mert nem nagyon sikerül még. Ma szopi közben könyvet olvastam, szép színes képek voltak a könyvben, és mivel fekvésben szopizott, csak úgy tudtam olvasni, hogy fölötte volt a könyv a levegőben. Szopi végén úgy rátapadt a könyvre, már kezdtem azt hinni, hogy tud olvasni! És nyafogott amikor elvettem! Jövő héten beíratom egyetemre!!!
A forgás most kicsit abbamaradt, egyelőre csak ott tartunk, hogy hátról oldalra fordul, és próbál tovább, de a keze még akadályozza. Nem baj, majd megtanulja!
Vettem könyvet! Naaaagyon jó! Még nem olvastam ki teljesen, mindig szopi közben olvasgatom, de remélem használ majd. Babánk édes álma- ez a címe. Szép könyv, érthető, lényegretörő, színes, tetszik nagyon- meg Milánnak is!!!
Dr. Spock? Ki hallott már róla? Szeintem érdemes olvasni- egy barátnőm szerint alap mű gyereknevelésben. Jó dolgokat ír, tetszik. Persze nem akarok könyvből nevelni, de ad 1-2 jó ötletet, az tuti. Meg az tetszik benne, hogy nem úgy írja, hogy tegyem ezt meg azt a gyerekemmel, hanem úgy írja, hogy megpróbálhatja azt a szülő, hogy..., de ha nem úgy látja jónak, akkor ne tegye. Szóval ötleteket ad, nem parancsokat osztogat, nekem nagyon bejön!
Holnap megint jönnek anyuék, lesznek biztos új képek!
Ami, Panka! Én még a kórházban csináltam Milcsiről ilyen művészi képet:
Minden baba nagyon szép!!!!
Szonjának pedig utólagos BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Na, mára ennyi! Puszilok mindenkit!
Irigy-irigy nagyon a pestieknek a találka miatt!!! Később talán mi is megyünk, de egyelőre Sopron, aztán szépen lassan tovább is.