Új privát üzeneted érkezett!

Babs!

Halasan koszonom!

A roka.hu-t kerestem. Kép

jaj de boldog vagyok.

Nos tegnap este nekem is jott valami rozsaszin folyas, de nem tudom, hogy az nyakdugo volt e vagy sem. REggel gorcsolt is a hasam. nem is voltam jol.
Meg reggel is kicsit rozsaszin volt.
Most elmult, de nem erzem jol magam.
Most itthon fekszem, meg vasalgattam.
ERmelem nem lesz semmi gond.

Orvoshoz penteken reggel megyek.

A fuggonyt lehet hogy holnap veszem meg, mert nincs erom elmenni a papaval.
majd talan holnap delelott.

Most inkabb pihengetek.

Magi
Vendég

Liv,

Tényleg ne aggódj! Szerintem nincs semmi gond. Anyukámnak van otthon vérnyomásméröje és azon én mindig magasabbat mérek. Legutóbb 140/80-at mértem ott. A dokinál pedig 120/80 volt az utolsó mérés. Kicsit érzem is, hogy félek, amikor magamnak mérek pl., hogy nehogy elszorítsam az erem meg ilyenek, így valószínüleg azért magasabb. Ezen kívül attól is függ, hogy milyen napszakban, melegben vagy hidegben méred.

Moncsi
minike

Sziasztok lányok!
Úgy volt, hogy csak vasárnap leszek netközelben, de tegnap hazajöttünk vidékről, mert este megint elkezdtem vérezni. Szerencsére kisbabónk rugdos rendesen, görcsök nincsenek még, de feküdnöm kell. Most felkeltem kicsit, mert fájt a derekam, de megyek vissza pihenni, holnap megyek a dokihoz, szerencsére a vérzés elmúlt. Ilyen volt már nekem 27 hetesen is, úgy néz ki, ez most ilyen terhesség, amúgy minden rendben velünk.

Olvasom a nagy hírt: Hatalmas gratula Editnek és Bálintnak, nagyon örülök nekik!KépKépKépKépKép

Maccs: kitartás, ügyesek lesztek és rendben lesz minden.

Hiába ez a melegfront hatása, ilyenkor telnek a szülőszobák az utolsó hetes kismamákkal.
Vigyázzatok nagyon magatokra, puszi mindenkinek

Lau
34+1
lau

Magika: látom, neked is hasonló volt tegnap este, mint nekem. Te is vigyázz magadra, még 2-3 hetet kell kibírnia bent a babóknak, aztán már nem lehet nagy bajuk. Függönyvásárlással meg szerintem várjatok addig, amig kiderül, mit mond a doki, ne mászkálj így. Engem is itthon tartott a férjem, pedig el kéne még intézni egy-két dolgot.

Lau
lau

Liv

Még a vérnyomásméréshez annyit, hogy a 24 órás átlagértéknek nem lehet magasabbnak lennie, mint 145/90.
Erka
szekera

Erka, köszönöm szépen! Tudom, hogy a magas vérnyomás + vizesedés + fehérje a vizeletben toxémiára utalhat, de nekem rendszeresen nézi a védőnő a vizeletet, és nincs benne fehérje, a vizesedés se jelentős, így toxémia tutira nem áll fenn, és az a lényeg.

Moncsi, nekem is mindig alacsonyabb volt az orvosnál és a védőnőnél, mint itthon, pedig pont arra számítottam, hogy itthon, nyugodt körülmények között lesz alacsonyabb. De úgy döntöttem, nem aggódom, a körzeti orvoshoz se megyek le, majd jövő héten úgyis megyek a védőnőhöz, addig pedig inkább próbálok pihenni.

Többi kismami, ti is pihenjetek sokat, és vigyázzatok magatokra. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Edit!

Gratulálok!KépKépKép

Liv!

Nekem van Omron 20 e Ft körüli értékű felkaros automata vérnyomásmérőm, és nekem látszólag jókat mér (1,5 hónapja van meg, rendszeresen mérem). A kórházban CTG-n volt már magasabb is, mint amit itthon mértem, te tegnap épp alacsonyabb. Utána (amikor hazaértünk) én is megmértem itthon, és hasonló értéket kaptam.
A leirásban benne van nekem, hogy bal karon kell mérni, előtte közvetlenül nem szabad enni, alkoholtKép inni, ill. viszonylag nyugalomban kell mérni (mondjuk tuti nem lépcsőzés után mérem).
Ja, és a kórházban a szülőszobán automata csuklós vérnyomásmérővel mérték, ha ott ilyet használnak, akkor nem lehet olyan nagyon rossz készülék. És a védőnőm is azt használ, csak ő Omron felkaros félautomatát (amit neki kell felpumpálni, de magától leereszt).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Edit, Bálint! Kép Kép Kép GRATULA!!!

Maccs, látom, nem adod fel, mégis belehúztál Kép A dobogós helyezés úgy néz ki, h. a tied Kép

Pocó, szorítunk érted, minden rendben leszKép

Még mindig nincs TENA betétem, de gombolós hálóingből is csak egy Kép Asszen én vagyok a csapatból a trehány kismamiKép

Mialatt elolvastam a beszámolókat, lerágtam a körmeimet, annyira izgulok. Nagyon szupi, hogy Maccs kispapa írt néhány sort, köszi szépen, neki is sok sikert Kép

Puszi mindenkinek, nálam még semmi tünet, szerintem megvárom a soromat Kép

zsófi
papzso

Az enyém nem OMRON, de bevizsgált készülék, automata csuklós, 110/70-eket mérek, doki 120/80-akat, egyszer volt magasabb (140/90) mert 2 órát késett a dokiKép Rám is ijesztettKép
Szóval normális minden, persze még a cukromat is mérnem kell......

Nekem semmi görcsöm nincs, pocak keményedés igen, de az se fáj.Babó meg virgonc.

Akinek magas ajánlom a galagonya kapszulát (Bánó féle).Kevés só, sok folyadék, kevés cukor.
uborka nagyon jó vízhajtó.
Noémi
fantikbaba

Maccsról semmi hír azóta?
Vendég

akinek gond van a cukrával, állítlag a savanyú káposzta leve nagyon jót tesz...
(Lehel piaci kofa mondta... Kép )

Benéztem, hátha van valami Maccsról...

pusz mindenkinek!

ui: ráijesztettem kispapára, hétvégéig megkapok minden szükséges felszerelést Kép

zsófi
papzso

Nagyon nagy gratula Editnek! Szép nagy babója lett!!!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Lanyok!

Most vettem eszre, hogy lement majdnem minden viz rolam.
Eltuntek az odemaim.

Mar csak a bokam dagadt egy kicsit, de kepzeljetek ujra olyan vekonyka a labam mint azelott. Kép

Na meg a kezem is olyan szep vekony lett. Kép

Az ujjamra is ramegy a gyuru. Kép

szerintetek ez mit jelent?

Magi
Vendég

Magi, én sajnos semmiféle tudományos magyarázattal nem tudok szolgálniKép
Nekem már 3-4 hete (már nem is emlékszem, mióta) el van zsibbadva 2 ujjam az ödémától...
Vendég

Magi: nem tudom, miért, de azt hiszem, sokan irigykedünkKép!

Timi

Kép
Kép
timóca

Maccsal du. 1/2 3-kor váltottunk sms-t, akkor azt írta, hogy még semmi fájás, és még nem tágul.
Liv

Kép

Kép
liv

Edit,
HATALMAS NAGY GRATULÁVAL én is beállok a sorba. Gyönyörű méretei vannak a babának!

Pocó, Macs,
kitartást és sok erő kívánok.

Itt vagyok én is általában, de nem sok minden történik velem. De ilyen nagy események mellett nem tudtam szó nélkül elmenni.
Hatalmas a pocim, 11 kg-nál járok, ilyen hülye melegben dagad kezem, lábam. Babuka egy ideje már egyre kevésbé fér el kényelmesen úgyhogy a bordáimat és a szerveimet próbálja arréb taszigálni, több kevesebb sikerrel. A babaszobával nem állunk még szinte sehogy, de most már nem is idegesít, ha korábban jön babuka az instrukcióim alapján majd a többiek befejezik mire hazajövünk, szerencsére elég nagy a család.

Bibi
32+1
bibi

Egyfolytában keményedik a hasam ma!!! Ez is a melegfront miatt lehet?
Vendég

Sziasztok!!
Trompipi ha ez megnyugtat nekem is, pedig dolgoznom kéne, de nehezen megy,sokszor kell félbeszakítanom és pihiznem. Remélem holnap jobb lesz.
Pihizz te is sokat!!!!

Kitartást
Márti
márti05

Márti,

A mai napot a pihinek szenteltem, a gép előtt ülök, néha ledőlök, de olyankor is bekeményedik. Elég kellemetlen, olyankor még levegőt sem nagyon kapok. Na, mindegy, biztos meg van rá a jó oka, hogy keményedjen.
Vendég

Délután háromkor elmentem az OTP-be ügyet intézni, utána bevásárolni. Most értem haza, de szülésig már nem megyek OTP-be az tuti. Max akkor, ha sokkal túlhordanám a gyerkőcöt, mert azt az idegességet, amit ma lenyeltem, csak szülésbeindításra lehet jótékonyan felhasználni. Lóvét akartam váltani, és tömény 40 percig vártam a soromra úgy, hogy a hívó sorszám meg sem mozdult, a kedves otp-s munkatársak felpattantak a helyükről, és távoztak, majd 20 perc után visszajöttek, de embert nem szólítottak. Levegő az luxus, hideg az nem igazán volt, a gyerek meg majd kiugrott belőlem. Ha nem nyugtatom magam a várakozás alatt, akkor tutira a tv-ben lennék, mint a hőségtől tömeggyilkossá vált terhes nő. Jó sok pénzt leakaszthatnék a Fókusz stábjától egy szaftos kis riportértKépKép
A bevásárlást is prímán végrehajtottam - nyugtatólag hatott rám a banki stressz után, csakhogy ennek meg túlontúl jótékony volt a hatása. amiért mentem, azt egyáltalán nem vettem. Holnap reggel randim van a laboros nőcival a kórházban. és mindenféle vérvétel meg pisivizsgálat lesz. Na meg étkezés utáni cukor ellenőrzés, ehhez kellett volna zsemlét vennem. De nem tettem. Most mehetek vissza. Szerintetek lehet annyit csalni, hogy a zsömi helyett egy szelet kenyeret vágok be itthon?? Vagy ne kísérletezzek, hanem vegyem a nyúlcipőt, és irány a bolt?

A jóslófájásos hozzászólásokat köszönöm szépen. Remélem még egy jó darabig nem fognak jósolniKép

Macsról semmi hírem, de kezdem szegényt sajnálni. Nem lehet jó ebben a dög melegben tétlenül fájásokért könyörögni, és figyelni a pocakot. Úgy tűnik, tényleg minden szülés más és más. Ilyennek azonban álmomban sem képzeltem volna.

BibiKép Ne aggódj! Gyerekszoba nálunk sincs még kész.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

szia Csirkesz!

Mostanra már vszníű megoldottad a zsömle v. kenyér problémát, de így utólag mondom:
lehet csalni (én legalábbis csaltam annak idején (huszonvalahanyadik héten))és nem lett belőle gond: tej +zsömle helyett kakaó+zsömle volt, mert nem szeretem a tejet, de ez mindegy most, a lényeg, hogy a cukrom így is a béka segge alatt volt 4,2 az alsó normálérték, az enyém elérte kakóstul a 4,3-at Kép, szóval lehet csalniKépKép
Maccs: kitartás, remélem reggelre babázol!
Maccsapuka, vagy többiek: tudósítsatok minket!

Nálunk még nemhogy gyerekszoba nincs, de még egy költözés is hátravan, ilyen "apróságok" mint tena betét az utolsó pillanatban beszerzendőkhöz sorolódottKép
koczkapaczi

Sziasztok!

Macstól kaptam sms-t, még mindig semmi. Már nagyon unatkozik. Lilike úgy látszik nagyon ragaszkodik az anyukájához. Remélem azért reggelre javul a helyzete - mármint rosszabbodik, és jó erős fájásai lesznek. Vagy esetleg már babázik is.

Zsemléért visszatűztem a boltba. Nehogy már a svindlim miatt kelljen hivatalos körökben diétáznom a hátralevő hetekenKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!

Rég jártam erre Kép Látom felpörögtek az események!! Én is drukkolok maccsnak és pocónak és GRATULÁLOK Editnek Kép
A keményedések engem elkerülnek hála istennek Kép Viszont a zsibbadás megvan nálunk is Kép
Azt kérdezném lányok, hogy nektek a 32 héten ha csináltak UH-t mekkora volt a pici??? Vagy ha nem akkor a 30 héten?
A Kórházban 29+5 héten 1340grammra saccolták, viszont tegnap a dokim 32+2 hetesen olyan 1600-ra mondta kb. Azt mondta valszeg a kórházi kicsit többet mért, és hogy lehet, hogy nem lesz akkora a baba mint a kislányom aki 3600grammal született. Érdekes én azt hittem a második baba mindíg nagyobb Kép Ezért kérdezem, hogy nektek mekkora volt Kép Előre is köszi!

Linato: Ha megteszed a táblázatba beírod az egy kislány helyett, hogy Petra Kép ÉS okt 11 helyett 10-re vagyok kiírva de az az egy nap mindegy Kép

Sziasztok: Niki
lani

Eloszor is nagy gratula Editnek, beneztem ma latom megindul a babaeso.
Maccs es Papamaccs kitartas!!!

Lani! Nekem a 32 hetes UH-n kb 22oo grammra saccolta a gep kb. 2 hettel idosebbnek. Szerintem a Te babad csak egy nagyon picivel lehet kisebb az atlagnal es a gepek is tevedhetnek. Szerintem ne aggodj.

Gyoresz orulok, hogy minden rendben Veletek en is rengeteget kemenyedtem nagyon be voltam gyuladva de aztan a 30. hettol sokkal jobb lett talan azert is mert nem idegeskedtem annyit.

Ma voltam az orvosnal es kepzeljetek 3 cm-re ki van nyilva a mehszaj,de azt mondta a doki huzhatom meg igy egy hetig is, de ha beindul nagyon gyors lesz. (remelem a korhazig kibirom).Nekem van egy erzesem, hogy a heten mar babazok, az elmult par napban eleg furan erzem magam, mintha meg lenne a menstruaciom. En sem vettem eszre mikor veszitettem el a nyakdugot.
brius

HaliKép

Megjöttem a dokitól, Maccsról kérdeztem, azt mondta, szerinte csak holnap lesz babó. (közös a dokink).
Jót vigorgott, hogy a netről ismerjük egymást és őszi topikunk is vanKépKép
Amúgy minden rendben, továbbra is kispasi, már a heréi is leszálltakKépKép Ő sem lesz vasgyúró, 3 kg-ot alulról fogja súrolni. Hát ez van, pedig annyi gyümit eszem, mint egy őrült.
Azt mondta a dokibácsi zárva van minden, de a kiskönyvben C2100 van.
4 hét múlva kell mennem újra.

Niki
Én is ma vagyok 32+2 és pontosan 1600gr-ra saccolták a babámat. Mondta a doki, hogy átlagos, vasgyúró nem lesz,de ne aggódjak. Bátyja is csak 2750-el született, de hamar behozta és legalább könnyen kibújt. Én úgy tudom a korkülönbségtől is függ a 2. baba súlya, kis különbségnél inkább kisebb, mint az első.

na pusz, eldőlök
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali, annak aki még ébren vanKép
Én is ma voltam dokinál, talán van aki még emlékszik, a legutóbbi UH-nál 1,5 héttel kisebbnek látták babót. Hát most úgy néz ki, Marci összeszedte magát és behozta a lemaradást (ha egyáltalán volt, mert akkor másik géppel néztek). A keményedések ellenére méhszáj még mindig tök zárt, hurráKép

A dokit kifaggadtam, a köv. jutottunk: ha a baba méretei huzamosabb ideig kisebbek, mint kellene (mert ugye nem mindig fejlődik egyenletesen), valszeg a méhlepény nem működik rendben. Viszont ebben az esetben a legkevésbé sem használ az, ha újra elkezd valaki Maternát v. Elevitet szedni, mivel ha az alapban bevitt tápanyag amúgy sem juthat el a pocaklakóhoz, akkor sajna a többi sem. Szerinte ilyenkor nem igazán lehet tenni semmitKép Na nem ijesztegetni akarok senkit, de ebben talán van valami logika.

Niki,
Én is úgy tudom, hogy ha kb. 2 évnél kevesebb idő telik el a két terhesség között, akkor ált. kisebb a 2. gyerkőc. Ezt azzal magyarázzák, hogy a méhnek állítólag több időre van szüksége regenerálódni.

Na, megyek aluszkálni. Nem mintha mostanában olyan jó alvó lennékKép
HKata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Én nem tudom, mi igaz a kis korkülönbségből, de nekem a két fiú között 3 év 2 hónap van, és mégis Nátán kisebb lett, mint Beni volt. Most meg 2 év 2 hónap lesz Nátán és a baba között, és mégis a doki szerint ha végig bentmarad, akkor ő lesz hármójuk közül a legnagyobb. Szóval az biztos nem igaz, hogy a második mindig nagyobb, szerintem ez is egyéni alkat (mármint a gyereké) kérdése.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Szisztok!

Edit!
Csatlakozni szeretnék a gratulálók népes táboráhozKép, szép nagyra növesztetted Bálint babát!Kép Most igyál sok folyadékot, hogy beinduljon a tejcsi is!Kép

Maccs(kispapi)!
Még a végén bejön a tűzijáték-rendelős szülinap!Kép Kitartás, egyszer csak felgyorsulnak az események!Kép

Noémi!
Mivel méred a cukrodat? Még nem voltam kontrollon, mert a doki szabin van szept.6-ig, de néha nagyon szédülök, olyankor jó lenne tudni, mi a helyzet a cukrommal. Lehet, hogy megbeszélem a diétás nővel a kórházban, hogy utaljon be ő terhelésre, mert a doki aggódik, hogy nagyon nagy a babám, és esetleg a cukor miatt.Kép

Gabi
efgabi

Lanyok!

En nem tudom, hogy mi van, de megint eleg eros rozsaszin folyasom van.
Kezdek aggodni!
Orvoshoz csak penteken reggel vagyok bejelentve reggel. Kép
Most nem tudom, hogy mit tegyek.
Lehet felhivom es delelott elmegyek hozza.
Ti mit tanacsoltok???

Magi
Vendég

Magi!
Szerintem egy kicsit túlhjtottad magad és ez ennek a következménye!Indulás már ma reggel a dokihoz ez nem játék!Ha meg mégsem jelentene semmit szépen hazaküld de te is nyugottabb leszel.
Tegnap voltam dokinál!Megvizsgált,külső méhszáj nyitva de azt mondta ez a második terhességnél nem jelent semmit.Még mindig faros a drága.Megbeszéltük,hogy a 36hetes ur-tól tesszük függővé a további sorsunkat.Ha még akkor is faros megnézi 38hetesen is.És ha még mindig nem fordult be a helyére 39hetesen bemegyünk a kórházba,hogy a műtéthez szükséges vizsgálatokat megcsinálják.A doki nagyon bizakodó szerinte megfordul.De igazán megnyugtató választ nem tudott adni,hogy mért van ülő pózban a kicsikém.Felsorolt pár dolgot pl.rövid a ködökzsinor,a medencében nincs elég hely stb.De hozzátette,hogy igazi magyarázatot a tudomány sem tud.
Edit!GRATULÁLCIÓ!
GnéKriszti
gnékriszti

Nos megyek vissza aludni!

Kezdek nagyon almos lenni.

REggelre meglatjuk mi lesz.

Magi
Vendég

Gabi!
Anyutól kaptam kölcsön vércukormérőt, D-cont cabrio a neve, azzal mérem reggeli után 1 órával, többi étkezés után csak alkalom adtán mérem.Kis tesztcsíkot raksz bele, és egy csepp vér kell az ujjadból.5 mp alatt kimutatja az értéket.Szédülés esetén nem ártana a vérnyomásod is megmérni.(hátha alacsony).

Noémi
fantikbaba

Kriszti
Az én babám is még farfekvésű. Dokibácsiszerint még addig 2* is megfordulhat.
Hát remélem így tesz, én nagyon nem szeretnék emiatt műtéte, olyan jó volt szülni. Persze, ha nincs más lehetőség, akkor megértem a dolgot.
Egyébként is jó lenne, ha megfordulna, nagyon kellemetleneket tud rúgni ott alul. Gergő mindig fejfekvésű volt és nem is rugdosott ilyen fájdalmasakatKépKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Brius!
Köszi a biztatást! Mostmár tényleg egy kicsit nyugodtabb vagyok a keményedések miatt!!!
Hű! Te is hamarosan babázni fogsz! De jó neked is!!!

Magi!
Szerintem mindenféleképp hívd fel a dokidat, már csak a saját megnyugtatása végett is! Jobb félni, mint megijedni!!

Macsról semmi hír???

Puszi mindenkinek
Györesz 29+6

Kép
Kép
györesz

Judy!
Osztom a vélaményedet nekem is negyon kellemes élmény volt a szülés és remélem ez a kis piszok nem foszt meg az élménytől.A császár nállam is csak azért merült fel,hogy felkészüljek a legrosszabra.Ágotával nállam is minden rendben volt soha nem volt farfekvésű.De azt olvastam,hogy a második babánál ez sűrűbben előfordul.Mondtam is a dokinak,hogy ez a picúr már most a bolondját járatja velünk.
Én is úgy vagyok mint Csirkesz!Tegnap beszereztem a betétet(biztos ami biztos).Annyira pörögnek az esmények.Már csak papucsot és még egy hálóinget kell szereznem.
Kellemes napot!
GnéKriszti
gnékriszti

Én is startra készen vagyok, 2 hálóingem van, de még 1-et beszerzek.Nekem a kispapának kell papucsot vennemKép.
Olyan nagy lett a kórházi pakkKép Ezenkívül ott van még a babó csomagja, de azt majd behozza a kispapa.

Nem tudok Macsról semmit, gondolom ír a párja vagy küld sms-t ha van új hírKép

Nekem egész lennt van a pocakom,a lábait érzem csak a köldököm felett.
fantikbaba

Brius szurkolok!
Úgy tűnik te leszel a következő Kép
Remélem Maccs már szült, csak nem tudunk róla. Szegénynek nem lehet valami jó a várakozás...

Pocóra is gondolok, rossz lehet az utolsó napokat Kispapától távol tölteni...
Én legalábbis nagyon kispapás lettem az utóbbi időben Kép

Magi vigyázz magadra!

Puszi mindenkinek, ma kell mennem szemészetre, kb 1 óra az út tömegközlekedéssel, legszívesebben odaúsznék a Dunában, csak az a gond, hogy árral szemben kellene. A 35 fokban lehet hogy elvisz a hőguta Kép

mindenkinek minden jót, izgatottan várom a híreket, na meg llegjobban a szülésbeszámolókat Kép zsófi
papzso

Jó reggelt! Magi, hogy vagy? Majd tájékoztass, mi van a rózsaszíneddel! Nagyon kíváncsiak vagyunk!

Maccsról tud vki vmit?
Vendég

Sziasztok lanyok!

Nos megmaradt, csak rozsaszin helyett barna lett.

Beszeltem az orvossal, de O azt mondta, ha mozog a baba akkor nincs gond.

EGyebkent is holnap mentunk volna reggel, igy abban maradtunk, hogy akkor megyunk.

Igy ma nem megyek hozza. Kép

Pedig azert aggodom. Kép

No meg az is fura, hogy lement rolam a viz es nincs eros folyasom mint azelott, csak kicsi es az is barnas. Kép

gorcseim es kemenyedeseim nincsenek.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Macs reggel 7.47-kor írt. Még mindig semmi. Ezért rákötötték az oxytocin infúziót. Mindjárt írok neki, és megkérdezem, mi a helyzet. Aki szeretné egy kicsit bíztatni, írjon mail-t a profilomban levő címre, és megírom Macs számát. Szerintem másfél nap után jól jönne neki egy kis bíztatás.

MagiKép
A rózsaszín cuccal ne viccelj! Irány ma délelőtt a doki. Ő az okosabb, mondjon valamit a tüneteidre! Az én dokim úgy ment el szabira, hogy azt mondta: "ha bármi, de bármi szokatlan történik velem, legyen az fájdalom, rosszullét, folyás, stb. irány a helyettesítő kollegához a kórházba! Max. a vizsgálat után hazaküld pár jótanáccsal, ha meg gond van, a legjobb helyen vagyok. Nem telefonál, bemegy!"
Ennyi idős terhesen már nem babra megy a játék - szeritem.
Drukkolok, hogy semmi komoly ne legyen, csak egy kis megerőltetésKép

Csajok!Ti mit pakoltatok (vagy fogtok összepakolni) a kórházi táskátokba? RutinrókákKépKép listáját is szívesen olvasnámKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szia, Magi!
Mit mondott a dokid, lehet ez a nyákdugó? Vagy az állaga nem olyan?
Olyan érdekes, hogy mik mennek végbe ilyenkor egy női szervezetben... Bárcsak mi is belelátnánk! Így mindenki csak találgat, az orvos meg nyugtatgat, közben persze az anyuka nem tud megnyugodni.
Vendég

Újabb hír: Macs már fájogat az oxytocintól, Lili fejecskéje megfontoltan, lassan, de azért halad lefelé. Állítólag a kiscsaj nagyon jól érzi magát odabent, mert még minidg bulizik, rugizikKép
Nem is tudom, ezek a kedves szülők mire számítottak a sok motorozás után?KépKép Majd egy szelíd, szolíd kislányt kapnak??Kép

Drukk, drukk, drukkKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz, mail ment!

Kórházi csomag:
2 gombos hálóing + 1 gombos pizsama
1 csomag (2 db) hálós bugyi + 1 csomag (4 db) eldobható bugyi + pár "normál" bugyi
1 csomag Tena betét
mellszívó + betétek
köntös (bár nekem csak egy baromi meleg van, venni kellene egy vékonyabbat)
zuhanyzós papucs + nem zuhanyzós papucs
1-2 pár zokni
tisztálkodószerek
papír wc ülőke
nedves wc papír
sima wc papír
papírzsebkendő
szőlőcukor
törölköző (2 nagy + 2 kicsi)
iratok (ezeket még nem szedtem össze)

Kihagytam valamit?
Vendég

kanál, kés, villa, pohár.Kép

Ezt én mindig otthon felejtettem. Pedig jó ha van.
linato

Csirkesz,
A listához:
szopis melltartó,
innivaló (szűr gyümölcslevek, szmentes ásványvíz)
evőeszközök,
szalvéta,
(kevés) mosogatószer,
pohár,
kispárna (ahogy tetszik, én viszek)
A babának:
1 cs eldobható pelenka,
1-2 textilpelenka (büfiztetéshez, a feje alá)

HKata

Kép

Kép
anyamanya

Köszi a listát, lassan én is pakolok majd, de hálóingem nincs Kép még mindig...

Csirkesz! Ment mail... előre is köszi

Épp a vizilabdát nézem, tök izgi, pedig nem vagyok nagy sportrajongó...

zsófi
papzso

6:4-re vezetünk az amcsik ellen, most kezdődik a negyedik negyed...
papzso

Nekem is kijutott mára az izgalomból, de nem az olimpia miatt... Éjszaka feltörték az autónkat...
Vendég

Macs szorítunkKépKép
fantikbaba

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?