Jó reggelt!
Előszöris, érezzétek, nagyon jól magatokat és csináljatok sok-sok képet, hogy mi lemaradtak is lássunk belőletek vmit.
Zsu, örülök, hogy rendben vagy. A haskeményedéstől meg ne ijedezz, mostmár egyre gyakoribb lesz. Magne B6, meg kímélet ugye.
És a paprikáskrumpliról, ma nem is akarok hallani, mert tegnap rogyásig zabáltam magam belőle. Reggel útra keltem, minimál kajával, 14 órakor tudtam ebédelni, ami nekem már hosszú idő.
Elötte betóltam egy kis fornettit is, aztán 2 adag paprikáskrumplit...
Felénél éreztem már, hogy baj lesz...
Csak pihegni bírtam. 21 óra körül, ülünk a barátnőmmel és Apával az étteremben, kaják elöttünk és én 2 falat után azt éreztem, hogy minnyá meghalok. Szal, ennyit az előre eltervezett vacsiról... jól kibactam magammal.
Hajni, igazán rendes tőled, hogy befogadtad és gondozod a cicát.
Andi, szép a pocakod (még) egyáltalán nem nagy... Én a szülés elötti méretre vagyok nagyon kíváncsi
Cukorterhelésesek! nem is volt annyira vészes, ugye-ugye. Gratula a jó eredményekhez.
Ebinc, te meg nem nagyon járogatsz terhesgondira. Ejj, hát most ezt a dolgunk pedig. Nem sok értelmes történik arrafele, dehát azért mégis,na.
Jutta, látod, mennyit tesz a pihenés?! Apuka, meg lazíthatna a szobafogságon. Úgy látom, ő az aki nagyon terhes
Vigyen kocsival vásárolgatni, nézelődni, ha meg baj van, úgyis szólsz. Dehát, mi baj is lenne.
Tegnap voltunk a 30. hetes UH-n. Úgy látom, mindenki nyaral, mert alig voltak.
Ádámka jól van, egészséges !
Becsült súly: 1530gr, BPD: 7,6cm, OFD: 9,3 cm AC: 26,3 cm FL: 5,7 cm
Jolka, üdv kicsit itthon. A képes élménybeszámolót, meg várjuk.
nem úgy van ám, hogy lepattansz anyóshoz...
TÁBLÁHOZ ADATOK : SZÜLÉS VÁRHATÓ IDEJE: SZEPT.11.
ÉLETKOR: 28