Tündérke
Sajnálom, hogy igy alakult, és nem "röhögtek körbe", de hidd el valóban nagyon kevés az esélye annak, hogy a babád beteg! Azt Te neked kell eldöntened, hogy az újabb UH fényében vállalod e a lepényvizsgálatot vagy hagyod a francba az egészet. Teljesen mindegy milyen papírt irtál alá!
Bannamari
Ezt nem teljesen egyértelmű nekem, nem tudom más hogy van vele, ki-kit ütött szájba???
"Olykor nevetek is rajtuk, ahogy beindulnak.
Képzeljétek, ma reggel az apjuk odabújt és énekelt nekik, mire a fiam szájba ütötte "
Vanda (ide most egy piros mérges fejet akarok betenni)- most egy kis fejmosás jár Neked! Előre is bocsika érte!
NE AGYALJ MÁR ANNYIT EZEN A SZAR AFP-N!!!
1. Az 1,25-ös AFP még nem a korrigált értékkel is TÖKÉLETES,
2. A 4 markeres vizsgálatos doki azt mondta, hogy a 4 érték együtt jó eredményt hozott, nem??????
3. A védőnőd azt mondta, hogy az AFP-d megfelelő
4. A tarkóredő vizsgálatod is jó lett, nem???, ami ugye a Down kórt igyekszik kiszűrni!
5. Köztudott, hogy az AFP EGYEDÜL nem mérvadó, alacsony vagy magas érték nagyon ritkán bizonyít bármiféle betegséget! Tehát a 4. markeres vizsgálatból ne csak az AFP értéket nézd, ahogy a doki mondta a 4-et együtt kell nézni, nem véletlenül!!!!
Mit akarsz még? Milyen pozitív megerősítést, hogy minden ok? Nyugodj meg légyszíves! Semmi baja sincsen kis pocaklakódnak odabenn.
Azonban ha gondolod, még plusz megerősítésként menj el újra 4D-s UH-ra és kérd meg a dokit, hogy az arcocskáját alaposan nézzétek meg és nézzétek meg az orrcsontját is, hogy megvan e. Az orrcsont hiánya utal még Down kórra.
Ma reggel felkeltem és pont rád gondoltam, hogy micsoda borzalmas éjszakád lehetett. Nem könnyű az biztos, és tudom én is paráznék valamennyire, de a körülmények itt a para ellen szólnak, hiszen AZ EREDMÉNYEID JÓK LETTEK!!!!!
Pusszancs mindenkinek,
MJ-Móni
18+0