Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hú,látom milyen vihar volt itt az elmúlt napon. De lányok, tényleg ne egy ilyen butaságon múljon a topik élete. Igaz, hogy én nagyon új vagyok köztetek, személyesen még nem is ismerjük egymást, de talán én is elmondhatom a véleményemet.
Se Évi, se Gigi nem minősített senkit azzal, hogy elmondták a véleményüket a gyereknevelésről. Nekik kötélből vannak az idegeik, másnak (köztük Nekem is)csak cérnából, és igen is van, amikor százszor elmondott dolog után, igen is nyomatékosítom a tilalmamat egy kis kézrelegyintéssel (hatásos), és igen, én is hagytam sírni Lackót esti elalvásnál (pár hónap után átaludta az éjszakát). De ettől se jobb, se rosszabb anya nem vagyok. És ezt nem is állította senki!
Dia szívére vette, de szerintem nagyon hamar túl is lépett rajta a téma lezárásával. És ez így van jó. Lehet, hogy rossz napja volt, Domi nyűgösebb, ilyenkor érzékenyebb az ember (magamból kiindulva).
Zsófi hozzászólása tényleg egy picit erős volt (szerintem) de mint írta, ő egy ilyen szókimondó asszonyság. Van aki szebben körítette volna, neki ez a véleménye.
Tényleg olyan jó lenne, ha mindannyian túl tudnátok ezen lépni. Annyira kár lenne ezért a topikért. Annyi ötletet, jótanácsot és vidámságot kaptam már tőletek, és annyira jó lenne ha így is maradna.

Magunkról röviden.
Kislackó már hellye-közzel rendbejött, ugyan még taknyos egy picit, de mint a kisördög olyan eleven.
Nagylackó még elég ramatyul van, őt még rendületlenül ápolom.

Jaj! Olyan édes volt a fiam. Kapott egy szaloncukrot, kibontotta, megette, majd odament a szemeteshez és kidobta a papírját. Senki nem mondta neki. Totál el voltam ájulva tőle. Bár amilyen tisztaságmániás mostanság nem is csodálom! Kép

Gigi, Évi, Dia!
Visszavárunk benneteket!

Puszi!
Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok,

Vita-temaba nem szolok bele, miutan nem szeretem a noi-perpatvarokatKépKépKép Lehet, hogy ezert nincs lanyom?KépKép

Kata,
Koszi, igen, ma tartja a dragamKép
Kozben sughatnal, hogy van-e Raulnak vmi aprosag, amivel majd kedveskedhetnenk szulinapjara.
Hivj, vagy irj a micakukacisztponthu-raKép
Megbeszelhetnenk, hogy mikor szaladhatnank at, hogy felkoszontsuk, ha mar elszaladtok "nyaralni"Kép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

MelindaKép
Drukk, hogy minden oké legyen az AFP. Majd meséld el mi volt.

SaxiKép
Nektek is szurkolok!

MicaKép
Zolikának sok boldog névnapot!

Kép

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!

Évi
Azért ne túlozzál..."ez túl megy a jóizlés határain". Kép Bár lehet, hogy neked túl megy. Ebben semmi pocskondiázás nem volt, és nem hiszem, hogy elrugaszkodtam volna a valóságtól, amit leírtam...az, hogy, hogyan körítettem az más. Ha ez téged bánt, akkor sajnálom, remélem föl tudod dolgozni, de írhatsz ide úgyis, hogy nekem nem írsz.

Mica Kép
Én sem szeretem, a perpatvarokat, és valószínűleg ezért van csak egy barátnőm, viszont millió haverom. Kép Velük sokkal jobban kijövök. Kép Viszont a barátnőm pont uo, mint én. És egymásnak is mindig megmondjuk a véleményünket, nem kertelve, és mégis jól bírjuk egymást. Kép De az biztos, hogy idegek kellenek hozzánk. Kép

ZOLCSINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! Kép Kép

Kép

Judit Kép
Aranyos lehet Kislackó, ahogy kidobja a szemetet. Érdekes, nálunk egyik téren rend mániás Bence...pl. ajtókat be kell csukni, poharát mindig fölteszi a konyha pultra, viszont a CD-ket, és játékokat imádja szétpakolni, és szerinte azok csak úgy jók. Bár olyan is volt, hogy a számítógép asztalnál levert egy CD-t, áthozta a nappaliba, és betette az ottani CD tárolóba.
Nagylackónak pedig jobbulást!

Nekünk pedig boldog NÕNAPOT!!!! Kép

Kép

Puszi
nmzsx

Sziasztok!
Sokat gondolkodtam írjak e még egy utolsó levelet.De megteszem és csak remélni tudom,hogy legalább az itt eltöltött "majdnem"2 év szép emlékére elnézitek nekem.
Szóval én nem akartam senkit megbántani vagy hasonló.Tény,hogy érzékenyebb vagyok mint Ti de azt hiszem ez nem olyan bűn amit ne lehetne megbocsátani az embernek!Most az a bűnöm,hogy leírtam"megjegyzem senkihez nem volt címezve",hogy rossz anya vagyok és részemről téma lezárva.Ez a mondat indította a lavinát?Most komolyan!Én itt nem célozgattam senkire,nem haragudtam senkire,nem bántottam senkit!!!!!!Kaptam egy olyat is,hogy "képtelen vagyok érvelni leírni saját véleményem."Nos nem hinném,hogy más véleményét írtam volna akár mikor is.Érvelésről csak annyit,hogy van amikor jobb hallgatni és az esetleges konfliktust elkerülni.
Évi!
Neked még külön annyit írnék amit azt hiszem már többször megtettem,hogy:Tisztellek,becsüllek,nem haragszom,nem is haragudtam!!!Az is volt itt a gond,hogy 2 mondatodra(?)nem válaszoltam.Először is mással is előfordult már hasonló de nem csinált senki még ügyet belőle,legfeljebb megkérdezte mégegyszer.Deeeee ÉDESAPÁM EMLÉKÉRE ESKÜSZÖM nem vettem észre,azt pedig pláne nem gondoltam,hogy ennyire megbántolak vele.Bocsánat mégegyszer!

Végezetül köszönöm,hogy közétek tartozhattam,minden este úúgy vártam,hogy leülhessek a gép elé írni Nektek.Valahol a 2 év alatt mondhatom azt is,hogy a második családom letettek.Szóval köszönök mindent!Aki akarja velem tartani a kapcsolatot az írhat,telefonálhat,jöhet mint ahogy eddig is.Én azért néha bekukkantok megnézni a képeket,hogyan fejlődnek a skacok.Ugye nem baj?Mindenkinek jó egészséget,minden jót kivánok!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Nos, az en teljesen pozitiv hozzallasomat mergesre valtoztattatok, ugyhogy aki le mer lepni a topikrol, oda elautozom, es 1 napig rahagyom ZolcsitKépKép Morgos kutya, szoval reszkessetekKép Es a ti borotokon fog szaradni, hogy annyi km lesz a Puntoban!

Egyszoval senki se megy sehova, vagy mi megyunk!Kép

Mica a diktator!
mica

Sziasztok!

Mica!
Zolcsinak nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk!!! Sok puszit küldök a Húsgombóckádnak az én Húsgombócommal együtt! Kép

Kép

Csajszik!
Nekünk pedig boldog nőnapot! Kép

Kép

Este majd jövök bővebben, de most betűnként írok, mivel Marci éppen az asztali tolltartót pakolja ki és a tollakat darabonként adja édes jó anyukájának ajándékba Kép

Pusz: Melinda (16+5)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Kata!
Marcinál jelenleg semmilyen tápi nem jött be. Most cici van még reggel és este, és sok-sok tejtermék. Tápiból, illetve babatejből még van egy esélyesem (Hipp 3), de most a pöttyösség miatt még hanyagolom. Amikor majd teljesen egészséges lesz a kiskrapek, megpróbálkozom vele, de nem fűzök hozzá sok reményt.
Valami rémlik az allergiával, asztmás rohammal kapcsolatban. Remélem azóta minden oké, illetve jön a szezon és majd okés lesz. Sajnos én is ettől félek nagyon, mert legelőször én is így kerültem dokihoz, hogy kétszer befulladtam. Az idei lesz a 4. nyár, hogy semmit nem szedek, de lehet, hogy Törökbálinton tudnak majd valamit ajánlani, amit pocakosan is lehet használni. Majd meglátom.

Judit!
Lackóknak további jobbulást! Tényleg igaz, hogy a kis pockokat kevésbe taszajt le a lábáról egy adott betegség, mint a felnőtteket.
Szaloncukros papír Kép

AFP-t levették, meg mellette a hepatitisre, meg a teljes vérképre, így 5 fiola vért orrontottak el tőlem. Amikor megláttam, először megijedtem, de semmi bajom nem lett Kép Viszont elég kókadt vagyok ma, erre Marci hiperördög mivoltával örvendeztetett meg Kép Mire Gábor hazajött, már a sírás kerülgetett, annyira fáradt voltam tőle. Aztán kaptam Tőlük fehér rózsát és minden bevirágosodott Kép Annyira édes volt Marci, ahogy odahozta a virágot, pedig Gábor előtte 5 másodperccel adta a kezébe és súgta a fülébe, hogy hozza oda nekem. Kép
Azt hiszem csak ennyi, mert több minden nem nagyon történt.

Mindenkinek pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Most csak pár képet teszek fel, aztán majd később még írok!

Puszi
KépKép
KépKép
KépKép
nmzsx

Sziasztok!

Katasztrófák az éjszakáink megint.KépNem is meséltem(a nagy vita közben nem tudtam érdekel-e valakit),hogy volt egy majdnem átaludt éjjelünk!!!Patrik 1x ébredt,akkor is csak azért szerintem,mert tüsszentőrohamom Kép volt.Ivott egy kis teát és aludt reggelig.Megmutatta,hogy tud Õ ilyet,ha akar.

Melinda!
Örülök,hogy túlvagy a csapoláson!
Gondolom már az ágyikóban pihensz.Kép
Patrik sem issza egyik tápszert sem.Tejtermékeket szereti,úgyhogy igyekszem nem nagyon aggódni.
Helyilag ható készítményeket írt fel az allergológus.
Jó lenne örökre megszabadulni ettől a nyamvadt allergiától,igaz?
Engem is megajándékozott ma a férfinépség virággal,édesek voltak!Kép

Judit!
Aranyos lehetett KisLackó,hogy kidobta a papírt!Azért figyuszolják Õk,hogy mi miket csinálunk!Én is sokszor meglepődöm,hogy miket tud Patrik.
Sajna,Õ mostanában mindent kidobál a kukába.:o
NagyLackónak továbbra is jobbulást,Neked kitartást!

Mica!
Nagyon aranyos vagy,hogy gondolsz Raulra!KépKérlek,ne hozzatok Neki semmit,mert mi sem tudtunk ajándékot kitalálni.Megkapja az íróasztalt,arra nagyon vágyik,mivel büszek iskolába készülő.Kép
Neki Ti vagytok az ajándék,többször emelegeti a fiúkat!Majd beszélünk,hogy mikor tudtok jönni!Kép

Zsófi!
Az a baj,hogy itt csak az írott szó jelenik meg,hiányzik hozzá a mimika,a hangsúly és minden más,ami személyes beszélgetésnél látható.Ezért könnyen bántóvá válik egy "belevaló"odamondás.
Nagyon szép helyen voltatok!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sehol senki???Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!
Én itt vagyok, bár sokat nem tudok írni. Nem nagyon történt ma semmi, megjegyzem szerencsére. Bár Marci két napja "csak" két órát alszik napközben, amit én megérzek, mert nem jut idő a saját alvásomra. Ezért ma várhatóan ismét kókadt leszek, Marci pedig estére hiperfáradt. Asszem előbbre fogom így hozni a fürdését, csak attól tartok, hogy így reggel is előbb fog kelni.
Örülök, hogy volt egy majdnem átaludt éjszakátok! Persze, hogy érdekel, ne hülyéskedj! Sajnálom, hogy azóta szönyűek lettek az éjszakák. Nálunk is van valami gubanc, mert eddig Marci meg sem nyikkant és tegnapelőtt este majdnem nálunk aludt, de Õ egyszerűen képtelen rá, így visszavittük, ahogy megnyugodott köztünk. Ma virradóra is elég nyugtalan volt. Gondolom ez a hülye idő is megzavarja Õket Kép
A Fiaink antitápisok, érdekes, hogy semmit nem fogadnak el. De a dokinénink mondta, hogy vannak ilyen babák, gyerkőcök.
Allergiát tényleg eltüntetném, mert most is úgy be van szorulva a levegő. Gondolom, érted, hogy mire is gondolok.

Saxi!
Nem jelentkeztél, így gondolom, hogy bennmaradtatok a kórházban. Remélem minden rendben, várunk vissza Kép
Ma megcsináltam a szénégető spagettit! Tök jól sikerült, legalábbis nekem nagyon ízlik Kép Köszi a receptet!!!

Többiek merre vagytok?

Puszi Mindenkinek: Melinda (16+6!!!)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Kata!
Én itt vagyok, bár sokat nem tudok írni. Nem nagyon történt ma semmi, megjegyzem szerencsére. Bár Marci két napja "csak" két órát alszik napközben, amit én megérzek, mert nem jut idő a saját alvásomra. Ezért ma várhatóan ismét kókadt leszek, Marci pedig estére hiperfáradt. Asszem előbbre fogom így hozni a fürdését, csak attól tartok, hogy így reggel is előbb fog kelni.
Örülök, hogy volt egy majdnem átaludt éjszakátok! Persze, hogy érdekel, ne hülyéskedj! Sajnálom, hogy azóta szönyűek lettek az éjszakák. Nálunk is van valami gubanc, mert eddig Marci meg sem nyikkant és tegnapelőtt este majdnem nálunk aludt, de Õ egyszerűen képtelen rá, így visszavittük, ahogy megnyugodott köztünk. Ma virradóra is elég nyugtalan volt. Gondolom ez a hülye idő is megzavarja Õket Kép
A Fiaink antitápisok, érdekes, hogy semmit nem fogadnak el. De a dokinénink mondta, hogy vannak ilyen babák, gyerkőcök.
Allergiát tényleg eltüntetném, mert most is úgy be van szorulva a levegő. Gondolom, érted, hogy mire is gondolok.

Saxi!
Nem jelentkeztél, így gondolom, hogy bennmaradtatok a kórházban. Remélem minden rendben, várunk vissza Kép
Ma megcsináltam a szénégető spagettit! Tök jól sikerült, legalábbis nekem nagyon ízlik Kép Köszi a receptet!!!

Többiek merre vagytok?

Puszi Mindenkinek: Melinda (16+6!!!)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Lesz még errefelé valaki vagy mindenkit betemetett a hó? Kép

Túl sokat nem tudok írni magunkról, ma még megcsináltam a holnap rakott krumplit is, holnap csak sütnöm kell. Ma nagyon sürögtem, ahhoz képest, hogy nem aludtam...

Marci síróbékát játszik mostanság elég gyakran, ha valamit megtiltunk Neki, vagy elveszek Tőle olyan "játékot", amivel nem szabadna játszania. Erre Õ irdatlan ordításba kezd, ami úgy hangzik, mintha Õt senki nem szeretné ezen a világon. Szívszaggató és csak úgy nyugszik meg, ha ölbe veszem. Van valakinél hasonló tünet?

Megyek, jön a szopi és alvás!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Ma már voltam itt, de tök sokáig nem tudtam elküldeni az írásomat, úgyhogy feladtam! De most itt vagyok és remélem el tudom küldeni!

Melinda!
Drukkolok, hogy jó legyen az AFP meg a többi!
Mostmár napról napra biztos egyre többet fogod érezni a picur mozgását, kicsit irigykedem ám, mert ez a legjobb érzés az egész terhesség alatt!Kép
Nektek meddig kell használni a Fenistil cseppet?
Norbi ha valami nem úgy történik ahogy akarja, akkor szintén elkezd visítani, közben hatalmas krokodilkönnyeket ejt és még fejrázással kiabálja hozzá, hogy nem nem nem. Van egy ismerősünk, akinek van egy három éves unokája és anyu mesélte neki, hogy mostanába mennyire rossz Norbi, erre mondta, hogy az övéké is másfél éves korától teljesen zizi lett és ez eltartott egész mostanáig! Hát remek felköthetem a gatyámat. Tudtam én, hogy a multkorinak lesz még böjtje!
Ma rá is csaptam Norbi kezére minden gondolkodás nélkül, mert nem volt elég neki, hogy mindent össze-vissza dobált, odaszaladt az asztalhoz, amin szépen pihent a telefonom, felkapta és hozzávágta az asztalhoz és pedig már ezerszer elmondtam Neki, hogy azt nem szabad dobálni! Na persze aztán meg lelkiismeretfurdalásom lett és az ölembe vettem és szépen elmagyaráztam Neki, hogy miért nem szabad, de azt hiszem hiába mondtam el neki, mintha tudomást sem akarna venni arról amit mondok!

Kata!
Sajnálom, hogy megint rosszak az éjszakáitok! Nálunk is változatlan a helyzet, vagy nagyon jó éjszakánk van, vagy borzasztó, de a nagyon jók elég ritkák! Tényleg Raul milyen alvó volt ilyen pici korába?
Egerbe biztos nagyon jól fogjátok magatokat érezni! Mikor is mentek?

Évi! Gigi!
Én személy szerint nagyon várlak vissza Titeket!Kép

Dia!
Azt is nagyon sajnálnám ha Te sem írnál többet! Muszáj felülkerekedni dolgokon és továbblépni! Ez szól Évinek és Giginek is!!!!!!!!

Mica!
Utólag is nagyon boldog névnapot Zolcsinak!!!!Kép

Judit!
Ari lehetett Lackó, ahogy vitte a kis szemetét a kukába! Norbi imád szemetet kidobálni. MIndig begyűjt valamit csak hogy kidobhassa, a kakis-pisis pelenkáit mindig hagyom hogy Õ dobja ki!
A nagyobb Lackónak további jobbulást!

Zsófi!
Tényleg nagyon szép helyen voltatok! Látszik, hogy Bence hogy élvezte a hóban való dagonyázást! Kérünk még képeket! Az nem lett megörökítve, ahogy együtt síeltek Bencével?

Norbi két nap alatt tök sok új szót mondott, de csak egy-kettő maradt meg. Mostanába szinte mindent megpróbál több-kevesebb sikerrel utánunk mondani, olyan kis ügyes!
Csak még egy példa, hogy mennyire megfigyelnek minket és hogy eltanulnak dolgokat:
Apukám amikor megy vásárolni, akkor mindig kivesz a helyéről egy zacsit, a hónaalá teszi és úgy indul el. Norbi tegnap odament a zacsikhoz, kikapott egyet, betette a hónaalá és úgy sétált a szobába nagy büszkén! Annyira édes volt, majd megzabáltam!
Viszont két-három napja olyan mint akibe belebújt egy kisördög, nagyon nagyor rossz és pörög ezerrel és megállás nélkül jár a szája!
Pöttyei a hátán már egész szépek és mára talán a mellkasán, hasán is halványodni kezdett!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Örülök, hogy itt vagy Kép

Ma beszéltem a dokinénivel és azt mondta, hogy elhagyhatjuk a Fenistilt és a Calciumuscot, mert a pirosság és a melegség lehúzódott a pötyikről, így a maradék majd magától elmúlik. Viszont ha nem is piros a pötyi, de olyan kis érdes Marci bőre és szörnyen száraz. Eddig is folyamatosan kentük az ekcéma miatt, de most még rosszabb a helyzet. Remélem gyorsan rendbe jövünk. Holnap ezért még adom Neki a Fenistilt és a kálciumot, aztán a hétvégétől stop. A ti pöttyeitek halványodásával is érdes lesz Norbika bőre?
Természetes, hogy most irigykedtem rám Ketteske miatt, de én ezzel végülis befejezem kismamaságomat, és több ilyen mocorgást már nem fogok érezni Ketteske megszületése után. MÍG Ti, akik később tervezitek a második babát, még előtte álltok, akkor viszont majd én fogok irigykedni, de nagyon Kép
Érdekes, amit írsz, hogy Norbi is 2 napja nagyon rossz, Marci is. Lehet, hogy az idő tesz be Nálunk, ezzel a hóeséssel, de én sem tudok Vele mit kezdeni, állandóan a rosszat keresi, de most hatványozott formában. Nálunk is ez van, hogy rámorgok a rosszasága miatt, aztán kapom az ölembe, hát ilyenkor látják, hogy lehet anyát manipulálni...
Ezen a zacsis sztorin jót nevettem, meg kell zabálni Norbikát Kép
Tök jó, hogy Norbi hajlandó beszélni, Marci némasági fogadalmat tett, mert az APA, GNI (enni, inni), brüm-brüm kívül csak mutogat ezerrel Kép Viszont van egy szó, amit rendületlenül próbál utánunk mondani: "teremtette". Erre ő: "TETTE", de iszonyú nagy beleéléssel. Nekem ennyi is elég, hogy megzabáljam Kép De ezen kívül olyan hangokat próbál formálni, amit mi magyarok nem igen használunk. Ki tudja, milyen nyelven fog megszólalni? Kép

Zsófi!
Tényleg, délelőtt lehagytam, hogy nagyon klasszak a képek! Csodaszép helyeken jártatok! Bence meg nagyon helyes és egész nagyfiús. Mennyi haja van! Kép

Most már megyek és elteszem magamat holnapra!
Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Én eddig csak Fenistilt adtam Norbinak és bár kicsit halványodnak a pöttyök azért lehetne látványosabb javulás is. Most hogy olvaslak jutott eszembe, hogy van itthon Calcimuscom és én hülye azt is adhattam volna! Te abból mennyit adtál Marcinak? Norbi bőre is olyan érdes, de remélem hamarosan újra finom sima, puha lesz Neki!
Beszéd: úgy látom Marci egy nem egyszerű szóval akar berobbanni!KépNagyon édes lehet, hogy rákoncentrál!Kép Marci biztos az a tipikus aki hallgat, hallgat aztán majd egész mondatokba kezd beszélni. Barátnőm kisfia volt ilyen, két éves koráig csak mutogatott, búgott, nyögött, aztán egyik napról a másikra megeredt a nyelve és azóta is ered......
Norbi is rengeteget halandzsál és néha úgy dumál mintha a nyelvét a szájpadlásához tenné és tök fura hangokat ad ki! Haláliak ezek a manók és olyan jókat tudok nevetni rajtuk! Nem is tudom mi lesz majd ha már rendesen beszélnek aztán lökik nekünk a sok rizsát!Kép

Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Valami tényleg van a levegőben,ma mindkét fiú égetnivalóan rossz volt.Raul különösen próbára teszi a türelmemet,irtó szemtelen kezd lenni.Pl.lefekvésnél,mondom,hogy feküdjön be az ágyba.Mire Õ:Nem!Majd ha piros hó esik!
És ezután persze szó szót követ,nekem felmegy az agyvizem.Elalvás előtt azért "szívpusziztunk".Kép
Patrik pedig este 6-tól csak nyafogott,lógott rajtam.
Szóval,ez egy ilyen nap.És vajon milyen éjszaka lesz???

Azt hiszem Patrik lázas.
Holnap folytatom.

Puszi.
Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Liliána a körülményekhez képest jól van.
Tegnap volt a műtét,sajnos mindkét oldalon felvágták a kis pociját mert a másik oldalon is talát sérvet az orvos.
A bal oldali volt a súlyosabb ott már volt egy kis összenövés is.
Azt mondta,hogy még éppen időben elkaptuk,mert különben kizáródott volna.
De hála Istennek nem sérült a petefészke,egészséges mind a kettő.
Azért azt az 1 óra 20 percet amíg benn volt a műtőben nem kívánom senkinek.
Az altatás után volt egy nehéz fél óránk mert nem tudta,hogy hol van és mi történik vele és rángatta az infúziót,de mikor kivették neki a tűt és teljesen felébredt már nem volt vele gond.
Délután 5-kor kiengedtek a kórházból és hazafelé végigaludta az utat,aztán lemosdattuk otthon és ment alukálni,egész éjszaka csönben volt,reggel 6-ig.
Szóval úgy tűnik minden rendben van,nagyon jókedvű,és nem is látszik rajta,hogy tegnap megműtötték.
Igaz még kapja a fájdalomcsillapítót,de remélem,hogy később sem lesz semmi baj.
Hétfőn vissza kell vinni akkor leszedik a kötést,de nagyon rendes volt a doki mert felszívódó varratokkal csinálta és így nem kell még a varratszedéssel sem kínozni.
Maga az osztály nem volt valami szép,de tiszta volt és nagyon kedves volt mindenki.
Hát ennyit rólunk.
Ha lesz időm még írok.
Mindenkinek köszi az érdeklődést.

Puszi,Saxi

Ui:
Készültek képek majd felteszem ,de most rohanok.
saxi

Kata!
Remélem Patrik azóta jól van!!!!

Saxi!
Örülök, hogy ez a kicsi hős leánykád ilyen jól viselte a megpróbáltatásokat! Most már minden rendben lesz, remélem mindannyian nagyon gyorsan eltudjátok felejteni a történteket!!!!!!!!!!!!

Millió puszit küldök neki és neked!!!!!!!!

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Évi!

Köszönjük szépen.Kép

Itt vannak az ígért képek.

Kép

Kép

Kicsi hősöm.Kép

Puszi mindenkinek,Saxi
saxi

Drága Saxi!
Kevés megrázóbb képet láttam, mint ezt a gyönyörű kislányt...így KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Borzasztó lehetett nektek és hősök vagytok mindannyian!!!
Ismét csak azt tudom írni, hogy szívből remélem gyorsan elfelejtitek ezt az egész szörnyű megpróbáltatást és hamarosan arról "panaszkodsz" majd, hogy milyen kis eleven a drága! KépKép

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Drága Saxi!
Kevés megrázóbb képet láttam, mint ezt a gyönyörű kislányt...így KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Borzasztó lehetett nektek és hősök vagytok mindannyian!!!
Ismét csak azt tudom írni, hogy szívből remélem gyorsan elfelejtitek ezt az egész szörnyű megpróbáltatást és hamarosan arról "panaszkodsz" majd, hogy milyen kis eleven a drága! KépKép

Puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Bocsánat, az előbb egyszer sem akart elmenni, most meg 2x is! Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Saxi!
Annyira örülök, hogy minden rendben volt és hogy végre túl vagytok rajta!!!!! Sok puszit küldök Nektek!!!!!!

Kata!
Hogy van Patrik?????

Ma megszámoltam, hogy Norbi hány szót tud és kb. 20 szó az amit érthetően kimond és még van egy pár ami más számára nem biztos, hogy egyértelmű, de mi értjük!Kép

Puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SaxiKép
Nagyon sokat gondoltam rátok. Annyira örülök, hogy ilyen jól sikerült a műtét. Az aggodalmadat át tudom érezni. Szörnyű lehetett a műtő elött. De most már csak előre kell nézni. És légy büszke magadra, hogy még időben elvittétek ezt a lányzót orvoshoz. Millió puszit küldök nektek!! És most már légyszi lazíts egy kicsit!!! Nem tudom, hogy jól emlékszem e, hogy Te üldögéltél régen a kádban egy üveg sörrel??? Ha igen, akkor most irány a kádKépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Saxi!
Örülök, hogy Lilikével minden rendben és a kis petefészek is épen van!!! Hurráááááááááá!!! Ugye, hogy milyen jól viselik ezek a pöttömök a műtétet, hihetetlen Kép Kis csodák Kép Marcival is csak az altatás utáni ébredés volt rossz, mert igazán nem volt magánál, kótyagosak ilyenkor az altatószerektől. De a lényeg, hogy most már minden rendben lesz és végre Te is fellélegezhetsz!
Jó, hogy a kórházzal, személyzettel is minden rendben volt Kép

Györesz!
A Calcimusc-ból két alkalommal adok Neki fél-fél ampullával, azaz összesen 1-gyel. (Na, ezt jól leírtam, mi?! Kép) Pont ma agyaltam, hogy ezen az érdességen, tiszta olyan a bőre, mintha ekcéma lenne. Marcinak mostanság csak a combijai voltak ekcémások és az is leginkább a meleg vízre bújt elő, de most a pofiján is van egy egyértelmű ekcémás folt/kör. De mindenhol nem akarom egyenlőre Elocom-mal (tudod, az a szteroidos krém) kenni. Bízom benne, hogy visszahúzódik, Nektek és nekünk is minél előbb.
Marci is így csinálja a nyelvével, a szájpadlásához nyomja, meg fura torokhangon mondogat hangokat, mintha legalább angolul akarna megszólalni Kép
Te jó ég, Norbi már nagyon ügyes, hogy ennyi mindent mond! Gratulálok a kis okoskához Kép

Kata!
Kitartást, valami tényleg van a levegőben, mert Norbika és Marci égetnivalóan rossz már két napja.
Remélem Patriknak nem lesz semmi komoly baja! Raul szemtelenkedik már?! Hihetetlen, hogy már ilyen korán kezdik Kép Jaj, mi lesz velünk?!

Gigi, Évi!
Puszi Nektek! Kép

Marci már nem frontos és egész jó fej volt ma, és közel 4 órát aludt!!! Biztos be akarta pótolni az elmúlt napokat Kép
Ketteske olyan édesen rúgdosott ma is, és már egész határozottan, erősen éreztem Kép

Pusz Mindenkinek: Melinda (17+0)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Te jó ég, már 17+0!!!!! Gratulálok! Lassan félidőnél vagy! Hamarosan apa is érezheti kivülről második gyerkőce ténykedését!Kép Pocakod növöget már?????
Pöttyök: Norbi mellkasa-hasa még mindig tele van, bár halványabb. Érdekes reggel egész szép neki, aztán estére sokkal jobban látszik! Úgy döntöttem, hogy ma már én sem adok neki fenistilt, viszont adtam neki calciumot! Kiváncsi vagyok rá, hogy mikor múlik el! Szerinted, ha még jövőhéten is látszik elvihetem egészséges rendelésre??? Ezzel mindig úgy elbizonytalanodok! Nem akarom, hogy amikor levetkőztetem, akkor az anyukák elborzadjanak, hogy ilyen pöttyösen viszem oda a gyereket, viszont betegrendelésre meg nem fogom bevinni, hogy aztán hazahozzunk valami jó kis bacit vagy vírust! Na majd meglátom, de remélem a hétvégén elmúlik teljesen!
Ja, Norbi arcán is van egy jó kis ekcémás paca, csak épp krémem nincs rá, úgyhogy mindenképpen meg kell mutatnom a dokinéninek!
Norbi ma is elég rosszcsont volt, főleg délután indult be, de azért egy picikét mintha finomabban adta volna elő magát, és Õ meg három órát aludt délután, pedig mindig másfeleket alszik! Ezek a fiúk nagyon egy húron pendülnek mostanság!Kép

Gigi, Évi!!!!
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍrjatok méééééééééééééééééég!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Nem mértem Patrik hőjét,de éreztem,hogy meleg.Még a szuszogása is más volt,először az tűnt fel.
Ma nem volt semmi baja,szerintem az oltástól lehet.
Sajnálom,hogy Õ nem pendül egy húron a többi csemetével,ma megelégedett másfél óra nappali alvással.Kép
Vasárnap 12.35-kor ismétlik a GÓLYAMESÉT a Hír TV-n,ha van lehetőségetek rá,nézzétek meg!

Saxi!
Annyira örülök,hogy túlvagytok rajta!!!!Sok-sok puszit küldök Lilike pocijára!
Majd'megszakadt a szívem,hogy néztem a képeket.

Melinda!
Ilyen szemtelenségből akad több is egy nap.KépÉs cifrábbak is.Gondolom,most próbálgatja,meddig mehet el-irtó nehéz időszak.
Úgy tűnik Patrik tényleg antitápis,már nem is próbálkozom semmilyennel,állandóan a kutya kapja meg.A tejpépeket is.
Õ is nagyon kiakad,ha elvesszük Tőle az olyan dolgokat,ami nem játék.Igyekszem elrakni a látóteréből minden ilyen dolgot,de a TV-nem pl.nem találtam másik helyet.
Én maradok nagyon irigy Pocibabára,mivel nem tervezünk több babát.Nosztalgiázok,valahányszor írsz Kisebbedről.Kép
Ekcéma.Kép

Györesz!
Raul négy hónapos korától átaludta az éjszakát,viszont másfél évesen leszokott a nappali alvásról.
Õ is nagyon hamar kezdett beszélni,mint Norbika.Olyan furcsa,hogy Patrik legtöbbször még csak ö-ö-ö-zik.Kép
Én elvinném Norbikát a tanácsadásra,hiszen nem lázas és a pöttyökön kívül nincs tünete.
Egerbe kedden megyünk,csütörtökön jövünk haza.Kép

Kíváncsi vagyok,Ruszlán holnap milyen állapotban jön haza:még délután elment a személyzeti bálba...

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat.

Gigi!

Igen jól emlékszel,én voltam a sörivó a kádban,na nefélj tegnap este már elmerültem a habokban csak a változatosság kedvéért most egy bögre forraltbor volt a kezemben.KépKépKép

Györesz!

Norbika már nagyon ügyes,Liliána is rengeteget beszél,mindent utánoz amit mi mondunk.
És ami nagyon cuki,hogy kéri a teát,cumit,pelust,babát és még egy csomó mindent.
Mindent ért amit mondunk neki,annyira édes amikor viszi a pisis pelusát a szemetesbe,és utána megy a mosdóhoz,ágaskodik és mondja,hogy "mossuk",mert látta tőlem,hogy mindíg megyek kezet mosni.

Évi!

Máris "panaszkodok",hogy eleven,mert még egy két napig kímélni kéne azokat a sebeket,de Lilikém úgy rohan,hogy nem győzöm fékezni.
Ma sokszor beültettem a hintába mert ott legalább elvan egy kicsit,és nem rohangál.

Melinda!

Örülök,hogy ketteske ilyen virgonc,mellesleg szerintem puncis,valahogy mindíg ez a kép ugrik be ha rátok gondolok,hogy a pocaklakó kislány.
Tényleg az altatás utáni vergődés volt a leg rosszabb mert nem tudtam neki segíteni és ő sem érzékelte,hogy mi történik vele.
De végre túl vagyunk rajta.

Kata!

Remélem Patrik rendben van már.
Nálunk is dúl a dackorszak,Bogika is próbálkozik,mennyit enged a cérna.
Sokszor nagyon úgy érzem,hogy nem bírom tovább,így teljesen megértelek,tényleg nagyon nehéz velük.
Az oviból minden nap hazahoz valami újabb hülyeséget és egy két napig az őrületbe kerget vele.
De remélem egyszer csak kinövi,akkor majd kezdi Liliána.Kép

Azt még nem is írtam,hogy műtét után kijött hozzánk az altatóorvos és gratulált a kislányunkhoz,azt mondta,hogy nagyon kiegyensúlyozott boldog baba,mert mindekire vigyorgott,és mindent megcsinált amit mondtak neki.
Nem félt attól a sok idegen embertől.
Annyira büszkék voltunk rá.Kép
Műtét után is mikor jött őt megnézni az orvos rögtön vigyorgott rá.

Most megyek mert apa hazajött a melóbol.
Ilyenkor megdumcsizzuk mi történt aznap.Kép

Mindenkit puszilok,szép álmokat,Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Épp ma mondtam Gábornak, hogy annyira kislányként gondolok Ketteskére. Bár ha jól belegondolok, Marcival is így voltam Kép
Forraltbor Kép Ügyes vagy, tudod, hogy kell lazítani! Kép
Tényleg nagyon jó érzés lehetett, hogy Lilike ennyire ügyes volt és még a dokker is megdicsérte. Ez azért is jó, mert így nem fog félni, ha meglát egy fehérköpenyest. Féltünk Marcinál is, hogy fog reagálni a dokinéninkre, de szerencsére, azóta sincs semmi baj! És ez a lényeg Kép

Kata!
Patriknak remélem azóta sincs semmi baja. Szorítok!
Hú, tényleg tejpépből is van még egy dobozzal itthon. Asszem nálunk is jót fognak enni a kutyák Kép Kép Bár én átfágom a kukacosomat, úgy hogy belekeverem a gyümijébe, amikor nem darabos gyümit kap és úgy vígan megeszi Kép

Györesz!
Bizony-bizony, már mindjárt itt a félidő. Tényleg hihetetlen, pedig mintha tegnap csodálkoztam volna rá a tesztre Kép Tegnap már direkt úgy figyeltem a hasamat, hogy nem látszik-e valami egészen apró mozgás, mert olyan erőseket rugdosott. Még nem látszik kívülről a mozgás, de tényleg nincs messze az sem Kép Hasam már látszik, ami a hájtól és a puffadástól keletkezik, viszont a Ketteske által keltett domborulat eltörpül a fentiek miatt.
Szerintem nyugodtan leviheted Norbikát az egészséges babák közé, mert én direkt rákérdeztem a dokinéninél mennyire fertőz (volt nálunk egy kisfiú épp a pöttyök előbújása előtt) és szerinte nagyon kicsi az esélye. Ha esetleg valamelyik anyuka csúnyán néz Rád, vagy rákérdez mi van Norbival, bögd rá, hogy kaja ütötte ki. Mi stagnálunk pöttyügyileg, mert amik már nem pirosak, de vannak, még tartják magukat. Hát én is nagyon kíváncsi vagyok, mikor múlik el. Remélem nálunk hamarabb, mint Zsófiéknal.

Ma elég mozgalmas napunk volt, délelőtt vásároltunk, persze Marci kapta a legtöbb mindent Kép Aztán iszkiri haza, Marci ebédel, alszik. Mi lustiztunk, aztán Marci ébred, én pedig nekiestem függönyt varrni. Hát nem lett a legsikeresebb, mert háromszögablakra kreáltam sötétítőt, és asszem alakítanom kell még rajta.
Marci egyébként hihetetlen volt, amikor az alvásából felkelt: pörgött ezerrel, olyan volt, mint aki be van lőve. Persze 2 órával később a fáradtságtól fetrengett, mivel túlpörögte magát, aztán újult erővel cibálta Apáját Kép
Viszont reggel már negyed 7-kor fenn volt Kép Na ezért estem neki olyan hirtelen a sötétítőfüggönynek, hátha csak a hasára sütött a nap és az volt a baj Kép Holnap tesztelünk...

Puszi mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Látom én vagyok a hétvégi ügyeletes Kép Kép
Egetrengető dolgok nem történtek velünk (szerencsére!), délelőtt főztem, sütöttem, délben kis pihenő, majd jöttek a barátnőmék látogatni a párjával. Jót dumáltunk, Marci elvarázsolta őket, így még nyugodtabban vágnak bele a saját babaprojectjükbe Kép
Sajna a "csodafüggöny" nem jött be, mert Marci már negyed 7 körül mocorgott és fél 7 után hangot is adott vágyainak, dumált ezerrel. De negyed 8-ig hagytuk hagyj mondja a magáét, addig lustiztunk a reggeli ébresztőnkre Kép Gáborral. Nagyon édi volt Marci, mert 3/4 órán keresztül beszélgetett a párnájával, a Macival meg még ki tudja mivel Kép
Ketteske rendületlenül mocorog, meg is dícsértem már, hogy rendes gyerkőc, nem hagyja kétségek között a szüleit Kép

A nap legfontosabb eseménye:
Raul 6. születésnapod alkalmából kívánunk Neked minden szépet és jót!!! Nőjj jó nagyra, Anyáék örömére! Sok puszi! Kép

Kép

Írjatok majd, mert magammal nem túl izgi beszélgetni Kép Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda (17+2)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Saxi
Millió puszi a te hős kislánykádnak.Nagyon ügyesek vagytok, örülök, hogy nem semmi szövődmény nem alakült ki ( elzáródás).

Melinda
hát igazad van ezzel az irigykedéssel, most mi tesszük s később pedig te fogod, de akkor is olyan nagyon jó most neked. Sok erőt és kitartást kívánok neked.
Teregetés nálunk is sláger, Gigi kiszedi a mosógépből a ruhát és egyből magára húzná, sajnos én nem tartom túl jó ötletnek, hogy a vízes ruhát magán tartsa.

Mica
nagyon édik a fiúk

Évi
én is sokat gondolkozom a kiságyon, félek mert mi van ha fel akar benne állni mint a rácsosba? A másik pedig az, hogy már féléve tanítom lemászni az ágyról s talán most már néha alkalmazza is, szóval nem esne le róla? Pedig annyira jó lenne megszabadulni a rácsoktól.
Õszintén szólva, tudom, hogy sokszor utálni fogom majd, de már úgy vágyom rá, hogy reggel ébredés után átcsattogjon hozzám.

Zsófi
szuperek a képek, nagyon ügyik vagytok.

Gigi
Oli a soffőr, lassan külön kocsit kell neki is vennetek, utána jön a hová parkoljon majd...

Mi is megérkeztünk a pihizésből, gyönyörű időnk volt nagyon jól éreztük magunkat. Giginek most tört át a 9. foga az alsó néyes rágó, hát már 1 hete alig aludtam miatta, remélem ma végig tudjuk aludni az éjszakát.
Gigi mostanában folyamatosan a nagy asztalnál akar enni, s főként a mi székünkön ülni, az ő kis asztala és széke nem buli. Ismét rátört a kulcsos őrület, amint belépünk a lakásba oda kell adni neki egy kulcsot különben megy a hiszti. Õ is egyre több szót mond ki és időnkét játszás közben tökéletesen ki mond szavakat, utána soha többé, tegnap pl rámolta a dobozokat és közben közölte, hogy dédi mama.

Nagyon szeretném ha nem lenne köztünk több buta veszekedés. Nagyon boldog vagyok és örülök, hogy két éve vagyunk egymásnak, és remélem maradunk is. Azt hiszem mindenki elmondhatja, hogy volt olyan nehéz periódusa amikor nagyon jól esett, hogy a többiek voltak és átsegítették a dolgon, nem kéne bele menni felesleges veszekedésekbe.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Akkor most újraírnám...
Biztos, hogy valami nagy gáz van a Bnet tájékán, mert egyrészt de. sem tudtam belépni, másrészt úgy tűnik Szilvi írt utoljára, erre tessék az írása sehol... ?????????

Márti!
Örülök, hogy újra itt vagy közöttünk Kép Épp tegnap filóztam rajta, hogy talán már itt van az ideje a hazajöveteleteknek, hacsaknem olyan jól éreztétek magatokat, hogy inkább ott maradtok. Merre is voltatok? Mi izgalmasakat csináltatok? Ketten voltatok Gigivel?
Gratulálok Giginek az újabb fogakhoz Kép Azt viszont sajnálom, hogy ennyire megviselte és Te sem tudtál aludni. Csak nem a pihihetedet vágta keresztbe a fog?
A kiságy még nálunk sem jön be, mert Marci még végigjárja az egész ágyat az éjszaka folyamán. Meg én a felállásra nem is gondoltam. Így mi is maradunk a rácsosnál. Ketteske is olyat fog kapni, amilyen jelenleg Marcinak is van, ami kisággyá alakítható.
Emlékszem, hogy Gigi volt a kulcsos kislány Kép Ügyes, hogy már egyre inkább beszél. Tudod, Marci az a fajta kislegény, hogy csak szívja magába az infot és majd valamikor (ki tudja mikor? Kép) ránk zúdítja a sok-sok tudományát Kép

És akkor itt az irigykedés helye Kép:
Ketteske egy kész bokszoló, hihetetlen, hogy egész nap mit össze nem mocorog. Marci abszolúte nem volt ilyen aktív, Õ inkább bizonyos időszakokban mocorgott, de Ketteske most szinte az egész napot végigbulizta. De a legjobb az volt, amikor rátettem a kezemet a hasamra és kétszer belerúgott a tenyerembe! Nagyon jó volt Kép Sajna, mikor Gábor is kipróbálta, akkor visszahúzódott a Vacak és nagy csönd következett.

Remélem ezt sikerül felraknom...

Puszi Mindenkinek: Melinda (17+3)

ui: végül 2 óra múlva sikerült is felbiggyeszteni. Ill. talán.......

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Akkor most újraírnám...
Biztos, hogy valami nagy gáz van a Bnet tájékán, mert egyrészt de. sem tudtam belépni, másrészt úgy tűnik Szilvi írt utoljára, erre tessék az írása sehol... ?????????

Márti!
Örülök, hogy újra itt vagy közöttünk Kép Épp tegnap filóztam rajta, hogy talán már itt van az ideje a hazajöveteleteknek, hacsaknem olyan jól éreztétek magatokat, hogy inkább ott maradtok. Merre is voltatok? Mi izgalmasakat csináltatok? Ketten voltatok Gigivel?
Gratulálok Giginek az újabb fogakhoz Kép Azt viszont sajnálom, hogy ennyire megviselte és Te sem tudtál aludni. Csak nem a pihihetedet vágta keresztbe a fog?
A kiságy még nálunk sem jön be, mert Marci még végigjárja az egész ágyat az éjszaka folyamán. Meg én a felállásra nem is gondoltam. Így mi is maradunk a rácsosnál. Ketteske is olyat fog kapni, amilyen jelenleg Marcinak is van, ami kisággyá alakítható.
Emlékszem, hogy Gigi volt a kulcsos kislány Kép Ügyes, hogy már egyre inkább beszél. Tudod, Marci az a fajta kislegény, hogy csak szívja magába az infot és majd valamikor (ki tudja mikor? Kép) ránk zúdítja a sok-sok tudományát Kép

És akkor itt az irigykedés helye Kép:
Ketteske egy kész bokszoló, hihetetlen, hogy egész nap mit össze nem mocorog. Marci abszolúte nem volt ilyen aktív, Õ inkább bizonyos időszakokban mocorgott, de Ketteske most szinte az egész napot végigbulizta. De a legjobb az volt, amikor rátettem a kezemet a hasamra és kétszer belerúgott a tenyerembe! Nagyon jó volt Kép Sajna, mikor Gábor is kipróbálta, akkor visszahúzódott a Vacak és nagy csönd következett.

Remélem ezt sikerül felraknom...

Puszi Mindenkinek: Melinda (17+3)

ui: végül 2 óra múlva sikerült is felbiggyeszteni. Ill. talán.......

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Hát ma már én is próbáltam jönni, de nem sikerült behozni a társalgót!

Kata!
Nagyon jó utát Nektek, érezzétek nagyon jól magatokat!!!!
Raulnak boldog születésnapot!!!!!!!KépKépKép

Saxi!
Lili is nagyon ügyi, hogy ennyit beszél, pedig Õ még fiatalabb is Norbinál, de hát a kislányok igazi kics cserfesek szoktak lenni!!!
Örülök, hogy Lili ilyen eleven már, hihetetlen, hogy ezek a kis törpék milyen hamar túljutnak dolgokon, mintha mi sem történt volna!
Hát el is hiszem, hogy büszkék voltatok Rá, hogy ilyen bátor volt!!!!!!

Melinda!
Pöttyökkel hogy álltok????
Norbinak egyre szebb, de azért még látszik, csak már egész hallvány, viszont érezhető! Holnap elviszem egészséges rendelésre!
Hát Norbi olyat még soha nem csinált mint Marci, hogy háromnegyed órát dumál nagy magányába a játékaihoz. Norbi amikor felkel a délutáni alvásból, akkor nyafogással jelzi, amikor meg bemegyek akkor még nagyon jól elvan egy darabig az ágyikójába, de KELL anya jelenléte ehhez!
IRIGYKEDEM IS RENDESEN KETTESKÉRE!!!!!!!! Emlékszem mennyire, de mennyire boldog voltam, amikor Norbi már kívülről is érezhetőeket rugott, folyton mindenkinek meg akartam mutatni!Kép

Velünk minden oké!
Képzeljétek, Norbi két napig nem kakilt és a harmadik nap is csak este, de szegényke sírva nyomta és még akkor sem jött semmi, csak puki, aztán elkezdtem kicsit tornáztatni, meg maszírozni a hasát és szegénykém nagy kínlódások árán kinyomott egy kőkemény, nagyon vastag (bocsi, de tényleg, mint egy felnőttkaka vastagságút) kakit. Igazából nem értettem, hogy miért történt, hisz semmi olyat nem evett ami ennyire megfogta volna a hasát! Aztán ma ötször kakilt!!!! Háromszor még szintén nagyon kemény bogyókat, aztán negyedszerre már egy picit nagyobb adag puhábbat és végül ötödszörre meg kikakilt egy normálisat, ami már az "igazi" mai kaka volt! Szegénykémnek a sok kakilástól tök vörös a kis seglyuka, jó vastagon be is kentem neugranormonnal! Fogalmam sincs mitől ragadt bele ennyi kaka, de a lényeg, hogy kijött!Kép

Van egy új szavunk! Amikor rosszalkodott Norbi akkor apu mondta Neki, hogy "ha rossz vagy, akkor a Papa pipa lesz!" és azóta, ha megkérdezzük Tőle, hogy mi lesz anya vagy mama vagy bárki, ha rossz vagy? akkor rávágja, hogy pipa. Sőt este olyan ari volt, rosszalkodott, én meg rászoltam, hogy ne rosszalkodjon, erre megkérdezte, hogy "pipa?".Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Holnap(ma Kép )utazunk.Valószínűleg csütörtökön jövünk vissza.
Szülinap nagyon jól sikerült!KépKépKép

Melinda!
Hiperirigy vagyok!!!Kép
Nagyon szépen köszönjük a szülinapi képet!Kép

Györesz!
Pipa Kép.Norbikád továbbra is imádnivaló!
Tegyél légyszi képet,ha tudsz!
Neked is köszönöm a köszöntést!KépItt voltak Anyuék,sőt,Nagymamám is.Kép

Vigyázzatok magatokra,míg nem leszek.Remélem nem "halunk ki"!!!

Puszi Nektek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!

Raulnak nagyon boldog szülinapot és sok puszit küldünk!

Még tegnap akartam jelentkezni de nekem sem sikerült belépnem.
Tegnap voltunk kontrollvizsgálaton Liliánával.
Nagyon rendes volt a doki,és mindent rendben talált.
Lefertőtlenítette,és átkötötte neki a sebeket.
Pénteken le kell vennem a kötést,és akkor tusizhatunk először.
Szegénykém minden este sír a pancsiért,de még nem engedhetem be a vízbe.
Jövő hétfőn kell megint menni,de az már az utolsó vizsgálatunk lesz.

Röviden ennyi,most rohanok mert le vagyok maradva a munkámmal.
Mindenkinek sok puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Örülök, hogy minden rendben Lilikével Kép Most úgy elgondolkodtam, hogy mi hogy fürödtünk anno Marcival, de tényleg mi is csak cicamosdást csináltunk nedves pelussal. Szerencsére Marci akkor még nem tudott reklamálni. Bezzeg most! Kép
Másik dolog, amin elgondolkoztattál: Te dolgozol otthon Lilike mellett? Vagy takarításra, főzésre, mosásra értetted a munkát? Mert az is az ám!

Kata!
Várunk vissza! Izgalommal várjuk majd a beszámolót is!

Györesz!
Pötyik egész jók, de a helyük még meg van. Olyan Marci bőre, mint a kopasztott csirkéé Kép Kép Színtelen, apró kiemelkedések vannak rajta, amiket kézzel még érzünk. A szárazság is talán már javulófélben.
Mit mondtak Norbika pötyijeire? Kíváncsi vagyok!
Én is nagyon örülök, hogy ennyire el van az ágyban, de azért ez nincs mindig így, meg az igazat megvallva, ezelőtt az eset előtt nem is teszteltük a dolgot. Most már kezdem egy kicsit Marcit terelgetni, hogy szokja a dolgot, hogy minden nyikkanására nem ugrok rögtön. Nem akkor akarom ezt elkezdeni, amikor itt lesz Ketteske is, nehogy a kistesóra haragudjon emiatt... Már próbálok ilyen irányban is gondolkodni, mert ripsz-ropsz és ketten lesznek Kép
Kaki tényleg érdekes. Szegény Norbika jól megszenvedett vele Kép Marci már nem hagy ki napot, de ha egyik nap kevesebb, akkor másnapra már 3-szor annyira számítok.
Pipa Kép

Most nem írok magunkról, mert még csak most jön a szopi és előtte el akarom küldeni ezt az irományt. De lehet, hogy még visszanézek, de nem ígérek semmit!

Puszi Mindenkinek: Melinda (17+4)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Saxi!
Örülök, hogy mindent rendben talált a doki a kontrolon! Nagyon ügyesen, gyorsan gyógyul ez a lányzó!!!!

Melinda!
Hű Neked már tényleg egy csomó mindent úgy kell csinálnod, hogy számításba kell venned ketteske érkezését! Még szerencse, hogy Marci átalussza az éjszakákat, legalább ezzel nem lesz majd gondod! Tényleg mikor kezditek el mondani Marcinak, hogy kistesója lesz? Vagy már mondogatjátok Neki?
A dokinéni a pöttyökre egyértelműen azt mondta, hogy allergia és hogy jól kezeltem. Azt mondta, hogy ha a szervezet olyan anyaggal találkozik amire már korábban allergiával reagált, akkor még erősebben fog reagálni és ilyenkor simán elképzelhető, hogy az egész teste pöttyös lesz és, hogy nem múlik el egy-két nap alatt!
Ha már ott voltunk lemérettem Norbit, hát még mindig nem értük el a 10 kilótKép, sőt 9,5-nél tartunk, de a védőnő szerint Norbi születési súlyát nézve úgy hízik ahogy a nagykönyvben meg van írva, hisz fél év alatt hízott egy kilót! Meg mondta, hogy látszik, hogy Norbi egy örökmozgó, mert jó izmos a lába!Kép
Norbi egyre jobban parázik a dokinéninél! Amikor elkezdtem vetkőztetni, már egyből sírt és közben kiabálta, hogy nem nem nem, aztán nagynehezen megnyugodott, de a mérésnél meg amikor meglátta a dokinénit akkor újra rákezdett! Ez nálatok is így van???

Dia, Gigi, Évi!!!!!!!!!!!
ÍRAJTOK MÁR TI IS!!!!!!!!! LÉGYSZI LÉGYSZI LÉGYSZI LÉGYSZI!!!!!!!!!!!

Puszi Minedenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Már mondjuk Marcinak a babát a pocakban szinte az első pillanattól. Azt hiszem, még nem jutott el hozzá igazán Kép Ettől függetlenül folyamatosan mondom Neki napközben is, aztán hátha felcsillan Nála, hogy "Heuréka!" Kép Gyakran csinálja, amikor megkérdezem, hol van a baba, hogy a pocakomra nyomja a kis száját és fúj rá. Igazán nem értjük a célját, de lehet, hogy így üdvözli a benti babát Kép De előfordul, hogy ezt követően jó nagyokat rácsap a hasamra. Még nem aggódom, mert a gyomrom környékére kapok, de ennek ellenére mondom, hogy "nem szabad, mert szegény babának fáj".
Jó, hogy megnyugtatott a dokinéni is és mindent jól csináltál. Ki tudja, mi csaphatta ki Norbit. A mi dokinénink is rákérdezett a kajára, hogy az okozhatta-e, de semmi extra nem jutott eszembe.
Nem a kilók száma számít, hanem a gyerkőc egészsége, fittsége, izomzata Kép És ezekkel minden rendben! Hidd el néha szeretném, ha "csak" 9,5 kiló lenne Marci, mert mire a 12,5 kilójával felérek az emeletre, majd összeesem. És mi lesz később...
Nálunk szerencsére nincs sírás a dokinéninél, max. ha a torkát szeretné megvizslatni, azt kifejezetten utálja. Attól tartok, hogy a 15. hós oltás sokat változtat - és rossz irányba - ezen a dolgon. De bízom a legjobbakban!

Ma izgulok egy kicsit, mert Ketteske ma alig mozgott. Persze tudom, hogy ennyi idősen még ez előfordul, de akkor is. Meg lehet, hogy tegnap szegényem úgy kifárasztotta magát, hogy ma inkább pihen Kép
Marci egyre több szótagot mond utánunk, annyira édes Kép A teljes szavak még váratnak magukra, de lehet, hogy nem is olyan sokáig. Majd meglátjuk!
Ma annyira édes volt Marci. Este Cora-ból hazajövet, betettem a járókába, mert mindig láb alatt volt. Féltem hogy reagál, erre 2 perc és a kis matcbox-át a járóka peremén gurigatta körbe-körbe, közben persze brümmögött. Úgy csinálta, mintha az úton menne az autó. Annyira édes volt és úgy el volt maga, hogy öröm volt nézni Kép

Azt hiszem mára leteszem a lantot!

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Látom nincs nagy forgalom itt,de azért írok egy pár sort.

Györesz!Kép

Szerintem nem olyan nagy baj ha még nincs 10 kiló,Norbika.
Bogika is ilyen tipus volt,hogy csak pár dekát hízott,vagy egyáltalán nem is hízott.
Viszont rengeteget rohangált,így Õ is jó kis izmos,de vékony gyerek.
Liliána most 11 kg és bogihoz képest egy kis pufi,de Õ is állandóan futkos.
szóval szereintem nem kell aggódnod ez alkati kérdés is.

Melinda!

Ketteskét csókolom,szerintem kicsit kifújja magát a tegnapi,erőltetett menet után.Kép
Már alig várom,hogy megszülessen,tisztára lázban vagyok.
Marcika biztosan még kiélvezi,hogy anya csak az ővé,lehet,hogy ezért sem foglalkozik annyira a tesóval,és persze Õ még nagyon kicsi ahoz,hogy ezt megértse.
Majd ha itt lesz és kézzel fogható,akkor lehet látni az igazi reakciót.
Autózó MarcikaKépKép
Biztosan nagyon aranyos volt,látom magam előtt a kis pufók arcát ahogy brummog.KépKép
Sajnos nem dolgozom otthon,pedig nagyon szeretnék.
Nálunk nics igazán mód,otthoni munkára,már kerestem sok helyen de nem az igazi.
Arra értettem a munkát ami a háztartásban adódik és persze a két gyerek körül,de még ennek sem jutok sokszor a végére.
Most még szervezek egy meglepetés bulit apukámnak mert tegnap volt 60 éves.
A tesómékkal szeretnénk Õt meglepni szombaton,de mindent nagy titokban csinálunk,még anyu sem tud róla.
Az volt a tervem,hogy a telken grillezünk egyet,de nálunk még akkora a hó,hogy erről letehetek.
Ezér nálam lesz megtartva,de ehez az egész lakást át kell rendezni,hogy el is férjünk,és le is tudjunk ülni enni.
Azt hiszem ilyen svédasztal jellegű dolog lesz,mert ahoz kevesebb hely kell.

Most megyek összeírom a bevásárlólistát.
Puszilok mindenkit,Saxi
saxi

Sziasztok!

A forgalom tényleg már nem a régi sajnos Kép

Saxi!
Aranyos vagy, ahogy írod, hogy mennyire várod Ketteskénk megszületését. Én még annyira élvezem a pocakosságot, meg ugye még nem is nehéz viselni a "terhet", hogy én még várok a várakozással Kép Viszont csak ámulok és bámulok, hogy két nap és betöltöm a 18. hetet is. Egyszerűen hihetetlen, hogy már itt van a félidő. Gábornak tegnap este épp ezen meditáltam. Erre Õ: "De azért időben szólj, mert meg kell venni a kiságyat!" és vigyorog ezerrel. Annyira aranyos volt Kép A puszit köszönjük!!!
Értem én a munkát otthon, én sem végzek vele mindig...
Apukádat Isten éltesse és sok boldogságot Neki! Kép Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen meglepit szervezel Neki és pláne még Anyukád is néz majd nagyokat! Kívánom, hogy jól sikerüljön az ünneplés!

Ma fennvoltunk Farkasréten temetőben, aztán Marcival sétiztünk egy picit, mert nagyon klassz idő van. A temető közelében van egy nagyon jó kis játszótér, Marci ott hintázott, csúzdázott egy jót, na meg rúgdoshatta az apró köveket, kavicsokat, ami nagy-nagy örömmel töltötte el a kis Húsgombócomat Kép Annyira jókat nevetett Kép Még hazafelé sem aludt be, pedig jól kifáradt. Bezzeg én majdnem beájultam, mert nekem már belecsúszott a délutáni pihimbe a hazaút Kép

Apropó este azért Ketteske rugdosott kettőt-hármat, hogy nyugodtan aludhassak. Reggel megint kaptam a tenyerembe egyet, viszont Gábor még mindig nem érdemelte ki Ketteske szerint ezt a kegyet Kép

Azt hiszem megyek, mert még dolgom van ám!!!

Puszi: Melinda (17+5!!!)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Örülök, hogy ketteske megnyugtatott!Kép
Hát igen, lehet, hogy Norbiban is a 15 hós oltás emléke élt ennyire frissen és azért félt ennyire és ha tudná, hogy hamarosan megint megszúrják! Szegényke április elején kapja a 18 hós oltást!
Ma Norbi is jól le lett fárasztva. Délelőtt levitték anyuék másfél órára és vitték a motort is. Hát az én fiacskám szinte végigmotorozta a másfél órát! Ebéd után épphogy cicire raktam már aludt is és lenyomott két és fél óra szunyát! Aztán még délután is lent voltunk, de akkor már olyan hideg volt, hogy csak sétáltunk egy kicsit.

Saxi!
Én egyáltalán nem aggódom Norbi súlya miatt, már megszoktam, hogy nem az a nagydarab és amúgy meg mindig hízik éppen annyit amennyit kell. Az apukája is ilyen kis vékony volt, aztán olyan 10 éves kora körül elkezdett megerősödni és mostmár 100 kiló fölött van!Kép
Apukádnak boldog szülinapot! Biztos nagyon boldog lesz a meglepitől!

Sajnálom, hogy ennyire nem írtok lányok!!!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda,Györesz!

Egyenlőre úgy tűnik,hogy hárman maradtunk.
Sajnálom,mert nagyon jó kis topik volt.
Bár még reménykedem,és Kata is biztosan írni fog ha hazajöttek,ha van ideje Mica is benéz talán.

Csak szeretném jelezni,hogy nem akarok én is eltűnni,de most egy pár napig nyakig vagyok a szervezésben,és nem biztos,hogy lesz időm írogatni.
De ígérem jelentkezem ahogy tudok.
Addig légyszi legalább Ti tartsátok életben a topikot.

Most szokás szerint rohanok,de ahogy időm van jövök.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Györesz!
Norbi végigmotorozza a 1,5 órát?! Te, jó ég! Marci még hajtani sem nagyon akarja magát, maxi 3 percig van rajta, ahogy most is Kép De legalább aludt egy jót!
Norbika Neked meddig van cicin? Illetve az elalvása előtt mennyi ideig szopizik igazán? Nem harap Norbika? Marci mostanság olyan brutálisan csinálja, mint egy kis vámpír úgy harap rám, aztán végig érzem a fogát, bármennyire szólok is rá közben. A végén ott figyelnek a fognyomai rajtam Kép Meg sajna egyre érzékenyebb ettől függetlenül a mellem, félek, hogy lassan abba kell hagyjuk Kép

Saxi!
Vettük, igazolt a távolléted Kép További jó szervezkedést!!! Lilike pocijára puszit küldök!!!
Ígérem, én nem megyek sehová!!!

Én is sajnálom, hogy kevéskén maradtunk Kép De mi tényleg maradjunk!!!

Ma csak laza főzést művelek: milánói makaróni ala Globus. Szerintetek adhatok Marcinak is belőle, mivel ez gyári trutyi ugyebár. Elolvastam, nincs benne sem tartósító szer, sem mesterséges színezék. Ami elgondolkoztat, az a módosított kukoricakeményítő.

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Én megigérem, hogy nem fogok eltünni! Én kivárom míg mindenki visszajön, mert bízok benne, hogy előbb utóbb Gigi, Dia és Évi is úgy dönt, hogy túl tudnak lépni a sérelmein és kár veszni egy ilyan jó kis társaásgot!
Szoktál valamelyikükkel e-mailezni? Jól vannak?
Én szoktam csinálni Knorr rafinériákat: hagymás csirka, Bolognai, mézes-mustárost és én mindig adtam Norbinak belőle! Én az az igazság, hogy ebből a szempontból sosem voltam egy parás anyuka!
Norbi kb. 10 percig szopizik és bealszik. Előfurdult hogy ráharapott, de az többnyire már álmába történt és bár abban a pillanatba eléggé fájt, utánna nem is éreztem! Neked biztos, hogy most kellemetlenebb, hisz érzékeny a cicit, megértelek, ha lassan abbahadjátok, de azt is megértem, hogy bánkódsz miatta! Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig fogok szoptatni és hogy ez nekem is ilyen örömet szerez. Pedig hát nagyon szeretem szoptatni, főleg most, hogy nagyobb, mert hát egész nap rohan, rosszalkodik, már nem lehet egész nap dajkálni mint picinek és amikor cicizés van, akkor újra olyan, mintha lenne egy kisbabám!Kép Erről jut eszembe, hogy Ti hiába álltok le nemsokára, hamarosan jön ketteske és újra átélheted a szoptatás örömeit!Kép Reméljük ketteske nem lesz az a sztrájkolós fajta!Kép

Kata!
Várjuk a beszámolót!!!!!!

Saxi!
Jó szervezkedést, készülődést!Kép
Puszi

ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRJATOK!!!!!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Ezekkel a kavarós vagy kész Knorr-Maggi-Globus kajcsikkal nekem mindig volt/van egy kis előítéletem. De még talán a Globust tartom a legtermészetesebb ízűnek és ez a mostani nagyon ízlett. Végül megkóstoltattam Marcival, egészen bejött Neki Kép
Szopiügyben én is így vagyok, hogy közben csodálom a nagyfiamat, aki egy pillanatra nem nyugszik meg egész nap, de arra az 5-10 percig tényleg olyan, mint egy kisbaba. Már a húgom is mondta, hogy olyan fura, hogy ilyen nagy babát még szoptatnak. Most ezzel nem elítélt, vagy bírált, hogy szoptatom még Marcit, hanem hogy neki is egy kisgyereknek tűnik, nem pedig egy szopizó babának. Persze, jó lesz, hogy Ketteskét majd szoptathatom, de már most tartok tőle, hogy mennyire lesz Vele nehézkes. Remélem ezen a téren nem hasonlít majd Marcira.
Gigivel rendszeresen emilezek, Évivel a múlt héten váltottunk levelet. Az idő talán majd segít...

Kata!
Tényleg jöttök haza! Te biztos nem örülsz neki túlzottan. Mi várunk a képekkel, beszámolóval Kép

Marci egyre zsiványabb mostanság, még a szeme sem áll jól, de tényleg!!! Elfordítja a fejét és a szeme legsarkából kukucskál, sunyizik felénk. Nagyon édi Kép
Mostanság a legújabb szórakozása, hogy elkezd forgolódni a saját tengelye körül, vagy állva bámulja a plafont és jár-kel föl-le. Persze ezek eredménye az, hogy teljesen elszédül és lepottyan a földre. Na ezt szereti a legjobban, olyanokat kacag. Ezalatt csak azért parázok, hogy nehogy beüsse magát, és hogy nehogy felkavarodjon a pocakja.
Még egy és befejezem! Itthon, illetve ha idegennel találkozunk/vagy itt van nálunk és szimpi Neki, rögtön elkezd kukucsolni. Fogja a mancsát és a szeme elé teszi, majd hirtelen kikukucskál. Az a legjobb, hogy a "takarás" közben az ujjacskái között kukucskál, amit persze mindenki lát, de mi ezerrel keressük Marcit, hogy hová is lett. Ilyenkor elkapja a kezét és vigyorog, kuncog. Csak megzabálni lehet Kép

Tök jó, hogy már napközben is tudok írni!!! Vettünk egy laptopot, így a lakás bármelyik részében tudok netezni!!! Így lehet, hogy az egész topik velem lesz tele Kép Kép Kép

Puszi: Melinda (17+6)

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Igyekszem lépést tartani veled!!!!Kép
Nagyon ari lehet Marci, ahogy az tetszik Neki, hogy elszédül és elesik!Kép Komolyan ezeknek a tökmagoknak nem is kell játék, mindig kitalálnak valamit maguknak!Kép Norbi is szokott forogni, de csak ha zene megy, Õ így táncol!Kép
A kukucskálás az nálunk is nagy sláger! Annyira édesek, hogy azt hiszik, hogy ha eltakarják a szemüket, akkor mi sem látjuk!
Engem is folyton levesz a lábamról Norbi. Ma pl. játék közben egyszercsak odajön, mélyen a szemembe néz, majd mosolyog egyet, átöleli a nyakamat szorosan és ad egy nagy csókot! Annyira imádnivalóak!!!!!!Kép
Ha írsz Gigiéknek, akkor puszilom Õket és én reménykedem, hogy visszatérnek!

Norbi másfél órája szunyál, úgyhogy lehet, hogy mindjárt vége a szabadidőmnek!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Nem bírok, nem írni Kép

Édes lehet Norbika, ahogy puszil, ölel Kép Annyira drágák!
Nekünk csak egyszer táncolt körbeforogva Marci, amikor a tévében látta, hogy így táncolnak.
Marci is egyre többet ölel, puszil, ami annyira jóérzés és a legjobb az, hogy tudatos, mert nem kérjük Tőle és adja Kép Egyik este is az egyik konyhaszekrény aljában guggolva pakoltam és hátulról átölelte a hátamat és rámborult. Mozdulni sem akartam, mert annyira klassz volt. Kép
Gigitől nem kaptál mostanság levelet? Mi az emilcímed? Már nem a freemailes van?

Marci csak 1 körül aludt el, remélem 4-ig szunyázik is Kép Az a bizonyos remény...

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?