Sziasztok!
Ma már voltam itt, de tök sokáig nem tudtam elküldeni az írásomat, úgyhogy feladtam! De most itt vagyok és remélem el tudom küldeni!
Melinda!
Drukkolok, hogy jó legyen az AFP meg a többi!
Mostmár napról napra biztos egyre többet fogod érezni a picur mozgását, kicsit irigykedem ám, mert ez a legjobb érzés az egész terhesség alatt!
Nektek meddig kell használni a Fenistil cseppet?
Norbi ha valami nem úgy történik ahogy akarja, akkor szintén elkezd visítani, közben hatalmas krokodilkönnyeket ejt és még fejrázással kiabálja hozzá, hogy nem nem nem. Van egy ismerősünk, akinek van egy három éves unokája és anyu mesélte neki, hogy mostanába mennyire rossz Norbi, erre mondta, hogy az övéké is másfél éves korától teljesen zizi lett és ez eltartott egész mostanáig! Hát remek felköthetem a gatyámat. Tudtam én, hogy a multkorinak lesz még böjtje!
Ma rá is csaptam Norbi kezére minden gondolkodás nélkül, mert nem volt elég neki, hogy mindent össze-vissza dobált, odaszaladt az asztalhoz, amin szépen pihent a telefonom, felkapta és hozzávágta az asztalhoz és pedig már ezerszer elmondtam Neki, hogy azt nem szabad dobálni! Na persze aztán meg lelkiismeretfurdalásom lett és az ölembe vettem és szépen elmagyaráztam Neki, hogy miért nem szabad, de azt hiszem hiába mondtam el neki, mintha tudomást sem akarna venni arról amit mondok!
Kata!
Sajnálom, hogy megint rosszak az éjszakáitok! Nálunk is változatlan a helyzet, vagy nagyon jó éjszakánk van, vagy borzasztó, de a nagyon jók elég ritkák! Tényleg Raul milyen alvó volt ilyen pici korába?
Egerbe biztos nagyon jól fogjátok magatokat érezni! Mikor is mentek?
Évi! Gigi!
Én személy szerint nagyon várlak vissza Titeket!
Dia!
Azt is nagyon sajnálnám ha Te sem írnál többet! Muszáj felülkerekedni dolgokon és továbblépni! Ez szól Évinek és Giginek is!!!!!!!!
Mica!
Utólag is nagyon boldog névnapot Zolcsinak!!!!
Judit!
Ari lehetett Lackó, ahogy vitte a kis szemetét a kukába! Norbi imád szemetet kidobálni. MIndig begyűjt valamit csak hogy kidobhassa, a kakis-pisis pelenkáit mindig hagyom hogy Õ dobja ki!
A nagyobb Lackónak további jobbulást!
Zsófi!
Tényleg nagyon szép helyen voltatok! Látszik, hogy Bence hogy élvezte a hóban való dagonyázást! Kérünk még képeket! Az nem lett megörökítve, ahogy együtt síeltek Bencével?
Norbi két nap alatt tök sok új szót mondott, de csak egy-kettő maradt meg. Mostanába szinte mindent megpróbál több-kevesebb sikerrel utánunk mondani, olyan kis ügyes!
Csak még egy példa, hogy mennyire megfigyelnek minket és hogy eltanulnak dolgokat:
Apukám amikor megy vásárolni, akkor mindig kivesz a helyéről egy zacsit, a hónaalá teszi és úgy indul el. Norbi tegnap odament a zacsikhoz, kikapott egyet, betette a hónaalá és úgy sétált a szobába nagy büszkén! Annyira édes volt, majd megzabáltam!
Viszont két-három napja olyan mint akibe belebújt egy kisördög, nagyon nagyor rossz és pörög ezerrel és megállás nélkül jár a szája!
Pöttyei a hátán már egész szépek és mára talán a mellkasán, hasán is halványodni kezdett!
Puszi mindenkinek
Györesz