Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Az éjszakánk katasztrofális volt.állandóan sírdogált 3x keltem majd odavettem mellém mert már untam a felkeléseket.Köhögni már szinte nem köhög de a popsija nagyon csúnya piros és a bőr is le van ázva róla.Nem tom mi lehet.Szegénykémnek nagyon fáj.Kép

Gigi!Kép
Olinak volt ilyen popsija nem rég ugye?Mit csináltál vele?Én sudokrémmel kenem,gyakrabban cserélem a pelust és többször szellőztetem a popsiját.KépMás ötletem nincs.

Azért kaptok pár képet a mai termésből.KépMindenkinek puszi!Betegeknek jobbulást!Dia
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Most csak gyorsan...

DiaKép
Ne sudocremmel kend, hanem vegyél neogranormont. Hamar rendbe teszi!

Most megyek, este jövök.

Gyógyúljatok meg babák!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Marci egy kis hős, a szörcsögésen kívül szinte alig lehet Rajta észrevenni, hogy beteg szegényem. "Csak" négyszer szívtam az orrát, de akkor hihetetlen mennyiség jött ki belőle. Szerencsére 2,5 órát aludt délben, teljesen nyugodtan, alig akartam elhinni. Az éjszakától azért félek nagyon.
A poén az, hogy engem is elkapott az Apa féle kórság. Nekem is fáj a torkom és taknyolok, úgyhogy Marcikámnak is biztos fáj a torka. Bízom benne, hogy tényleg egy szimpla nátha lesz ez az egész és megússzuk dokinéni és vacak izű gyógyik nélkül.
Gábor vasárnaptól keddig nem lesz itthon, munkaügyben külföldre utazik Kép Egyébként sem örültem neki, de most így göthösen pláne nem. Anyukám azért kisegít Kép

Bocsi, most sem olvastam vissza. Majd egyszer bepótolom.
Az esetlegesen betegeskedő babáknak jobbulást, anyukáknak és apukáknak kitartást!

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Örülök, hogy Marci jól viseli a takonykórt, azt viszont sajnálom, hogy ráadásnak még Te is lebetegedtél és minderre még Gábor is elutazik! Jajjjjj Te szegény, de azért az jó, hogy anyud megy segíteni! Jobbulást Nektek!!!!!

Dia!
Továbbra is tündéri a fiacskád, édes a mosolya!Kép
Figyi! Ugye Neked van sok muffin recepted???? Küldjél Nekem, ha van egy kis időd!
dammgyorgyi@t-online.hu -ra
Köszike!!!!!

Ma délután is megvolt a szánkózás, úgyhogy nagyon remélem, hogy a mai éjszakánk is jó lesz!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

MelindaKép
Marcikának sok puszit küldök! Hát még Gábor is elmegyKép De addigra már túl lesztek a nehezén. Anyukád nálatok is alszik? Az lenne az igazi segítség. Akkor napközben is tudnál pihenni. REggeli rosszúlléteid megvannak még? REmélem már túl vagy rajta. Múltkor nem nyilatkoztál a nevekről! Van már elképzelésetek?

GyöreszKép
Ma délután mi is kimentünk. De annyira nem élvezte. Húzgáltam, de tíz perc múlva ki akart szállni. Inkább sétált. Viszont láttunk pacit. Az egyik rokonynak van egy lova. Úgy szégyeltem magam, mert én tökre beparáztam a pacitólKépKép Jött felénk a nagy fejével én meg mondtam, hogy akkor örülök, hogy találkoztunkKépKép Remélem Olika nem lesz ilyen nyúlbéla. Mi nem voltunk annyit levegőn mint Ti, úgyhogy még csak most aludt el.Kép Még az apával kergetőzött fél órát. Én már kissé mérges voltam rá. De most úgy néz ki, hogy alszikKép

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, hogy nem tűntem ám el, csak megint van egy csomó fordítás, ráadásul határidőre. Ez egyik szempontból jó, mert ugye pénz, csak már egy kicsit unom. Egyre nehezebb szövegek, és azért az én német tudásom nincs ezen a szinten. Bár, ha így folytatom, akkor még lehet. Kép

Melinda
Örülök, hogy Marci kis hősként viseli a betegséget, és remélem, hogy jó volt az éjszakátok! Apa jól elterjesztette a kórt, aztán most meg lelép? Kép Micsoda dolog ez? Kép
Ja, és az UH kép nagyon aranyos. Tényleg olyan érdekes, hogy ilyen picinek megvan mindenük és már csak növesztgetik. Kép

Dia
Olyan aranyos Domi a képeken. Kép
Ezek szerint rászántad magad a sulira? Jól tetted! Anno én is gondolkoztam, hogy elvégzem mégegy fősulit, de nem volt energiám Bence mellett. Minden tiszteletem azé, aki ezt megteszi. Menni nem tudom, hogy mikor megyünk, mert jövő héten szerintem szinte minden napra van program...na csak a szokásos...torna, német. És a kedd, amikor szoktunk menni...na ugye az Valentin-nap. Kép Istvánt még szabadságot is vett ki. Kép Kép Megbeszéltük, hogy most nem veszünk idétlen ajándékokat, hanem elmegyünk étterembe, utána meg bowlingozni. Kép Már úgy várom! Ti mit fogtok csinálni?

Györesz
Gratula Norbika nagy alvásához! De mit kukucskálsz? Kép Kép Fúrj a falba egy lyukat és inkább ott nézelődj, valami éjjel látó szemüveggel. Kép Kép Irigy a szánkózásért! Én olyan hülye voltam tegnap, van szánkónk, de bent van a kocsi csomagtartójában (ami egyébként a ház előtt áll) Kép és lust voltam onnan kivenni, ezért babakocsival mentünk. Hát mit mondjak, kb. 2kg-ot fogytam, mire hazaértünk. Írtó jó volt nagy hóban tologatni. Kép

Gigi
Olika látom jó eleven. Te, hogy bírod ezt, hogy még ilyen későn is fent van? Én már alig várom esténként a nyolc órát, hogy Bence menjen aludni, mert addigra én már totál kész vagyok, de ő is. Kép Szerintem fönt sem bírna addig maradni, amíg Olivér. Kép Igazi kis bulizós fiad van! Kép

Szilvi
Naggggyon aranyos ez a kép!!!!!! Kép Ez a mosoly, haláli! Kép

Ja, akkor aki szeretné, hogy Bence menjen hozzá takarítani, kérem nekem jelezze, hogy össze tudjam állítani a napi rendjét. Kép De siessetek, mert már vannak jelentkezők! Kép Kép

A papos kérdésről...
Hogy hagyhattátok, hogy ennyit járassam a szám (kezem), amikor különben mindenki tudta, hogy miről beszélek! Kép Kötözködős banda! Kép

Képzeljétek, ma olyan 7 körül fölébredt Bence, kicsit sírdogált...én meg jó anyuka módjára Kép Kép totál rosszul voltam, hogy mit akar már hétkor. És mivel nem bírtam kikelni az ágyból (szerencsére) ő is elhallgatott és még mindig alszik. Kép Még jó, hogy ilyen lusta vagyok, különben már rég fönt lennék. Kép Egyébként vicc, de tudjátok miért húzom a tesó bevállalását, mert annyira élvezem, hogy ilyen sokat alszik Bence, és nem akarok megint éjszakázni, meg korán kelni. Ja, és el nem tudom képzelni, hogy azért kell majd korán kelnem, hogy Bencét 8-9 körül elvigyük oviba. Kép Kép Komolyan én már magamon röhögök, hogy mennyire önző is vagyok, nem tudom, hogy mikor kerít teljesen hatalma alá a mindent odaadó anyaság? Persze Bence az más, érte mindent (bár a korán kelést nem szívesen)Kép, de egy másik gyerekért, akit még nem is ismerek? Kép Jaj lányok, én olyan hülye vagyok, szóval azért ne ítéljetek el, igyekszem változni! Kép

Puszi
Lusta Csitri Zsófi
nmzsx

Sziasztok!
Zsófi!Kép
Én is kérem Bencét péntek egész napra takarítani/estére visszaadom/.KépKép
Jaj képzeld!Most jött Domi árulkodni az apjára.KépTök ari ahogy elmutogatja,hogy mit nem enged Neki az apja.Kép
Valentin napon valószínű,hogy semmi újat nem fogunk csinálni olyan lesz mint minden keddi nap.KépPersze veszünk egymásnak ajándékot de ennyi.Én is szivesen elmenék vacsizni és bowlingozni de tudod a hóelején sokat költöttem a Corában.Kép
Tesó:Hááát én is hasonló okokból óckodom a kistesó ellen.Kép

Melinda!Kép
Sok sok puszit küldök a kis hősödnek!KépRemélem hamarosan teljesen meggyógyul!

Györesz!Kép
Nem találom a muffin receptjeimet.KépDe ha a google-ba beírod,hogy muffin receptek biztos kiad egy rakat oldalt ahol kedvedre böngészhetsz.Kép

Mindenkinek puszi!Most rohanok a fiúknak ebédet adni.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép

OK, pénteken küldöm Bencét. A vödör, seprű és felmosó benne van a szolgáltatásunkban. Kép Kép
Huh, most megkönnyebültem, azt hittem már, hogy én vagyok csak ennyire kényelmes, és ez nem normális. De ezek szerint az! Kép Kép
Mi is voltunk az Auchanban, de mi "csak" 23 e-t költöttünk. Kép Még te vezetsz. Igaz, tegnap a Decathlonban vettünk Bencének egy sapit, mert a mostani már elég kicsi, meg egy narancs sárga polár mellényt, meg nekem egy kabátot. Kép Tök jó dolgok vannak és le is vannak árazva. Már kinéztem neki egy nike cipőt tavaszra "csak" 6450 Ft. szerintem nem olyan drága és tök aranyos. De egyenlőre még nem vettem meg, bár nagy volt a kísértés. Kép

puszi
nmzsx

Sziasztok!
Már másodszorra próbálkozom, megint elszállt az előző levelem Kép

Dia, Szilvi, Saxi, Zsófi és persze Melinda Kép gyönyörűek a csemetéitek, büszkék lehettek rájuk! Szerintem ezen a topicon gyüjtöttük össze a legszebb manókat Kép!

MelindaKép
Sajnálom, hogy Marcikád is betegKép millió gyógypuszit küldök az édes dundi pofijára!KépKépKép Neked persze duplát, remélem nem vesz le a lábadról a kor, nehéz lehet Marcit ápolni és gyengélkedni, ráadásul még gyógyszert sem szedhetsz! Nagyon sok erőt, kitartást is kívánok a gyógypuszik mellé és őszintén remélem, hogy hamar túl leszel rajta! Igyál sok-sok mézes teát, erre is nagyon jó az a bizonyos citromfű tea!Kép Sajnálom, hogy Gábor elutazik, de az szupi, hogy édesanyád veled lesz, legalább újra sütkérezhetsz anyai gondoskodásában (bevallom kicsit irigyekedem is Kép

Gigi!Kép
Remélem jól vagy/tok, csak a kis gézengúz Oli nem enged gépezni!Kép MOst már jobban kitudsz mozdulni? Mi tegnap is, ma is szánkóztunk nagyot apával és Rolcsival (sőt apa most Vivust vitte el Rolcsival, ő is olyan ám néha 11 évesen, mint egy baba, sok-sok babusgatást igényel, igazi kis nő Kép), én borzasztóan élveztem, olyan gyönyörű minden Kép Apropó Viki jön még?
Jót nevettem a lovas sztoridon Kép, az én párom is hasonlóképpen gondolkodik a lovakrók, csak képen szereti őket nézni, bár ő sajna a kutyákat sem szívleli Kép
Szóval remélem jól vagy! Kép Sok puszit küldök nektek is Kép

Györesz!
Milyen volt az éjszakátok? Norbika jól viselkedik? Õ jól van? Remélem minden rendben veletek is!KépKép

Dia!
Te vagy itt a topic főcukrászaKép! Domi tündéri kis kópé, tényleg nagyon sokat változott! Kép
Örömmel olvastam, hogy ti is szeretnétek neki egy tesót! Hidd el, a legszebb ajándékot adod ezzel a fiacskádnak, de magatoknak is! Én mint 3 gyerekes, kissé lemerült, de nagyon-nagyon boldog anyuka őszintén mondom! Kép Amikor kicsi a tesók között a korkülömbség eleinte nehéz lesz, de nagyon hamar összenőnek majd! Meglátod sokkal kevesebb problémád lesz majd, mert egyrészt sokkal lazább leszel Kép, másrészt mindig lesz, aki szórakoztatja a gyerkőcöt, soha nem lesz egyedül (én egyke voltam, szörnyű voltKép), mindig lesz játszópajtás és nem kell folyton anyát nyaggatni! Szóval én drukkolok!!!!KépKépKép

Kata!
Patrik, Raul hogy vannak? Kép Gratulálok az egyedül, az ágyban való alváshoz Kép! Úgy tűnik Rolcsi is javul, ugyanis elalszik este szopi közben, beteszem a kiságyába és csak valamikor hajnalban kell fel, akkor szopi és vissza-alszik (jó esetben!)

Zsófi!
Édes a takarítószerszámokkal Bence, ő is hihetetlenül nagyfiús!Kép

Saxi!
Remélem most már teljesen meggyógyultatok!KépKép

Rolcsi ma már jobban van, bár az éjszakánk brutális volt! Kép Felkelt éjfélkor és alig bírtam visszaaltatni. Iszonyú keservesen sírt Kép Megszoptattam, bealudt pár mp és üvölt, felvettem, járkáltam vele, bealudt pár mp és üvölt, megint járkálok, megint elalszik.....és ez így ment kb. 1/2 2-ig. Szörnyű volt! Kép

Most megyek, minden betegeskedőnek gyors gyógyulást kívánok, a többieknek is nyugodt éjszakát! Kép

Búcsúzóul teszek fel szánkós képeket!

Puszi:Évi
Kép
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

SziasztokKép

ÉviKép
Eltalátad, Olikám nem hagy a gép elé ülniKép Ilyen szánkós képünk nekünk is van, mindjárt fel is teszem. Nagyfiú jobban van már??? Olikám alvókája is elromlottKép Elég sokszor van, hogy éjszaka átkerül hozzám. De legalább addig is alszom. Tegnap este negyed 11-kor aludt el és reggel már 3/4 hatkor fent voltKépKépKépKép Pedig pár hete már olyan jól beállt, hogy kilenckor alvás, és 7 és nyolc között kelés. Hátha visszatér megint a régi alvása. Olyan szép volt amit a testvérekről írtál. Én annyira nem tudom, hogy mi legyen. De ma is láttam kislány rucikat és teljesen bevadúltam. Nem tudom......mert hát nálam azért nem ilyen egyszerű a dolog.

ZsófiKép
Basszus, ilyen jó alvó gyereked van!!!!KépKépKép Na most már az a minimum, hogy átjön aztán nálunk is kitakarítKép Szerintem ez nem lustaság amit írtál a tesóról. Engem is ilyen gondolatok foglalkoztatnak. Mert az esetek 90 %-ban azért Olikám átalussza az éjszakákat. És még így is nagyon fárasztó. Nagyon szuper valentin napotok lesz. Ti csináljátok jól!!!! Lehet, hogy megfűzöm Viktort, hogy hozzuk előre holnapra, úgyis kimenönk van. Egy jó kis ebéd, nyugodtan. Már ez is sokat lendít a hétköznapokon.

Voltunk ma a Campona melletti művházban, zenés foglalkozáson. Nagyon tetszett neki. Aztán átmentünk a Camponába könyvet venni. Na ott meg a szökőkút varázsolta el. Mi meg addig a barátnőmmel ittunk egy kávét. Igaz ücsörögni nem tudtam - mert nagyon gyanús volt, hogy fejest akar ugrani a szökőkútba - de azért jó volt.

Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Megint énKép

Ilyen büszke, hogy már a nagy motorján is tud szágúldozniKép
Kép

Eldugulok mert már velünk van tele az egész bnet.

KépKép
gigi28

Szia Gigi Kép

Ez a kiskrapek csuda aranyosKép és tényleg milyen büszke arcot vág Kép

A tesótémához annyit mondanék csak, hogy tényleg csodálatos dolog a nagycsalád (és én őszintén úgy érzem, hogy a szeretet nem kevesebb lesz, de egyre sokszorozódikKép), valóban könnyebb többel, mint eggyel. Arról nem is beszélve, hogy milyen édesek a kiscsajok fidres-fodrosban és ők olyan bájosak, csöndesek, nyugodtak a fiúkhoz képest..hmmmm én is úgy szeretnék eggyet! Kép
Vicces lenne, ha ismét együtt várnánk babákat?Kép

Gondold végig és döntsön a szíved, ne más csakis az! Kép

Olit szegényt biztos a betegség, a kórház viselte meg! Meglátod pár nap alatt rendbejön, hiszen olyan jófiúKép!

Jó éjt, puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Játszom a lehetetlennel és megpróbálok mindenkinek írni, miután a 3 nap termését visszaolvastam. Reszkessetek! Nem lesz rövid a levél Kép

Kata!
A diplomás ápoló jó ötlet! Biztos nem lesz könnyű a gyerkőcök mellett, de ügyes leszel biztosan! Kép

Dia!
Dajkaképző és jeltolmács tanfolyam! Jól megleptél Kép Azt hittem, hogy valami szárazabb dolgot akarsz tanulni, mint marketing, kereskedelem, vagy bármi. De ez jobban is tetszik, sokkal gyakorlatiasabb dolgok és a lényeg, hogy jól végiggondoltad, hogy mire és hogyan hasznosíthatod.
Domi popsija javult? Remélem. A fotókon nem látszik, hogy bármi baja lenne, de Õ sosem mutatja, csak mosolyog ezerrel Kép
Gyed kiderült, hogy mennyi? Remélem Nálad azért nem derült be tőle.

Szilvi!
Szorítok én is, hogy Párodnak minél előbb legyen melója. Biztos nagyon nehéz lehet, hisz nálunk Gábor dolgozik rendesen, de azért jól oda kell figyelni, hogy mire is költjük. És Marci még csak egyedül van...
Renid nagyon finnyás még mindig? Oviban is, vagy ott nincs választása? Marcit nem is finnyásnak mondanám, hanem inkább nagyon jól jelez, ha érzi, hogy ez bizony Nála problémát fog okozni. A tejpép sem tetszett Neki anno és tessék ki is hányta. Egyébként a dolgok nagy részét azért megeszi, bár előtte jól végiggondolom, hogy az érzékeny pocijának mi fog megfelelni.
Tetszik Gergő vigyori/vicsori fotója Kép

Mica!
Balaton Kép Kép Kép Így belediktálod lassan a következő 5ezret a Puntóba!
A Srácok tényleg elkezdték bontani a parkettát? Kép Megjegyzem, erősen vizuális alkat vagyok Kép

Gigi!
Már nyugis vagyok totálisan Ketteske miatt, hisz láttam mozogni kezét-lábát. Ficánkolt ezerrel, itt nem lehet már baj. Kép Kérdezted a neveket? Én nem is láttam. Na mindegy egy a lényeg, hogy ha kislány lesz, akkor Anna nevet kapja. Marci Annácska lett volna, ha nem nő kukac a lába között Kép A fiúneven sokat agyaltunk, de pont a héten egyeztünk meg a Benedekben, illetve mindketten ízlelgetjük a dolgot Kép
A rosszullétek eltűnőben, reggel már semmi bajom, még ennem sem kell reggel hozzá. Általában esténként jön még a hányinger, de ez már tényleg elenyésző. De azért ma azért beköszöntött Kép
Anyum itt fog aludni. Vasárnap délután már átjön és itt lesz egészen szerdáig!
Oli nagyon édes mindkét fotón Kép A motor azért jó, mert még Marci sem tudná hátulról megrángatni, hogy tolatóüzemmódba kerüljön Kép
Vadulsz a kislány rucikra? Ha belemernétek újra vágni a babaprojektbe, akkor szerinted mikor? Beszéltetek már róla?

Györesz!
Szopival most úgy vagyok, hogy amíg nem zavar, addig adom Marcinak. Sokan mondták, hogy eljön majd az az idő a pocakosságban, amikor érzékenyebbé válik a mellbimbó, majd a hasam is útban lesz, na akkor majd leállunk, de valahogy most még hagyom. Magamon nem veszek észre semmit, hogy nagyon kiszipolyoznának a lurkóim. Meg ugye Ketteske is hipergyorsan fejlődik, Õ is mindent megkap Kép
Írtam már, de azért újra, hogy megnyugodj! Marcinak én is szakadatlanul szajkózom, hogy mit nem szabad, miért és stb., szabályszerűen megfájdul már a fejem, de totálisan semmit nem ér. Végül vagy elcibálom a tett helyszínétől és próbálom lefoglalni. Persze pár perc múlva megint rosszban sántikál... Kép
Szánkózás Kép Marcival most nem nagyon merek elindulni, mert itt nagyon nagy a hó és csúszik is nagyon, úgyhogy félek, hogy elesek. Meg most betegen szerintem kánonban vennénk a szánkon a levegőt, mivel orrunk be van dugulva. Norbikát jól lefárasztottad, jól aludt? Kép

Zsófi!
Hidd el, nem önzőség, amiket írsz tesóval kapcsolatban. Annak ellenére, hogy én már a pocakomban növesztem kistesót, azért az én fejemben is nagyon gyakran megfordul, hogy basszuskulcs, megint kelhetek állandóan. Ez van, emberek vagyunk, és a természetes önzőség bennünk van, ezt hülyeség elnyomni, illetve letagadni.

Évi!
Köszönöm szépen a csodaszép szavaidat! Már annyiszor írtam, de olyan érzékletesen tudsz írni az érzésekről, hogy hihetetlen. Az ember még a gyógypuszis kívánságaidat is megkönnyezi Kép Köszönöm!
Betegséggel hogy álltok Rolcsinál? VAgy meggyógyult már? Remélem Kép
Foga jöhet Rolcsinak, hogy ennyire nehéz volt az éjszakátok? Remélem csak egyedi eset volt a mostani.
A képek klasszak, édes Rolcsi ahogy be vagy bugyolálva Kép

Marci mára virradóra végigaludta az éjszakát Kép Reggel még szívni se kellett az orrát, tudott szopizni és megitta a pótlását is Kép Napközben is alig lehetett hallani, hogy szörcsög! A déli alvása is nagyon jól sikerült, aludt 3,5 órát Kép Már úgy mentem be hozzá, mert hallottam, hogy mocorog, erre Õ még heverészet, lustizott.
Én sokkal sz@rabbul vagyok, torkom nagyon fáj, orrom tele és csak a száraz, fájós torkomon át kapok levegőt. Nem baj, tegnap úgy is azért fohászkodtam, hogy Marci betegsége is kerüljön át rám, nekem úgy is mindegy. Ma ez bejött Kép Biztos, hogy a tejcsiben levő ellenanyagok is segítettek Marcinak. Remélem nem fog visszaesni.

Na ennyi! Remélem elég! Kép
Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!!

Gigi!
Lovaktól én is félek ám! Van egy elég rossz élményem, kislánykoromban voltam egy lovastáborban és megrugott egy ló, úgyhogy képzelheted mennyire nem szeretem Õket!
Örömmel olvasom, hogy Te is kezdessz a kistesó felé kacsingatni még ha csak gondolatban is!Kép
Változatlanul édes pofa Oli a képeken és Te is tök jól nézel ki!!!!!Kép

Zsófi!
Ügyi vagy, hogy fordításokat vállalsz Bence mellett!!!!!
Ma én is lusta voltam szánkózni, de csak azért mert vásárolni is muszáj volt elmenni, az meg ugye nem megy szánkóval, hát megtapasztaltam, hogy nem egyszerű a közlekedés ilyen időbe babakocsival, féltem is hogy megint kitörik a kereke (már egyszer kitört, mert az apja rallizott veleKép)!
Ha tőlem megkérdezik, hogy akarok-e még egy gyereket, akkor mindig azt mondom, hogy egyszer majd nagyon szeretnék, de csak akkor ha Norbi már 4-5 éves lesz, mert én ki szeretném aludni magamat!!!!!!
Reggel én is mindig lusta vagyok! Ha Norbi fél 7 körül kel fel, akkor még mindig magam mellé veszem és így visszaalszik fél 9-ig!Kép

Dia!
Köszi a muffin recept ötleteket! Meg is néztem és ma megsütöttem életem első muffinját, banánost csináltam és nagyon jó lett!!!!!

Kata!
Köszi a muffin ötletet!Kép Ezt tényleg nem lehet elrontani és mégis elmondhatom, hogy sütöttem sütit!Kép

Évi!
Örömmel olvastam, hogy javulnak az éjszakáitok az előzőt leszámítva! Nálunk az éjszakák nagyon változók, de mióta nem küzdök Norbi visszaaltatásával, hanem magam mellé veszem azóta sokkal kipihentebb vagyok!Kép
A képek nagyon jók, aranyos kiskrapek Rolcsi!Kép
Csak nem gondolkodtok Ti is a következő gyerkőcbe??????

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Reggel,mire az oviba értünk szánkóval,csorgott rólam a víz.Azért igyekeztem örülni a szép téli időnek!Kép

Melinda!
Örülök,hogy Marcika szépen gyógyul!3,5 óra alvás???Ez nálunk csak álom.
Remélem Te is hamar jobban leszel!
De jó,hogy a hányinger eltűnőben van!!!
Olyan kíváncsi vagyok,hogy Pöttöm Pannátok lesz-e!Talán a következő UH-on már megmutatja picurka,hogy mi is van Neki.Kép
Nem sok remény van arra,hogy felvesznek a suliba,de legalább megpróbálom.Most annak is örülök,hogy egy óra alatt összehoztam az önéletrajzomat-és nem lett mondókás.Kép

Györesz!
Éljen a muffin!Én is tanuló vagyok ám még!Tök jó dolog,igaz?KépTényleg gyorsan kész van,másra mostanában nincs is időm.
Patrik hamar elalszik az ágyában,előtte elmondjuk,hogy kik alszanak(kutya,cica,stb Kép ),ha kell,a plüssöket is lefektetjük.Ma este 5 perc alatt elaludt.
Nekem is furcsa,ha "túl"sokat alszik egyhuzamban-meg szoktam nézni a bébiőr ellenére is.Kép

Dia!
Javul Domi popója?Örülök,hogy a képek szerint,a kedve azért jó.Kép
Neked segítettek a boszorkányok??Nekem nem.KépDe lehet,hogy banya banyának nem segít.Kép

Gigi!
Lovakkal én sem vagyok túlzottan jóban,pedig családom férfitagjai mind odavannak értük.Így erőt kell vennem magamon.
Patrik csak akkor hajlandó szánkózni,ha Raul ölében ülhet.Kép
Camponázás jó lehetett!!Könyvet sikerült venni?
Aranyosak vagytok a szánkós képen!A motoros pedig irtó vagány!Kép

Zsófi!
Stipi-stopi Bence,mondjuk hétfőre,takarítani!!!Kép
Én még mindig éjszakázok,ezért talán nem lenne újdonság egy újabb babánál-de már nem szeretnék újra babázni.Majd csak az unokáimmal.Kép
Raul ér legkésőbb az oviba a gyerekek közül!Kép

Évi!
Örülök,hogy írtál!!!Kép
Igazad van,a két gyerekkel én olyan laza vagyok,hogy sokszor majd'szétesek.Kép
Sajnálom,hogy ilyen pocsék éjszakátok volt.Lehet,hogy új fogacska készül?
Fiaim,köszi,jól vannak,éppen egyik sem beteg.(kop-kop)
Szánkós képek nagyon jóóóók!!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Évi!Kép
Köszi amit a testvérekről írtál,tetszett.Én is amondó vagyok,hogy kell egy gyereknek a tesó,nélküle uncsi az élet.KépÉn is imádom a nővéremet BÁRMIT megtennénk egymásért.Az éjszakázást meg túl lehet élni nem igaz?KépNagyon szépek vagytok és szép helyen laktok.Jó Nektek,hogy tudtok szánkózni.Mi már két napja nem tudtunk kimenni mert a ház körül nincs eltakarítva a hó és nem tudok a bkocsival közlekedni.KépSzánkónk pedig nincs.Kép
Énnnn főcukrász???????KépKépMivel érdemeltem ki ezt a címet?Kép

Gigi!Kép
Domi is pár napja rákattant a mocira.KépÍme.Kép
Kép
Mekkora lett Oli?Hatalmasat nyúlott!!Hány centi, 92?KépRemélem most nem szedtetek össze valami nyavaját!Képzeld a neten is azt írják a rotáról,hogy aki elkapja az utána immunis rá.Milyen jó,hogy ahány orvos annyi félét beszél.Kép

Melinda!Kép
Örülök,hogy Marcika jobban van.KépAnnak pedig még jobban,hogy eszik is.KépViszont Neked jobbulást kivánok,vigyázz nagyon magadra és ketteskére!Tamás is beteg itthon van szerda óta.KépGyerekkorában hörkurutja volt és azóta megszenved minden megfázáskor a hörgőivel.KépDomi popsija javuló félben,de még nem az igazi.Nem tom mi lehet ez.KépMert nem a végbélnyílásnál van hanem a popsi részen.Érted ugye?KépPiros és a bőr ott lehámlott és fáj Neki.De már szebb mint volt.Gondoltam megnézem mit ír róla Dr.Spock.Hááát"szerinte"nincs jól kiöblítve a pelenka,öblítsem ki baktériumölő öblítővel és napon szárítsam meg.KépKépKépKép
Hiszti:Képzeld a játszóházban gyereknevelésről is beszélgetünk mindig a csecsemős dolgozőkkal.Mondom,hogy ilyen hisztis Domi meg olyan akaratos stb...Erre megkérdezi az egyik "dadus",hogy egészséges gyereket szerettem volna amikor a pocakomban hortam?Mondom-Természetesen.Erre ő-Akkor megkaptam.Mert csak az egészséges,jól fejlődő gyerekek hisztisek.KépMost már ha hisztizik mindig erre gondolok és nem is vagyok olyan dühös rá.Kép
Gyed:Köszi,megkaptam és úgy nézem kb:7-8 ezerrel több mint tavaly.Persze az elszámolás még nem jött.
Örülök,hogy anyud ott lesz veletek,talán így Gábor is nyugotabban utazik el.Kép

Györesz!Kép
Ügyi vagy a muffinnal.KépÉn azért szeretem mert gyorsan megvan,fincsi és sokfélét lehet csinálni belőle.Én sokszor csak úgy készítem,hogy durr bele amit itthon találok.Kép

Zsófi!Kép
Várom sok szeretettel Bencét!KépTényleg,az órabért még nem beszéltük meg.KépDecatlonból szoktak Pannának is vásárolni tényleg jó cuccok vannak ott.Egyszer "remélem"én is eljutok oda.Kérem Maga ne panaszkodjon a korán kelésre amikor ilyen sokat alszik a kend fiacskája!KépAz enyém 6-kor kukorékol.KépÉs ha nem nyitom ki a szemem akkor ő próbálgatja a kis ujjaivel feltépni a szemhéjamat.Kép

Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia
Aki esetleg még nem tudja a 7végi menüt annak kis segítség:Holnap töltött káposztát főzök,vasárnap pedig karfiol leves,marhahusi vadasan zsemlegombóccal.Kép
Asszonyság átadom a terepet.KépNeked is sok puszi,jó éjt!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Ááááááá megelőztél!KépKépMég nem tom mert holnap húzzák a lottót.KépKépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Én vagyok az első,én vagyok az első!!KépKép
Remélem jobb éjszakátok volt mint Nekem!KépA fiúk aludtak én pedig nem tudtam.Annnnnnnnnyit forgolódott Domi/nem ébredt fel/csak izget-mozgot.Mondjuk biztos azért is mert 26 fok van a lakásban.KépKépSokat szellőztetek és hidegpárásítok mégis.......Na,puszi Mindenkinek megyek takarítani a tkáp már fő.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Most nézem,hogy én vezetem az üzenetek száma listán./Itt egy pirulós fejecske van/Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Egy barátnőmnél vagyunk, és gyorsan a gépükhöz pattantam. Az a lényeg, hogy otthon meghalt a netünk, azért tüntem el ilyen hirtelen.
De ha minden igaz, jövő héten már jó lesz, és akkor visszaolvas és ír. Kép

Puszi mindenkinek!
Judit

Kép
Kép
Kép
rejudit

Sziasztok!

Judit!
"Örülök", hogy csak a gép rossz, és nem betegek vagytok vagy más rosszaság ütött be Nálatok. Várunk vissza! Kép

Kata!
Elhiszem, hogy leizzadsz oviba érve. Engem egy kisebb sétánál lever a víz: kis emelkedő + babakocsi + nagykabát Kép
Miért ne vennének fel a suliba? Neked még figyelembe vennék az érettségidet, vagy csak a felvételi pontok számítanának? Én már olyan régen voltam ebben a felvételis mizériában (visszaszámolva 12 éve, Jesszusom!!!), hogy már nem tudom ezeket. Szorítok Neked! Kép
Marci alvókájára tényleg nem panaszkodhatom, mert jóalvó. Napközben is megalussza a mai napig a 2,5-3 óráját (kop-kop), az éjszakát pedig végigszunyizza (ez is kop-kop Kép).
A köv. uh. 18-20. héten lesz, hát nagyon remélem, hogy nem lesz szégyenlős a pocaklakó és megmutatja, ami a lábai között van! Már mi is nagyon kíváncsiak vagyunk Kép

Györesz!
Gratula a muffinhoz! Én is nagyon szeretem csinálni, meg minden más ilyen egyszerű keverős sütiket. A "régi, hagyományos" sütik, amikhez lapot kell sütni, krémet főzni, keverni stb., mázat rá, na azoktól rosszul vagyok. Az szerintem Anyukám reszortja lesz továbbra is Kép Én egyébként ezeket a keverős sütiket a Stahltól "lopiztam", mert ő is mindig ilyeneket csinál.

Gigi!
Apropó lovak! Nekem tetszenek a tévén keresztül, meg 20 méter távolságból, aztán snitt Kép Apumnak és anyai nagyszüleimnek sajnos volt egy csúnya balesetük egy lóval, ráugrott a kocsi szélvédőjére, egyik patájával az utastérig jutott. Kép Szerencsére egyiküknek sem lett semmi baja, de azért ez mindig eszembe jut a lovakról.

Dia!
Értem a popsi dolgot Kép Azt viszont nem tudom mitől lehet, esetleg olyat evett, amit eddig nem nagyon és a kaki hatott így rá? Jobb ötletem nincs. De azért a pelenkákat tényleg figyelmesen öblítsd és napon szárítsd Kép Kép Kép
Tamásnak jobbulást! Már épp kérdezni akartam, hogy a ház ura, milyen sokat van otthon. De arra nem gondoltam, hogy szegény beteg. Kép
A hiszti miatt megpróbálom magam nyugtatni és én is arra gondolok majd, hogy ez is miattam van Kép

Már akartam kérdezni, hogy Nálatok nem dobálóznak a gyerkőcök a játékokkal. Marci néha minden ok nélkül elkezdi őket dobálni, hajigálni, de elég nagy erővel és ha épp egy nehezebb játékot kap a kezébe, akkor veszélyes is tud lenni. Máskor meg, ha bepipul ránk, mert megtiltunk Neki valamit, szabályszerűen fogja és hozzánk vágja a játékot. Épp az előbb hallottam, hogy Gábor egy jó cifrát káromkodott (nem szokot!!!), mint kiderült Marci fejbevágta a kiszuperált, azóta játékként használt mobilommal. Gondolhatjátok...
Meg az is előfordult már, sőt most egyre gyakrabban, hogy megtiltunk Neki valamit, vagy leszidjuk és erre Õ elkezdi a kezével csapkodni a fejét, mintha ezzel is akarná magát büntetni, vagy nem is tudom mire gondoljak. Annyira szörnyű látni, hogy csapkodja magát Kép

Marci tartja tegnapi szintjét, kicsit szörcsög, de nem vészes. Éjszakát átaludta, eddig kétszer kellett szippantani az orrát. Este a fürdésnél borsmentás illóolajat szoktam csepegtetni a fürdővízébe és az is tisztícccsa Kép az orrát szerintem. Mindenkinek tudom ajánlani.
Holnap Gábor délelőtt lelép, pár órás szingliség után, du. megérkezik Anyukám Kép Én annyira parázok most Gábor utazása miatt, bár lehet, hogy az én hülyeségem, mert már kb. a 4. év, hogy így februárban pár napra ki kell mennie valahová, de most az úticél aggaszt. Rómába mennek és én folyamatosan azon agyalok, hogy most az olaszoknál van a téli olimpia, meg a hülye arabok nagyon pikkelnek az olaszokra. Én ezt összekombináltam, hogy biztos robbantani fognak azok a vadbarmok. Gábort állandóan zaklatom, hogy ne üljön tömegközlekedésre, menjenek taxival meg stb. Hülye vagyok, vagy mi?!

Befejezem!!!
Puszi Mindenkinek: Melinda (12+2)

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia
Nagyon aranyos Domi a motoron. Én mostanság eltettem, mivel nem igen használta, de most, hogy látom, Domi is kezdi használni, újból előkapom. Hátha. Kép
Szemhéj feltépés Kép Kép Kép Ezen nagyot nevettem, ezek a kölkök miket ki nem találnak! Kép
Te Dia, az, hogy nincs eltúrva a hó az nem gáz. Én van, hogy szánkó nélkül megyek le, és csak totyorászunk a hóba. Van, hogy fél óra alatt pár métert megyünk oda-vissza. De legalább levegőn vagyunk, Bence meg taperol mindent össze, de nem bánom. Kép Ezt tudom ajánlani neked is. Így mégis ki tudtok mozdulni.

Gigi, Évi
Szupik a szánkós képek! Látom jól be vannak bugyolálva a lurkók...akárcsak Bence ilyenkor. Bár mostanában az a sláger, hogy ül egy darabig, aztán aktítvan részt akar venni a szánkó húzásában. Ez ugyan kevésbé jön össze, mert azért így még nehéz neki, de akkor fontoskodva hátra megy, és nagy nyögések közepette segít nekem tolni. Meg tudnám ilyenkor zabálni. Egyébként nálunk az a menő, ha futok a szánkóval, imádja a sebességet...akkorákat kacag ilyenkor. És persze anyukája meg imádja, ha a gyereke boldog, így futok. Tegnap szerintem fél óra alatt lement rólam vagy egy kg. Kép Kép Úgy folyt rólam a víz. Kép

Melinda
Nektek jobbulást!!!!! Jó lehet, hogy ott van anyukád és segít. Milyen jó is, ha az embernek ilyen segítőkészek a szülei! Néha tisztára elszomorodom, hogy mi lesz, ha nem lesznek. Kép Aztán gyorsan el is hesegetem, hiszem az még sok év...remélem!!!!

Egyébként köszi, megnyugtattatok az "önzőséggel" kapcsolatban. Azt hittem, hogy majd kapom tőletek a fejmosást. Kép Kép

Képzeljétek, ma olyan szupi napunk volt. Elmentünk síelni Dobogókőre. Annyira jó volt levegőn lenni, mozogni, és kikapcsolódni. Na meg jó felkészülés is volt az egy hetes Tátrai utunkra. Kép

Puszi Mindenkinek,
Csitri Zs. Kép
nmzsx

Sziasztok!

Na még én is bekukkantottam gyorsan! Ma jó hosszú napunk volt! Apánál voltunk, kint voltunk egy nagyon szánkózni, Norbi be is aludt a szánkón és ezt leszámítva nem is aludt egész nap, úgyhogy volt nyüzsi rendesen! Majd a végén teszek fel képeket!

Kata!
Hát nagyon gratulálok, hogy már ilyen ügyesen elalszik Patrik magától! Norbi még mindig cicin alszik el és egyenlőre nem érzek magamban elég erőt, hogy előrukkoljak más módszerrel!

Melinda!
Dobálózás! Mintha csak az én fiacskámról mesélnél! Megnyugtatlak Norbi is nagyon dobálózós, főleg olyanokat amit nem lehet! Pl ha megkaparintja a mobilomat az tuti hogy zuhanórepülésbe landol valahol, pedig már ezerszer elmondtam azt a bűvös mondatot!Kép Repülnek az építőkockák, a gyurma, zsírkréta, autó és még sorolhatnám....... Kép

Dia!
Nagyon tetszett amit a dadus mondott és tökéletesen igaza van, addig örüljünk míg rosszalkodnak, mert addig biztos, hogy egészségesek!!!!

Zsófi!
Irigyellek a síelésért, nekem ez kimaradt az életemből és senki nincs is a közelembe aki síelne sajna!

Akkor az igért képek:
Így kezdődött a szánkózás:
Kép
Kép
és így ért véget:
Kép
Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ma nagybátyám és Anyósom vendégeskedett nálunk.Nagybátyám hozott Raulnak jelmezt.Nincs gyereke,nem sokat konyít ilyen dolgokhoz.Banditajelmezt hozott,ami tök olyan,mint egy Zorro-jelmez,de mivel kicsi,szűk,éppen megfelel szuperhős jelmeznek-Raul legnagyobb örömére!KépMinden jó,ha a vége jó.Kép

Györesz!
Nagyon tetszenek a képek,Norbika olyan édes,ahogy alszik a szánkón!!KépÖrülök,hogy ilyen szép napotok volt Apával!Kép
Nem hittem volna,hogy sikerül az egyedül elalvás Patriknak.Mondjuk ott maradok a szobában,míg teljesen el nem alszik.Lehet,hogy az éjjeli átalvás is menne,ha szigorúbb lennék,és néhányszor hagynám sírni,e gyenge vagyok hozzá.
Van egy jó sütireceptem,egyszerű és nagyon fincsi-írjam?

Melinda!
Szerintem teljesen természetes az aggódásod Gáborral kapcsolatban.De ne félj,nem lesz semmi baj,hamar hazajön és megnyugszol.Kép
Fáj még a torkod?
A felvételizés most tényleg mizéria,elég bonyolult szerintem.Lényeg nálam,hogy a hozott pontok már nem számítanak,hamen a szerzettek+van egy Okj képesítésem,ami pontot ad.Viszont nincs nyelvvizsgám.Kép
Nekem 18. heti UH-on mondta meg az orvos,hogy nem copfosom lesz.Kép
Képzeld,Patrik,ha meg is üt,vagy dob,rögtön úgy csinál,mintha sírna és jön megpuszilni-szerintem felfogta,hogy az fáj és nem jó.Mi is meg szoktukpuszini az Õ "bibijét".Nem csapkodja magát,de ha nagyon dühös,akkor harapni próbál.Kép

Judit!
Várunk vissza!Kép

Dia!
Tök jó Domi motorja!És nagyon ügyesen ül rajta!Kép
Figyusz,nagyon eltűntél,csak nem segített a banya????Ha nyertél,legalább pár szót írj!Kép
Én mindig Spock doktor szerint cselekszem a pelenkákkal!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Kata!Kép
Köszi.KépSajna nem nyertük meg az ötöst"igaz elég gáz számokat húztakKép",de még van remény ma húzzák a hatos lottót.Kép
Zooró jelmez.KépKépPannának tegnap volt a farsangi buli az oviban.Kiscica volt,szépen elmodta a verset.KépBár a nővérem szerint úgy nézett ki mint egy nagy kandúr.KépKép"Kisit húsos a lelkem.Kép"Olyan nagy,hogy mindenki 5-6 évesnek nézi pedig 3 múlt szeptemberben.Kép

Györesz!Kép
Haláli,ahogy elaludt Norbika a szánkón.KépTök jó ez a szánkó!Hol vettétek és mennyi volt??Te is NAGYON csini vagy!Kép

Zsófi!Kép
Szoktunk ám sétálni a nagyfiúval.KépDe szegénykém az anorákban alig tud menni és messzebb is szerettünk volna menni,ezért jól jött volna a bkocsi ha kitudtuk volna vinni a házból.Amúgy már a boltban is kézenfogva vásárolunk.Kép

Melinda!Kép
Juj de jó lesz Gábornak!Tamás is nagyon szeretne Rómába eljutni egyszer.Most itt irigykedik.KépNa de majd szülinapjára remélem sikerül meglepnem egy repülőjeggyel.KépNe izgulj,nem lesz semmi baj!Most szerintem nagy ott az ellenőrzés stb....Köszi,Tamás már javulgat bár az orvoshoz nem tudtam elzavarni.Kép
Jelentem Domi is dobálja a játékait!KépSőt,ha ideges mert pl:valamit nem engedek meg akkor az első keze ügyébe eső tárgyat is azonnal földhöz vágja.KépKépNéha a csőrös csak úgy repül.KépDe ma is sikerült kiakasztania 10 perc alatt.Kép1)Egy nagy tál kölesgolyót kiborított a szőnyegre.2)A fogkeféjét és a csőröst beletette a konyhai kukába.3)A cumiját a szarospelusos kukába.4)Egy fél óráig kerestük a tv távirányítót amikor végig gondoltam,hogy merre is járt vele az uraság.Nos a mosógépben megtaláltam.Kép

Kinek a csemetéje szeret legjobban a konyhában lenni?Domit ha főzök ki se lehet onnan robbantani.KépVégig nézi mit csinálok,fel is kell emelni,hogy belelásson a fazékba.Néha muris,hogy ezt biztos tőlem örökölteKép,de néha kifejezetten idegesít mert a lábam alatt van.Na,eldugulok.Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Olikám nem tom mekkora. De nem egy csenevész az tuti. Olyan jókat eszik, hogy csak lesek. Reggelire egy szelet kenyér téliszalámival, kolbival, sonkával stbbb... ezek után már egy órával, üti a hűtőt és közli, hogy nyami. Ilyenkor jön a rudi. És estig aztán még párszor hammol egy jót. Mivel a tejet nem issza így vettem neki Cini minit meg cheeriost és azt eszi tejbe áztatva. Imádja. Domi is nagyon vagány a motorján. Egyre ügyesebbek. Dadussal én is egyeték. Amikor kórházban volt akkor ott könyörögtem neki, hogy csak rosszalkodna, mert akkor tudom, hogy egészséges. Olikám is ott koslat a konyhában ha főzők. És rángatja a lábam. Közben egyfolytában mondja, hogy nyami,nyami.

MelindaKép
Megértem, hogy félted Gábort, de hidd el, hogy semmi baja nem lesz. Tavaly Viktor akkor ment Kínába amikor ott tájfun volt. Köszi, hogy írtad azt a rémes lovas történetet. Eddig csak szimplán féltem a lovaktól. Most már keresztet is fogok vetni ha meglátok egyetKépKép (én az ateista) Tetszenek a nevek. Marci és Anna vagy Marci és BenedekKép
Olikám is dobál.... Aput autókkal szokta. Ilyenkor mindig mondja hozzá, hogy auuuuKépKépKép

GyöreszKép
Nagyon jó napotok lehetett. Norbika halálos ahogy elaludt a szánkónKépKép Örülök, hogy apával ilyen jól vagytokKép

ZsófiKép
Olika ma is fél hétkor kelt. Morogtam is, hogy nem kell kistestvérKépKépKép Látod a fontos dolgokban egyetértünkKépKép Síelés!! Szupi. Mi is szeretnénk majd megtaníttatni a nagyfiút síelni. Én valamennyire tudok, de hát azt nem nevezném tudománynak.

KataKép
Mindig jókat röhögök azon amiket írsz. JelmezKépKépKép

Kistesó: épp tegnap beszélgettünk róla. Viktornak nincs ellene semmi kifogása. (Amennyit ő itthon van) Rajtam múlik. De még igazából nem tudom. Hasonló érzéseim vannak mint Zsófinak. Meg kitudja, hogy egyáltalán sikerülne e. Olikám is öt év alatt jött össze és akkor sem magától. Arra juttonk, hogy nem védekezünk aztán ha jönni akar hozzánk valaki, akkor jön. Lombikra nem akarunk többet menni. Ebben egyetértettünk.

Na most ennyi. Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata!
JelmezKép
Sütirecept jöhet!!!
Lehet, hogy egyszer még tanácsokért fogok hozzád fordulni elalvás ügyben, de mint mondtam még nem érzek elég erőt a változtatáshoz!Kép

Judit!
Örülök, hogy előkerültél!!!

Dia!
Szánkó: Norbi nagypapája vette az Auchanba, kb. 3000 körül volt. Nekem is nagyon megtetszett amikor megláttam az újságba és azonnal megvetettem Vele. Jó mert be lehet kötni és simán lecsúsztatom mindenféle dombról, nem tud felborulni, kiesni és nagyon élvezi, jövőre aztán majd kap egy rendeset!
Norbi is imád a konyhába lenni, de igazából Neki mindegy csak lábalatt legyen és valami rosszat csinálhassom!

Gigi!
Hű Olinak tényleg jó étvágya van!Kép Norbi is jó evő, de most a napokba alig bírok belekönyörögni valamit, tegnap pl. egyáltalán nem volt hajlandó reggelizni és ahhoz képest az ebédet sem vitte túlzásba, gondolom a foga rakoncátlankodhat, mert amúgy nincs gond az evésével még ha ez nem is látszik Rajta!Kép
Drukkolni fogok Nektek, hogy összejöjjön spontán a kistesó! A Kismama újságba sok olyan történetet olvastam, hogy lombik után a következő tök spontán jött össze, amikor nem is számítottak rá, úgyhogy van remény!!!KépKépKép

Melinda!
Én is csak azt tudom mondani, hogy nyugi!!!! Ne gondolj semmi rosszra, élvezd ki, hogy ott van az anyukád!

Ma nem történt velünk semmi különös, Norbi szokásossan rosszalkodott, pörgött ezerrel! Ja, képzeljétek Norbi imádja a harangszót és általába anyukám vasárnaponként oda szokott menni Vele a templomhoz és ott hallgatják a bimm-bammot. Mostmár kétszer volt, hogy be is ment Norbival a templomba és nagyon tetszett Norbinak, sőt a mise kellős közepén, amikor síri csönd volt, Õ elkezdett kiabálni, hogy BIMM-BAMM BIMM-BAMM!Kép

Na puszi MIndenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Gigi!Kép
Kistesó projekt.KépKedvet kaptál hozzá?Kivánom,hogy sikerüljön!Fúú,de jó,hogy Oli ilyen szépen reggelizik.Domi tegnap reggel semmit nem fogadott el még a béby tejet sem.KépDeee ebédre bevágott 2 töltött káposztát.KépMa reggel már 2 dl kakaót elfogadott és slussz.Igaz,egy óra múlva már kérte a banánt"általában az a tízórai".Voltatok elő Valentinozni?Kép

Györesz!Kép
Húú,tök olcsó volt a szánkó.Áááááá de kár,hogy nem tudok kimenni az Auchanba.KépBimm-bamm.KépDomi a reklámokat imádja,arra táncol ezerrel.KépKedvenc a supradines és a saridonos.

Képzeljétek!Bekültem anno a storyhoz Domi fotóját a bébihoroszkópba.Nos nem tették be az ujságbaKéphanem levélben küldték el a jellemzést róla.Pedig szerettem volna beragasztani a babanaplóba.KépViszont az úrfi regisztrálva van egy modellügynökségnél.Kép

Néztétek a Heti Hetest?Nagyon sokat röhögtem rajta jó volt.Főleg a Kiszel Tündés beszólások.Kép"Megjegyzem tényleg gáz a csaj,de e mellett szerintem egy jó ember!"
Jó éjt Mindenkinek!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Elveszett jelentkezem.Kép
Annyi dolgom volt múlt héten,hogy azt sem tudtam hol áll a fejem.
Bogikának volt pénteken jelmezbál,arra készülődtünk.
Az ovijukban az a szokás,hogy a szülőnek is be kell öltözni,aki elkiséri a gyereket.
Ez még külön gond,de azért csinálják így,mert nagyon kicsi a terem,és ha minden szülő eljönne nem lehetne mozdulni,így,hogy kérik a beöltözést sokan inkább nem jönnek el.
Képek mindíg készülnek az óvoda gépével így később lehet rendelni.
Hát ne tudjátok meg mit össze gondolkodtam,hogy mi legyek.
De végülis nővérkének öltöztem.Kép
Csináltam magamnak egy fityulát,fehér köpeny,sztetoszkóp.KépKép
Tisztára,hülyének éreztem magam,de Bogi jókat kacagott.KépKép
Bogikám tündér volt,majd meg zabáltam.

Ja,és még egy hír.
Válaszolt a levelemre a szakértő a Heim Pál kórházból.
Nagyon rendes volt,mert mindent elintézett,kért időpontot nekünk,és megírta,hogy pontosan hova kell mennünk.
Február 20.-án megyünk,és a vizsgálat után mondják meg,hogy mikor lesz a műtét.

Röviden ennyi rólunk.
A képek mesések,egyik lurkó szebb mint a másik.Kép
Remélem ha egyszer rászánom magam a harmadik gyerkőcre,az fiú lesz.

Mindenkit puszilok,Saxi

És íme Bogika mint tündér.

Kép

Kép

Kép
saxi

Szisztok!Kép

Ezt nem tudom kihagyni,tegnap bohócot csináltam a gyerekeimből.Kép
Az egésznek egy hatalmas nevetés lett a vége,a lányok nagyon élvezték.
De a képek magukért beszélnek.Kép

Puszi,Saxi

Kép

Kép

És egy kép,Liliána vadi új gombafrizijéről.Kép

Kép

Szép napot,Saxi
saxi

Sziasztok,

Gyors visszaolvasasra volt idom, de eppen csak atfutottam amit irtatok. Kepek persze szupik, most enis azert jottem, hogy parat tegyek fel, tegnap osszehoztuk a sracokat KataeknalKép

Szavak helyett a kepekKép

Csoportkep:
Kép

A nagyfiuk tancolnak (eloterben Patrik labai, aki hintaban uldogeltKép)
Kép

Patrik es Zolcsi ismerkedtek, simogatas es puszi is volt:
Kép

Patrik orommel uldogelt Gyuszko olebenKép
Kép

Raul-SzuperhosKép
Kép

Zenesz leszek!Kép
Kép

Na, abbahagyom, mert igy is hosszu lettKép

Puszi mindenkinek,
Mica
mica

Sziasztok!

Beköszönök gyorsan, hogy vagyunk. Anyu itt van, de Marci elég rövid ideig van el vele teljesen nyugodtan. Mindig én kellek. Egyébként is, most meg a betegsége különösen anyássá teszi.
Marcikámnak tegnap óta egy kicsit erősebben taknyosodik az orra, de legalább kitisztul és nem rakódik le Neki. Eddig nem vittük dokihoz, mert szimpla náthának tűnik (orrfolyás, piros torok, semmi láz). Viszont ha elkezd köhögni, akkor rögtön visszük, illetve ha nem javul, akkor szerda-csütörtök magasságában szintén lemegyünk a dokkernénihez.
Én valamelyest jobban vagyok, az orrom már nem folyik, viszont a torkomat érzem.

Köszönöm szépen a játékdobálós válaszokat. Persze nem annak örülök, hogy a gyerkőcök többsége dobálózós, de megnyugtató, hogy nem Marci készülékében van a probléma Kép

Dia!
Marci is gyakran csinálja azt, hogy ha valami nincs megengedve, vagy rászólunk, dühében dobálózik. Domival gyakran hasonló dolgokat csinálnak, kis hirtelen haragúak a prücskök Kép Kép
Az is hasonló, hogy Marci is imád a konyhában sertepertélni körülöttem főzés közben, néha azért körbefutja a főzőpultot, de aztán jön és állandóan a lábam alatt van, húzgálja a nadrágomat és minden szekrénybe benéz, némelyikből persze ki is pakol Kép
Bocsika, de olvasva nagyon tetszett, ahogy Domi kikészített Téged! Nagyon kreatív a kiscsákó Kép
Modell lesz a Domi? Na de ilyet! Story Kép viszont van egy klassz horószkópod Neki Kép
Szorítok, hogy meglegyen az a meglepi repülőjegy!

Mica-Kata!
Srácok nagyon helyesek! Ennyi kukacost egy rakáson Kép Annyira aranyosak, ahogy ülnek a picik a bátyusok ölében Kép

Gigi!
Hajrá spontán kistesó! Én nagyon drukkolok Nektek! Úgy legyen, akkor és úgy ahogy Ti szeretnétek Kép
Örülök, hogy rájöttél, hogy eddig nem is féltél igazán a lovaktól Kép Kép Kép

Györesz!
Nekem is nagyon tetszik a szánkótok, de azt hiszem idén már kihagyjuk, majd jövőre mi is beszerzünk valami klasszat. Már kétszemélyest Kép
Bimm-bamm Kép Gábor kiskorában, igaz, hogy már volt kb. 3 éves produkált klasszat a templomban. Harangoztak, Õ meg elkezdett kiabálni: "Harangoznak délben, libapecsenyére!" Képzelheted, hogy a fél templom fogta a hasát a nevetéstől Kép

Saxi!
Szia Te nővérke Kép Nincs Rólad fénykép? Megnézném Kép
Nagyon édes Bogi tündérként Kép Ez az a jelmez, amit a nagymamától (ha jól emlékszem) kapott? A bóhockák ennivalóak! Lilike apródfrizkója Kép Kép Kép
Örülök, hogy ilyen rendesek voltak a Heim Pálosok. Szorítok, hogy minden gördülékenyen menjen. Lilike ügyes lesz, hidd el Téged jobban meg fog viselni. Legalábbis, ha magunkból indulok ki...

Köszönöm, hogy nyugtattok Gáborral kapcsolatban is. A lelkem mélyén tudom, hogy nem történhet Vele semmi baj, de a kisördög mindig elkezd bennem munkálni, és jönnek a hülye gondolatok. De holnap már itthon lesz! Gigi, Te nem is tudom, hogy bírod ki 1,5-2 héten keresztül Viktor nélkül.

Mindenkinek sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Én is jelentkezem. Meg vagyunk, volt egy kis betegeskedés a múlt héten. Reni kezdte hányással, aztán szerdán éjszakára rajtam is kijött, de minden. Hányás, hasmenés és persze mindez egyszerre. Gergö meg most hétvégén fosizott 2 napig, de legalább neki hányás nem volt. Apa még tartja magát, remélem ö már nem esik bele. Viszont a környezetünkbe szinte mindenki, anyukámék, anyósomék, barátnömék.

Úgy néz ki mostmár csütörtöktöl lesz munka a páromnak! Hát remélem!

Saxi!
Tündéri a kis tündérkéd! A bohóckáról nem is beszélve!
Reninek is volt 2.-án farsang, ö hercegnö volt. A 8 hercegnöböl ö volt az egyik. Majd én is rakok fel képet csak még nem töltöttük le a fényképezöröl.

Györesz!
Azért is kezdtük Renivel elöbb a bölcsit mint ahogy visszamentem dolgozni, mert felkészültem a betegségekre. Hát kellett is. 2 hónapig azt csináltuk, hogy 1 hétig járt aztán 1 vagy 2 hétig beteg volt, de aztán megszokta. Immunerösitöt nem kapott csak vitamint.

Dia!
Neked a családival együtt több a gyeded, mint tavaly vagy az még plusz jön hozzá?

Mica-Kata!
Aranyosak a lurkók nagyon!

Na megyek, mert elzavartak a géptöl.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!
Bocsi most nem írok külön mindenkinek mert hulla vagyok!Csak beköszöntem,hogy megvagyunk.Domi egész nap le se szakad rólam még főzés közben is a lábamba csimpaszkodik:KépLeugrottam a boltba itt hagytam a két mamival és papával,erre az ajtónál ordított még haza nem értem.De az a legrosszabb,hogy sokszor még az apjával se marad el.Hogyan megyek így tamfolyamra?KépÁÁááááááá.inkább megyek is.mindenkinek szép estét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!

Dia!
Kettő töltöttkáposzta? Hát az sem semmi!Kép
Modellügynökség!Kép Gratulálok!Kép
Majd ha mész tanfolyamra, akkor az elején biztos nehezen fogja Domi viselni, de aztán hozzá fog szokni, szerintem meg kell tanulniuk valamilyen szinten elszakadni az anyjuktól, hisz olyan hamar 2-3 évesek lesznek, bölcsi, ovoda és addigra kicsit meg kell edződniük! Mivel velünk vannak a legtöbbet ez természetes, hogy ennyire ragaszkodnak!
Amúgy teljesen megértelek, sokszor én is kikészülök attól, hogy nem tudok semmit csinálni, mert hozzám van nőve!Kép

Saxi!
Hát Bogi tényleg egy kis tündér, gondolom hogy élvezte a jelmezt!Kép A bohócos képek nagyon nyerőek és Lili új frizurája is cuki!
Azért én Téged is nagyon megnéznélek nővérke jelmezbe, arról nem kapunk egy képet?????Kép
20.-án gondolok Rátok!!!!

Kata!
Hihetetlen nagyon a fiúk! Patrik igazi nagyfiú és Raul is nagyon sokat változott, és mindkettő nagyon hasonlít Rád!Kép (apukára már nem nagyon emlékszem) A jelmez nagyon ott van!Kép

Mica!
Köszi a képeket, végre láthattunk Patrikról is friss képet!
A Te fiaid is nagyon aranyosak és jól megnőttek! Gyuszkó nagyon szép kisfiú!Kép

Melinda!
Drukkolok, hogy szimpla náthánál maradjatok!!!!
Biztos épségben megérkezik holnap Gábor!!! Anyukád meddig marad?
Két személyes szánkó!Kép

Szilvi!
Drukkolok, hogy tényleg összejöjjön a munka apának!
Hát nem semmi ez a fosós-hányós vírus, nagyon sokat megkapták, szerencsére minket elkerült (kopp-kopp)!
Várjuk a hercegnős képeket!Kép

Norbi ma nagyon rákapott az ágyra felmászás ízére, eddig csak akkor mászott fel, ha mi is ott voltunk és mellénk akart ülni vagy állni, de nem vitte túlzásba, na hát ma egész nap azt játszotta, hogy begurította a kisautóját az ágy sarkába, úgy hogy már ne érje el és fel kelljen érte mászni, ezt egymás után egy csomószór megcsinálta, néha már a feje is belevörösödött (jó kis edzésKép)!
Ma egy picikét jobban evett a tegnapinál, de még ma is fogyózott!Kép

Holnap bemegyünk a melóhelymre, már előre félek, hogy szét fog mindent rámolni ez a kis ördögfióka!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Rólam sajnos(hála Istennek)nincs fotó.KépKép
A jelmez vegyesen volt,a szárnyak meg a varázspálca az egyik mamától,a fejdísz a másik mamától,a felsőt és a szoknyát én csináltam neki.
Szóval az egész család bedolgozott.Kép
Aranyosak vagytok,hogy gondoltok rám,de tényleg az van amit Melinda írt,hogy engem jobban megvisel a dolog mint őket.
Sajnos tudom,mert Boginál már egyszer végigcsináltam.Kép
Akkor is borzasztó volt,álmomban sem gondoltam volna,hogy mégegyszer ki kell állnom ezt.Kép
De remélem nagyon vigyáznak rá,és nem lesz semmi gond.
Holnap jelentkezem.

Mindenkinek sok puszi,Saxi
saxi

SziasztokKép

SaxiKép
Lányok továbbra is gyönyörűek!! Hátha sikerülne harmadikra egy kisfiú. Nekem van egy receptem, aminek a végterméke egy 3700 grammos és 60 centis szőkeség. Ha kell, beavatlakKép Lilinek nem lesz semmi baja, ne aggódj. puszi

DiaKép
Elővalentin annyiból állt, hogy bejátuk a várost mosogatógépért. Közben ebédeltünk. Ma sütöttem V-nak muffint. Már csak öt perc volt vissza, hogy kész legyen erre Olikám felébredt és amíg őt nyugtattam odaégett az a sz@ar!!!!! Szeretnék ordítani:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Domi sejhaja meggyógyúlt? Olivér is anyás, de nem ennyire. Ki fog a tanfolyás alatt vigyázni rá?

MicaKép
Skacok nagyon édik. Látom Zolika tartja a formáját!Kép

KataKép
Raul szuperhőst lehet esetleg vészhelyzetben hívni?Kép

MelindaKép
Hát nem valami felemelő amikor V.elutazikKép De hát ebből élünk, nincs mese. Hihetetlen, hogy már a negyedik hónapba léptél.Kép

Megyek mert itt alszik a karomban!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Ma sétálva mentünk vásárolni.KépDe legközelebb 2x is meggondolom mert a szokásos fél órás út/oda-vissza/most másfél óra volt.Kép500 ezerszer megálltunk,mindent megnéztünk,a legnagyobb hóba,sárba gázoltunk stb...De nagyon élvezte és ez a lényeg.KépViszont én egyre szarabbul vagyok.Nagyon fáj a fejem és ha lehajolok azt hiszem azonnal leszakad a nyakamról.De nem vagyok náthás,nincs lázam stb..."Na most jön a segberúgás a Melinda-Zsófi párostól.Kép"

Gigi!Kép
Muffin.Kép"Bocsika."Húú,csajszi Te tényleg nagyon szorgos háziasszony lettél!KépVagy ez a muffin Valentin nap alkalmából lett volna?KépKöszi a kenőcs tanácsot!Már a második használat után rendbe hozta Domi popóját.Azt hiszem ezentúl ezt fogom használni.Persze ha a dokinő felírja mert így húzós az ára.Állítólag Viki elválalja Domit,de még azt se tudom indul e egyáltalán mert még nem jeleztek vissza.

Szilvi!Kép
A +7 ezer cs.pótlékkal értendő.Kép

Saxi!Kép
Gyönyörűek a csajok,Bogi tényleg egy kis tündér.Kép

Kata,Mica!Kép
Háát ezek a srácok igazán vagesz kiskrapekok!KépOlyan jó végre látni róluk fotót!"Nem mindig csak Domikámmal van tele a topik.Kép"Nagyon sokat nőttek,fejlődtek a fiúk.Na és Raul mint szuperhős,haláli.Kép

Györesz,Melinda!Kép
Sok sok puszi.Kép

Jaaaaa!Kibujt ismét egy fogacskánk az éjjel.KépÍgy alul is és felül is 7-7 van már.KépMindenkinek szép estét!Jó lamourozást!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gábor itthon van Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Most éppen az elcsúszott fürdit vezénylik le (na ez volt fél 9-kor, azóta én is besegítettem, mire befejeztem a levelet). Gábornak nagyon tetszett a város, de semmi pénzért nem lakna ott. Már bocsi, de az az igazi cigány népség, kiabálnak, ahol lehet lopnak. A poén rögtön első este lepte meg Gábort: itthonról vitt pár muffint (ebéd időben a gépen csücsültek és fapados géppel mentek, így nem akartam, hogy éhen haljon), amiből kettő megmaradt és a szállodai szobája asztalán hagyta. Mire felértek a vacsorából a muffinnak hűlt helyét találta, viszont mindkettő papírja ott vigyorgott az asztalon. Jó, mi?! És minden nap próbálkoztak a számzáras bőrönd kinyitásával is... És ez egy négycsillagos Marriott szálló volt!!! Mi van a garniszállóban????? No mindegy, most már ezt is tudjuk az olaszokról...

Gigi!
Pizza Kép
Nekem is hihetetlen, hogy már a harmadik hónapot is kipipáltam, de nagyon klassz érzés. Most még különösebben fizikailag jól vagyok, de asszem 3-4 hónap múlva már nem leszek ilyen virgonc Kép
Annyiszor akartam kérdezni, hogy a 15 hónapos oltását mikor fogja megkapni Oli? A rota pont beleszólt, nem?

Dia!
Marci is anyás nagyon, de szerencsére azért valamennyire elvolt most is Anyuval. Persze ha látta, hogy kinn vagyok a konyhában és főzöcskéztem, rögtön jöhetnékje volt hozzám, tojt Anyura. Ha meg kinn volt, bújt a lábam közé... Hát ez van Kép Kép Később meg majd azért rimánkodunk, hogy legalább egy puszit kapjuk iskolába menet...

Györesz!
Most úgy néz ki, hogy stagnálunk, kevésbé gyűlt ma Kisnagysága orra. Szerintem az volt a visszaesés oka, hogy abbahagytam a köptető (Fluimucil) adását. Igaz, hogy előtte sem köhögött tőle, de legalább folyékonyabbá tette a trutyit és jobban kapott levegőt. Most újra adom Neki és szerintem azért javult az állapota.
Édes lehet Norbika, ahogy felmászik az ágyra Kép A lemászás, hogy megy? Marci is próbálkozik, néha sikerül is az alacsonyabb ágyakra Kép Az a boldogságot az arcán, amikor sikerül Kép Kép Kép
Mi volt a munkahelyen? Nagy lett a rumli? Kép

Szilvi!
Jobbulást Nektek! Remélem Párodat elkerüli ez a fosi vírus.
Munkához megy a drukk továbbra is Kép

Saxi!
Sajnálom, hogy nincs nővérkés képed Kép Ügyes a család, hogy így összehozta a jelmezt Kép
20-án gondolok Rátok nagyon, de nem lesz semmi gond. Hidd el! Kép

Most csak ennyi!
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Saxi!
Hidd el nem lesz semmi baj, Mi mindannyian drukkolunk Liliért!!!!!
Jajjjjj pedig annnnnnnnnyira megnéztelek volna fityulába!!!!!Kép

Gigi!
MuffinKép
HOgyhogy az öledbe aludt Oli???

Dia!
Hát Domi jó tele van fogakkal, jó gyorsan növeszti őket!!!!!
Ha továbbra is ennyire fáj a fejed akkor irány a doki! Vagy migrénes vagy?

Melinda!
Na látod, hogy éppségben hazaért Gábor! Hát ezek az olaszok aztán tényleg jó fejek! Biztos nagyon izlett nekik a muffinod!
Norbi nagyon ügyesen lemászik az ágyról, én inkább attól félek, hogy amikor felmászik mindig bohóckodik, aztán nehogy lehuppannyon!

Melóhelyen nagyon jó volt, bár egyfolytába Norbi nyomába kellett lennem (szerencsére kaptam segítséget is), az összes fiókot kihúzogatta, az összes szekrényajtót vagy ezerszer becsapkodta és még sorolhatnám, de mindenkinek nagyon tetszett! Megint behívott magához a főnöknőm, hogy akkor nem gondoltam-e meg magamat, megyek-e októberbe dolgozni, mert nagyon vár vissza! Tök rendes volt, megint elmondta, hogy teljesen tisztába van azzal, hogy mivel jár egy bölcsöde kezdés és el fog tartani egy pár hónapig míg megedződik Norbi, tudja, hogy nagyon sokat leszek majd táppénzen, mert Norbi sokat lesz beteg, de ez egy olyan időszak amit át kell vészelni és kész! Szóval annyira megnyugtató, hogy így áll hozzá és tudhatom, hogy nem kell majd idegeskednem amikor tényleg sokat fog Norbi betegeskedni a bölcsibe!
És annyira jól esik, hogy ennyire várnak vissza, sőt még meg is kérdezte a főnöknőm, hogy megyek-e velük márciusba három napos kirándulásra, ami olyan csapatépítőtréning féleség szokott lenni és olyankor mindig a legjobb szállodába megyünk és nagyon-nagyon jó szokott lenni, de hát két éjszakára még képtelen vagyon itthagyni Norbit, úgyhogy megbeszéltük, hogy ezt most még inkább kihagyom, de azért ez is olyan jól esett, hogy hívott! Hát ennyi! Norbi jól elfáradt, úgyhogy remélem jó éjszakánk lesz!

Puszi Mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

MelindaKép
Nem pizzaKépKépKépKép MuffinKépKépKépKép Hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet egy szállodában.Kép Gábornak az én muffinomból kellett volna vinnieKépKép Azt tuti nem zabálták volna felKépKép Pár éve amikor voltunk Horvátországban, akkor átmentünk Velencébe. Katasztrófa volt. Mindenütt próbáták átverni a fejünket. Az étterembe még nem is köszöntek, és a felszolgáló kínai volt. (úgytünik , hogy minket üldöznekKép) De az a lényeg, hogy már otthon van.

DiaKép
Ma mi is gyalog mentünk ma át az anyuékhoz. Igaz vittem a motorját. De rá se ültKép Szerintem kérdezd meg a dokit, hogy ha semmi baja a popójának akkor érdemes e ilyen krémet használni. Mióta rendbe jött Olikám popója, nem használom. Visszetértem a sudocremhez de azt is csak kaki után.

Jó éjt

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Megvagyok,csak hirtelen rettentő sok programom lett.KépA felvételi papírokkal szenvedtem,aztán tegnap szánkózni voltunk.Ruszlán,a nagy lovas kétszer is leesett a szánkóról,rendesen megütötte magát.Mondom,csússz már le mégegyszer,nem hiszem el,hogy ilyen béna vagy!Akkor látom,hogy Õ,mint aki lovagol,a kötélbe kapaszkodik!KépNaná,hogy leesett!Aztán hazafelé tudott egy rövidebb utat...éppen ecsetelte,hogy "majd nyuszikám,ha ekkora hóban vezetsz valamikor,az a lényeg,hogy meg ne állj",mikor elkapartunk.Mondanom sem kell,hogy a senki földjén voltunk.Szerencsére kisebb kínlódások után kievickéltünk,de ehhez ki kellett szállnom a gyerekekkel.
Ennyit Ruszlán oktató úrról és az Õ rövidebb útjairól...Kép
Aztán,ilyen bemelegítés után még elmentem tornázni,tök jó volt.KépAnnyit nevettem!Már írtam talán,hogy ez amolyan ÖTYE(Öreg Tyúkok Egyesülete)torna.Van pár nehezebb gyakorlat,na ezek közben valaki annyira erőlködött,hogy folyamatosan,nos...hangosan gondolkodott,szelek szárnyán szállt...gondolom értitek.Kép

Dia!
Patrik egy órát sírt,mire a tornából hazaértem.KépÕ is állandóan rajtam lógna.
Figyu,seggberúgást tőlem is megkapod ám!!!Tessék szives lenni elmenni dokihoz!!!
Újabb fog?Gratulálok!KépMi aztán jól lemaradtunk.
Rusz 24-ezik,lamúrozás kilőve.

Melinda!
Örülök,hogy Gáborod épségben,bár muffintalanul,hazaért!Kép
Marcikának jobbulást!Kép

Szilvi!
Hányás,hasmenés._(
Remélem összejön csütörtöktől a munka,majd írj!

Györesz!
Főnököd nagyon rendes,és a kollégák is!KépKíváncsi vagyok,a nagy rámolás után hogy alszik Norbika!
Patrik mindenhová felmászik.Általában le is sikerül,de egy pillanatra sem lehet otthagyni.
Raul tényleg nagyon hasonlít rám.Patrik pedig Raulra.Kép
Süti:2 kicsi,v. egy nagy csomag tortalap.Krém:3 tojás,1 kocka Ráma,30 dkg cukor,2 csapott ek.liszt,2 púpos ek.kakaó.Ezeket felfőzni,lapokat tölteni,még melegen a krémmel.Utána hűvös helyen állni hagyni,valamivel lenyomva.Szeletelni.Eddig mindenkinek ízlett,aki kóstolta.Kép

Saxi!
Én is megnéztelek volna nővérkeként!Kép
20.-án rám is számíthatsz!!!
Lányok nagyon szépek,Lilikének jól áll az új frizura.Kép
Sok-sok rucival mi lett?

Gigi!
Szén-muffin.KépKép
Raul szupihős bármikor hívható!Kép
Nem tudom látod-e a képeken a paci-mániát nálunkKép

Megyek,gondolom elég volt belőlem.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok,hogy szorítotok nekünk.
Szükségem is lesz rá,mert már most remeg a gyomrom ha a hétfőre gondolok.Kép
Már szeretnék túllenni rajta.

Az egyik csoportbeli kislány anyukája jelezte,hogy csinált rólam képet.KépKépKép
Igérem,ha nem túl gázos felteszem nektek.
Még nem kaptam meg,de már én is kiváncsi vagyok rá.KépKép

Sok-sok ruhácska sorsa az lett,hogy regisztráltattam magam több helyen,és szépen lassan ahogy van időm fotózom,és teszem fel a cuccokat.
Plusz,van egy saját vebáruházunk,amit még Isti csinált a cégnek,és oda is feltettük.
Igaz az inkább,számítástechnikával és mobiltelefon tartozékokkal foglalkozik,de kibővítettük és már van babaruha börze is.
Remélem sikerül eladnom,mert sajnálnám kidobálni,és tárolni nem tudom.
Ha nem sikerül megy a Máltai szeretetszolgálatnak.

Most megyek főzni,ha tudok még jövök.
Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Gigi!

Szenes muffin.Kép
Én is jártam már így csak az volt a különbség,hogy nagyon meg voltam fázva és ezért nem éreztem,hogy füstöl.KépKépKép
Ráadásul kakaós volt,így még a szinére sem tudtam hagyatkozni.KépKépKép
Szóval ne aggódj nem vagy egyedül.Kép

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!

Saxi!
Majd mi megitéljük a képet, Te csak tedd fel!Kép

Kata!
Jót mosolyogtam a tegnapi napodon, igazán mozgalmas volt és a férjed szánkózását el tudom képzelni!Kép
Norbi nagyon jól aludt! KÉtszer kellett bemennem hozzá, de elég volt egy kis simi és aludt is tovább, reggel 7-kor kelt az ágyában!Kép Azt hiszem gyakrabban kéne bevinnem a melóhelyemre!Kép

Gigi!
A multkori írásodon felbuzdúlva én is vettem Cini Minist, hátha az én fiacskám is enni fogja! Egyszer már vettem neki csokigolyósat, de azt nem szerette, gondoltam biztos a kakaós nem ízlik Neki! Hát a Cini Mini nagyon ízlik neki TEJ NÉLKÜL SZÁRAZON! Tejjel nem hajlandó megenni, sőt már majd szétdurrant a fejem, mert még csak megkostólni sem akarta tejjel, nagynehezen beleimátkoztam két kanállal és annyi! Azért még lehet, hogy teszek egy próbát!Kép

KÉne mennem angolozni, mert újra belevetettem magam, de annyira fáj a fejem!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Hát én ma teljesen ki vagyok!
Kihívtam ma a doktornénit, mert Gergö még mindig köhög. Elküldött minket a Heim Pálba röntgenre és kiderült, hogy tüdögyulladása van.Kép
Holnap még mennünk kell a pulmonológiára is, hogy megnézzék.
De hál istennek ettöl függetlenül jó kedve van, eszik is csak nagyon hörög. Én meg most agyon aggódom magam.

Megyek is mert most azért egy kicsit nyügös nem aludt eleget.

Puszi
Szilvi
sys

SziasztokKép

SzilviKép
Szegény pici Gergő!! Kitartás!! Hamar meg fog gyógyúlni, nem lesz semmi baja! Legalább kiderült és gondolom majd kaptok olyan gyógyszert amitől hamar meggyógyúl!

GyöreszKép
Olyan jó olvasni, hogy van ilyen munkahely. Hihetetlen. Én azért hagytam ott az egyik mhelyem mert közölték, hogy ha májusban akarok férjhez menni akkor kirúgnak!! Én inkább férjhez mentemKép Nő a főnököd, hogy ennyire átérzi a helyzetedet???
Nekem is kéne angolúl tanúlnom. Valamelyik nap utánai is nézek, hogy hová tudnék elmenni tanúlni. Te otthon tanúlsz? Beszéled már a nyelvet?

KataKép
Én olyan jót röhögtem!!!!! Még-még!! Járjál tornára, legalább mi is jókat röhögünk! Na de azért ráfogni szegény öreglányokra a finilingit!!! Nyugodtan valld be, hogy egy malac vagyKépKépKépKép Elképzeltelek ahogy szánkóztokKépKép

Hétvégén megyünk le Füredre és most láttam a tv-ben, hogy egész hétvégén esni fog!!! ÁÁÁÁÁÁ !!! Én tökönszúrom magam ha be leszünk zárva Olikával meg a kutyával a házba!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Háát csajok olyan jó hangulat van,lett itt annyit nevettem,köszi Nektek!Már rám fért egy kis mosoly.

Azt álmodtam az éjjel,hogy itt voltatok Nálunk/Kata,Patrik,Mica,Zolcsi,Zsófi,Bence/,éés amíg a konyhába dumcsiztunk a fiúk a nappaliban tevékenykedtek.Amikor bementünk a skacokhoz Bence éppen a szekrénysorra kent egy doboz krémtúrót,én pedig majdnem infartust kaptam.KépKép
Csajszik!Tényleg,mikor jöttök hozzánk???Akar ilyen talit is lehetne csinálni persze krémtúró nélkül.KépHm?????????????

Kata!Kép
Irigy,irigy a családi szánkózásért!KépRuszlán mint szánkó bajnok.KépTök jó lehet az öreg csajszikkal tornázni,legalább kikapcsolódsz.KépMert ugye az alakod miatt nem kéne tornáznod.KépKöszi a segberúgás jelentkezést tudtam,hogy számíthatok rátok.Kép

Györesz!Kép
Háát baromi nagy szerencséd van a munkahelyeddel na és a főnököddel!!!!!!Nem gondoltam volna,hogy vannak még ilyen főnökök ebben az Országban.Becsüld meg nagyon!Nem tom migrénes vagyok e.KépMa már nem fájt annyira mint tegnap.Lehet,hogy front volt?

Szilvi!Kép
Sajnálom nagyon Gergőt,remélem minél előbb meggyógyul!Kitartás!

Gigi!Kép
Na,holnap elmegyek veszek CiniMinist kiváncsi leszek Domi eszi e majd.Kép
Eső:Nézd a "jó" oldalát!Egész nap be lesztek zárva a mamival,tudtok jókat dumcsizni stb,még főzhetsz is.KépKépKép

Csitri Zsófi!Kép
Na,elég a lamourozásból,tessék jelentkezni!!!KépKép

Mindenkinek szép estét,jó tv-t!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Szilvi!
Sajnálom, hogy szegény Gergőnek tüdőgyulladása van, de ne idegeskedj, hamar meggyógyul! Nekem pont két barátnőmnek a gyerekei estek át rajta mostanába és nem volt semmi gond! Kitartás!!!!

Gigi!
Már az is baj valahol ha férjhez megy az ember? Ez röhej!!!
A főnököm nő, van két lánya és unokái, úgyhogy tapasztalatból beszélt és szerencsére nem felejtette el, hogy mi volt amikor az Õ gyerekei, unokái mentek bölcsibe, mert sajna sok főnőknő erre is hajlamos!
Angolt már nagyon régóta tanulok, de valahogy sosem jutok előrébb, mert mindig valamiért abbahagyom, de mostmár muszáj egy nyelvvizsgáig eljutnom, mert a melóhelyemen nagyon érzem a hiányát (közjegyzőirodába, ügyfélfogadásba dolgozom), amúgy naggyából megértem amit akarnak és makogok is valamit, de az a baj, hogy nagyon bizonytalan vagyok, félek megszólalni! Az unokatesóm angoltanár és hozzájárok hétvégenként!
Drukkolok, hogy ne mossa el teljesen az eső a hétvégéteket!

Dia!
Igyekszem megbecsülni a főnökömet, de ez csak akkor fog menni, ha kicsit megemeli majd a fizetésemet, mert az elég siralmas volt!

Ma felhívtam a bölcsödét és azt mondták, hogy április körül menjek intézni a jelentkezést és reménykedjek, hogy lesz helye Norbinak, ugyanis augusztus végén van évkezdés és mivel a gyedem október 1-jén jár le, így csak akkortól tudom vinni Norbit és mivel az nem évkezdés ezért kicsit rizikósabb, hogy bejut, bár megnyugtatott a nő, hogy azért szerinte menni fog, meg az egyedülállőakat előrébb veszik! Hát meglátjuk!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok, aztán holnap megpróbálok mindenkinek írni.

Szupi volt lányok a tegnapi napom!!! Kép Eleve nagyon jó volt, hogy István itthon volt, nem ment dolgozni, de a du. volt a legszupibb. Voltunk bowlingozni, ott ittam egy pina colada-t...hát, szabályosan homályosan láttam tőle. Kép Kép De nagyon jó volt. (Így utólag, ha belegondolok, hogy régen, amikor jártunk barátnőmmel bulizni, buli előtt ketten megittunk egy üveg bort, és azon kívül, hgy kellemesen becsíptem tőle kutya bajom volt, most tuti meghalnék tőle. Kép Kép) Utána voltunk vacsizni, az is nagyon jó volt! Majd kipukkadtam. Kép Mindezen eseményeket még meg is lehetett volna koronázni Kép, de az én mensim megérezvén, hogy mire is készülök, úgy döntött, hogy azért a jóbol is megárt a sok. Kép Kép Szóval ez nem jött össze, de egyébként csodálatos napunk volt!!!! De lányok, ez tényleg vicc. Elég érdekes mostanság a mensim...na most ezt jól kitárgyalom, de muszáj, mert ilyen nincs. Mindig időben jön meg, kivéve azokon a hónapokon, amikor van valami programom. Olyankor képes akár egy, másfél hetet is késni, v. mint most korábban megjönni egy héttel, csak, hogy nekem ne legyen jó. Ez már röhej! Na, ezt most le kellett írnom. Kép

Most megyek, mindenkinek szép álmokat, holnap jelentkezem.

Puszi
nmzsx

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?