Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Azta, Mamacka de ügyes vagy, hogy ilyen sokat árultál :D
vas

Lidke: sajnos a fajtám :lol: hogy hamar elromlanak a fogak! Alul a hátsó rágók közül már alig van, úgyhogy lassan az ínyammel rágok. Ezeket kell pótolni majd! Felül meg megint olyan rosszak, hogy legalább 4-et ki kell húzatni, így azokat is pótolni kellene....Úgyhogy vannak itt is gondok!

Mamacka: Tényleg ügyes vagy hogy sokat árultál!!

Fannika és a Mikulás:
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Boscó!
Mi a diagnózis? Megmarad a Mikulás, vagy már ne készüljek jövőre? :lol:
Fogaid akkor neked sem hangzanak túl jól! :( Barátnőm is ilyen típus, neki már a tejfogai is tönkrementek, aztán a maradandók is. Nagyobbik fia tejfogai is tropák, kb. két éves kora óta. A kicsié viszont tökéletesek. Voltak fogorvosnál, aki kijelentette, hogy ez ápolás kérdése, nem pedig örökletes! :shock: :roll: Barátnőm megkérdezte tőle, hogy gondolja, hogy az egyik gyerek fogait mossa, a másikét nem? :roll: :wink:

Mamacka!
Árulással ügyes vagy, lassan csak beindul már rendesen az a bót! :D Képek is jók! Áront már tegnap is néztem, hogy milyen nagy, de most rájöttem, hogy az volt benne a furcsa, hogy nagyon megnyúlt! Már nincs is babás alakja! Tisztára, mint egy ovis! :D
Csíkjaim még a Kevétől származnak, az utolsó két hétből, amiből az egyik terminustúllépés volt. Ha egy héttel előbb születik meg a kiírt időpontnál, megúszom a csíkokat (is)! :evil:

Ildi!
Gyerekek gyógyulása jó hír! :D
Neked továbbra is mennek a drukkok, hogy elkerüld a szájsebészt!
Én is gondoltam Rád, csak én valami egyszerű karácsonyi süti ügyében, ami nem beigli vagy zserbó. (Ha van). Köszi!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Húúú, micsoda Fanni nővérke!!
biztos csípik majd a pasik :lol: :lol: :lol: :lol:
Fogpótlás ügyben részvétem :( 8)

Lidke, milyen sütire gondoltál??
Őszintén:se bejglit, se zserbót nem csináltam még. :roll:
De ez a sacher torta nagyon jó volt.
Egyszerű, és tepsibe is sütheted, és kockákra végva nem torta lesz, henem sacher szelet.
Érdekel????
Én is csíkos vagyok, de az a 2 fiúnak, (meg az alkalmankénti több mint 20 kiló plusznak)köszönhető.
Nasinál már nem repedtem, bár, már baromira mindegy lett volna 8)

Hát, nem szeretném a szájsebészt kipróbálni :?
vas

Vettem Natasának a H&M-be hellokitty-s pizsit(meg magamnak is ugyanolyat)
Majd karácsonykor virítunk benne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyja majma :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Boscó,
Fanni tündéri, a kutyusokkal is és a Mikivel meg pláne. Kis doki. :D
Ildi,
utólag boldog névnapot a kiscsajnak! Milyenek azok a Sacher tortácskák? Sachert szoktam én is csinálni, mert az a kedvence Ferinek. Mézeskalács recepted van? Szeretnék Lidivel sütni és kiszaggatni formákkal. Egyet találtam eddig, ami a Mézessütis fűszer hátulján van.
Szegény, jól megszenvedsz a fogaiddal...
Mamacka,
olyan nagy már Áron. :) Gratula az áruláshoz és a súlyodhoz.

angi79

Lidke
Én is szülés előtt pár héttel repedtem, de én azért mert elmentünk urammal bálozni és úgy megpörgetett, hogy a hasam csak úgy löbögött utánnam... másnap lettem repedt... :(

Jajj Ildi
Rémes olvasni is... én nem merek elmenni... pedig kellene, de félek megpiszkálja és abból lesz a gond. A gyerkők örülök, hogy gyógyulgatnak.

Azért olyan rengeteget nem árultam ám... de én meg vagyok elégedve. Voltak akik sok százezret árultak... én egyet se

Bosco
Szegény Mikulás látom nagyon rosszul volt, elkélt egy jó kis doktornéni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekem van egy jó mézes receptem de a másik topikba is már ígérgettem és nem találom... :( azért remélem előkerül és akkor bepötyögöm.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi, köszi :D
Tortácska meg abban különbözött a tortától, hogy kicsi formába tettem bele a tésztát, és ilyen kis cukik lettek.
De macerás volt egyesével megkenegetni, tetejére csokimáz, aztán tök nyomik lettek, így bekentem még az oldalukat tejszínnel is, így kis mini torták lettek :D
Azért írtam Lidkének, hogy tepsiben is jó akár, mert legközelebb én is abban csinálom :D

Mamacka, én mézest nem sütök többet :roll: (Angi, így nincs is jó receptem) :wink:
2 éve kemény lett, utána évben kihagytam belőle valamit, megint kemény lett, tavaly meg szétsütöttem, és fekete lett :roll:
NEM sütök többet!!!!
(de már az agyam mézeskalácsházikón jár, annak tök mindegy, hogy kemény, úgyse eszi meg senki) :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Halihó,

Nasinak megkésve is nagyon boldog névnapot!!! Örülök,h gyógyulgatnak a barisok! Nem akarom szétoffolni a topicot,majd vmilyen formában megkereslek. Nem tudom milyen receptet akarok. Szentestére kellene, itthon leszünk hármaskán. Másnap anyósék, tipikus vasárnapi menü... :roll: ,harmadnap apukám vadasokat csinál, ezért gondoltam halászlére (még sosem főztem. :lol:), meg nem tudom, mire.

Edit, megcsináltam a sütit. Apánknak nagyon ízlett :lol: Köszike! Koszorúd még meg sem dícsértem, ügyi vagy nagyon. Enyím bóti sajna.... jövőre igyekszem már tényleg én csinálni.
Adagolásra rájöttem: az édesítő hátoldalán rajta van. :shock:

Mamacka, csini vagy, Áron pedig szépszál legény! Nagyfiú már ő is! Örülök,h elégedett vagy a vásárral.

Lidke, csini a pocid, Keve is cukorfalat!Én is utolsó 2 hétben repedtem meg. Én egész szülésig nem láttam amúgy, csak majd megőrültem a viszketéstől az ucsó hetekben....:evil:

Ági, Fanni nagyon cuki a Mikuval is és a kutyulikkal is. Holnap v szerdán mi is visszük a cipősdobozt. Itt a spec. mentők gyűjtik a karácsonyi vásárban.

Angi, örülök,h jól van a tesód. Ti ünnepek alatt itt is- ott is lesztek? Vagy mindenki nálatok?

Szép estét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Végre be tudok lépni! Zazi ledobta a notebookom és kettétört: a monitorja lötyög és néha szerintem kontakthibás is, így nem lesz egyszerű, de megpróbálom...

Mamacka! Nagyon sajnálom, azért is, mert Vikóval is meg volt beszélve a randi, de sajnos zűrös lett a péntekem, elhúzódott a vizsgám is, ezért nem sikerült bejutnom. A hétvégén pedig el kellett utaznunk. Mit tegyek, mert persze szeretném a képeket! :)

Natikának boldog névnapot kívánunk!!!

Lidke!
Keresztnév: Zazit Lajos védőszent vigyázza, aki szintén nem magyar... de nem volt gond belőle. Furcsa, hogy nálatok szóvá tették ezt.
Zazi is úgy hívja az apját, hogy Apa-szivem! :lol: De mostanában arra kezd szokni, hogy Anyika és Apaka... Ki érti ezt?
A pocakokat pedig annyira megirigyeltük, hogy ha Isten is úgy akarja, akkor a házassági évfordulónkon mi is babázunk.
Cserébe az immunrendszerem annyira le van rongyolódva, hogy egy megfázástól teljesen tele lett herpesszel a felső ajkam, úgyhogy esztétikus és guszta vagyok... rémes és fájdalmas! És fogorvoshoz kellene mennem.

Most végre alszik a dedem és megnézünk egy jó kis filmet! :)

Szép estét mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Na, és akkor dobok pár képet én is! (Mikulás-ünnepség zenebölcsis szervezésben.)

Kép
Kép
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Melitta, nagyon-nagyon örülök Nektek, éljen-éljen! És mikor is van a házassági évfordulótok? :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Melitta,
gratula a pocakbabához!!! :D
Anita,
milyen nagy már Boti és naaaagyon helyes kispasi. Látom, hogy nem félt ő se. :wink: Nekünk alig sikerült pár kép a Mikulásos buliról, mert elromlott a gépünk. :( De talán mástól kapunk.
Még mi se tudjuk, hogy mi legyen 24-én a menü, mert akkor hármasban leszünk. Utána jön az "országjárás".
Faby,
olvastam, hogy kisfiú lakik a pocakban. :D Hurrá.
angi79

Csilla
Gratula a pöcköshöz!

Melitta nagyon örülök a pocaklakónak... akkor mit is jelent? mikor fog születni?

Anita
Nagyon aranyos a kisfiad olyan kis komoly! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ja Melitta a képek... neked nagyon rossz már az Árkád vagy az Ikea esetleg?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Köszi az örömködést, de még drukkoljatok, hogy minden rendben legyen. Ultrahang szerint ez a 9-10. hét, menstruáció szerint nagyobb... így passz. Zazinál se jött be a doki hókuszpókusza...

Mamacka, nekem szuper az Ikea és az Árkád is.
Holnap elutazunk, tehát vagy ma vagy a jövő héten talizhatunk.
Lidke??? Nektek van kedvetek? Vagy még valaki?

Mikulás: Zazi sem félt, sőt folyton mondogatta, hogy Zazika kap csomagot a Mikulás bácsitól... és amikor meghallotta a nevét, mintha puskából lőtték volna ki. :) Még egy mondókára is rá lehetett volna beszélni, pedig azt hittem, hogy úgy kell majd ölben kicipelni és ott tartani. :lol:

Szép napot mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Lemaradt tegnap :oops: , persze a két Dominó is csudahelyes kispasi!

Vikó, jó látni Benneteket!

Mamacka, hogy ő komoly????? Ááááááááá, minden csak az nem :D Zsivány egy mókamester. Na, majd mutizok már olyan képeket is (azok vannak persze többségben). Az ünnepségen csak komolyan kell viselkedni, na. :wink:

Csillus, gratu a fütyihez, tök jól ellesznek majd Dominikkal! :)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Akkor jövő hét!
Vigyázz magatokra, már nem is vagytok annyira pindurik!

Anita kérünk zsivány képeket is!

Férjem állássinterjún!
:roll:

Kép
Kép
Kép
mamacka

sziasztok!

szépen olvasgatok ám, csak írni nem tudok, Minden kép aranyos!

Melitta: biztos minden rendben lesz, gratulálok!! :)
Fűtéssel mi a helyzet??

Ildi: szegénykém, nem irigyellek a fogak miatt :(
Az viszont jó, ha a gyerekek ilyen hamar túl lesznek a barin!

Nálunk a kicsik megint betegek, 2 nap óvoda után megint köhögnek, folyik az orruk...

Boscó: Neked milyen fogpótlást csinálnak?
nekem csak egy fogam hiányzik, mert egy tejfog 28 évesen esett ki, a helyére meg ugye nem nőtt semmi :roll:

Angi: nagyon helyes csajszi Lidi!! :D

Mamacka: férjecske sikerrel járt?

Vikó:
olvasol is minket??? :P :?:
nagyon szép kisfiú Dominó!!!!

Most szombaton lesz a gyakorlati féléves szintvizsgám, január 16-án meg a szóbeli és írásbeli. Eszméletlen sokat kell tanulni, szerintem túlzás is amiket tanulunk, pl. az idegsejt felépítése, működése (részletesen latinul!), anyagismeretből meg kémiai kötések, képletek millió számra... :roll:

Ildi: hasonló könyvből tanulunk, mint amit belinkeltél, Ti is ilyen mélyrehatóan tanultatátok a dolgokat??

Én citromos lazacot, mákos gubát biztos fogok csinálni, mézest én sem sütök.

Ildi: sacher receptet én nem ismerem, leírod??

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde
Jobbulást nektek!

28 évesen!!! :lol:
Van akinek meg három váltás foga van...

Még nem tudjuk, de amint hazaért hívták egy másikra szintén a kerületbe, valamelyik csak összejön, aztán már csak az kell, hogy meg is éljünk valahogy a fizetésből :roll:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Ildi!
IGEN!!! Pont ilyesmire gondoltam! :D Panettone recepted nincs véletlenül? Többieknek?
Natival szupi lehet az egyforma pizsi! Képet kérünk majd rólatok!

Mamacka!
Hú, a mézesről eszembe jutott az a csodaszép karácsonyi kép, amit tavaly csináltál! Az volt az első műved, amit láttam! Ha megtalálod a receptet, feltétlenül tedd föl! (Mintha a receptet ismerve én is tudnék olyat készíteni! :wink: :oops: )
Férjed milyen állást keres?
Mikor mentek genetikai UH-ra? A nemét megnézetitek?

Melitta!
Még egyszer nagy gratula! :D :D :D Biztos minden rendben lesz, ezek az UH-ok nem túl pontosak. Kevét 36 hetesen 4600 grammnak mérték, és közölték, hogy óriásbébi lesz, már most akkora, mint egy viziló! sírva jöttem ki, hogy nekem nem kell viziló, aztán a doki külső tapintásra azt mondta, hogy legalább egy kilóval kevesebb a baba, mint az UH szerinti súlya, és szerinte olyan 4 kilós lesz. Egy hét terminustúllépéssel lett 4060 g, azóta én nem hiszek az UH-os méricskélésben.
Jövő héten a hétfő délelőtt lenne nekünk jó Ikeázni, mert munkahetem van, de hétfőn délelőtt még szabad vagyok. Nektek mikor lenne jó? Én kb. 1-fél 2 körül szeretnék hazaérni, mert Keve akkor alszik.
Herpeszedre nem biztos, hogy jó, de nekem a gyulladásra a számban a grapefruitmag-kivonat jött be. Attila találta a neten, elvileg rengeteg dologra jó, igazi csodaszer. Fertőtlenítő hatása is van, meg gyulladáscsökkentő is.
Fogaiddal mi baj?

Anita!
Nagyon édes Boti, te meg nagyon csini vagy! :D

Tünde!
Betegeknek jobbulást!
Én is a falra másztam tőle, hogy a GYP-n minek tudni a latin nevét MINDENNEK, de azzal magyarázták, hogy azért, mert az orvosi leletek nagy része latinul van, és ha jön egy gyerek egy halom lelettel, akkor azokat meg kell értenem. Gondolom, nálatok is hasonló a szitu egy allergiás, vagy beteg bőrrel. Amit én a mai napig nem értek, az a fejlődéstan volt. Miért kell azt tudni egy gyógypedagógusnak, hogy az adott probléma a terhesség alatt hányadik napon, miből és mitől alakult ki? Visszacsinálni attól még sajnos nem fogom tudni, fejlesztéshez meg erre aztán semmi szükség. (Terhesen meg csak idegesíti az embert. :roll: )

Karácsony: Mi 24-én délelőtt bepakolunk a kocsiba, átmegyünk Apóshoz, délután meg le Anyumékhoz, és csak jövőre jövünk haza. Illetve Attila a két ünnep között hazajön dolgozni, én meg 27-én dokihoz.
Tavaly a szentestén hármasban voltunk, cápát csináltunk. Valami isteni volt! :D Egyébként a menü nálunk halászlé, rántott harcsa, tartár, krumplipüré és süti szokott lenni. Én imádom! Volt már olyan is, hogy a harcsa bundáján a zsemlemorzsát darált dióval helyettesítettem. Nyami!!!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Most csak ennyi, mert rohanok:
Lidke, itt egy panettone recept:
(meg mézeskalács is, de a brownies is frankó lehet)
Most találtam őket :D

http://www.origo.hu/noilapozo/receptek/ ... onyi1.html
vas

Sziasztok!

Na most már aztán tényleg megpróbálok sűrűbben jönni, vége van az egyetemnek!
Ma voltam álllamvizsgázni, ötösre védtem a diplomadolgozatomat, a tételeim hármas és négyes lettek, így összességében a krediteket is figyelembe véve négyes lesz a diplomám. Az egyik tételsort egyszer, a másikat kétszer olvastam el, ennyire futotta az időmből. Indokok alább.

Tünci ugyanis beteg pár hete. Először elküldtek a bölcsiből dokihoz, mert hőemelkedése van a gyereknek :shock: . Aztán a doki kiírta betegre, ne legyen balhé a bölcsivel, mert szerinte nem beteg. Aztán rá egy hétre hajnalban hányt, aztán ment a hasikája és láza is volt. Na akkor már tényleg beteg volt. Aztán mikulásra helyrejött, előtte már semmi baja nem volt. A miki-ünnepségen azonban háromszor ment a hasa, úgyhogy megint doki. Másnap reggel vizeletvizsgálat, de mire eredmény lett, nem volt háziorvos. Ezért felhívtam a Heim Pált, ahol közölték, hogy hasmenős gyereket meg ne próbáljak odavinni. Ezért László kórház, ahol viszont csak úgy nézték meg a vizeleteredményt, ha befekszik. Ki volt száradva, kapott egy liter infúziót, a lábába, mert a két kezén eldurrantottak egy-egy vénát. A másik ágyon egy nevelőotthonos kislány feküdt, akkor került be, mint mi, és senki rá se nézett egész hétvégén. Négy évesen még nem tud pohárból inni, kanállal enni és kb annyit beszélt mint a Tünci. Szóval neki is be kellett segíteni, úgy, hogy technikailag senki nem mondta, hogy mi baja van. (Ötpercenként mentem kezet mosni.) Vasárnap engedtek haza, teljesen egészségesen. Aztán ma elmentem dipizni, erre anyukám hív (mert felköltöztettem hozzánk pár napra, hogy tanulni tudjak, csak közbejött a László), hogy lázas a Tünci, 39,8. Ez még külön jól jött eredményhirdetés előtt. Aztán hazajöttem, tiszta kómás volt a gyerek, a túrórudi kiesett a kezéből, olyan fáradt volt. Aztán hűtőfürdő közben elég rendesen ebédelt, hála az égnek iszik is, mert a Lászlóba még egyszer nem szeretnénk visszamenni. Most meg már csak hőemelkedése van, és eleven mint a csík.
Egyéként olvastam, hogy valaki írta, hogy beteg gyerek van bölcsiben, oviban. Ez az egész nekünk úgy jött, hogy van a bölcsinkben a Sárika, aki a vezetőnő valakije. Egy hétig minden nap hallgattuk, ahogy közlik anyájával, hogy megint lázasan ébredt, folyik az orra, csűnyán köhög (mint egy TBC-s), de ő mehetett, sorra fertőzte az összes gyereket. Anyukája meg minden reggel mondja, hogy "csak azért köhög itt, mert túl eleg van a bölcsiben, mert otthon semmi baja". És ami a legszebb, a kicsi lánykám imádja a Sárát, mindig elmodja, hogy Maamó (Margó néni), Kati, és Sááá (sára). Ezek a kedvencei.
Egyébként mi most a mindent ismétlünk korszaknál tartunk. Ma tanítottam neki, hogy diploma: pipopa. :D

Ildi!
Fogas dolgaidat sajnálom. Gyerekeknél egyébként a szomszédasszony bevált receptje: Zymafluor nevű tabletta, erős fogakat csinál. Csak szerintem lassabban jönnek így ki a fogak. De ez az én szubjektív véleményem.

Mamacka!
Olyan Ukulele című könyvet hol lehet venni és mennyiért?

Mi karácsonyra hazamegyünk, majd anyós süt-főz, én meg lustizok végre. :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Melitta, gratula a pocaklakóhoz, és drukk, hogy minden rendben legyen! :wink:

mamacka, akkor azért jól sikerült a vásár! Mi is nagyon szerettünk volna kimenni, de egyszerűen nem fért bele az időbe. :( Ma lesz egy nehéz vizsgám, erre tanultam minden szabadidőmben. :?

szelivi, gratula a diplomához!!! :D És irigyirigy :lol:
Jobbulást a lányzónak!

Tündi, vizsgához drukk, nemsemmi tényleg miket tanultok :shock: Fú, de utáltam a kémiát. :)
Jobbulást a Te betegeskedőidnek is!

Mindenkinek szép napot!

faby

Sziasztok!

Lidke
Tegnap voltunk!

ÉÉÉÉSSSS úgy néz ki megint pöckös! :)
Úgy látszik apa csak ilyet tud lőni! :lol: :lol: :lol:

A megérzéseimmel kapcsolatban meg... úgy látszik már abban sem bízhatok, hogy nem bízhatok a megérzéseimben, ugyanis most bejött... :)

Hááát az, hogy mennyire biztos??? azt mondta a doki ha legközelebb is ekkora fütyije lesz akkor nincs mit tenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ez csak sima uhu gép volt... ill. át tudta volna kapcsolni de nem tette, azt ígérte ha legközelebb olyan pózban lesz, hogy látszik rendesen akkor átkapcsolja és esetleg kapunk egy képet is... annyira örülnénk mert nekünk tuti nem futná 3D-re...

Karácsonyi ajándékot is kapot, nagyon örült a könyvnek meg a madárnak, kitette az asztalra, hogy jó kedvet csináljon a mamiknak... és most kivételesen nem kellett három órát várni rá... ilyen még nem volt.

A G-Robyban nagyon finom szaloncukrot lehet kapni kimérve ha valakit érdekel.

Nekünk csak ilyen ufós képünk van:

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Verseskönyvet az Alexandrában lehet venni... a Librikben ne keressétek.
2300 Ft

Amit én adok el az után kapnék valamicske jutalékot, de gondolom nem valószínű, hogy tudunk találkozni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Livi,
GRATULA a diplomához! Szegények, jól megjárjátok ezekkel a betegségekkel... Jobbulást Tündének! Apa mikor érkezik?
Mamacka,
gratula a kissráchoz. :)

Mi ma elmentünk a Ringatós karácsonyra a Műv. palotájába. Az ötlet nagyon jónak tünt, hogy sok gyerek és sok anyuka együtt énekel majd és még Sebestyén Márta anyukáját is elhívták. DE... Elfelejtették felmérni, hogy hányan jönnek majd el és így bepréseltek egy csomó anyukát, apukát, nagyit, babákat, gyerekeket 1 kicsi terembe, ahol alig volt levegő... :( Mi végül kb 5 perc után kijöttünk és aztán eljöttünk haza.

angi79

Sziasztok!

Mamacka!
Gratula a fütyishez! :D Ha egyszer egy üzlet beindul... :wink: Akkor eddig három fütyis az utóbbi időben, meg egy kislány. Én akkor tovább reménykedem! Te inkább kislányt szerettél volna?

Faby!
Nektek még nem is gratuláltam a kisfiúhoz! :D Megnéztem a blogot, szép, formás baba! :D

Angi!
Mi hajnali egykor döntöttük el, hogy nem megyünk a Ringatóra ma. Benéztem a Szent Imrés topikba, ahol valaki pont azt írta, hogy még vidékről is jönnek buszokkal. :shock: Addig nagyon vártam, de ekkora tömegbe én sem viszem a gyereket. (Paraanyu :lol: )

Livi!
Naaaagyon ügyes vagy! Gratulálok!!!! :D
Tüncinek jobbulást! Dühítő ez a beteg gyerek a bölcsiben! :evil: Többi szülő mit szól hozzá?

Ildi!
Linket köszi, lehet, hogy kipróbálom, csak még a Jamie Oliver könyveimben meg akarom nézni, hátha ott is van.

Nem is meséltem, hogy a múltkori UH-on a hanyattfekvéstől olyan rosszul lettem, hogy abba kellett hagyni, és végül ülve, meg oldalt fekve csinálták meg, de még este is ijesztően sápadt voltam. :roll:

Lidke
KépKép
kövecske

huhú......, micsoda hírek:
két pöcsös, meg egy újabb bébi!!!
Mamacka, Csillus, gratu a pöcköshöz!!!
Melitta nektek meg a kisbébihez!!!! :D :D

Tünde, én 1995-ben végeztem, és elég sok mindenre nem emlékszem :oops: , de szerintem rettentő sokat fejlődött azóta a kozmetikai ipar is(főleg az elektrokozmetika), ezért is gondoltam, hogy megveszem őket(mert biztos vannak az én könyveimben elavult dolgok), jó a szakmai része valószínű ugyanaz... :roll:
Ezért januárban megrendelem őket, aztán belevágok az áttanulmányozásukba, és hátha.......................................
........................................................................... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Anita, halászlét nem tudok, lazacot viszont finomat szoktam sütni :wink:

Lívi, gratulálok a vizsgádhoz!!!!! :D
büszke lehetsz magadra!!
Tüncikének jobbulást!!!!
(sajnos mindnehol vannak beteg gyereket becipelő anyukák :( )

Angi, Lidke, Ringató :evil:

ma reggel betömték a 2 fogam, holnap meg nőgyógyihoz megyek(spirál).
kicsit fosok :roll:
vas

Pöttyösek:::::::

múlt héten Olivér:

Kép

2 napja:
Kép
Kép

vas

Pippcsike soppingolni indul :D :D :D
Kép Kép
vas

Ildi!
Spirál? Volt már neked olyan? Én még csak egyvalakit ismertem, akinek volt.

Lidke
KépKép
kövecske

Juuujjjjjjjjjjj, szegény Olivér!!! :cry: Anyja lánya nagyon édi!!! Meg szép is! Kis nőci! Ilyen kell nekem is! :D

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Livi, jó,h jöttél! Gratulálok, ügyes vagy! Tüncinek most már betegségmentes heteket kívánok! GYors gyógyulást! Tényleg Apa?

Angi, Lidke: Ringató :? :twisted:

Mamacka, gratu a kukishoz!

Ildi, jajjjj, szegénykék :( Azért cukik! :) Nasi meg kitől látja ezt???? :wink: Nem tiszta anyja, véletlenül? :wink: :D Jajjj, de helyes kis zsiványszemű ez az Oli... sztem Botim is ilyen lesz :)
Halászlé menni fog sztem. Lazacot nem kér az uram.... :? Vmi pulyka kellene akkor, de nem egész, csak mondjuk mell.
De a Lidke diópaníros hala sem hangzik rosszul.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lidke, még nem volt, ez lesz az első :? , úgyhogy fogalmam sincs, hogy milyen lesz.... :roll:
nekem se sok ismerősömnek van, de ez nem a hagyományos, hanem a hormonos ,a Mirena nevezetű cucc....
Állítólag sokkal jobb
Sima fém spirál nem kéne :roll:

Igen, Olivér nagyon pöttyöske volt, de annyira szépeny gyógyul neki :D

Kiscsaj kéne????
Hát akkor az lesz!!!!
Nekem is bejött(igaz harmadszorra :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: )
vas

Anita, fogalmam sincs miről beszélsz :roll:
Biztos nem tőlem látja ezt, szerintem a szomszédasszonytól..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(na, jó az alma nem esik messze a fájától)
de már most megvan az összhatás, fehér cipőhöz fehér táska kell....) :wink: :wink: :wink: :wink: (vágja az alapszabályokat a csaj)

akkor hajrá halászlé!!!! :wink: :wink: :wink:
Pulyka??
majd gondolkodom :wink:
(mondjuk narancsos?????)(vagy kacsa?)

Oli zsivány, mi?? :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Boti is tuti ilyen lesz, főleg azzal a nézéssel, amit múltkor felraktál!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
vas

Lidke,
szegény... egyszer én is a hanyattfekvéstől lettem rosszul kismamatornán. :( Jól tetted, hogy nem jöttetek el Műpaba. Mi meg héveztünk egyet, az is izgi :wink: .
Ildi,
a 2 pöttyöske olyan cuki. Persze sajnálom őket. :( Nasid meg igazi mininőci. :D Nekem is ilyenem van itthon. Amit látnak azt utánozzák. :wink: Lidinek még a nyakláncok a mániái. Ja, múlt héten felvette a hosszú szárú csizmámat és abban császkált. Ja és magas sarkú a csizma.
Mi is lazacot csinálunk. Ugyanis azt Lidi is szereti, Némónak hívja az összes halat, így a lazac is az.
Anita,
traktoron ül Boti a vonalzós képen? Hozz kópés képeket, megigérted!

A kozmetikusainknak sok drukk a fejtágításhoz! Eszméletlen, hogy miket kell tudnotok. :shock:

angi79

[color=olive]Angi, már Mamackának is akartam írni, csak lemaradt. Hozok képet, de sztem csak nyáriakat fogok tudni mutatni. Csak azok is a másik gépen vannak. Mostanában nem nagyon csináltunk képet... :oops: , illetve majd anyóséktól szermányolok, ők egyfolytában fotózzák :roll:

Ildi, kacsát férj imádja, én nagyon nem. Kompromisszumos megoldás kellene. Na, meg persze,h Botinak is jó legyen. De lehet az uramnak kacsa, nekem lazac... még meglássuk.

Anita
Kép
Kép
_anita_

ezt elbénáztam...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi, ja igen, traktoron ül. Majd ezt is megmutatom nagyban. Ebben a sorozatban amúgy sztem vannak jó képek, majd este megnézem, most már itt áll a fiam, és menni kell játszani.

Tünde, tényleg nem is írtam, gyógyulást a csajsziknak! Tényleg nem semmi, miket tanultok!

Annácskáról nincs hír, lányok???????

Na, lelövöm magam. Pussz.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lidke
Fekvéstől rosszullét van olyan! :(

Én fiúnak éreztem de mindenki lánynak körülöttem, apum is annak álmodta meg...
Örülök neki nagyon, lesz mégegy ilyen tündérünk mint Áron... majd egyszer meg egy kislány is! vagy kettő :lol: :lol: :lol: (a másik topikban is két két fiús maminak is most lesz lánya mint anno nálunk)
Apja továbbra is lánynak érzi... végülis még lehet az is...

Ildi
Cukik a pöttyöskék! :)
Uhh én a spirálról eddig jót még nem hallottam...

Annácska miatt én is aggódom...
:(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kedves Édesnyák!

A napokban sok-sok karácsonyi zenével gazdagszik a www.pszichologia.multiply.com oldal. Lesz hangszerrel játszott zene, lesz magyar nyelvű és angol nyelven is – kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A feltöltött zenék listáját itt is megtaláljátok az „Érdekességek” menüpont alatt: www.pszichologia.mlap.hu Mindenkinek kellemes időtöltést kívánok. Természetesen a tanácsadás lehetősége a továbbiakban is fennáll.

Barátsággal, Nisreen
nisreen

A kedvenc fotósom képei:
Ha valakit érdekel!

Sziasztok!

Összegyűjtöttem a 2007-es (számomra) kedvenc esküvős klipeket ide: (zene, flash kell hozzá!)
http://eskuvofotozas.hu/demo

Gyerekek:
Marci és Zsófi, 2007 december 1
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/gye ... /index.php

Vivi és Dani, ikrek, 1 éves születésnapjukon, 2007 május 14.:
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/gye ... index.html

Anna lányom 2. szülinapja, 2007 július 1.
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/gye ... index.html

Mikulás Anna bölcsijében (AMK), 2007 december 6.
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/gye ... g&sl=&oo=1

Krisnások:
Sankirtana fesztivál, 2007 január 1, Budapest
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/ren ... index.html

vizsgamunkám:
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/veg ... kep=12.jpg

még több fotó Krisna völgyből:
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/veg ... g&sl=&oo=1

A Tina magazinnak Őket fotóztam idén:
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/rin ... aleria.php

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Már alszik Tünci, ráérek!

Faby!
Jaa, ha valaki a szabadidejében tanulni is tud! Akkor biztos nem lesz gáz a vizsgádon!

Mamacka!
Gratula a kisfiúhoz! Áron mit szeretne? Vagy még nem kérdeztétek?

Angi!
Apa 19-én érkezik. Már mondtam neki, hogy innentől kezdve az övé a gyerek, ő megy vele betegácsiba, mert a főnököm már szegény a haját tépi és mégegyszer kisgyerekes anyukát tuti nem vesz fel melózni. :D

Kövecske!
Hát az úgy volt, hogy több anyuka is panaszkodik egymásnak, de mikulás előtt volt szülői, ott bezzeg senki nem mert szólni, mert féltek, hogy rájuk (illetve a gyerekre) szállnak a bölcsisnénik. :evil: Én meg nem voltam, mert Tüncit nem tudtam kire bízni. Mert emberi időpontban, fél ötkor volt, és gyereket nem lehetett vinni. Meg még nem tudhattam, hogy egyáltalán megyünk-e másnap bölcsibe.

Ildi!
Édi pöttyös babucik! Tünci is imád a cipőimben mászkálni.

Ma velünk nem történt semmi érdekes. Én egész délelőtt dölgöttem, kipihentem az elmúlt pár napot. Tünci korrekt volt, vagy csendben játszott, vagy mellém feküdt aludni. Délután elindultunk soppigolni (hogy Ildit idézzem), vettünk kari ajit, meg Tüncinek kesztyűt, cipőt. Most meg nem vagyok álmos, értelmes műsor nincs a tévében, úgyhogy vasalok vagy pakolászni fogok.

Pussz mndenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok

Lányok örülök, hogy sikerült a süti. :D Azt írtam ,hogy a csokiba is kell 4 ek olaj, ami a tetejére megy? :oops: :oops: :lol:

Annáék
Jól vannak!!!. :D Beszéltünk pár napja, sokat kell tanulnia+ gyerekek. Szóval meghalni sincs ideje, hála istennek. :lol: :wink:

Ildi
Natinak boldog névnapot! :)
Oli tényleg jól néz ki. :shock: :lol: Nagyon cukik. Pöttyök elött van valami más tünet?
Pizsis képet kérünk majd

Faby
Gratula a kukishoz! :D

Anita
Én is akarok még képeket! Nagyon cuki a fiad. :lol:
Édesítőt én is csak ránézésre tudom.

Boscó
Micsoda nővérke! Nagyon csini! :shock: :lol:
Akkor minden kiskutyi elkelt?

Mamacka
Nagyon ügyin árultál, még ha nem is százezreket. :)
Levit biztos nem tudnám ott tartani magam mellett. Gratula a kukishoz! :lol:

Angi
Levi is imád hévezni. :lol: Már hévvel járunk cukiba is csak ,hogy menjünk vele. :lol:
Mi most már nem megyünk semmilyen programra, mert egyre többen betegek, hátha megússzuk, és nem leszünk betegek karira. :?

Livi
Jó hallani rólatok. Gratulálok az államvizsgádhoz! :D
Tünci szokta hiányolni apát?

Tünde
Hajrá tanulás! :D Egyáltalán nem irigyelek. :? Jobbulást a lányoknak.

Lidke
Ennyi kukis után most már tuti lány lesz nálatok! :lol: :lol:

Meli
Ti hogy vagytok! :?: Pocak képet kérünk!!! :)

Melitta
Gratulálok itt is. :wink: Igaz én már tudom pár hete. :lol:
Csak nem nyaralni mentetek?

Vali
Mi van veled?????????????????????????????????????????????????????????????????????? :)

Barti
Te miért nem írsz mostanában??? :?: :?:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit
Áront sem lehet ott tartani nehogy azt hidd!
Anyum ott volt vele! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Vagyok én is csak el vagyok nagyon havazva, mert apa eltörte a lábát, kiment a térde és van egy ínszakadása is, így minden rám hárul. Bevásárlás, favágás, főzés, takaritás, jön karácsony is....szóval kész vagyok.Jövő héten szerdán kell menjen apa kontrolra, akkor talán megszabadul a gipsztől is.
Pocaklakó jól van , mult héten voltan uh. Mostmár 100% kisfiú, csak nevünk nincs.

Puszika mindenkinek

U.i. azért képben vagyok, mert minden reggel itt iszom meg a kávémat
Vendég

Kép

Ez egy 20 hetes pocakkép. Már +3kg járok :oops: Mi lesz igy velem ünnepek alatt :oops: :lol:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?