Annácska: továbbra is mennek a drukkok, de szerintem lazíts egy kicsit, hiszen Te is tudod hogy minden renben lesz!!!!!
Ildi: A menü isteni lesz, após tuti rádöbben hogy egy generációval később kellett volna megnősülnie!
Na jó ez csak poén, de szerintem egyáltalán nem vagy köcsög emiatt! Sőt! Igazán értékelendő hogy milyen kis tip top menyőkéjük van!!!!!Én is mindig az Alexandránál rendelek! Igaz én csak Fannibabának, magunknak nem, sajna nem nagyon van időnk olvasni, ha meg igen, akkor vagy gyerekneveléses, vagy kutyaneveléses könyveket, újságokat!
Épp ma nevettem, mert én Fannikának írok naplót, kézzel írottat, párom meg a kutyákról egy igazán tudományos naplót kezdett el írni!
Mikor hány fokban vannak, mennyit híztak, milyen bigyókat kellett beadni nekik, stb! Én meg Fannibabáról hogy miket mond, miket csinál! Néhány napja azt a szót kezdte el használni hogy MÁNIS!!!! (máris helyett)De amilyen kis kényesen tudja mondani, behalunk rajta!!!!!!!!!
Anita: írj csak nyugodtan, hiszen van ám mit behozzál! Sajna hogy beteges volt Botika, eléggé keveseket tudtál írni! Téligumi
Itt tényleg csak az eső csapkod, de az folyamatosan!
Vali: Fannika 2-szer volt egy picit taknyos!Szerencsére! Ő még nem volt ilyen lázas soha! De mára már se hőemelkedés, se panaszkodás, csak pörgés ezerrel!
A párom ha tudná hogy a második gyermeke fiú lesz, most azonnal teherbe ejtene!
Imádja Fannit, de vágyik egy tökösre is nagyon!Kitartást a vendégekhez! Miért nem téged kényeztetnek ilyen életmód mellet amit Te folytatsz???
Tünde: én a múltkorában amikor kozmetikusnál voltam, két hétig abban a lázban égtem, hogy kitanulom a szakmát! de most valahogy nincs kedvem megint tanulni. Ha letelik a gyesem, visszatérek erre a dologra! Bár most igazából egy jó kis játszóházon gondolkodom erősen, vagy egy teázón! De párom szerint egyikre sem lenne igény, talán a játszóházra.... Én meg úgy gondolom, hogy egy 10. kozmetikusra nem lenne igény egy ekkora városban!
Fogalmam sincs mi lesz ha Fannika oviba megy! Óvónőként meg megintcsak nem fogok tudni elhelyezkedni. Emiatt rossz ezen a környéken lakni, alig van munkalehetőség!Jobbulsát a csemetéidnek!!!!!!
Angi: én a Polivitaplexet adom Fannikának! De a Béres is nagyon jó szerintem! Jobbulást Lidinek!
Én is most gyártom az üvegfestékes Micimackós télapókat!!!De a karácsonyi hangulat majd csak decemberben tör rám igazán!
Mamacka: szupik a képek a babóról, meg a pocakodról!
Még van 4 kutyánk akik gazdára várnak, 2 kan és 2 szuka. 3-nak sikerült jó gazdikat találjunk! Lehet megbízható embereknek ajánlani a kis kölykeinket!
Imádom őket! Ilyenkor a legédesebbek! December 15-én lehet elvinni őket! Remélem nem lesz nagyon zord hideg, mert féltem őket hogy az új helyen majd meg ne fázzanak!
Na megyek elteszem magam holnapra!