Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Eszti!
Nagyon aranyos az Ara,lehet a menyem.Kép

Kata!
Jobbulást a családnak.KépPuszi.

Saxi!
Éjszaka.Kép
Gyere gyakrabban ha tudsz és nyavajogj nekünk kérlek!Kép

Györesz!
Nyugi, rajtam 40+ van.KépSajnos!

Anikó,Márti puszi!Kép

Tegnap,nagyon rossz napom volt.Rámtört a depi.KépPicur egész nap aludt fél órát,ezért nyűgös volt én pedig tőle lettem nyűgös.Szégyen de este már kiabáltam vele.Persze ő kinevetett.Szóval addig voltam,hogy már csak sírni tudtam tehetettlenségemben.Tamás is 8-ra ért haza.Ezért idehívtam Domi leendő keresztanyát és keresztapját,és mi Tamással leléptünk a Tescoba fél 9-kor.El kellett menekülnöm egy kicsit.Igaz,ennek az lett az eredménye,hogy elköltöttem 50eft-ot.Kép"Kicsit drága kikapcsolódás."Dominak vettem egy csomó rucit már tavaszra.Badyk is 300ft-ért voltak,igaz a minősége olyan,hogy csak itthon adom rá.
Na,lényeg a lényeg depi ellen jó a vásárolgatás,csak győzze apa pénztárcája!KépKép

Györesz!
Ma megyünk Csepelre a barátnőmlékhez.Kép
Puszi Nektek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ja!
És 160 db-os pempars pelust vettem 4990ft-ért.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Szép időnk van!!!
Képzeljétek kb. 2 hónappal ezelőtt vettem egy kengurút, de még csak itthon próbálgattam, élesbe nem volt használva. Ma viszont annyira mehetnékem volt, hogy úgy döntöttünk kipróbáljuk a kengurút legfeljebb ha sírás lesz belőle akkor visszaforudulunk! Hát nagyon jó volt!!! Még ki sem léptünk az utcára Norbi már aludt! Kb. háromnegyed órát voltunk lent és végig aludt. Még babakocsiban sem alszik végig! A hátam azért érezte rendesen a súlyát, de nagyon élveztem! Úgy örültem, hogy Norbinak is tetszett, mert így könnyebben el tudok menni bárhová, nem akadály a babakocsi! Csak hát győzzem cipelni az én majdnem 7 kilós csöppségemet!Kép

Dia!
Hűűűűűűűűűűű, én is imádok költekezni!Kép Az a legjobb orvosság mindenre!!!!!

Márti!
Nem minden baba szenved meg a fogával, de biztos mindegyik érzez egy kis kellemetlenséget. Most már simán jöhet Giginek is a foga, persze az még nem jelenti azt, hogy ki is fog jönni!!!
Az előbb nekem is fejnem kellett, mert Norbi megelégedett az egyik cicimmel a másik meg majd szét durrant!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Na megint én vagyok! Csak lenne egy kérdésem, amit már nagyon rég meg akartam kérdezni csak mindig elfelejtem. Szóval a Ti babátoknak nem ropog a háta amikor felveszitek, fogjátok? Norbinak már egész pici korában észre vettem, mondtam is a dokinéninek, de Ő azt mondta, hogy ez természetes, mert még gyengék az izületek, meg a növés miatt, vagy valami ilyesmi. Aztán amikor mentünk ortópédiára, akkor az ottani dokit is megkérdeztem, Ő össze-vissza hablatyolt mindenféle szakkifejezéssel, de az volt a lényege, hogy szerinte sem gond, a lényeg, hogy ne legyen ültetve idő előtt, stb.! De engem sokszor mégis annyira zavar!
Na szóval várom a hozzászólásokat!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Márti!
Hát igen, ha nem jövünk rendbe, és szerintem valószínű, akkor halasztjuk az oltást. Pedig szerettem volna túlleni rajta.
Gigi ma is olyan kis éhenkórász? Kép Lehet, hogy napközben mostmár többet fog kajálni, és így át fogja neked aludni az éjszakát.

Györesz!
Köszi a gyógyító puszikat. Sajnos még mindig nem vagyunk túl jól, nagyon taknyol a kisbogaram. Igazából nem szeret kézben lenni, max a vállunkon (bár ott imád nézelődni, akár 1 órát is. Csak anyáék bírják szusszal Kép), bezzeg ma csak ölben hajlandó elaludni. Én meg nagyon élvezem, hogy erre vágyik, mert néha úgy szeretném ölben is dajkálgatni kicsit Kép Kihasználom az én kislánykámat Kép
Nekem is szokott ropogni Krisztike, mikor felveszem. Bár nagyon néha csak. Én nem hiszem, hogy ez nagy gond lenne. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy baja lehet. Olyan kis erős mindenki szerint, hogy tutira nem lehet ez gond. Úgyhogy szerintem nem gond ez, megnyugodhatsz. Főleg, ha a dokik is azt mondták, hogy minden okés. Kép

Kata!
Látom, nálatok végigsöpör az egész családon. Van már hangod? Vagy még mindig csendeskedsz? Kép
Köszi a homeos tippeket, még próbálom helyrehozni anélkül. Párologtatok kis kamillateát, szívom az orrocskáját, mikor már nagyon nehezen vesz levegőt. És mi a fluimare-t használjuk. Nekünk egy-egy szívásnál döbbenet mi jön ki az orrocskájából. Most kicsit parázok is, mert ez már sárgás valami, ami jön belőle, és a dokinő szerint az a nem jó. Hát, remélem, nem lesz igaza.

Dia!
Pénzköltés Kép Ez nekem is jót szokott tenni, ilyenkor rájövök, hogy igazán nőből vagyok. Kép
Én még csak egyszer próbáltam a pampers pelust, de ha ennyire olcsó, lehet, hogy vetetek egy csomaggal apával, és kipróbáljuk Kép Köszi a tippet.

Nekünk tegnap maratoni szopijaink voltak, végigettük az egész napot. Aztán éjszaka is beiktattunk egy plusz szopit. Elvégre ha már orrot szívunk, akkor a cicit is meg kell hogy kapja vigasztalásnak Kép Azt vettem észre, hogy már nagyon unja az orrszívást. 1-2 hete még mozdulatlanul tűrte, mára viszont csak forgatja a fejét ide-oda és a végén már csak kiabál Kép De annyira édes ilyenkor. Én most el vagyok olvadva tőle, mert imádom ahogy az ölemben megmarad, és néz rám nagy szemekkel és csak dumál meg vigyorog ezerrel Kép
Na megyek, mert szerintem mindjárt ébresztő van.

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Györesz!
Patrik nem ropogós,de Raul az volt,épp ahogy írod.Szerintem nincs semmi baj!Kép
Én is úgy szeretnék kimenni,de nem tudom hogy bugyoláljam be a hordozókendőben a picurit,hogy ne fázzon.
Te hogy csináltad?
Raul nagyot bulizott a farsangon,irtó jól érezte magát!Kép

Márti!
Látom Györesszel Ti is tejtúltengéssel küszködtök!Éljen!Kép
Hát tényleg nem ilyen időt képzeltem el mai sétához!Kép

Saxi!
Éjszaka.Kép
Nem cumizik a babó?Hűthető rágókával nem próbáltad masszírozni az ínyét?Szegény picuri,remélem ma már jobb lesz!

Dia!
Sokat vagy egyedül Domival?
Nemsokára itt a tavasz,akkor majd jobb lesz,sokat sétáltok.
Kitartás!Meg a babuci is egyre nagyobb lesz.
Ha nagyon gáz a helyzet,kicsit próbálj kimenni a szobából,Domi biztos nem érti,hogy miért kiabálsz.
Keresztszülei nem tudnak gyakrabban menni babázni?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Anikó!

Ez teljesen úgy hangzik,mint ami nálunk volt!
Eltartott a dolog majd'egy hétig,még ma is szívtam egyszer az orrát.
Neki is kissé sárgás,sűrű trutyi jött a nózijából.
Mindig jól ki tudod szívni?Engem kiakasztott,hogy szadizom és mégis marad belőle és kezdhetem újból.
Jobbulást!Kép

Kép
Kép
ruszlána

Ruszlána, a kendőben te melegíted, elég az overáll. Kép
sofka

Sziasztok!
Kata!
Sajna nem tudnak gyakran jönni a keresztszülők/20 évesek/mert dolgoznak,és csak este tudnának jönni amikor Domi már alszik.Ezért mentünk este fél 9-kor tegnap is.Szinte mindig egyedül vagyok Domival.KépNa jó,kb.3hetente 2-3 napig itt van édesanya is.
Tavasz?Én egyedül se tudok lemenni vele,tudod a lift miatt.Szóval bevagyok zárva vele a lakásba.

Györesz!
Andi barátnőm nagyon örül,hogy lesz kivel sétálni a babákkal.KépBiztos azért nem ismeri a volt barátodat,mert csak tavaly költöztek oda ő addig a királyerdőn élt az anyukájával.Megbeszéltük,hogy amikor jönnek hozzánk/jó időben/akkor titeket is hoznak kocsival.OK?KépAztán dumcsizunk és babázunk.

Lányok!
Már rég megszeretném kérdezni,hogy gondolt e már valaki közületek arra,hogy most gyes mellett tamfolyamra menjen?Én gondoltam arra,hogy szeptemberbe /amikor már Domi 10 hónapos/elmegyek egy Német tamfolyamra és egy boltvezetőire.Kihasználom,hogy ingyenes.Kép
Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Kata!
Jól beöltöztettem Norbit, de nem sokkal jobban, mint amikor babakocsiba viszem le, hiszen ilyenkor az én testem is melegíti. Én arra figyeltem, hogy a lába jó melegen legyen és kesztyűt is húztam a kezére!!! Azt hiszem ma is leviszem így, olyan jót aludt tegnap is!

Dia!
Örülök, hogy megadtad a barátnődnek a számomat! Ez jó ötlet, hogy én is mennék hozzátok, de hogy férnénk be egy kocsiba, két gyerekülés, plusz Ő, a férje, meg én? Gondolom, ha egy éve laknak ott, akkor nem is nagyon ismer ott senkit még! Pedig ott mindig nagyon sok babás anyuka van!
De jó neked, hogy Te így tele vagy ambiciókkal! Én is mindig azt modtam, hogy majd gyes alatt tanulok valamit, de most semmi erőt nem érzek hozzá! Egyetlen dolog amit szeretnék gyes alatt letenni a jogsit. Pedig kéne tanulnom az angolt, ez lenne a minimum, mert azt már évek óta tanulom, de mégsem jutok egyről a kettőre! Aztán még lehet, hogy rászánom magam!!!

Tegnap néztem a megasztárt és most holt fáradt vagyok, mert éjfélig tartott, az én fiacskám meg kelt 1-kor 1.50-kor, aztán magam mellé fektettem, mert úgy éreztem, ha mégegyszer felkel nincs erőm kimászni az ágyból, de így meg egyfolytába a csöcsömön lógott reggel háromnegyed 7-ig!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!Kép
Igen,Andi is azért is örül neked,mert nem ismer ott a lakótelepen senkit.
Kocsi:Andi,Gyuri elől ül,Te hátul középen és kétoldalt a gyerekek.Látod ilyen egyszerű?Kép

Szerintem te is próbálj meg valamilyen tamfolyamot,mert igen jó,hogy ingyenes és nem több 10 vagy 100 ezer!

Kenguru:
Szerintem igen jó találmány.KépMár én is várom,hogy abba tehessem picurt.Úgy is jó vinni,hogy a kabát alatt van Norbi.Akkor még a te kabátod is melegíti.Vagy nincs akkorra kabátod?Szivesen kölcsönadok egy extra méretet.KépKép
Én is néztem a Megasztárt,de a végét elaludtam.Ki esett ki?
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia, tanfolyam másfél éves gyerek mellett mehet. Úgy tervezzél. És az ingyenesség sem teljes, na meg nincs babafelügyelet, és nincs ám minden tanfolyam mindenhol. De ne add fel! Valamit biztos találsz.

És azért a kimozdulást valahogy próbáld megoldani babástul, mindkettőtöknek jobb lenne. Kép
sofka

Dia!

Ha tudsz valamit az ingyenes tanfolyamokról oszd meg velem is!én is tervezem,hogy valamit csinálok...KépKépszólj!Képvagy hogy hol lehet ezeknek utánnanézni??
és ha már jó idő lesz, nem tudom merre laksz, de elmegyek lilimmel és ketten együtt leszenvedjük a babakocsit és sétizünk egy nagyot!Képna,?Kép
esztyx

Dia!
Ivett esett ki, aki beteg volt!

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Dia!

Éppen a múlt héten járt nálam egy oktatásszervező,én is nagyon gondolkodom.De én a dekoratőr és kirakatrendező oktatásról.
Ha nagyon szeretnéd nyavajgok neked,de jobb lenne ha csupa jóhírrel tudnék szolgálni legalább naponta.Ma például nagyon jó éjszakánk volt,este 1o-től reggel 1/4 7-ig néma csönd volt.szóval nálunk is vannak azért jó napok.

Györesz!

Neked is köszi a bíztatást,gondolom te is átéltél már hasonló napokat.A ropogással kapcsolatban csak annyi,hogy Boginál is volt és most Lilinél is van,de nekem is azt mondták,hogy normális dolog.Lehet benne valami mert Boginál egy idő után elmúlt és azóta sincs semmi baja.

Kata!

De cumizik csak azzal nem tudja úgy gyömöszölni a fogát mint az öklével,azt meg néha nagyon ledugja és akkor van ordítás.A rágókát nem igazán szereti inkább a jeges nedves pelust.Most már adhatom neki a rubophen szirupot és úgy tűnik ez egész jó.Ti már meggyógyultatok?

Most mennem kell mert nem lessz ebédem.Mindenkit puszilok,szép napot nektek,Saxi.
saxi

Ilyen oktatásszervezőt lehet hívni, vagy honnan ismered, mármint én is szeretném megtudni, hogy mikre lehetne járni!!!!küldjetek tippet!!
rothmann@freemail.hu
esztyx

Sofka!
Heti 1-2 alkalommal már szeptemberben is eltudok menni Domitól.Aztán olyan tamfolyam is van ami hétvégés,ami még jobb.

Eszti!
Szólok ha már tudok valamit.Kép
Önkormányzatnál is érdeklődök és a Munkaügyi Központba is.

Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Az ok, csak a támogatás másfél éves kortól jár-járt. Legalábbis néhány éve. És a munkaügyi központban kellett érdeklődni, ott adtak listát, meg ott hagyták jóvá. Kép

Esztyx, és helyi lebontású a dolog, tehát érdemes Neked is elmenni a munkaügyisekhez. Aztán majd meséljtek!

sofka, aki mindjárt itt alszik el.
sofka

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak valahogy nem tudok mit írni! Picurral semmi extra nem történt, csak a szokásossak! Azt hiszem ma hamar lefekszem, mert nagyon álmos vagyok!!!!!!

Mindenkinek jó éjszakát!!!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Nálunk is minden rendben.
3-4 hete Gigi nem kapott cumisüveget, szombaton vacsizni mentünk és a nagyi vigyázott rá, csináltam neki egy kis teát hátha iszik majd belőle és kicsit tovább maradhatunk. Az igazat megvallva sejtettem, hogy mi lesz a vége, nem fogadta el az üveget. Szóval rossz a jóban, végre nem kell pótlást adnom, viszont ha bármi gubanc van nem fogadja el az üveget.

Györesz
látod a legjobb fogyi Norbika a kengurúban.
Aki éjszakákba menőleg tévézik az másnap persze, hogy álmos lesz.

Tanulás
én jelenleg halasztok a főiskolán szóval nekem nincs min gondolkodnom, adott, hogy mit fogok tanulni.

Mindenkinek aki betegeskedik gyors gyógyulást kívánok.

Puszika mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Én is itt vagyok. Sajnos még mindig kicsit taknyos Krisztike. Hát, lehet hogy holnap nem kapunk oltást? Na majd meglátjuk.
Nagyon nyűgös a kislánykám. 2 napja esténként olyan ordítást csap, hogy döbbenet. És ha nem kapja meg a cicit, mikor ő akarja, szintén ordítás van.
Egyébként tegnap átköltöztettük a kiságyát. Eddig az ágyam mellett volt, most viszont átraktuk az eredeti helyére. Hát először nagyon furcsa volt neki. Féltem is, hogy hogy fog benne elaludni este. De szerencsére betettem az ágyába és elaltatta magát ügyesen. Napközben még azért könnyebben felkel, ma még nem sokat aludt, de majd belejön.
Ja, és legújabb tudománya, hogy a cumit megfogja és nézegeti, aztán megpróbálja a szájába visszatenni. Ja, és hogy sikongat őrületes magas hangon. Kép

Dia!
Én is tervezem, de fogalmam sincs, hogy mit kéne tanulni. Talán valami pénzügyes dolgot az infós diplomám mellé. Már éppen terveztem, hogy én is felvetem ezt a kérdést. Megelőztél Kép Nem tud valaki egy webhelyet hogy hol lehet utánanézni? És tényleg csak másfél éves korától ingyenes? Ez azért elég szar lenne.

Györesz!
Én is tervezem a jogsi letételét, azt hiszem ha fél éves lesz a kiscsajszim, akkor belevágok. Úgyis kocsit is venni akarunk. Kép

Márti!
Én is hallottam már, hogy ha kihagy pár hetet a gyerek, akkor nem biztos hogy elfogadja a cumisüveget. Ilyenkor egy kis szoktatás kell, hogy újra rátaláljon.
Én mindig adok neki pár csepp teácskát délután, akkor igényli valamiért, főleg mióta meg van fázva. Persze ha nem kéri nem kap. De legalább a cumisüveget így elfogadja. Ez is valami Kép

Na megyek, mert felkelés van.
Majd később még jövök

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Én is csak beköszönök, mert a kicsi fiú megint nem akar aludni, csak a cicimen, de ahogy leteszem már vigyorog is ezerrel!!!

Anikó!
Boldog hófodulót Nektek! Éljen Krisztike a 3 hónapos nagylány!!!!!KépKépKép

Márti!
Hát igen plusz 7 kiló cipelése felér egy edzéssel, erre én is gondoltam és hát sokkal jobb mint ugra-bugrálni!!!!!Kép

Mindenkit puszilok
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Köszönjük szépen, nagyon aranyos vagy Kép
Én ma el is felejtettem, pedig tegnap egész nap az járt a fejemben, hogy most lesz a kislányom egynegyed éves Kép
Krisztikém sem akar aludni, csak a cicin. Most levegőzik éppen, most durmol. De nem hiszem hogy sokáig. Ez tegnap óta tart nálunk. Ezek szerint van valami a levegőben.

Kenguru: Nekem se hordozókendőben, se kenguruban nem marad meg a picikém. Ordít, ha beleteszem. Ő vállon szeret lenni és nézelődni. Kép De próbálom hozzászoktatni, mert annyira jó lenne, ha majd később nem kéne babakocsizni, hanem vihetném mondjuk kenguruban.

És egy kérdés. Akinek van párologtatója, az milyet vett? Mert néztem, hogy rengeteg féle van. Van amelyik szűri a levegőt, van hideg meg meleg párologtató. Nem egyszerű választani, pedig muszáj vennünk egyet.

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Anikó!
Itthon amikor próbálgattam a kengurút Norbi sem nagyon értékelte. Kb. kétszer tettem bele itthon, aztán a hordozókendővel próbálkoztam, úgy kötöttem, hogy úgy volt benne mint a kengurúba, azt egy kicsit jobban tűrte, úgy fél óráiig. Tegnapelőtt avattuk fel élesbe a kengurút és lám csodát egyből elaludt benne! Ma megint lent voltam vele egy órát kengurúval és megint végig aludta, pedig babakocsiba már csak fél órákat szokott aludni! Szerintem érdemes megpróbálnod, legfeljebb, ha nem tetszik neki haza mentek!

Mennem kel sír a fiacskám!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Csak beköszönök és elújságolom,hogy ma vettem egy babakocsit.Centivel mentem a boltbaKépés olyat vettem ami befér a liftbe.Holnap egyedül megyek sétálni picurral.HURRÁ!Kép
További jó estét,éjszakát Mindenkinek!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Ez nagyon jó hír! Biztos nagyon élvezni fogod a sétát!!!!!

Norbi ma csak 1 órát aludt, elég nyűgös volt. Aztán olyan háromnegyed 6 körül már sehogy sem volt jó neki, csak sírt és sírt. 6-kor úgy döntöttem, hogy elkezdem levetkőztetni, előbb lesz fürdetés. Ahogy megérezte, hogy fürdetéshez készülődök mint akit elvágtak egybő jó kedve lett, nevetgélt. Kiharcolta, hogy előbb fürdessük. Mióta a nagykádba fürdi mindig ezt csinálja! Egyre jobban szereti és egyre tovább hagyjuk pancsolni! Gondolhatjátok micsoda hiszti van amikor kiveszem a vízből! Üvölt végig, nem lehet megvígasztalni!

Olvastam a másik topikba, hogy Ők is szerveznek találkozót és az egyik lány felvetette, hogy van olyan játszóhát amit ki lehet bérelni és ott tarthatnák a talit. Ez nekünk sem lenne rossz ötlet! Lassan el kéne kezdeni szervezni, hiszen hamar itt lesz az április!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

MINDENKI VALENTÍNNAPOZIK? Kép Kép
Hát akkor boldog Valentínnapot mindenkinek!

Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gyors leszek:Raul három napja lázas.KépAz előbb ehhez még hasmenés is társult.
Szóval baromira élvezném,ha már nem lenne itthon senki beteg,legalább egy szusszanásnyi időre.Ez már kezd sok lenni.

Györesz!
Ma du. egy jó kis vita után jegyezte meg Rusz:"Ja,ma Valentin nap van,nem?"
JJJa...

Na puszi mindenkinek!
Jövök,amint jobb lesz a helyzet,meg most csak nyavalyogni tudnék.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!

Anikó
jajj ajaja tegnap nagyon csak beszaladtam és nem figyeltemkinek van fordulója. Utólag is nagyon boldog hófordulót a negyed éves Krisztikének.
Pont este gondoltam rátok és a cumis sztoridra miközben próbáltam Gigit elaltatni a csoda cumijával. Gondoltam Krisztike mennyivel ügyesebb, hogy már fogja a cumiját, na sebaj Gigi biztos azért nem teszi mert csak ilyenkor van a szájába no meg séte közben, de hát akkor ugye nem tudja megfogni este meg már félkómás, s mi történik az én pici nagylányom megfogja a cumkót ki-be huzigálja s egyszer csak kiveszi a szájából és leteszi maga mellé. Mintha megmutatta volna " ja ezt én is tudom nyugi anya csak eddig még nem volt kedvem megmutatni"

Dia
szupi, remélem jókat fogtok sétálni az új kocsiban.

Kata
soko sok egészséget kívánok nektek. Neked pedig rengeteg erőt és kitartást.

Györesz
nem semmi Norbika a fürcsivel. Majd ha meglátogatlak benneteket kisajtolok érte tőle egy puszikát.

Megyek ismét dolgos napnak nézek elébe

Puszi minenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Kata!
Drukkolok, hogy amint Raul meggyógyul ne következzen utána senki és legyetek végre nagyon egészségessek!!!!! Rátok fér! Addig is kitartást!!!

Márti! Anikó!
Az Én fiacskám is szokott játszani a cumival, de mostmár előfordul, hogy ha kiveszi, akkor szépen vissza is teszi a szájába! Végre Norbi is elkezdte nézegetni a kezét, pedig már azt hittem, hogy ez nála kimarad, vagy nem tartja elég érdekesnek a kezecskéit!

Márti!
Jó munkát!!! A puszit majd megkapod!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz!
Nálunk nem Valentinnapozás volt, hanem nagyfokú nyűgösség. Már 1 hete tart. Kép
Kengurura apa töretlenül próbálja rászoktatni, szerintem menni is fog neki Kép

Márti!
Köszönöm szépen az én negyed éves és 1 napos kislánykám nevében Kép
Látod milyen ügyesek ezek a kisemberkék? Annyira édes, hogy minden nap valami újat csinálnak. Egyébként meg minden gyerek más ütemben fejlődik. Lehet, hogy a te kislányod már régen beszélni meg járni fog, mikor mi még alig csinálunk valamit. De ez nem is mérvadó, mindennek eljön az ideje Kép

Kata!
Jaj ti szegények. Nagyon-nagyon drukkolok, hogy gyorsan meggyógyuljatok. Addig is sok-sok gyógyító puszi megy neked.

Ma volt itt a dokinéni, megvizsgálta picurkámat. Most 59 centi és 5620 gram. Tök furi, pedig a 62-es rucik már nem jók rá. Kép
Megnézte a nátháját is. Szerencsére semmi gond nincs. Megkaptuk az oltást is. Azóta evett egy kicsit és már alszik is. Én pedig büszke voltam a kislányomra, mert egy nyikkanáson kívül semmi nem utalt arra, hogy éppen megszúrták. Nagyon édes volt. Után letettem a nagy ágyra, és a doktornénit nézte és mutogatott neki. Édes volt.
És ami még fontos, jön a fogacskánk. Ettől van az a nagy nyűgösség. Sőt, a nátha és a kaki megváltozása is. Szegénykém ezért üvölt néha olyan fájdalmasan. Utoljára akkor csinálta ezt, mikor fájt a hasa. És a legjobb, hogy az egyik fogacska hegye már kint van, az az a fehér pötty az ínyén.
Na megyek, mert eszek valamit mielőtt felkel.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Ja és Dia!
Gratula az új kocsihoz. Meglátod, mennyire jobban fogod magad érezni, hogy lemehetsz sétálni néha Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok újra! Kép

Elfelejtettem még valamit. Azt hiszem, meséltem már valamikor, hogy nálunk apa ételallergiás. Ez úgy néz ki, hogy gyümölcsökre és zöldségekre allergiás, ha nincs megfőzve. Ilyenekre, mint az alma, banán, őszibarack, sárgarépa stb.stb. Ez azért érdekes, mert pont ezeket lehet majd adni hozzátáplálás gyanánt. Na mint kiderült, ha itt van az idő, ezeket pont nem adhatom, mert az apja miatt nagy az esély, hogy a hajlama megvan az allergiára. Na fantasztikus. Akkor ha itt az idő, vajon mit adhatok majd neki? Még van 1,5-2 hónapunk, de már most azon agyalok, hogy mi lenne a jó. Bár a doktornéni szerint ha főzve apa meg tudja enni, a kicsinek is főzve kell majd adni. Nem vagyunk azért egyszerű esetek.
Képzeljétek, tök szépen alszik az én kislánykám a kúp miatt. De az előbb felkeltette már megint a fogacskája. Megette a kezét meg a cumiját is próbálta. Annyira sajnálom. Sejtettem, hogy ez a foga, gyanús volt az a kis hegyes fehér valami az ínyén. Györesz, te mit használsz az ínyére?

Puszi
Anikó
pancsa2

Szia Anikó!
Dentinox géllel szoktam kenni, de nagyon ritkán, mert nem mindig kínlódik! Ajánlják a Panadol szirupot is! Norbi nagyon szereti a hűthető rágókákat, egész be tud pörögni tőle!
Nem semmi, hogy mostanában minden babának milyen hamar jön a fogacskája! Szegények éphogy túl vannak a hasfájáson és akkor jön a következő nyűg!
Kitartás!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Köszönöm,hogy velem örültök!Kép
Ma megérkezett Édesanya péntekig lesz aztán jön szombaton a nővérem Pannával.Hurrá nem leszünk egyedül egész nap.Kép
Amúgy semmi különös nincs velünk tegnap 8-kor lefeküdt Domi és 3-kor ébredt fel.Kép
Anikó!
Domi 57 cm és jó rá a 62-es ruha is.Akkor ez most,hogy van?Kép
Kata!
Ó te szegény!Nagyon sok gyógyító puszit küldök nektek!KépRemélem hamarosan meggyógyul Raul.
Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!!!

Nálunk Gigi elvileg 63cm de már a 68-as ruhákat hordja. Én is csak néztem mivel 1hónapja 60cm volt és akkor kezdte a 62 ruhákat hordani, szerintem nem mérték le jól, nem is egyszerű eset a kisasszonyt méregetni.
Tegnap volt kaki, este pedig ment a pocija, vagyis 1* jött egy elég híg neki, s most ismét kakilt de normálisat. Ez a kaki dolog nálunk nem egy egyhangú unalmas dolog.
Hulla fáradt vagyok. remélem ma korán elalszik és én is aludhatok egy nagyot, sajnos nincs rá sok esélyem mert délután akkorát szunyált 2 órát egyfolytában.

Anikó
de jó, hogy Krisztike ilyen jól viseli az oltást.
Na és ez a fog dolog!!

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Megkaptam az e-mailt, de én ehez tök hülye vagyok, meg azt sem tudom, hogy mi van akkor ha nekünk már telepítve van ez az msn massenger. Tesóm használta, rámentem, de nem igazán értem! Jajjjjjjj én olyan kis butus vagyok!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Györesz
majd holnap felhívlak msn ügyben, most próbál Gigi elaludni.
Gyönyörűen esik a hó!!
Megint úgy kimennék sétálni!!
Már nagyon rég voltam sétálni, és ahogy elnézem holnap sem tudok menni.
Jó lenne a játszóház nevét megtudni esetleg a számát is és akkor megérdeklődhetnénk a részleteket is.

Ki lenne benne a taliba?
Ki kéne tűzni egy konkrét napot és akkor ahhoz tudna mindenki igazodni.

Puszi
Márti
márti05

Szisztok!

Márit!
Nem annyira fontos ez az msn! Egyenlőre úgy sincs egyikünknek se annyi ideje, hogy több időt üljünk a gép előtt!
Nincs kengurúd? Én lehet, hogy az idő ellenére lemegyek ma Norbival kengurúval. Olyan szép fehér minden!
Megpróbálom visszakeresni a játszóház nevét!

Én biztos benne leszek a taliba és nekem minden időpont jó! Tényleg ki kéne tűzni egy időpontot! Gondolom inkább hétvége legyen, nem? Szombat? Április 2?, 9?, 16?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Azt hiszem a Tündérvár Játszóház volt amiről a másik topikban írtak, de én megnéztem a honlapját és nem írt semmi olyat, hogy ki lehetne bérelni, csak hogy vállalnak szülinapi partikat, stb. Meg azt hiszem elég húzós ára lehet egy játszóház kibérlése!
De akkor hol legyen???
LÁNYOK!
TALÁLKOZÓ MIKOR ÉS HOL??????

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz
fogalmam sincs hol lehetne tartani a talit, ami minden igényünket kielégíthetne.
Viszont szerintem inkább a hétköznap lenne jobb mivel hétvégén az apukák otthon vannak és akkor együtt a család, és akkor vannak nagyik is. Nekem a szombat oké mivel apa általában szombaton is dolgozik.
Én is akarok egy kengurúúút!
Azért megpróbálok kocsival lemenni, napok óta nem voltam lenn és már rám is nagyon rámférne a séta.
Másik topikkal kapcsolatban Liv-ért majd megszakad a szivem, annyit küzdenek. Apa családjában is van egy nagyon korán született kisfiú, de nem tudok róla, hogy nála ekkora felhajtás lett volna. Ugyanakkor becsülöm, hogy a problémáikat nem szégyenli és megosztja mindenkivel. Hisz nem lenne jobb a helyzete akkor sem ha elbujdokolna vele.
Március első hetében megpróbálak meglátogatni benneteket, mivel Norbika lóg egy pusszantással és be kell hajtsam rajta. Voltam már egyedül kocsival a kiscsajjal, szóval minden készen áll, hogy menjek.

Képzeljétek el ma 1 éve jött meg utoljára a mensim!! Olyan buli!!! És egyáltalán nem hiányzik.
Tegnap este megint elérzékenyültem. Már most olyan hihetetlen számomra, hogy Gigi bennem volt, bennem fejlődött. És olyan nagyon jó érzés, hogy mostmár mindig velünk lesz.
Olyan jó, hogy van egy kislányunk.
Ma volt az első olyan peluscserénk amikor harcolnom kellett az oldalra forduló Gigivel, pedig napok óta nem forgolódott, s ma reggel ismét elkezdte. Gondolom ilyen alkalom a jövőben egyre több lesz és pár hónap mulva az lesz nagy szám, hogy nyugodtan feküdt miközben cseréltem a pelusát.

Mindenkinek szép napot
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Nekem végül is mindegy melyik nap lesz a tali, mert én mindig ráérek, csak azért gondoltam a hétvégét, mert biztos sok anyucit apuci tudná elhozni, de majd meglátjuk, hogy a többiek hogyan gondolják!
Voltunk sétálni kengurúval! Tök jó találmány!!! Norbinak nagyon tetszik! Szó nélkül tűri ahogy belgyömöszölöm, mert nem egy egyszerű feladat amikor úgy fel van öltöztetve!!!
Én is olvasom a másik topikot és én sem értem miért gyötrik meg annyira Lívéket! Vannak babák akik sokkal hamarabb születtek és még sincs ez a tortúra. A barátnőm is 34 hetesen szült és sehova nem kellett menniük, nem is kezelik úgy a babáját, mint aki koraszülött volt! Biztos én is mennék ha küldenének, de ez akkor is olyan rossz lehet, én is nagyon sajnálom őket és drukkolok nekik!!!
Nekem a szülinapomkor juttott eszembe, hogy pont egy éve azt kívántam amikor elfújtam a gyertyámat, hogy minél előbb szülhessek egy babát és akkor már bennem volt Norbi csak még nem tudtam róla!!!
Norbit is egyre nehezebb tisztába rakni! Az a legújabb, hogy felnyomja magát hídba!!!
Most itt nyűgösködik a járókába, nem tetszik neki, ha nem állok mellette!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Én is bejelentkezem gyorsan.
Tegnap kúp mellett felment 38-ra a láza (popsiban 38.5 volt). Szegénykém kapott még egy kúpot este, elaludt, de nem érezte jól magát, úgyhogy 11-kor megint felkelt. Úgy kellett ölben visszaaltatnom. Ma még mindig volt egy kis hőemelkedése, 37.6, de szerencsére nem vészes. Mindenesetre inkább adtam neki egy kúpot megint.
Kaja az továbbra is olyan, hogy sokszor felsír közben. Eszik, hirtelen elengedi a cicit és elkezd kétségbeesetten zokogni. Hát legalább tudom hogy a foga okozza. De annyira tudom sajnálni szegénykémet.

Márti!
Nekem 6-án volt ez eszemben, hogy akkor volt az utolsó, és milyen furi. Már nem is emlékszem, hogy milyen volt. Kép

Györesz!
Most elkezdek kísérletezgetni. Elsőként kipróbálom azt, amit a dokinő felírt rá. Ha nem jön be, jöhet a Dentinox. Egyébként Kriszta is nagyon szereti, mint neked Norbi, ha az ínyét masszírozom. Olyankor olyan hálásan gagyog. Ja, meg pár napja az ujjamat imádja rágni.

Taliban én is benne vagyok. Nekünk mindegy hogy hétközben vagy hétvégén, kocsink úgysincs, úgyhogy úgyis vagy taxizok vagy tömegközlekedek.
Nekem nem nagyon van ötletem a helyre vonatkozóan, mert nem ismerem Pestet annyira. Talán valamelyikünknél is összejöhetnénk. Mit szóltok hozzá?

Na most gyorsan befejezem, mert teszek-veszek amígy Picurkám alszik.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Raul jobban van,köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!Kép
Este remélem tudok majd többet írni,most csak pár percem van.
Taliban én is benne vagyok!!!
Tudom ajánlani a Mikkamakka játszóházat,ott voltunk már Raullal pici korában és nagyon jó,ki is lenhet bérelni.
Mondjatok egy időpontot,akkor ahhoz igazodok.Engem Ruszlán fog szállítani,mert vonatozni nem szeretnék a gyerekekkel.

Patrik hív.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Anikó!
Holnapra már biztos elfelejtitek azt a csúnya oltást!!!
Nekem ajánlotta egy barátnőm az ujjfogkefét, fel kell húzni az ujjadra és olyan mint egy kis fogkefe, gyógyszertárba lehet kapni, vagyis hogy nem lehet kapni. Én néztem egy csomó helyen, de nem volt. A barátnőm (pont egy napon születtek a babáink) kapott és az egyiket elküldte nekem. Na hát azt imádja Norbi, csak úgy habzik tőle a szája, amikor dörzsizem az ínyét még mosolyog is és ahogy abbahagyom követeli, hogy folytassam! Esetleg nézdd meg hátha tifelétek kapni!

Kata!
Örülök, hogy Raul jobban van! És a család többi tagja?
Mikkamakka játszóház több helyen van! Van Csepelen is, de itt a neten nem írják, hogy ki lehet bérelni!

Márti!
Előbb nem is írtam, hogy akkor március elején várlak Titeket! Biztos nagyon arik lesznek a lurkók!!! Nektek van digitális fényképezőtök ugye? Csak mert ha tudod akkor majd hozdd magaddal és csinálunk képeket a picurokról és meg tudjuk mutatni a többieknek, hogy udvarol Norbi a kis Giginek! Majd úgy kéne jönnötök, amikor apum dolgozik, mert Ő vagy délelőttös vagy délutános. Csak mert akkor kényelmesebben ellennénk! Addig úgyis beszélünk!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Én is benne vagyok a taliban.KépDe olyan hely kellenne ahol szoptatni is lehet,és nincs tömegnyomor.Mert nem szivesen viszem Domit tömegbe,ehez még túl kicsi.Aztán kocsi sincs.Fogalmam sincs,hogy jutok el a talira.Persze az jó lenne ha Gigi barátnőm már jobban lenne és 4-en tudnánk menni.Sok puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz
furják a randinkat. Nem baj előbb utóbb csak összejön. Szerintem a de. vagy du. megtudjuk majd oldani.Tegnap Gigi is iszonyatosat pancsolt, szeme szája tele lett vízzel de ő csak röhögött és dumált. Előtte is mikor meztelenkedtünk hangosan rötyögött.
Éjszaka kihagyott 1 szopitt, ne tudd meg minden úszik a tejben, gyorsan fejtem le egy kicsit. Mennyivel jobb ez a "probléma" mint, hogy kevés a tej. Bezzeg majd este, sajtolhatom ki az utolsó cseppekig.

Anikó
remélem Krisztike ma már jobban lesz, és elfelejthetitek az oltást.

Kata
örülök, hogy Raul i sjobban van már. Remélem most már kicsit többet tudsz jönni hozzánk regerenálódni.

Találkozó,
hát szerintem is jó lenne, ha valakinél lehetnénk, de ki az akinél elférünk és bevállal bennünket?

Kengurú
szeretnék venni egyet, mit ajánlatok? Mire kell figyelni, mielőtt választ az ember?

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Na,Raul már egyáltalán nem volt éjjel lázas!Kép
Azért még nem merek fellélegezni.
Patrik uraság viszont két óránként cicizett éjjel,aztán a reggeli pelenkacserénél,amikor megemeltem a lábát,lekakilt mindent:magát,engem,ágyat,stb.KépMost sokkal nyugodtabban alszik.

Egyformán használják a babák mindkét kezüket?Patrik a ballal sokkal ügyesebb,szinte mindig azzal nyúl,de gondolom ez még változik.

Jó lenne pontosan tudni,hogy hányan leszünk a talin,mert ha nagyon kevesen,akkor nem nagyon érdemes semmit kibérelni.
Még töröm a fejem,hol lehetne összehozni a dolgot.

Dia!
A játszóházban volt pelenkázó,és szoptatni is nyugodtan lehet.
Remélem el tudsz majd jönni!Kép

Györesz!
Kutattam egy csomót,de nem találom a Mikkamakkás papírt,azon rajta volt,hogy ki lehet bérelni(mondjuk ez a Balaton utcai),az is,hogy mennyiért.
Még próbálkozok,hátha előkerül.
Norbika jól aludt?

Anikó!
Hogy van Krisztike?

Márti!
Újabban már nálunk sem egyszerű a pelenkacsere,annyit ficereg Patrik.
Minden este nagykádazik Gigi?

Kellene valamit főznöm.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!
Örülök, hogy már jobban van Raul. Remélem, lassan túlvagytok ezeken a betegségeken, mert már jó régóta húzzátok.

Márti!
Nekünk valami egyszerű van amit örököltünk, de nekem nem is kényelmes, apa használja. Én akarok venni magamnak. Amit biztosan szeretnék, az az, hogy bele lehessen tenni a gyereket úgy is, hogy felém néz, és úgy is, hogy kifelé. Ezen kívül fogalmam sincs, hogy mit kell nézni.

Györesz!
Ez az ujjfogkefe jól hangzik. Imádja az ujjamat rágni, lehet hogy ez is be fog neki jönni. Most egyébként kis nyugi van, hogy kicsit kibújt a fogacska, azóta nem sír olyan fájdalmasan. De már a másiknál is fehéredik az ínye, lehet hogy nemsokára az is átszakítja az ínyét. Most csak nyálzunk nagyban meg rágunk mindent Kép

Na megyek, még jövök, de felkelt a kiscsaj.
Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Na ezt már szeretem, végre volt mit olvasnom!Kép

Márti!
Én tegnap azt vettem észre, hogy Norbi sokkal jobban élvezi a fürdést hason. Amikor hanyatt van majd kitekeredit, ígyhát gyorsan megmostam elől és hasra tettem. Ilyenkor rendesen fekszik hason, úgy mint szárazföldön, csak a kezemet teszem az álla alá, nehogy hirtelen belecsobbanjon az arca. Teszünk neki oda játékokat és nagyon élvezi!!! Viszont Ő mostanába pancsi közbe nem nevet, csak nagyon nézelődik és jár keze-lába! Anyu vett neki multkor egy kis köntöst, nagyon vagány benne, úgy néz ki mint egy kis boxoló!Kép
Gigi biztos nagyon cuki, ahogy rötyög és közben nyeli a vizet!Kép Biztos izlik neki a víz!!!
Kengurú: Amikor én vettem nekem az volt a legfontosabb szempont, hogy jól tartsa a hátát Norbinak, ezért Pierre Cardint vettem, aminek telesen merev a hátrésze, viszon ebbe nem lehet kifele ültetni a gyerkőcöt. Először én is olyat akartam venni, de aztán úgy döntöttem, hogy majd tavasszal veszek egy olcsóbbat, amibe kifele is tudom tenni, de végül a barátnőm nekem adja az övét!

Kata!
KakaKép
A neten biztos fenn van a Balaton utcai Mikkamakka játszóház is, majd megkeresem!
Norbi mostanába kétszer vagy háromszor kel éjjel, már rég vége az átaludt éjszakáknak, de nem baj, bírom a strapát és így legalább tejem is van rendesen!

Anikó!
Hát Norbinak hiába van kifehéredve már lassan egy hónapja az inye az istenért nem akar kijönni neki! Még az a szerencse, hogy nem kínozza folyamatosan! Azért remélem Krisztike nem kínlódik meg nagyon vele!

Dia!
Tudtatok sétálni az új babkocsival? Gigi barátnőnk hogy van mostanában? Szoktál vele beszélni?

Elkezdtem ma olvasgatni azt amit még akkor írtam, egy naplóféleséget, amikor terhes voltam. Akkor kezdtem el írni, amikor Norbi megmozdult a hasamba (17.hét) és egész a születés napjáig írtam minden nap. Olyan jó egy kicsit nosztalgiázni!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?