hű de pörög
ezt a délutáni alvás alatt kezdtem el írni, de nem tudtam befejezni (a ráérős anyuka ha-ha-ha). ha esetleg vesztett azóta az aktualitásából, bocs.
Ini, kösz a táblát. Most látom csak, hogy a korosztályos alsó határon vagyunk
Bogi, erre a maszturbálós dologra akartam írni, hogy ezek szerint, amikor néhány hete a fiamnál az volt a sláger, hogy térden állva előre-hátra himbálta a csípőjét, akkor épp a helyes mozdulatsort gyakorolta
Buksi,
nincs mit tenni, a háztartás és/vagy a munka
és/vagy a gyerek a fontosabb téma örök. Jó kis alap egy jó kis veszekedéshez
Suli: amíg gyeden vagy, ingyenes a másoddiploma. Mindenhol. Vagyis az állami intézményekben. A többit nem tudom. Momentán én is ezt használom ki, ebben a félévben már kétszer fél napot el is tudtam menni egyetembe
Úgy működik, hogy be kell iratkozni, és aztán kérvényezni. Valahol
megvan nekem a jogszabály is, amire lehet hivatkozni.
Noresz,
én születése óta kendőben cigölöm Dinit, vettem is, varrtam is, most is készül egy (de mint a Lucának a széke, naponta egy öltés sebességgel kb
). Elsőre vettem egy jó erős szövetet, majdnem bútorszövet jellegűt, mondván, hogy minél erősebb, annál jobb. Na nem. Az nem tud olyan szépen rásimulni a gyerekre, és megkötni is nehéz. Aztán vetten a neten keresztül egy nandu kendőt. Ezzel majdnem teljesen meg vagyok elégedve, és szerintem 5 ezer Ft-t megér. Pihepuha, mégis erős anyag, jól is néz ki. Ami miatt most próbálok egyet gyártani, az az, hogy kissé már rövid a nandum. Rajtam is kabát, gyereken is sok ruha, meg is nőtt; van néhány megkötési mód, amit nem tudok kihasználni. A most gyártott kendő anyaga vászon, éppenhogy egy picit elasztikus. Még nem tudom, hogy válik be. Ha csinálod-csináltatod, próbálj meg pamutflanel anyagot venni, nem kell vastagnak lennie. Én is próbáltam, de annyira ronda volt csak, hogy nem vettem, igaz, nem néztem körül túl sok helyen. És legyen jó hosszú a kendő, legalább 4 méter. Eleinte sokat bohóckodik az ember azzal arendeget anyaggal maga körül, de kell a hosszúság. AMit most csinélok, az olyan lesz, hogy egy normál hosszú, normál széle kendő (370*70 cm), és a két végére varrok két vékonyabb anyagcsíkot, az lesz a megkötője. Majd ha végre elkészül, és kipróbálom referálok.
Judit,
tényleg elég csajos a fiam. CSeresznye szája van, hosszú göndör szempillái, és jól áll neki a rózsaszín
Eleinte mindenkinek azt mondtuk, hogy ha fiú lesz, Buzádnak fogják hívni. EZ olyan, mint az Árpád, csak más a gabona
A név jó, de a becézése... izé...
LEhet, hogy mégiscsak úgy kéne hívni?
na de ezt majd meglátjuk, aszondom, hogy ez az ő kompetenciája lesz úgyis.
Amúgy azért a két név Zitus, hogy legyen egy anyának és egy apának. Az enyém a Dénes, Emberé a Buda. Nekem nemtom miért, de a klaszikus típusú férfinevek tetszenek, igen, még a János is, ne tessenek röhögni...
apukának pedig a magyaros hangzásuak a kedvencei. Szempont volt még a névválasztásnál, hogy ne legyen benne r hang, mert az Ember raccsol, és hülyén hangzik a játszótéren, hogy Málton, gyele le a mászókálól... Végül három nappal szülés elött sikerült megegyeznünk a Dénes névben, amit persze én már a terhesség elején ajánlottam, de akkor még nem kellett. Annyira megörültem az egyezségnek, hogy nagylelküen felajánlottam a második nevet apukának, így lett Buda.
Ma Dini az összes lakáskultúra és Kismam újságokat széjjelszórta, megtaposta, összegyűrte, jó megette
és átmászott az ideiglenes babakerítésen, és vigyorogva megjelent a konyhaajtóban.
Amúgy ő már jól van, most az Ember kripli. Én meg átképzem magam ápolónővé... a kutya még nem beteg...
pusz nektek
Orsko