Sziasztok!
Ha tetszik,ha nem,most beszámolok,miket csináltunk a játszóházban
Leginkább leraktuk Vencelt a közepére,hogy döntsön,mit szeretne. El is kapta az első bébitaxit,ami az útjába került és a hátuljába kapaszkodva állva tologatta. Gyakorlatilag lépkedett,amíg falba nem ütközött
Ilyet még otthon nem csinált,valszeg mivel semmit nem bírt eltolni,szóval most nagyon elájultunk a mutatványtól. Aztán a sarokban levő színes műanyag "várhoz" mentünk és miután felraktuk az első szintre a további kettőre /ami olyan 25-30cm szinteltolást jelent/ egyedül mászott fel,és a végén nagyon büszkén verte ám a falakat
! Meg lecsúsztunk a nagy pöttyös csúszdán úgy,hogy az ölemben volt.
Most meg megpróbálok hozzászólni.
Szilvi!
Ez a hátfájás iszonyat lehet! Nekem csak simán fájdogál az emeléstől,hajolástól,de így is utálom! Mint láthatod,ajátszóházban megcsalásról szó sem volt,mentünk okosodni-ügyesedni-izmosodni,hogy a topikcsajsziknál jók legyünk
Tényleg! Ugyebár vezetgetni nem nagyon szabad a gyereket,ezt tudom. De a fent említett tologatás közben lépegetés az ugye más kategória? Gekkópóz: hátrafeszítés /kiflizés/ könyökben hajlított felemelt kézzel, ha jól láttam
.
Bogi!
Végigolvastama honlapot, a-z-ig! nagyon tetszik! A terhesség-szülés sztorin jókat nevettem,helyenként meg pityeregtem. Szerintem is szervezz játszóházat,biztos élveznéd!
Ini,
Nagyon édes a pizsis kép! Nem vagyok teljesen képben Graz ügyben: mit jelent,hogy elintézted,hogy itt vigyázol a gyerekekre?
Zitus,
Már az is nagy bátorság,hogy majdnem elindultál! Ebből hamarosan utazás lesz
!
Noémi,
De jó volt látni ezt az UH képet! Liliána pedig nagyon belejött a mozgásba!
Tünde,
Ez az esernyős sztori még nekem is jólesett
!
Hiszti,nyügi,rosszidő: Nálunk hiszti-nyügi /még/ nincs,vagy nálabb szélesebb a határ,amit annak neveznék. Judit! Szerintem biztos megtalálod,mi a jó Lénának,amikor látszólag semmi nem megfelelő /ha ez már a hiszti,akkor lehet,hogy tényleg nincs megfelelő,nem tudom/. Vencel pl. egy időben jött hozzám,én meg próbáltam az ölembe venni,akkor meg feszített hátra. Majd kiderült, hogy ő térdelni akar,miközben a fejét az ölembe hajtja
Azóta gyakran alszik is így. Az meg,hogy semmit nem hagy csinálni,egyenlőre természetes. Mi sokáig kenguruval mostunk,teregettünk,ami rém strapás,de együtt voltunk és haladtunk is. akkoriban olyat nem is csináltam,amit közösen nem lehet. Most már rövidebb időre elfogadja,hogy kiszaladok pisilni,teát főzni,stb.,de szól,ha látni akar
Az pedig sokat könnyít a helyzeten, hogy tud közlekedni,mindent és mindenkit elér egyedül. Azóta persze el sem engedi a nadrágom szárát,de ettől elolvadok! Tudom,hogy nehéz,de szerintem nmeg kell tanulni legőzni az esteleges feszültségünket,mert az csak ront a helyzeten.Persze nem vagyunk egyformák,másképp tolerálunk dolgokat,mástól borulunk ki. Tegnapi példa: úgy volt,hogy egy másik családdal megyünk játszóházba. ha nem is pontos időpontban állapodtunk meg,de nagyjából behatároltuk,mikor megyünk. persze előtte Vencelnek aludnia kellett. Dög álmos volt,már csak botorkált kómásan,de hiába vetettünk be mindent,nem aludt el. Majd a másik család szólt,hogy nem jönnek. Ezt nagyon sajnáltam,de elmúlt az a szorongás,hogy Vencel vajon alszik-e időben. Kb. két perc múlva sikerült elaltatnom. Pedig nem voltam ideges, egyáltalán nem éreztem feszültnek magam,de mégsem az áradt belőlem,amire a gyereknek szüksége van. Ők meg minden ilyen apróságot ezer méterről megéreznek,és csak ront a helyzeten. Na most megint idejöttem okoskodni regényformában
Ja!
Rosszidő: Vencel újaban imád rosszidőben sétálni,akkorákat alszik az esőben! Szerintem ha már kicsit hosszú a nap és nyügi a manó,akkor el kell hívni vkit,mert egy új arc csodákra képes,mégha sokkal uncsibb is mint mi. Vagy el kell menni vhova, vagy hazarendelni Kispapit
A rendszeres talizás és az időpont is zseniális,fantasztikus, csúcs! Ott leszünk!
Fogyás: hát ez olllllllyan jólesett,bár nem tudom igaz-e. A módszerem egyszerű: vencel előtt nem szeretek enni,nélküle meg keveset vagyok
Puszi:
Buksi