Sziasztok!
Jóóóóó reggggelt Vietnáááám!
A hétvége olyan tömény volt, hogy csak na!
Először is szombat reggel Praxis. Mi most jártunk ott először, bevallom lenyűgöztek a kedvességükkel, gördülékenységükkel. Nálunk is Győrfi doktorúr (?) csinálta a vizsgálatot, én személyszerint el vagyok tőle ájulva, tündéri kedves aranyos pasi volt. A párom, aki különben hajlamos a kérdéseivel kiborítani az egészségügyiseket (pl.: tök laposnak látszik az orra, ez ilyen marad?) szintén el volt ragadtatva tőle, merthogy nem küldte el a p.ba, hanem teljesen természetesen elmagyarázta, hogy apuka , képzelje el, hogy olyan most a baba orra, mintha maga üveglapnak nyomná az orrát, mert ott van előtte a magzatburok! Szóval mi nagyon elégedettek voltunk
Persze gyermekünk már most elég nyakas /mondom én hogy oroszlán lesz belőle!
/ úgyhogy pofiját nagyon rejtegette...
A végén egy kicsit "nyomi" kép csak született az arcocskájáról is.
Bezzeg a nemére nem voltunk kiváncsiak, azt a doki az első 2 másodpercben egyből mondta, hogy 150% lány. /a videófelvételen is látszik, hogy tényleg 2 másodperc volt, próba képpen rátette először a pocakra azt a műszerfejet, elvette és már mondta is! /
Tehát Lilink lesz. Fiú név problémája megoldva.
Utána elutaztunk Pécsre a családainkhoz, persze megint nem pihentünk túl sokat, de legalább ezt is letudtuk. Most már szülésig nem megyünk, utána meg azért nem!
Azért bevallom hősiesen töxar volt ebben a hőségben a koromfekete manuális légkondis /kézzel legyezed magad/ autóban 3 órát utazni..
Vasárnap hazafelé elhoztuk a kölcsön kiságyat. - Lapraszerelt állapotban. És a csavarokat is elvesztették. Nem volt süti amíg a barátnőm férje meg az enyém kézzel tartva a millió lapocskát /polcos pelusozó is van hozzá/ megpróbálták térben összeállítani, hogy legaláb lássuk, hogy hogyan kellene majd kinéznie összeszerelés után. (hogy tudjuk, hogy mi hová való...) eltartott vagy másfél óráig, közben mi csajok bucira nevettük magunkat!
Jó sokat írtatok a pelusokról, ez nekem is gond lett volna, hogy miből melyik márkát, mennyit stb, de hála a kedves tapasztalt mamitársainknak most már tök profi leszek benne én is!
TALI:
Péntek este kint voltam a szigeten. Sikerült egy olyan nagy füves területet találni, ahol van nyilvános WC /60 FT,- díjjal/! Azért ahhoz képest, hogy közhasználatú, viszonylag tiszta/nem tocsog az ember a trutyiban!!!/. WC bácsi viszont bent kevert közben a másik budiban, de belátni nem tud, és ha a csobogás őt nem zavarja...
Úgy találjátok meg, hogy a margit híd felől közelítve a nagy szökőkúttl jobbra fut egy út /ahol a busz is jár/. Azzal kb. párhuzamosan megy az út jobb oldalán egy kis járda. Azon már ki is van táblázva, hogy "WC 00W
De szerintem ha a Szökőkútnál talcsizunk el tudunk együtt sétálni és ki tudunk választani egy jó helyet a pokrócoknak. Érzékenyebb bőrüeknek /most elméletileg mindannyian/ számára van árnyékos rész is bőven!
Na jó hosszú lettem, most elmegyek kajáért a kisboltba, reggelizem, aztán majd úgy 11 körül TALÁN nekiállok melózni..
Elméletileg 8-kor kezdünk. Nem baj, egy 33. hetes kismami már ne kapkodjon!
Pusz:
Macs
<!--attachment: bnettali-97162.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*14.8**bnettali%2exls --><center><pre>
bnettali.xls (14.8 k)</pre></center><!--/attachment-->