Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Aliz
Nagyon –nagyon boldog születésnapot kívánunk. :)
Nagyon ügyi vagy a járással és szeretnék majd látni is. :shock: :D

Várjuk a szülinapi képeket is.

Angi
Boldog szülinapot neked is. :)

Nekem nagyon szar napom van . Megkértem anyumékat jöjjenek át, erre összetörte a szomszédom a kocsijukat. :x :evil: Vadi új kocsi. Most kurvára lelkiismeret furdalásom van ,hogy minek hívtam át őket. :cry:
Nem is írok többet ,mert szét megy a fejem. :evil:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok! :lol:

ANGI, ALIZKA :)
Isten éltessen benneteket szülinapotok alkalmából!!

Annácska :)
Ma megyünk a doki nénihez egy éves statusz vizsgálatra és kiderül, hány kiló.

Tünde :)
Anyum anyukája is márc 15-én született. Az apukája(nagypapám) pedig márc 15-én halt meg. Anyum jelnek érzi, hogy Heni is ezen a napon született és rajong érte.

Era :)
Tök ügyesen kezeled Marin hisztijét. Én is próbálok következetes lenni. A balesetveszélyes dolgokon kívűl nem engedem Heninek, pl hogy a könyveinket lerámolja a polcról és múlt héten emiatt még úgy visított, alig bírtam elterelni a figyelmét (pont itt volt a védőnő remek volt!! :oops: :roll: ) most pedig ha szólók neki, hogy nem a babáé békén hagyja.

Gyöngyi :)
Heninél a napi egy NARANCS rendbe rakja a kakiját. :) Amikor úgy adódott, hogy más gyümit kapott és a nari valahogy kimaradt besült szegénykém. Sütőtök+ krumpli, Krumpli +répa párosítás fog. Ebédnél mindig adj zöldségeket is, úgy sose, hogy csak krumpli+ husi.

Angi :)
Még vártam Henit amikor láttam a barátnőm, hogy eteti a gyerekét. Kicsi lány négykézláb tepert a földön, barátnőm négykézláb utána, volt, hogy a fotel alatt találkoztak össze és úgy dugdosta a szájába a főzelékes kanalat. :roll: :lol:
Én akkor elhatároztam Henit megtanítom arra, hogy normalisan eszünk. :)

DOMINO :)
Utólag is boldog születésnapot!!

Mamacka :)
Kirándulás szuper lehetett,látszik a képeken. Mi is elhatároztuk ha újra jó idő lesz,hétvégente megyünk kirándulni.

Olgo és

Kép
olgo

Alíz, Angi! Isten éltessen benneteket!

Babetta! úh :( Ilyen veszélyes ott parkolni??? :cry:

Na, tali és kontra-tali is felejtős nálunk. Zaza egész éjjel posiban 39,5-tel nyomta és egészen ma délig nem nagyon tudtam lehúzni 38 alá. És emellé kakil nekem szép méregzöld zselét... Most jól van és durmol, de így sajna mi nem veszünk részt semmilyen össznépi megmizdulásban. Legalább kevesebb sütit kell sütnötök! :lol:

Cory! Jót fog tenni a szünet, tényleg. :) Basszus, tegnap elkiabáltam a betegséget, látod? :cry:

Szép napot mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Alíznak és Angélának Boldogságot, Egészséget Születésnaja Alkalmából!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok :)
Vali :)
Alízkának nagyon boldog első szülinapot :D
Kép

Petra :)
Anginak nagy boldog első szülinapot :)
Remélem jelentkezel és megleshetjük a kisasszonyt :)
Kép

Barti :)
Saknálom, hogy sehogy sem jön össze ez a tali :( Majd legközelebb :)

Olgo :)
A védőnőnek tudnia kell, hogy egy ekkora gyereknél majd hogy nem természetes a hiszti :) Ne legyen lelkiismeret furdalásod miatta. Ha elég következetes vagy, akkor abbahagyja :)

Melitta :)
Sajnálom, hogy beteg lett Zazi :( Remélem semmi komoly. Gyógyuljatok meg és jövő hétre összehozunk egy póttalit :D

Edit :)
Ez borzasztó :cry: :cry: :cry: De nem legyen lelkiismeret furdalásod :)
Legalább helytáll a szomszéd?

Hiszti:
Most, hogy így gondolkodtam, Peti nem is hisztis :P vagy csak nekem nem tűnik fel :lol: Bár Annamarinál megedződtem, lehet hogy ez a baj :wink:

Kaki:
Szerencsére nekünk nincs gondunk. Petka napi 3-4 szer tuti kakil :D

Petka végre nem ébredt éjjel. Reggel komolyan megijedtem mikor az órám előbb csörgött, mint a gyerek :lol: Jó volt pihenni :wink:
A legújabb szórakozása Petinek, hogy felmászik a székre :? Nem bírom lebeszélni róla :x Ha megfordítom a széket, akkor visszaforgatja :lol: Azt hiszem záros határidőn belül kitakarítom a veszélyes székeket a lakásból :lol: :lol: :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Most értünk haza, de gyorsan boldog szülinapot kívánok Alíz babának és Anginak!!
Nőjjetek nagyon nagyra!!!
Kép

Akkor legyen csüti, közkívánatra, Barti, Melitta sajnizom :(
De egy kicsit fikkantósak lettek a skacok (mondtam, Murphy), de csak vizes fiki (minimális), ha ez titeket nem zavar....

Edit, sajnálom a kocsit :evil:

Era, küldöm a címet, telószámot.
Nancsi, akkor hoz valaki téged??

na, sietek, ezer dolgom van, holnap de. jövök sokkal bővebben.
vas

Lányok!

Szalámit, felvágottakat milyet és mikortol lehet adni?
Vendég

Sziasztok!

Hát a dokinéni arra kért, hogy monitorozzam a lázmenetet... az a helyzet, hogy lázmenet nincs, csak egy nagy láz van. Szóval a lázmenet az, hogy nincs lűzmenet. Egyébként kurjongat, rikoltozik, eszik, tehát remélem semmi komoly.

Annácska, naná, hogy póttalizunk! :) Ha jobban leszünk majd dobom a lasztit. Viszont a zh-t megúsztam. :)

Meli!!! Én nem vagyok dietetikus, de sokmindennel nem értek egyet, amit a hozzátápis tanácsadók ajánlanak. A szalámi/felvágott az extrém módon nem fér bele a baba, illetve gyermektáplálásba nálam. Egyrészt, mert a szalámi -ahogy én tudom, de kövezzetek meg!- ilyen-olyan érlelésű, ízesített nyers hús, a felvágott pedig a vágóhídi hulladék jól fűszerezve, illetve szójával felturbósítva. :shock: Szóval szerintem, ha ilyenben gondolkozol, akkor max. házit adj neki...

Szép estét nektek!

Melitta

Kép
nyf

Köszönjük szépen a további köszöntéseket :)

Megvolt a "buli", mindjárt dobok is pár képet. Aliznak nagyon tetszett a torta, azonnal lerohamozta, a tüzijátéktól viszont betojt, de mikor magamhoz vettem, már minden okés volt :D Az ajándékot is letesztelte pancsikor :wink:

Bartika: Pont egy hete vágattuk le megint elöl a frufruját, mert belelógott a szemébe. Nagyon kis bili feje van, de már alakul :D

Babetta: Sajnálom az autót, tudom milyen nagy bosszúság ez :( A mienket is pont a zalakarosi kiruccanásunk előtt nyomták meg :( Magadat ne hibáztasd, te aztán tényleg nem tehetsz semmiről. Ennyi erővel senki ki ne mozduljon otthonról.
A szomszéd legalább fair volt?

Gyöngyi: Drukk, hogy valamelyik ötlet Lilinél is beválljon! Majd számolj be, hogy mi lett a jó megoldás a nemkaksira!

Melitta: Sajnálom a lázat :( Ugyanez volt nemrég nálunk is (bizti emlékszel), azóta sem tudjuk mitől :roll: Mondjuk ez a zöld zselés kaki új :shock: Arra mit mondott a doki, mitől van?
Gyógymanók elindítva :D

Annácska: Gratula Petike jó alvókájához! :D Akkor ma bizti egyész nap fitt és kipihent voltál :wink: :lol:

Ildi: Merre csavarogtatok ebben a takony időben?

Meli: Szalámit én sem adnék, először én valami sonkafélével fogok próbálkozni, az talán megbízhatóbb.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Melitta!

És akkor soha nem kaphat a gyerek szalámit, felvágottakat, kolbászt, virslit stb.
Ezeket mi is esszük és nem hiszem, hogy ha valakit megcsap a finom Pick szalámi illata nem ál neki ellen csak azért mert vágóhidi melléktermék, fűszer, stb van benne.

És nyugogtan verjetek agyon, de szerintem azzal, h minél jobban szokja a természetes ízeket a gyerek lehet, h épp az ellenkezőjét érjük el vele.
És lehet, h csak a gyümire szeretnénk szoktatni, de ha egyszer megkóstolja a csoki, cukorka világát adhatjuk akárhogy is a gyümit ...

És ami a dietetikusokat illeti ők is esznek csokit, isznak kólát stb pedig ez nem fér bele az egészséges étkezésbe.

Másik kirivó pl. az egészséges életre, h biztos láttál már te is orvost dohányozni.
Vendég

Tetszik a torta anyu :)
Kép

Hát ez meg mi a szösz?? :)
Kép

Jééééé ilyenkor ajándék is jár?? :)
Kép

Húúúúú ez nagyon kafa :)
Kép

Csorog a nyálam ... nekieshetek már, ugye? :)
Kép

Tesztelés indul :)
Kép

Ne kíváncsiskodj itt mindig, úgysem adok, ez az enyém :)
Kép

Végre az enyém lett :)
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Nagyon jók a képek és a kommentok is :)

Natika!

Kép
Vendég

:cry: Most ez miért lett ilyen homályos??? :cry:
Vendég

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem tudok jönni, de egyszerűen képtelen vagyok gép elé kerülni. Ha végre ide találok 5-5 percre, akkor megtámad a család.... :D

UTÓLAGOSAN IS MINDEN TAVASZI BABÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Nagyon köszönjük a köszöntéseket is, és hogy még kíváncsiak vagytok ránk!

Angi szépen fejlődik, bár elég sok mindenben le vagyunk maradva.. :D Fogunk még mindíg nincs egy szál se! Nem tudom mikor akarnak kijönni, de egyenlőre még csak azt látom, hogy ömlik a nyála, dörzsöli már 2 hónapja,és még a doki szerint semmi. De amit nagyon élvezek, hogy totyorászik kapaszkodva. igaz még nem meri elengedni a biztos pontokat, de kapaszkodva mint a villám körbe járja a lakást. Iszonyatosan mozgékony, két másodpercig nincs nyugta. Köröm vágás,pelusozás, öltözés kész katasztrófa. :D Evéssel minden rendbe, imádja a levesek, zöldségeket, és a banánért él hal. Én is adok neki mandarint, azt is nagyon szereti. Amivel kicsi gondom van, hogy vizet egyáltalán nem fogadja el. Csak tea, vagy gyümölcslé. Mihelyt megérzi a víz ízét azonnal ellöki az üveget. Pedig itt extra sokat kellene innia.
A lényeg, hogy jól vagyunk, csak mivel rengeteg a melóm, ami kis időm van azt mind Angival töltöm. Mire meg lerakom este, addigra meg hulla vagyok én is.
A szülinapot mi pénteken ünnepeltük itthon, és ma a bölcsiben. Mind a kettő nagyon jól sikerült, édes volt ahogy mindennek örült, és mindenre rácsodálkozott. :) dobok képeket is, ha végre ki tudom szortírozni, hogy melyiket is szeretném a sok közül......

....csak futólag olvastam, hogy szorulásos problémák vannak. Én Anginak mindent oliva olajjal főzök, és azóta szerencsére rendszeresen, és normál állagú. Érdemes megpróbálni.

fülbevaló: Másfél hete van nekünk is, és amennyire féltem tőle, hogy zavarni fogja annyira meglepő, hogy eggyáltalán nem foglalkozik vele. Nem gyulladt be, semmi különösebb figyelmet nem kellett rá fordítanom, pedig napjába többször is néztem nem pirosodik-e vagy ilyesmi. Szóval lehet csak mázlim van, de nekünk nincs gond vele.

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Szép képes lesz ez az oldal is! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Gyönyörűséges minden babó! Minden anyukának gratulálok az első év hősies legyűréséhez, sok sikert a ránk váró kellemes megpróbáltatásokhoz! :D :D
Megyek még képeket visszanézni, és megpróbálok kicsit gyakrabban jönni...

Jó éjszakát mindenkinek!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Meli! A világért sem akarnék beleszólni senki döntésébe, csak a véleményünket kérdezted... :) Persze hogy eszem szalámit, de pl. virslit, párizsit nem szívesen. Nagyon-nagyon ritkán, íyg azt hiszem, hogy a pici sem kap majd egyhamar. A szalámira meg előbb érjem meg a bélrendszere. Alapvetően ebben a korban még csak előkészítjük a majdani táplálkozás alapját, így nagyon szerintem nem kell a beleiket terhelni. De ezt a természet jobban tudja: a fogak is még csak kibújóban... No de csapj le, ha sok belőlem. Én így gondolom és nem ítélkezem senki felett, csak csupa jóindulattal leírtam. (És kólát soha nem iszunk...és nem kel hozzá nagy önuralom :) )
Puszi nektek és szép álmokat!

Vali! Azt hiszem bio-algás arcpakolás bizniszbe kezdhetünk... ma este 4 pelus, 2 óra ordítás és szopi, szopi, szopi... Mi lesz a gyermekemmel szopi nélkül??? :shock: Doktornéni szerint a lázas kaki lehet ilyen. :roll:

Melitta

Kép
nyf

kell :(

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Vali!
Képek szuperek, Alíz ezzel a hajjal is tüneményes! :D Milyen tortája volt?

Ildi!
Natikának nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Meli!
A szüleim az Országos Húsipari Kutatóintézetben dolgoznak, az egyik tesóm is. Én három éves koromig nem kaptam ilyesmit, baromfivirslit akkor ettem először, mikor elköltöztem otthonról, és vettem magamnak. Ők nem engedték be a lakásba, ez nálunk szabály volt, mert tudták, mi minden van benne. Melitta kb. pontosan írta le az alapanyagokat, bár van, ami még durvább. Én nem adnám, sonkát is csak úgy 1,5 éves kora után tervezem.

Eszter!
Allergiás oldalakat köszi! Nekem is vesszőparipám az allergia, bár én nem vagyok allergiás, csak a férjem enyhén, de az esküvőig azt is eltitkolta. :twisted: Narancsot sajna nálunk már muszáj volt, mert más nem jött be kaki-ügyben, nekünk az olaj sem. Vízzel csak azért higítom, hogy a gyomrát ne marja.

Babetta!
Anyudék kocsiját sajnálom, de ez bárhol előfordulhatott volna. (Tudom, de mégsem bárhol fordult elő). Szomszéddal már rendeztétek? Szüleid nagyon ki vannak bukva?

Annácska!
Petinek gratula az átaludt éjszakához! Székremászás: :shock: Azért nagyon ügyike, hogy már ez is megy neki!

Era!
Martin biztos, hogy nem tud fölmenni a lépcsőn? Csak mert Keve még nem is jár, de két hete apósnál fél perc alatt fönt volt az emeleten. :shock: Persze mögötte voltunk, de nem segítettünk, és vagy ötször megmászta, aztán belefáradtunk, és nem engedtük többször. :D Karácsonykor is mászott már Anyuéknál, csak ott nem szoktuk neki hagyni.

Petra!
Körömvágás nekem már nem is megy egyedül, Kevét szó szerint le kell fogni. Álmában is próbáltuk, de rögtön felébredt, és kezdődött a cirkusz.
Azért ha mégis ráérsz, gyere máskor is. :)

Rólunk: Keve "szókincse" szépen fejlődik. Legújabb szavai: tetet, néha sikerül a tecet (tetszett), leset (leesett), kit-kat (tik-tak). Ez utóbbit akkor használja, ha meglát egy órát (bármilyet, bárhol). Rámutat, és mondja. Ha óra nincs, csak eszébe jut, akkor a testével billeg ide-oda, úgy tik-takol. Nagyon jópofa! A szavakat (mindig a pár nappal korábbiakat) még mindig hajnalban gyakorolja. Fekszik, és mondogatja bele őket a sötétbe, aztán visszaalszik. Mostanában ha bármilyen köszönést hall (szia, viszontlátásra, jóéjszakát) elkezd integetni.
Elfelejtettem megköszönni a szülinapi buli kaja ötleteket. Köszi. Én is hidegtálakra gondoltam. Férjem ma megmondta apósnak, hogy nem szeretné, ha hozná az új nőjét. Alaphangulat meglesz a bulin. :roll:
Van valakinek frappáns nászajándék ötlete?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Petra!
Angi nagyon csini nagylány, és a fülbevaló is jól áll neki. Kiemeli a szép szemeit. :) Bulik tényleg jók lehettek!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Nem vesztem el, csak mire idejutok, addigra álmos vagyok, és nincs erőm írni csak olvasni.

Szülinpos babáknak SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Szorulásról: Nekünk is volt, mi is ettük egy hónapig a laevolac-ot, szerintem attól lett kiütéses, merthogy tejcukorból van. Hatni nem igazán hatott. Aztán kb egy hónapja megtanult Tünci cumisüvegből inni, eddig nem tudott. Azóta kb fél lityi babateát megiszik egy nap, azóta van rendes kaki. Mi sajnos a csőrös pohárról szokattuk át a cumira, mert már nem bírtam nézni, ahogy kicsi, kemény, fekete golyókat ereget szegényke sírva. Hozzáteszem azóta is szopizik rendesen, maximum ha esetleg én nem vagyok (iskola és vizsgák), akkor kap egy kis teát és nem sír utánam.

Szalámikról: nekem a gasztrón azt mondták, hogy egyedül a pick szalámiban nincs tejpor, vagy egyéb tejalkatrész, úgyhogy én nem adok Tündinek semilyet. A férjem keresztapja csinál házi szalámit, csak az meg elég paprikás, de majd olyat fogunk enni valamikor. Egyébként az maximálisan igaz, hogy hulladékanyagból van a virsli, a párizsi. Van benne szója, bőrke, és a legújabb, amit olvastam: szalonnabőrke-por. Egyszer megnézném élőben hogyan néz ki.

Rólunk: Tündike két napja nem kel éjfél körül, csak négy felé. Tiszta hepi vagyok! Most úgy néz ki az éjszakánk, hogy este többszöri szopival elalvás, aztán négy felé szopi csukott szemmel, aztán reggel hat felé szopi, és anya győzködi, hogy márpedig még alvás van. Aztán reggel nyolc-kilenc között kelünk és akkor megint szopi. Aztán legközelebb ebéd előtt van szopi, utána estig még egy-kettő.

Tündiről egy közeli:
Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Vali!
Nagyon jó a képek, annyira édes Aliz. Milyen ízű volt a torta?

Meli!
Én sonkát már adok Martinnak, és nagyon imádja. A vajas kenyérről leszedi és csak úgy magában benyomja.
Persze, megpróbálok, mindig jó minőségű sonkát keresni.
Szalámit még én sem adnék.

Edit!
:-(( Nagyon összetörte? Mit csinált, tolatott?

Vpetra!
Végre, hogy itt. Jó nagy buli volt. :-) Látom Angi és élvezte.

Angi, Vok!
Én a Dél-pestiben szültem, ráadásul az ügyeletesnél, mert a fogadott dokim nem ért oda. Azon kívűl, hogy a lábtartót a takarítónőnek kelett fogni a szülés alatt, hogy ne csukodjon össze, csak jót mondhatok. Bár, a kórház rossz híre miatt én is f@stam, de kellemesen csalódtam. Igaz, terhesgondozásra,és egyéb vizsgálatokra nem oda jártam.
Egy dolog ami k@rvára nem tetszik: a babát csak üvegfalon keresztűl lehet megnézni a rokonságnak, még az apának is. Bár, mi ezt a 4 napban, ügyesen megoldottuk, mivel 1 ágyasban voltam. :wink:

Ildi!
Köszi, megkaptam.

NATASÁT ISTEN ÉLTESSE!!!!!!!

Megnéztem, az útvonaltervezővel, hogy mennyivel hosszab az út BKV-val, elég vicces lett az eredmény:
Útvonalterv: XXIII. ker-ből Gödöllőre BKV-val
1.
Felszáll: Szent László utca 923 éjszakai busz 6 megálló
Leszáll: Dél-pesti autóbuszgarázs
2.
Felszáll: Zádor utca 994 éjszakai busz 8 megálló
Leszáll: Pestszentimre, központ
3.
Felszáll: Pestszentimre, központ vá. 950 éjszakai busz 54 megálló
Leszáll: Újpest-Központ
4.
Felszáll: Újpest-Központ 996 éjszakai busz 41 megálló
Leszáll: Imre utca
5.
Felszáll: Mátyásföld, repülötér GöDöLLőI hév 15 megálló
Leszáll: Gödöllő, Palotakert

Összesen 78.561 km
min. 7 óra 01perc

Szóval, ha holnap hajnali 3-kor indulunk, 10-re odaérünk. :D :D :D
Amúgy kocsival, 40 km és szerintem max. 1 óra.

Mindjárt visszajövök

KépKép

KépKép
lingelera

Kövecske!
Mi pénzt adtunk befőttesüvegben, amire házilag gyártottunk matricát. Az övegbe összetekerve tettünk ezreseket, meg ikeás üvegkavicsokat, meg egy csomó fényes egyforintost. Elvileg itt a matrica képe:

1174432261.93.pdf

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Kövecske!
Martin is profin lépcsőzik felfelé, de mire itt így felérünk... :wink:
Kép
Lefelé, meg háttal jön és félek, hogy lefejeli az éleket. :?

Livi!
Tünde baba, nagyon édi a fogaival.

És még egy ma esti kép :shock: :shock: :shock: :
Hajrá..péntekig, meg kell háromszorozni a születési súlyom... (13,2 kg) :D

Kép

Jó éjt
Era

KépKép

KépKép
lingelera

Livi!
Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Köszi! A sógornőmére lehet, hogy ez fog menni, de lesz még egy, az baráti, arra is várok még ötleteket!

Era!
Lépcső tényleg durva (apósnál fa van), viszont nagyon szép! :)
Martin gyönyörű, és hatalmas! Milyen magas?

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok

Natasának NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!! :) :)

Ma nem tudom meddig ,tudok írni, mert kimaradás lesz a neten.

Szóval ,holnap készülünk.

Anna ha más nem veled reggel beszélünk. :)

Eszter
Mennyit fizetsz a matizra kötelezőt?

Kocsi: a szomszéd rendes hapsi, nem volt vele gond. :) Csak anyámat féltettem ,nehogy szívinfarktust kapjon. De estére már lenyugodtak és engem vigasztaltak ,hogy nem rágódjak ezen .

Vali
Nagyon jók a képek. :)
Király a torta!!!! :D :D :D
Levi is ilyen ajcsit kapott. :wink:

Petra
De jó ,hogy írtál. Nagyon szép a lánykád. :)
Nem jöttök mostanában haza?

Era
Nem nagyon . De sok az utána járás ,főleg hogy céges a kocsijuk és így hosszabb ideig tart. :evil:
Na azért ettől van rövidebb út is. :D :D :D

Lidke
Én is ilyen ajándékot adtam, Livi ötlete alapján, és nagyon tetszet nekik. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Natika: Első szülinapod alkalmából Isten éltessen sokáig! Az előtted álló hosszú esztendőkre sok boldogságot kívánok :)

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jóreggelt! :D

Hátha hagy most a csaj egy kicsit irni... :D

Meli!
Lehet, hogy én érzem félre a hangsúlyt a Melittának irt üziben, de szerintem egy csöppet erős volt, ahhoz képest, hogy ő csak a véleményét irta le.
A kérdésedre a válasz kb ugyan az, mint a többieknél: vagy háztáji, kevés fűszerrel, vagy inkább semmi. A sonkával nekem az a legnagyobb bajom, hogy éltakéban sós páclében tartják és én nem szeretnék még jó sokáig annyi sót adni Hannának. de ugye nem vagyunk egyfromák. :D És ez igy van jól. Alapvetően 1 éves kórtol hivatalosan majdnem minden adható. Én még egy csomó mindent nem fogok adni Hannának, de ez megint más kérdés. Van olyan ismerősöm, akinél a 11 hónapos gyereknek a kedvenc kajája a májkrém... Hát, ő eddig se nézte,h ogy mit ad a gyereknek, de azért engem kirázott a hideg... csak 1x kell elolvasni,h ogy mit akarnak nekünk eladni és elmegy az ember életkedve is tőle... Pedig nagyon szeretem a májkrémet. És mivel eddig nagyon odafigyeltem arra, hogy mit eszik Hanna, nem ezzel akarom elrontani. A bölcsiben meg szerencsém van, mivel megmondhatom, hogy mit ne adjanak Hannának... Hát, meglássuk.

Hosszú lett, bocsi.

Era!
Uhhh! Durva lépcső!!!!! És ilyen vezetne a tetőtérbe is????
Jajjj, de jó! :D Talizunk holnap! :D:D
Martin egyre jobban rád hasonlit. :D

Petra!
remélem gyakrabban jössz majd, nem csak Angi szülinapjain! :D

Lidke!
Na, akkor ti nem sok bolti husit ettetek, gondolom! :D:D:D
Virsliből melyiket volt szabad otthon enni? Érdekelne nagyon. :D:D

Na, eddig tarott az irás...

Ildi megyünk holnap!!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Végre én köszöntöttem fel valakit elsőnek. Juhééééé :D :D :D :D :D :D
Csak az a baj ,hogy nem tudok képet rakni. :cry: :cry: :cry:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Natika: Első szülinapod alkalmából Isten éltessen sokáig! Sok boldogságot kívánok :)

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

(Bocsi a duplázásért, de az előbb sz@rul töltöttem fel a gif-et :evil: :roll: )

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Köszike-köszike, nagyon cukik vagytok, :D :D :D

de most ébredt a kiscsaj, megyek fel hozzá, aztán jövök, puszi :D
vas

Reggelizik a csaj...

Natinak nagyon boldog szülinapot kivánunk! Holnap majd személyesen is. :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Drága Nati,
nagyon boldog első szülinapot kívánunk Neked!!
Jó bulit! Kép
angi79

Köszike!!! :D :D

itt van egy ilyen volt-ilyen lett fotósorozat :D
2006.03.21
Kép
2006.03.22
Kép

2007.03.21
Kép
vas

és végezetül Olivér művészi alkotásai: :D :D

napocska
Kép

emberke
Kép Kép
vas

:) NATIKÁNAK Nagyon boldog első szülinapot :)

Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

vali, annyira aranyos Alíz a képeken, tényleg nagyon ijedőset vág a tüzijátékoson, de nagyon édes.
Mazda 5-ös annyira nem játszik be nálunk, olyan kéne, aminek hátuk 3 különálló ülése van, vagy van + 2 ülés még hátrébb.
Megnéztük az új WW Touran-t, 6,7-ért kaptunk árajánlatot :roll: :roll: :roll:
Asszem, ottmarad :shock:

találtam dagesz képet magamról, de csak privibe küldöm el(itt már fennt volt egyszer, nem akrom mégegyszer kirakni :roll: )

Perta, nagyon édes lett Angi is, cuki a fején a kis 1-es feliratú fejdísz.

attól, hogy az én lánykám 1 éves lett, semmivel nem eszik másabbat, mint pl. 3 hónappal ezelőtt.Próbálgattam vele kóstoltatnie ezt-azt, d eneki nem kell.Sőt, még a darabos se megy neki. Továbbra is a pépes kajók csúsznak.Banánt elharapdálja, meg a babakekszet, is, hamlet-ot adtam neki tegnap, azt is szerette.
De semmi más.
meli, és még várnék a felvágott, virsli....stb dolgokkal.
Érdemes lenne megnézni Levnete bőrét, aki lazán evett ilyenket ennyi idősen, szerintem attól csúnya a bőre.
Kicsit rücsis, és olyan , mintha faggyú lenne benne, vagyis az van benne, ki lehet nyomni :roll:

Era, tényleg meredek ez a lépcső. :shock:
A miénk fából van, kicsit"puhább", ha esik :roll: (de szerintem tök mindegy, honnan esik, az akkor se jó.
Szuper volt a bkv-s útvonaltervezés.DE minek ehhez újpest központig menni????
Meg 7 óra altt ideérni :roll: :shock: ?????

Figyu, csajok, mégegyszer elmondom, hogy KICSIT FIKÁSAK A GYERKŐCÖK.Tegnap is írtam.
De szerintem ez nem fertőző.
Gondoljátok meg, hogy így is eljöttök-e.
Én szívesen várok mindnekit.
Tényleg Era, Angit Csepelről nem tudnád elhozni????? :D

ANITA????????
mit mondott az urad?
Jöttök Gödöllő fele????? :D :D :D

vas

Barti, köszi a Gerlitzen-es infót, de 1200 euró az nagyon sok lenne érte. :roll:
Csak tényleg akkor lenne jó, ha többen megyünk.
De most csak mi mennénk.

köszike :D

Vali, Leventének volt tegnap nyílt nap a suliban, ott voltam matek-ének órán.Nagyon jó volt. :D
Aztán az uram nem ment be dolgozni, így kicsit soppoltunk Pesten.
A mocsok időben nem voltunk kinnt :D
vas

Natinak boldog szülinapot!!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Én csak feltettem egy kérdést és fejbe lettem verve érte :cry:
Nem azt írtam, h adtam, adok, hanem azt kérdeztem ha adnék mikortól lehet és mit?
Merhogy ez egy táblázatban sincs benne.
Erre nem kaptam választ, de alkotó elemekből rendesen fel lettem világositva.
Sonkát meg nem és akarok adni.
És olyan dietetikus választ is találtam a netten, aki szerint a bébi joghurt és a Danonino, Aktivia stb között csak árbéli különbségek vannak.

No mindegy.
Vegyétek úgy hogy itt sem jártam.
Vendég

Natika, boldog szülinapot!!!
Vendég

Meli!
Már nehogy megsértődj egy olyan dolog miatt, hogy valaki leirja a véleményét! Senki se irt szerintem sértőt rád nézve!
Mindenki azt irta, hogy Ő nem adna, nem azt,h ogy te miért akarsz adni! Inkább olvasd el, hogy mit irnak a csajok. Egyébként kaptál választ. A legtöbben 1,5 éves kort irtak.

Eszter
Kép
Kép
vok

Nos

Meli dehogy lettél fejbe verve!
Már megint túlreagálod!
SENKI NEM AKAR BÁNTANI!

Velünk
Két nagy hír:
Átalusszuk az éjjszakát!!
Reggel hatkor kel Áron már két napja!

...éééésss négy fogunk van!!!!
amit sajnos tegnap beütöttünk vérzett is és tiszta lila az ínye! :(
Remélem nem lesz semmi maradandó nyoma! :(

Áron itt pusztít mellettem és lassan mennünk is kell!

Még annyit, hogy....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Meli
Ne sértődj meg légyszi. Én veled vagyok :)
Én se vagyok az a bio dolog erőltetős, bár eddig szinte azt kapott. Na nem azért, mert annyira lestem, hogy bio legyen ,kaptam a családtól innen onnan ,és ha adok neki 1 szelet párizsit nem hiszem ,hogy bele fog halni” már kapott egyet. Én se akarok neki rosszat, de a nagy óvásnak az a vége, hogy 10x olyan allergiás lesz. Na azért nem tömöm olyan dolgokkal, de szerintem ez kicsit túl van lihegve, mint a szopi téma. Na ezt most nem igen sikerült leírnom normálisan holnap szóban beszélhetünk róla, de így nincs értelme, mert nem fogok oldalakat írni. Én se szólók annak, aki máshogy csinálja, mindenki azt csinál amit akar. Írjatok nyugodtan nem fogok megsértődni. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Alíz babának és Anginak!! boldog szülinapot!!

Isten éltessen benneteket nagyon sokáig! :)

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Meli: én pulykamellsonkával fogok kezdeni majd Lizánál, de majdcsak 1,5 éves kora körül, és akkor is olyannal, amin látszik, hogy tényleg húsból van. Utána idővel kaphat mást is.
Én, mióta gyerekeim vannak, tudatosabban nézem, miben mi van. Így pl a párizsit lényegében teljesen száműztem.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszter
Válaszolnál a kérdésemre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Kövecske
Baráti nászajándékba én szoktam adni üveg bort felcímkézve a pár fotójával, nevével esküvő dátummal egyéb jópofasággal...
pl.: Tokaji (szomorodni helyett) vidámodni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
stiftes ragasztóval érdemes felragasztani vagy lisztből főzött ragasztóval...

megyek mert nyivák van... rémes....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Illetve... saját személyreszóló fotóalbumot is lehet csinálni!

Kép
Kép
Kép
mamacka

még a kajáláshoz...

Anyós tegnap tofut készült Áron szájába gyömni... :shock:
...bár lehet az annyira nem is gázos de megint nem kérdezett meg és szeretnék utánnajárni mielőtt valamivel megtömöm a gyereket...

A kenyeret és a pizza szélét Áron nagyon szereti elmajszolja magában... ugye jól tudom a kifli nem jó mert tej van benne...

pussz tényleg megyek....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?