Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Timi, jöhettek, meghivtam mindenkit a fórumtalira, akkor főzünk valami finit kollektivan a konyhában :lol:
Egyébként nem nagy konyha, azért tudtuk igy berendezni.

Ja, és tuti jó Majci cipője!

Nálunk akkora vihar volt, hogy a felső teraszról lefújta a nyugágyat a szél az alsó terasz pergola fedésére...mondjuk felül még nincs korlát :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok!
már mindenki alszik, mi?
sebaj: gyors beszámoló és reakciók:
dokinál velünk MINDEN rendben, még a vérnyomásom is, ami nem kis cucc, mivel délben voltunk! Apuka rosszabbul viseli, mint mi ... szegény. Petra iszonyúan úszkál mindenfelé: most Huba oldalán voltak mindketten, balfelé :shock: :shock: Huba annyira a medencém aljában, h nem lehetett rendesen látni.
lényeg a lényeg, minden okés. utána kis tolmácsolás, baarátnőzés kávézással (jeges koffeinmentes, ahogy ilik), utána zene ünnepe a városligetben és faszán elkaptuk a vihart a fák alatt. :? baromira féltettem a kis szarosokat, h nehogy vmi bajuk legye (még jó, h elég nagy táska volt nálam, azt szorítottam a hasamhoz), jég is esett, hullottak le ágak mindenfelé, alig tudtunk hazajönni...nagyon szar volt.itthon ugrás a meleg habos fürdőbe, kicsi relax Apukával, zenével...eddig. most megyek is alukálni, mert holnap sem leszek.

Zsu, egyik linked jobb, mint a másik. a körtepolc, nekem az jött be legjobban. ;) a pocakod nagyon cuki!!! majd mutatok alulnézetből képet az enyémről. hanyatt fogtok esni :P
fórumtali akkor nálatok? én benne vagyok!

Timi, vihar volt? nekem bejön a fürdőrucid, de sztem a bikini jobb, nem? Anyukám adott nekem is vmi egyberuhát, de úgy éreztem magam, mint egy kékbálna becsomagolva :D

Marek. szarj le mindenkit! ne idegesítsd Magad! majd elmesélem, milyen értelmes arcok dolgoznak a gyámügynél, és talán Te is arra jutsz, h néha nem is olyan rossz, ha békén hagyják az embert. ;)

na, tényleg megyek..
ja, a dinnyére nekem aszonta a doki, h nem túl sokat kellene enni, mert túl sok benne a víz, és az nem megy ki olyan könnyen. sárga okébb, görögöt mértékkel!
jóccakát!
:arrow:

Kép
an°°di

Ma én keltek mindenkit 3/4 10-kor??? Lusta banda! :lol:

Andi, hát nagy mázli, hogy nem lett bajotok, az Index már 8.20-kor hatalmas jégesőről számolt be...ti is tudjátok, hogy mikor kell szabadtéri rendezvényre menni :lol:
Végre beállt a vérnyomásod! És úgy látszik, hogy Petra és Huba már szorosabban is ismerkednek egymással :lol:

Én eddig azt hittem,hogy terhesen nem lehet meleg vizben ücsörögni, mert meginditja a szülést. Ez hülyeség? :roll:

Timi, bikini sztem is jobb, láttam képen egy barátnőmet egyrészes fürdőruhában terhesen, percekig röhögtem :lol:
Ha a bikinire kötöd a kendőt, az ugyanolyan jó,nem?

Ma nem nagyon leszek, mert Apukának ma van a szülinapja és elviszem ebédelni a kedvenc éttermébe.

És igen, fórumtali nálunk lehet, Júli 1. hete szabad. Mindenki irja meg,hogy tud-e jönni és az időpont jó-e.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok
ha 20 kilóval kevesebb lennék valszeg jobb lenne a bikini,így meg visszapöndörödik az alsója a hasam alá,nagyon szép látvány :-)plusz fél mellem kint van.
de az egyik bikinim úgyahogy jó meg lesz ez a fürdőruckó.Majd meglátjuk melyik lesz kényelmesebb.

Ez a hülye vihar nem ért ide rendesen még egy kis nyamvadt eső se volt,most csak 28 fok vana szobába,éljen :evil:

Zsu
Majával nem mertem fürdeni ,Bibivel végig fürdök ésnemhideg vízbe :oops: ,de amikor Maját túlhordtam próbálkoztam én mindennel ami létezik, forró fürdővel is teljesen hatástalan volt.
Vendég

Sziasztok!

No gyorsan bekukk, este nálunk hol volt áram, hol nem volt...
De reggel se TV, se internet (béna voltam és nem tudtam újraindítani, majd a párom)!

Állítólag a fél városban (Veres) nincs áram,nálatok Zsu gondolom van!

Fórumtali nekem OK, de lőjük be előre a napot, hogy ne szervezzek rá!

Andi, tényleg jó, hogy nem lett bajotok, amúgy én is pocakot féltettem, még a házban is... :oops:

Móni. egy kisebb esővel én is beértem volna!

Jutta

KépKép
jutta

Andi!

Nekem pont a vizesedésre mondták - dietetikus + nőgyógyász -, hogy egyek sok gyümit, főleg dinnyét :shock:

Jutta

KépKép
jutta

megjötta fürdőruci,nekem tetszik :-) még simán fér bele poci is,ha már fotóztam mutatok pár képet

Kép
Kép
Kép Találtam a kocsinkhoz tartozó mózest :-)
Kép Majci és a csoki puding

Jolka
gratula a második kukishoz úgy látszik a párjaink "csak egyfélét tudnák csinálni"

Nekem már kifeszíti magát a bordámig a baba :shock:
Vendég

Halihó

Máris vagyok!!! Hozzánk elért a vihar tegnap, de megvártuk szépen a vendéglőben a végét és hazamentünk....De olyan jó volt utána a levegő!!! :lol: :lol: :lol:

Mondjuk elég félelelmetes volt, bátor, aki egy fa alatt húzza meg magát ilyenkor!

Móni
Anyukámnak én sem köszöntem meg 15 évesen a kaját, de idegen helyen egy kicsivel talán udvariasabb és segítőkészebb voltam....remélhetőleg csak nevelés kérdése....., persze még sose neveltem, úgyhogy nem tudhatom. Az egyetlen próbálkozásom Olga volt, a kutyi, de ott sajnos csődöt mondtam :oops:

Fórumtali nekem oké, de csak péntek, szombat, vasárnap érek rá, a többi napon órám van..... :cry: Persze nem kell hozzám alkalmazkodni, döntsétek el....

A tegnapi éccakám megint rövid volt, úgyhogy megyek és ledőlök egy kicsit.....aztán lehet takarítani, utána meg mehetek Halasra, mert az uram érettségi banketten van és kell neki egy sofőr....

marek

Szép napot mindenkinek!

Kissé eltűntem ismét... Elhavazott a meló, de sebaj, most már kezdek kimászni a csokoládéból...

Gyors helyzetjelentés:
Ma délelőtt meglett az AFP eredmény: MOM 0,8 Ng/ml: 28,2.
Kissé kétségbe etem, mert dokim szerint ez a MOM érték kicsit kevés. Utána olvastam, nem kellett volna. Olyan sírógörcs jött rám, hogy alig bírtam észhez térni. Mit írnak az okosok? Ha alacsony az érték, Dawn-szindróma gyanús... Sajnos volt már példa rá a közvetlen családban, úgyhogy jól megrémültem. Felhívtam az UH rendelőt (nagyon kedves a néni, viszonylag olcsó és DVD-re is írják, összesen 10 ezer Ft. www.ultrahang.com), aki szerint semmi ok az aggodalomra, sokszor előfordul ilyen. Ne izguljak, nyugodtan megvárhatjuk az előtte megbeszélt időpontot (július 2.) MOndanom sem kell, nem nyugodtam meg. Erre felajánlotta, hogy menjek be a Margit kórházba hétfőn reggel, mert a hangomon úgy hallja, jobb lenne, ha megnyugodhatnék. Szóval hétfő. :roll:

Megyek, visszaolvaslak titeket, nem ígérem, hogy megszólalok még. De hétfőn jelentkezem.

Szép hétvégét mindannyiótoknak!

Kép
ciko

Elküldve: 2007 Máj. 05 Szombat - 0:11

Marek ezt hogy csináltad????
Vendég

most már a jó dátum van ott :-)
Vendég

Ciko

NYUGI,ez egyáltaán nem alacsony afp,hidd el én már csak tudom :-)
Ha utána olvastál azt is láttad ,hogy 0,5 vagy 0,7 alatt minősítik alacsonynak.Ha alacsony is max. ennek tudatában nézik a babát ultrahangon.Maja 0,56os afpvel született teljesen egészségesen,pocaklakóval produkáltam 0,33-0,36,0,48 és 0,8 as afpét amire végül azt mondták teljesen okés már.Sok mindentől függ az érték :-)
RELAX
Vendég

Hát csajok, ez a vihar! Jutta! Ugye-ugye! Én eléggé be voltam tojva: a szomszédban a kerti pavilonokat összetörte, faágakat tört le (reggel nem győztem kerülgetn!), szval gázos volt!
Marek, én nem csak az anyukámnak nem köszöntem meg a kaját... De tudom, én vagyok itt a legkomolytalanabb- állítólag! Na majd személyesen is meggyőződhetsz róla, mondjuk a talin!
Fórum-tali: gondolom hétvége a legjobb mindnekinek! Mondjuk júl. 1-én én még Lengyelországban leszek! Na döntsetek, nekem mindegy, alkalmazkodom. Biztos, h akartok főzni? Mer' én majd mindennap főzök itthon- nekem nem valami nagy szórakozás! (De szívesen eszem azt, amit Ti főztök! :wink: )
Mondjuk, ha kerti parti lesz, akkor szívesen viszek valami bepácolt husit, muffint, ilyesmit! Zsu! Találd ki és szólj! Batyusbuli legyen, ne mindent Te rakj az asztalra! Sőt! Én ahhoz ragaszkodom, h nekem mondd meg mit vigyek, oszt parancs, értettem! :wink:
Timi! Komolyan nem értem mit panaszkodsz! Ilyen az alkatod oszt kész- amúgy sztem jól nézel ki! (És jó a sárkányos kendő!)
Ennek a kiscsajnak meg pont olyan szuper kék szeme van, mint neked! Nekem barna! Pedig mindig kéket szerettem volna! :cry: Mondjuk ilyet! 8)
Te Andi! Azért vigyázz magatokra, nem kell mindenhová nyomulni, ahová eddig is nyomultál! Hát kérem szépen, má' nem egyedül teccik lenni! :lol:

Kép
ermoni

hellóóó

fórumtali nekem is jó bármikor,és az is belefér, h megvárjuk Mónit... ha kibírjuk. én viszem a ropit ;) hehe
most már lépek is, mert majdnem elaludtam hazafelé a villamoson. ma álmos napom van, és a bokám is duzzadt. tiszta ödipus :twisted: (na, remélem, erre jól emlékszem... görög drámákból mindig jó voltam :D )
délután sztem még jövök, sőt, lehet, h este is, ha ugyabár mára is vihart mondtak. majd múzeumozunk holnap iccaka legfeljebb...

Timi, tényleg jó a fürdőruha és a kendő is klassz!! és Maja is olyan cukipofaaaa (vmi hasonló kislányt bevállalnék én is).

Móni, színes kontaktlencse? csak az élmény kedvéért megérné, nem? ;)

na, tényleg :arrow:

Kép
an°°di

Móni
aranyos vagy ,de nem véletlen van ám fekete és hosszú kendőm,azt képzeld el ,hogy alapban a az alsó és a felsőtestem között két ruhaméret van,szal ne akard hogy megvillantsam sexi combjaimat,mert elsírod magad :-)

Azt néztem a képeken,hogy Maja szemszíne is váltzó kék,van amin rikitó égkék a szemünk,van amin meg szabályosan szürke.És én meg mindig smaragdzöld szemeket akartam,mert a barátnőmnek olyan szépek voltak,ő meg persze az enyémeket akarta főleg sírás után :-)

Jah még mindig ez a kaja köszönése,hát megmondom őszintén én soha nem köszöntem meg otthon kaját,idegenbe is csak nem rég,amikor tényleg úgy éreztem,hogy illő.De én otthon minek köszönném meg,nekem se köszönik meg ha csinálok valamit.Mondjuk én alapból szemtelen fajta vagyok :-)
Vendég

Basszus, én nem féltem a terhelés eredményétől, hát ennek köszönhetően sz*r is lett. Akkor most mi van. A védőnőm szabadságon, a másik elmondta, hogy mit nem ehetek, hurrá, most már nem kell hízni!!! :evil: :evil: :evil:

marek

és dinnyét akarok!!!!!!

Gabi
tudsz vaalmi jó dinnye lelőhelyet???

megrendelted a cuccokat Ádinak?
Vendég

Marek
sajnálom,mennyire rossz????
Vendég

az első az jó, a 60 perces 9,5 (3,9-7,8), a 120 perces 7,1 (3,9-6)

marek

7,8 7, 8) helyett....nem tom hogy csináltam
marek

Valami link, hogy mit ehetek? Timi neked már volt ilyen gondod nem???

marek

na figyi,ez azért nem olyan magas,gondolom ezt mondták is :-)nem ettél elötte való nap valami édeset?az is befolyásolja az eredményt.Írt valami diétát a védőnő?hogy hány gramm szénhidrátot ehetsz egy nap?
http://web.axelero.hu/cyk265/body/et.htm
http://old.lowcarb.hu/ch_table(1)ch_table_0_0_0.htm

Ez nagyon jó oldal
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/terhcukor2.htm

Azt hiszem én 150 grammot ettem akkoriban,nem volt összeállított diétám,kiírtam,hogy miket szeretek az alacsony szénhidrát tartalmúak közül és azokat ettem.
Vendég

Marek! Csak semmi pánik! Sztem nem sz*r, csak határeset!
www.inetcom.hu
Nekem a terhességi diabéteszre ezt dobta ki elsőre a kereső, és úgy tűnik értelmes a csaj. aki írta és gyakorlati tanácsok is vannak benne!

Kép
ermoni

Timi! Megelőztél! :wink:

Kép
ermoni

jaja ez egy nagyon jó oldal :-) van ott mindenféle :-)
Vendég

Sziasztok!

Marek, no para - 5 perc alatt kiképeznek a lányok! 8)

Csajok, holnap 2 számjegyűre váltunk Dorkával! :lol:

Megyek lagziba, előtte meg kozmetikushoz, úgyhogy nem igen leszek...
Zsu nincs vmi Veres környéki jó fodrászod, akihez last minute be lehet ugrani?
Vagy Ciripke neked gödöllői?

na ma csak sárgadinnyét nyomta, meg egy fél szendót, remélem nem híztam ettől is! :roll:

Ja és aki még a cukros cucc előtt van, előző nap délután már csak módjával enni szénhidrátot!!

Jutta

KépKép
jutta

Még valami:

Legyünk praktikusak fórum tali ügyben:

Akkor úgy tűnik inkább a hétvége és így a július 6 - 7 - 8 lehet a nyerő!

Kinek melyik nap és melyik napszak jó?

Zsu, nálatok akkor lehet (vagy a hétvége már nem jó?)?

Utána összegezzünk és hirdessünk eredményt!

Jutta

KépKép
jutta

Köszi szépen!!

Egyébként még csak a férjem látta a papírt, ő hívott, hogy nem teljesen jó....de ezek (főleg a 60 perces) eléggé távol vannak a határértéktől, nem??

Elmondta az ismerős védőnő akivel beszéltem, hogy mit ne egyek és hogy menjek be hétfőn reggeli után és megmérik. Meg mondta, hogy keresgéljek diétákat, meg étrendet az interneten.

Csak nekem ez azért gáz, mert nekem már van egy autoimmun betegségem, ami nagyon sűrűn együtt jár más ilyen betegségekkel, egyike a cukorbetegség, tehát akár lehetett is rá számítani, csak olyan szar, nem elég, hogy senki nem tudja mi lesz a betegségemmel szülés után (olyankor szokott ugyanis romlani), még ez is....

marek

Marek
szerintem nem vészes eredmény ez,kicsit kevesebb kenyér,tészta,rizs félét eszel majd,ez is olyan mint az afp sok mindentől függhet.Az biztos,hogy ezzel az eredménnyel én nem koplaltanám magunkat Bibivel max. kicsit mértékletesebb lennék.
Nagyon remélem,hogy nem fog romlani az állapotod a szülés után,ha császároznának az nem lenne nektek jobb?

aza link amit utoljára feltettem nem cukros csak babás :-)
Vendég

Asszem elmegyek lefekszem egy kicsit, próbálok megnyugodni, aztán majd jövök, ha jobban leszek, most már fáj a hasam, minden bajom van, ideges vagyok...na.

Mondjuk én nem tudtam, hogy terhelés előtt érdemes kevesebb szénhidrátot enni, bár kenyérből eddig se ettem sokat, viszont imádom a tésztákat, most majd legfeljebb kihagyom...

marek

Jutta!

A bolt mellett van egy új fodrászat ahol még nincs teltház. De lehet, hogy már későn megy az info.

Csajok, olyan napom volt!
Reggel nagykerben voltam a gyerekekkel, utána hazafelé hív a kolléganőm, hogy beteg a kislánya (kórház már majdnem befigyel!), be tudnék-e ugrani. Gyorsan haza, ebéd, elmentünk a grafikushoz aki a szórólapot intézi és holnap megy nyaralni (most hozza majd a kész cuccot), utána gyorsan be a boltba. Gyerekeknek megágyaztam a földön és el is aludtak. Majd 2 órát aludtak, szerencsére pont nem jött senki. Áraztam az új cuccokat mint a hülye. Utána felébredtek, randalíroztak. Bejött 3 "nem fehér bőrű" majd besz@rtam, hogy mit fognak lopni, közben a gyerekeim ordibáltak. Bejött még kettő. De otthagytak 20e-t. Amúgy is izzadtam, de addígra mindenemről folyt a víz. Nincsenek előítéleteim csak rossza tapasztalataim!
Aztán végre vége lett a napnak, elmentünk vettünk egy fél grillcsirkét és itthon jól bezabáltunk! Már csak vegetálok, gyorsan benyomtam a minimaxot, férjem próbál a hobby metálzenekarával, mindenki csináljon amit akar!
Anyukám elhozta a cukor-leletemet, azt mondja minden ok!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hajni, szerintem fiús mindkét hasad!

Zsuzsa, nagyon szép a pocid meg a konyhád!

Egyébként a saját hasamon én abszolút látom a különbséget mikor lányos meg mikor fiúsak! Szóval nálam is bejött a mende-monda.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok!
na én mára annyira elfáradtam, h egész délután aludtam. egy telefonhívás ébresztett csak fel olyan f6 felé...

terheléses cukor: nekem is mennem kell kb 3 hét múva, és a humánus módszert alkalmazzák: egy zsömi és egy pohár tej reggelire (a doki külön rámszólt, h n egyek cukros buktát... mintha ugye...)

Marek, ne izguljál már (ezt együtérzően írom ám!!)! jót tett a pihenés? meg az is lehet, h nem ártana egy kicsit lazítani, nem? ne feledd, h már nem egyedül csak Te vagy ;)

Timi, Móni, Jolka.. h nektek mindig van egy pöpec kis link a tarsolyotokban. hűűűű :D :shock: 8) :wink:

és nagyon megdicsértek megint a tolmácsoláson, és az is lehet, h akarattalanul "kigolyóztam" a haverom, aki eddig itt tolmácsolt. totál bejött nekik, h ilyen nyitott és érdeklődő vagyok (ugye, Amanchich Trivulzio? :D ).. és megmutatták, hogyan kell profin felvenni egy babát, és láttam a tuti olajozós-tisztítós és fürdetős módszert is, és inni adni és közben jelzéseket fejteni si tanultunk/-tam baromi érdekes volt, 10 cuki nővel a világ minden tájáról (Új-Zéland, El Salvador, Svájc, USA, Franciao., Holland, stb.)... és még pénzt is kapok érte.
szeretem a munkámat!
:D

Kép
an°°di

ja, és Ciripke, klassz :) örülök, h minden okés a cukorral. gratula ;)

Kép
an°°di

na, tessék. erre sehol senki. akkor megyek Apukázni
holnap sztem leszek
:arrow:

Kép
an°°di

Csak még egy gyors bejelentkezés.

Az ebéd mellett shoppingoltunk is egyet, na még nem babaholmikat, csak magunknak rucikat :lol: Halálosan elfáradtam, nem élek :shock:
Viszont bementem egy Baby Planet üzletbe, kicsit megnézegettem a babakocsikat, de annyi féle van, hogy 5 perc múlva zsongott a fejem és kirohantam.

Jutta, nálunk csak tegnap este maradt ki az áram pár percre, nem tudom ez miért van minden viharban. Pesten ilyen sose volt.
Sajna fodrászt nem tudok, annyira Pesten élem az életem, mindent ott intézek.
Tényleg, te hogyhogy Kistarcsán fogsz szülni? Mi oda tartozunk, vagy ott találtál jó orvost?

Tali: hétvégén már Apuka itthon lesz, szóval a péntek jobb lenne nekem. Az jó mindenkinek?
Én se gondoltam komolyan, hogy főzünk, mindenki hoz valamit, ami nem romlandó.

Marek, sajnálom, hogy szar lett a terheléses eredményed, de azért kérd ki a védőnő vagy a dokid véleményét, hogy mit egyél. Kicsit én is olvastam róla, azért ez nem játék. De lehet, hogy túlságosan vészmadár vagyok :roll:

Ciko, nálunk 0.9 Mom alatt volt alacsony az AFP. Tarkóredő jó lett? Az AFP egyébként nagyon sok esetben ad fals pozitiv eredményt. Nem javasoltak amniocentézist?

Móni, én mindig megköszöntem a kaját, minket igy neveltek :lol:

Timi, tetszenék Neked, az én szemem zöld :lol: :lol:

Na jó éjt!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Ma megint lehúztunk a Balcsira, hatalmas volt a forgalom, jól elfáradtam. :?

Cikó:
nekem 0.7 MOM lett az afp, de nálunk ilyen tripla tesztet csinálnak, ott minden negatív és 1:10000-hez az esély, szval senki nem szólt rásemmit, h alacsony lenne vagy mi. Most elkezdtem parázni. :oops: :oops: :oops:

Marek:
sztem sem vészes a cukrod.

Tali:
mi 8-án indulunk Olaszba 1 hérte, meg ugye én vidéki vagyok, Pesten meg nem merek vezetni ( nyuszi vagyok naaa) így én kihagyom. :cry:

Na csajok, most lányos vagy fiús a pocim???
Ez nemér.........
Vendég

Jolka, megtennéd nekem hogy megnézed ezt a babakocsit és véleményezed?
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

A Baby Planet-ben a Hauck babakocsik mind beszer áron vannak, ez konkrétan 53.000 helyett csak valami 36.000.

Bocsi,hogy már megint Téged nyaggatlak, de Te olyan jó tippeket adsz :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Köszi Ciripke a tippet, de szétnézk itt Veresen is, sőt lehet, hogy nem variálok, hanem megcsinálom magamnak oszt kész! :lol:

Hűtöm a házat kereszthuzattal! Már csak 20,5 fok van, a végén már fázni fogok! :lol:

Ciko, nekem az rémlik, hogy az AFP-nél sokkal biztosabb a 12. UH-s tarkóredő Down-kór ügyben, ha az rendben van, akkor tuti ok!
Ha mégis aggódsz (családi előzmények) akkor menj el az integrált tesztre, ott sokkal több dolgot néznek és nem annyira veszélyes mint az amnió (bár azt is túl lehet érni, kérdezd a csajokat!!)

Voltam tegnap intim tornán (2. alkalom a háromból) tök jó, már olyanokat tudok csinálni az alsó arcommal (Kriston Andrea így hívja az alsó záróizmokat)! Egész sokáig tartot, és ki volt kapcsolva a mobilom... a párom meg úgy aggódott és lecseszett, hogy máskor PONTOSAN mondjam meg, hogy mi az hogy későn jövök, mert ő már transzban volt!! :shock: :shock:
Olyan cuki volt, még sosem láttam aggódni... mi van? család leszünk? utána simogatta a pocim és mondta Dorkának, hogy féltette! :lol:

No lépek lassan kozmetikushoz!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem írtam, de lusti voltam. :oops: De mindenkit olvastam.

Marek!
Sajnálom, hogy rossz lett az eredmény. De hátha a következő vizsgálatnál jobb lesz. Mindenestre jobb, ha beszerzel a vércukor szint mérőt, (Roche Accuchek Active) ha továbbra is rossz lenne. Ez kb. 10eft, de anno lehetett kapni csak tesztcsíkot, amihez nem kell készülék, és olcsóbb is. Emiatt ne idegeskedj, mert ezen tudnak segíteni, és legalább jobban odafigyelnek rád. Valószínű, hogy szülés után el is múlik.
Mindenestre egyet értek Andival, jobban figyelj oda magadra. Én csak az látom, hogy állandóan úton vagy, sokat dolgozol, lassíts egy kicsit.
Meglátod, hogy hétfőn sokkal jobb lesz az eredmény, addig is a cukrot fogd vissza, gyümibe is van... :?

Ciko!
Szerintem felesleges idegeskedni, az eredményed jó. 0,7-2,5-ig van a normális tartomány. Ha dokid, nem mondott mást, hogy csak egy kicsit alacsony, akkor minden ok. Ha mégis bizonytalan vagy, ismételtesd meg. De úgyis a genetikai uh-n dől el minden. Minden rendben lesz. :)

Zsu!
Köszönöm szépen a meghívást, nagyon kedves vagy. Mi akkor jövünk haza a nyaralásból, és megyünk Anyósék. Tehát én is kihagyom most, majd legközelebb. :D
Babakocsi: Nagyon jó árban van, megéri (de csak 36eft-ért). Ha tényleg nem használod sokat, tökéletes. Bibi? Hogy a húzat nem vehető le, tehát csak a kocsin mosható. Annyira nem nagy gond, mert az enyém is ilyen, nyáron egyszerűen slag alá állítom, és a napon meg is szárad. :) Habosított kerékkel még nem volt dolgom, remélhetőleg nem kopik gyorsan, gondolom terepen nem a legjobb vele közlekedni, mert merev és félő, hogy zörgő hangot ad ki. De ezt nem tudom, mert még nem próbáltam.

Ciripke!
Nem irigyelek, nehéz dolga van a kereskedőnek. De szép szakma, főleg, ha egész nap cuki kisbaba ruhák között vagy. :)

Andi!
Tényleg ügyes vagy. Ezt a tolmácsolást neked találták ki, hisz a téma téged is érint. Szerintem díjazták, hogy egy kismama ment oda, nem, pedig egy férfi, aki nyersen fordítgat, minden érzelem nélkül. Mesélj még, biztos volt érdekes téma. :)

Timi!
Tényleg gyönyörű szemei vannak Majának, kis huncutka. Én ma megyek fürdőrucit venni. :? Kíváncsi vagyok, mit találok. Ma már a nyaralásra vásárolunk be. Hétfőn még gyogyit is íratni kell Manónak, utipatikát. Jobb lenne már hazafelé jönni.

Hajni!
De jó nektek, hogy ilyen közel laktok a Balcsihoz. Már nem dolgozol, vagy kötetlen a munkaidőd?

Megyek mert apa, már kérdezte, hogy nem akarjuk-e ki adni az írásainkat, egy-két regényre való már lenne. :D Férfiak....

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jó napot!

Jutta, szép legyél ám! mit veszel fel? még mindig jó rád az a csini kosztüm, amitől hirtelen drágábbak lesznek a boltokban a termékek? ;) és jó szórakozást!
és Marek is az alsó arcának hívja... bár gyaníto, ez már vmiképp plágium..csak azt nem tudom, melyik részről? :roll: :roll:

vajon Jolka hol lehet? látom bejelentkezve, oszt sehol semmi...

Kép
an°°di

bocs, Jolka... elkéstem...ilyenkor lassan gépelek... ;)

Hajni, sztem lányos. számoljuk a szavazatokat? :) tombola is lehetne... van vmi kívánság egyébként részedről? inkább lány Marcus mellé?

ja, még a tolmácsoláshoz: nagyon érdekes volt, h azt mondtóák, h olyan 6 hónapos kortól nem árt a gyerkeket egy kicsit magukra hagyni egy csomó játékkal (lehetnek sima, műanyag kistálak, karikák, stb. pl. amik az ikeában kaphatók, vagy sima 100 ft-os műanyag boltokban), de persze felügyelőnek érdemes ott lenni, nehogy vmi baj történjék, de hagyni kell a gyereket játszani. és nem beleszólni és -áavatkozni. ez a legnehezebb a szülőknek. (el tudom képzelni). láthatóan fejlődni fognak idővel a játékok, amiket a babák játszanak.
ja, és még ikreknek mondták, h nem jó a szimultán foglalkozás velük. mindenkinek szüksége van egy kis időre, amikor csak Ő van fókuszban. úgyhogy a párhuzamos szoptatást és pelenkázást (mondjuk Anyóssal), el lehet felejteni. ki kell tapasztalni, ki a türelmesebb evésnél v fürdésnél.

Kép
an°°di

Andi!

Az ikres tipp, szerintem is így működhet, tehát nem tandem foglalkozás. Tuti egyik babó, sokkal nyugotabb lesz, addig tudsz másikkal foglalkozni. Legfeljebb neked több energiára lesz szükséged.
Már 6 hónapnál fiatalbb babát is magára lehet hagyni, főleg a másodiknál, nem is lesz máskép. De egy tanács, ha elfogadjátok: Sosem szabad sok játékot adni a gyereknek, egy-két játék elég. Mert a bőségzavarában, nem tud mivel játszani, és megunja. Fel kell fedeznie minden játékot, akár órákig ie el lehet egy-egy játékkal. :)
Tesó járokás lesz, ugyan Manó sosem maradt meg benne, de most muszály lesz. :? Így Manó sem esik rá a tesóra, nem fér hozzá olyan könnyen. :)

Jutta!
Tényleg, szép legyél! És várunk sztár fotókat a lagziról.

Megyek mostmár, mert apa már indulni akar. :D Hurrá nézelődünk....!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

na végre, h elvisznek boltokba!!! szólj, ha láttatok vmi klasszt! :D

én szimplán reggeli. unalmas kis szombatnak indul a mai ;)

Kép
an°°di

Jó reggelt!
Csak gyorsan! Nem nagyon leszek, mert... grillezés lesz délután nálunk, meg nagy most itt a pörgés!
Voltam megnézeni a lengyel vox bútorokat! :? Hát maradok a faktum Rozijánál! Naaagyon gáz volt az a bemutatóterem a cégvezetővel együtt! Rosszul lettem a dohszagtól! :?
Jolka! Babó! Neeeee má'! És mi az, h már itthon akarsz lenni?! :shock: Én elmegyek helyetted! Remélem találsz egy jó kis fürdőrucit és nagyobb kedved lesz Zadarba menni! (Jól emlékszem, ugye?)
Meg ez az "olaszba", "spanyolba", "görögbe". Fú csajok, ezek a szavak nem léteznek, feláll a hátamon a szőr! Magára valamit is adó ember ilyet ne használjon! De komolyan! Amúgy jó nyaralást oda is! (Bezzeg nekünk csak áru jön valahonnan Torino környékéről...)
Jutta, mulass jól és élvezd ki,h az ifjú pár nincs olyan érdkes, mint Te! Úgyis Te leszel a középpontban! :wink:
Andi! Tudtam, h ügyes lány vagy! :wink: Ha közelebb laknál nem úsznád meg a nyelvisi tulajdonos barátném ostromát, h taníts nála! (Tegnap amúgy náluk voltunk vacsivendégek! Hát kíváncsi vagyok arra a könyhára mit szólnátok! Egy tipikus vidéki angol konyhát csináltak! Van vagy 30nm, szval hely is van hozzá! :lol: )
Marek! Én nem stresszelni akarlak, de nekünk van 2 cukorbeteg a közvetlen baráti körben! Egyik pasi (ő 20 éves kora körül lett az), a másik csaj (ő 8 éves kora óta az), és teljes életet tudnak élni! Így Te, aki még csak az árnyékát látod messze magadtól ennek a betegségnek ne parázz! Vannak játékszabályok, azokat be kell tartani és kész! Ez van! Mi is ez a Te autoimmunbetegséged? Tudom írtad már, de nem emlékszem a pontos nevére! Arra emlékszem, h valami ritka... ugye? Nem lehet, h csak találgatnak és jósolgatnak a dokik?
Zsu! Ha hiszed, ha nem engem is udvariasnak neveltek, de az asztal mellett nem volt feszes a rend! Mert minek? (Megjegyzem: attól én még kiválóan és illemtudóan viselkedem nagykövetségi partikon is-akár! :wink: ) És nagyon kíváncsi vagyok Neked hogy tetszenek ezek a vox bútorok! Írd majd meg!
Na, le is lépek, mert be kell pácolnom a husit! :wink:
Jó hétvégét!

Kép
ermoni

Andi:
naná, h a lányos győzzön. Annyi rózsaszínt vettem, h anyagi csőd lenne, ha kuki nőne. :lol: :lol:
Amugy 5 uh-ból 4-en 10000%-ra mondták, h lány, az elsőn mondták csak 16 hetesen, h hátt..izééé, nem látszik, de inkább fiú. :? :oops:

Jolka:
hát, az, h közel a Balcsi, így nem igaz, én vagyok hibbant, h bevállalom :lol:
Amugy 100 km Balatonfüred. :wink: ( az út tiszta kanyar, szerpentin, stval élmény vezetni a csúcsforgalomban a sok idióta között, aki itt előzget. :evil: :evil: :evil: -pedig nekem is ugrott már majdnem a jogsim gyorshajtás maitt, szval nem vagyok az a szütymörgő típus. :oops: )
Dolgozom, de h-sz-p vagyok az irodában, amugy meg itthonról nyomom. Tegnap nem mentem be, mert nem volt olyan dolgom. :lol: Dolgozni a végéig fogok. :wink: De amugy rugalmas a munkám, mivel nincs főnököm. :lol: :lol: Nem alkalmazott avgyok, hanem msz-el, így nincs belepofa, h mikor mit csinálok. Legyen meg amit vállaltam azt kész- :wink:
Vendég

Ja, és akkor mi van ezzel a terhesnőci-találkával? (A férjem már azt kérdezte, h ő is jöhetne-e, mert már nagyon kíváncsi rátok! :lol: De megmondtam, h megtartalak benneteket magamnak! :wink: )
Ez a "Pesten vezetni"? Nekem annak idején egy nagyon jófej oktatóm volt, ő mondta, h nem lesz beírva a jogosítványba, h nagyvárosban, nappal szemben, esőben, hóban, éjszaka nem vezethet! És én így tanultam, ebben a szellemiségben! (Zsu, ugye egyetértessz?! :wink: )

Kép
ermoni

Héj!
Hajni! Azon az úton nagyon vigyázz! Ott sok a baleset is, ha jól emlékszem! Éppen a beláthatóság miatt! Zirc, Veszprém, ugye? :wink: Rég jártam arrafelé! :(

Kép
ermoni

Na tényleg el! Jók legyetek és most csak mértékkel paráználkodjatok! :wink:

Kép
ermoni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?