Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Boscó!
Két zsák kaki? Tyűha! Én is úgy szerettem iskolába lenni azt a két napot, amire lehetőségem volt. Élveztem, hogy szabadságon vagyok. :D

Esztipeszti!
Legközelebb reggel is benézek, ma ráértem volna az Ikeában sétálni, de csak most olvastam! :?

Vanillka!
NÁlunk nics apának beleszólása, viszi és kész! :D

Meli!
Én csak a blogos hozzászólásodra emlékszek. Mi volt a kérdés? Tök égő, de tényleg nem emlékszem! :oops: Szopit sajnálom, de van ezer más dolog, ami ilyenkor következik és ugyanúgy szeretheted általa vagy miatt a gyermekedet, és ugyanúgy melengeti az ember lelkét! :D

Cory!
De jó, hogy az oltott gyerek nem fertőz :) . Én pont emiatt akarom beoltatni a gyereket, mert egyrészt ő se lesz nagyon beteg, másrészt én se szeretnék kipurcanni bele. A férjem 18 évesen lett bárányhimlős és majdnem belehalt.

Mamacka!
Hú, nagyon sajnálom a gépet. Nekem is rémálmom, hogy eltűnnek a dolgaim. Ezért mi néhány havonta kiírjuk Dvd-re a mappáinkat apával. Nekem is van egy mappám, apának is és már Tüncinek is. Oda gyűjtjük a képeit. :D

Boscó!
Én már mernék Tüncinek kakaósat adni, csak egyszerűen egyéb okok miatt semmi kakaósat nem tudok neki adni. :(

Csajok már van három jegyem, kettes :( , hármas :) , és a legutolsó vizsgám ötös :D lett!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Cory!
Hát ami nekem ott figyel a hűtőben ha jól emlékszem, de most ki nem megyek pasztörözött tej, protein és valami erjedésből származó...de nem tudom pontosan hogy fordítjaák :oops: gondolom ez az élő kultúra van, tehát csak 3 összetevője van és csak 2% zsíros
Ez mehet?
Vendég

Cory
Kaptam igen!
Vagyis anyós... egy eldugott kerületi gyógyszertárban... de mindig elfelejtjük megmosni :oops:
Még csak kétszer próbáltuk!
Élvezi... egyenlőre...

Dobok díjátadós képeket aztán megyek aludni mert hulla vagyok... és holnap korán kelünk mert jön a vízszerelő... :)

Tulajdonképpen egy fő díj volt (ez pénzjutalommal járt 100000) és négy dícséretes munka... ezek mellet a könyvkiadók osztottak ki különdíjakat...
Mi a szerzőtársammal dícséretes munkák közé tartozunk... három mesét olvastak fel, az egyik a miénk volt!
Azért remélem még lesz folytatása a dolognak és megjelenhet egy mesénk... már elküldtem neki újabb rajzokat hátha kitalál hozzájuk valami jó kis történetet! :)

Képek

Indulásra várva
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Áron a díjjal
Kép Kép Kép

A győztes mű...
Bevallom nekem ennél a kiállított anyag 70%-a jobban tetszett...
Kép

A mi győztes művünk :) :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Hogy apa mennyivel fiatalabb így megborotválkozva :D Alíg ismertem meg :oops: Neked hogy tetszik jobban?

Gratula a díjhoz!!!!! De a tuti főművetekhez is :D

Megyek punyhadni.
Jo éjt
Vendég

Meli: egyelőre passzolok, megpróbálom Borcsát idekergetni :)

Mamacka: Lizának Oral-B fogkefét használunk, az 1-est. Egyelőre nem visszük túlzásba a dolgot, de ő nagyon lelkesen rágcsálja :D Ha nem kapja meg, akkor elszedi Zsomától.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Boscó! Azt hiszem kakaó helyett van egy bizonyos "Ovomalt" márkájú italpor, amit bioboltban lehet kapni... és szerintem a karobpor, amit szintén bioboltban találsz az mehet egyéves kortól, de inkább valaki még erősítse meg ezeket! :)

Hogy micsoda fess ez a Mamacka-család! :) És Áron, hát tünemény! A blúz pedig nagyon csini! :wink:

Melitta

Kép
nyf

Mamacka! Ez szörnyű, ami a gépeddel történt. Nagyon sajnálom!

Melitta

Kép
nyf

Emlegetett szamár :lol: :lol:

Mamacka! Gratula a díjhoz :) Én is bízom benne, hogy kiadják, Lucának nagyon tetszene az ízelítő alapján :) Áron csodaszép :) És már olyan nagyfiús :)

Joghurt: ha jól rémlik, ez egy olyan vmi volt, ami tejből, tejporból enzimkészítménnyel lett erjesztve. Hát.. én bizalmatlan lennék... És első körben egy tej+oltókultúra összetételűt választanék.
Zsírtartalom: ne legyen zsírszegény! A babóknak kell a zsír :)
A 2 % jó, a magyar szabvány talán 3,5%.

(És bocs-bocs, olvastam én ezt, de nem jöttem rá, hogy kérdés :oops: :kínosan vigyorog: :mrgreen: )

Ööö biztos van más is, de főleg késő... Jó éjt!

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok :)
Csak röviden :)

Vali :)
Örülök, hogy jól sikerült az élményfürdőzés :)

Cory :)
Klassz, ezt nem is tudtam, hogy oltott gyerek nem fertőz :) Liza még nincs beoltva, igaz?

Anita :)
Nálunk is ez a menet :) Petka kel 7 fél 8 között, de 9-re már nagyon nyűgös. Ma fél tíztől aludt is 2 órát :)
Ez tényleg nagyon szomorú :(

Meli :)
Sajnálom a szopi végét :( De ez is szép teljesítmény, hogy idáig szopiztatok :)

Mamacka :)
Gratulálok a díjhoz :) Nagyon ügyi vagy :) Persze a ti győztes művetek különdíjazást érdemel :D
Mi kezdő fogkefét használunk, ami nem sörtés, hanem barázdás. Petka este "használja" a kádban :) Holnap megpróbálom lefotóni :)

Rólunk:
A gyerekeket ma először bíztam 3 órára anyura :) Annamarival nem volt semmi gond, szépen megcsinálta a leckéjét. Petka az elején kicsit nyöszörgött, nézte az ajtót amin kimentem, aztán anyuval távolságtartóan viselkedett, de hamar megenyhült :)
Kicsit furcsa volt távol lenni tőlük :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Edit :)
Kicsi fiadnak nagyon boldog első szülinapot kívánunk :D
Levike! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! :D
Kép

Gyöngyi :)
Lilinek is boldog szülinapot kívánunk :)
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Levinek és Lilinek boldog szülinapot :D

Na, mit csinálok itt? Persze, megyek vezetni :D De előtte még javítom a táblát a szülinaposoknál :D

cory
Budapest

Ezt már tegnap írtam csak elfelejtettem elküldeni :oops:

Sziasztok

Ikeás képek nagyon jók!!!!! :D :D
Remélem a következőn mi is, ott leszünk.

Ildi
Köszi ,hogy gondoltál rám. :D Na milyen volt? Hányan voltatok végül.
Sajna a takarítással nem végeztem az emelet még hátra van. :(

Angi
Nagyon sajnálom a tesód és remélem, nem marad neki semmi vissza, ebből az egészből. Szüleid jól vannak? Rá gondolni is rossz, hogy ők mit éltek át. :cry: :cry:

Cory
Szegénykém ez már leírva is sok, ami veletek történik hát még benne lenni. :(
Na de legalább 1 évre letudjátok a betegségeket. Legalább is remélem. :wink:

Gyöngyi
Levinek 60x120 az utazó és a kiságya is. Simán elfér benne, és nem szenved. Neked miért nem fér el benne Lili.? Holnap itt a várva várt nap. :D

Meli
Nagyon jó a videó!!!!!! Látszik ,hogy tényleg szereti. :lol:

Vali
Kérjük a három képet, mi is látni akarjuk. :)
Tényleg volt olyan kép, amin elég morcik voltatok. :wink:

Livi
Várjuk a képet a ruháról.! :shock: :)

Eszti
Már megint irigy vagyok a hétvégétekre. :twisted:

Zsu
Előre állítjuk szerencsére. :)

A buli pénteken jól sikerült aludtam 1 órát, nem rúgtunk be nagyon így nem voltunk betegek.
Viszont röhögés volt ezerrel. :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Gyöngyi
Nagyon Boldog ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK Lilinek.!!!!!!! :D :D

Lili
Levi azt üzeni, hogy mától aludd át az éjszakát, ezzel tuti megleped a szüleidet. :shock: :wink: Nem olyan nehéz, nekem már jól megy. :lol: :lol:

Anna
Gondoltam én leszek az első, erre igen csak beelőztél. :shock: :lol: :lol:
Levi köszöni előre is, még nem kelt fel de átadom neki. :D A képet is meg fogom mutatni neki.

Cory
Neked is köszi. :) Bunkó módon a te névnapod kihagytam. :evil: Így utólag Boldog Névnapot.! :)
És jó vezetést! Jó korán mész. :shock:

Mamacka
Nagy gratula a meséhez!! :) De a legjobb művetek tényleg Áron :D

Na lépek ,mert menni kell sütni és még a Levi tortáját is meg kell csinálni, és persze még főzni is kell. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt!

Mi madárcsiripelésre ébredtünk.Kép Mostmár bizto hamar itt lesz a tavasz :D
Meg Boglárka is korán kelt. Tényleg, mi lesz ha visszaállítják az órát.

Levinek és Lilinek boldog szülinapot
Kép

Cory,Borsts!
Köszi a választt
:)

Babetta! :D

Annácska!
Csak nappal nem akar szopizni. Fontos dolgai, intézni valói vannak és nem ér rá.
Viszont az éjjel 4x ébredt és kétszer annyira szívta, h azt hittem leszakad a cicám :oops:
Vendég

Levi és Lili, boldog szülinapot!!!
Vendég

Meli, én biojoghurtot adok egyelőre Benyónak (meg magunknak is, mert sokkal fincsibb, mint a normál), ebben csak tej és joghurtkultúra van, nem zsírszegény. :wink:
Olyan joghurtot nem adok neki, amiben tejpor van (tán a Danone nálunk ilyen).
Viszont imádja a tejtermékeket, szerencsére nincs baja tőle. :)
Tegnap este túróstésztát kapott (mi tejföllel, szalonnával, ő csak túróval), nagy adagot bevert. :)

Bezzeg a délelőtti ikeas univer borsófőzi nem csúszott annyira.... :roll:

Benyó nagyjából átállt a mi kajánkra, nem nagyon tudom meggyőzni, hogy bébiételt egyen. De nem is akarom, hiszen a mi kajánk sokkal fincsibb. Így mindig úgy főzök, hogy ő is meg tudja enni. Eszi is nagy lelkesen, és legújabban mindent egyedül. :) Én hagyom, de azért próbálom koordinálni, hogy ne kenje az egész lakást össze joghurttal, túróval. Tegnap 10 perc alatt megevett egy fél almát egyedül. :)

Livi, bizony, legközelebb reggel is benézni!!!!!!!!!

Mamac, sajnálom, hogy nem ti nyertetek, mert gyönyörű, amit csinálsz, de ezt úgyis tudod. :) Nemsokára küldöm az idézetet!!!
Nagyon csini vagy! :)

Még majd írok.
Vendég

Anna, és milyen volt a 3 óra gyerkők nélkül? Az ember hajlamos rá, hogy ne is élvezze a szabad programot, mert izgul, hogy mi van a gyerekkel.

Mi pénteken hagytuk anyuéknál Benyót, jött az új ülőgarnitúra, azt kellett intézni. Nagyon jól érezte magát, anyuék tényleg nagyon sokat foglalkoznak vele, nagyokat nevetnek, de anyu mondta, hogy este 6 után már nagyon nyanyázott. Anyanyanyanya... :) Kis édeském, akkor éjszaka kétszer is felébredt, de csak annyira kellettem, hogy átölelgessem, vissza is aludt, gondolom megbizonyosodott, hogy még meg vagyok. :)

Angi, hívlak ma. :)

Barti, Benyó is egy hete állt át az egy alvásra, de most már nem kóvályog, mint előtte. Ő magától csinálta, most ebéd után alszik, kb.1-től másfél órát. Viszont reggel tovább, kb. 8-ig. Én örülök, inkább éjszaka aludjon jót, mint napközben sokat. :wink:
Vendég

Drága Levi és Lili! Nagyon boldog első szülinapot kívánunk Nektek! Szüleiteknek pedig sok-sok boldogságot!

"Eldönteni, hogy gyermeket akarunk,
egy pillanat műve csupán.
De a döntés, hogy szívünk
a testünkön kívül dobog,
örökre szól."
(E. Stone)

[quote="annácska"]S írta:annácskaziasztok
Babettával beszéltem Kép Hajnali fél 3 óta 7 perces fájásai vannak Kép Délután 4-kor 3 ujjnyira nyitva volt Kép
Drukkoljatok neki
Babetta szorítunk neked! KépKépKép Hajrá Levike

Ha van valami azonnal jelentkezem Kép

Annácska 36+0

[quote="annácska"][ írta:annácskacolor=#ff0000]
.......

Kép
[color=#ff0000]Annácska 36+0[/color]

Kép

[quote="pgyöngyi"]S írta:pgyöngyiziasztok!

11.16-kor megszületett Lilike! 3550gr és 55cm. Bővebben, majd később írok. A Gyöngyi köszöni a drukkokat mindenkinek!
Akik még nem szültek azoknak további jó pocakosodást, a babázóknak meg sok boldogságot és sok tejcsit kívánok!

Orsi

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sajnos, órákig kerestem vissza. Szerintem ez az egyetlen üzenet, ami nem látszik a babaneten (Annácska üzenete Levi születésének hírével), :(
Gyöngyi, te pedig jó sokáig nem raktál fel képet Liliről! :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Kedves LEVI és LILI!
Nagyon boldog első szülinapot kivánunk nektek!!!! :D:D

Meli!
ELŐRE állitjuk az órát, nem vissza. :D:D Igy nem reggel 6kor fog kelni a gyerek, hanem 7kor!!!! :D:D:D:D

Látod, aki ért hozzá, ir is róla! :D Én nem értek a tejtermékekhez, mivel Hanna 1 éves koráig tuti nem kap semmit, aztán meg úgy igy úgy fogom kezdeni a bevezetést, hogy végre ÉN fogok enni tejterméket. Már nagyon várom a szülinapi tortáját, mert tejszines túrótortát akarok enni!!!! Lehetőleg málnával! :D :D:D:D

És egyáltalán nem haragszom. :D Inkább rákérdezek többször. :D:D

Mamacka!
Jajjjj, de sajnálom a gépet!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Viszont jól néztek ki az átadón! :D:D

Annácska! :D
remélem kényeztetted magad egy kicsit abban a 3 órában! :D

Boscó!
Örülök, hogy ilyen jól megy a kutya biznisz. :D Kihagytok nála most egy tüzelést, vagy nem? Ha kell szép pár a megtartott kutyuhoz, összehozlak benneteket a Gabóékkal... :D Náluk még minidig nem jött össze a dolog. :( A múltkor álvemhes volt csak Rozi. :( Pedig még az antibiotikumos szurikat is megkapta szegényem!

Rólunk:
Hanna csak hajnali fél 6kor kelt, én meg befeküdtem mellé aludni. És ő még minidg alszik, csak az én önző, bugyuta pasim felkeltett, mert hogy azt mondtam neki tegnap, hogy sütök neki krumplit a brassóihoz.... :evil: :evil: :evil: Nem akartam egy mini kiskanál vizben megfolytani... áááááááááááááááááááá, dehogy!!!Mire kieszeltem,h ogy majd dög módjára felkeltem 7végén, bejön a konyhába, hogy többet nem fog felkelteni, ha mondom, akkor sem... és olyan édes volt, de akkor is dühös vagyok rá... Miért nincsen a pasiknak nagyobb agyi képessége???????????????????????????????????????????????

Na, megyek, dühöngök még 1 kört!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Kedves Lili és Levi!
Nagyon boldog első szülinapot kívánunk Nektek!!!
Sok puszi Gyöngyi anyunak és Edit anyunak!

Kép
angi79

Vok!
Korán van még :oops:
Vendég

Csak úgy mellékesen. A lányom még mindig alszik.... Persze ezt mások nem szokta... UTÁLOM A PASIKAT!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok

Levi baba: Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk
Lili ezt válaszolta Levi kérésére (én nem tudtam megfejteni :) ) vb bn bm v bbnn n m űű ,.-áúő

Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket, most csak ennyire tellik, mert megy a szokásos nyafi (Lili nem tesz külömbséget a mai és a többi nap között :) )

Kép

Kép
pgyöngyi

Hú de pörög a net ezt már szeretem :)

Levike Isten éltessen sokáig, Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk. Joanna is puszil.
Kép

Lilike neked is Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk, :)
Kép

Na asszem mára csak ennyi voltam mert Martin iszonyatosan nyűgös, este is csak hajnal kettőkor aludt el és 6kor már fennt volt, tiszta takony, szegénykém megnáthásodott és neheze tűri. Főleg az orr pucolásokat, de hát muszály.

Mamacka
nektek gratulálok szerintem nagyon szép amit csináltatok, legközelebb már ti lesztek a nyertesek az tuti :) :)

Mindenkinek szép napot :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok,

Lilinek és Levinek nagyon boldog első szülinapot, és sok boldogságot kívánok!

Kép Kép

Lidke: Kevének pedig a tegnapi napra boldog 11. hófordulót :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Levike és Lilike!
Nagyon nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk nektek!Legyen nagyon szép életetek!!!!!!!!!!

Vok!Nem, most nem hagyjuk ki a tüzelést,mert ezentúl csak nyáron szeretnénk kiskutyázni,és ahhoz most kell berakni!Sajnálom az ébresztésed!Jogosan vagy dühös! :roll:
Vendég

Lili és Levi! Isten éltessen titeket! Biztosan nektek süt ilyen szépen a napocska!!!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Levinek és Lilinek nagyon boldog első szülinapot kívánunk! :D

Eszti!
Fél alma egyedül: :shock: ! Nem semmi teljesítmény!
Ülőgarnitúrát csináltattátok, vagy készen vettétek? Mi sarokgarnitúrát akarunk csináltatni, de nem találtunk még hozzá se asztalost, se olyan üzletet, ahol megfelelőt lehetett volna rendelni.

Eszter!
Ébresztés: :evil:

Angi!
Nagyon örülök, hogy jobban van az öcséd! :D Nem értek ugyan hozzá, de így laikusként elég jól hangzik, hogy tud beszélni, mozogni, megismer benneteket! Szerintem így már csak nem lesz baj! Gyors felépülést neki, nektek meg sok erőt addig is!

Livi!
Az a lényeg, hogy görbülnek a jegyeid! :D

Mamacka!
Tényleg a győztes művetek a legjobb! :D
Nagy-nagy gratula neked! Nekem tényleg nagyon tetszik a tiéd, de hát sajna nem én vagyok a zsűri. Meg gondolom, itt is lehetnek egyenlők, meg egyenlőbbek, de ez már így is nagyon szép eredmény!!! :D
Fogkefét mi Oral-B-t használunk, Keve nagyon szereti, de néha nálunk is kimarad.

Annácska!
Keve is bizalmatlan volt eleinte anyummal, sőt, nem is igazán csípte őt, rossz volt úgy otthagyni, de nekem néha sajnos muszáj volt. Ő nem sírt, csak nem érezte jól magát. Kb. egy hónapja már kezdi kedvelni a mamit, két hete már látszott rajta, hogy kifejezetten örül, hogy marad, még integetett is nekem. Akkor éreztem először azt, hogy de jó egy kicsit otthagyni, és kiszabadulni! :D

Rólunk:
Kevét már többször láttam, hogy fönt van éjszaka, csak nem szól, hanem a sötétben gyakorolgatja a legújabb tudományát. Kb. hat hónapos korától van ez a szokása. Most elkezdett néhány szót mondani. Ezeket is éjszaka gyakorolgatja! Arra ébredek, hogy tisssz-ta (tiszta), szi-sza (cica), bü-pa (répa), és ezt kb. fél órán keresztül! :evil: Aranyos, csak aludni nem tudok tőle! :evil: Rászolni meg nem akarok. Tényleg nagyon édi.

Kezd néha rosszul esni, hogy elutasít engem a gyerek, ha az apja is ott van. Kettesben jól elvagyunk, de ha Attila is jelen van, még ha csak egy puszit akarok is adni, akkor is ellök. :cry:

Lenne egy kérdésem: (Lehet, hogy elég bugyuta) Szopi alatt, ha már megjött, akkor már biztos, hogy van peteérés, vagy nem biztos?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Légyszi segítsetek! Tudom, hogy már harmadik levelem szól erről, de milyen tortát süthetek egyéves szülinapra? Laura tejtermékből még csak joghurtot és egy pici sajtot kapott. Tudtok valamit ajánlani?

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx!
Én is ezen töröm a fejem napok óta. Keve még nem eszik se tejterméket, se lisztet, se tojást, úgyhogy arra jutottam, hogy lesz egy felnőtt torta, meg egy Keve-torta. Keve-torta valószínűleg tejberizs lesz, amit tej helyett őszilében fogok megfőzni, aztán párolt gyümivel rétegezni (ez lesz benne a krém), és egy éjszakát hűtőben tartani, hogy összeálljon, mire a formát leveszem róla. Szerintem ez ízben is megfelel neki. A felnőtt tortát még nem tudom, mert húsvét hétfőjén ünneplünk, kb 20-an leszünk, és semmi nincs nyitva. Lehet, hogy sütnöm kell. :cry:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Köszönöm anyucik a gratulákat!
Nem is panaszkodok!
Nagyon örülök a lehetőségnek és az eredménynek... már csak várom,hogy kiadók kopogtassanak az ajtónkon! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili és Levi

Isten éltessen benneteket születésetek napján! :)

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Lidi bealudt, mert jól kifárasztotta magát a játszótéren. Tiszta kosz lett. Be kell szereznem neki egy olcsó kabit erre a célra, mert a rózsaszint azonnal elintézi. :D

Meli,
a kocsitok király és én is benéztem a blogba. Nagyon szuper! Én eddig Danone joghurtot adtam, ma meg vettem Biot Lidinek és csipte.
Lidke,
köszi. Igen, ma már abszolut jól volt tesóm. Beszélt velem telefonon. Mondjuk nem emlékszik arra, hogy bent voltam nala a kórházban. De javulgat és ez a lényeg. A mensis kérdés passz. Bár a rendes mensinél is van olyan, hogy nincs peteérés de van mensi.
Mamacka,
gratula Neked!!!!!!!!!!!!! A képek frankók. Drukk, hogy kopogtassanak! :D
Anita,
a történet horror... A fotelt Kikaban vettük, de van a Coraban is hasonlo. Csak ilyen üzletek nincsenek arra felétek... Hogy álltok az úszással? Ti kertészkedtetek ma ebben a szép időben?
Scullyx,
létezik tojásmentes piskóta, de az nekem nem sült meg rendesen, pedig nem tettem bele annyi olajat. Január 9 környékén tárgyaltuk ezt a témát, ha jól emlékszem. De az biztos jó, amit Lidke irt.
Cory,
Te mikor adattad be Lizának a bárányhimlő elleni szurit? Én a 15 hós után gondoltam.
Babetta, Gyöngyi,
hozzatok majd képeket.

Pussz Mindenkinek!

angi79

Lilinek és Levinek boldog szülinapot! :D

Kép

Kép

Kép
nancsika

Barihimlőoltás: ha nincs ovis, vagy isis tesó, akkor elég ovi/bölcsi előtt. Ha van ajánlott 1 éves kor körül, mert a tesók hazahozhatják (ha be vannak oltva, nem fertőznek, de jobb az óvatosság)

Lidke, ülőgarnitúrát a Kikában vettük, de egyedi huzattal van, és sarok. Így néz ki:

Kép
Vendég

Sziasztok

Köszönjük a köszöntéseket. :D

Egy pár kép a szülinaposról és persze a tortáról. :D :lol:

Anita
A történeted tényleg nagyon szomorú volt. :cry:

Vok
Jót nevetem a dumádon. :lol:

Ja csajok csütörtökön lehet ,hogy megyünk a barátnőmmel az Ikeába. Akar valaki jönni ?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

:wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Meli: nálunk mindkét tesó úgy jött, hogy az előző még szopizott. Balu végig szopizott is a terhességem alatt Zsomával, Zsoma meg akkor hagyta abba, mikor 16 hetes voltam Lizával. Szóval nálam volt peteérés.

Angi: én 2,5 hete adattam be Lizának, és hát úgy tűnik, a legjobbkor. De a fiúknak csak akkor, mikor Balu oviba ment.

cory
Budapest

Edit :)
Nagyon szupi lett a tortád :) Kérem ám a receptet :D
Látom Levi is imádja a tűzijátékot :)

Eszti :)
Tényleg nem tudtam élvezni, viszont muszáj volt most gyerekek nélkül lennem :)
Néha tényleg jó lenne egy kicsit "szabin" lenni :) Talán egyszer még apával eljutunk vacsizni is :D
Egyébként Annamari volt, aki utána rajtam csüngött és kérdezgette, nem hiányoztak-e a gyerekeim :D
A nagyiknál mindig jó, mert ott csak móka és kacagás van :D
Olyan ügyike Benyó :) Mint ha nem is most töltötte volna be az első élet évét :)
Klassz az ülőgarnitúra. Benyó azért el tud bújni mögötte?

Vok :)
A pasik már csak ilyenek :D Nálunk még ilyen nem volt, de tuti én is kibuknék :D
Nem kényeztettem magam, más programom volt :D

Lidke :)
Ezek az első szavacskák tüneményesek :) Még mindig jobb ezt hallgatni éjjel, mint a sírást :D
Jól hangzik a te torta öttleted is :)

Angi :)
Örülök, hogy javugat az öcséd :) Mikor engedik ki?
Már Annamarinak is mindig sötét kabátot vettem, ugyan ezen okokból :D Néha nem is tetszik neki és szól, hogy ez fiús, de nem győzöm mosni a cuccait :roll: Reggel gondolkodtam, hogy szoknyát adok rá, ha már ilyen szép idő van, de utólag örülök, hogy nem tettem, mert tiszta kosz lett a nacija a játszózástól :lol:

Bartika :)
Mi van veled? Nem jelentkeztél :wink:

Cory :)
Milyen volt a mai vezetés? Már csak két nap és vizsgázol :) Drukkolunk!

Era :)
Régen jártál erre :( Mi volt a dokinál?

Ma olyan szupi idő volt, hogy szinte az egész napot a levegőn töltöttük :) Remélem most már ilyen is marad az idő :)

Szép álmokat :)

annácska

Angi,
ez aztán szuper, h. D. beszélt veled telefonon :D Nagyon örülök! Orvosok tudnak már vmi bíztatót mondani?
Infót köszi mégegyszer, az nem akadály, hogy nincsenek felénk ilyen üzletek :wink:
Ááááá, dehogy kertészkedünk (persze nem ártana). Egész nap csavarogtunk mi is. Játszin, meg a téren (városháza előtti sétáló utca ilyen gyönyörű időben - de amúgy is - a kismamák kedvenc helye :lol:) voltunk, csak az alvást, ebédet töltöttük itthon. Botond is élvezi, kergeti a galambokat. :D Ő is csupa kosz állandóan. Napi min. 3 body, két nadrág, két pulcsi, és én is felváltva mosom a dzsekiket, sálakat :D (ő az összes márkás gatyóját térdepeli ki, mert sokszor rájön a hóbort, és négykézláb tologatja a babakocsiját (meg az összes babakocst eltolja a téren :D), még jó, hogy mindet akciósan, potom pénzért vettem :wink:)

Edit,
gyönyörű az ünnepelt, és nagyon ínycsiklandó a torta!

Eszti,
nagyon kafa az új sarokülőtök. Jó nagynak tűnik!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory!
Peteérést én kérdeztem, nem Meli, de azért köszi! :D Azt tudom, hogy lehet peteérés szopi alatt, azt is, hogy szopi nélkül sincs mindig, csak annyiszor hallom, hogy míg valaki szoptatott, addig hiába próbálkoztak, de amint abbahagyta, azonnal összejött, ezért kezdett el foglalkoztatni a téma. Mondjuk mi még nem próbálkozunk.

Babetta!
Levi nagyon édi, látszik, hogy teljesen a tudatában volt, hogy most ő a középpont! :lol:

Esztipeszti!
Kanapé nagyon szép, csak hát a férjem 2 méter magas, úgyhogy nálunk a fekvőfelület mérete nagyobb kell hogy legyen az átlagosnál.

Angi!
Tesód szerintem lehet, hogy a fájdalomcsillapítóktól nem emlékezett, hogy bent voltál. Nekem a Keve születése körül estek ki dolgok. Az a lényeg, hogy már jól van, a traumát meg majd feldolgozza! (Az sem lesz könnyű.)

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Itt bagoly 2. :)

Lidke, kanapé-ügyben ugyanaz a szituáció nálunk: apjuk 2 méteres, így szóba sem jöhet normál méret, nomeg a velünk alvó ded... így muszáj csináltatnom jó kis ágyat tokostúl-vonóstúl...

Én mennék a jövő héten az Árkádba, ha valakinek van kedve csatlakozni. Be kellene váltanom a bababónuszos kupont, amíg van ránk való méret.

Annácska, te mikor jársz erre? Be is küldheted ám a szajrét apjukkal, aztán valamikor beugrom érte. Ott is hagyhatja valamelyik munkatársnál. (gondolom neki kisebb gondja is nagyobb ennél...)

Meli: a joghurtba én pl. tennék fini gyümölcsöt, esetleg gabonapelyhet... csak az íze kedvéért.

Torta: nekem a kukoricadarás tortamegoldás tetszett a legjobban, amit talán Tünde tett fel. A szisztéma ugyanaz, mint amilyen a Kevéjé lesz...

Pusszantás mindenkinek!

Melitta

Kép
nyf

Lidke: bocsi :)
Van ilyen is-olyan is. De én sokakat ismerek, akik szopi mellett lettek terhesek. Sőt olyat is tudok többet is, akiknek sikerült az első peteérést elkapni, és a két gyerkőc között meg sem jött :)

Annácska: tegnap csak műszakiztunk, az utolsó vezetés most jön a vizsga előtt :)

cory
Budapest

Sziasztok!

Angi!
Köszi! :)

Nyf!
A tegnap kipróbáltuk a joghurtot és ugye ezek a szimplák alapból savanykásabbak. Tettem bele egy kis banánt, mert ugye az édes. Hát, az első kanál után nem volt hajlandó többet kinyitani a száját. Apa megette :lol:

Tünde!
Egy hét után eszmélek én is fel. :oops: Elsején leolvastad az órákat?
Vendég

Lidke, ez amúgy meglehetősen nagy, és mi ezt aludni nem használjuk, viszont ketten bőven tudunk rajta dögleni este, még gyerek is elfér masszívan. Ennek a kisebbik fele 2,10 és a hosszabbik fele 2,80. És ebből volt még egy nagyobb verzió is, szóval.... :)

Anna, mi már szerencsére régóta járunk Petivel kettesben esténként, vagy napközben, nekem iszonyatosan szükségem van rá. Amikor Benyó született, nekem lelkileg nagyon durva volt, a felelősséget nagyon nehezen dolgoztam fel, és már akkor nagyon jól esett két szopi között egy-egy órácskára elmenni Petivel. Most pedig már van, bár csak ritkán, havonta egyszer, hogy reggel visszük anyuékhoz, este hozzák csak vissza. Nekem még lelkiismeretfurdalásom sincs, ugyanis tudom, hogy nagyon jó helyen van, és nekem is felüdítő egy kis "szabi". Esténként ha elmegyünk, akkor meg csak pár órára megyünk, vacsizni, vagy moziba, és Benyó akkor úgyis alszik. :wink:

Ma megjön Peti új autója, az új Ford Focus, kombi, szóval pénteken már klasszul tudunk csomagolni a hosszúhétvégénkre. Megyünk Keszthelyre, egy ilyen akciós családi hétvégére, wellness, séta, kaja, pihi, és Balcsira nyíló erkélyes szoba. :)

Edit, és ízlett Levinek a torta? Ajándékok?? Meséjjjjjéééé máááá. :)

Angi, Anita, játszózás után nekünk is minden tiszta sár, homok, nyál, innivaló, szóval ismerős a helyzet. Én is direkt olyan cuccokat adok rá, amiket nem sajnálok, hadd nyúzza. :wink:

Na pááá, ma is szép idő lesz, kifelé!!!!! :P
Vendég

Meli sajnálom, hogy nem jön be a joghurt, enyém két dobozzal is beverne, ha hagynám, és pohárból issza. 8)

Tünde, merre vagy, olyan régen írtál!!!! Jelentkezz!!! Nanu-nanu

:wink:
Vendég

Eszti!
Annyira nem vészes, mert minden újjal így csinál. Aztán lassanként egyre többet eszik meg.
Vendég

Zuhanyfürdőzés, és egyedül evés.....

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Szép jó reggelt

gyönyörű idő van hurrá, mi is megyünk kifele ha Martin felébred. Most raktam le alukálni. Az esténk az nagyon sz@r volt, nem tudott aludni a taknyi miatt :( így kikellett vennem a kiságyból és az ölembe aludt ülve úgy nem zavarta, vagyis csak így kapott levegőt, én meg görnyedtem az ágyszélén :( Aztán 5óra fele feladtam elveimet és bevittem az ágyunkba a nagy párnára fektettem na ott alukát még egy kicsit és 1/2.7 körül felébredt.

Babetta
Nagyon csini Levike, látszik hogy nagyon tetszett neki a tüzi játék, a torta is nagyon fincsinek tűnik :)recept???légyszi!!!!

Eszti
Nagyon szép az ülőgarnítúra :) gratula az új autóhoz, hétvégére jó pihit, fényképet csináljatok!

Lidke
Te is leírnád hogy fogod csinálni a tortát, még nem is hallottam ilyenről hogy őszilében főzik a rízst, de nagyon jól hangzik :)

Vali
képzeld anyú hozott egy kazettát, hogy fölvették a gyerekek tánc fellépését a tv-ből, mert a t.bálinti csatornán leadták, így hát, hurrá megvannak örökítve :)
Alíznak hogy megy a lépegetés? Mi van veletek te is mostanában már ritkábban írogatsz. Nincs semmi baj ugye?

Na megyek csinálok egy kis házimunkát is, :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

sziasztok

Még egyszer, köszönjük a köszöntéseket

Babetta: Az a bajom a 60x120-as ággyal, hogy a Lili éjjelente pörög mint a ringlispir, és a 70-es ágyban is fennakad, ilyenkor fel is ébred, szóval a 60-asban nem tudom mi lesz.
Amúgy a kiscsaj nagyon önfejű, nem fogadta ám meg Levi tanácsát :wink:
nagyon jól néz ki Levi tortája és nem is ilyedt meg a tüzijátéktól? Mi a Lili tortájára nem raktunk, mert múlthéten volt az enyémen, és sírógörcsöt kapott, úgy megijedt tőle.

Scullyx: Babettát faggasd a recept miatt :) , arról már készűlt kép is és magáért beszél :) , Mi cukiba vettünk tortát, de nem is bánom, hogy nem sütöttem, mert ezt is kiköpte

cory: 1 éves méretek: 74 cm és 8500g + meninghitis oltás üvöltve beadva :cry:

Na megyek pátyolgatni, pusza

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Meli: és ilyenkor mindennap megkínálod a joghurttal?? Annyit beszéltetek róla, hogy ma veszek én is Aliznak. A sajt nagyon bejött neki, semmi baja tőle, remélem a joghurttal is ügyesek leszünk :)

Eszti: Benyóka nagyon ügyes! :) A zuhis kép nagyon tetszik, olyan nagyfiúnak tűnik rajta :shock:

Olyan tempóban halad ez a kölök, hogy lassan már wc-zni is egyedül fog, és megspórolja nektek a pelusok árát :wink:

Tündéék most vannak Sopronban, szerintem a hét vége felé már jönni fog.

Zsu: Ez aztán a sz@r éjszaka! :( Sajnálom. Én se merem Alizt soha közénk venni éjjel, mert félek, hogy utána nem tudom leszoktatni róla. Így inkább addig maradok vele, míg vissza nem alszik.

Szupi, hogy mégis van felvétel! Hurrá-hurrá! :D :D

Köszi a hiányolást, minden OK velünk, csak valahogy olyan gyorsan eltelik egy nap, hogy az olvasáson kívül nem jut már időm írni :?
(Meg költözési mániám lett az elmúlt pár napban, és leginkább kégliket keresgetek a neten, ha gépközelben vagyok :oops: :roll: )

Gyöngyi: Jól emlékszem, hogy te nem is tettél még fel képet a szülinapról? Tessék gyorsan pótolni! :wink:
(Meg új vonalzót is kéne gyártani, nem? :wink: )

Megyek eltakarítom az ebéd után maradt romokat ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?