Gabi,nagyon szoritok,hogy a kis Dávidnak múljon el minél hamarabb ez a nyavajája, de inkább annak,hogy kiderüljön mitöl is volt-van.
Sajna én is nagyon könnyen lázasodom, és amit irtál a sürgösségi osztályról, a nyáron 3-szor is megjártam, 10 órát várakoztunk minden alkalommal. Ugyanigy vér-vizelet-röntgen-antibiotikum és viszont látásra...Nem deritették ki mi a bajom, csak amikor már 3-adjára is mentem vissza
sok-sok drukk az éjszakához, teljesen átérzem a helyzeted,mármint azt a részét,hogy mindez a nyüg egyedül a Te nyakadba szakad,mert nincs család körülötted...Valahogy egyre többet gondolok én is erre,hogy ez igy nem jól van, a férjem ugyan segit amit tud, de nem sokat tud, és amikor segit is sokszor rosszuk sül el, plusz hiába van itthon, szinte olyankor is 100%-ban az enyém Ádám. Nem is fizikailag, inkább lelkileg készit ki ez az egész...
Bocs, ha kicsit búskomor az irásom, de most ilyen a hangulatom, éppen alig élek, úgy elfáradtam a sok cipekedéstöl.
Eleve csak 4+2 órát aludtam, és már korán reggel kelnem kellett,hogy legalább az éjszakázós párom tudjon valamit aludni, amig én Ádámot próbálom eldugitani,mert be nem áll a szája...Utána kezdtük a pakolást ki a pincéböl, 2 szinttel feljebb hordani mindet, nem egy leányálom.
Utána meghozták az anyagot, kiderült,hogy túlságosan nagyok a gipszkarton falak, nem férnek le a lejáróban
Kicsit ezen is összekaptunk,hogy ez az egész anyagrendelés is abszolút rám volt hagyva, a páromnak agya sincs az ilyenekhez, pedig ha kicsit belegondolt volna ö is, talán hamarabb leesik a tantusz...
Na,mind1, nekiálltunk kibontani az egyik ablakot, és ott hordták be egy ismerössel, amig én a faoszlopokat pakoltam, Ádámot dajkáltam, etettem, figyeltem százfelé egyszerre....
Közben a párom nagyon ügyesen a feszegetés közben beverte az ablakot,kitört az üveg, holnap viheti üvegeshez,és ráadásul még a kezét is elvágta...Mondjátok,mindenkinek ilyen kétbalkezes a párja???
Szóval pakolás után elrohant dolgozni, természetesen a romeltakaritás rám maradt, Ádám eközben már olyan fáradt,hogy hiába teszem aludni,csak sir, de nem is kicsit
Végül elaludt, de én megint öregedtem 5 évet...
És még csak az anyag van lennt a pincében,igazi munkát még nem végeztünk...Mi lesz még itt???
Anita, nagyon sajnállak a fogad miatt, nem lehetett megmenteni???Nekem is sokat kikaptak otthon (3-4 hiányzik már), itt az utolsó leheletig azon van a doki,hogy megmardjon a fog...
Ha kicsit jobban leszel, azért gyere, hiányzol ám nagyon a topicból, a kedves szavaiddal, tanácsaiddal, na meg Robóddal!!!
Batka, üdv a topicban
, ja bocs, igy az új érkezöket szoktam köszönteni, de majdnem Te is az vagy
És mi volt a nagy eltáv oka, miért nem jöttél sürübben?? A savanyitott tejtermék (ahogy Cory és Brigi is irtam már )(joghurt, sajt, tejföl), hamarabb mehet (10-12 hó között), de csak akkor ,ha nem volt allergiás beteg a családban.
A falazást nem én csinálom (illetve ki tudja,mire odaérünk...), ez csak fából készült közfal, kivül-belül gipszkartonnal.
Gabi,köszi a hóforduló köszöntést, aranyos vagy! De nem vagy annyira aranyos,mint Zsoltika ezen a képen!
Milyen falat ebben a nyári szerkóban,meg lehet zabálni...
Panu, Lizi is büveletesen édes, olyan aranyos a hintájában, biztosan nagyon szereti!!
Edit, 4 fog egyszerre? Atyaisten, ez 4-szeres menyniségü hisztivel jár?? Mert ha igen, akkor részvétem, ha viszont nem , akkor azt hiszem mázlista vagy, ha egy hisztivel elintéztek 4 fogat..Mi 2-nél tartunk, hire sincs a folytatásnak
Zsizsa, látom, nálatok is van harc a hozzátápival, de amig van elegendö tejcsi, ez inkább csak a mamát idegesiti, a kölkec hidd el enne, ha éhes lenne...
Na,megyek, kicsit házimunka, aztán jön a pancsi, és én is húzok az ágyikóba,amint Ádám elaludt,már most alig birom nyitvatartani a szemeimet, pedig még nincs is késö (7:45 este)
Ja, tegnap megint hokimeccs volt, és akit érdekel, közlöm, hogy a Calgary Flames kiverte a Detroiti Red Wings nevü szuper együttest, akiknek a rendes szezonban a legtöbb pontjuk volt, jóval ügyesebb csapat. De mégis Calgary jutott tovább,bennt vannak a legjobb 4 között. (persze megint éjfélig tartott a meccs, de most a párom éjszakás, ezért virrasztottam addig...)
sziasztok
Barbi