Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Eszti,
én csak példának tettem fel, mert valaki kérdezte, hogy mi az. Ez olyan hiper szuper hintázós, de levehető az a hintarész.
Így néz ki egyébként a hinta nélkül:
Kép
angi79

Jaaa??? Ez így viszont már nagyon aranyos. :)
Vendég

Angi, nekem is ez a példám :wink:, csak az ára igen borsos... :(
Viszont tényleg lehet nincs rá sokáig e formában szükségünk rá, mert hamarosan magától is hajtani tudja majd Boti, így nem kellesz tologatni!
Na, majd jól összebeszélünk előtte, meg persze az Esztiékkel :wink:

Annácska: betegséget sajnálom, Petikének nagy-nagy gratula!!!

Mesi: szia! :D Bébitaxit leírták a csajok. Boti hord cipőt, de elsősorban, hogy ne fázzon a lába. Kint még nem igen fog sétálni ezen a télen, ,kivéve, ha nem lesz hó. Ha mégis, még nem tudom, milyenre ruházunk be. (Egyébként tiszta hülye vagyok ebben, mert vásárolgatom a cipőket neki, de még nem funkcionális megfontolásból :oops:) Írj már Hannáról! Mi újság???
Zenebölcsiről írok még majd, de most mennem kell!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Szóval én csak tegnap olvastalak Titeket először, én egriekkel beszélgetek, csak a társaságban fél év van legalább a gyerkőcök között, az meg még 7 hónál elég sok.
Úgy látom, itt minden baba nagyon ügyeske, majd mi is belehúzunk. Bár úgy láttam a kisasszony elég lusta (az anyjára ütött :roll: ).

Szegényke már napok óta igen nyűgöske, lehet megint a foga?

Megyek is, már 11 óta nem aludt :shock: !
Remélem most már hamarosan
Hali
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

sziasztok!!

Mindnekinek köszike a szülinapos köszöntést!! :D

Nem nagyon tudok reagálgatni (megint) :oops: :oops:

Tanultam ma,sétáltunk és hab a tortán,hogy fáj a fejem egész nap,de nem kicsit :cry: :evil: Jó kis szülinap!!

Annácska-Remélem már jobban vagytok!! :)

Anita-Ez a kajamennyiség,hááát nem semmi!! :wink:

Tünde-Lili is szokta ezt csináln,főleg a bal cici a mumus neki is.Főleg este :( Én sem tudok teli ciciből annyit kifejni,max. 50 ml :( Inkább hagyom olyankor,reggelre meg szétdurran.

Vok-Hanna hurkái,anyáááááám!! :D

Minden gyerkőc olyan szép,ügyes,okos és ooooolyan nagyok már!! :shock: :D
Hoztam én is képeket pöttömcsajról: :)
Zsivány Manci :D
Kép
Kép
Állásgyakorlat :D
Kép
Alvásgyakorlat :D
Kép
Vendég

Meli!
Boldog szülinapot!
Én kb három hónapos terhes voltam, amikor az egyik kolléga megkérdezte, hogy miért nem látott már régóta. Mondom betegácsiban vagyok. Miért, csak nem terhes vagy? De igen, mondtam. Erre kinevetett, hogy ne vicceljek. Előtte meg három évig hajtották, hogy legalább félidős terhesnek nézek ki, olyan kövér vagyok. :D
Én találtam már olyan kaját is, amire azt írta a Norbi az első könyvébe, hogy ha lehetne, négyes kódú lenne. :D

Anita!
Erre cikkre ma olvastam, hogy Norbi beperli az Indexet, mert odarajzolt rudi.

Angi!
Nekem még az tetszett meg, amit a Tünde tett fel egyszer. A Forma1-es autós bébitaxi. Az így néz ki:
Kép

Boscó!
Mi azért kezdtük el a Sinlacot, hátha jobban aludna, mert tele a poci. De nem alszik jobban, viszont ha nem kap, akkor követeli.
Mi már kétszer eszünk egy nap, összesen maximum két deci amit megeszik egy nap. Mégis a szopik nem is maradtak el és nem is ritkultak.

Annácska!
Gratulálok Petike új tudományaihoz! Látom mindent egyszerre akar! Nagy magyar eü: :evil:

Babcika!
Boldog szülinapot!
Hihetetlen Lilinek az a séró! :D

Bartika!
Hazaértél már? Vagy még mindig körözöl? :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is,csak egy kicsit kevés volt az iőm mostanság.Olvasni olvastam,de írni már nem volt energiám!

BABCIKA,MELI

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!

Hétvégén Makón voltunk disznóvágáson.Mi igazán nem vettünk részt rajta,mert mire Emma felébredt addigra már mindennel kész voltak.Nagyon jól éreztük magunkat,és jót pihentünk!Jó volt végre elmenni valami nyugodt helyre!Szeretem Budapestet,de néha szükségem van egy kis nyugira!

Emma ma evett először joghurtot!Nagyon nehezen kakilt,és ezért adtam neki.Felhívtam egy szoptatási tanácsadónőt és ő mondta,hogy 9 hónapos kortól már adhatk neki ha nincs allergiás a családban.Azt mondta,ez a két hét már nem számít,csak figyeljem nagyon ,hogy hogy reagál!

Nem tudom mit csináljak vele,hogy elkezdjen rendesen enni!Ahhoz képest amilyen mennyiségeket ti leírtok,Emma nem eszik semmit.Maximum száz mili fogy el szilárdból,és akkor sokat mondtam.

Cory
Szerinted van valami teendő,vagy várjak,egyszercsk el fog kezdeni enni?Én mindig rögtön szopi után adom.Max. öt perc telik el.Lehet,hogy ezen kellene változtatni?
Vettem tápióka szirupot.Szerintetek azzal lehet édesíteni?
Holle gyerekmüzlit lehet tenni joghurtba,vagy azt csak vízzel kutyulva lehet adni?

Babócák nagyon szépek és ügyesek!Úgy érzem nagyon el vagyunk maradva mozgás ügyben!Emma még se nem ül ,se nem áll,se nem kúszik!Csak forgolódik,és négykézlábra állva hintázik.Szerintetek megnézessem valaki hozzáértővel?

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Eszti: Kösziiiiii :) Nagggggyon kíváncsi vagyok, hogy fog ízleni a csajnak holnap :roll:

Annácska: Mielőbbi jobbulást az egész családnak!
Petike is nagyon beindult, gratula :)

Babcika: Cukipofa Lilkó szenzációs ezzel a séróval :lol: Húúúúú ha egyszer a kezem közé kaparinthatnám .... :wink:

Livi: Kedves kis kollégáid vannak/voltak :?

Annnna: Ha már négykézláb hintázik, az sztem nagyon is jó. Abból fog elkezdeni mászni :) Ne aggódj szerintem.

Tünde: Hogy ment ma a szopi napközben?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Martin nagyon köszöni a bókokat. És valóban mindenki 1- 1 1/2 évesnek nézi.

Hétvégén ovárált akartunk venni Martinnak. Az eladók mindig azt kérdezték, hogy "milyen idős a baba?". Apa meg azt válaszolta, hogy másfél éves. Na szegény , amit kapott tőlem. Pedig, csak meg akarta előzni a kételkedő kérdéseket. DE, nekem akkor is rosszul esett. Igy, meg azt hiszik, hogy másfél éves korára jól visszamaradt a fejlődésben....!
DE, szerintem ha ott van velünk a Martin, úgy is látják, hogy ő extra 7 és fél hónapos! :wink:

Zsu: Nagyon cuki a kukucskálós Martin :D

Ildi: Nagyon dögös az USA-s Nati. A fürdős képeket, meg sem mertem mutatni Martinnak. :wink:

Angi: Gratula a 9 hónaphoz. Lidi is vagány kiscsajszinak látszik.
Ja, nálunk a pelenkázós ének eddig a vuk volt, de most már csak a Dr. Bubó illetve a Pumukli alatt lehet pelust cserélni.

Gabi: A te kiscsjod is gyönyörű. és azok a szemek....! Lesz még gond vele, úgy 15 - 20 év múlva :wink:

Anita! Hát, Boti is kész pasi már. Köszi, apa már jól van. A projectet újra elkezdtük. :D :D :D

Edit! Levi és a motorja, szóval... nem találok szavakat sem..hatalmas :D :D :D
Szerintem, Levi egy kicsit elnyúlta magát.

Csilla! Antóniáról nagyon profi a kép. :D Édes kis plüsike...

Eszter: Hanna és a combikák, hát zabálnivaló....! A keresztlányomnak is hasonló comibikái voltak. Csak 3 punisnak hívtuk... : :D :D :D

Annácska! Jobbulást kívánok és gratula Petinek!

Babcika: Lili és az a zsiványság...! Nagyon jól áll neki. Biztos ő is igazi "rosszaság" :wink:

Szép álmokat!

Era

Kép

KépKép

KépKép
lingelera

sziasztok!

Egy kis éjjeli műszak, kiment az előbb az álom a szememből.

Vali: ma már minden elalvás előtt cicizett, szóval haladunk,de ha teljesen éber, akkor fütyül a cicire. Jókat kacag rajta és piszkálja :shock: :)

Annna: nem tőlem kérdezted, de azért leírom mi hogyan csináltuk. Én nem közvetlenül szopi után adtam a hozzátápit, hanem fél-1 órával utána. A szopi mennyisége akkor még elég volt neki egy evésre és utána közvetlenül nem volt éhes egyáltalán.
Most is két szopi, ill. alvás között adom neki a kajcsit.

Annácska: hűha, Petike ennyi mindent megtanult egy nap alatt, gratulálok!!!! :)

Egyébként Bettina is ma/tegnap ült fel először :D

Vok,Szelivi: a hasam alapján én is várhatnám a köv. bébit, de majd két év múlva bombanő leszek (mondjuk asszem két éve is ezt mondtam :lol: )

Babcika: Zsivány Manci tündéri!!!!!! :D

Csilla: lehet hogy a foga, de telihold van, nálunk ilyenkor mindenki rosszul alszik.

jó éjt!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt,

az uramat útnak indítottam, én meg már nem tudok visszaaludni. :)

Anna, a babamüzlit simán beleteheted joghurtba, igazából szerintem bármibe, amibe mi felnőttek is beletennénk. Sőt, én úgy csinálnám, hogy joghurt, gyümölcs, müzli. :wink:
A kaját én is úgy adom, ahogy Tünde, szopik között, vagy alvás után.

Era, azért ez hihetetlen, hogy ennyi idősnek nézik. Szívesen látnám már élőben, annó Levin is úgy elcsodálkoztam, amikor megláttam. :wink:

Puszi mindenkinek
Vendég

Jó reggelt,

Én meg suliba indítottam Vincét, de én még mindjárt visszafekszem :)
Eszti :wink: Benyó meddig szokta reggel húzni a lóbőrt??

Ma egy szavam sem lehet panaszra, Aliz fél 6-kor kelt először, cici, és azóta alszik megint :lol:

Era: Ha Martin tényleg másfél éves lenne, akkor sem lenne visszamaradott a fejlődésben. Hatalmas :)
Mit hamizik a képen? Karalábé? Édesen küzd vele :)

Tünde: Szupi, hogy Bettina cicizik megint :) Hátha ma kicsit még jobb lesz :)
Nagyon boldog hófordulót Neki :)

Angi: Lidinek is boldog 9. hónapos szülinapot kívánok :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Mégegyszer köszi mindenkinek a szülinapi köszöntéseket :D

Babcika!
Én is kaptam szülinapi fejfájást! :evil:
Lilkó meg tündér azzal a séróval. :)

Livi!
Nálam nem volt kérdéses, h táppénzre kerülök mikor kiderült h terhes vagyok merthogy kezelve maradtam az és az egyik főnöknőm a 3-ból aranyosan megjegyezte, h túlreagálom a helyzetemet. A minap összefutottunk, de ő tettette, h nem vesz észre én meg csak elé áltam és megmutattam neki a túlreagált helyzetemet. A dologhoz hozzátartozik, h az illető vénkisaszzony volt 37 éves koráig most meg neki sem jön össze.
Édes az avatarod! :)

A hasam a szülés óta nekem sem ment le és hétfőn megkérdezték bájosan, h jön a következő. Mondtam nem, csak kövér vagyok :lol:

Martin az egész almát megette? Édes! :D
Vendég

A miéjszakánk is jó volt. Este szopi után úgy benyomta az ujjacskáit, h 2 sugárból az összes kijött. Ezek után elalutt 1/2 10kor és horposztott 4ig majd 1/4 8ig
Vendég

Vali, általában Bence 6-fél7-kor ébred először, akkor cici, és még húzza 7-fél8-8-fél9-ig, mikor hogy. :)
Ma 7-ig. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Most én is csak életjel....lemaradt dolgok: szülinaposoknak boldogságot, egészséget!
Minden baba gyönyörű, Era kisfiadtól totál kész vagyok, nagyon helyes kiskölök. Babcika, Huncutkád se semmi, gyönyörűséges :D A többiekről nem is beszélve, nem ragozok... :D

MI persze betegek vagyunk már megint. Apa arcüreggyulás, lányom taknyos, köhög, Tomdi ismét hörghurut egy jó kis légcsővírussal kombinálva. Én tartom egyedül a frontot, nem tudom meddig még....dokinéni totál kibukott, így persze én is, hogy egy szoptatott baba honnan szedi össze ezeket a durva, mert ez már elég súlyos betegségeket? Nem kicsit voltam ki, de mostmár Tomdi is jobban van, már alig köhög és a közérzete is jó. De nem akarok itt sírni, mostmár talán a nehezén túl vagyunk.....puszi mindenkinek és ne legyetek betegek, vigyázzatok magatokra és családra.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok :)

BABCIKA és MELI bocsi de így utólagosan is boldog szüli napot kívánok
Kép

Angi és Tünde gratula a babóknak a 9. hónaphoz
Kép

Anita
Boti nagyon szép kisfiú :)

Vok
Hannácska nagyon cuki, és micsoda kis husikás :)

Babetta
Levi nagyon vagány a motoron, csak nem az ő mocija :)

Babcika
Lili édes kis huncutka :)

Szelivi
Köszi a menüt, azóta még mit csináltatok, valami kis csirkemájas finomságot nem tudtok?

Tünde
Gratula Bettinának a felüléshez :) :)

Vanilka
De jóóóó neked, hogy csinálod hogy lánykád már ennyit alszik az éjszaka, :)

Era
Apuci édes :) Martin nagyon aranyos ahogy igyekszik bekapni az
egész almát :)

Csajok el sem hiszitek, hogy ezt a hszt. 5X írtam le, áááááá nem voltam ideges, :evil: de remélem most már el is tudom küldeni :)
Úgy hogy bocsi ha valakit kihagytam , de már azt sem tudo kinek mit akartam írni.
Ja még annyi, hogy a mi éjszakánk az borzasztó volt, nem részletezem de hulla vagyok megint,.....vagy még mindig...... :cry:

Azért itt egy kép, míg írtam Martinom dolgozott :) most éppen már alszik :)
Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

http://www.jatekfutar.hu/taxi.html
Itt van jó pár fajta bébitaxi.

Livi,
ez is klassz, amit Te tettél fel.
Annácska,
elfelejtettem írni, hogy nagyon ügyi Peti!!! Gratula Neki! A betegségeket sajnálom. Jobbulást!
Ügyelet téma: barátnőm hétfőn szült 1 hete császárral és csütörtökön kidobták őket. Szombatra besárgult a baba és mentek vissza (Annácska, oda ahol Annamari született). Nővérke őket is el akarta küldeni a francba, hogy menjenek ügyeletre, itt nem foglalkoznak beteg gyerkőcökkel. :( De apuka felemelte a hangját és egy kedves dokinő megnézte Zsófi babát.
Cory,
már egy csomószor akartam kérdezni, hogy a kölesgolyó adható már? Vettem Lidinek és kapott már párat, nagyon bejön neki, hogy ő majszolhatja. :)
Era,
köszi. Hihetetlen, hogy már annyi ideje van kint, mint bent volt a hasamban. Vagány csaj és egész nap pörög. Tök olyan, mint én ( bár ez most inkább "hátrány", mint előny) :)
Tünde,
hatalmas nagy gratula Bettinának!!!! :) Ő nem lett félősebb mostanában? Mert Lidi mostanában pl. fél a porszívótól, pedig régen imádta.
Babci,
cuki Lili sérója. :)
angi79

Zsu,
ismerős a képen látható jelenet. :) Cuki!!
angi79

Sziasztok!

Eszter tegnap óta '' beszélget''... És éjjel fél 5-kor fel is kelt, h az új mutatványát gyakorolja. Képzelhetitek. Nem akart ő semmit, se szopni , se semmit, csak beszélgetni....

Mostott sz@r vagyok....De látom, általános. Ezek a bébik összebeszéltek....

Meli irtam privit. Megkaptad?

KépKép
gaby70

Tünde, köszi a segitséget, mint látod sikerült. Csak mint irtam az emilben is, csinálok új fotót, mert ez tényleg nem látszik. Bár kétlem h bármilyen fotóra ráférnék... :( Max szélessávúra....

KépKép
gaby70

Gaby!
Válaszoltam.
Az avataros képet meg a vonalzósat nem teszed fel?
Vendég

Csak annyira "ugrok" be hogy köszöntsem a hófordulós babókat!Nőjjenek nagyra! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tünde,Eszti
köszönöm a tanácsokat,lehet,hogy megpróbálommajd így ahogy ti csiáljátok!

Eszti
Bence megeszi édesítés nélkül is a joghurtot?Ha nem ,akkor mit teszel bele neki,hogy édesebb legyen?

Nekem lehet,hogy lassan el is kell kezdeni leszoktatni Emmust a ciciről,pedig nincsen nagyon kedvem hozzá!Párommal azt beszéltük meg,hogy februárban állunk neki a kistesó projektnek.Ez nálunk azt jelenti,hogy visszamegyünk a klinikára,és belevágunk a második lombikprogramba.Megkérdeztem,és kiderült,hogy a stinuláló injekciók mellett nem lehet szoptatni.Ígyhát sajnos lassan de biztosan az elválasztás útjára kell ,hogy lépjünk.
Nem szeretnénk nagy korkülönbséget a gyerekek között,úgyhogy ezért vágnánk már februárban bele.Remélem az is majd elsőre sikerülni fog!Azt még nem tudom,mit fogok csinálni ha hármasikreim lesznek,de ezen elég ha majd akkor gondolkozom!
Emmánál is hármat ültettek be ,de csak ő maradt meg.

Cory
A múltkor írtad,hogy tanítani mész majd vissza.Mit tanítassz?(Remélem nem túl indiszkrét a kérdés!)

Babcika
Lili baba még mindig haláli!!!Nagyonnagyon aranyos!

Vali
Gratula a jó éjszakához!
Nekem is neki kellene állni a tornázásnak,mert nem akarok ezzel a testalkattal nekivágni a következő babának!A végén úgy néznék ki mint egy elefánt!

Ildi
Most néztem az előző oldalon a képeket.Natika nagyon szép kicsilány!A fürdősek szerintem a legjobbak!

Babatta
Levi nagyon vagány a motoron!Működik is ez a járgány?

Nem tudok Emmáról képet csinálni!Öcsém elvitte Görögországba magával a gépemet,mos kaptam vissza.Egy probléma van csak vele,hogy nem működik!Du. majd kérdőre vonom!Remélem Emmapapa kölcsönadja majd az övét!

Bocsánat ha sok voltam!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Sziasztok

Meli Babci
Boldog szülinapot! :)

Babák tündériek. :D

Eszti
Ha látnád Martin akkor csodálkoznál csak igazán. :shock: :lol:

A motor igazi, de sajna nem a miénk mi csak vagiztunk rajta. :lol: Kende babáé, de be van ígérve, hogy kipróbálhatja majd Levi.

Annácska
Nem semmi Peti, jól belehúzott a dolgokba. :D
:evil:
Remélem, hamar meggyógyultok. Aztán beszélünk az úsziról.

Anita
Nagyon vagesz Boti. :D Mikor látom már????????
Szerintem is csináld a sulit ha már csak ennyi van hátra.

Na most már tényleg nincs időm semmire. Mindig Levit kell nézni, persze ha elfordulok egyből akkorát esik, mint a ház. Este leraktam aludni erre ő mindig felpattant, :D ezt játszottuk 1 órán át. Hát nem unatkozunk, mondtam a Lacinak ,hogy holnap már nem lesz olyan jó dolga mint eddig. :lol:

Angi,Eszti meddig tart ez az időszak,? mert nagyon sajnálom amikor elesik és mindig nem tudom megvédeni :(

Mikortól lehet adni túrót ,meg sima joghurtot?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok

Úgy látszik ez most a "gyors életjelet adok" topik :) , én is csak 1 percre jöttem, mert mióta a Lili kúszik résen kell lennem, ráadásul megint a szar idő miatt tiszta dinka (csodálkozom, hogy most ép hagy írno :roll: ).
A szülinaposoknak boldog szülinapot, a hófordulós babóknak meg boldog hófordulót kívánok

Csajok, vettem 8 hónapos bébiételt, de ezek már darabosak. Odaadtam a Lilinek, mire elkezdett öklendezni tőle, így összepépesítettem neki. Ugye ez nem baj, és előbb-utóbb el fogja fogadni darabosan is?

Na megyek mert megint megy a bömbi

Kép

Kép
pgyöngyi

Halihó!!!!

Ma nálunk járt Eszti és Bencus :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Kép

Kép Kép

Puszkó :D
vas

És még egy utólsó
"Imádlak Kicsim" címmel :D :D

Kép
vas

Hali :)

Angi
Martin is fél a pórszívótol, pedig régen annak a zajára aludt el. most úgy pórszívozok, hogy az egyik kezemben/karomban ül Martin a másikkal meg tologatom a porszívot :lol:

Anna
Hajrá az új baba projekt :) drukkolok, hogy sikerüljön :)

Babetta
Martin is nagyon sokat esett mire megtanulta hogy hogyan kell állohelyzetből leereszkedni, szerintem egy két nap és Levi is rá fog jönni a taktikára.. Külünben tényleg nagyon rossz hogy mindig ott kell állni mögötte elég fárasztó állandóan figyelni hogy most éppen mit csinál. De ha már rájött arra hogy hogyan ereszkedjen le akkor sincs vége a parának, mert nálunk aztán mindenhol felhúzza magát a multkor majdnem a konyha székkel dőlt fel, vagy éppen a kukát ölelgeti, de a kedvenc elfoglaltsága a gyömölcsös, zöldséges, kosarak kipakolása, az is már majdnem borult vele.
bocsi ha sokat írtam remélem nem zavartalak, mert ez ügyben nem is engem kérdeztél. :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Eszti
Bence pohárból vagy csőrösből iszik?Emmát sehogy sem tudom rávenni a csőrösre.Pohárból meg mindig szinte az összes mellé megy!Valami ötlet?
Azt mondták,hogy próbáljak folyadékot adni neki a tejcsi mellé (term. utána) hátha attól beindul a kakilása.Sajnos pohárból kivitelezhetetlen,mert állandóan mozog a kisasszony.

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Ildi
Nagyon szuperek a képek :) Nati és Bence nagyon aranyosak, szépek, :) :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Annna
probáld meg szívószállal, Martin ebben már nagyon profi, úgy vettem rá, hogy a szívószálbol juttattam a szájába egy kis innivalót és egyből ráharapott csak úgy szívja mint a nagyok, :lol:

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Anna, Bence csőrösből iszik, és nem teát (bár mindenki annak nézi), hanem gyümölcslevet, felhigítva vízzel. (Én facsarom a gyümölcsöt, ez szőlő-alma, szóval cukor nélküli.) Mindeddig nem tudott inni belőle, aztán múlt héten újra próbáltam, és mint aki mindig is ilyenből ivott. :)

Anna, én még egyáltalán nem adok joghurtot Bencének, semmilyen tejterméket egyelőre. Én csak mondtam, ha adnék, akkor így adnám. :wink:

Ildi, köszi a vendéglátást, megkérdeztem a telket, jó sok. :roll: Tovább nézünk, de az a környék marhára bejött nekem, szóval remélem hamarosan szomszédok leszünk. :)
Vendég

Hali!

Itt aztán van termés! Egyszerre el sem tudom olvasni, már ha sikerül beazonosítani ki-kicsoda :wink: !

Van valami tuti tippetek tejcsigyarapításra? Bár néha már úgy vagyok vele, hogy nem vesződöm tovább. Tegnap fejtem le tejcsit (kemény 20 ml :cry: ). És ráadásul még meg sem ette, kiköpte :shock: Érdekes, után meg szopizott. Amit lefejtem, beletettem a tápszerbe, úgy megitta.

Mi még csak ott tartunk, hogy 1 mp alatt hasra vágja magát, aztán meg jön a sírás :? , mert még nem tud visszafordulni. Ha hagyom sírni, csak akkor próbálkozik feltolni a popsiját, de ki bírja látni, ahogy sír a bébi :( !

Ti tisztítjátok már a gyerkőcök fogát? Toncsinak már van 2 foga, de én eddig még nem tettem. Kellene már?

Mennem kell, engem akar :wink:
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Angi: persze, mehet a kölesgolyó.

Anna: vissza nem tudok menni, mert egyetemről mentem szülni, de matektanár leszek egyszer.

Gyöngyi: hidd el, egy egészséges baba idővel fog darabosat enni. Nem feltétlenül azonnal, de fog :)

Csilla: az, hogy mennyit tudsz fejni, semmit sem jelent, köszönő viszonyban sincs a szopizott mennyiséggel. Vérképet néztek Toncsinál? Nem lehet, hogy vashiány miatt nem gyarapszik? Az korababáknál klasszikus dolog.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

sziasztok,

kissé lemaradva, de sok boldogságot a szülinaposoknak!

Kissé meg vagyok zavarodva, mert azt olvasom, hogy Ti olivaolajat tesztek a babák főzijébe, nekem pedig azt mondta a védőnő, hogy csak napraforgóolajat használjak. A TV-ben is az olivát hallottam, illetve több helyen olvastam, ezért nem értem, hogy nálunk miért ellenzi a védőnő.

Az én gyerkőcöm is öklendezik, ha darabosabb kaját kap, sőt, ha nem ízlik neki valami, vagy túl sűrű (nyúlós), akkor is. Ez normális? Én már minden etetés utá aggódva figyelem, hogy nem fogja-e kihányni az egészet!
Biztos csak én aggódom túl a dolgot!

A fogacskáját még én sem tisztítom, azt mondta nekem a doki, hogy még nem kell, rágjon sokat, ill. az anyatej is tisztítja.

Mi is céklázunk :)

Kép
Kép
tildiko

sziasztok mamik csak bekukk

vasildi
elküldenéd a hordozótok linkjét?
köszi

képzeljétek anyósom megetette a gyereket sajttal... azt hittem rosszul leszek mikor megláttam... valamit szorongat a kezében és majszolja..kérdezem mit eszik a gyerek? hát sajtot.... :( de anyuka azt még nem szabad neki adni... jobban kell figyelnem rájuk...

a gyerek a kezemben ezért csak így tudok pötyögni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anna!
Én clostis voltam és ennek köszönhetően 4 tüszőm volt, ami mind ki is fakadt. Mikor kiderölt, h terhes vagyok az első uh még nem látszott semmi csak egy pici fekete pont, de terhes voltam. Aztán apával két hétig azon filoztunk, h most hányan vagyunk.
Kicsit elképzeltük magunkat hirtelen 4 gyermekes családnal és mit ne mondjak bepánikoltunk.
Aztán a köv. uh-ra lelkesen, de remegő lábbal mentünk, majd mit ne mondjak milyen boldogok voltunk mikor kiderült, h csak egy van :D

Zsu!
A fiad csak megmutatja, h szerinte, h kellene áljanak a fiókban a ruhák. Mindenki másképp csinálja!
Vendég

tildiko
Ne hari, de olyan a fiad mint egy kisbohóc :D
Vendég

szia mindenki,

csak egy kérdés:
normális az, hogy Marci mióta a tej mellett mást is eszik (bár igencsak elhanagolható mennyiségeket) jó büdiket pukizik? És a kaki is már olyan igazi kakiszagú? :?

Olivaolaj:
én azt olvastam, hogy 1 éves korig nem szabad hidegen sajtolt olajat adni. Márpedig az oliva az, nem?

Eszti,
remélem sikrül jó telket találnotok! Milyen jó lesz nektek!

Meli, Gaby,
már akartam írni, hogy a férjem is erdélyi, nagykárolyi. Nyaralni, karácsonyozni szoktunk kijárni a nagyszülőkhöz - sajnos elég ritkán.

Kép

Kép
bettiflame

http://www.mrsale.net/?ny=hu&ID=28

Ingyen póló és alsónadrág! Csak ell kell menni érte!

KépKép
nicika

Bettiflame!

Szerintem tök normális, h megváltozik a széklet. Elvégre már nem csak anyatejet kap.
Bocs, ne kacagjatok kiés perverz se vagyok, de míg Boglárka is csak anyatejet kapott tök kamáltam a szagát, majd mikor már kapott pótlást is kezdett olyan büdi lenni. Most meg hogy már kanalast is kap olyan nagylányos az anyag.
Idén nem jösztök haza?

Én meg azon mérgelődöm itt, h se ma se tegnap a kisasszony nem volt hajlandó semmi mást elfogadni csak cicit. Csak azért idegesit a dolog, mert félek, h nem kap eleget.
Vendég

Meli
én is szerettem azt a szagot. Olyan babás volt. (de lehet, hogy én is perverz vagyok) :)

Kép
tildiko

Meli,
majd karácsonykor megyünk, és január első hetében is ott leszünk még.
Jövő héten pedig jön ide a család, mert a férjem megkapta a magyar állampolgárságot, és kisebb ünnepséget csapunk :P

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok!

Cory, Toncsinál a kórházban néztek utoljára vérképet, úgy 7 hónapja :roll: , azóta vizeletvizsgálatra küldtött a doki a kevés gyarapodás miatt. Azzal minden rendben volt szerencsére. De megyünk december 7-én kontrollra Pestre, majd akkor megnézetem.

Itt van más baba is, aki koraszülött volt rajtunk kívül?

Mamacka, nálunk Anyósom szerint már mindent ehet a babóca, így 7 hónaposan :shock: !

A múltkor pont egy 7 hónapos bébike volt mellettünk kontrollon és vadul majszolta a túró rudit, mivel az a kedvence :?: . Meglepő, vagy én vagyok maradi :roll: .

Jó éjt
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csilla: nekem a középsőm volt kora, és neki 6 hósan horror volt a vasa, meg mindenféle egyéb is, ami a vastól függ. Ő akkor már egy ideje nagyon nem hízott, és a vaspótlástól rendeződött a dolog. Nem óriás most sem, de azóta minden oké vele.

cory
Budapest

Csilla: inkább ő a maradi, merthogy régen tényleg sokkal hamarabb adták ezeket. Az újabb kutatások mutatták ki azt, hogy ez így nem oké.

cory
Budapest

Csilla: hol szültél? Hova jártok utógondozásra? Mennyi időre született Toncsi?

cory
Budapest

Cory, én Egerben szültem, 33 hét 3 napra :? délután 1-kor, de aztán este 8-kor felvitték Toncsit a SOTE II. Gyermekklinikára, mert 2x nem vett levegőt délután, így lélegeztető gépre kellett tenni. Az intenzíven egy hét, majd a csecsemőosztályon 2,5 hét, mert nagyon besárgult. Hiába kék lámpázták, nem igazán használt, csak a gyógyszer. Azt mondták, tovább nem lámpázzák, mert egy bronz babát viszek haza :? . Aztán persze hónapokig hallgattam, hogy sárgarépával és sütőtökkel tömöm a gyereket :roll: . De ma már gondolom, csak a napocskától van szép színe :wink: .

Zsoma mennyi időre született? Minden rendben volt vele?

Most már felcsigáztál, de inkább itt nem vetetem le Egerben a vérét, mert ismerősöm mondta, hogy az ő babájuknál a doki mondta, hogy ő nem tudja levenni :shock: ? Inkább nem próbálkozom, addig meg próbálom tuszkolni a kaját, már amennyire hagyja!

Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Szép jó estét mindenkinek!

Annnna!
Én is így szeretek járni disznóvágásra, hogy mire felkelek, már minden készen van.

Nyúlanyó!
SAjnálom, hogy betegek vagytok! A dokinéniteknek üzenem, hogy nem kiakadni kell, hanem kezelni! :D

Zsu!
Legközelebb holnap reggel főzünk, céklás valamit. Majd rákérdezek a csirkemájas tudományára. Egyi ismerősöm kisfia az anyuka bugyijait pakolta ki állandóan, és tök égő volt, mert egyszer szerelőt vártak és a szekrény mögül került elő az egyik.

Angi!
Én már adtam Tüncinek kölesgolyót, de úgy, hogy én fogtam közben, ő meg lerágcsálta.

Gyöngyi!
Én is a múltkor véletlenül 8 hónapos kaját vettem, de nem azt néztem, hogy mennyi idősnek van, hanem, hogy mi van benne. Egyébként a kedvencünk az négyhónapos babakaja, az almás-barack.

Babetta!
Tünci is sokat esik. Mondjuk állásból nagyon szépen visszaereszkedik négykézlábra vagy térdre, és onnan zúg el. Meg mostanában fel akar ülni mászásból és onnan hanyattesik.

Csillala!
Az egyik fogorvosi honlapon a múltkor azt olvastam, hogy már a fogak megjelente előtt kell az ínyt tiszta pelussal dörgölni, így nem képződnek káros anyagok a kibújó fogra. Ez azért szerintem túlzás. De lehet kapni ujjra húzható fogkefét, azzal nekikezdhettek masszírozni a két fogacskát, hogy megszokja a fogmosást.

Tildikó!
Szerintem az olívaolaj tisztább, mint a napraforgóolaj. És bízom benne, hogy nem annyira vegyszeres. Ezt a hidegen sajtolást még nem hallottam, de lehetséges.

Mamacka!
Látom nekem is résen kell lennem mostmár. Én egyébkén azzal szerelem le az itassunk-tejet rokonságot, hogy tejkiütéses volt a gyerek, lehet, hogy tejallergiás lesz, ráadásul van is a családban tejallergiás, úgyhogy válogatott kínzásokat helyezek kilátásba, ha bárki bármit a tudtom nélkül ad a gyereknek.

Az éjszakánk nagyon rossz volt, illetve főleg a reggel. Állandóan csak nyűglődött, meg mászkált össze-vissza, de aludni nem akart. Én meg nagyon álmos voltam.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?