Szép jó estét
Köszi mindenkinek, aki írt, a szolis hsz-okat
Lehet, hogy nemsoká kipróbálom, ilyen ramaty időben jól is fog esni egy kis grilleződés
Én heti egy alkalomra gondoltam, csak azért, hogy ezt a hókadt színem kicsit feltuningoljam
Tünde: Heti 3x járok aerobicra, ebből kettő olyan "kiköpöm a tüdőm és megpusztulok" jellegű, de nagyon élvezem
Remélem hamarosan látszatja is lesz
Szerencsére tejcibe nem kavart be egyáltalán, igaz, hogy utána mindig rengeteget iszom.
Ezt a DM-es ajánlatot mi is megkaptuk, mi márciusra tervezzük, hogy elmegyünk, asszem márc. 31-ig érvényes az akció. Legalább addigra lesz tapasztalatotok, majd téged is jól kifaggatlak, hogy milyen volt
Én most, hogy Aliz megvan és olyan cukkerfalat, kedvet kaptam még egy gyerkőchöz (apa is
), de mikor megemlítettük, mind a két nagymama lebeszélt bennünket róla, szal most elbizonytalanodtunk
Ha nem lesz még egy béééééjjjjbi, akkor én 2008 januárjától tervezem, hogy visszamegyek gályázni.
Angi: Nagyon köszi az infókat, szuperül hangzik, amiket írtál, rögtön rá is kerestem a hotelre
Az éjszakátok sajnálom
Miért kel Lidi olyan gyakran??? Eszik is minden alkalommal, vagy csak babusgatásra vágyik?
Gaby: Ha már zöld trutyi jön Eszter orrából, az már jó. Ilyenkor tisztul végre rendesen, és kezd gyógyulni.
Drukk, hogy hamar rendbejöjjetek
Kaját én sem szoktam újból szoktatni, azt azért kell csak eleinte, hogy meg tudd figyelni, hogy okoz-e nála bármilyen gondot.
Ha nem volt vele probléma, akkor később mehet egy egész adag is
Meli: Gratula a mérlegelés eredményéhez, Bogi nagyon szép súlyban van
Gyöngyi: Szupi, hogy Lili nunija rendbejött a kamillától
Remélem azért nem lesz ilyen gáz az estétek
Cory: Liza nagyon ügyin felcsimpaszkodott a bicajra
Akart is vele menni valahova, vagy csak nézegette magát benne?
Vali