Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, szépjóreggelt!

Már megvonási tüneteim voltak Kép

Ma reggel először ébredtem arra, hogy mocorog a babszem bennem, eddig mindig később ébredt, mint én. Hihetetlen jó érzés volt, teljesen fel vagyok dobva tőle Kép

Hasonló szép napot Nektek is Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Lányok!
Tegnap megjártam az ultrahangot. Az eredmények: fejátmérő haléntéktól halántékig 3,4 cm, hasátmérő 3,1 cm, combcsont hossza 2,4 cm. És 15 dkg! Szóval növekszik a picurkám Kép. Ha tudok, később teszek fel képet is róla. A méretek alapján majdnem egy héttel idősebbnek tűnik a koránál! Így a védőnővel is megbeszéltem, hogy ne 31-én kelljen AFP-re mennem, hanem 24-én (mellesleg én előtte is ezt számoltam ki!). Így most izgulhatok már amiatt. Aki volt már AFP-n, mennyi idő alatt van meg az eredménye?

Köszi
Adri
adri77

Szia Adri77,

nekem vagy 3 hét volt amire vissza küldték az eredményt az orvoshoz.
beus79

Szia Adri!
Látom, nagyon együtt haladunk. Bár én utoljára két hete voltam UH-n, tehát csak ennek megfelelő méretekkel büszkélkedhetek...Kép
AFP-re pedig 25-én megyek.
Gem
15+4
gemini

Adri!
Általában két hét mire megjön az eredmény, de itt fentebb írta már valaki, hogy a Schöpfibe be lehet telefonálni és akkor két nap múlva megmondják (már ha bp.-i vagy, mert innen mindenkiét oda viszik).

Márti!
Én is szívből sajnálom, ami történt, nem is lehet ilyenkor semmit mondani. Így ismeretlenül is nagyon megkedveltelek, és csak csatlakozni tudok Pipocskához: nézz be hozzánk gyakran! Kívánom Nektek, hogy Eszti mielőbb kapjon egy édes kis tesókát!

Üdv: Bogárka (17+5)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Bkriszta
Koszonom szepen.

Voltam UH es minden rendben volt. Aszt monta a doki hogy a merete utan a 22/23 hetben vagyok de a szamitasok szerint 1 hetel keveseb kellene legyen.
A szuletesnapomra megkaptam a legnagyobb ajadekot. Alitolag 80% hogy kislanyom lesz.Kép

Ha van valami jo kislanynevetek szivesen meghalgatnam mert meg nem talaltam semi oljat amit tecet volna.( Kisfiu nevem mar volt )
Akiren,
Te mikor mesz Uh-ra , ird majd meg ha megtudod mien babad lesz.

Elkultek egy masik varozsba egy dokihoz hogy nezek meg a kis szivet, az iteni orvosom aszt monta minden rendben lat de bisztos ami bisztos. Sajnos a ferjem is szivbetegen szuletet es a csaladjaban sokan vanak szivpromemakal es ezert monta hogy nezesuk meg egy szpecsialistaval.
De en nagyon remejkedem hogy semi baj nem lesz.

Puszi mindenkinek
Betty
(21+6)
gomboc

Csajok!
Mit tanácsoltok, merre érdemes Bp-en babacuccokat nézegetni? A Brendonban már jártunk, Budaörsön és a Váci úton is, de szeretnénk egy kiscit jobban körülnézni. Tapasztalatok? Javaslatok?
előre is kösz
Gem
15+4
gemini

Gombóc!
Gratulálok és boldog szülinapot!

Csmárti
Most csak itt írok, de az ajánlatod elfogadom. Vigyázz magadra nagyon, Esztire is, drukkolok, hogy összejöjjön a tanítás, és főleg, hogy jöjjön a most már egészséges kistesó!
Puszi

Gem
15+4
gemini

Sziasztok Lányok
A pénteki UH-n minden rendben voltKép Láttam kismanót és már kezd nem egy kisufóhoz hasonlítani, hanem igazi emberkéhez.

Még nem volt időm visszaolvasni, nem is tudom mikor lesz, mert ma reggel már 3x taccsoltam és egyfolytában hasmenésem van, szóval elég sz@rul vagyok. Sőt, iszonyatosan rosszul érzem magam.

Puszi mindenkinek,
MJ-Móni
14+5
mj__móni

Beus, Bogárka
Köszi a választ az AFP-vel kapcsolatban. Nem budapesti vagyok, szóval ki kell majd várnom a 2-3 hetet.

Beus
Nagyon aranyos a babóca Kép!

Gombóc
Én is gratulálok Kép (a kislányhoz és a szülinapodhoz is!).

Gemini
Tényleg nagyon együtt haladunk Kép!

Adri
15+3 v. 16+1
adri77

Sziasztok!

Emlékszik még rám valaki Kép? Pár hete bejelentkeztem.
Ma vagyok 10 hetes és ma megyek a védőnőhöz. Szombaton véreztem, de most erősebben, mint eddig, meg is ijedtem rendesen, mert friss vér volt. Szerencsére 1 perc múlva elmúlt, azóta semmi, csak valami barnás maszat. Tegnap megint voltunk UH-on, minden rendben van, baba pont megfelelő méretű, van keze-lába, méhlepény nem vált le, a vér nem tudni honnan jött.
A nagy ijedtség után megkönnyebültünk és nagyon boldogok vagyunk Kép!
Most még pihennem kell két hétig, úgyhogy itthon vagyok, nem dolgozom. Ha visszamegyek akkor bent is elmondom a hírt, mert valszeg már nem fogom tudni titkolni már. Valahogy nagyobb a hasam, mint az előző terhességemnél,már most!

Gemini!
Szerintem van egy nagyon jó hely, ahol jó minőségű és nem horror árú babaruhákat lehet kapni és ez a Mária Nagyker. A Visegrádi és a Balzac utca sarkán van, a Westenddel szemben. Legalábbis én feleslegesen drágának tartom a Brendon és egyéb babaáruházak kínálatát. A gagyit persze nem szeretem én sem Kép. Pl. bodyban a magyar termékekre esküszöm: Kenguru Gold és Prince Oliver. Nem nyúlnak ki, bírják a strapát és egész jó árban vannak (900-1000 Ft körül vannak a bodyk, de nem mennek tönkre). Érdemes még a Cora-ban nézelődni, ott is jó dolgokat lehet kifogni nem túl drágán. Kenguru Gold van a Megatoysban a Soroksári úton, ott is vannak akciók gyakran, sőt törzsvásárlói kártyát is lehet szerezni, ami szintén pár százalékos kedvezményt jelent.
Remélem tudtam adni pár ötletet Kép!

Üdv, Virág (10)
virga

Szia Virga!
Köszi a sok-sok ötletet! A Mária Nagykerben pont a múlt héten voltam. Sok jó dolog van, és viszonylag olcsón is, de pl babakocsiban és hordozóban nem láttam túl nagy választékot.

Mj-móni!
Látod, hogy minden rendben van! Örülök nektek! Ufóbébiddel meg ezennel szívesen fogadlak az ufóbébisek körében (egyelőre Vanda és én vagyunk a tagjai - bár Vanda még nem tud róla Kép)

Gem
15+4
gemini

Sziasztok,

Oxi: igen már túl vagyok a genetikai UH-n, illetve a hivatalos 19/20. hetin még nem. De csináltak a rossz AFP eredmény miatt. Szóval remélem tudsz egy kicsit a beállt hátamon segíteni. Bár olvasom, hogy most vizsgára készülsz, úgyhogy gondolom utána...
-----------------
Afp eredmények 1-1,5 hét alatt vannak meg, kórháza válogatja. Nem viszok mindet a SCHöff méreibe, a Kútvölgyinek pl. saját laborja van. Ami azért is jó, mert nem csak egy puszta értéket dobnak az ember elé, hanem még más dolgokat is irnak a leletre. Ez egy kicsit megnyugtatóbb.

Az ismételt AFP-m értékét nem tudom, de a dokim szerint normális....

Szombaton lehet, hogy megyek jógázni, bár én sem tudom még, hogy hogyan szánom rá magam...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Helló Mamik!
Na most meg az történt már velem, hogy tegnap óta a jobb szememen van egy piros folt, mintha véres lenne, és annak a közepén egy kis fehér folt ( mint egy kis gyulladás) A vérnyomásom az este is megmértem tök jó volt, de a véres szemem reggelre se "múlt el" Ja! és (bocs) de minden reggel kicsit véres amit kifújok az orromból! Szerintetek összefügg a vérnyomással, vagy inkább a levegőbefúvásos fűtés, és az egész napi szám.gépezés lehet az oka? Tiszta ideg vagyok már meg emiatt. ha valaki tud valami okosat gyorsan szóljon.
Puszika
Fejeske
fejeske

Johanna: Írj légyszi az e-mailcímemre, vagy add meg a tiéd légyszíves Kép

Gemini: a Csalogány utcában is van egy nagyker (Csalogány u. 42/a), nekem azt ajánlották, de még nem voltam.
De most már mindkettő fel van írva.
Én tegnap a Kikában voltam, ott vettünk ezt-azt, ott is érdemes körülnézni, mondjuk ott ruha nincs, de minden más van.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Fejeske: az orrvérzés normális a kismamáknál (nekem is van, hol jobban, hol kevésbé, pedig sosem volt előtte) nem vérnyomásfüggő.
A szemed lehet gyulladás, vagy egy porszem miatt egy hajszálér szétment, vgy fáradékonyabb lett a szemed (ez is előforul), vagy a klímától, fűtéstől, huzattól. Fáj is? Ha nem múlik el, vagy ha fáj szemész azért lássa.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok kismamik!
Nem tudom mi volt tegnap,de egyszerűen a társalgóba képtelen voltam bejutni egész nap.KépDe most végre sikerült.Nem írok sokat,mindjárt megyünk a lányommal a játszótérre.Én jövőhéten megyek AFP-re,nekem azt mondták,hogy 2 hét alatt van meg az eredménye.Mocorgás még nincs,vagyis egy pár valami már volt,de annyira kis gyenge,hogy nem vagyok biztos a dologban.Remélem a jövőhéten már élesbe megy,a lányom is a 16.héten mozdult meg,akkorát rugott,hogy majd kilukadt az oldalam.Azt már írtam,hogy sokadik baba lesz,azt hiszem ebben én viszem a pálmát,lehet kérdezni,bár igazán friss tapasztalataim a lányommal vannak,a fiaim már 10 és 9 évesek.A fiúk a Nyírő Gyula,ill.az Uzsoki,a lányom pedig 26 hónapja a Péterfy S.kórházba születtek.Most is a Péterfybe készülünk,orvosom(akit nagyra tartunk)Abkarovics dr.Egyenlőre ennyi,most mennem kell,ha tudok,délután még benézek.Ha valamit nem írtam,nyugodtan kérdezzetek rá!
No,akkor lépek,menni kell hintázniKép
Tünde,15+1

Kép

Kép
tündérke26

Sziasztok!

Csmarti : Nagyon, nagyon sajnálom Kép Kép

Vanda, jól eset, hogy hiányoltál. Kép Kicsit nagy volt a felfordulás a melóhelyen, meg itthon is. Így sajna nem igazán maradt időm netezni, most meg reggel 8 óta olvasom vissza amit irtatok. Kép Nem semmi mennyiség. Még jó hogy ma szabin vagyok Kép

Egyébként végre megvan az AFP eredményem, de ez sem volt olyan egyszerű: múlt hét kedden vették le Pesten, pénteken telefonáltam a laborba, keresték de nem találták, majd közölték, hogy még nem is találkoztak a vérmintámmal, vagyis nincs ott Kép De ma végre meglett és ime az eredmény: 71ng, 1,1 MOM. Ezek jók? annyira hülya vagyok hogy most azon aggódom, hogy vajon jól hallottam e az eredményt? Kép
Figyeljetek, szerintem ettől, hülyébbet senki se tud kitalálni, a amikor mondták a 71 et tisztán értettem, de az 1,1et azt hiszem 1,19 nek hallottam de lehet hogy csak az MOM et mondta ki rendesen utána azt én meg nem értem...most meg azon gondolkodom mi volt amit 9 nek értetem, lehet hogy nem 1.1 hanem 1.9. bár nem mondták, hogy rosz lenne......na mindegy ez csak egy kis izelítő abból hogy mennyire parás is tudok lenni. Kép Kép

Azt hiszem holnap elmegyek végre kismamafelsőket venni, mert már van két nacim, de még a régi felsőímet hordom, és mivel nem vagyok túl nagy darab így a blúzokat már csak úgy lehet begombolni, hogy felszül a gomb, a szük kis "csini" felsőim, meg csuszkálnak fel a pocim fölé.
Melltartót már sikerült beszereznem, képzeljétek már 2 számot növekedett, amit én imádok, mert mindig is picik voltak, most meg a férjem el van hülve töle hogy mekkorák! Kép

Kismamatali: sajnos én előre nem tudok időpontot mondani Kép, de ha megirjátok mikor van rögtön jelzem, hogy megyek e.

Pusz,
Drika
drika

Gemini, ilyen-olyan andragógiából, didaktikából vizsgázom, bár inkább jógázni mennék Kép

Beus nagyon helyes a kisbabád! (..el kellett távolodnom a monitortól, hogy megértsem, hogy is kell nézni Kép )

megnéztem a táblázatot, de ott egy héttel el vagyok maradva, illetve én bénáskodtam a múltkor, valahol elvesztettem egy hetet.
még jó, hogy a Pocakmocorgó nem számol, csak nő, ahogy kell Kép

vikka
20+2

KépKép
vikka

Lányok visszaolvastam Kép sajnos. Lehet, hogy nem kellett volna. Teljesen ki vagyok bukva. Réka, Klarissza, Csmárti! Nagyon sajnálom, de örülök neki, hogy ennyire pozitívan álltok a dologhoz.

VandaKép
Látom hiányoltál Kép Hát itt vagyok! Megvolt a sielés a céggel Szlovákiában. Persze sielőket még véletlenül sem láttam, mivel a közelükbe sem mentem, azonban nagyon jól éreztem magam! És mi jó hir, kap mindenki bónuszt a cégnél, úgyhogy úgy tűnik anyagilag is jobban fogunk állni Kép (mivel nálunk én vagyok a fő kereseti forrás ez bizony sokat számít)

GeminiKép
Megnéztem kisufódatKép Nagyon édiKép. Közben a 14. heti képet hasonlítottam össze az én fejemben lévő képpel. Érdekes, hogy már most a genetika milyen szerepet játszik, mert az én kismanóm fejformája tökre eltér a tiédtől. Úgy néz ki ez a gyerekem is nagyfejű Kép lesz és a homloka dőlésszöge is tökre az apai nagyapjára emlékeztet Kép

Na, most hogy már 1-2 fokkal jobban vagyok van időm elmondani, hogy a hasam egyre nagyobb, Valahogy az elmúl 2-3 napban mintha megindult volna a növekedés, bár hasorafekvésre még mindig képes vagyok.

Oxigen, Szerintem a KIKA az egyik legdrágább áruház, bár a leárazásoktól függ azért! Aztán a Brendon is nagyon drága, szóval ne ott szerezzétek be a kellékeket mint cumisüvegek, pelenkák meg ilyesmik! Jóval olcsóbbak a patikák (mily meglepő) és a Cora, Auchan, Tesco. Ugyanaz a minőség!

És ha már itt tartunk. Be kell szerezzek egy téli, nem kantáros, meleg, bélelt, akáb -15 fokban is hordható kismamanadrágot! Valaki segítsen, hol, és mennyiért kapható ilyen? Esetleg használt ruhaboltok?

Ja még annyit, hogy persze bejelentettem már múlt héten a cégnél, hogy babás vagyok. Aztán Szlovákiában a beszélgetések alatt szóba került, hogy ki-mit csinált a tavalyi évben. Hát persze erre mindenki rám nézett és közölték, hogy Móni téged meg sem kérdezünk, mert te gyereket csináltálKép Hát ennyit a kedves Finn/Cseh/Amerikai kollégákról, akik mind pasik Kép

Üdv mindenkinek,
MJ-Móni
14+5
mj__móni

Beus!

Köszi, hogy megint ennyit dolgoztál a táblával.Kép
Eddig elkerülte a figyelmemet, hogy egyidősek vagyunk.Kép
Nagyon aranyos a bébike. Hol csinálták a képet?

Oxi!

A másikon is elolvastam ugyanezt a hozzászólásodat. Aztán itt is elolvvastam, és csak utólag kezdtem gondolkodni, hogy olyan dé ja vum van.KépKépKép

Kép
Kép
pipocska

Szia Gemini,

Köszi a szíves invitálást.. És ez ugye kifejezetten kismamiknak van??? Mert én olyat keresek. Találtam egy másikat is kismama jóga címén. lehet, hogy azzal kevertem eddig.

Ti már olvastatok arról hogy van valami anya-magzat kapcsolatanalízis program? Hallott már valaki róla? Engem eléggé érdekelne. Mivel sokszor vagyok feszült, ideges, parázom a baba betegségei miatt, ezért lehet,hgoy jó lenne valami ilyesmi is. Vagy elég a jóga és a meditáció? és a szeretettel való rágondolás, beszéd stb???

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Gemini!
Köszi az érdeklődést, azt hiszem még nem sejtenek semmit! Néha nagyon nehéz nem beszélni róla, mert a gondolataim nagy részét most a terhességgel kapcsolatos gondolatok töltik ki. Ráadásul olyan a munkaköröm, hogy sokat beszélgetek kötetlenül a kollegáimmal. Még jó sokáig kell húznom: április elejéig. Most vagyok 8+1, addigra azt hiszem kb 18 hetes leszek, magyarul majdnem félidős. A dokim azt javasolta, már most kezdjek el tágasabb holmikban járni, hogy ne legyen feltűnő a változás. Mondjuk én nem indultam karcsúnak, eleve nem vagyok vékony termetű és súlyfelesleg is volt rajtam pár kiló, tehát lehet hogy sikerül addig kihúzni. Mondjuk szeretem az alakhoz simuló cuccokat, bár gömbölyű vagyok, de legalább homokóra alkatú, szóval nincs túl sok tágas pulcsim meg ilyesmi. Attól is függ, hogy mennyi kilót szedek magamra és hogy hogy alakul a hasam. Hát meglátjuk.

Mostanában olyan fáradt vagyok, hogy már reggel kimerülten ébredek, és napközben be akarok esni az asztal alá aludni egy kicsit. Ez most terhesség vagy fronthatás?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szia Beus,

Most láttam csak a táblázatot, nem semmi sokat dolgozhattál vele. Köszi mindenki nevében...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Vikka!
Lehet, hogy én vagyok a sülthal, de nem tudom, mi az az andragógia Kép

Csajok (Drika)!
Felesleges dolgokért ne parázzatok már ennyire. Drika, ha nem tudod, hogy jól értetted-e, hívd fel őket mégegyszer, abból túl nagy baj nem lehet. Vagy rosszul gondolom?
Gem
gemini

Rokica
Hogy kérdésedre válaszoljak: ez most a terhesség. Kép Kép Kép

Gem
gemini

Sziasztok!

Oxygen!

Csak semmi aggodalom, bizti minden simán fog menni!!! Kép

Tegnap voltam AFP-n. Szerintetek melyik nap merjek érdeklődni az eredményért?
Várjak hétfőig?
Elég vicces volt egyébként a vérvételen. Sorban álltam a kismillió nyugdíjassal együtt (persze ők gyorsabban felsprinteltek a lépcsőn, mint én. Na nem akarom bántani őket, de én megtiltanám, hogy kora reggel jöjjenek, így a dolgozni járó emberek szívnak csak ezerrel, akik nem érnek rá.), természetesen egy középkorú hölgy a nagyfiával maguk elé engedett. Ebben az volt röhej, hogy ő is tuti onnan a munkába rohant ,na mindegy, elég gyorsan végeztem szerencsére.

Tegnap annyit jártam pisilni, hogy az lett volna a legokosabb, ha ki se jövök a wc-ről, mert szinte rögtön fordultam vissza. Remélem nem fáztam fel. Ma már jobb a helyzet. De párom nagyon Édes volt reggel, kifacsart egy jó nagy adag grapefruitot és mondta, hogy ezt húzzam le szépen.

Beus!

Ari a bébi!
Köszi a táblázatot! Majd valamikor, ha lesz rá időd, beírnád, hogy a kisfiamat Szabolcsnak hívják? Ez eddig valahogy lemaradt, mondjuk nem életbevágó. Kép
Köszike!!!

Adri!

Gratula a jó kis "bébi-adatokhoz"! Kép

Betty!

Nektek meg gratula a kislányhoz! Mi se nagyon gondolkodtunk még lányneven, nálunk eddig csak a sajátom jött szóba, a Viki. Kép
Boldog születésnapot!!!

Mj-Móni!

Örülök, hogy nálatok is minden rendben! Szupi! Kép

Fejeske!

Szerintem az orrvérzés miatt ne aggódj, ez szokott lenni terhesség alatt. Sok helyen olvastam már. Reggelente nekem is rendszeresen ez a bajom, pedig eddig soha nem volt.

Mindenkinek nagyon szép napot!!!

Puszi:

Viki(16+2)
vikó

Drika!

Ne aggógj, mert az 1.1, és az 1.9 is tökéletesen jó eredmény.Kép

Móni!

Szerintem érdemes varrónőknél próbálkozni. Itt már egy jópár "elhangzott".
Árban borzasztóan nem mindegy.
2575294 ez rákoskereszttúr. Nem túl közeli, de szerintem a többiek is beteszik a "saját" varrónőjük számát.
Klassz, hogy ilyen jól érezted magad!Kép

Tündérke!

Örülök, hogy te is Péterfys vagy, és az orvosunk is ugyanaz. Vagyunk egy páran Abkarovics dr. "rajongók"KépKépKép

Kép
Kép
pipocska

Pipocska, Gem!

Köszönöm a megnyugtatást! Kép
És igérem, nem parázok tovább Kép
Egyébként, azért irtam le mindezt, hogy lássátok, milyen hülye is tud lenni az ember lánya Kép Kép Kép
drika

Oxigén!
Olyan jó, hogy ilyen gyorsan válaszoltál. Már én sem tudom, hogy mitől ijedjek meg, és mi az amitől ne! De én is úgy gondolom, hogy valami megsérthette a szemem, bár nem emlékszem rá!
Az orrvérzéses esettől meg azért félek, nehogy a kisgyereknél is valami magas vérnyomást vagy ilyesmit váltson ki. Szerinted az lehet?
Na pusz
f.
fejeske

Szia Pipocska,

A képet a brendon baba üzletnek (váci út) az Ultrahangozójában csinálták. Kép
igaziból nem volt drágább mint máshol és nekünk ez volt közelebb. de nagyon jó volt. 1/2 órán keresztül néztük a babánkat. nagyon kis szégyenlős volt. de nagyon élveztük.
beus79

Sziasztok!
Már régen jelentkeztem. A helyzet változatlan, van nap mikor barnázgatok van, hogy nem. Tegnap voltunk dokinál. UH-n láttuk párommal Pincurit, már 16 mm. A barnázgatásról nem beszélt, hogy mi lehet esetemben... Megvizsgált ugyan, de olyan szűkszavú, biztos rendben talált mindent. Viszont, olyan brutál módon megnyomott már megint, hogy azóta is fájdalmaim vannak, szurkál a hasam néha-néha a méh irányából kiindúlva több irányban is.
Ugye ez nem is ettől van, nyugtassatok meg, hanem csak nő a baba!?

Le vagyok döbbenve a sok vetélés láttán... Nekem most nagyon nem szabadna ilyeneket olvasgatnom, túlságosan beleélem magam. Félek.
Doki természetesen táppénzen tart. Annyira szeretném, ha hirtelen túl lennék a kritikus 12-14. héten és a picivel minden rendben lenne!!!

Üdv: Falina
8+6
falina

Johanna!
Szia kis sorstársam. Én is állandóan parázok. Ha van egy kiütésem, egy kis folt az arcomon, vagy két újabb pattanás rögtön a legrosszabbra gondolok. Hát ha még ilyen kis orrvérzéseim is vannak, meg piros a szemem tökre kiakadok.
Ezen kívül most sokat híztam, és emiatt is féltem a kisfiamat. Már annyira szeretném ha megszületne, és látnám hogy egészséges aranyos kisbabám van. Ezért is megyek 4D-s UH-ra. hátha ott megnyugtatnak. Bár az eredmények alapján eddig minden oké, a doki szerint is.
Na de azért én ilyen kis hülye parázós maradtam.
csákó
Fejeske
fejeske

Falina
Hát nem tudom, de engem még a doki soha sem vizsgált meg ilyen brutálul! Talán jobban tennéd, ha másik doki után néznél, mert ez egy kicsit furcsa, de az is lehet, hogy csak Te érzed fájdalmasnak és persze a méhed is érzékenyebb és ez a rutin. Talán érdemes lenne elmenni egy próbavizsgálatra egy másik dokihoz, hogy lásd van e különbség.

Természetesen a fájdalom nem feltétlenül a vizsgálat következménye, hanem a méh növekedését jelzik.

Vigyázz magatokra nagyon
Üdv,
MJ-Móni
14+5
mj__móni

Beus!

Köszi a táblát, nagyon jó. Kép
De az én adataim elcsúsztak egy kicsit. Pontosabban 1 napot, mivel jan 18-án voltam 20+0 , tehát ma 20+1 vagyok. kijavítanád?

Köszi:

Hajni 20+1
Vendég

MJ-Móni,
tegnapiak után elgondolkodtam a dokicserén. Egyszer még ő mondta, hogy ne legyek már olyan kényeske. Majdnem behúztam neki egyet. Vajon miért lehet az, hogy az eddigi orvosok kezét meg sem éreztem...? Milyen lehet nála vajon a szülés? Na jó, nem esek túlzásokba, mert mások mind áldják.
F.
falina

Sziasztok lányok!

Tegnap háromszor is irtam le ugyanazt a litániát és majd felrobbantam, hogy nem tudtam elküldeni!
Na mindegy mostmár, lényeg hogy mostmár irhatunk!Kép
Most értem haza a leletért voltam. Tudjátok?
Az a bizonyos egy éttel korábban levett AFP. Az eredmény elég aggasztó:AFP 23,5
wafp 24,1
MOM 0,7
b-hcg 15000
wb-hcg 15408
MOM 0,6
Mond ez valakinek valamit? Atzon kivül, hogy alacsony! Szerintetek nagyon gáz? Bevallom kicsit parázok!!!
Voltam utána ultrahangon is és ott a BPD:42 mm. Ez mit is jelent? Tiszta zizi vagyok!

Gemini!

Arra a szombati jógára akkor nem kell váltóruhát vinni, elég az amibe megyünk?

Puszi

Giggancs (18+3)
giggancs

Sziasztok,

En tegnap voltam a dokimnal, es sajna nekem is felfazasom van!! Kép Ugyhogy Vanda sorstarsak vagyunk! Az egvilagon semmi jele nem volt, nem csip, nem szur, csak sokat kell pisilnem, de ezt a sok vizivasnak tudtam be.. (bar tiz percenkent rohangalni, nem normalis..)
VikoKép Nem akarlak riogatni, de ha nem mulik neked is a wc-re futkosas akkor mondd mega dokidnak! Kaptam antibiotikumotm, meg huvelykupotKép. Meggyozott a dokim hogy muszaj ezt most beszednem, mer tha nem kezeljuk ki az sokkal sulyosabb!! Egyebkent epphogy megnyomkodott par helyen, maris szurt. Azt mondta ez egyertelmu.. Na mindegy, szerencsere most nem faj, szedem azokat a loadag kapszulakat..

FalinaKép Te fekudj szigoruan!! Remeljuk elmulik a barnazas, en is kb ennyi idosen fekudtem emiatt, es huss elmult (lekopogva)..

Mindenkinek udv,
Timi
(19+0)!!
splendida

Betty Kép
Gratula a lánykához. Mi a fiúnevekkel állunk hadilábon, bár most a Nándorban kiegyezni látszunk. Ha mégis kislány lenne, akkor Gerda lenne/lesz, a 2. kislány pedig Kíra. Nekem tetszik még az Anna és a Luca is.

Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Giggancs!
Szerintem érdemes átöltözni, bár nem mindenki teszi. Lényeg, hogy olyan ruhát hozz magaddal, amiben kényelmesen tudnál tornázni is. Szerintem egyébként abban jönni, amiben ott jógázni fogsz, egy kicsit kevés lenne, mert kint szibériai hideg van KépKépKép
Ui.: Ezek szerint jössz??? Én csak örülnék.Kép

A parával kapcsolatosan pedig mindenkinek: A PARA ÁRT A BABÁNAK. EBBŐL INDULJATOK Ki, ÉS TEGYETEK MEG MINDENT, HOGY ELKERÜLJÉTEK. OKÉS?
Adatok ügyében meg a legbiztosabb infoforrás a doki. A saját dokitok.
Gem
15+4
gemini

Sziasztok!
megjöttünk a játszótérről,lányom épp eszik,vagyis már inkább csak úgy tesz.Az a bizonyos táblázat,amiről beszéltek,nekem valahogy nem akar bejönni,pedig nagyon kiváncsi lennék rá.Giggancs!nekem megvan egy afp lelet,igaz majd 3 éves,de ezt tudom mutatni:
afp 32,6
wAFP38,5
mom 1,0
szerintem a te értékeid nem rosszak,de tutit csak a dokid mondhat.

Kép

Kép
tündérke26

Ja,és a BPD=fejátmérő Kép

Kép

Kép
tündérke26

Gemini!

Igen, eddig ugy néz ki, hogy megyek!
Persze ha a Gigi nem huzza keresztül a számitásaimat. Tudunk akkor majd valahol találkozni?

Giggancs (18+3)
giggancs

Giggancs!
Találka: én 10 előtt fogok csak beesni, de ez téged nem bátortalanítson el!
Neked viszont fél10-re kellene menned, mert most mész először.
Gem
gemini

Johanna!
Nekem megvan a könyv ami a baba-mama kapcsolatanalízisről szól: Raffai-Hidas: Lelki köldökzsinór, ha gondolod szívesen kölcsönadom. Nekem maga a könyv tetszett, nagyon érdekes volt, akkoriban én is sokat gondolkodtam rajta, hogy ki kéne próbálni. Aztán ahogy kicsit utánajártam rá kellett jönnöm, hogy az egész egy nagy pénzlenyúlás (mint oly sok minden amivel egy várandós mamát bombáznak). Pszichológus vagyok, tehát hiszek benne, és nagyon fontosnak is tartom, csak nem gondolom azt, hogy ezért el kéne járnom a Raffaihoz, heti 2x, óránként 5-10 ezer forintért... szerintem ez megy egyedül is, ha az ember elég fogékony a meditációra, ellazulásra.
A SztImrében viszont van egy relaxációs csoport, a Bálint Sándor vezeti, ez kifejezetten a félelmek feloldására van, állítólag nagyon jó. Azt viszont nem tudom, hogy ide is mehet-e olyan, aki nem ott szül, de érdemes megkérdezni.

Üdv: Bogárka (17+5)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szia Bogárka,

Köszi a felajánlást, de lehet, hogy megveszem, biztosan sok hasznos dolog van benne.

Bálint Sándorhoz nem annyira akarok menni, mert a Ő volt az egyik, aki elhajtott, majd megpróbálok máshol keresni vmi hasonlót...

Szerinted érdemes megvenni a könyvet? Vagy elég ha az ember egyszer elolvassa. Biztos izgi, és tényleg az ember tudja egyedül is csinálni.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

SZia Hajni20

az én táblázatom szerint is ma 20+1 vagy

pusz

Beus
beus79

Splendida!
Remélem hamar meggyógyulsz!
nekem tegnap volt ez az eszméletlen gyakori pisilni-járás, de egyébként sem egy "alap", amennyit én futkosok oda. Most azért picit megijedtem, de ma... eddig nem volt semmi. Nem tudom, mit csináljak. Lázas nem vagyok, meg nincs semmi bajom.

Viki
vikó

Giggancs,

Ne parázz, tudod nekem még alacsonyabb volt. Megjártam genetikát és még nem tudom hány dokit és semmi parára nincs okom. A para árt a bébinek. Úgyhogy ne tedd....A 0,7 pedig nem is olyan alacsony és gázos akkor lenne különösen, ha a BHCG MOMja pedig kiemelkedően magas lenne. A 0,7 az egy jó érték, pontosan az alsó határérték.. Úgyhogy ne tessék parázni...Ha pedig elszámolták mint nálam, akkor pedig az az oka. Szóval dont vöri bi hepi.... Nálam megismételték és jó lett, de ha UH-n átnézik és ott látják, hogy egészséges, akkor semmi gond.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Viko,
En nem akartam rad ijeszteni! De Vandanal es nalam sem volt semmi jele a felfazasnak. Illetve! En ereztem hogy elotte este fajdogalt a hasam alul, de azt hittem novoget a mehem stb..
mindegy, ha semmi baj, ne is gondolj ra! En is igyekszem kikecmeregni belole! Sok folyadek=sok wcre futkosasKép mindegy..
Timi
splendida

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?