Lányok visszaolvastam
sajnos. Lehet, hogy nem kellett volna. Teljesen ki vagyok bukva. Réka, Klarissza, Csmárti! Nagyon sajnálom, de örülök neki, hogy ennyire pozitívan álltok a dologhoz.
Vanda
Látom hiányoltál
Hát itt vagyok! Megvolt a sielés a céggel Szlovákiában. Persze sielőket még véletlenül sem láttam, mivel a közelükbe sem mentem, azonban nagyon jól éreztem magam! És mi jó hir, kap mindenki bónuszt a cégnél, úgyhogy úgy tűnik anyagilag is jobban fogunk állni
(mivel nálunk én vagyok a fő kereseti forrás ez bizony sokat számít)
Gemini
Megnéztem kisufódat
Nagyon édi
. Közben a 14. heti képet hasonlítottam össze az én fejemben lévő képpel. Érdekes, hogy már most a genetika milyen szerepet játszik, mert az én kismanóm fejformája tökre eltér a tiédtől. Úgy néz ki ez a gyerekem is nagyfejű
lesz és a homloka dőlésszöge is tökre az apai nagyapjára emlékeztet
Na, most hogy már 1-2 fokkal jobban vagyok van időm elmondani, hogy a hasam egyre nagyobb, Valahogy az elmúl 2-3 napban mintha megindult volna a növekedés, bár hasorafekvésre még mindig képes vagyok.
Oxigen, Szerintem a KIKA az egyik legdrágább áruház, bár a leárazásoktól függ azért! Aztán a Brendon is nagyon drága, szóval ne ott szerezzétek be a kellékeket mint cumisüvegek, pelenkák meg ilyesmik! Jóval olcsóbbak a patikák (mily meglepő) és a Cora, Auchan, Tesco. Ugyanaz a minőség!
És ha már itt tartunk. Be kell szerezzek egy téli, nem kantáros, meleg, bélelt, akáb -15 fokban is hordható kismamanadrágot! Valaki segítsen, hol, és mennyiért kapható ilyen? Esetleg használt ruhaboltok?
Ja még annyit, hogy persze bejelentettem már múlt héten a cégnél, hogy babás vagyok. Aztán Szlovákiában a beszélgetések alatt szóba került, hogy ki-mit csinált a tavalyi évben. Hát persze erre mindenki rám nézett és közölték, hogy Móni téged meg sem kérdezünk, mert te gyereket csináltál
Hát ennyit a kedves Finn/Cseh/Amerikai kollégákról, akik mind pasik
Üdv mindenkinek,
MJ-Móni
14+5