Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vera: egy utolsó kérdés tejpép ügyben: este nem próbáltál még meg főzeléket adni? Az nem tömít ennyire?

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Barbi:
Köszi! Nagyon figyelmes vagy így Húsvét előtt!KépNektek is nagyon kellemes ünnepeket!

Ann:
Nem lehetett túl jó a tegnapi korai reggel, remélem ma nem indult ilyen korán a napod!

Gabi:
A kaját szerintem sem szabad erőltetni, a végén még megutálja. Egyszer majd fog enni, ne aggódj túlzottan! Ha neki elég a tej, akkor elég, örülj neki. Esetleg azt próbáld meg, hogy előtte eszel az ő kajcijából, hátha kér belőle.

Marcsi:
Örülök, hogy végre itt is olvashattalak! Kép Hogy megy a suli amúgy?

Gabi:
<font color="ff6000">Szegény Zsotikának biztos a foga jön, ez lehet, hogy most eltart egy-két napig, azért remélem hamarabb túljuttok rajta!!
Jó utat holnapra!</font>

Vera:
Nektek is jó utat holnapra! Párom ma van Szolnokon angol felmérésen.Kép

Beszéltem ma Coryval és adott egy tippet a tejpép helyett, majd kipróbálom azt, ha bejön, maradunk annál. Itt ma nagyon jó idő van, délután megyünk is sétálni egy nagyot. Az meg még kiderül, hogy elutazunk e.

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÉS NYUGODT HÚSVÉTOT KÍVÁNUNK!
Kép

zit, Beni, Ati
zit

Sziasztok!

Tejpép: mi is kipróbáltuk, de magára nem nagyon ette meg, ezért mi úgy csináljuk, hogy három kanál péppor Kép pici víz és fél üveg gyümölcs vagy turmixolt gyümi. ezt viszont rettenetesen falja, tegnap megvettük végre az etetőszéket, úgyhogy fel is avattuk KépKépKép!
Amúgy szerintem szüksége van rá, biztos valamennyire telít is, de nálunk amikor mi is eszünk Nóri ott van mellettünk és tátott szájjal várja, hogy valamit kapjon. Akkor viszont már inkább ilyet adok neki, habár kiflit, zsemlét, babpiskótát is rágcsál (mellesleg a mi kajánkból is meg szoktuk kínálni, természetesen mindennel teletömi magát)!

Edit! Akkor tényleg taliztunk, a férjem volt az aki felállt, de a cuccodat már elvitte a férjed Kép ilyen véletlent Kép! Akkor a jövő utáni héten, ha jól tudom akkor lesz megint, összefuthatunk Kép!

Szerencsére ma sikerült a szigorlatom, 4 lett Kép, holnap megyek jogra, attól jobban tartok, remélem meg lesz.
A húsvét elég mozgalmas lesz, szombat du-án anyuékhoz megyünk, vasárnap este jövünk haza, hétfőn pedig a pesti nagyszülőkhöz Kép!!!

MINDENKINEK BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Meme, Nóri és Tomi
meme

Meme
Gratu a szigorlatodhoz, ügyes vagy! Majd szorítok a joghoz is! Nektek is jó utat majd!

zit
zit

Sziasztok!

Először is: Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk előre is!

Vera,
Tudom, hogy az allergia bármikor kijöhet. Én is 25 éves voltam, mikor előjött Kép Éppen ezért szeretnék minden rizikófaktort kiküszöbölni, nehogy Marcus is így járjon. Persze tápszeres babaként ez sokkal nehezebb Kép Egyébként én is filóztam a Sinlac-on, sok embertől hallottam, ezért volt furi, hogy azt mondták, hogy csak gasztros írhatja fel. Jövő héten kiderül.

Vera, Ann,
Kérdeztétek a betegséget. Pajzsmirigy-túltermelésem van születésem óta. És hát számítottam rá, hogy szülés után újra tombolni fog Kép De nem ennyire, ilyen szarul soha nem voltam 30 év alatt, vagy nagyon nem emlékszem már rá. De már javulok Kép

Zit,
Örülök, hogy Beni keze jól van Kép Csak így tovább!

Cory,
Igazad van, HA pép vényköteles. És kíváncsi lennék, hogy te mit javasolsz estére kajának, mert mi is azért kaptuk, hogy Marcus átaludja az éjszakát. Állítólag tápszerrel éjjel már nem kellene etetni. De mit tegyek, ha kéri, a teljes mennyiséget ráadásul?

Gabi,
Nem evés, nem irigyellek Kép Nem lehet, hogy a babócának olyan foga jön, ami miatt semmi evést nem kíván???

Gabi,
Mi volt a dokinál?

Vera,
Még egy dolog, írtad, hogy híg volt a pép. Esetleg tudnád kimérni tápszermérő kanállal, az 5g-os.

Meme,
Gratula a szigorlathoz!

No megyek, mert Marcus ma alvás ellenes sztrájkba lépett és már extrahiperszuper nyügi. Ma tuti, hgoy nyolckor már aludni fog - vagy nem Kép

H.

Kép
hanzika

Sziasztok Kép

Zsoltika elaludt, de még fel fog ébredni ma, aztán majd jó, ha éjfélkor fekszik le újra... A doktornéni pedig megállapította, hogy teljesen egészséges. A nagy sírásra sem ő, sem a védőnő nem tud más magyarázatot, mint hogy jön a foga. Írattam fel HA tejpépet, mi Humana-t kaptunk. Ki is váltottam, ma este kipróbáljuk Kép

Ma egy kicsit becsaptuk Zsoltikát, és úgy vittük el a dokihoz, hogy nem a szokásos overállját adtuk rá, hanem a farmerját Kép És kiscipőt is kapott, nagyon jól nézett ki Kép

Nagy hírünk van: ZSOLTIKA FELÁLLT!!! Teljesen önállóan a puffra támaszkodva KépKépKép Mellékelek is róla képet Kép

Hanzika,
köszi az érdeklődést Kép Én is allergiás vagyok, szénanáthás, ezért is jó, hogy megtudtam: van HA tejpép is. Szabad kérdeznem, hogy a pajzsmirigy-túltengés milyen tüneteket okoz? Mit érzel, miért vagy rosszul? Én erről semmit sem tudok, bár magáról a betegségről már hallottam. Miért tombol a szülés után?

Meme,
etetőszék Kép Szigorlathoz gratula!!!

Zit,
szerintem is a fogacska bántja Zsoltikát. Bár ma, miután felállt párszor, nagyon jókedvű volt Kép Beninek boldog 8 hónaposságot KépKépKép

Vera,
köszi a névnapi köszöntést, kedves tőled KépKépKép Képzeld, ma mi is félórát álltunk sorban a gyógyszertárban, pedig az itteni lakótelepi nagyon üres szokott lenni. De olyan béna volt a gyógyszerész nő, jó mérges voltam én is!

Most már megyek, mert még pakolnom kell, holnap indulunk! És a kép:

Kép

Kellemes húsvétolást mindenkinek Kép

KépKépKépKép

pgaboka

Sziasztok!

Már pár napja olvasgatlak benneteket, de csak most jutottam el az írásig.

Minden baba gyönyörű, és milyen sokat ügyesedtek!!! Sorra olvasom a komoly fejlődéseket. Örülök neki Kép. Zit Benijének utólag is gyógypuszi a már majdnem gyógyult kezecskéjére.

A felvetett témákról.
Tejpép: Én is idegenkedem tőle. Nálunk főzelék van este is, és fürdés után megint szopi. Így 3x kajál az anyatejen kívül mást a kisasszony, és összesen 5x szopizik még mellette, bár az elmúlt 2-3 napban egyet néha szeretne megspórolni, illetve nem 2-3 óránként, hanem 3-4 óránként éhes. A dokibácsi szerint bízzam rá, mit akar enni, és mikor, mert ő maga beáll majd a napi 5x-i étkezésre, a mostani 8-ról. Ja, és nem alszik többet, vagy másként attól, hogy kora este kap még főzeléket. Azért kellett bevezetni, mert egyre gyakrabban ébredt kora hajnalban (pedig korábban átaludta reggel 6-7-ig az éjt). De ez nem nagyon változott: 4-5 körül szopi, majd alvás tovább, és ébredés 7-kor. De én nem bánom. Biztosan szüksége van rá.

Etetés: Zsizsa, ne aggódj. Szerintem sem akarja Gabi igazán a más kaját. Használj kész bébiételeket. Én is kipróbáltam őket, és jók, tényleg. De nézd meg alaposan az összetevőket.
Nálunk már megy a csirkemell sárgarépával turmixolva. Fagyasztottam le kis adagokat neki. Ehhez vettem egy fedeles jégkockatartót.
íme:
Kép

ebbe töltöm a lehűlt mixelt kaját:
Kép

és lezárva lehűtöm:
Kép

1-2 nap múlva kiszedem a tálcából, és zacsiba, vagy fóliába csomagolva tárolom tovább a mélyhűtőben, így "helygazdaságosabb" Kép
Kép

folyt.köv.
panu

Gabi,

Felálláshoz gratula Kép És jó, hogy nem talált semmit a doki Kép

A kérdésre emilben válaszoltam Kép

H.

Kép
hanzika

folyt.köv.
Bár gondolom, már mindenki elindult húsvétolni, még küldök képet Liziről:
itt már majdnem ül
Kép

itt pedig kaja után virgonckodik
Kép

itt csodálja a gépet, milyen jó volna megnyálazni azt is:
Kép

röviden a fejlődéséről: egy hete fordult meg hátról hasra is, majd elképesztő gyorsasággal produkált mindennap vmi újat: már mászik, játszik egyedül, gagyarászik mindenfélét, kinőtt a két alsó metszőfoga... Kép

hétvégén még benézek, mert itthon vagyunk, apa dolgozik Kép, viszont jön dédimama, aki még nem látta élőben a királylányt (600 km-re lakik 83 éves)

Zsoltikának boldog névnapot kívánok!
Minden babának sok piros tojást és csokinyuszit (amit egyelőre még a mama és a papa eszik meg Kép) kívánok és mellé sok-sok napsütést!

Üdv, panu
panu

Panu,

Ezt hol vetted? Jól látom, szilikonos? Én sima jégkocka-fagyasztóba tettem sárgarépapürét, de nem tudom, hogyan tudnám kiszedni belőle most.

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!

Igaz kicsit eltűntem, de ígérem húsvét után újra a régi leszekKép.Kicsit összeszaladtak a dolgaim, szerencsére a náthából kezdek kikecmeregni.Robó szerencsére nem kapta el a náthát, aminek nagyon örülök. Egyre huncutabb, egyre több helyet fedez fel magának mászkálva.

Főképpen azért jöttem, mert olvasom többen is elutaznak már most. Így szeretnék én is kellemes húsvéti ünnepeket kívánni mindenkinek.Visszaolvasni pedig igyekszem mielőbb mindenki írását elolvasni.

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden topikot olvasó anyukának és szeretteinek. A fiúknak nagyon sok piros tojást és "sok , ide a forintotKép".
A leányzóknak pedig sok locsolót kívánok első húsvétjuk alkalmábólKép:
Robó üzeni minden leányzónak, hogy sajnálja, hogy élőben nem tudja őket meglocsolni, de kéri az anyukákat, hogy adják át gyönyörű gyermekeiknek, hogy vegyék úgy, hogy Robó nagyon kellemes illatú kölnivel meglocsolta őketKép, természetesen egy szép locsolóvers keretébenKép.

Kép

Jó hétvégét , ha addig nem írnék már.Pihizzetek sokat és töltsetek kellemes perceket szerettitekkelKép:

Anita és Robó
anita77

Most látom, hogy Zsoltika felállt.Te jó ég, nagyon nagy gratula hozzáKép. Nagyon ügyi fiúcska.Olyan kis drága.

Lizi leányzó is nagyon gyönyörű ámKép.Régen láttuk már, de egyre szebb ahogy növekedikKép.

Panu: klassz a jégkockatartó, jó ötletKép.

Jó éjt: Anita
anita77

Sziasztok!

Levi fürdött, most alszik, Apát elküldtem a gép elől. Csak röviden írok, álmos vagyok, nemsoká bedőlök az ágyba. (Legalábbis bízom benne.)

Képzeljétek ma 3,5 órát sétáltunk egyhuzamban Levivel. Ilyen még nem volt, általában addig tudunk csak sétálni, amíg alszik, utána elkezd nyűgösködni, most pedig felébredt és csak mosolygott, nagyon jól érezte magát a levegőn. Még azt is elfelejtette, hogy már ennie kéne. A lábaim már alig bírták, holnap biztos izomlázam lesz.Kép

Szia Panu, örülök, hogy újra jelentkeztél, veled társalogtam először, amikor csatlakoztam hozzátokKép
Liz gyönyörű. (A fagyasztott kaja se semmi.Kép

Jövő héten Apa elutazik egy hétre, így mi Levivel pár napra anyósékhoz költözünk Még nem tudom, hogy ez Kép hír, vagy Kép hír. Kiváncsi vagyok, hogy boldogulunk egymással. Még addig megpróbálok jönni.

Addig is nagyon boldog, nyugodt, mosolygós húsvétot kívánok minden babának és anyukájuknak. (Persze az apukáknak is.)
noja

Hanzika! Tesco, Fackelmann márkájú, 500 Ft. Nem tűnt szilikonosnak, de a bordázottsága miatt tényleg könnyű kiszedni belőle a fagyott kaját. Anyámnál kipróbáltuk a sima jégkockatartót és nehéz volt kiszedni belőle a kaját, ezért vettem illetve választottam ilyent.

Robótól köszönjük a locsolást előre is. Virtuálisan már biztosan nem fog Lizi elhervadni Kép Kép Kép

Noja! Szép teljesítmény a 3,5 óra. Elismerésem. Igen, a féléves kor felé már nagyon érdeklődők tudnak lenni a babák, főleg ingerdús környezetben. Biztosan tetszett neki az út. Anyósékhoz pedig sok szerencsét, és főleg türelmet, hiszen jószándék mellett is nehezebb, mint a saját mamánkkal.

üdv, panu
panu

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok? A kisfiam, Barnabás augusztus 6-án született, és az első babánk.
Még olvasok vissza, hogy képben legyek valamennyire, addig is mindenkinek kellemes ünnepeket!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Minden babának és mamának Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk!

Dandy és családja
dandy

Sziasztok!

Mivel éjfélkor kezdek el írni, nem írok sokat, de csak most jutottam ide, ugyanis egész délután varrtunk a húgommal, aminek az eredménye egy nadrág, egy ujjatlan felső, és egy rövidujjú kardigán Gabónak.KépKépKép Majd teszek fel képet is, de úgy akarok, hogy a kisasszony is benne legyen.

Köszönöm mindenkinek a nyugtatásokat hozzátápi ügyben, már jobban érzem magamKép, amikor a hozzászólást írtam, éppen egy sikertelen kísérlet után voltunk, ezért voltam depisebb.
Én azért nem szeretek bébiételt adni Gabinak, mert sajnálom rá a pénzt, mivel úgyis kidobom három nap múlva (a sütőtököt amúgy bébiételben kapta, mert már nem lehet a zöldségesnél kapni). Nekem nem ízlenek a bébipapik, tehát én sem tudom megenni, apája meg kimondottan utálja a zöldséget, és gyümölcsből sem szeret sokat. Lehet, hogy ezt örökölte Gabi, és ezért nem eszik?Kép Pl. ma kiderült, hogy a répát sem szereti. De holnap is megpróbálom, hátha változik az ízlése.Kép Szopizni rendesen szopizik, úgyhogy ezzel nincsen baj, de nem igazán hízik (bár szerintem ez annak köszönhető, hogy irtó sokat mozog). Nem is megyek tanácsadásra, csak egy hónappal az előző méricske után.Kép

Edit,
szalonnával dörzsölt kenyér.Kép Anyatejberizs elkészítési ötlet tetszik, én is kipróbálom.Kép

Tejpép: én sem tartom jónak, azért adok zöldség-gyümölcsöt (bár ugye nem esziKép, majd talán a husi ízlik neki), hogy kapjon mást is. Nálunk a védőnő és a dokinő sem mondta, lehet, hogy azért, mert ők nem egyeztek meg a gyártóval, és nem kapnak utána jutalékot (hú, de gonosz vagyokKépKépKép, ugye nincs sértődés?Kép).

Cory,
én is lusta vagyok, de főzni nagyon szeretek, lehet, hogy ezért próbálkozom újra meg újra a saját készítésű hozzátápival.Kép

Zit,
örülök, hogy Beni jól van!Kép

Barbi,
várom a jegyeket, köszi!!!!!!!Kép

Ann,
sajnálom az etetőszéket.Kép Viszont habtapi.Kép Locsolkodni mi sem szoktunk, a csengőt is kikapcsoljuk ilyenkor.Kép

Gabi75,
nem lehet, hogy már azért nem eszik Dávid, mert már egy nyűgnek tekinti az erőltetés miatt? Én a szilárdat nem erőltetném, csak kínálgatnám, hátha megjön a kedve (Gabim sem eszik még semmit), az nagyon nem jó, hogy sírással végződik az evés. A szomszédunk mesélte, hogy az ő két lánya kilenc-kilenc hóig csak szopott, egyszerűen semmi mást nem fogadtak el. Aztán valami szárított gyümöcskeverékkel tört meg a jég, anyatejjel keverte és onnantól mindent ettek.
Az szerintem nem jó, hogy sötétet pisil, mert akkor valószínűleg nem jut elég folyadékhoz. A kutacsa beesett? Érdeklődő, aktív? Szoptatási tanácsadótól nem tudsz segítséget kérni? (Ha jól emlékszem, régebben kértél, vagy nem te voltál?) Edit ötlete, hogy esetleg a párod próbálja kínálni, szerintem is jó ötlet, mert valószínűleg benne nincsen meg az a görcsösség, ami benned már megvan az etetéssel kapcsolatban. Egy próbát megér. Esetleg ha hagynád, hogy turkáljon a kajában, akkor talán szívesebben tenné a szájába?

Orsi,
boldog szüli és névnapokat!Kép Pannának jobbulást!

Marcsi,
sulihoz energiát küldök, és néha azért írj egy-egy mondatot magatokról!Kép

Gabi,
sírás.Kép Remélem, hogy tényleg csak a fog a ludas. Gratula a felálláshoz!Kép Zsoltinak boldog névnapot!Kép

Vera,
fütyi.Kép Jó anyukázást!Kép

Meme,
gratula a szigorlathoz!Kép Jó utat!Kép

Hanzika,
pajzsmirigy betegség.Kép Remélem jobban vagy. Terhesség alatt miért volt jobb? (Vagy miért lett rosszabb szülés után?)

Panu,
ez a mélyfagyasztott kaja egy álom!Kép Szinte a nyálam is csöpögött!Kép Lizi gyönyörű, és nagyon szépen fejlődik!Kép

Anita,
köszi Robónak a virtuális locsolást, majd ha festettünk tojást, lefényképezem, és Robó megkapja virtuálisan.Kép

Noja,
séta.Kép Mi is voltunk kint, de csak egy órát, mert utána varrtunk.Kép

Hagnosz,
persze, hogy csatlakozhatsz!Kép Üdv köztünk!Kép Én mondjuk mostanában elég ritkán jövök, de a többiek is barátságosak.Kép

Hű, a végére jutottam végre!Kép Bocsi mindenkitől, akinek nem írtam, de már háromnegyed órája olvasok és gépelek, és már nagyon kéne menni lefeküdni.

Minden baba szép, mindenkinek boldog húsvétot és annyi locsolót, amennyit szeretne (nekem pl. a családtagokon kívül egyet se, max virtuálisatKép).

Jó éjt!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Panu
Gyönyörű a kislányod, csupaszem ! Kép
Hangosz
Üdv itt, tegyél fel képet a kisfiadról, ha tudsz
Ann
Köszi az 5 hós gratulációt !

Nálunk megoldódott a sebescici probléma, szépen begyógyult. Nem gondoltam volna, hogy 4 hónap szopi után problémak lépnek föl. Most is figyelnem kell nagyon, mert néha elfelejti a kisasszony, hogy tele van a szája és úgy akar nézelődni. Nagyon jól megy már az úszás is és egyebként teljesen meg vagyok elégedve a gyermekemmel. Egy tündér. De gondolom tudjátok miről beszélek. Kép
Mi most a keresztelőn gondolkodunk, mert szeretnenk hogy meg legyen keresztelve, de igazából csak azért, mert "úgy illik". Nekem semmi kedvem hozzá valahogy idegenkedem tőle, de még abban sem tudunk a férjemmel megegyezni, hogy Pesten legyen (itt lakunk, XX. ker)vagy vidéken, ahol Ő lakott.
A férjem azt akarta, hogy ott kereszteljék meg, ahol annak idején Őt, erre én mondtam, hogy inkább ott ahol engem. De már kiderítettük, hogy ahol engem kereszteltek meg, azt a templomot lebontották, ahol Őt, az meg leégett. Ráadásul a sógornőm fiát is mostanában akarják megkeresztelni és Ők azt akarják, hogy közös legyen. Mi leszünk a s.nőm fiának a keresztszulei, de a mi gyerekünkek az én tesóm és a férjem tesója lesznek a k.szülei. Na ezt most jól össze-vissza bonyolitottam. Aki nem érti elsőre, ne is olvassa el megegyszer, mert nem ér annyit az egesz.
Tudja valaki mit kell(ene) venni ajándékba a keresztgyereknek ?
Rakok fel inkább képet Nikiről, annak több értelme van.
Kellemes Húsvétot mindenkinek ! Sok locsolót és sok tojást ! Igény szerint !!! Kép
DorkiKépKép
dorki

Sziasztok!

Ma mi is elutazunk és csak kedden jövünk haza, így gyorsan csak pár szót.

Gabi:
Köszi a köszöntést Beni nevében, összvissz ketten nem felejtettétek el.Boldog 7 hónaposságot és nagyon boldog névnapot Zsoltinak! Kép És nagy-nagy gratula a felálláshoz!!Kép

Hangosz:
Üdv közöttünk és gyere majd amikor tudsz!Kép

Még egyszer mindenkinek boldog ünnepeket!
Kép

zit
zit

Dorki,
Niki édes!Kép Tündérséggel kapcsolatban teljesen értem, miről beszélsz.KépKép Ajándék ügyben sajna nem tudok segíteni. Kicsit megkésve, de boldog öthósságot Nikinek!Kép

Zit,
most rosszul érzem magam, hogy nem kívántam Beninek boldog nyolc hósságot (amit most pótolok: Boldog nyolchósságot Beninek!Kép), de az az igazság, hogy én nem szoktam a hófordulókat nézni, mert nem tudok minden nap jönni, és így biztos kihagynék egy-két embert, azt meg nem akarom, így ronda módon mindenkit kihagyok. Úgy látszik, ez rossz stratégia, akkor majd változtatok.Kép Remélem nincs harag! Jó utat nektek is!Kép (Tojásból kibújó csirke nagyon jó!)

Boldog héthósságot Judit Virágjának és Gabi Zsoltijának!Kép

Annak ellenére, hogy későn feküdtem le, nem tudtam aludni, pedig érzem a szememen, hogy csíp, és alig bírom nyitva tartani, meglesz ennek még a böjtje. Most megyek pakolni, mert a tegnapi varrás után egy kupihalmaz a szoba.

Szép napot, és mivel mi sem leszünk itthon, még egyszer boldog ünnepeket mindenkinek!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

<font color="FF00FF">Sziasztok!

Már régen voltam, de majd visszaolvasok Kép

Mi is rendben vagyunk, némi takonytól eltekintve. Elég gáz, mert közelharc Fannival minden egyes orrszívás. Így üvölteni még nem hallottam, pedig régen (míg kicsi volt) vigyorgott ezerrel. Mostmeg úgy kell lefogni, dobálja magát, rugdos, tépi ki a kezemből az orrszívót. Remélem mostmár hamar rendbejön.

Nagyon Kellemetes, Boldog Nyulat kívánunk mindenkinek! Kép Kép

dbarbi</font>
DBarbi

Köszönjük a húsvéti üdvözletet mindenkinek. természetesen Robó várja ám a lányoktól a tojcsitKép.

Köszönteni jöttem, mert tegnapi elmaradásom is van, de már előrre is köszöntök, hiszen nem tudom hétfőig jövök e még.

Zit: fájóskezű kicsi manócskának boldog 8 hónapot kívánokKép.Ugye jobban van már a kezecskéje és tudja a kölnit fogni vele?Kép.Én nem felejtettel el a köszöntést, csak tegnap nem volt időm , bocsánat!!Viszont most annál nagyobb szeretettel köszöntöm BenitKép.

Judit: Virágnak nagyon boldog 7 hónaposságot kívánok. Remélem olvasod!!Kép. Írj mgatokról légyszi.

Gabi: én azt a kisfiút szeretném köszönteni, aki már állni is tudKép. Nagyon boldog 7 hónapot kívánok neki, és egyben boldog névnepot. Micsoda nagy ünnepekek ezek egy naponKép.!

Meme: Nórikának is boldog hófordulót félévesége alkalmából.Igaz kicsit előre hoztam, de nem tudom mikor jövök, így biztos ami biztosKép.

Ünnepelteknek szeretettel:

Kép

Kellemes ünnepeket mégegyszer, ezt nem tudom kihagyni, most kaptam:

Kép

Anita
anita77

MIndenkinek Boldog Husveti Unnepeket kivanok!

Zit!
Boldog 8 honapossagot Beninek igy utolag is!Gyonyoru gyerek !

GAbi!
Boldog Zsolti napot kivanunk a fiadnak!Nagyon ugyes a draga hogy ilyen hamar felallt!BAr csak mi tartanank mar itt,de azert semmit sem szabad siettetni hiszen nem vagyunk egyformak.Zsoltikanak boldog 7honapossagot kivanok.

Judit!
Viragnak is bodog 7 honapossagot kivanok.

Dbarbi!
Nagyon sajnalom Fannit de egy cipoben jarunk,en is ezerrel szivom a fiam orrat.

Dorki!
Niki nagyon edesen mosolyog !

Panu!
A kislanyod nagyon szep ,szep nagy szemei vannak.

Edit!
DAvid nem volt cumi zavaros,de jatszo cumirol volt szo regen.Azon elegitette ki a szopasi igenyet es valami miatt nem akart szopni csak cumizni egesz nap.Cumisuvegbol meg tudnam szamolni a ket kezemen hanyszor adtam neki tejet.Hipp teaval probalkozom .A csoros poharbol tud inni de mivel nem akar nem iszik.Sima poharbol is adtam mar neki de merheto adagot nem iszik inkabb magara onti,persze tanuljuk a dolgot minden nap.a parom is probalta mar etetni de tole sem fogadja el sot a baratnomtol sem.Csak ugy nem kell neki.Egyebkent vidam gyerek egesz nap mosolyog ,kacag.Nagyon sokat mozog,egesz nap kuszik ,maszik.ilyen teren nincs vele baj.LEhet hogy csak en nem tudom elhinni hogy eleg lenne neki az anyatej.
Marcsi!
egyebkent ezen en is gondolkodtam hogy miert nem eleg az anyatej 6 honapos kor utan.Az biztos hogy en 1eves koromig csak szoptam azt mondta anyukam hogy semmit nem voltam hajlando enni.Bajom nem lett belole.Lehet hogy a fiam tolem orokolte? Kép
Ugy tunik hogy a fiamnak teljesen eleg ,csak az a baj hogy en annyira feltem ot.Biztos tul aggodom az egeszet.

Mostmar megyek.Mindenkinek sok puszi es Kellemes Hetveget kivanok.
Gabi es DAvid
gabi75david

Sziasztok!

Csak befutottam, mert hír van Nórinak megvan a mádsodik foga is Kép (2 hélt alatt nem is rossz)

Hagnosz! Üdv itt szerintem seni mem bánja, hogy jöttél, mindenkinek nagyon örülünk. Tegyél fel majd képet a babóról, ha tudsz!

Amúgy most tényleg rohanok mert vendégek vannak csdak ezt akartam elújságolni, és köszi a drukkokat Kép!

Meme és 2 fogú Nóri
meme

Haliho lányok, még húsvétoltok?
Nálunk hétfö már munknap.

Jó hosszú hétvégénk volt, mindent belesüritettünk, amit csak tudtunk. Tavaszi nagytakaritás, olajcsere, kocsi suvickolás, barátlátogatás, húsvétolás stb...
Jó volt nagyon, pláne,hogy az idöjárás is ilyen kellemes, ki szoktuk rakni a járókát az udvarra, és Ádámka onnan nézelödik.

Meme neked a vizsgához, Nórinak a 2-ik fogacskához gratulaKép Ádám is nagyon hamar kinövesztette a másodikat, alig 5 nappal késöbb jött ki,mint az elsö.

Gabi, úgy szeretnék valami bátoritót-támogatót irni táplálás ügyben, de én is olyan zöldfülü vagyok még,hogycsakna. És ha jól sejtem, te is elég egyedül vagy ezzel az egész helyzettel, nekem sincs nagyon kihez fordulni itt személyesen, csak telefonon beszélek anyukámmal, tesóimmal.
Szerintem, ha ennyire nem megy a hami Dávidnak, ne eröltesd, bár én sem birom, ha csak tejet iszik, bár Ádám már inkább tápszeres,mint szopós baba, egész egyszerüen nem érdekli a cici...Max 2-szer egy nap, ennyivel le van tudva az egész. És a hozzátápinál meg egyelöre az édes dolgokat kedveli, gyümölcsöt föleg , és csak néhány édesebb zöldséget (borsó, zöldbab..) Ez van,nem tudok mit csinálni. Remélem azért kicsit meg tudsz nyugodni, hidd el, ha éhes lenne Dávid jelezné sirással. (Ádám ezt csinálta 4,5 hónaposan, amikor kiderült, már nem elég neki a tejemKép)

Anita, a popsis kép csúcs,kinek van erre fantáziája??

DBarbi, jobbulást a náthás Fanninak,mi már túlvagyunk egy hetes orrszivózós idöszakon, igy részvétem a dologhoz. Ha nem használnám az orrához, még érdeklené is, de igy, felejtsem el, hogy ö közremüködik az orrszivásnál...

Dorki, 5 hónapos Nikid csudaszép a képen, keresztelö ajándékhoz nem tudok hozzászólni,mert nálunk nem volt-nem lesz. Talán akinél már volt ilyen, tud tanácsot adni, miket kaptak ök...

Zit, mindig tetszenek a beirásadi, mozog az egész képernyö és olyan szines...(mennyi idöd van, vagy megy ez már neked kisujjból is igaz??) Örülök, hogy Beni meggyógyult, talán most már nem lesz ekkora nagy baj. De még mindig nem irtad meg pontosan,melyik részével és hogyan égette meg magát.

Üdv Hangosz, gyere gyakran! 5 nappal idösebb az én kisfiam, Ádám. Irjál magatokról!!Kép

Panu, Lizi gyönyörü, azok a szemek!!!Kép
A fagyi kajád is gusztusos, én csirkehusit rakok el hasonló technikával. Bár nekem a hütöhöz adtak merev falú jégkockatartót, de vagy én vagyok szerencsés vele, vagy jó a technikám, de egy mozdulattal kijön az összes belöle...Kicsit meg kell csavarni egyik végét az egyik irányba, a másikat a másikba, és igy szinte kiugranak a kocka-husik.
De a tied legalább izgalmas-formás, nem olyan uncsi szögletesKép Ja, és én sima folpackot teszek a tetejére amig megfagy, szerintem igy is jó.

Noja, tejóistem 3,5 órás séta??? Nekem elkopna a talpam ennyi idö alatt, arról nem beszélve, hogy nem tudnék itt ennyi idöt eltölteni a házak között bolyongva.

Gabi, álló Zsoltikád nagyon ügyi, micsoda tempóban fejlödik ö is! Utólag boldog névnapot, ezekkel aztán végleg hadilábon állok, mert itt nincsenek nevek a naptárbanKép Remélem a 8 napba még azért beleférekKép

Hanzika, jobbulást a pajzsmirigyedre, rossz lehet,hogy rosszl vagy. De ezt valahogy lehet gyógyitani, gyógyszerrel, igaz? MArcus meg talán ezért is nyügi, érzik ám, ha a szülöknek bajuk van.

Vera, jó pihengetést nektek, én örültem azoknak amiket beirtál a dokinénid szavaiból, jó néha "szakembert" hallani...Tudod itt milyen az egészségügy ,védönö egyszer látott minket, 2 naposan...

Orsi,már régen irtál, de látom van ünnepelnivalótok rendben, azért ez elég foglaltság.
A mozgó Bene-giffed nekem is nagyon tetszik, elárulod hogyan csináltad???

Edit, milyen kutyuval versenyeztek? Remélem sikerült valami jó helyzést elérniKép

Ann, végre, hogy Hami megjavult, csak vigyázz, ne hogy megint elromoljon...Az épitökockázást Ádám is úgy kezdte,hogy elöször csak a lefelsöt akarta levenni, de ilyenkor eldült a torony,most meg már a közepéhez nyúl, hogy biztos elboruljonKép

Na, közben körbemászott Ádám a szobában,mindent megtapogatott, leellenörzött, és most már meg is unt.
Úgyhogy megyek, remélem holnaptól mindenki tud jönni megint!KépKép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

é,ké.őkl-

ő zn uzu9öngve 77vxunjzb89nöoknmihnbbn v

Ezt Marcus üzeni nektek, aki épp most mélyedt el a számnítógép-billentyűzet titkaiban Kép

Kép
hanzika

Sziasztok!

Pár napra elköszönök, holnap megyünk anyósékhoz. Úgy néz ki, hétvégén leszek legközelebb.
Közben hízási, ill. "nemhízási" gondjaink vannak.
Mintha a tej is kevesebb lenne most.

Hangosz, üdv, én is új vagyok itt, nagyon kedvesek a lányok.

Dorki, Levinek is most lesz a keresztelője (májusban), szerintem kérdezzétek meg, mire van szükség, mi annak örülnénk a legjobban.

Na, rohanok pakolni, a fél lakást el kell vinni.

Noja
noja

Meme Nórijának boldog féléves szülinapot!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Hanzika: tápszert nem tudom, miért nem lehet adni éjjel. Ha éhes, én adnék, vagy este a tápszerét laktatóbbá tenném főtt rizzsel. De tejpép-ügyben a tápszer más eset, mint az anyatej (az én agyamban).

Most értünk haza anyóséktól, úgyhogy hulla vagyok. majd holnap jövök.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Köszi a kedves fogadtatást!
Próbáltam feltenni képet, de nem sikerült. Teljesen kezdő lévén a dologban biztosan valami olyasmit nem csinálok jól, ami evidencia. Majd még próbálkozom.

Keresztelő: Barninak januárban volt. Szerintem nincs semmi kötelező protokoll, hogy mit illik adni. Én olyasmit adnék, ami maradandó emlék.

Tejpép: Nekünk is felírta a dokinéni, mikor Barni öt és fél hónapos volt, mert már második alkalommal nem hízott semmit, pedig igény szerint szoptattam, éjszaka többször is akár. Nem örültem neki, féltem, hogy le fog csökkenni a tejmennyiség. Párhuzamosan elkezdtük a hozzátátplálást is, szerencsére mindent elfogadott, de eleinte egyáltalán nem evett mennyiségeket. Aztán egyszercsak, úgy hét hónapos korában elkezdte habzsolni a főzeléket. Most már ebédre és vacsorára is azt eszik, tízóraira meg gyümölcsöt. A Sinlacot csak alkalmilag kapja gyümölccsel összekeverve. Ezzel együtt szopik naponta ötször-hatszor. Kipróbáltam, hogy este Sinlacot kap, de attól függetlenül ébredt éjjel.

Egyébként Barni kúszik, és a felállásban kb. ott tart, mint Zsoltika, de még nem tud egyedül ülni. Dokinéni szerint ez nem baj, van olyan gyerek, aki állásból ül le. Nem tudom... Azért örülnék, ha már ülne.
Az alsó két középső metszőfoga kibújt öt hónaposan, aztán ezidáig semmi, most küszködik a jobb felső egyessel. Lehet, hogy a napokban már kibújik.

Bocs, hogy csak magunkról írtam, de egyenlőre még nem nagyon világos, hogy kihez melyik helyes baba tartozik, és mi a vele kapcsolatos aktuális esemény. Majd igyekszem.

Zsizsa, Dorki, Zit, Meme, Barbi, Noja: mégegyszer köszi a reagálást!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Csak életjelet adok magunkról Kép

Megvagyunk, itthon vagyunk, naggggyon nyűgös Zsoltika. Kicsit meg is ijedtünk, mert tegnap délután 2 és este fél 10 között egyáltalán nem volt hajlandó szopizni Kép Nagyon sokat sírt, féltem hogy már kiszárad szegény Kép Úgy tűnik, hogy a foga bántja, bár a Dentinox semmit sem segített Kép

Éjszaka is fönnvoltunk, megint nem fogadta el a cicit Kép Éjjel 1-től 2-ig szenvedtünk, utána már szopizott. Reggel sem ment a kajci... Hát remélem, nem fogja abbahagyni Zsoltika a szopizást KépKépKép

Hagnosz, én is üdvözöllek Kép Kép felrakásban gond lehet, ha túl nagy a kép, le kell kicsinyíteni (mármint méretileg), úgy már biztos sikerül Kép Az ülés is biztos menni fog. Zsoltika még csak ritkán mutatja be az állás tudományát Kép Inkább kúszik-mászik. Fogakhoz gratula, már én is örülnék, ha kibújna...

Most mennem kell, de igyekszem jönni hamarosan!

Puszi:
Gabi

pgaboka

<font color="FF33FF">Sziasztok!

Hagnosz: üdv. a topicban Kép

Na ez is eltelt Kép tele vagyunk játékokkal és édességekkel (ez utóbbinak nem örülök annyira Kép). Képzeljétek, szombaton forraltam ugye a vizet cumisüvegben Fanninak és amikor már szépen lobogott elejtettem és ráömlött a lábamra. Asszem az életem is lepergett, könnyem kicsordult, azonnal le a gyatya, hidegvízes törcsi rá....no lényeg, 2 elég csúnya seb lett a combomon, még mindig csúnya, de már alakulgat. Gábor elrohant az ügyeletes gyógyszertárba és hozott rá vmi sprayt. Belegondolok, mi lett volna, ha nincs rajtam gatya??
Szóval lényeg, Fanni nem mehet a konyhába majd...veszélyes Kép Bele sem gondolok...ha ez vele történik...

Gábor a héten szabin van és pénteken megyünk anyóssal Egerbe 3 napra Kép Remélem jobb idő lesz addigra!

Fannit még mindig orrszívózzuk, még mindig ugyanúgy ordít és kapálózik....de legalább már kevesebb jön belőle.

Babák nagyon nagyon gyönyörűek Kép

Pusszok

dbarbi</font>
DBarbi

Sziasztok!

Üdv mindenkinek, de még mindig csak villámbejelentkezek.

Hangosz,
én Ákosom is már 1 hónapja mászott, 1,5 hete kapaszkodva stabilan állt, mikor rájött, hogy ülni is lehet.
Mókás volt, hogy 2-3 percig is eláldogállt már a fotel mellett, de mikor leült, akkor el is dölt rögtön Kép

Rólunk csak annyit, hogy Ákos is fogakat növeszt - jobb alsó egyes és bal alsó egyes már kint Kép - de sajna őt is megviselni a fogazás Kép
Állni tud már kapaszkodás nélkül, akár 10 másodpercig is, de elindulni szerintem még jó ideig nem fog. Mászva könnyen és gyorsan eljut akárhová és mikor kell valami magasabbról, akkor ott feláll.
Beszélni nem sokat beszél, mert leginkább azzal van elfoglalva, hogy szétszedje a lakást Kép
Az éjszakáink nem túl rosszak, de lehetnének jobbak is. Felkel Ákos, szopizik és alszik is vissza, csakhogy ez csinálja vagy 3-4x és így azért kicsit fárasztó. De még jól bírom.

Zit,
én is örülök, hogy itt is "találkozunk" Kép

Puszi a babáknak.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok Kép

No mi is előkerültünk... nem mintha el lettünk volna veszve, vagy látszott volna itthon, h húsvét volt, de totál el voltam havazva. Nagy hegy vasalnivaló, immár rendben a szekrényben áll, meg folyton főzni kellett, mert tav.szün van az oviban és nem tudjuk hozni a kaját + immáron visszaköltöztünk, úgyhogy nem a konyhából írok nektek KépKépKép

Nálunk húsvét nincs már jó régen, ennek ellenéremeglocsolt a kislányom:
tegnap treggel, szopi, apa hozza nekem a vizet, félig megiszom, lerakom az ágyra, ahogy szoktam. Hami egy jól irányzott mozgulattal kiborította (sose szokta), úszott az egész ágy + én, de Hami megúszta, mert gyorsan arrébbpasszoltam apának. Szóval jó kis hideg vízzel sikerült megöntöztetnem magam KépKépKép

És akkor visszaolvasok:

Marcsi, jó, h bejelentkezel azért az olvasás mellett is. Nagyon-nagyon ügyi már Ákos. Képek vannak?

DBarbi, forrázás KépKépKép De jó lesz nektek Egerben Kép Remélem, addigra Fanni si meggyógyul!

Gabi , fogzás KépKép biztos nem fogja abbahagyni a szopit, csak nagyon bántja a foga. Sok puszit küldök neki! Kép Boldog 7 hónaposságot ügyesen álló Zsoltikának! Kép

Hagnosz, üdv itt Kép
Ahogy Gabi is írta, le kell kicsinyíteni a képet. Én IrfanView-val szoktam (le lehet tölteni a netről), nagyon egyszerű, segítek, ha gondolod.
Egyébként fog segíteni az itteni eligazodásban a táblázat, amit majd Edit tesz be, ha jön Kép ha visszakeresel, 2 hetente tuti találsz egyet Kép

Noja, ne izgulj hízás ügyben.. én már egy ideje leszoktam róla. Nekünk folyton voltak gondok, de aztán leszoktam arról, h izguljak. Volt, hogy ilyeneket hízott egymás után, hogy 1, 3 és fél, 4 és fél, aztán meg 16 deka... Mostanában 5 körül hízik, most meg 12,5... hozzá kell tenni, hogy kúszik már 3 hete, előtte is forgott ezerrel, úgyhogy sztem ez sokat jelentett. A lényeg, hogy ő jól van, egészséges, kiegyensúlyozott, ha kér kaját - nagoyn tud kérni, ha éhes - adok neki, valamint kakapisi rendben. Aztán 3 hét múlva hozzátápi, nem mintha az kezdetben megdobná a súlyát, de legalább nem kötnek belénk KépKépKép No meg utána már nem is mérem olyan gyakran Kép

Meme, gratula a foghoz és boldog félévességet a kisasszonynak! Kép No és a szigorlathoz persze Kép

Zit, boldog 8 hót Beninek! Kép Merre jártatok?

Gabi75, boldog 8 hót Dávidnak! Kép Szerintem 1 éves korig az anyatej a legfőbb táplálék - már ha megoldható persze. Közben persze 6 hós kortól próbálkozni illik más kajával is, merthogy szüksége lesz rá lassan (van akinek előbb, van akinek később). Ha nem kell neki, akkor 2-3-4 nap után megint. Az se jó, ha megutálja az egész szitut az erőltetés miatt, nem?

Dorki, nagyon édi úszó Niki Kép

Anita, meggyógyultál már?

Panu, jó, hogy előkerültetek. Gyönörű Lizike Kép Mászás, fog, szuper Kép Az a fagyasztós trükk jó 5let!

Hanzika, pajzsmirigy Kép Remélem, minél előbb a régi leszel!

Erika Balázsának és Szti Ákosának is boldog 8 hót, Judit Virágjának boldog 7 hót!!! Kép

Pusszancs mindenkinek!
Ann
annann

Sziasztok!

Gyorsan én is írok a séta előtt Kép

Noja,
Nálunk is szokott lenni maratoni séta. Marcus igényli is a sétákat, volt, hogy esőben sétáltunk Kép

Panu,
Köszi a tippet, veszek is én is ilyen kockatartót Kép Lizi egyébként gyönyörű Kép

Anita,
Robó meglocsolt mindenkit? Kép Marcus csak a családban gyűjtötte a tojásokat Kép Ja és kapott egy nyuszimobilt Kép

Hagnosz,
Üdv itt Kép Nálunk is hamar kijött az alsó két fog, de már a felsők is beindultak, bár még nem látom őket. Marcus 2 hét múlva 6 hós lesz pedig Kép

Zsizsa,
Terhesség után a pajzsmirigyem azért romlott rohamosan, mert ugyebár a szülés elég drasztikus hormonváltozással jár és hát a pajzsmirigy-hormon sem más.... de előbb-utóbb jobb lesz Kép

Dorki,
Keresztelőajándék: szerintem is kérdezd meg, hogy mit szeretnének és azt vedd Kép Annak örül mindenki a legjobban. Régebben aranyat vettek a gyerkőcöknek. Ha kislány a babó, akkor még a fülbevaló is elmegy. Mi május 23-ára tervezzük a keresztelőt.

DBarbi,
Jobbulást Fanninak és nem irigyellek a forrázás miatt Kép Nekem sikerült Marcus 5 hetes korában ugyanígy járni, mindkét lábamra ment, a balra jobban. Még most is látszanak csúnyán a hegek, hiába hűtöttem, hetekig fújtam Kép

Gabi,
Nem irigyellek szopi miatt Kép De reméljük, hogy Zsoltika hamar túljut ezen a perióduson.

Meme,
Gratula a második fogacskához is Kép

Barbi,
Jó ötlet a fagyasztós megoldás én is megpróbálom. Eddig csak ütögettem a tartót, úgy nem jöttek ki a kockák Kép

Noja,
Jó utat és nagyon vigyázzatok!

Cory,
Én sem tudom, hogy miért nem lehet ilyen korban már éjjel is tápszerezni. Mindenesetre én fogom, míg Marcus igényli és nem hízik sokat.

Ann,
Akkor most már a megszokott helyről írsz? Kép És látod, a kislányod tudja, hogy nem csak finom parfümmel lehet locsolkodni ;-)

No indulunk!

Pusz
H.

Kép
hanzika

Sziasztok!
Milyen sokan vagyunk már itt Kép !!!!

Megjöttünk Debrecenből. Katasztrófa volt Kép Jól lebetegedtünk mindannyian, mert az unokatesó az oviból haza hozott valami ajándék bacit Kép Még Apám és Anyám is beteg lett, úgyhogy tök viccesen néztünk ki egy hétig. Laca első betegsége Kép Ja és most nem eszik semmit=nem is hízik, fél a kanáltól...egyenlőre csak szopi van.

A picikről a képek aranyosak!!! És milyen látványosan fejlődik minden baba Kép
klarissza

SZiasztoK!

Nagyon el voltam veszve mostanában, ne haragudjatok!

Apával intéztük a gyámhivatalt, elindítottuk Bence ügyétKép Bútort keresünk, munkát keresünk, lakást nézünk, így nagyon el vagyok veszveKépKépKép

A húsvét sem volt semmi, volt nagy vendégség, meg minden. A húgom (a legnagyobb) beletenyerelt az üvegajtóba, így elsősegélyt nyújtottunkKép Hál'Istennek nem lett komoly baj, csak egy rakat vágás a kezén.

A kisfiam pedig volt locsolkodni, bizonyKépKépKép
ApájávalKép Majd teszek fel róla képet, ha átküldi nekem anyu, mert most Pesten vok, nem otthon.

Ja, és be kell jelentenem, Bence elindult! Már nem egy két lépést tesz meg, hanem végigsétált a nappalin!!!
És egyre többször két lábon indul el magától, igaz még pár lépés után négykézláb folytatja az útjátKép

Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

TANÁCSTALANSÁG!!!! Kép

Sziasztok!

Elérkezett az idő, hogy digitális fülhőmérőt vegyünk. Szerintetek milyet vegyünk? (Apa szerint mindig a legdrágább a tuti, de még a drágábból is olyan sok fajta van...)

Előre is köszi!!!
klarissza

Hagnosz! Üdv itt a topikban! Gyere gyakran!

Havazok, és Apa "toporzékol" a gépért Kép
Húsvét utáni helyzet van: lakás romokban, gyermek korán kelt, DE tegnap este voltunk moziban együtt apával, aug. óta először!!!

Klarissza! A kismamában szokott lenni afféle mustra, pl. most a bébitáskákról, nézd meg a neten, hogy volt-e nekik a hőmérőkről. Más ötletem nincs. Nekünk sima digithőmérőnk van, 3 mp-es, teljesen oké.

Lizi az elmúlt napokban megtanult magától ülni!

Bocsi, hogy másnak nem írtam, majd pótolom...
Üdv, panu
panu

Sziasztok!

Itt a beigért kép. Kicsit még nagy rá az öltöny, de ez volt a legkisebb.

Kép

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam, hogy Robónak megküldjem a virtuális hímes tojást.Kép

Boldog nyolchósságot Erika Balázsának és Gabi75 Dávidjának!Kép

Mi tegnap extranyűgik voltunk, az időjárásra és a fogzásra fogom, délután meg Gabi majdnem 2,5 órát aludt délután (sajnos a hordozókendőben aludt el rajtam, muszáj volt beletenni, mert nem bírtam már vele, viszont így nem tudtam semmit sem csinálni, amikor aludt), ez nála nagyon szokatlan, tehát biztos volt valami oka. Ma jön a barátnőm a kisfiával, remélem ma nem lesz olyan nyűgös Gabi. Képzeljétek, már nagyon ügyin kúszik hátrafelé, és szerintem már nem sok választja el a mászástól, mert már fel-felemeli a popsiját, bár még nem sokáig.

Bocsi, most nem írok többet, de úszó Nikit és öltönyös Bencét mindenképpen meg kell dicsérnem, nagyon szépek!Kép

Zsizsa

Gabi minden tojás készítésében részt vett, ugyanis az ölemben ült, amíg a tojások az alapszínüket kapták.Kép A vakutól sajnos nem mind látszik jól, vaku nélkül viszont nagyon homályos volt a kép.
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

hi

élünk, de nem virulunk, elég gázos most a helyzet itthonKép, majd olvasok és irok is......

pusz mindenkinek
orsolya11

Sziasztok!

Hol vagytok nagyon el van tűnve mindenki!

Na mindegy teszek fel egy két képet Nóriról és a húsvétolásról!

Puszi

Meme

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
meme

Ja hát az étkezőnk aennyire van csak kész Kép! A többi meg anyuéknál készült most hétvégén, Nóri az új habtapi szőnyegen amit tőlük kapott!

Meme
meme

Sziasztok!Kép

DBarbi:
Jobbulást nektek! Hogy van a lábad? Próbáltad a Betadint? Beninek is azt kell kenni a kezére, nagyon jó.
Zsizsa:
<font color="ff6000">Köszi külön is Beni nevében, abszolút nincs harag, nem is kellett volna írnom.
Mit varrtál? Néztem a tojásokat, nagyon jók, nekem a kék csíkos tetszik nagyon!</font>
Anita:
Köszi a köszöntést! Nagyon tetszett a képeslap, olyan aranyos!
Gabi75:
Köszi-köszi!
Meme
Gratu a fogakhoz! Én is kétfogúnak hívom Benit. Te vagy Nórival a képen? Csinos vagy! Nóri is szép nagyon!
Barbi:
Megírtam ám, csak nem külön, mert más is kérdezte, azért leírom megint: a sütő ablakára tette fel a kezét, de csak egy pillanatra, ez volt a szerencsénk. Amúgy nem tart sokáig megírnom színesben a hozzászólást, mert el van mentve, csak a szöveget kell átírnom, aztán bemásolniKép
Gabi:
Szegény Zsoltika, tuti a foga bántja, valószínű azért nem eszik, szerintem egy-két nap és jobb lesz, enni is fog.
Ann:
Anyuméknál voltunk és vasárnap átruccantunk anyósékhoz is. Jó volt, mert csak etetnem, pelenkáznom kellett a gyereket, anyumék elvoltak vele egész nap.
Klarissza:
Jobbulást nektek! Hogy-hogy fél Laca a kanáltól?
Zsuzsófi:
Ügyes Bence, hogy elindult, látom azt is, van tennivalótok rendesen. Hol kerestek lakást? Csini az öltönyben Bence!
Panu:
Gratu Lizinek az üléshez!

Nekünk jó volt az ünnep, teljesen levették rólam Benit, csak etetni és pelenkázni kellett. Egész nap vezetgették, most éppen egy kézzel próbál menni folyamatosan. Letörte anyámék rádiójáról az antennát, felmászott a lépcsőn egyedül, lejönni már segítettek neki. Most éppen a music centert szereli, most az tetszik neki, hogy felhangosítja és lehalkítja a rádiót. Amit viszont nem szeretek az új dolgai közül, hogy ha nem kap meg valamit amit akar, akkor visít és ordít. Kriminális néha. Ja, én meg levágattam a hajam rövidre, jó lett. Azt mondják, fiatalít, hja, mert olyan vén vagyok már.KépNa, most aztán írtam egy jó adagot, be is fejezem egyenlőre. Teszek fel egy-két képet is.

KépKépKép
zit

A képek:

Na ezt most kirámolom:
Kép
Itt még megvolt az antenna:
Kép
Én egy angyal vagyok (néha):
Kép
Leveszem az órád!:
Kép
Ne segíts, egyedül megyek!:
Kép

<font color="119911">Bocs, hogy ennyit tettem fel!
zit</font>
zit

Panu:
Köszi a tanácsot, ez eszembe se jutott!
Zit:
Beni nagyon szép babucika Kép
Sajna Laca azért fél a kanáltól, mert a gyógyszereket a száján keresztül adagoljuk este- reggel és nem igazán kedveli Kép (Pedig a kanalat hamar lecseréltem adagoló szerkentyűre Kép
klarissza

Sziasztok!

Igaz most nekiültem, de nagy hirtelen nem is tudom hol kezdjem. Annyi mennyiséget írtatok, hogy visszaolvasni képtelen vagyok, így marad a képekre reagálás és magunkról egy kicsit. Aztán mától bekapcsolódom rendesen.

Eddig a húsvéti készülődés vette ki az energiám, pedig itthon sem voltunk, de azért csak sütöttem, főztem, takarítottam stb...
Most pedig Robó olyan kis aktív, aminek részben örülök nagyon, részben viszont elég fárasztó, hogy állandó odafigyelést ígényel. Mászik a kis drágám, igaz erre vártam, de azt nem gondoltam, hogy ennyire beindul és mindig készenlétben kell állnom Kép.

Húsvét jól telt, Robóka a szűk családi körben locsolkodott, igazi kiskannával. Sajna képeket nem tudtam készíteni, mert sógornőmnél volt a gépKép.Így még a mászást sem tudtam megörőkíteni és a felállást sem.

Zit: Benci nagyon sokat nőtt és annyira édes, főleg a kisangyalkás kép tetszikKép.Biztosan jó volt, hogy levették pár napra a terhet rólad és pihiztél egy kicsit.A rövid frizurát megnézhetnénk??A fenti képen nem igazán látszik.Kérdezni akartam már, hogy a kaki problémátok megoldódott már? Robónak is kicsit kemény még a széklete.

Meme: dejó, hogy tettél fel Nóriról képet. Olyan kis tündéri, kis mosolygós Kép.Nagyon csini ebbena kis ruciban. Te is csini vagy, jó hosszú a hajadKép.Ugye az egyik tojás Robónak küldi Nóri a locsolkodásértKép?.Gratulálok a fogacskához.

Orsi: na, ugye nem vagytok betegek?Írj majd egy pár sort magatokról légyszi.Jah és engem is érdekelna a múltkori mozókép gyártása, nagyok klasszKép.

Zsizsa: de drága vagy, hogy nem felejtetted el a virtuális tojcsit. Annak pedig külön örültünk Robóval, hogy sk készítésű tojásokat kapottKép.Nyűgimentes napokat kívánok. Amúgy a nyűgit én is a fogára(ami még nincs) és az időre szoktam fogniKép. Kúszáshoz pedig nagy gratula!!

Zsófi: Benci nagyon csini az öltönyébenKép

Panu: gratulálok Lizi üléséhez, olyan szép leányzó. Ülős képet várok ámKép.Mozizás jó lehetettKép.

Klarissza. annyira én sem értek a gépekhez, de szerintem van benne vmi, hogy drágább az jobb minőségű is egyben. Meg attól is függ milyen igényeitek vannak. Apa is nézegetett mostanában, ha érdekel leírthatom majd, hogy ő miket vett figylemben, csak szólj. Jó?Remélem már jobban vagytok és Lacka is tünetmentes!

Hanzika: Robó is csak szűk körben locsolkodott. Köszi Marcus morzés üdvözletétKép.pajzsmirigytúltengés milyen tünetekkel jár nálad. Ez már soha nem fog elmúlni?

Ann: köszi, már jobban vagyok. Szerencsére Robó nem kapta el, ennek örülök a legjobban. örülök, hogy a régi helyről írsz már. Biztosan szépek letettek. ne hari, de még nem jártam a bolt felé, de majd megnézem a szőnyeget, nincs elfelejtveKépLocsolkodásKép.

Gabi75: boldog 8 hónaposságot kívánok Dávidnak. Örültem nagyon, hogy jelentkeztél végre, csak nem volt még időm reagálni. Remélem mostmár tudsz jönni mindigKép. Remélem Dávid jobban van márKép

Marcsi: jó, hogy írtál bővebben egy kicsit. Gratulálok Ákos fogacskáihoz, sajnálom szegénykét a fogzás miatt. Adtál neki vmit rá?

DBArbi: lábadnak jobbulást és természetesen FAnnikának is. Remélem már jobban van ő is. Apa új munkahelye hogy vált be? Tényleg fogacskával hogyan álltok már? Nálunk még sehol semmi..

Gabi: ne aggódj, biztosan a fogacska miatt nem eszik most Zsoltika. Biztosan ha kibújik, ismét jól fog neki esni a szopiKép.Sok helyen olvastam már, hogy a fogacska miatt nem akarnak enni sem.

Hagnosz: üdv közöttünk. Képeket várok ám a Barnusról. Nagyon ügyi fiúcska lehet Kép.

Cory: jól teltek az ünnepek? Balu biztosan élvezte már a locsolkodástKép

Noja: jó utat, persze azóta már oda is értetek, de csak most olvastam Kép.Majd írj tejcsiügyben mire jutottatok. Azért tedd sűrűbben mellre, az segít lehet.

Barbi: jó, hogy nálatok jó idő van.Itt majdnem hidegnek mondanám már mára annyira elromlott az idő.Kint a húsvétot hogyen ünnepeleki?

Dorki: ha nem írtam volna, akkor utólag ia boldog 5 hónaposságot NikinekKép. Keresztelő terén : nálunk márciusban volt. Nővérem lett Robó keresztanyukája. Tőle etetőszéket kjapott, de hasznos még szerintem ha nincs konkrét ötlet , akkor kisebb betétkönyvet nyitni neki. Még ha kisebb összeget is szántok rá, akkor is hasznos. Azért kérdezzetek rá, hogy mit szeretnének. betétkönyvet is kapott Robó, de azt hiszem nem lehet névreszóló, csak vmelyik szülő nevére nyitni. Nálunk pl a mami nevén van most.A templomok leírásán pedig jót mosolyogtam, mindkettő eltűntKép.Nikiek nagyon édi. A pancsis kép is nagyon jó.

Na ahhoz képest, hogy csak röviden akartam írni elég sok mindenkinek tudtam válaszolni.Ez idő alatt Robó megtépte a szobafenyőt. Ez az egyedüli virág amit elér mégKép.

Szisz, Judit, Edit, batkamano, Docka, Susie, Diti, regina már nagyon régen írtatok.(lehet, hogy vki úton is van azért, de visszaolvasni nem tudtam még, ki mikor ér haza...)

Na megyek Robóval játszani, mert egyre jobban igényli. Eddig eljátszogatott magában, de mostmár együtt szoktunkKép.
Tényleg ti miket játszotok?

Anita
anita77

Klarissza: bocsi, most olvasom, hogy fülhőmérőt kérdeztél, én meg fényképezőre gondoltam, mert csak tőmondatokban jegyzetetltem, bocsiKép

Anita
anita77

Sziasztok Kép

Zsoltika jobban van, ismét szépen szopizik, éjszaka 3x is ébredtünk, de nem volt semmi gond: evett aztán aludt KépKépKép

Tényleg a fogacska volt a ludas, már kint is van a bal alsó. Még csak egy csíkocska, de ahogy végighúztam az ujjam a kis ínyén, éreztem hogy recés Kép Hát nagyon örülök, és remélem, hogy a következőkkel nem fog ennyit szenvedni szegény Zsoltikám...

Anita,
de jó, hogy írtál! Nem semmi húsvéti készülődés... Én ennyire nem igyekeztem Kép Zsoltika is mászik, naggyon el tud tűnni Kép Bemászik a fotel mögé, meg a polcokhoz és a TV-állványhoz mászik, kiszedi a CD-ket a helyükről, és már a fiókokat is megpróbálta kihúzni, egyenlőre eredménytelenül Kép

Játékok: nálunk most sok idő azzal megy el, hogy Zsoltika mászik, én meg mellette mászok Kép Vigyázok, nehogy beüsse a fejét az élesebb szekrénysarkokba, íróasztalba... Bújócskázunk is: Zsoltika elmászik valamerre, én meg "keresgélem", aztán amikor megtalálom, van nagy kacagás KépKép Szoktam neki építeni tornyokat, azokat imádja döntögetni. És persze a régebbi játékok: a kis ládájában pakolászik, énekelgetek neki, melléfekszem (ezt nagyon szereti), mondókák és versek... Hát ennyi jut most eszembe.

Zit,
jó hétvége Kép Mi anyóséknál voltunk, összesen 5 csapat látogatónk volt kb. másfél nap alatt... Kicsit kimerítő volt. De hát ez van, mindenki kíváncsi Zsoltikára, pedig már voltunk lent 1x Kép Nagyon jók a képek, Beni igazi kis örökmoztó!!!

Meme,
képek Kép Ez a fogmosás igazi? Nálunk is jön a fogacska, gondolom kezdhetjük ápolni majd őket Kép

Zsizsa,
mászás Kép Nagyon szép tojásokat festettetek! Ügyik vagytok nagyon! Gabi ugye ma már nem volt olyan nyűgi?

Zsófi,
öltönyös Bence Kép

Klarissza,
nekünk Braun fülhőmérőnk van. Én nagyon elégedett vagyok vele Kép Bár a dokink szerint semmit sem ér, mi azért szoktuk használni, mert jóval egyszerűbb, mint a popsiban mérni. Ha jól tudom, a Braun olyan, ami babák fülébe is helyezhető. Biztos a többi is, de amikor mi vettük, erre direkt figyeltünk Kép

Ann,
most már egyenesben vagytok? Mi a nyáron szeretnénk parkettázni, a mostani laminált padló nagyon nyikorog. Hát nem tudom, hogy bírjuk majd a pakolást...

Marcsi,
jó hogy írtál Kép Hogy megy a tanulás? Mászó Ákos Kép

No itt a vége Kép Közben párszor fel kellett állnom, mert Zsoltika eliramodott Kép A járókát is használjuk, de nagyon ritkán, pl. ha takarítok.

Tényleg, én mostanában úgy érzem, állandóan takarítok! Igyekszem nagyon gyakran porszívózni és felmosni, mert ugyebár Zsolti trappol mindenhol...

Most már befejezem, Zsoltika egy pillanat alatt a másik szobába mászik...

Puszi:

KépKépKépKép

pgaboka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?