Sziasztok!
Jucu,
én nagyon sajnálom, ami veletek történt...
engem is nagyon megrázna, hiába a sok iker-sztori, én akkor is...
tényleg a
jobbik
oldalát kell nézni, hogy a másik babádnak nagyobb az esélye, hogy időben szülessen, hogy erősebb legyen, ez igaz, mégis tudom, hogy mennyire nehéz lehet most nektek.
Nagyon drukkolok, hogy most már tényleg minden rendben legyen és egészséges, gyönyörű, okos tesója szülessen Diusnak.
Fel a fejjel!!!!!!!
És... hát.... őszintén szólva én a Te helyedben nem melóznék, nem kockáztatnám. Igaz, azt is tudom, nehéz otthon lenni ilyen sok időt.
De ahogy érzed, úgy a helyes, hiszen a Te pocakodban van a baby!!!!
Éppen tegnap beszéltük Gáborral hazafele, hogy ha Tökiből kettő lenne, már megbolondultunk volna lehet.
Újév óta 3 nap volt, hogy este 10-kor elaludt, a többi alkalommal éjfél a befutó.
Teljesen kivagyok már, főleg, hogy egyedül kínlódom, Gábor jól betakarózik, fején két párna, rajta két takaró, be a falhoz és durmol.
én meg szívok hetek óta.
és tanulni se nagyon tudok, mert a drága férjem nem igazán működik együtt... és áprilisban vizsgák!!!!
ááááááá kivagyok.
És három napja minden éjjel 3 után felébred és üvölt és kínlódik és nem tud visszaaludni... tegnap már odáig fokozta, hogy lehányt az ágyban, úgy kb nyakon meg az egész oldalam és persze az ágy énrészem.
na akkor már majdnem sírtam, a tehetetlenségtől.
Persze át nem tudtam húzni az ágyat, hiszen Gábor rajta döglött
, így úgy ahogy öszekotortam meg lepucoltam, lecseréltem a paplant és párnát azt kész.
Ma reggel meg mindent lecseréltem amit még kellett.
Most azért nem tanulok, mert az elöbb sikerült elaltatnom Tökit és egy ugyanakkora cirkusz után ,mint a hajnali
és még olyan ideges vagyok, hogy ihaj.
De most már sírtam én is a gyerekkel együtt, egyszerűen nem bírom, hogy szenved és hogy nem tudok rajta ssegíteni. én már tényleg mindent megoróbáltam, homeos bogyesz, panadol, naturlandos kúp, fenistil cseppek, sorolhatnám. Nem válik be egyik se, nem nyugszik meg ilyenkor és a végén még ki is hányja amit beleadagoltam.
tele a tököm...
Na nem panaszkodom tovább, már kiírtam magamból, most jobb
valamivel
.
De ha tudtok vmi jót, írjátok meg légyszi, nehogy már a Hárs- hegyre jussak.
Ildi,
örülök, hogy Dávid alakul, idő kérdése, meglátod!!!!!
És hát igen, két gyerek az két gyerek, mellettük nagyon nehéz az embernek időt keríteni a saját dolgaira is....
legalább is ezt látom a környezetemben, mert hogy nekünk még jó sokáig nem lesz második, legalábbis a mai állás szerint. -Gabika miatt, mert annyira hisztis, hogy még az életkedvünk is lmegy, nemhogy még egy gyerek?!
-
Judit,
édi Benci és még egyszer nagy gratula hozzá!!!!!
Klasszak a képek, és tényleg rengeteget változott, jó ez a három kép így egymás mellett.
Tudsz esetleg vmit a Harry Potter utsó részéről ,nincs -e kész vagy a film kövi része? Mert láttam vmi reklámot, csak nem figyeltem...
Csilla,
klassz buli volt nálatok is, látom. Jók a képek, helyesek a gyerekeid és szerintem nagyon hasonlítanak egymásra a születésiken főleg!
Nem is volt msn-em...
Azt hiszem mindenki örül a gyerekének, akárhány is fogan meg, nálunk is ha becsúszna, én nem vetetném el, hiszen egy igazi anya minden gyereket akar
, .... elkavartam...bocsi..
szerintem Judit se úgy érti a Jucu féle vígasztalást, ahogy látod, csak így sikerült leírnia.
Annyira nehéz ilyenkor "jót" írni v mondani, hiszen egy gyermek elvesztése tragédia, a legnagyobb, még ha pocaklakó volt is még és nagyon fiatalka
mindenki igyekszik Jucunak a legjobbat írni, vmit ami használ ezt a tragédiát feldolgozni, és hát nem mindig sikerül jól....
Jucu,
remélem érted amit leírtam...
Évi,
nagyon jó a hajad!!!!!!
Persze a képek is gyönyörűek, tényleg művészi szinten vannak, jók a színek, kalssz élesek, meg mniden. És Flóra is csini!!!!
Tényleg, milyen színűek a szobák????
És a konyhád milyen lesz?
Móni,
mi van kis képfelelősünk?
Mizujs felétek????
Most talán ennyi röviden, mindjárt teregethetek, mert hogy a hányásos cuccokat mosatom mosó masával
És mi ez a vonalzó itt alul???? Hova let az enyém?????