Új privát üzeneted érkezett!

Ayse

Bazsinak most jönnek a hátsó rágói és valószínűleg emiatt nyalt be az utóbbi időben több mindent is.
Tavaly ugyanez volt a kis rágóknál. Nátha, ínygyulladás, torokgyuszi, 3 nap láz.
Most azt mondta a doktornéni, hogy rögötn az elején nyomjuk el csírájában a dolgokat egy antibiotikum kúrával. Nem fertőző, holnap még bent van, aztán utána már mehet társaságba.

Lacika fogzása annyira nem gáz, inkább csak egy kicsit anyásabb, csak Bazsi mondván, hogy beteg leköti az összes szabad gyökömet és így egy kicsit rossz köztük lavírozni.

Ha nem annyira sürgős a cipő, akkor megbeszélhetünk valamit jövő hétfőre is.
Ha a férjed behoz a városba, szívesen bemegyek Értetek, ha nincs kedved vezetni. Majd még megbeszélem a készítő csajszival, hogy neki mikor lenne jó. Sajna általában délután szoktak itthon lenni. De azért majd összehozunk valamit.
Prüntyinek is megígértem, hogy majd szólok, ha megyek.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildi!
Ez meleg cipő, vagy a hóban is hordható baki?

Mert amelyik nem, olyat veszek csütörtökön.

ayse

Lányos Anyukák!

Egy érdekes cikk:

http://origo.hu/noilapozo/temegen/20060914azapan.html

ayse

Ayse

Meleg ÉS hóban is hordható. Nálunk Bazsika már második éve hodja hóban is és még soha nem ázott át.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Ildi, Bazsikának jobbulást kívánok!!!

Ma voltam Zitával gastroenterológusnál, eredetileg azért, hogy adjon papírt, hogy Zita továbbra is ihassa a HA-s tápit.
A gastrós dokinő egy tündér volt, nagyon szimpi, és áll. nagyon jó szakmailag. Kikérdezett, szülői anamnézis, Zitánál milyen tünetek voltak/vannak. A vérvételt Ő is említette, de szerinte felesleges, mert tipikusak a tünetek.
A lényeg a lényeg, hogy SEMMI tejterméket nem ehet, savanyítottat sem, fél év múlva kell visszavinnem. Azt se nagyon értette, hogy a gyerekdoki miért adott eddig HA-s tápit, mert az csak a megelőzésre jó, ilyenkor már nem. Mondjuk ezt én se értettem anno, és többször is kérdeztem, hogy menjünk-e szakorvosi vizsgálatra, de mindig az volt a válasz, hogy minek, majd kinövi...
Jó, persze a dokinő is azt mondta, hogy majd kinövi, csak ugye nem mindegy, hogy mikor, és hogy addig mit kap.
Most kaptunk szójás tápszert és pépet.
Csak halkan megjegyzem, hogy a HA-s tápit olyan 1600Ft/db körül vettük, ez meg 156Ft volt... azért 1 éven át ez sem mindegy...
Most egy kicsit pipa vagyok a gyerekorvosunkra, hogy miért adatta ennyi ideig a HA-s tápit, hiszen a refluxa olyan 8 hónapos koráig megvolt, és a bőrtünet is nyáron, a jó időben szűnt meg, most már kezdődött megint, mondtam is neki 1 hónapja.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde!
Köszi! :)

ayse

Sziasztok lányok! :)

Doki problémáim voltak/vannak, ezen agyaltam meg intézkedtem egy ideje, ezért nem jöttem.

Ildi!
Szegény Bazsi! Remélem hamar túllesz rajta, mert olyan stramm fiú. :) Nálunk is általánossá vált a nappali nyünnyögés Vikinél, én is a fogra gondolok.

Cipőtéma: én is becsatlakoznék, mert Gergőnek egy van, amit idén vettünk, de kéne még egy, mert egy cipő nem cipő, mindig történik vmi baleset.. :roll: Van nagyobb méretben is, gondolok itt kb. 33-asra? Vikinek nem kell egyenlőre, majd jövőre.

Én meleg tél sapit nem találok Vikinek, mert vagy nagy mindegyik, vagy nem elég meleg. :( A Kenguru Goldot is végigjártam tegnap, és a nagy semmit vettem. :evil: Nem tudtok hol vannak jó kis sapik??

Jucc!
:) :)

Tünde!
Ez nem semmi hallod.. Akkor hamarabb kellett volna ehhez a szakemberhez menni ezek szerint. Én sem gondoltam volna..

Jó hétvégét mindnekinek. :)

Dóri
Vendég

Sziasztok,

Tünde, látom megint gondotok van, milyen tünetek jöttek elő? Mit mondott a dokinéni a tejallergia tüneteiről?

Sildike, nekem is kell majd egy téli cipő... :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Dóri!
De ugye a dokival van baj, nem Veled?

Nézzétek meg, önbizalomnövelő!

http://vicclap.hu/movie/2093/

ayse

Tünde, ezt a mondatodat nem igazán értem..."az csak a megelőzésre jó, ilyenkor már nem" megelőzésre jó...de ha nem ehet tejterméket, akkor semmijen más tejalapú tápszert sem továbbra sem, igaz...akkor ha szereti is Zita a tápszert, akkor nem értem miért ne ihatná a HA-sat továbbra is? :shock:

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

A HA-s tápszer is tejalapú, csak a tejfehérjéket vhogy jobban szétbombázzák benne, hogy csökkentsék a lehetséges allergiát. Ezért általában azok a babák kapják, akik viszonylag hamar kénytelenek tápszert enni, pl a kórházban is HA-sat adnak pótlásra, de több gyerekorvos akár 1 éves korig felírja, megelőzésképpen.
A szakorvos azt mondta, mivel Zitánál egyértelműen tejallergia áll fenn, ezért el kellett volna hagyni, amikor kiderült, és nekem is fura volt, hogy miért adatja a dokink, amikor allergiás a tejfehérjére. Az mondjuk igaz, hogy amikor a Bebáról áttértünk a Mildibére, akkor a bőrtünetei javultak, de nem szűnt meg teljesen, és nagyon sokáig, kb 8 hós koráig refluxos volt és hasfájós, ami szintén a tejallergia egyik tünete.
Most nem volt semmi új, csak mint írtam, igazolásért menetm volna, hogy a doki felírhassa továbbra is a HA-s tápit. Vagyis a tejbedarát sima 1-es tápival csináltam, és pár nap után kiütötte, csalánkiütések a szája körül, és piros volt megint a két kis pofija, ami nem múlt el. Na meg persze a lábán, hajlatokban kezdődött az ekcéma, de szerencsére nem harapózott el, kentem a Bebával, meg persze nem kapta a tápit.
Remélem válaszoltam a kérdésedre.
A tünetekről nem mondott semmit, én mondtam, amik voltak.
Egyébként ha nem lenne egyértelmű, akkor vettek volna Zitától vért, ami kimutatja, hogy mire allergiás.

Dóri, milyen dokival volt gond?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde, köszi :) így jobban értem...lehet, hogy nekünk is el kéne hagyni...hátha enyhülnek a tünetek?

Lányok, egy kérdés...ti most hogy bírkóztok meg a csemeték körömápolásával? Nálunk az a helyzet, hogy ha Tüncsi alszik le tudom vágni, de mivel akkor eléggé száraz a körme, félek, hogy beszakad...viszönt fürcsi után, ha szépen kiázik, és ébren van szinte lehetetlen normálisan levágni, és kiszedni a zoknimaradékokat a körme alól...sajnos, most már többedszerre gyullad így be egy egy köröm csücsök, és utána csúnya bőrkeményedés van a helyén...most meg úgy vettem észre, hogy az egyik körme (a többihez képest) el van szineződve...félek, hogy körömgomba...7.-én úgyis megyek vissza vele a bőrgyogyihoz, és megmutatom neki...már ha hagyja Tüncsi...addíg is van valami ötlet?

Kép

Kép
prüntyi

Tünde, a nyáriba leírtam a dolgot.
Basszus, én meg most vettem észre, hogy nincs egy reggelinyi tejpép sem itthon! :shock: Most vacsira tudtam gyártani, de reggelre nem lesz elég a kisasszonynak. :oops:
Van itthon egy kész Humana tápi, azt hogy adjam neki oda? Reggel megmelegítem a mikróba egy bögrében vagy hogy szoktátok?? Sosem adtam ilyesmit..

Prüntyi!
Sarkosan hagyod a körmeit?
Vendég

Prüntyi, Tüncsi is tejérzékeny?
körömvágás: a lábán akkor vágom, amikor egyedül issza a tápit, mert akkor csak arra koncentrál, és szinte észre sem veszi.
A kezén már nehezebb az ügy, legutóbb a TV-t hívtam segítségül. Kerestem állatos adást, és egyfolytában mondtam, hohgy oda nézz, így meg úgy, és oda nézz, oda nézz, oda nézz... és így tudtam levágni, mert amúgy nem hagyja ám magát, úgy sikongat, mintha nyúznám, és rángatja a kezét.

Basszus, Lányok, most nem tudom, mi van: estére evett Zita szójapépet, és tök pöttyös lett az arca. :( De viszont polár sapi is volt ma rajta, az is lehetett a ludas. :(
Reggel tesztelek még egyet a szójával, és remélem, hogy nem az a baj. Bár a szójatejet nem issza meg.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde, én úgy tudom a szója is allergizálhat...azér iszunk rízstejet és nem szójatejet...de reméljük nem az...

Dóri, igyekszem nem úgy hagyni...de hát ahogy le tudom vágni...ill. ahogy nóő le a körme, úgy lesz mindíg kis csücske...

Kép

Kép
prüntyi

Tünde...nem tudom...de ekcémás az tuti...és hát az is lehet tejallergia, nem?

Kép

Kép
prüntyi

Tünde!
Én is épp ezen filóztam, amit Prüntyi ír, hogy a szója az egyik leggyakrabban allergiát kiváltó élelmiszer. A rizstej múltkor, amiből a szülinapi tortát sütöttem Andrisnak, nagyon finom volt, még nekem is ízlett. Ezt nem lehet receptre felíratni? Marha drága különben (legalább is nálunk a natúraboltban) De emlékszem a hugom anno Oriza rizsnyákot evett tápszer gyanánt (innen van a Mirrmurrból Oriza Triznyák). Az már nem létezik?

De emlékszem tavaly is írtad, hogy a polárt nem bírta Zita bőre :(.

ayse

Sziasztok!

Tünde
Hátha tényleg csak a polársapi volt a rudas,és nincs semmi baj...!!
Drukkolok!
Én is úgy vágom a körmét Bencének,hogy közben bohóckodok,vagy tv-t nézünk.De néha azért harcolunk,mert húzgálja el a kezét...
A lábán csakis fürcsi és elalvás után tudom levágni!

Prüntyi!
A kézen mindig csak kerekítve,a lábon pedig egyenesen szabad körmöt vágni én úgy tudom.
Az egyik sebész ismerősöm mondta,hogy a gyermekkorban rosszul vágott/kerekített/ lábujjkörömből alakul ki később felnőttkorban a benőtt köröm... :roll:
Hátha nem körömgomba az elszíneződés..
nem rugott bele valamibe Tüncsi?
Bencének is volt már ilyen hogy csetlett-botlott valamiben.

Ayse!
Létezett az Oriza/ami kukorica és rizskeményítőből állt/
De már kivonták a forgalomból.....A rizstejet szerintem nem lehet receptre felírni....
Így drága,és nem sok tápértéke van sajnos....

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Igen, én is tudtam a szójáról, hogy nagyon allergizál, eddig nem is kapott Zita semmi szójás terméket, kicsit meg is lepődtem, hogy ilyen tápit írt fel a dokinő, de hát ő már csak tudja.
Na mindegy, holnap reggelire kap a szójás pépből, aztán kiderül, és remélem, nem kell telefonálnom az orvosnak.

Ayse, a mesére emlékszem, de én sosem olvastam, mert nem tetszett a borítója. :D

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Jó reggelt!

Tünde!
Úgy sajnálom hogy Zitával illyen macerákon kell átesnetek! :(
Remélem tényleg csak a polár sapi a ludas!

Prüntyi!
Nálunk is a tv jön be, leginkább az állatos műsorok. Én mindig ébren vágom Nati körmét, mert ő olyan éber alvó, hogy akkor nem merem, nehogy felébredjen.
Pont tegnap este vágtam a lábán, hát, leizzadtam, pedig Apa is segített lefoglalni. :)
Ma a keze jön! :?

Dóri!
Elolvastam a sztoridat. Sajnálom! :( Biztos nagyon vacak érzés lehet! :(
Remélem sikerül megtalálnod azt a dokit, akiben meg tudsz bízni!
Drukk hozzá! :)

Jucc!
Megjöttetek? :roll:

Nati még mindig taknyizik, naponta 4-5x szívom az orrát.
Remélem most már hamarosan vége lesz!!!!!!

Andi&Nati

KépKép
duda

Tunde,

Sajnalom hogy allandoan tamadnak s pottyok. En ugy tudom legegyszerubb ha magad csinalsz rizstejet, egy baratnom mindig szokott kesziteni.. utananezzek a receptnek?

Ayse,
Oiza Triznyakon jot rohogtem :D

ppanna es David
ppanna

Sziasztok!

Lányok, köszönöm az együttérző szavakat, igazán jól esik!

Remélem, hogy csak a polásraspi a ludas, reggel adtam neki szójás kaját, nem lett jobban pöttyös. De mostanában olyan döntésképtelen lettem, szóval most pár napig polársapi :D és szójamegvonáson van Zita, és ha nem lesz egy pötty sem, akkor tesztelek egy igazit.

Panna, köszi, de a neten olvastam már a rizstej receptjét, majd egyszer talán kipróbáljuk. Állítólag nem vmi finom...
ti jól vagytok? Hogy halad Dávid az alvással, éjszakai evéssel?

Sis, Sildike, merre vagytok?

Lányok, itt ma esett a hó! :) / :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Tünde!
Remélem tényleg a sapi a "hibás"! :lol: :lol: :lol:
A tápi miatt ne aggódj..Bence 2-3 hétig nem ette,ellökte a kezemet ha meglátta.....mostmeg visszakövetelte magának,2 napja reggel kakaós tápit iszik..
:roll: :roll: :roll:

Itt bár nem esett a hó,de olyan hideg szél fújt....!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sziasztok!

Ma mi is megnéztük a Szabadság, szerelem c. filmet. Eléggé hatott az érzelmeimre (na jó, arra nem nehéz :oops: ). Egy kicsit hollywoodyasabbat vártam, bár így is aza volt. Csak sztem ez inkább a magyar nézőhöz szólt, nem a külvilághoz. Ami rendjén is van amúgy, csak nem tudom, hogy az amerikai néző mondjuk mit ért majd meg belőle. Abból a szempontból viszont amerikai stílusú film, hogy önbecsülést ad nekünk, magyaroknak (mint szinte az összes amcsi film az amcsiknak), amire szerintem úgy ki vagyunk éhezve, mint egy falat kenyérre.
Fenyő Iván nagyon-nagyon tetszett, azonkívül, hogy tök jó pasi, sztem nagyon jól is játszott. DK-val szemben nincs averzióm, vagy előítéletem, de nem játszott valami nagyon jól. Most már sejtem mért nem jött össze a hollywoodi karrier.

Ezenkívül tök jól bevásároltunk sapiból és sálból a gyerekeknek a Kenguru Goldban. Egy valamit viszont sehol se kaptam, vízhatlan kesztyűt Andris méretben. Nem tudjátok, hol lehet ilyet venni?

ayse

A körömvágás nálunk se valami egyszerű. De az az igazság, hogy úgy fogom meg a kezét, meg a lábát, hogy ne tudja mozdítani, közben meg duruzsolok a fülébe. Semmi extra műsort nem kap, direkt, méghozzá azért, hogy megtanulja, hogy ezt meg kell csinálni és vannak helyzetek, amikor az történik, amit én akarok. (ez lehet, hogy jó ridegnek tűnik most, de valójában nem az)

ayse

Ayse, én enm tudom úgy lefogni, hogy ne tudja mozdítani a kezét vagy a lábát.
Pedig azon az elven vagyok/voltam, mint Te.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ayse!
Körömvágás ügyben tök igazad van, csak az a bajom ezzel, hogy nekem még nem sikerült rájönnöm arra, hogy lehet lefogni Nati kezét/lábát úgy, hogy nem tudja mozdítani! :lol:
Elárulod, nálatok hogy megy ez? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Semmi extra. Úgy, hogy az ölemben ül, a bal lábamon, a bal kezemmel átkarolom, megtartom azt a testrészét, amit kell, határozott mozdulattal, de azért úgy, hogy ne fájjon, a másikkal meg vágom a körmöket (jobbkezes vagyok). Persze, van, hogy elkezdi tekerészni magát, akkor várok egy kicsit, enyhítek a fogáson, aztán újra kezdem. Nem dicsekvésképpen, de a gyakorlat azért számít, így a másodikkal már könnyebb. Meg persze az is, hogy Andris nyugis gyerek. Meg az is, hogy már most nagyon következetes vagyok, tudja, hogy nem viccelek.

ayse

Jó reggelt lányok!

Ayse...ez mind szép és jó :) de Tüncsinek olyan ereje van, hogy csak nagyobb szorítások árán sikerül levágni...úgyhogy néha Apát hívom segítségül, hogy elterelje a figyelmét...nem a körömvágással van a baja...hanem azzal, hogy lefogom...(de ált. ez minden babára igaz)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Újra Pesten vagyunk :)

Micsoda randa idő van :( Otthon is hideg volt, de sütött a nap. A hó csak hajnalban esett, reggel még hógolyóztak a gyerekek kicsit, aztán elolvadt :)

Tünde :) Nagyon sajnálom ezt az allergia-mizériát Zitánál!!! Remélem, extra gyorsasággal kinövi!

Ayse :) Körömvágás nálam is ugyanezzel a technikával zajlik. Balázs sokkal nyugisabb volt, ennyi idősen már simán végigülte a 20 körme vágását, még mosolygott is, ha az ujjas mondókákat elkezdtem neki. Bezzeg Gergő! Iszonyat erővel feszíti magát, visít, nem is figyel rám. De én győzök :)
Szegénykémmel az utóbbi napokban már elég türelmetlen voltam, elég fárasztó volt, hogy egy pillanatra sem távolodhattam el tőle, senkivel nem volt hajlandó szóba állni, csak én voltam jó neki, de extra közelről. Anyáéknál elég nagy volt a nyüzsi, lehet, hogy ez már sok volt neki a náthájával együtt. Örültem is, amikor Apa mondta, hogy csütörtökön tudna jönni értünk.
Balázs nagyszerűen elvolt, de azért némi feszültséget rajta is felfedeztem, többet hisztizett, az biztos. Mindegy, gyorsan elment ez a pár nap, és azért jót cincogtunk, amikor végre az öt gyerek kidőlt :)
Tegnap ebédre megcsináltam Ayse töki pomposát, isteni volt, nagy sikert aratott. / Balázs csak délután kóstolta meg, de belátta, hogy ez jó kaja :) /. Mikor tesóm meglátta, és megkóstolta, közölte, hogy "dehiszen ez a vasi langalló"! Nem olyan jellegzetes kaja, mint a dödölle, de állítólag ez is van, de sajt nincs a tetején. Megint tanultam valamit :)

Sis, nagyon eltűntél!!!

Ildi :) Szegény fiúk! Gyors gyógyulást!

Szép napot!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!

De jó, hogy újra itt!!!

A Töki Lopmpost én eredetileg sváb lepénynek ismertem, úgy látszik mindenki süti, csak máshogy hívja. Marketinggel a Tökiek nyertek.

ayse

Prüntyi! Tünde/ Duda!

Lehet, hogy annak a 20-30kiló súlykülönbségnek a javamra néha van előnye! :oops: :lol: :lol:

ayse

Brigg puszil mindenkit, de rengeteg intézni és vásárolnavalójuk van, ezért nem tud jönni, de majd igyekszik.

Judit, üdv újra a fedélzeten! :)

Ayse, az a helyztem hogy Zita annyira kapálózik, hogy én attól félek, a kezemben maradnak az ujjai, ha én akarok az erősebb lenni.
Na mindegy, majd talán Ákossal mejd elbírok én is. :)

Basszus, Lányok, most már tuti, hogy a polársapi volt a ludas, csak az a baj, hogy a kabátjának a belseje is polár, és hozzáér az arcához. Az overállját még nem néztem meg, de nagyon remélem, hogy nem polár.
És van egy kedvenc vastag pulcsink, ami szintén polár kívül, magas nyakú, ami szintén hozzáér a pofijához, és ez sajnos most látszik is.
Szóval jövő héten bevásárlókörút, sapka, pulcsi, kabát... :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Lányok!
Segítsetek!
Nem tud véletlenül valaki olyan cipőkészítőt/Budapesten/
aki magánszemélynek is készítene méretre babacipőt?
A barátnőm kislányának 17-es a lába,és égen-földön nem kap rá téli cipőt! :(
Már a létező összes boltot bejártuk,de szinte mindenhol 19es a legkisebb cipő..
Ha valakinek van ötlete,tippje,esetleg ismerőse,nagyon hálás lennék!!!!!

Tünde!

Minden rosszban van valami jó! :roll:
Én bíztam benne,hogy a lehetséges rosszak közül a jobbik legyen...a polársapi :wink:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sziasztok Lányok!

Vagyunk ám, csak kicsit időzavarban. Meg Lacika megtanult felmászni a bútorokra és kb. 1 mp alatt fent terem mindenen, úgyhogy még a gép elés is alig tudok leülni. A járókába meg nem szeretném betenni, hogy netezhessek. Ígyis bent van addig, amíg főzök, vagy más dolgom van.

Lányok

Nektek nem küldött valaki valami leilatitka.hu-s oldalról szőrnövekedésgátló krémről ismertetőt? Tündének is küldött valaki meg nekem is úgyhogy valszínűleg babanetes vonal lehet, mert más közös kapcsolatunk nem nagyon van.

Cristi
Megkérdezem itt nálunk a készítőket. A szomszéd Dórika is onnan szokott cipőt venni és ha jól emlékszem, akkor most 2,5 évesen hord 19-es szandit, úgyhogy szerintem van náluk olyan pici méret.

Körömvágás:
Ölbe veszem mindkét fiút és úgy vágom nekik a körmöt. Bár Lacit néha beültetem a hurciba és jó szorosra leszíjazom, hogy ne tudja megfeszíteni magát :lol: :lol: , mert ő azért menekülne néha. Érdekes Bazsival soha nem volt gond.

Jucc
Üdv újra itthon. Én már megfigyeltem, hogy a legjobban itthon boldoguloka fiúkkal a saját környezetükben. Ha kihúzzuk a lábunkat, akkor mindkettő sokkal anyásabb. Talán a biztonságérzeztük miatt. Még anyuéknál is ez van, pedig ott szinte minden héten alszanak is 1-2 napot.
Sőt Bazsika legújabban elkezdte a nem akarok oda menni, anya ugye nem hagysz ott, anya én inkább veled megyek szöveget is. Persze aztán másnap meg haza nem akar jönni, mert a papáék agyon kényeztetik amíg ott van. :lol: :lol:

Tünde
Bazsikának a műszálas ruhacimkéktől pattog mindig ki a nyaka.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Köszi szépen!!!
Esetleg ha tudsz telefonszámot ,és a pontos címet írd meg légyszi!!!

Köszi mégegyszer!!!!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sildike!

Esetleg még annyit megtennél,hogy arra is rákérdezel,hogy ha csinálni kell a pöttöm lábúnak,az kb mennyi idő?Az ára az mindegy,de azért azt is,hogy kb mennyibe kerül...
Mégegyszer KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sziasztok!

Ildi!
Én is kaptam emailt arról, amit írtál. Ráadásul nem a freemail-re, hanem az itthonira. :shock: :? Bazsi meggyógyult?

Viki kibukott egy adagot a szőnyegre, hova máshova. :roll: De sem előtte, sem utána nincs semmi baja, valszeg felkavarodhatott a gyomra az autókázásban.

Tünde!
Jobbik rossz valóban. :? Gergő is kivágatja velem a mai napig a címkéket a pólóiból, vakarózik tőle.
Vendég

Halihó!

Sehol senki? :(

Mi megjártuk a bababörzét, költöttünk sok pénzt, és talán most van minden. Szerettem volna még bébiőrzőt, mert a mostani bekrepált, de nem volt elég olcsó egyik sem, amit találtam. Én zárásig kint lettem volna,de Apa az elejétől kezdve türelmetlen volt. Tök jó játékok voltak, ha Balázs nincs velünk, a karácsony is meg lett volna oldva. Találkoztam ismerősökkel is, kifelé menet pl Bodzával :) Nem sok esélyt adtam ennek, iszonyat tömeg volt.
Apa már el is ment dolgozni, ennyi volt vele a szombat :( Holnap viszont itthon lesz :)
Nem tudom, mi van Gergővel, fél óra alvás után fölébredt most, és csak nyűglődik, megyek is.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Dóri, remélem találsz hamar megfelelő dokit!

Itt jövő hétvégén lesz bababörze, de sztem én nagy ívben elkerülöm, nem nagyon szeretem a tömeget.

Ayse, merre vagy? Hóhelyzet?
Itt esik egész nap, most az esti már el sem olvadt. :( / :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Tünde :) Itt nincs hó, csak hideg, és szél :( Várom már a melegedést, ígérgetik.
Megértem, ha elkerülöd a börzét, nem is értem, hogy bírják a kismamik a tülekedést, sorbanállást.

Gergő délután jól rámijesztett, azt hittem, a füle fáj, vagy valami, de nagyon, majdnem két órát üvöltött, kisebb szopikkal megszakítva, de nem bírt megnyugodni. Végül kis Panadol szirup és fülmelegítő sapi után jól lett. Az esti fogmosásnál kicsit megerőszakoltam, hogy mostmáraztán benézek a szájába, és lássatok csudát, egy rágófogacska kibukkant :) Remélhetőleg ez volt a ludas!

Ayse, Ildi, Sis, hiányoztok, gyertek! Minden rendben?

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is készítek egy kis videoklippet Andris első évéről (műszaki Himalájaként ezzel foglalkozom egész nap :oops: ). Azt hogy kell csinálni, hogy pont addig tartson a zene, mint a kép?

Bocsi, ezért nem jöttem és most is csak egyirányú közlésekre vagyok képes! :oops:

ayse

Na kész is vagyok!

Regisztráltam a photobucketten, de nem tudom, valamiért nem bírom feltölteni a vidijót!

Szánjatok meg!!!!!!

ayse

Sziasztok!
Csak bekukucs...

Ayse!
Megnéztem a "kicsi gesztenyét",nagyon édes!
Nagyon jó zenét választottál,majdnem megkönnyeztem!! :wink:

Megyek is,mert Bence nyűgi.....

Üdv:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Cristi!

Köszi!!!! :)

Itt van Andrisé is:

http://s137.photobucket.com/albums/q202 ... e71e42.flv

Meg Lilié is:

http://s137.photobucket.com/albums/q202 ... e71e42.flv

Vagy ez ugyanaz?

ayse

Andrisé nem lett kockás!
Akkor most kitölöm Liliét, és mégegyszer felteszem!

ayse

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs IGEN!
Végre Lilividijót is fel tudtam tölteni élvezhető minőségben! Íme:

http://s137.photobucket.com/albums/q202 ... li5ves.flv

ayse

Sziasztok!

Ayse!

Bár a Lilivideót megnéztem az ősziben,de most mégegyszer megkuksiztam Andrisét is,meg "kicsi gesztenyét" is!
Most tényleg könnyeztem..annyira megható....
Nagyon szép gyerkőcök!
Büszke lehetsz rájuk!! :D

Üdv:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sziasztok!

Judit, Gergő hogy van? Remélem tényleg nem a füle!
Előre sajnálnám szegényt, nekem 4x műtötték. :(

Ayse, annyira jók a videjóók, megkönnyeztem mindkettőt!

Lányos Anyukák, HHEELLPPP!!!
Zita puncija tök piros, de csak a felül a husis rész, nem tudom máshogy írni, ott, ahol nekünk szőr van (:D). Szóval se alul-kívül, se belül nem piros.
Mi a túró lehet ez??? :shock:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?