Köszönjük a sok köszöntést!
Trambulint kapott, de csak felügyelet mellett ugrándozhat rajta. Nagyon örvendett neki.
Beu
Az animációra "Kéjem a macit!" volt a reakció
Szóval tetszett a csajszinak
Franyo
Nem azért, mert Apacuka csinálta, de szerintem is szuper kép! Na persze a téma nagyon jó (és aktuális, ugyebár
) Kis kukacoshoz nagy gratula. Majd meglátod, hogy a laffantyút mennyivel komplikáltabb pucolni
(én csap alatt mosom, fene fogja összevissza kunkorgatni)
Köszi a jobbulásdrukkokat. Még ma is hőemelkedése volt Julisnak
Csúnyán elkapta ...
Maci_2
Féltékeny Roni
Édes lehet!
Nagyot vihorásztam, ahogy lekottáztad a papajáj füttyét
... érdekes, Julcsinak egyelőre és látszólag semmi ilyen gondja nincs Andrissal. Csak folyton nyoszorgatná, gyömöszölné, a kezét az arcához húzza, és büszkén közli: "Megsimogatta a kicsi arcomat!"
Néha kicsit csavarni is kell ehhez azt a kezet
Olyankor aztán nyafogás megy. De egyébként is, Andris elég érzékeny baba, minden hangosabb zörejre összerezzen, sír. Julcsi is alig kiabált az arcába délután, máris görbítette a pici száját (pasinál ez különösen édes
). Ismeritek a lányomat, gondolhatjátok, milyen, amikor kicsit kiabál
Szegény kisbabám ... de mindig azzal vigasztalom magam, hogy tudnia kellett, hová jön
Zulu drága
Ha olvasol, kitartást kívánok!!!
Miszike
Nyamm torta. A 15 kg többletemnek pont egy ilyen recept kellett
Én túrótortát sütök. Na nem mert fogyókúrás
hanem mert azt tudok.
Tüni
Édes gombóc Kincső! Éjszakai alvásra irigykedem. A gombákra nem
Drukk, hogy hamar múljon!
Na megyek, bocsi, de megpróbálom még összerendezni magam az esti etetés előtt. És milyenek vagytok, nem is gratuláltatok, hogy alig több, mint egy hónap után leesett a köldökcsonk! Most már tök cukor kis köldöke lett, és a fürdést nagyon élvezi. Mármint nem ordít közben (a neurotikus anya skáláján ez az élvezet non plus ultrája
)
Pussz
Kangi