Új privát üzeneted érkezett!

Nnna, itt van kép. :?
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

ILDI!

NEKED IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÜNK MINDENT!!!!!!!!! :) :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi :) Köszi a képeket, de jó lehetett! Látom, Prüntyi is eljutott végül :)

Reggel voltunk méretni Gergőt, legalább azt is megtudtam, hogy 15 hósan is kap oltást, meg 18 hósan is, ezt úgysem tudtam. Ugye ezek már új oltások, és nem kell megvenni? Eszembe sem jutott ezekre rákérdezni.
Torka nem piros, és a hallgatózásnál sem talált a dokinéni semmi kórosat, ennek ellenére örülök, hogy nem mentünk a talira, mert ma már köhög is Gergő :( Amúgy jól van, csak keveset eszik, és folyton dugul szegénykém.
Ja, és a méretei: 10 kiló 10 deka, és 80 centi. És most is ámuldozott a dokinéni is, meg a védőnő is, hogy mekkora keze+lába van, és hogy mekkora lesz ez a gyerek. És Balázs bezsebelhetett egy halom matricát :)

Ayse mikor tud jönni netezni, nem derült ki?

Na, megyek a másik topicba is meglesni a képeket :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok Lányok!

Ayse
Nagyon nagyon köszönjük a vendéglátást igazán jól éreztük magunkat.

Nagyon szép helyen laktok, és a családod irígylésre méltó. A férjed egy főnyeremény. És még csak meg sem kell ütni (jó esetben) :lol:

Lacika már a ház előtt elaludt, ahogy beindítottam a motort.

A babák egytől egyig édesek voltak, de ki kell emelnem Maját, aki igazi kis nőci. Nagyon nagyon barátságos kislány. Én most láttam először hosszab ideig, de nem csodálom, hogy minden pasi odavan érte. Igazi kis fazon.

And

Remélem lesz benned annyi jó érzés, hogy a Lili által készített fényképek között erősen szelektálsz. :lol: :lol: :lol:

Basszus azt hittem, hogy Lili csak játékból kattintgat a géppel és vágtam az idétlennél idétlenebb képeket neki. Később mondták, hogy ez élesbe ment. :lol: :lol:

Duda
Igazán nincs mit. Végül is nekünk abszolút útba estek. :lol: :lol:

Barbi
Hihetetlen, hogy a kicsik mennyire melékeztek ránk nem? Laci is egyből megismert Téged, meg szerintem Leon is engem.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Ayse!!
Mi is köszönjük szépen a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat Bendegúzzal! Mi még soha nem voltunk ekkora talin, leesett az állunk először a nagy nyüzsi láttán. Aztán szépen hozzászoktunk! Olyannyira, hogy voltunk olyan pofátlanok és mi jöttünk el legutoljára. :D Persze csak azért, hogy Cleot megkíméljük a városon átvezetéstől a péntek esti csúcsforgalomban, és inkább megvártuk apát, hogy eljön értünk. Meg mert olyaaan jóóóól éreztük magunkat! :D
Ayse! Gyönyörű helyen laktok, és a házatok is annyira klassz! Lili egy kis tündér, még nem bírtam végignézni a 230nál is több képet amit közösen csináltunk, de igyekszem. Viszont mára nem ígérem a szelektált és kicsinyített képeket, nincs már hozzá energiám, majd holnap. Pedig vannak díjnyertes darabok az tuti!! A séta is annyira jó volt, meg a kertben avarban turkálás, és bébitaxizás. No, meg a töki pompi, nagyon jól sikerült! Bendegúz is azt evett az üveges hami helyett.
Andris is nagyon aranyos, békés kiskölyök, olyan kiegyensúlyozott, de nem csoda, a természet veszi körül, béke, nyugalom. És a férjed is nagyon helyes volt ahogy próbált nem sokkot kapni, amikor hazaért, és még mindig ott zajlottak a gyerkőcök a nappaliban, csivitelő mamáikkal egyetemben.

Cleo!
Neked nagyon köszönjük a fuvart, és hogy el is jöttél értünk. Örülök nagyon, hogy eljutottunk végül! Maja tényleg nagyon kis nőci, ugye megengeded, hogy a szuperszexi fotót felrakjam majd róla. :lol:

Minden gyerkőc nagyon aranyos volt, kisokos bogárszemű Julcsit imádjuk, és tojásokon tipegő Natit nemkülönben!!

Igyekszem a képekkel, de először is végignézem őket. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Lányok, tök jó, hogy jól sikerült a tali, igazán örülök!
Átkukkantottam, nagyon jók a képek!

Judit, Neked jó pihenést Anyukádnál, érezzétek jól magatokat!
Vendég

Szép jó estét!

Nem véletlenül láttuk azt a jóembert a házunk előtt az oszlopon, végre visszatért a net!

Nagyon örülök, hogy ennyien eljöttetek és hogy jól éreztétek magatokat!!!! :):):):)
Jóóóóóóóó sokan voltunk!!!! De nem elegen, sajnálom, hogy nem tudott eljönni mindenki. :(
Tartunk majd szánkópartit is, jó?
És természetesen, ha erre jártok, akkor kukkantsatok be hozzánk!

Mi is jól éreztük magunkat Veletek! Végre ANdris alhatott egy jót! :lol: Lili is örült a babáknak!

Nagyon gyorsolvasással olvastam csak, majd holnap mazsolázok. Egyáltalán nem csináltatok nagy rumlit, már túl is vagyunk rajta, sőt már relaxáltunk is egy kicsit.
A férjem tényleg egy főnyeremény! :D

Barbi!
Egész este sasoltam az autót, de sajnos nem lett meg. Majd egyszer egy teljesen váratlan helyről fog előugrani. Nagyon sajnálom!

Eddig két Ismeretlen Fekvő Tárgyat (Unidentified Lying Object ULO - bocsánat a helyesírási hibákért) találtam: egy doboz, melyben a gyümölcssaláta volt és egy fél pát sötétkék zokni, tapadókorongokkal.

Többen kértétek, hogy tegyem fel mégegyszer a Töki Lompost.
Íme a recept, ami a sajátom:

Tészta
Langyos vízben (úgy másfél deci), elkeverek egy csomag dr. oetker szárazélesztőt, 3 ek-nyi étolajat, egy teáskanálnyi cukrot, hozzáadok 35-40 deka lisztet, 1 teáskanál sót és addig dagasztom, amíg elválik az edény falától (5 perc).
A víz és a liszt aránya nagyban függ a liszt minőségétől. Én nagyon jó minőségű lisztet szoktam használni (vitamill finomliszt). De még ezen belül is lehetnek különbségek.
Meleg helyen a kétszeresére kelesztem.

Kiolajozott tepsibe simítom, beteszem 175 fokon 8-10 percre.
Közben fokhagymát préselek a tejfölbe. Ezzel meglocsolom a tésztát, rászórok hagymakarikákat és sonkakockákat (én lájtosban nyomom, nem császárszalonnával, hanem lehetőleg prágai vagy pannon sonkával), majd a tetejére a sajtot.
Visszatolom a sütőbe és összességében 20-25 percig sütöm (a sajt állagától teszem függővé).

Jó étvágyat!

Anikó és Barbi!
Nagyon boldog születésnapot kívánok Nektek!

ayse

Sziasztok!

Csak bekukk, hamarosan indulunk. Talán anyóséktól is tudok majd kicsit netezni.

Tünde :) Köszi!

Mindenkinek szép hétvégét!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!
Szép hétvégét! Sztem is egyhullámhosszon vagyunk. Köszi, hogy segítettél a szervezésben!

Ildi!
Ne legyél szomorú, előbb-utóbb pocakban lesz a baba!
Mondtam már, hogy a legújabb generációs teszteket azoknak a teszteknek a hasznából fejlesztették ki, amiket én vettem? Aztán csak itt vannak a kisnyuszijaim! :D

ayse

Tünde!
De jó, hogy Zita bírja a rendes tápit is!

Sis!
Mi a helyzet? Háztulajdonosok vagytok?

ayse

Állatkert féláron
Akit eddig csak a belépő magas ára tartott vissza a látogatástól, annak most megéri felkeresni a Fővárosi Állat- és Növénykertet, mert év végéig 50 százalék kedvezménnyel veheti meg jegyét. Igaz, le kell mondania a grizzlyk, lámák, páviánok és rénszarvasok látványáról.
http://velvet.hu/poronty/2006/10/24/all ... #more16502

Kép
flocika

zitaanyu=havtunde

Sziasztok!

Ayse, sajnos mára már van pár pötty Zita pofiján. :(
Kipihented Magad?

Ildi, lemaradtam valamiről? Megjött? :(

Dóri,
Neked elmúltak a rosszulléteid?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Zitaanyu miért lettél??? Mi a baj a régi nick-el?
Lényegesen jobb, köszi, de még vannak este kellemetlen dolgok.

Akkor mégis még tartani kell a diétát ezek szerint Zitánál?

Dóri
Vendég

Dóri, nem tudtam belépni a havtundével, pedig már írtam is vele ma. :(
Igen, csak a savanyított termékeket fogom adni, és elmegyünk gastroenteorológushoz, hogy kaphasson tovább HA-s tápit.
Ahogy W. Ungváry Renáta írta az egyik cikkében: az adófizetők pénzén előállított drága HA-s tápi... :D:D:D

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde!
:(
Nem értem, WUR maga is állítólag három hónapig tudta szoptatni az első gyerekét! :shock: :shock: :shock:

Két Lili mondás így az esti műszak előtt.

Fáj a hátam, Lili felajánlja, hogy meggyógyít. Különféle utasításoknak kell megfelelnem ( a sóhajts, mondd, hogy ÁÁÁÁÁÁ mintájára). Az egyik így hangzik:
- Húzd be az orrod!

Megy az allways-reklám a tévében:
- Te is frissebbnek érzed magad tőle??????????

ayse

Ayse, a másik kettőt biztos tovább tudta, a 4.-et meg ki tudja meddig fogja... Éppen ma olvastam a Kismamában, hogy várandós.
Azért én is nagyon remélem, hogy Ákost nem csak 3 hónapig tudom majd szoptatni. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Tünde!
Akkor én összekevertem valamelyik másikkal. Amelyiknek 5 gyereke van. Ja megvan, az a Balányi Klári. Persze tovább tudta és biztos, hogy Te is tovább tudod majd. Csak azért írtam, hogy nyílván ő is tápszert adott akkor a babájának. Gondolom nem pacalpörköltet vagy mi.

Még egy Lili mondás, aztán nem fárasztalak tovább Titeket:
- Van egy vérfagyasztó hírem! Neked kell lenned a gonosz királynőnek!!!!! (a Hófehérkében)

Na jó még egy.

Kifestette a szemhéját. Ennek kapcsán felelevenítette a beszélgetését Dédivel, aki nem teszését fejezte ki, hogy akkor asszem kirúzsozta magát (szőlőzsírral), mondván, hogy kicsi hozzá. Az eset kapcsán magyaráztam Lilinek, hogy a Dédi tanyán élt, más körülmények között, más korszakban. Mire Lili:
- Ő magyar???!!!!!

ayse

Sziasztok!

Davallia!

"Bili a kölyök"-ön még most is röhögök! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes! :lol: :lol: :lol: Telefonnal a kezében..vagy az távirányító? :roll:
Télleg..privit megkaptad? :D
Az OGTT-t én megúsztam! :)
De nem irigyellek,majd druukkolok nehogy Kép

Én is szedtem a Magne B6-ot,dnem sokat ért,annyit hogy nem húzta annyira a görcs a lábam.... :lol: :lol: :lol:

Hú, a kisfiam nagy dumában van,megyek megnézem!

Üdv!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

halihó!

Hol van mindenki? :(

Ma nagyon vacak napunk volt! :(
Natival mindketten taknyizunk. :( Nem vészes, nekem nem is fáj semmim, csak az orromat fújom. Natinak is híg cucc jön az orrából egyelőre. Remélem nem durvul el a helyzet! :?
Ráadásul nagyon nyűgös volt ma szegény, semmi nem volt jó, csak ha kézben volt.

Én tök kivagyok, hogy már 5-kor sötét van! :( Úgy utálom ezt az időszakot! :(
Azt hiszem, ma korán lefekszem...

Davallia!
Minek a rövidítése az OGTT? :oops: :roll:

Ildi!
Hogy értetek haza pénteken? Nagy dugó volt? :roll:
Nem maradt a kocsiban Nati hózentróglija véletlenül? Sehol nem találom. A kocsiban azzal játszott.

Davallia!
Olyan helyes pocid van! :)
Csúcs ez a Panda! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

halihó!

Hol van mindenki? :(

Ma nagyon vacak napunk volt! :(
Natival mindketten taknyizunk. :( Nem vészes, nekem nem is fáj semmim, csak az orromat fújom. Natinak is híg cucc jön az orrából egyelőre. Remélem nem durvul el a helyzet! :?
Ráadásul nagyon nyűgös volt ma szegény, semmi nem volt jó, csak ha kézben volt.

Én tök kivagyok, hogy már 5-kor sötét van! :( Úgy utálom ezt az időszakot! :(
Azt hiszem, ma korán lefekszem...

Davallia!
Minek a rövidítése az OGTT? :oops: :roll:

Ildi!
Hogy értetek haza pénteken? Nagy dugó volt? :roll:
Nem maradt a kocsiban Nati hózentróglija véletlenül? Sehol nem találom. A kocsiban azzal játszott.

Davallia!
Olyan helyes pocid van! :)
Csúcs ez a Panda! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

ááááááááááááááá :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
mondom, elmegyek aludni.....

Andi&Nati

KépKép
duda

Szép estét mindenkinek!

Andi!
Az OGTT jelentése: oral glucose tolerance test= terheléses cukor
A terhesség 24-28.hetében csinálják.
Általában reggel 10 órás éhezés után 75 g glükóz itatása után éhgyomri, 0,5-1-1,5-2 órás időpontokban vérvétel,vércukor-meghatározásra.

GYÓGYULJATOK MEG HAMAR MINDKETTEN!!!
Puszi!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sziasztok lányok!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚj KISMAMÁK!!!

Eladnám Tüncsi kiságyát, mert nagyobbat vennénk neki, érdekel-e valakit? Teljesen jó állapotú, 3 szinre állíthatő, bükk. Akit érdekelne szóljon.

Amúgy jól vagyunk, szegénykém ma jól beverte a buksiját hátul egy polc élébe...úgy sírt...jó nagy pukli van most ott... :cry:

Kép

Kép
prüntyi

Még nem alszom... :lol:

Kriszta!
Köszi! :) Igy már tudom! :) Nem tudtam, hogy így rövidítik! :roll:

Prüntyi!
Szegény Tüncsike! :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Itt vagyok én is a messzi Vas megyében :) Ez a technika egy csoda, hogy most is tudok jönni!

Szombaton már majdnem dél volt, mire elindultunk, és még bementünk Diósdra barátainkhoz babanézőbe. Nem is akartunk nagyon bemenni, mondván, Gergő náthás, csak beugrani készültünk, mert már a nyáron megvettem a kis ruhákat a kicsinek, és aggódtam, hogy kinövi őket. De aztán annyira erősködtek, hogy menjünk be, nem lesz semmi baj, hogy jópár órát ott voltunk. Ebédet is kaptunk, és a gyerekek nagyot hancúroztak a kertben is. Alig akartunk elindulni. És az a kislány, annyira picike, és édes! Hihetetlen, hogy mennyire el lehet ezt felejteni :) Gergő nagyfiú lett mellette.
Estére értünk ide anyósomékhoz.

Jól vagyunk, bár most már Balázs is köhög elég randán, és kicsit Gergő is, de ő inkább taknyos továbbra is. De jól alszik, és jobban is eszik. Itt eddig nagyon szép volt az idő, sokat voltunk kint ma, de most esik :(
Holnap este átmegyünk anyukámékhoz, de hogy mikor, és hogyan megyünk vissza Pestre, még nem tudom. Talán párom tud erre a vidékre tenni péntekre egy utat, és akkor minket is fölpakol.

Ayse :) Hát, nem sokat segítettem a szervezésben, de a jószándék megvolt :) Szívesen máskor is!
Lilidumák megint édesek! És nagyon irigykedem, hogy a tüneményes lányod okosságát, aranyosságát másoknak is megmutatja. Az én fiam tuti, hogy nem állt volna szóba a vendégekkel / ahogy nem is állt múlt pénteken sem/, és néha ezt annyira sajnálom.

Andi :) Gyógyulást Nektek!!!
Ezt a rövidítést én sem ismertem, nem hiszem, hogy szégyen lenne.

Davallia :) Keményedés ellen mennek a drukkok! Panda nagyon édes :)

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Prüntyi, most akkor nem lesz kistesó? :shock: Vagy új ágyat kap majd Ő is?

Davallia, tök helyes pocid van, majd vmikor én is lefotóztatom magam.
Ti elkezditek a bilizést? Nagyon jól áll Pandának a keménykalap! :D

Kriszta, Te teljesen kihagytad az OGTT-t, vagy a munkahelyeden csináltad meg?

Andi, remélem Nati nem lesz beteg, Neked is jobbulást!
Én is utálom ezt a hülye a téli időszámítást, meg a sötétet, meg a téli depit. :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Davallia, pihenj sokat, a házimunkát hagyd a francba, és Miklósra. :)
Majd írd ám meg, mit mond a dokid, ok?
Ez a hülye hidegfront engem is megviselt, tegnap jó sokat feküdtem, még jó, hogy Apa itthon volt.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Jó reggelt lányok

Zitaanyu,de majd lesz, de neki bölcsőt akarok venni az első hónapokra, és addíg ő is mellettünk lesz a szobában...és majd Tüncsi nagyobb ágyát kapja, ha neki már nem kell a rácsos ágy, ez ezzel az ággyal is így lett volna...de nekem, mivel Tüncsi nem alszik csak úgy el...hiányzik a rács leengedhetősége is...jobban hozzáférnék símogatni, puszilgatni....most csak így hajlandó aludni...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, értem, szóval másik rácsos ágy lesz, másmilyen konstrukció. Azt hittem, rendes "nagy" ágyat kap Tüncsi.
Fúú, nem irigyellek az altatás miatt. :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

halihó!

Nagyon gáz éjszakánk volt. Nati fél 1-kor aludt el, fél 7-kor már ébren volt és éjjel óránként ébredt. :shock:
Pedig kiszíttyantottuk az orrát. :cry:

Dóri!
Hát ide le sem írod a nagy hírt? (vagy lemaradtam?)
Most olvastam egy másik topikban! Gratulálok! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Húú, mi a nagy hír? Kukacos, vagy ketten vannak?
Megyek, megnézem! :wink:

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Sziasztok!

Ma, a rossz idő beálltával elővettem a nyári időszakra jegelt félelmemet (jó kis képzavar, mi?), nevezetesen a madárinfluenzát.

Mivel már évek óta aktuális egy világméretű influenza-járvány, minden évben számítanak rá. Most ugye ráadásul közrejátszik a madárinfluenza is. Igaz, hogy emberről emberre fertőző formája még nem alakult ki (illetve egy esetben bizonyíthatóan kialakult, de a fertőzött nem fertőzött tovább másokat és sajnos elhunyt, Indonéziában). Ez azonban a hátulütője is, mivel csak akkor tudnak majd védőoltást kifejleszten ellene, ha létrejön. Azt a versenyfutást meg szerintem tuti, hogy a betegség fogja megnyerni. Kizártnak találom, hogy a globalizáció korában, amikor 24 óra alatt bárhol ott lehet lenni és tömegek utaznak egyik földrészről amásikra, hamarabb kifejlesszék, kikísérletezzék és legyártsák a szükséges mennyiségű oltóanyagot, minthogy a betegség elterjedne.

A meglevő oltóanyag a madárról emberre terjedő betegségnek szab gátat. Persze ha ezzel kezelik a madarakkal érintkező népességet, akkor elejét vehetik egy világméretű járványnak.

Szóval, hallottam olyat, hogy a rendes influenza oltás segíthet abban, hogy ha kialakul az emberről emberre terjedő betegség és vele a járvány, akkor mégiscsak enyhítse a betegség lefolyását.
Nem titkoltan szakértőinkhez is fordulok ezzel a kérdéssel. Szerintetek ez hülyeség? Egyáltalán mennyi idős kortól lehet influenza ellen oltani?

ayse

Duda!
Jobbulást!!!!!!

ayse

Ayse!
Köszi!
Tegnap azt hallottam a hírekben, hogy legújabb britt kutatások szerint 2 éves kor alatt hatástalan az oltás. És a felnőtteknél sem mindig hatásos. Persze ezt magyar orvosok cáfolják!
Háát, nem túl bíztató!

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi!
Bendegúz is betaknyosodott az éjjel. :(
Én is jópárszor keltem, igaz ő csak kétszer ébredt sírva, de állandóan fincergett, én meg mindig megnéztem nem lázas-e, meg persze mindig ki volt takarózva.
Reggel meg fel akart ébredni háromnegyed 6kor, (az a fránya biológiai óra!!), de én nem hagytam annyiban, visszaringattam, és aztán szépen aludt még 7ig. Jó lenne ha ezzel át is állna az új időszámításra.

Jobbulást Nektek! Nati hogy bírja az orrszívást? Bendegúz sajnos üvölt, és kapálózik. :(

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Kis náthásoknak gyors gyógyulást! Gergőm is üvölt, és őrült erővel kapkod mindenével, ha szívom az orrát, így aztán én is utálom csinálni.

Nálunk egyelőre tökjó ez az óraátállítás. Tegnap reggel fél hétkor felébredt Gergő, ez pontosan a szokásos fél nyolcas kelésének megfelelő. Nem is tiltakoztam, de ő cicizett egyett, és szépen visszaaludt kilencig :) Persze lehet, hogy kicsit levertebb a nátha miatt, és lesz ez még így se, de az első kelésnek ez tökéletesen megfelelt. Balázs sem kelt korábban, de őt általában Gergő ébreszti.

AYse :) Igazság szerint engem a madárinfluenza is, és a rendes is hidegen hagy. Lehet, hogy ez hiba, de nem tudom a kérdésen felizgatni magam. És általában a védőoltásokkl sem szoktam foglalkozni. Ami nem kötelező, azt nem kérjük, és kész. A mostani Kismamához adtak egy kis füzetet a pneumococcus-ról / remélem, jól írtam/, de kár volt elolvasnom, csak jól beparáztam tőle.
Jut eszembe: valaki nem tudja, hogy vannak most az oltások azoknak, akik az újat kapták? Én mindenből megvettem Gergőnek az újat. Most a dokinéni azt mondta, hogy 15 hósan, és 18 hósan is kell kapnia oltást. De ott eszembe se jutott, hogy az oltások most nem teljesen egyértelműek, így nem is kérdeztem rá. De a tesóm szerint a 18 hós az az átvezető oltás a régi és új rendszer között. / a kislányának a 15 hós helyett "sikeresen" beadták a 18 hósat, és akkor egy kicsit jobban utánakérdezett ennek/.

Ayse :) Mivel nem jöttek össze nekünk ezek a legutóbbi talik, nem tudtad elolvasni a szeptemberi Kismamát. De nem felejtettem ám el, ha talizunk, megkapod :)

Nem tudom, Pesten milyen idő van most, itt elég téliesre fordult. Szépen süt a nap, de őrült szél fúj. Gondolom, hozza a telet :(
Kis köhögőseimmel ma nem visszük túlzásba a kinti játszást, de azért már voltunk kint egy kicsit, és még leszünk is.

Szép napot!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!
A globalizációnak vannak jó oldalai is! Nem kell hiányolnunk Téged!

Elég gáz ez az oltásmizéria. Nem emlékszem, hogy is magyarázták annak idején, de valahogy úgy rémlik, hogy valamikor eggyel többet kapnak a gyerekek az új oltásból, ahogy az elején kevesebbet kaptak. Szóval az alkalmak száma kiegyenlíti egymást, csak az alkalmankénti szúrások kevesebbek. Meg valami olyat is mondott a doktornő, hogy még évekig fog egymás mellett futni a két rendszer, mert a 3 és 6 éves oltásokra is vonatkozik. Körülbelül ennyi rémlik. Mi biztosan 15 hósan kapjuk a következőt (régi).

A másikal kapcsolatban meg szép csöndben parázok magamban. Lili idén már annyi mindent benyalt, skarlát, lepkehimlő, herpangina és még mi minden más! Meg is gyengült az immunrendszere. Úszni is jár. A férjem meg szintén a tűzvonalban dolgozik ebből a szempontból. Hát szóval nem könnyű okosnak lenni. Bevallom az influenza elleni oltásnak nem a hatékonytalansága tart vissza, hanem az esetleges szövődményei. Mert azért időnként hallani ezt-azt...

ayse

Sziasztok!

Tünde!
Én teljesen kihagytam az édes lötyöt! :lol:
A dokim azt mondta,csak akkor kínoz vele,ha magas lesz a cukrom..csináltunk bent pár profilt,soha nem volt magas,így nem kellett innom...
Az én családomban nem volt diabeteszes,.de sajna a pároméban anyai ágon 3 is van! :cry:
/a nagyi,a dédi,és a sógornőm,bár ő csak a 2 gyerkőccel volt az /
Azért aggódom Bencéért,remélem semmit nem örökölt belőle.....
ő is gyakran ébredt tegnap éjjel,köhög egy kicsit,de még nem taknyos..remélem nem is lesz az,vagy ha mégis hamar átszalad rajta..szerdától kap Echinaceát.

Márti!Nektek is jobbulást!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Lányok, Zita annyira édespofa, gyakorolja ezerrel a járást, és persze szemmel tart, hogy látom-e. Amikor éppen nem jár, akkor meg az egyik babáját eteti kanállal. :D :D :D

Kriszti, ugye, szakmai ártalom az aggódás! A párom családjában is votak súlyos betegségek. :(

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ayse :) Megértem ám a parázásodat! Ha nekünk is ennyi rohadék kórságban lett volna már részünk,lehet, hogy én is gondolkodnék. De ez a néhány nátha kibírható, és nem vagyunk veszélyeztetettek végülis. / mármint nem jár oviba Balázs, nem dolgozunk veszélyes helyen/.
Sajna most el is kell köszönnöm, lassan összepakolok, és megyünk át anyáékhoz, ahol nagyon jó, csak net nincs. De most mi fogunk tesómmal cincogni, amikor hagynak a gyerekek, úgyhogy nem is lenne rá időm.

Szép hetet mindenkinek, és gyógyuljon meg minden beteg! Valamikor a hétvégén jövök :)

Ja, és Dóri :) Én is láttam a jó hírt, muszáj volt megkeresnem, mert kíváncsi lettem :wink:

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Csajok!

Egy villám-kérdés: mindjárt itt a tanítvány:

a C & A-nak van honlapja?

Nyitva vannak 1-én?

(ja, ez kettő)

Jucc!
Jó cincogást!
Mi is cincogunk a hugimmal éppen, csak a neten, mivel ő Bécsben... :):):):)

ayse

Ayse, sztem 1-én minden multiban lévő bolt zárva lesz, csak a kis élelmiszerboltok nyitnak ki.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ákom – Bákom Gyermekruha Börze!!
Itt az új téli ruci csomag!!!
Márkás mosott angol, olasz, svájci új és alighasznált ruhák 0 – 128-as méretig

adams, GAP, George, Ladybird, MARKS & SPENCER, NEXT,

L.O.G.G., REBEL, Benetton, MEXX, stb

2006. 10. 31.- 11. 03 között nálam

Kép
flocika

Halihó!

Ma olyan jó kis napunk volt! :) Egész nap csak mókáztunk, meg játszottunk, nem csináltam semmiféle háztartási munkát. :D
Na jó azért elmosogattam! :?
Nati annyira anyás mostanában, lépten-nyomon mellettem van. És, hogy ma egész nap csak vele foglalkoztam, olyan kis hálás volt. Bújt, simogatott, majd megzabáltam! :) (egyébként is szokott, de most még jobban)
Remélem jobban alszik ma!

Márti!
Sajnálom, hogy Bendegúz is beteg lett! :(
Az orrszívás nálunk sem tartozik a kedvencek közé, de ellestem Nyúlné "lefogási technikáját", így szegénykém nem tud kapálózni!
Terpeszben ülök, lábam között a gyerek feje és a combjaim alatt a kis kezei. Tényleg egyszerűbb így!
De képzeld, az esti szittyantásnál már alig sírdogált, szépen hagyta magát, bár túlkiabálva a porszívót énekeltem neki a búj-búj zöldágat, meg ami még eszembe jutott! :lol:
Én is adom neki az oscillo-t, remélem segít neki! Én is szedtem és már jobban vagyok! Szerintem sikerült elejét venni a dolognak, mielőtt eldurvult volna!

Ayse!
www.c-and-a.com
De szerintem tuti zárva lesznek! :(

Jucc!
Érezzétek jól magatokat! :)

Tünde!
De édi lehet Zita, ahogy eteti a babáját! :)
Nati nem csinál még ilyet! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse, vacsira a Te töki pomposodat csináltam és megettem egy fél tepsinyit. :(

Andi, Zita se eteti magától a babát, hanem adok neki kanalat, és mondom, hogy etesd meg, hami-hami, és akkor kanalazza.
már majdnem tud puszit is adni, a száját odatolja az arcunkhoz, de a puszi nem mindig sikerül. :)

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Zitaanyu!
(hihihi)
Nagyon aranyos lehet Zita!
Egészségedre! De ha már megtörtént, akkor angedd meg, hogy én a :) -jellel értékeljem!

Duda!
Köszi!!!!!!
Az autó vizsgázik, csak holnap este lesz kész, úgyhogy én is 1-én mentem volna vásárolni. Rájöttem, hogy egy csomó meleg cucc kéne még. Flocikát is útbe ejtem. Hiába, iszonyúan nőnek a gyerekek :)!

ayse

Andris minden, egy kicsit is a telefonra emlékeztető tárgyat a füléhez fog és azt mondja: HAAAAAAAAAAAAA!!!!! :)

Ő is dob puszit!

Tegnap este észrevette, hogy az ablakot veri az eső (már tök sötét volt amúgy). Odaállt elé és kurjantásokkal próbálta meg eljeszteni az ellenséget! :)

Ha pedig megkaparint egy papírzsepit, úgy tesz, mintha az orrát fújná! Igaziból csak a száján át jön a levegő :).

ayse

Davallia, én is felébredek hajnalonként, de azért maradok a meleg paplan alatt.
Szegény Apát ma felébresztettem, teljesen véletlenül... :D, és még meg is kérdeztem tőle, hogy "Te sem tudsz aludni?"
És azért lefekszel napközben aludni egyet?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ayse
Ha még nem vettetek cipőt, akkor ha gondolod elviszlek itt a készítőhöz, ahol én is szoktam venni. Pont ettől a héttől kezdték csinálni a béléses cipőket és 25-ös alatt 4900, 25-ös felett pedig 5200 Ft egy cipő.

Bocsi lányok nem nagyon tudok írni, csak olvasok, mert Bazsika elég beteg és Lacinak is jönnek a metszőfogai, úgyhogy nyűglődés van nálunk a köbön.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!
Szegény Bazsi! Mandulagyuszit kapott ő is? Lacika fogzása :(
Naná, hogy érdekelne a cipő!
Akkor ha meggyógyultok, megbeszéljük a részleteket?

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?