Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a bíztatást, és a jókivánságokat.

Kicsi fiam jól érzi magát, napról napra szebben fejlődik. Lélegeztetni nem kell már, az orsszondát csak nagyon ritkán (mikor nagyon elfárad) teszik a nózikájába - oxigént nem igazán kap már rajta, csak azért kell neki bedugni, hogy ne felejtsen el levegőt venni -. Enni kap 5-6 gramm anyatejet + teát, aminek az eredménye: Tegnapra már hízott 10 grammot. Ezek nem nagy számok, de egy ilyen csöpp babánál ez nagy teljesítmény. (azt mondják a hozzáértők, hogy ha napi 10-20 grammot hízik, akkor az nagyon jó). Bébike sokat ficánkol, és épp ezért, hogy a szondáját ne húzhassa ki, betették a bugyijába a kezecskéjét, így most némi neműleg be lett korlátozva...

Ha szeretné valaki megnézni tettem fel képeket róla és a nővérkéjéről is, aki időközben 2 éves lett.

http://babanet.hu/album/main.php?album=1843
http://babanet.hu/album/main.php?album=1148

Erika
goczane

Kitty, Bogi,
nagyon edesek a babaitok, irigykedek is egy kicsit. KépKép

Brigi,
szerintem se aggodj a mereteken, lehet hogy valamit elmert a doki. Meg boven van ideje noni!!

Erika,
nagyo jo olvasni, hogy gyarapszik a pici. Csak igy tovabb, mond meg neki. Kép

Eszty 35+2
eszty

Kitty
lehet a Micimacis mellett döntünk, de az csak kék és barna van. A sárgás macis jobban megy a falhozKép

Darla
Mindig előbb érünk oda, szerintem már 5 körül ottleszek, tehát esélyes, hogy összefutunk. A költözés óta folyamatosan "fészekrakok", ennek az az eredménye, hogy már 2-en kinőttük a lakást...a kis "amőba" meg még csak ezután kezd el terjeszkedni.

Erika
Boldog szülinapot a Nagylánynak! Megbírkózott azzal a hatalmas tortával? Apróságnak aztán jól zsebrerakták a kezétKép Sokkal kisimultabb és kerekebb az arcocskája az utolsó képeken. A kezedbe is foghatod már Őt? Vagy ahhoz még túl aprócska?

Szilvus
szilvus

Sziasztok!
Köszi Szilvus, jól vagyunk.Minden rendben.Doki szerint hamarabb biztos nem jön babuci, úgyhogy türelmesen várakozunk.KépJövő héten csinál uh-ot, kíváncsi leszek.Most már csak 30dkg-ot híztam 1 hét alatt, remélem mind bébié lettKépLehet,hogy beelőzölKépKépKép
Erika!Gratulálok Dánielhez!Biztos minden rendben lesz.Kép
Hajrá Gabi!Kép
F Kata 38+1 (még 13 nap a kiírásig)
filep_katalin

Sziasztok!

Erika!
Nagyon aranyos a pici fiad! Most már biztosan nem lesz semmi baj és hamar megerősödik.

Bogi, Kitty!
Nagyon szép a fotóalbumotok, öröm nézegetni őket Kép.

Cumi ügyben: mi is vettünk kettőt, annak ellenére, hogy a mostanában megjelenő "szakirodalomban" korántsem írnak róla jókat.
Én nagyon szerettem cumizni, és nem akartam lemondani róla, csak egyvalaki kedvéért: ez pedig az elefánt volt az állatkertben. Mamámék mindig oda vittek ki, és neki szívesen "átadtam" a csemegét. Aztán otthon jött a hiszti, amíg nem kaptam másikat. Ezt néhányszor eljátszottuk, de rövid időn belül elfelejtettem a cumit.

Köszönöm a sok nyugtatást, tegnap óta próbálom én is elhesegetni a negatív gondolatokat. Aztán már hipp-hopp itt a holnap, és az orvos biztos mond valami bíztatót.

Hát akkor én felhívom holnap vagy holnapután a teázót, és 10 fő részére foglaltatok asztalt 5 órára, rendben?

Holnap előadást kell tartanom, amit utálok. Grrr, izgulok nagyon. Megyek tanulni...

Jó éjt!
Brigi (29+5)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

F.Kata
OK, csak nagy volt a csend körülötted. Holnap este jelentkezem a legfrissebb adatokkal. Ja, a tel.számomat meg jól elfelejtettem megadni 30/529 7324. Jöhet a Tiéd isKép Hátha mégis egyszerre szeretnének érkezni a babák.
Súlyban nem tudok Neked mit mondani: mérlegre már nem állok kb. 1 hónapja, minek. Látszatra semmit nem hiztam azóta, a pocak is "megállt" 96 cm-nél, de már egészen lennt van. Tök jól vagyok, nem akarom sokkolni magam a számszerű adatokkal. Majd megteszi ezt a védőnő jövő héten.

Brigi
Most hangosan nevetek az elefánton (Kispapa fel is ébredt, jól lecs...ett)!!!.) Nem vagyok cumiellenes, inkább az, mint az újjacskája. Ha már nincs rá igény, úgyis szépen elhagyja a gyerek, hát nem? Legfeljebb majd bevetjük az elefánt trükköt, vagy az "a cumi kutyakakis" verziót.

Jó éjt, most már gép kikapcs...

Szilvus
37+5
szilvus

Sziasztok!

Lányok, a találkozóval kapcsolatban egy kérdés, kérés: esetleg egy kicsit korábban tudunk találkozni, mondjuk 4-kor? Csak azért, mert aznap nőnap van és a párom már jelezte, hogy szeretne még este látni. Gondolotam, hogy ha korábban találkozunk, akkor úgy is lesz elég időnk, ha nem maradunk 9-10-ig.

Persze, ha mindenkinek jobb az 5 óra, akkor megyek 5-re.

Gabi, nem jártál ma este 7 körül a Kruspér utcában? A fényképed alapján egy teljesen rád hasonlító kismamát láttam pakolni egy autóba! Kép

Puszi, Kata
katca

Sziasztok,

BrigiKép
Nekem jó a hetfő 5 óra. Nagyon rendi vagy, hogy lefoglalod az asztalt.
A baba méretei miatt szerintem ne aggódj, akár +/- 2-3 hestes szórás is lehet a babák közt, ami teljesen normális. Én attól ilyedtem meg picit, hogy Nádja meg túl nagy. De aztán megnéztem, és a felső határ körül voltak a méretei. A dokim szerint pedig mivel én ugye nem vagyok kicsi, miért lenne a baba az. Én egyébként születésemkor is "nagy" voltam, 4100 gramm és 59 centi.
Én is vettem cumit, mert lehet, hogy kell majd. -bár valóban nem nagyon helyeslik mostanában. Én pl. nem cumiztam, sőt cumisüveget sem fogadtam el, és az ujjamat sem szoptam. Ellenben mikor nagyobb voltam, mindig volt valami rossz szokásom. Hajtépés, körömrágás, fogcsikorgatás. Mindenről leszoktam előbb-utóbb.

ErikaKép
Megnéztem az albumot. Nem is tűnik Daniel olyan picinek, mint ahogy gondoltam az 1500 gr hallattán. Sőt!

Mariann
tmarianna

Sziasztok,

KataKépBrigiKép
Nekem a 4 is jó. Kezdjük akkor 4-kor, aztán mindenki jön, ahogy oda tud érni.

Mariann
tmarianna

sziasztok!

Én is csatlakozom a cumibirtoklókhoz, remélem azért nem a szakirodalomnak lesz igaza.Bár, szerintem, amikor mi voltunk picik, még mindenkinek volt, és mindannyian leszoktunk rólaKép

Nekem is jobb lenne a 4 óra, férjecském fentebb említett névnapja miattKép

Jó éjszakát mindenkinek, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok,

Nekem is jó a 4 is.

Szilvi, ne aggódj a hasmenés miatt van most valami vírus is. Legalábbis az 5 éves Kata lányom küzd vele és ő még nem 37 hetes.
Kitty, hujujjúúúj, lesz még "gondotok" 3 ilyen gyönyörű lánnyal, szerintem apa már most megveheti a hatlövetűt. Sok segítség lehet neked már a két nagylány.
Gabi neked szurkolok, hogy már letehesd a hasadat.
Bogi, nagyon édesek a képek szépek vagytok! A csillagászat még nekem várat magára, de nekem is nagy szerelmem. De még teljesen amatőr vagyok előbb szeretnék egy jó helyet lakni ahonnan mondjuk a tetőtérből lehet bámulni a csilagokat.
Erika, végignéztem a képeket, nagyon édesek, és örülök, hogy gyarapodott Daniel, innen már egyenesen haza vezet az út! szorítok. Az anyatej aranyat ér.
Na jó éjt,

Rita
boksay_rita

Sziasztok!

Kitty,
Nagyon szép kislányaid vannak és nagyon jók a fényképek is. Látszik a képeken, hogy már most szeretik a nagyok a picit. Kép

Bogi,
Sokat fejlődött Lili, szép formás baba. Kép

Erika,
Nagyon jók a képeitek Danielről. Az utolsó képeken azért már látszik, hogy kezdi összeszedni magát. Szuper, hogy már napi 10 gr-ot gyarapszik. Kép Csak így tovább, mondd meg neki!

Gabi,
Itt vagy még, vagy már babázol? Mindenesetre drukkolok neked, hogy könnyen és gyorsan kibújjon Réka. Kép

F.Kata, Szilvus és minden finis felé közeledőnek nagy-nagy drukk! Kép

Rita,
Köszi, hogy beszéltél a szülésznővel. Kép Hétfőn majd megbeszéljük mit mondott. Mégegyszer köszi!

Találkozó:
Nekem mindegy, hogy 4 óra vagy 5, de szerintem ha mindenkinek jó tényleg érdemes lenne inkább 4-re rakni. Én mindenesetre ott leszek.

Képzeljétek, hogy jártam. Vettünk ma egy mikrós sterilizálót. Nagy boldogan hazahozzuk az üzletből, itthon belepróbálom a mikróba és kiderül, hogy kb 2 mm-rel magasabb, mint ami a miénkbe belefér. Kép Most azon filozófálok, hogy forgótányér nélkül talán valahogy használható.

Jó éjszakát mindekinek!

Humi
humi

Sziasztok!

Kata de igen jártam, anyukám ott lakik, akkor indultunk haza a ctg-ről. Te ott laksz? Én sűrűn meg fordulok ott.

Tegnap a ctg-n nem volt semmi, minden rendben volt, a méhszáj 2200. Tehát a belső méhszáj még mindig zárt, kicsit elszontyolodtam de azt mondta
a doki hogy ne izgassam magam ez miatt mert ez még nem jelent semmit. Bármikor beindulhat.
Legközelebb vizsgálatra jövőhéten szerdán kell mennem, és a ctg miatt még felhív a szülésznő. Képzeljétek el pont 3 szülés volt, az egyik éppen már a kitolásnál tartott, úgy irigykedtem.
Lehet ez a pöttöm apukám névnapján akar megszületni? (8-án? vagy a mostoha tesóm szülinapján 5-én?)

Megnéztem tegnap a szülőszobát is igaz csak a felétől, és érdekes módon most tudtam aludni éjjel, sőt egész jól aludtam.

Cumi: én 7 éves koromig cumiztam, a lányom nem fogadta el a cumit, ő az ujját szopta. A fiam 2 éves koráig cumizott és saját maga hagyta abba.
Most is vettem cumit, ha kéri megkapja.

Gabi
39+1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok! Kép

Maszat és családja Kép
Gratulálok Anna megszületéséhez! Kép Sok boldogságot, és sok-sok tejecskét kívánok! Kép

Erika Kép
Gratulálok! Kép Daniel igazán erős fiúcska, és már gyarapodott is! KépA legtöbbet biztosan az anyatej jelenti! Kép Tényleg nem tűnik olyan picinek a képek alapján...

Szilvus Kép
Nekem kolléganők javasolták a haskötőt, érdeklődtem is a gyógyászati eszközös boltban. Ott azt mondták, hogy azt az anyukák csak szülés után szokták megvenni,a méret miatt, és mert állítólag a kórházban még nem ajánlják használni. Itt nálunk 2600 Ft-ért láttam.

Brigi Kép
Ne aggódj a baba méreteiért. A dokid biztosan meg fog nyugtatni. Fő, hogy jól van és jól érzi magát a pocakodban. Az uh-os méretek csak becsült értékek. Nekem is mérték el egyszer, ráadásul 4d-s uh-on, mert elfordult, és nem nagyon fért a doki oda, hogy lemérje a buksiját, és óriásira mérte, aztán addig probálgatta, míg csak 2-3 hét eltérés lett, elég ciki volt neki.

Kitty Kép
Nagyon szépek a lányok! Kép Dórának gyönyörűszép szemei vannak! Kép

Bogi Kép
Lili továbbra is nagyon aranyos baba Kép Számomra hihetetlen, hogy milyen nyugodtan alszik, remélem az én fiam is ilyen nyugodt lesz.

Mi is vettünk egy cumit, de hátha nem kell majd. Én cumis voltam, anyukám elmondása szerint egy malackával etettem meg Kép Persze anyu hazahozta még a biztonság kedvéért, de már többet nem adták vissza. Állítólag első este brünnyögtem csak, és kerestem a micikémet, aztán többet nem Kép

Gabi Kép
Drukkolok, hogy minél hamarabb beinduljon a szülés Kép Talán holnap, 5-én...

Üdv,
Pumukli
34+1
pumukli

Sziasztok!

most beszéltem a szülésznővel, és azt mondta hogy beszélt a dokimmal mikor kell menni ctg-re és azt mondta hogy ha jövőhéten szerdán nyitva van a méhszáj akkor mindenképpen szülünk, mert nagy a baba és nem akarja hogy gond legyen.

De azért remélem magától beindul addig, mert azért az indítás jobban fáj.

Sziasztok

Gabi

Kép

gabi1

Sziasztok!

Brigi, a kis utcának a nevét tudod, ahol az 1001 éjszaka van? A 4 óra nekem is szuper!

Móki
móki

Sziasztok Lányok!

Túl vagyok a rémisztő előadáson, és nem is volt olyan borzalmas Kép.

Kép Találkozó Kép
Nekem is megfelel a négy óra, úgyhogy akkor négyre foglalom az asztalt! A teázó a Jókai utcában van, a Nyugati felől szerintem kb. ugyanannyi séta, mint az Oktogontól. És persz a Körúton végigbattyogva is közel van, azzal ugye párhuzamos.
Tehát aki tud, jöjjön 4-re! Azért majd még vasárnap este egyeztetünk, meg cserélgethetünk telefonszámokat, hogyha valami gond lenne.

Nemsokára megyek a dokihoz, és most már a szülésznő fogadást is megbeszélem vele. Állítólag csak a 35. hétig lehet fogadni, utána már nem vállalnak el. Nem tudom, hogy ez a többi kórházban is így van-e, de nálunk igen.

Eszty!
Te már fogadtál szülésznőt? És ha nem, akkor még szeretnél?

Szilvus!
Örülök, hogy megnevettetelek, valószínűleg a családom nem volt ilyen lelkes, mikor ötödszörre vittük ki a cumit a "kis" barátomnak Kép. De végülis leszoktam róla, meg még jó néhány gyerkőc is képes volt rá, szóval olyan borzalmas nem lehet.

Én is néztem tegnap a Szülőszobát, és tényleg nem volt ijesztő vagy rossz élmény. Inkább talán tanulságos. És keresnek újabb kismamákat, akik május és november között fognak szülni, szóval lesz folyt. köv.

Üdv,
Brigi (29+6)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Humi!
Az előbb már akartam írni, de kiment a fejemből. Megkérdezzem esetleg a terhestornán az ismerőseimet, hogy nem-e vennék át eredeti áron a sterilizálót, vagy megoldjátok másként? Nekik biztos nem számítana, ha már kivetted a dobozból, és még elég messze vannak a szüléstől, tehát nem valószínű, hogy vettek ilyesmit.
Gondold meg, ok?

Puszi!
B

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a bókokat Kép Hát valóban Lili mintagyerek. Álmodni sem mertem, hogy ilyen lesz, mert apukája egy kis csirkefogó volt, és nagyon eleven gyerek. Én ugyan szintén ilyen jó kisbaba voltam, de hát ugye ki tudhatta előre Kép

Eszti!
Neked is lesz ilyen szép, vagy még szebb is Kép

Cumi kérdés: Lili a pocakban is nagyon ujjszopizós volt. Minden ultraghangon szopta az ujját. És olvastam valahol, hogy az ilyen babák, a pocakon kívül is folytatják jó szokásukat. Így vettünk cumit előre, és már a kórházban is észrevettem, hogy kellene neki. Ott az én ujjamat szopta, mert a sajátját nem nagyon találta meg.
Én 14!!! éves koromig szoptam az ujjam, úgyhogy én tudom mit jelent ez a dolog, így inkább cumit adtam neki. Egyébként ha 1 éves koráig az ujját szopja, ne pánikoljatok be, akkor még nem okoz kárt az ujjszopizás, de később igen. Viszont félő, hogy akkor már nem lehet rászoktatni a cumira, így jobb azzal kezdeni. Macerás, mert ha kiesik a szájából, akkor ugye nyöszörgés van, és vissza kell dugni, de ez a legkevesebb.

Egyébként Lili (mint írtam) Lili este cumival alszik el, és bizony többször felébred, ha kiesik a szájából, de ha igazán elalszik, akkor már nem ébred fel rá. És most is olyan 11 körül elaludt, és csak reggel 5-kor! ébredt fel szopizni.

A szülőszoba tegnapi része is jó volt. Én is éppen úgy éreztem magam a császár előtt (Előd Kép Kép ), mint az a kismama. Féltem mint a fene, de olyan gyorsan történt minden, hogy nem volt időm megijedni, és már túl is voltam rajta.

Simán bevállalnám megint.

Pumukli!
Az a helyzet, hogy én még nem láttam olyan kisbabát, aki ne aludt volna nyugodtan Kép Tegnap elmentem egyedül bevásárolni, 1 és negyed óra alatt megfordultam. Közben Lili apukájával volt itthon. Egyszer felsírt, Ati kivette, és azon nyomban visszaaludt a kezében Kép Aztán szépen aludt a fürdésig.

Nektek jó talizást!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Brigi,
nem fogadtam meg, jovo heten akartam megkerdezni a dokimat. De lehet hogy mar keso, mert akkor mar a 36. hetben leszek. De nekem mindegy.

Hat lanyok, talan egyre nehezebben viselem a terhesseget. Most bejott az, hogy kemenyedik a hasam es ezaltal melegem lesz, vagy eppen a legzesem nehezebb. Na meg persze ugy tud mozogni, hogy lent olyan erzesem van, mintha kaparna es ez egy kicsit faj. + a derekam is fajdogal. Kép Ugye ebben a "korbab" ez mar normalis, ugye? Kép

Eszty 35+3
eszty

Eszti,

Teljesen természetes ebben a 'korban'Kép De már csak pár hét, és mindez csak a múltté lesz. Én holnap töltöm a 36.hetet, és nekem is ezen a héten kezdett keményedni a pocakom, nem is kevésszer egy nap, úgyhogy sokszor ilyen esetben fekvő üzemmódba állítottam magam. Bár nem volt durva a helyzet, most megtehetem - a 2. ill. 3. babónál lahat, hogy már nem fog ez menniKép

Kitty, a lányaid! Hú! Ritának teljesen igaza volt a "hatlövetűvel felfegyverkezezz apával" kapcsolatban!! Nagyon szép lányok! Hány férfiszív fog összetörni ezekért a szemekért!!!!!Kép
(Nem mintha Rita férje könnyebb helyzetben lenne pár év múlvaKép )

Jó éjt mindenkinek!

Puszi,

Kriszta
móki

Sziasztok!

Gabi, nem, nem ott lakom, csak ott rendel a fogorvosom és nála voltam. De örülök, hogy láttalak Kép, ha biztos lettem volna magamban, akkor azért megálltam volna, hogy köszönjek!

Akkor 4-kor találkozzunk hétfőn!!

Humi, megrendeltük arról a site-ról a bébiőrt+légzésfigyelőt. Remélem, hogy nekünk is olyan hamar megérkezik magjd!

Nekem is egyre nehezebb minden, Eszty, de hát ez van. Én levegőt veszek egyre nehezebben. Kép A hasam pedig végig keményedett Kép De neked már tényleg nincs is sok hátra! Jössz a találkozóra?

Jó éjt mindenkinek!

Pusza, Kata
katca

Szia B. Rita!
Ha még egyben leszel, eljöttök a jövőhéten?( utazóágy+ jó lenne egy kicsit dumálni) Barack
barack

Sziasztok,

Gabi, kitartás beszéld meg a manóddal, hogy jó lenne, ha magától döntene a kibújás mellett, szoktak hallgatni az emberre. A belső méhszáj nem számít, sőt, semmilyen méhszáj lehet az egyik nap még teljesen zárt a másik nap meg minden nyitott.
Eszty,
Ne aggódj ilyenkor már teljesen természetesek ezek a kis gyakorlások, a légszomj meg azért vna mert ilyenkor a keményedéskor feljebb szorul és zavar a légzésben ugyanez lehet hanyattfekvéskor is. A szülésznőt meg szerintem nyugodtan felkérheted most is , nem minden kórházban veszik ezt olyan szigorúan és szerintem bármikor örül neki egy szülésznő, és egyébként is számontartja azt valaki, hogy hányadik héten kérték meg? Én pl a Katánál amatőr lévén teljesen véletlen megkérdeztem Erzsikét, hogy ezt most akkor így ki is kell mondani? mire ő : hát nem ártana... hát kimondtam.
Móki,
teljesen igazad van nekem is lesz falaznivalóm apa előtt, ha eljön az ideje, persze csak módjával, persze sok tapasztalatom nincs mert nekem nem él az apukám . Hat éves voltam mikor meghalt, és később valahogy kérés nélkül tudtam meddig mehetek el. Úgyhogy a féltékeny apukákról nem tudok semmit. Na majd meglátjuk.
Jó hétvégét mindenkinek,

Rita
boksay_rita

Sziasztok!

Kata!
Remélem, hogy nektek is bejön ez a bébiőr+légzésfigyelő rendelés. Én egyenlőre örülök neki, hogy emellett döntöttünk. Persze igazán majd használat során derül ki, hogy milyen. Bár mi kipróbáltuk: Férjecském fogta a hordozható egységet és elkezdett vele sétálni az utcán egyre messzebb a háztól, én pedig hol a TV mellé raktam az adót hol belegügyögtem. Biztos furcsán nézett a páromra néhány járókelő. Kép

Brigi!
Kösz a felajánlott segítséget sterilizáló ügyben. Végülis megtartjuk, mert megnéztük az AVENT sterilizáló méreteit (mint lehetséges másik típust) és az pedig szélességében nem férne be a mikrónkba. Így aztán a párom volt olyan aranyos, hogy látva az elkeseredésem közölte, hogy épp ideje egy nagyobb mikrót venni, és ha van időm nézzek körül. Úgyhogy nem cserélek sem sterilizálót, sem férjet Kép ,csak mikrót.

Hát lányok, az általatok írtakból úgy tűnik nehéz hetek állnak még előttünk, lista végén kullogók előtt. Nekem ma éppen az a problémám, hogy pocaklakó kicsi fiam már megint nagyon keveset mocorog és ezzel persze a frászt hozza az anyukájára. Ma ablakokat és ajtókat mázoltak nálunk. Lehet, hogy utálja a festék szagot? Pedig egész nap nyitva volt az ablak (jó hideg volt bent). Igazán jöhetne már a tavasz!

Jó éjt mindenkinek:

Humi (30+4)
humi

Sziasztok,

kispapa összerakta végre kiságyat. Szépen megizzadt a végére. Mit meg nem kell tennie egy pasinak az apává válás útján...
Ma vettünk olyan kifli alakú szoptatós párnát, kipróbálom ma alváshoz. Mostanában 3-4-szer is felébredek éjszakánként, hogy hanyatt fekszem. Ami baromi kényelmetlen, mert fáj tőle a derekam, meg úgy tudom nem is túl jó a babának sem. A kikában egész "baráti" áron sokerült beszerezni, bár így is elég húzós. De a Brendonban 1,5szerese az ára. Grrrr

Nádja éppen most tartotta a mai esti ugrálás bemutatót. Azt hittem mindjárt kiszökken. És reggel is ezt művelte. Azt sajnálom csak, hogy apukája ezt még sosem tapasztalta. Kép Pedig nagyon mókás ám!

Vajon mi van Kirmonnal, úgy eltűnt?!

Jó is, hogy hétfőn 4-kor talizunk, mert 1/2 8-ra megyünk majd dokihoz.

Ja, ma voltam védőnőnél. Elkiabáltam ezt a látogatásdolgot, jövő hét hétfőn jön meglátogatni. Mázsálás is volt, és 2 kg-mal elnézte a súlyom, mínuszba. KépKépKép. Csak otthon vettem észre, hogy 2-vel kevesebbet írt be a könyvembe.

KataKépEsztyKép
Én pocakom is keményedik időnként, és a többi ilyenkor szokásos tünet is megvan. Sőt, mostanában néha bevillan, hogy ajaj szülés, mi lesz stb... Eddig egyáltalán nem izgultam miatta. Szerencsére amilyen gyorsan bevilan, olyan gyorsan el is tűnik a félelem. Szülőszobát is nézem rendületlenül tovább.

KataKép
Milyen otthon? Én is ettől a héttől időzök itthon. Bár eddig minden napra akadt házon kívüli elfoglaltságom. Már alig várom a jövő hetet. akkor kezdődik igazán az otthoni lustálkodás és készülődés.

Mariann
tmarianna

Kata, Brigi,
sajnos nem tudok menni a hetfoi talalkozora, de mindenkinek nagyon jo szorakozast kivanok!

Lanyok! Mennyire fontos a hidegparasito es a legzesfigyelo? Es milyet erdemes venni es hol?

Kinek hogy tetszik a mai nap? En mar ki vagyok ezzel a havazassal, szerintem ettol is kemenyedik tobbet a hasam. + annyira varom mar a tavaszt!!!!!

Eszty 35+4
eszty

Sziasztok!

Na mit szóltok ehhez a szép hóeséshez? Senki ne vagánykodjon ám odakinnt!Kép

Humi
Hehe, najó, nem vagyunk egyedülKép Ugyanigy próbáltuk ki az AngelCare-t. Betettük a saját ágyunk matraca alá, én ráfeküdtem, a papa pedig elvitte a szülői egységet a nappaliba és ott figyelte a pittyogást. Én gügyögtem, majd egy óvatlan pillanatban lemásztam az ágyból, és együtt örültünk, amikor az egység elkezdett "Alarm"-ot berregniKép Tehát működik!
Picifiad szerintem ezt a sz@r időt útálja. Csiklandozd meg picit az oldalad (de óvatosan, hátha ott a feje) nekem arra mindig megmozdulKép

Mariann
Együttérzésem a "környezettanulmány"-hozKép Mosolyogj és bólogass mindenre, hamarabb szabadulszKép

Rita, Kitty
Nagyon jó fegyveres web-site ok vannak, ajánlom a Kispapák figyelmébeKép Illetve nem is! Hiszen nem beszélek a fiam ellenKép

Tegnap voltunk az orvosnál. Aprócskánk (aki nem lesz olyan apró) atombiztosan bebetonozva figyel a vackában. A CTG nagyon jó lett, ismét volt nyugalmi és izgő-mozgó adat. Egy alkalommal ki is rúgta az asszisztensnő kezéből a vizsgálófejet, ezen jót nevettünk. UH most nem volt, igy adatokat nem tudok mondani, de a doktor úr 3200-3500 gr-ra saccolja, tehát nem lesz kicsi. Ha addig nem történik semmi, akkor március 17-én kora reggel megyünk legközelebb CTG-re a kórházba, de már csomaggal. Doktor úr azt mondta, ha nagyon nyitva lesz a méhszáj akkorra, haza sem enged. Ha nem, akkor azt követően sűrűbben találkozunk. A kiirástól számitott további 1 hétig várunk (max. márc. 27-ig).

Gabi
Hogy vagytok?

Brigi
Ügyi vagy! Milyen előadást tartottál? Figyeltek Rád?

Kirmon valóban régen irt, remélem minden OK Vele, csak lefoglalják a teendői.

Most pedig folytatom az édes semmittevést!

Szilvus
ma 38
szilvus

Sziasztok!

Nekem iszonyú rossz napom van ma. Nagyon rossz kedvem van, olyan sírós hangulatom van. Még mindig egyben. viszont ma fájások már erősebbek mint eddig. Viszont szakad a hó, dálután be is megyek Pestre hogy ha esetleg menni kellene akkor ebben a szakadó hóban időben beérjünk. Már nagyon utálom.

Ha valaki meg adja a telcsi számát akkor szivesen üzenek neki, de ha még sem tudnék magamról hírt adni akkor a Cheten biztosan tudnak mondani rólam hírt.

Gabi
39+2

Kép

gabi1

Sziasztok!

Úgy látszik ez a havazás tényleg komolyan gondolja, pedig szerintem, már senkinek nem hiányzott.

Móki, Kata, elnézünk a jövő hét szerdaira is?
Nektek tetszett a mostani?Szerintem nem volt egy nagy durranás.

Mariann, tényleg csak bólogass mindenre, akkor előbb lelépKépMikor nálunk volt legelőször, akkor itthon volt a férjem, itt volt az anyukám, apukám, a két nagymamám és még a szomszédasszony is pont akkor kukkantott át.Erre kikerekedett szemekkel megkérdezte, hogy maguk hányan laknak ebben a lakásban?KépKépSzegény teljesen kétségbeesett.

Gabi, szerintem tuti a rossz időtől van rossz hangulatod.Ha bejössz Pestre nagyon vigyázz magadra útközben.Ha gondolod a tel.számom:0620/4246/194.Már nagyon várjuk ám a jó híreketKép

Szilvus, a mi lánykánk is állandóan rugdossa magán azt a tappancsot.A múltkor mindenki rajta nevetett.
Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Gabi,
06/30 529 7324 várom a hireket és nagyon drukkolok, tarts ki, ne légy elkenődve! Csak ne ebben a rusnya időben kelljen rohannod, ilyenkor az ember lányának még szülni sincs kedve...

Léna
Megérzi szerinted azt a hideg korongot?? Kép Felirtam én is a számodat, ha nem bánod.

Sziasztok!

Szilvus
(Itt az ablakunk előtt a téren olyan szép hóembert épitettek a gyerekek. A hó pedig rendületlenül szakad...)
szilvus

Sziasztok!

Gabi, a számom 30/268-3428. Nagyon várjuk a híreket!

Képzeljétek, hol jártam ma! A sebészetenKép A térdemen levő 'kis' horzsolást olllyan sikeresen leápoltam, hogy egy hét alatt ide jutottam - ill. oda. A nővérke kezét úgy szorítottam, hogy én jujjogtam, ő sziszegett. De túl vagyok rajta. Hétfőn kell visszamenem kontrollra, remélem addigra már normálisabban tudok járni, kisebb tapaszt kapok, és el tudok menni teázni!!!!!

Léna, én úgy gondoltam, elmegyek jövő szerdán is, ártani nem árt, de csak ha Ti is jöttökKép Legalább beszélgetünk egy jót! Ugye ctg után nem fizettél a szülésznőnek?

Olyan gyönyörűen esett a hó! ( bár már jó lenne, ha tavaszodna!) Március közepi frontok - és nem győzi Humi írni a megszületett csemeték nevét és adataitKép

Léna, Szilvus, én is felírtam a számotokat, ha nem baj.

Pussz Mindenkinek,

Móki

Az én manócskám mindig lecsendesül, ha valaki megsimogatja, vagy már az ötlet felmerül Nem tudom, mi lesz vasárnap, remélem nem hagy pácban, és azért mozgolódik egy kicsit!
móki

Sziasztok!

Lányok, én is felírtam mindenkinek a számát.

Móki, én mindenképpen elmegyek, mert utánna 6-ra mennék CTG-re, és akkor előtte benézek már oda is.Persze jobb lenne, ha ti is ott lennétekKép
Én nem fizettem neki utánna, bár megkérdeztem az első után, hogy mivel tartozom, azt mondta annyival, hogy vigyázok magamra.
De aztán te is vigyázz a térdeddel!

Szilvi, nem tudom, hogy a korongot érzi-e, mert én sose éreztem hidegnek, ő meg főleg nem érezheti annak, mert jól kivagyok azért párnázvaKépKép
Bár ha a kezem a hasamra teszem általában mindig beindul.Szóval, lehetséges, hogy csak az érintés hatása.

Humi, szerintem ne aggódj, mert biztos emlékszel, hogy pár hete nekem volt ez a gondom, de aztán újra felélénkült.Lehet, hogy tényleg a frontok, vagy a festékszag, kitudja?De ha minden más rendben van, akkor biztos nem lehet bajKép

Puszi mindenkinek, Léna

nuska

Sziasztok!

Humi!
Örülök, hogy megoldottátok a problémát, és egy ilyen aranyos férjecskét nem is szabad leváltani Kép.
Luca nekem is mindig "visszavonul", ha ilyen ramaty az idő, úgyhogy most már nem aggódok, tudom: ha esik a hó, akkor ő szundizik legbelül.

Eszty!
Biztos nem lehet már könnyű így a finishben. Pihenj sokat egyél sok vitamindús kajcsit. Kár, hogy nem tudsz jönni teázni! Majd nemsokára azért biztos találkozunk az előadáson. De gondolom március 15-én nem lesz megtartva, vagy igen?

Szilvus!
Babitsról kellett egy átfogó pályaképet adnom és egy művet részletesen elemezni. Szerencsére kisebb csoport volt, úgyhogy figyeltek, és egész jól sikerült, pedig nagyon izgulós típus vagyok. Meg is lepődtem, hogy bírtam 50 percet beszélni...Kép.

Gabi!
Fel a fejjel, nemsokára magadhoz ölelheted a Kismanód! Próbálj azért sokat pihizni, és gondolj az elkövetkezendő szép napokra Kép. Én is írom a számom: 06/20-803-2942.

Kata!
Te Óbudáról jössz majd hétfőn teázni? Ha igen, akkor esetleg mehetünk együtt?

Mariann!
Pontosan mennyibe került a szoptatós párna a Kikában? Mert Kedvesemnek nagyon tetszett múltkor a MegaToysban (sok édi kép volt, amin Babócák szunyókáltak benne), de én annyi pénzt nem adtam volna érte. Viszont ha van valahol olcsóbb, esetleg beruháznék rá.

Móki!
Remélem hamar rendbejön a lábad! Hétfőig kíméld nagyon, és akkor biztos tudunk együtt teázni Kép. Megnéztem a pontos címet: Jókai utca 11.

Kép TALÁLKOZÓ Kép
Lefoglaltam az asztalt 10 fő részére délután 4 órára. Jó lenne, ha megint minél többen összegyűlnénk dumcsizni, ki tudja, hogy mikor lesz rá legközelebb lehetőség. Szóval gyertek Kép.

Tegnap este voltunk dokinál. Nagyon nyugtatgatott, hogy nincs baj ezekkel a méretekkel, mindössze arról van szó, hogy max. 3 kilós Babóca lesz. Ezt persze nem bánom, és remélem, hogy tényleg nincs szó másról. Azért behívott 27-ére a kórházba, akkor úgyis ügyeletes, és azt mondta, hogy csinál egy részletes ultrahangot.
Ajánlott szülésznőt is, akit rögtön fel is hívott telefonon, és megbeszélte vele, hogy ő is jöjjön be az ultrahangra, hogy megismerhessük egymást és megmutathassa a szülőszobát. Meglepődtem, mert szerintem ez nagyon kedves dolog volt tőle. Meg azt is mondta, hogy írjak egy listát, hogy mit szeretnék (pl. gátvédelem) és mit nem (pl. beöntés, vagy hasonlók). Csak lestem.

Egy kérdés: ha a doki amúgy is bent van aznap a kórházban, mert ügyeletes, de külön a megnyugtatásomra csinál bent uh-t, akkor megkérdezzem, hogy mivel tartozom, vagy ne?

Na jó, elég belőlem Kép.

Jó hétvégét mindenkinek!
Brigi (29+7)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Brigi! Nekem is tudod végig azt mondták kb. 2,5 kg lesz Orsi aztán majdnem elérte a 3kg-ot! Szoval ne aggodj ezen!! Majd kint megerösödik, a lényeg hogy egészséges!

A méhszájvizsgálatról annyit, hogy nekem se fájt soha, kivéve a szülés elötti utolsó vizsgálatot. Akkor majdnem eltörtem a doki kezét, ugy megszoritottam, egyszerüen nem birtam a fenekemet leszoritani hiába kérte az asztalra. Pedig nem is voltam még kinyilva.
Lehet hogy a végefele érzékenyebb? Valaki irta pár napja neki is fájt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Brigi,
igen, innen megyek Óbudáról, úgyhogy én is örülök, ha együtt tudunk menni. Beszéljünk akkor majd hétfőn. Én a múltkor elmentettem a számod, meg adtam neked is névjegykártyát, amin rajta van az enyém.

Mariann,
még én sem nagyon tudtam élvezni az itthon létet. A rokonság most kötelezőnek érzi, hogy engem szórakoztasson, mert attól tartanak, hogy untkozni fogok Kép. Szóval, ez a hét még nekem is elég mozgalmas volt. Majd meglátjuk a jövő hetet, bár már akkorra is van kilátásban program bőven. Kép Majd beszámolok!

Móki, Léna,
Én is úgy terveztem, hogy megyek szerdán, persze csak akkor, ha ti is Kép A mostani sok újat nem mondott, mert a szülésznő hasonlóan mondott el mindent, amikor bent voltam nála.
Móki, hogy kezelted le a lábadon a sebet, hogy most már a sebészetre kellett menni? elfertőzted valahogy? Remélem, hogy azért tudsz jönni hétfőn!
Még egy: hol és mikor van ez a légzésfigyelő oktató előadás? EL kellene menni.

Eszty,
légzésfigyelőt mi a Humi által megadott honlapról rendeltük meg. Itthon nagyon drága, ha megrendeled fele annyiba kerül. Ez az ANgel Care típusú dolog.
Párásítót a Mini Manóban láttunk jót, de a férjem azt mondta, hogy inkább csinál egyet, mert az sem túl olcsó és elég egyszerű (szerinte) ez a szerkezet. Esetleg nézd meg ott.

Humi, az én Manóm is keveset mocorog, kicsit aggódom én is ilyenkor, de biztos nincs semmi baj! NIncs kedvük ebben az időben mocorogni sem.

Gabi, drukkolunk és jelezz, ha van valami. Az én számom: 20/930-2084.

PTünde, veletek mi van? Tomika?

Most már eldugulok!

Jó éjt mindenkinek!

Kata
katca

Sziasztok,

BrigiKép
Kikában 8000,-Ft a párna. Brendonban 12.000,- ért láttunk. Nem bántam meg, hogy megvettük, mert nagyon kényelmes rajta pihizni meg aludni. Tegnap éjjel csak egyszer ébredtem arra, hogy hanyatt fekszem és fordulnom kell. Ez eddig 4-5 volt. De a kanapén is ezzel heverésztem most este, és ott is kényelmesebb. Komolyan mondom, ha tudom, hogy van ilyen párna és ennyire kényelmes már évek óta lenne ilyenem.

Az én telefonszámom 20/541-3752. Természetesen mindenkiét fölvéstem.

Kirmonnak próbáltam mailt küldeni a profiljában lévő címre, de visszajött, hogy nem létező cím. Hát, remélem minden oké velük, csak nincs internet közelben.

Most elhúzok alukálni.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!
Rövid leszek, mert Tomi most aludt el. Köszi mindenkinek a drukkot és a gratulációkat. Még nem volt időm visszaolvasni, de gondolom, nem én vagyok az egyedüli babázós. Mindenkinek üdvözlet.
Szóval tegnap végre hazajöettünk. Tomi ugyanis nagyon besárgult, ezért hétfő reggeletől péntek reggelig fény alatt volt. Előtte 2 napot velem ezért nagyon megviselt, amikor elvitték. Gyönyörű baba, nagy fekete haja van, 10-10-10-es Apgarral született nagyon gyorsan. A részleteket majd megírom. Nagyon ügyesen szopik az első perctől kezdve, csak engem viselt meg eléggé az "elválasztás", ezért kicsit lassabban indult be a tejem. De jó úton haladunk.
Tomi csak szopik és alszik. Tegnap kicsit zaklatott volt (hazajövetel, doktornéni stb),ezért éjfélig 1 óránként kelt fel. Utána csa 2 óra múlva, majd reggel rohantam megnézni, hogy mi van vele, mert 4 órája aludt. Most megint evett, és alszik.
Majd rakok föl képeket az albumba, ha picit több időm lesz!
Most ennyit! Sok puszi mindenkinek!
PTünde+Tomi
ptünde

Sziasztok,

PTünde, Tomi, és Apa,

Jó hogy már otthon vagytok már, sok örömet Tomihoz. Hol született? Ez csak olyan Dúla szakmai ártalom kérdés, sokat tanulok tőletek, meg egy kicsit árnyaltabb képem lesz a kórházakról.
Teganp írtam mindenkinek, de most látom, hogy nincs fenn elszállt vhova. Majd este még jövök. Most főzöm az ebédet amíg apa meg a lányok a Normafánál havaznak.
Sziasztok

Rita
boksay_rita

Sziasztok!

Megpróbálok gyorsan írni Tegnap jöttünk haza

Vasárnap reggel görcsölgetett a hasam. Mondom Apának, te, ez a lány szökőnapon akar megszületni...nézem, hát 10 percenként mintha rendszeres lenne, de azt hittem csak "beképzelem".
Indulunk a Kikába, mondom Csabinak, menjünk a Klinika felé, úgyis ügyel a szülésznőm, ha megnéz, az nem árthat. Felhívom. Mondom neki: a fiúk is bejöhetnek addig az épületbe? (gondoltam, utánna megyünk tovább). Azt mondja: úgy készülj, tuti nem mész innen sehova....
Áh, magamba mondom, de ciki lesz, ha bemegyek, és vaklárma az egész...
Beegyünk, ügyeletes orvos: csont zárt a méhszáj. De Anna (szülésznő) mondja, a uh-s méhsebem mérete nem volt biztató, CTG. Az biza 70-80%-os fájásokat mutatott, nem volt túl jó, de vészes sem. UH: méhseb 2 mm. Infúzió, aneszteziológus...megint sokan lettek hirtelen.
Telefon dokimnak, jön. Mondja: ez a 2 mm olyan, hogy örüljek, ha a műtőig eljutok....(a fájások hatására repedhet el).
Anezteziológus megcsinálja az EDA-t, nekem remeg kezem lábam. A legrosszabb ez a 20 perc volt, amíg vártunk az eda hatására. Műtő. Nem éreztem semmit, kellemetlent se, az anezteziológus (tudom, hogy ez a feladata, de akkoris) nagyon rendes volt, végig mondta mi történik, nagyon nagyon kedves volt.
Aztán: - még 2 perc, és megszületik a babája. - Már csak egy ...
Kint a buksija, a válla, a pocakja, KISLÁNY! és már üvöltött is
Elvitték, majd nagyon hamar hozták....kukkolt a nagy bogár szemeivel, amil BARNÁK..... Mindenki kékszemű
Elvitték apjának. Aneztes utánna ment és jön vissza:
3600 gr (mint a záróból kiderült 3680, és 58 cm, 10/10 apgar Jó kis hurkás.
Intenzív örző ahol én nagyo jól éreztem magam Másnap reggel már 5-kor kikönyörögtem a felöltözést, mosakodást....majd 6-kor lekéredzkedtem a csecsemőosztályra szopiztatni
Visszafelé találkoztam imádott dokimal, aki majd leharapta a fejemet, mit császkálok. Utánna azért kicsit többet pihentem, de mindig akkor "kapott el" amikor pont császkáltam, meg röhögtettem a jónépet
Fájni megnt nem fájt semmi...nem értem, pedig fájdalomcsillapítót se kaptam a műtéten kívül.
Egy dolog fájt/fáj a hátam a cicimtől.
A második nap délutánján belövelt a tej, de úgy, mint a fene, mintha két kőszikllám lene.....aznap éjjel kékfényezték, úgyhogy másnapra rendeződött ez is.
Mostanában kétóránként eszik (éjszaka) nappal nagyokat alszik. Legutóbb 65 gr-ot evett.
Sírni csak akkor sír, (de akkor sem igazán) ha éhes, vagy ha fázik.

Na, ennyit elsőre.

Két kép az egy órás és a 6 napos Annáról:

Puszi: Kata

KépKép
maszat

Sziasztok,

Kata,
Sok sok örömet kívánok Annával, igazán gyönyörű. Bocs de nem tudom, a méhsebed az az előző szülésből vagy császárból van? Mit jelent hogy 2 mm?
Mégegyszer sok tejet és boldogságot! a tesó hogy fogadja?

Rita
boksay_rita

Sziasztok!

Maszat, mégegyszer óriási gratula nektek.Nagyon szép kislányotok lettKép
Gondolom, így jobban sült el a szökőnap , mint a KikábanKépKép

Kata, Móki, akkor vehetjük lefixáltnak a szerdát?

Lányok, a találkozó, akkor négytől ott az 1001 éjszakában?
Én sajnos csak olyan 6 óráig érek rá, mert utánna jönnek apához a haverok névnapozni.Kép

További jó vasárnapot, megyek, várom a rokonyokat.

Jaaaaaaaaaaaaaaaa, tegnap végre kikötött nálunk a kiságy és a pelenkázó.Szegény apa, a végére már elzavart, hogy ne nézzem, ahogy szenved vele.De azért sunyiba csináltam róla egy képetKépMajd felteszem a profilombaKépKép

Puszi mindekinek, Léna

nuska

Sziasztok!

Megvagyok ám, csak nagyon sok minden történt és nem tudtam jönni. Családi problémák, depi, stb ... Gratulálok mindenkinek, akinek azóta megszületett a babácskája Kép Néhány nap múlva írok majd bővebben is, addig is drukk mindenkinek ezerrel, aki finisel Kép

Móni
kirmon

Sziasztok!

Kata!
Én már nem jövök fel a találkozóig, mert nem lesz rá időm, de telefonon elérhető vagyok. Azért teszek most egy javaslatot, hátha Te még jársz erre: mi lenne, ha mondjuk negyed négykor találkoznánk a hatos busz végállomásánál? Úgyis azzal kell menni, és az mindkettőnknek közel van. Ha Neked ez így jó, akkor elég, ha küldesz valamikor egy sms-t. Ha nem, akkor telefonon megbeszélünk új időpontot, rendben?

Maszat!
Nagyon szép és nagyon nyugodt kislányotok van! Sok boldogságot még egyszer hozzá!

Tündi!
Pihenjetek sokat otthon, és ha lesz időd, akkor mindenképpen tegyél fel képet Tomiról, és persze a szüléstörténetre is nagyon kíváncsiak vagyunk.

Karmen!
Gondolom Neked is az uh adatok alapján saccoltak pici babát. Nincsen véletlenül 28-30. heti leleted? Tudom, nem kéne folyamatosan összehasonlítgatnom, de már tényleg megnyugodtam, csak kíváncsi vagyok. Ha van, akkor esetleg megírnád?

Remélem holnap minél többen tudtok jönni! Akkor 4 órakor TALÁLKA!

Puszi Mindenkinek!
Brigi (30+2) - Olyan jó, hogy már nekem is hármassal kezdődik Kép.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok, jó reggelt!

Kata, Mariann
Ti is jó sokáig húztátok a munkátKép Az első hetek dolgosak lesznek otthon is, de utána elmaradnak a "szórakoztató" látogatók és rokonokKép És onnantól nyugodtan törődhettek MagatokkalKép

Maszatka
Anna gyönyörű kislány, szép nagy baba! Gratulálok Nektek! Bekékül a szeme majd, ha mindannyian igazi kékszeműek vagytokKép Te jól vagy? Műtéted helye nem fáj? (Ja, szülinapját azért megtartani ám minden évben!Kép Kép

Brigi
A találkát sajnos megint kihagyni kényszerülök: sajnos a párom nem tud elvinni a teázóba és értemjönni, a gyalog-galoppot pedig már nem vállalom be (3 közl.eszköz oda, 3 vissza már sok...). Igy aztán, ha már nem mehetek sehová, megünnepeltetem magam itthon: átrendeltem a családot , hogy köszöntsenek fel maKép Utána ha megszületik a baba úgysem foglalkozik velem majd senkiiiiiKép Nektek jó iszogatást, vigyázzatok a csúszós úton!!

PTündi
Jó hallani RólatokKép Nagyon várom a képet Tomiról! Sima szülésed volt ugye? Jól vagy már? Kispapa a fellegekben ugrál, ugye?Kép

Gabival mi lehet? Jelentkezz, ha még otthon vagy!Kép

Mi tegnap nagyon élénkek voltunk, nem győztem visszatuszkolni a "kilógó" lábakat az oldalamon, mert fájt amikor odanyomta. Szerintem a 2 borda között tolhatta ki, vagy nem tudom...Állandóan azt nézegetem, hogy a manóba férhet el a pocakomban egy több mint 3 kilós baba...Szegényke, nagyon picire összehúzódhat, elhiszem, hogy már elmacskásodott minden tagjaKép

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de minél "kisebb" a gyomrom, annál inkább kivánom a kaját! Visszafogom magam, nem szeretném, ha a végére jönnének a fölösleges kilók, de állandóan azon jár az eszem, mit ehetnék. De erős vagyok, megalkuszom és jön az ALMA...Kép

Szép (azaz szebb) napot!

Szilvus
38+3
(Te jó ég, hogy eltelt az idő....Kép
szilvus

Sziasztok!

Sajnos én is visszalépnék a talitól, mert fújom az orromat és a fogam is rendetlenkedik.( a változatosság kedvéért már nekem is)

Móki, Kata, azért remélem, hogy szerdáig minden oké lesz és tudok veletek menni.

Megyek anyúval szabunk-varrunk a kiságy meg a pelenkázó szivacsára huzatot.

Rita, már 3 hetünk sincs.Tegnap apa beszélgetett a lányával, és azt mondta, hogy üzeni a Sára, hogy 27.-én, olyan este 8 körül szeretne kibújni.Azért nem tudta megmondani pontosan, mert napelemes órája van és odabent ez nem működik tökéletesen.Hát normális a férjecském?Kezdek kételkedniKépKép

Érezzétek jól magatokat, és egyetek helyettem is gabonakolbászos szendzsót.

Puszi mindekinek, Léna

nuska

Sziasztok!

Még mindig egyben vagyokKép
Éjjel nem sokat aludtam, mert nagyon fájt a derekam. A Wc-re alig bírtam kimenni. Aztán hajnal 5-től 10 percenként keményedett a hasam, de nem fájt. Végül elaludtam.
Most egy két keményedés, de semmi több.
Nem tudom ki akar e egyáltalán bújni magától. Eléggé félek az indítástól, de szerdáig még van idő. Remélem meggondolja magát és kibújik magától.

Sziasztok

Gabi
39+5

Kép

gabi1

Maszat,
gratula a szep kislanyodhoz.

Szilvus,
akkor nem en voltam az egyetlen, akinek a manoja tegnap aktivizalta magat. KépKép Ennekem is annyit mozgott, hogy hivtam paromat, simogassa es beszeljen hozza. Ez multkor bevalt. Most egy kicsit lassabban ment. Kép De tudtam, hogy mivel ennyit mozgott, biztos esni fog a ho. Es tessek! A gyerkoc is inkabb a tavaszt erezhette volna meg. Kép

Lanyok! Annyira unom mar ezt a hideget es a havazast. Miert nincs mar tavasz???

Eszty 36+0
eszty

Sziasztok!
Tettem föl Tomiról képeket az albumába.
Neve: Szalontai Tomi albuma.
Pontos elérhetőség a profilomban.
Amúgy elég jól vagyunk, Tomi éjszaka jól alszik, délután szokott nyűgös lenni, olyankor csak a szopi nyugtatja meg. Nagyon aranyos, jól eszik, sokat alszik.
Üdv, PTünde+Tomi
ptünde

Sziasztok!
Jó találkozót nektek!Én már nem merem bevállalni innen Ceglédről(holnap leszek 39 hetes).
Ma megyek uh-ra.Szilvus majd sms-ben küldöm a méreteket.Olyan kíváncsi vagyok!Kép
Szép napot mindenkinek!Kép
F Kata 38+6(még 8 nap)
filep_katalin

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?