Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jutta! Nagyon drukkolok, hogy elmúljon végre ez a pocis időszak!

Ádinak, Volkónak nagyon édi a képei. Jól nyomjátok a rántott husit!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok,

megjöttünk a dokitól, lisztérzékenység negatív, de..... :(((

szójaallergia. :( így mindent kerülni kell amiben az van ( pl. párizsi, csomó felvágott, virsli, túrórudi, tejszínhab, szinte az összes csoki stb..). ezenkívül enyhe paradicsom,zeller és hal allergia.
ezeket eheti mértékletesen.

a bőre miatt pedig kerülendő: tej, tejtermékek, és a tojás.
ezeket eheti, de direktben ha nem fontos akkor nem. :(
ill. a fűszeres kaják vannak tiltólistán. kontroll 1 év múlva. :(

hát.. nem lesz egyszerűűűűű

Kép
Kép
h@jni

most visszaolvasok, van pár percem. :)

Kép
Kép
h@jni

képek nagyon jók.

Jutta:
reméljük már minden rendbe jön...
én lemaradtam, mi lett a kivizsgálás eredménye?

filmek:
horror, thliller jöhet.
Mogyo álltam felsoroltakat láttam. A Fűrész eheeem, naaagyon beteg. a IV. az nagyon durva lett. :shock:

kaja:
mi még csak gyümi, meg pár zöldség.. meg csirkehusi, de asszem 1 éves korig marad ez...
rántotthús, ugyanmááá majd 5 évesen. :twisted: :twisted: :twisted:

na, mennem kell fürdetni, de majd jövök...

a rossz kedv meg nem publikus bocs, de tényleg nagyon összejött minden és kurva szar dolog. :? :evil:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Hajni, üdv. itthon és nagyon sajnálom babucit, hogy ennyi mindenre érzékeny... :( Lehet nem olvastam, vagy nem tudom mikor volt téma, de hogy vetted észre hogy valami baj van?

Kikuka, tök jó, hogy bejön a kuglóf! Majd küldök még receptet, de itt is szólok, ha megy!

VÖRÖSBOROS kuglófot priviben én is kérem szépen!!!! :)

Hát a kuglófforma az már tök régi, mert nagyon szeretjük a kuglófot (ki gondolná:) Amúgy most vettem észre, hogy gyümitorta formám meg nincs is.. :( Digi mérlegem is ősrégóta van..

Ciripke, tök jó lehet bababoltosnak lenni. Míg várandós voltam, imádtam ilyen üzletekben járkálni, nagyon jó dolog ám!

Kati, jó hogy megérkeztetek!

Az első repcsis utamtól paráztam, úgyhogy Dedalonnal szálltunk fel... A másodiktól nem, csak az utitársam, úgyhogy eldöntötük iszunk bort a gépen. Egyébként Varsóba tartottunk, ami 55 perces út :lol: :lol: Na egy pugliai bort választottunk mondanom sem kell, azonnal megártott nekünk, elkezdtük vihogni, tisztára mint a tinik...Majd később odaült egy szörmekabátos pasi hozzánk és tök furán nézett ránk...Megkérdezte, honnan jöttün, hát mi spiccesen mondtuk a magunkét englisül, mire a pasi is mondta, hogy honnan..
Aztán még jobban röhögtünk mert úgy értettük a Sessel-szigetekről jött, de akkor tisztára hülye lehet,ha szörmében van..hát kiderült a végén, hogy azt mondta RUSSIA mi meg az S miatt mást hallottunk ki a dumájából..na igen így jár az aki iszik a gépen!! :lol:
Vendég

Mogyo, nagyon bejön az Ágiak vonalzó, édes kiscsajszika! Nagyon vidám babszi lehet!

Macsek, Vilkó vagány a rántott hússal! Ha nagymamám meglátná, ahogy rágja Vilkó a husit, tuti jól leszidna és mondaná, "..na látod fiam, más is adja, én megmondtam, hogy etessed már azt a gyereket"!

Jutta, jobbulást Dorkának! Léni 3 hónapig volt hasfájós, de már azt hittük megőrülünk e miatt. Le a kalappal előttetek!!!
Vendég

Edit:
Marci allergiás nem Lilla.
És a bőre és a picisége miatt jött elő az allergia gyanúja.

Kép
Kép
h@jni

Hajni, oké vettem, elnézést, hogy nem figyeltem... Sajnálom Marcit. Egyébként ha van kis időd és megnyugodtál valemennyire, majd tegyél fel fotókat a nyaralásról, biztosan tök jó lehetett!
Vendég

Jó estét.

Akkor egy kis élménybeszámoló, aki jól ismeri Hollandiát, (Anett, jól emlékszem, hogy dolgoztál ott?) annak újat nem mondok, nyugodtan ugorjon, meg persze az is akit nem izgat fel a téma. :wink: Bocs, ha kicsit hosszú lesz.

Edit, jó a repcsis story. Ha más lett volna a szitu, valszeg én is a bort választottam volna a felkínált italok közül, de így maradtam a narancsnál. Aztán így nem is lazultam.
Marci persze nem az a gyerek, aki akkor szopizik amikor én szeretném, így felváltva próbáltam a cicit meg a teás cumisüveget a szájába tömködni, de nem jártam sok sikerrel. Viszont nem sírt, úgyhogy gondolom neki nem fájt a füle, az enyém fájt helyette is.
Érdekes, hogy Hollandiában a gyerekes összefüggések most hogy feltűntek, korábban sosem figyeltem, hogy a hollandok milyen lazán öltöztetik a gyerekeiket. 22 fokban a kisbabán se zokni, se sapka és ez teljesen általános. Hintáztunk Marcival egy játszótéren, ott enyhén kilógtunk a sorból sapkában, hosszú gatyában, kis cipőben a sok félig meztelen gyerek között.
A bébiétel választék a boltokban a magyarhoz képest elég szánalmas, szegény Marci szinte egyfolytában répát meg almát evett, mert a többi néhányban mind volt vmi gyanúsan tilos összetevő. Persze lehet, hogy nem a megfelelő helyen keresgéltünk, de jártunk két közértben meg két drogériában, de semmi eredmény.
Nagyon tetszett nekünk Amszterdam hangulata, olyan kedvesen bohém, nem félelmetes, mint Rotterdam meg jólnevelt, mint Hága. Rengeteg a biciklis. A férjem két napig azon röhögött, hogy a hollandok úgy tekernek az ősöreg biciklijükön, mintha folyamatosan bicikliversenyen lennének. Olyan biciklikkel, amikkel anyósoméknál falun a kocsmába járnak a papák, öltönyös csávók meg kiöltözött csajok száguldoznak keresztül kasul a városon. A belvárosban autó alig, nem is csoda, mert a parkolás kb. 1000 forint óránként. A gyerekeket egy bakfiets nevű szerkezetben szállítják sokan, ami olyan mintha egy láda lenne a bicikli előtt. Abban van a bébihordozó bekötve, vagy abban ülnek a gyerekek, sokszor három is. Anyuka meg kiköpi a tüdejét, de teker lelkesen.
A belvárosi lakások nem túlságosan kedveznek a kisgyerekeseknek, olyan keskenyek és meredekek a lépcsőházak, hogy kész rémálom volt ott közlekedni. A gyerekszállítás így apa feladata lett. :)
Kaptunk kölcsön babakocsit, Marci nagyon szeretett benne ücsörögni, úgyhogy többnyire így fedeztük fel a várost.
Igyekeztem azért alkalmazkodni hozzá, betartani az itthoni rendet, egyszer-kétszer nem sikerült, remélem nem terheltük meg túlságosan. Egyenlőre nem látszik túl megviseltnek, nagyon is elemében van. :)
Képeket raktam fel.

ukati74

Hajni, nagyon sajnálom Marcikádat meg persze téged is. A szója nagyon alattomos, egy csomó kajában van, amiről nem is gondolja az ember, így aztán minden csomagolást böngészni....hát elég szar ügy. :(

Jutta, bár a telefonszámodért nem sikerült belépnem a gmailbe, mi is gondoltunk rátok és azóta is sokszor eszembe jutottál, szerintem jót tesz a lelkünknek ha kicsit sírhatunk és nevethetünk is együtt.

Köszönöm, hogy leírtátok, nem vagyok teljesen egyedül az indulataimmal, remélem Gabci nekem is sikerül megbeszélni magammal a dolgot. Tény, hogy a cérna elég rövid, könnyen szakad.

Prücsi, meg aki még rajtam kívül beleesett a kopaszi gátba, akkor csinálunk vmikor oda is egy talit?

Még egy csomó mindent akartam de nem írom tele az oldalt, meg nem is bírom tovább, megyek aludni, fiatalember mostanában nem átalvósan nyomja.

ukati74

Jutta, nagyon meghatódtam azon, amit Dorkáról írtál. Édes kicsi babácska! Reméljük, most már jobban lesz hamarosan! Mivel engedtek ki a kórházból, mit mondtak, mi várható? Kell visszamennetek kontrollra?

Macsek, gondoltuk ám, hogy inkább rágóka lehetett az a rántott husika! Üdv a fogzós klubban, ugye milyen fincsi???

Hajni, örülök, hogy nem lisztalletgia, de ahogy írtad, a szója se sokkal jobb, mert már nagyon sok mindenben van. :( De azért még mindig jobb, mint a lisztallergia!

Edit, a repülős sztori behalás, nagyon jót rötyögtem rajta! Russia-Sessel meg a szőrmekabát ...

Ádibaba-Ági, nagyon aranyosak vagytok a képeken!

Kati, jó az a Hollandia! És ügyesek vagytok, hogy megrepülőztettétek a kicsi fiút is!

Mogyó, Ágikás új vonalzó rulez!

Gabci, jó kis pihis napod lehetett. :( Az alábbiakat ne olvasd...

Ma Eszti délelőtt 3,5 órát, délután 2 órát aludt. Komolyan mondom, unatkoztam! Persze lesz ez még így se, de tök fura, hogy még mindig ennyit alszik!

Ági, te kérdezted az altatást, hát nálunk kb. így megy:

Ébren:07:00 - 09:00
Alvás: 09:00 - 11:00 (de ez lehet hosszabb is, ugye...)
Ébren: 11:00 -13:00
Alvás: 13:00-15:00
Ébren: 15:00 - 20:00 - közben van séta, ami közben szundít kb. fél órát, de néha ezt kihagyja
Lefekvés: 20:00

Szép átalvós éjszakát mindemkinek! Én holnap 5-kor kelek, férj Lengyelországba utazik, és még nem is zuhanyoztam... :arrow:

Kép
waterlilly

Kati, élménybeszámoló szupi! A képeket is mindjárt nézem. Kopaszi gát mehet, de azért ne ilyen trutyi időben, mint ami most jön. Viszont jövő hét végén egy hétre elutazunk, szóval inkább csak utána lenne nekem jó, persze addig nyugodtan talizzatok, nem kell ránk várni, majd megyünk a következőre.

Hajni, jó, hogy jöttél. Ezek nem túl jó hírek. Azon gondolkodtam, h ha ennyi mindent nem lehet, akkor mit lehet ennie Marcinak? :shock: És az oviban mi lesz a helyzet? Valami spéci kaját kaphat? Ugye megy oviba?

Lányok, recepteket ne priviben, hanem tessék már felmenni a gmailre és a dokumentumok közé betenni. Vagy van aki még nem éri el a gmailt? Tessék szólni!
Vörösborost meg mindjárt teszem oda.

Te Kiri, én is megkeresnélek az iwiwen,de én sem tudom a nevedet...

KépKép
KépKép
prücsi

Jutta, puszika Gömbvillámka pocijára. Nagyon édi lehet, ahogy vígasztal Téged! Lehet, h egycsapásra megoldódna minden, ha Te is rántotthusit adnál neki, mint Macsek Vilkónak... :lol:

KépKép
KépKép
prücsi

"Kékszemű a lavórban" fotók :lol: :lol: :lol: Apa pólója sem semmi...

KépKép
KépKép
prücsi

Jelentem, banános süti (őzgerinc formába sütendő, nagyon fincsi!), vörösboros kuglóf fent a gmailen!

Ja! Anyukám üzeni, h ő legutóbb 4 óráig főzte a céklát ("hájastul" persze), mire megpuhult. De érdemes kisebbeket venni, mert a nagyobbak nem olyan jók szerinte.

KépKép
KépKép
prücsi

sziasztok!

Míg el nem felejtem.

Móni!
Már annyit készültem írni:
Tehát Jankának utólag is sok boldog névnapot!!!

Barnunak tegnapra sok boldog névnapot!!!
Kép

Timi!
Majának utólag is sok boldog születésnapot!!!
Kép

Minden kis és nagy ünnepeltnek sokboldogságot!!!

Jutta!
Millió puszi a tündéri kislányodnak, nagyon ügyes kislány. Neked kitartást, hátha hamarosan jobb lesz.

Hajni!
Sajnálom az allergiát, remélhetőleg 1 év múlva már csak rossz emlék lesz.

Kisbetegeknek jobbulást, remélem most mindenki rendben van.

Bocsi most ennyire volt időm.

Jók legyetek! vigyázzatok magatokra és a picurkákra.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Igen Anett, "pihentető " Napunk volt tegnap. Ahogy azt megjósoltam, több alvás nem is volt. Mondanom sem kell, hogy tegnapra terveztem be magamnak a legtöbb mindent ithhon. Hát, érdekes volt.... Este Apa teregetett, mert arra már nem futotta.
És a kis kópé a sétánk végére olyan nyűgös lett, de persze pörögni kell akkor is, nem aludni. Szerencse, hogy Vera keresztanyu velünk volt, mert a szökőkutazásos strapa már sok lett volna. Ádika nem értette meg, hogy a sétáló utcát neki mért nem lehet végig mászni, ha egyszer mindenki hasonlóan közlekedik. :D Nyomta a hisztit, feszítette magát és kiabált. A körülöttünk lévők meg csak diszkréten somolyogtak. :?
Éééés, NEM VOLTAM SEM INGERÜLT, SEM TÜRELMETLEN! Csak kicsit lefáradtam. Ennek örömére fél nyolckor már kopogtatott álommanó és őrizte cimbikém álmát.

Jutta: édes kicsi Dorka. Nagy nagy kalapemelős smile mindkettőtöknek!!!
Anett: tényleg el kéne jutnunk vhogy hozzátok, hogy Ádi kicsit tanuljon Esztitől. 2 óra ébrenlét után 2 óra alvás... aztamindenit! :roll:
Ádibaba-Ági: Jól mutattok a képeken. Ádi is már lépked, ha fogod a kezét?
Hajni: :( Ez sem sokkal jobb, mint a liszt allergia. Akkor most Lillusnál ennek tükrében, mit, mikortól lehet bevezetni?
Altatás-alvás: NEM altatok. Kiságyba betesz és szépen elalszik magától. Ha nem fáradt, ücsörög és játszik, vagy sír, ezesetben tea, játék, és kísérletezés, de ez hál isten ritka.
Alvási "rend": este kb fél 9-s fekvést követően reggel 7, fél 8-ig alvás. Napközben jó esteben ebéd után 2, 2,5 óra szunya, rossz esetben 1 óra alvás. Ennyi!

Kép
Kép
gabcii

Jav: itthon

Kép
Kép
gabcii

sziasztok
épp nyomják a flexszel alattunk :evil: ez az utolsó hivatalos felújítási nap: remélem, tartják magukat a tervhez :evil:

altatás: ki kérdezte? ma kb negyedórás nagyhisztit nyomott Petra. mit csináljak? :roll: ha beteszem a kiságyba, kipattan a szeme, és sikít, ahogy a torkán kifér (nem, nem úgy Anett, ahogy pl Te hallhattad.). a világ legrosszabb anyukájának érzem magam közben, de nem veszem ki/fel. nem is értem: ez régebben sokkal flottabbul működött. borzasztóan frusztrál.
megyek is. jó ötlet, ha van, szívesen veszem azért...
szebb napot!
:arrow:

Kép
an°°di

ja, h jót is írjak:
tegnap joghurtot kóstoltattam a gyerekekkel: turmixolt alába kevertem 3 kiskanállal tízóraira: először Petrának nem nagyon ízlett, de a második kanálnál már be is hajolt, h előbb érjen a szájába, Huba nyelte bőszen :D
délután elmentünk anyukámmal turkálóba (keletinél): olyan tündéri és vagány kis ruhákat vettem Petrának, Hubának meg nagyon kiskrapekos cuccokat. akinek van kedve/ideje/pénze, menjen, próbálja ki. én spec otthagytam a dupla családi pótlékot cakumpakk 8) nem volt nehéz :? 8)

mai gyerekebéd: almaszósz rizzsel és csirkehússal/ tegnapi felnőttlevesből karalábé-krumpli-répa ... még nemtom

na, meglesem a recepteket, meg Marci képeit

Kép
an°°di

Andi, mi az az almaszósz? Habarást meg konkrétan hogyan képzeljem? Az az igazság, hogy én eddig mindig héjában főztem a krumplit, meg külön a zöldséget, aztán turmix, és csak hozzákevertem egy kis frissen fejt anyatejet. Az olajat sem tudom, csak egy kiskanállal belekeverek és annyi?
Husi: akkor ezt is írjátok már meg légyszi, hogy hogyan csináljátok fagyasztásra. Én megfőztem kis kockákra vágva, leturmixoltam (nem tettem hozzá főzőlevet sem, jó száraz szálas is lett), aztán jégkockatartóban fagyasztottam. Ti miben fagyasztjátok? Kiengedni hogyan kell, szobahőmérsékleten, és utána átforralni? Légyszi szánjatok már meg, ha ráértek!!!!

Kati,nagyon jó az élménybeszámoló. Képeket lehet csak este tudom majd megnézni. Én is jártam Amszterdamban, Hágában és Utrechtben, de nekem egész másfajta élményeim vannak :lol: :oops:

Iwiwen keresek akkor újra.

Hajni, sajnálom Marcit. Remélem hamar kialakul az új étrendje. A felvágottak helyett talán valami finom sonkát lehet találni, vagy nem tudom.

Prücsi, mit csinálsz Ábellal félóránként? Vissza kell altatni? Mi kétóránként kelünk, de kint van az egyik felső egyes, és már látom a nyomait a másodiknak. Az elmúlt 8 hónapban csak kétszer két hét volt, amikor normálisnak mondható éjszakáink voltak, de ez sem átalvást jelent mindig. Nekem már a 2 kelés is szuper lenne, de folyamatosan kétóránként...... Kati, ez miatt én is sokszor kivagyok ám. Csabi két hét múlva két hét szabin lesz, és nagyon agitál, hogy csináljunk valamit. Majd meglátjuk. Andi, Neked minden elismerésem, hogy kitartasz, meg azoknak is, akik az elején kemények voltak. Most már belátom, hogy jobb lett volna akkor túl lenni ezeken a dolgokon, a gyerek érdekében is.

Kopaszi gátban én is benne vagyok.

Macsek, nagyon jók a képek Vilkóról, de én személy szerint nagyon sajnálom, hogy már Te is csak hébe-hóba egy-két kép erejéig jössz. De persze jól teszed, hogy nem itt töltöd az értékes perceket :)

Jutta, szegény Dorka :cry:

Cirip, Barnunak boldog névnapot!

KépKép
kertikiri

Andi, Esztinél is előfordul, szerencsére nagyon ritkán, hogy bömböl lefekvéskor. Holtfáradt, de bömböl. Sokmindent kipróbáltam, de azt hiszem a legkellemesebb mindkettőnknek, ha ilyenkor mellette maradok kicsit. Simogatom a kis fejét (volt, hogy már eközben alaludt), a pocakját, ő meg ölelgeti a karomat. Amikor már sírás helyett nevetgél, tudom, hogy most már egyedül hagyhatom, el fog aludni szépen. Szerencsére nem csinál ebből rendszert, nem igényli, hogy mindig így altassam. Havonta 1x-2x meg belefér.

Én is turkáltam két hete, két gyönyörű ruhácskát, az egyik az, ami Esztin volt, amikor itt jártatok. Ezentúl első körben szétnézek a bababiziben, ha kell valami.

Flex: :evil: :evil: :evil: Na, ezért megyek én Fótra... Egyszerűen nem bírtam már idegekkel a lakásfelújításokat február óta.

Kriszti: sosem késő. Először neked kell eldöntened, mit szeretnél Nadintól. Utána meg kicsit össze kell szednie az embernek az erejét, a türelmét, és ki kell tartani. Akkor is, ha nehéz. Most már nem tudom, hogy a kezdetek kezdetén hogyan volt szívem Esztit sírni hagyni negyed óráig esténként, de így utólag azt mondom, megérte. Most már nem tudnám megcsinálni! Túlságosan megszerettem... (Ezt, remélem, nem értitek félre, szerettem én akkor is, tudtam, hogy egy kis csoda, csak akkor még inkább kötelességtudat volt ez, most meg már szerelem! :D )

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Ádibaba annyira cukin lépdel az ifjú pár után. Nagyon édes, Ti is jól néztek ki, Apa és Anya! Köszi az iwiw-es bejelölést!

Ma sült-töltött hagymát akarok készíteni de kb. délután lesz mire elkészül. Ja meg akarok menni csavizni egyedül, mert Apa itthon van, de már felsorolta, mit akar csinálni, pl. a változatosság kedvéért megint motort javít. Nem válna meg a veterán (38 éves és nagyapai örökség!!) Simpson Star mocijától semmi pénzért, mondjuk nem is olyan régen még sokat fizettek volna érte, de Apa visszautasít minden ajánlatot, ami nem is baj! Na utána füvet akar nyírni stb...De akkor én hogy megyek el itthonról egyedül... :?

Kiri én úgy csinálom a husit, hogy megfőzöm, utána felkockázom és a levével turmixolom, majd pici golyócskákat formázok belőle (nem taperolom össze, úgy gyúrom a golyókat, hogy már a műanyag fóliában van a husi) és lefagyasztom őket. Így minden kajához (anno a régi szép időkben:( adok egy golyót. Ha van pici olaj a főziben már nem olyan száraz a husi! Szerintem a jékkockatartós dolog is nagyon jó, nekem is ezt ajánlotta a vnő, csak pont eltörtem a tartót:)))
Vendég

Köszönjük szépen a köszöntést. Kaptak görkorit (persze Betti is), verdásat meg hercegnősét 2 soros
http://www.jatekfutar.hu/markak/disney_skates/

tegnap Marcival nagykerben voltam budán. ahhoz képest tök jól birta, de nem egyedül mentem persze. vettem Barnunak szerkót az esküvőre meg úgy néz ki augusztusban megkereszteljük a fiúkat, mert unokatesóm pont itthon lesz, mellesleg babát vár, igy dédinek megint lesz baba :lol: :D

Hajni! mekkora Marci? kilóban, ruhaméretben. Barnu sem egy kosaras alkat!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ági! láttad, hogy vanak közös ismerőseink!?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kati, jó volt a beszámolód, egyátalán nem untató, másor is írj ilyeneket! :)
Vendég

Sziasztok,

köszi a bíztató szavakat.

Ciripke:
91 cm, 12.5 kg és 86-92-es ruhákat hord.
Barnu mekkora?

Prücsi:
oviba megy szeptembertől. Hát a háziorvos szerint nem erős az allergia, így direktbe ne kapjon szóját, de most ha nagyritkán valamiben van , mint adalék nem lesz baja tőle, de kerüljük.
Most az oviban max a virsli, párizsi ami... azt majd megmondom, h nem kaphat és asszem ennyi.... majd megbeszéljük előtte a dokival, h mi legyen...

Gabcii:
Lillának így a liszt 1-1.5 év, tej 3 év, tojás 1.5 év. szója pedig 1 év.
de egyébként is kb. így adtam volna. :)

Kép
Kép
h@jni

Kata!
Most néztem meg a képeket, és olvastam el az élménybeszámolódat.
Szuper volt. ;) Egy kicsit feltöltődtél , jó neked.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

12,5 kiló, nem tudom hány centi, de Betti 100! Barnu 92-98-as ruhákat hord! És fél évvel idősebb! Szóval nyugi! Ja a bőre meg pötyike! És tök száraz!

Az oviban mondta az egyik lány, hogy a biorezonanciás vizsgálat után megcsináltatta a hagyományos allergia vizsgálatot totál nem az jött ki! na még egy x akta!

Ja emlékeztek a sikoly cimű filmre amiben a nőcinek volt valami babagyűjteménye a szigeten? (lehet, hogy más cime volt, bocs) Én a biróságos thrillereket nagyon kedvelem! meg minden féle helyszinelőket, de már kezdem unni

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke:
Betti 100 cm?? 5 évesen???
nekem azt mondták, h Marcinak 3 évesen 100-105 cm-nek és 14-5 kg-nak kellene lennie, ez az átlag. ( van aki nagyobb).
És akkor Barnu mekkora lehet?
mi az a biorezonanciás vizsgálat?

Jolka:
valamit elnyomtam a gépemen és most az egér a nyíl helyett kezet mutat, egész kezet nem azt amit akkor mikor ikonon van. nem tudod h tudom visszaállítani?? így nem tudok kijelölni sem. :(

Kép
Kép
h@jni

Hajni!
Érdekes?

Egy adott programba csinálja ezt, vagy mindenütt nyil helyett van az egész kezes? Mert, ha utóbbi, akkor a bállítások-Egérnél visszatudod állítani. Ha egy adot programba csak , akkor írd meg a progi nevét.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka:
pl.babanet, babaszoba, babafalva, freemail
a weben csinálja, levelezőben, startmenüben stb.. nem

Kép
Kép
h@jni

közben megnéztem, normál esetben megvan a nyíl, ha ikonon vagyok a kéz az ujjal ha pedig szövegen pl. a babaneten egyik hsz-on akkor jön elő a kéz.

Kép
Kép
h@jni

passz, akkor:(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Andi!
Nem akarlak elkeseríteni, de míg szopiznka a törpék, addig nem nagyon fognak egyedül elalduni.
Én azok az anyukák véleményére lennék kiváncsi, akik szoptatnka, és simán elelaszanak a gyerköcök maguktól is. Se cumi, se cumisüveg, se simi, se ringatás, csak egyedül az ágyában sírás nélkül. Ezek a Mutik véleményére és taktikájára vagyok kiváncsi. Én nem akarom idomítani a gyereket, de jó lenne, ha egyedül is menne az alvás. Manó is szpoi után, tanult meg "egyedül" aludni. De azt hiszem, ezt tényleg szoktatás kérdése, kinek mi a legjobb. bár én egyedül csinálom, nincs se nayi, se apa aki néha átvállalná...hamar feladnák, vagy egyszerűen lepaszolják, mert nekik nincs hangtompítójuk (cici). Babakocsiban meg nme audhat mindig a gyerek....

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

na, a délutáni alvás csendesebben indult 8) lesz ez még így se, attól tartok.

Hajni, de jó, h vagy egy kicsit... bár ez a rengeteg allergia :? rettentően sajnálom!

Kati, jók a képek! Apa pólója nem semmi (miket gyártanak, komolyan ?!), és Marci (is) nagyon pasis :wink: és mennyire anyja fia, nem? a fülcsid nagyon tecc, a fura gyerekhordozó is (bakker, egy ilyennel tekerni 2 gyerekkel mondjuk.. hát, nem egy dinamó :shock: :lol: ).

Jolka, képeket!!!!!!! gémélre is lehet, ha ide nem akarod 8)

Kriszti, h milyen igazad van! énitt töltöm az értékes perceimet, ahelyett,h én is durmolnék :shock: (éjjel ugyanis volt egy kis buli: 1től f3ig.. hüje fogak, bár érdekes, h ha lekapcsoltuk a villanyt, akkor kezdtek csak fájni :twisted: :? 8) )

Ciripke, hát a töltött tök nekünk nem igazán jött be. palócleves még várat magára. a babás filmre én is emlékszem: örvény volt a címe. hű, de sz*rtam rajta :oops: :lol:

Timi???????

na, el szunyálni, du. meg játszótér...
este meg hajvágás :shock: :lol: :roll:

:arrow:

Kép
an°°di

[quote="ciripke1977"]
írta:
ciripke1977
Ja emlékeztek a sikoly cimű filmre amiben a nőcinek volt valami babagyűjteménye a szigeten? (lehet, hogy más cime volt, bocs)

Örvény volt a címe, nem sikoly. Fura, hogy így beugrott! Azt a sorozatot is néztem, pedig féltem tőle...

Kép
waterlilly

Andinak is beugrott! :lol:

Kép
waterlilly

Hát én nem is hallotam az örvényről vagy nemmrémlik!
de most van itthon egy film a babákról jut eszemben csak abban marionett babák vannak !
Halálos hallgatás(nem rossz)

Hajni: sajnálom ezt az allergia dolgot!

Kép

Kép
mogyoland

emlékeztek a zenéjére? nagyon durva volt. igen örvény, menniyi eszetek van!

Persze Szabi se túl magas, szóval azért is picik, de vannak még ekkorák az oviban!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Na én ez az Örvényt se láttam :shock:

Andi, köszi a kajás infókat, még kérdezek azért priviben :lol:
Edit, Neked is köszi a husis infót.

Hajni, mindenféle tejtermékkel vársz Lillánál 3 éves koráig? Sajt, joghurt, minden?

Látom azért az összevetéseknek nincs vége a csecsemőkorral :lol:

Anett, én egyáltalán nem vagyok elhatározva, hogy sírni hagyással lenevelem Nadint a cicin elalvásról, de az állandó éjszakázás nagyon kikészít. Ha lebegne valami határidő a szemem előtt, úgy könnyebb lenne, de ez is biztos mindenkinél más.
Jolka, Manó hány évesen szokott le a cicin elalvásról? És onnantól nem voltak éjszakai ébredések sem? De nehogy azt mond, hogy 2 évesen, mert akkor sokkot kapok :shock:

KépKép
kertikiri

Mogyó, valszeg túl kicsi voltál még az "Örvény"-hez... :D

Kép
waterlilly

Lehet pedig izginek hallatszik :cry: :D

Új tudomány
Kép

Kép

Kép

Kép
mogyoland

Örvény nekem sem rémlik...

Kerti:
nem, csak a tejjel. Tejterméket 12 hós kor után.

Kép
Kép
h@jni

Ágika! Gratulálunk az új tudományhoz!

Képzeljétek ledőltem a gyerekekkel és most ébredtünk, a fiúk még nyomják! Marcinak turmixoltam minestrone levest, kiváncsi leszek!

Cicin alvás: én nem bánom, hogy annyi ideig volt cicin alvás nálunk. Ha a gyerek "problémás", az is marad, mint Barnu. Valami kell neki elalváshoz, most a karomat matatgatja, cici vagy ez, tök mindegy.
Magától meg az a gyerek alszik el amelyik olyan tipus, erre nem lehet nevelni, szerintem. Most olvastam valami hiteles pletykalapban, hogy hány hiresség altat a suttogó szerint és hogy a gyereket meg kell tanitani elaludni. Hát én igenis próbálkoztam Bettinél is Barnunál is. Betti konkrétan fél óráig orditott, talán párszor belealudt, de az esetek többségében nem birtam tovább. Egyébként ha el is aludt max. fél órára. A végén úgy éreztem nem éri meg a szenvedést az a fél óra, ha cicin is elalhat 5 perc alatt!
Marci meg játsza a mintagyereket, lerakom max 5 perc nem túl intenziv sirás és alszik, nem szoktattam én semmire, magától csinálja. Meg még azt is mondta valamelyik, hogy éjjel nem kell ennie, hát a cici nem is az evésről szól, de én boldog vagyok, hogy öreg koromban visszagondolhatok ezekre a pillanatokra mikor ott aludtunk összebújva, mert a gyerekem már úgyse hozzám bújik, hanem valami bögyös macához! Bettikéről nem is beszélve, valami izmos fickó karjai között lesz!

(nem állt szándékomban bezzeg anyuka lenni meg okos tojás sem, de nálunk ez volt)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

marci eszi a minestronét!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Barnunak boldog névnapot utólag!

Köszi

Kép

Kép
mogyoland

Voltunk az utcában görkorizni, aztán a pincében folytattuk a bulit! Leporoltam én a is a korimat (szó szerint), nagyon klassz lenne rendszeresen használni, csak sajnos nem tudok fékezni vele! :oops: Béna vagyok :oops:
Most meg hullahoppozunk, Marci meg én! Bár ő csak nyalogatja!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jaj, Kriszti, NEHOGY sírni hagyással szoktasd le! :shock: Egyáltalán nem mondom, hogy én legyek a követendő példa, sőt! Ha emlékszel, nekem Eszti az első 2 hónapban egész délután és este üvöltött, csinálhattam én bármit... Ciripke, nekem tetszik a Suttogós módszer, de elalvásnál pont nem jött be... (Nekem a napirend kialakításában segített sokat.) Nem lehetne rászoktatni Nadint valami kis plüssjátékra, rágórongyira, pelusra esetleg? (Mondjuk szopi közben legyen a kezében, aztán már csak felveszed babusgatni a rongyijával, aztán már csak a rongyit adod oda... De ez csak egy tipp. Valószínűleg ezzel próbálkoznék, hogy ne legyen az idegrendszerem rongyi... :( ) De elhatározás így is kell. Mert sírás az lesz mindenképp. Hiszen eddig máshoz volt szokva. Valószínűleg Nadin úgy gondolja (meg minden kisbaba az anyjáról), hogy te meg ő egyek vagytok, és ha neki kellesz, akkor ott vagy. Cicistül. :lol:

Mogyó, Ágika tök ügyes!!! És persze nevet, mint mindig! Puszi neki!!! :D

Hajni, te is naggyon fiatal vagy! :D Bezzeg mi "öregek" végigszorongtuk az Örvényt is! :lol:

Kép
waterlilly

bocsi, nekem semmi bajom a suttogóval, csak ahogy te is mondod az alvás egy nagyon kacifántos téma!! és nem lehet mindegy gyerekre egy módszert alkalmazni

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?