Új privát üzeneted érkezett!

Manó :)
Jó ötlet. :lol: Csak apóst veszítjük el, anyóssal nincs gond. :wink:

Ma mennek végre ajándékot venni a gyerekeknek. :) Én az órát kaptam, amit az életbe nem fogok hordani, de mindegy. Jól mutat a dobozban. :D Boti telefont kap, Berci kisteherautót, ami lovakat szállító utánfutót húz+2 hal formájú nagy párnát, egy kardhal és egy cápa. Tiszta óceán. :roll:
Bencének ruhácskák és egy 3 az 1-ben játék, kb.2 éves koráig jó lesz. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Bocsi, csak most értem ide a képekkel, most is csak kutyafuttában jöttem, mert megígértem :)

Timi! Gyerekszáj: :) Biztos ismered, de azért leírom, ezt nem lehet elégszer hallani, hátha egyszer rögzül: Idegeskedni anny, mint mások hülyesége miatt önmagadon busszút állni! Nehogy már te menj tökre idegileg, mert anyós pajti nem 100-as.. :)

Egcsi, ez rád is vonatkozik, csak apóspajtival :)

Andrea! Én még nem merek beszólógatni, mert félek, hogy a gyerek issza meg a levét... Egyenlőre csak nekem vannak gondjaim az ovival és nem neki, úgyhogy addig én nyelek .:) Persze ha így kiközösítenék, akkor azt hiszem én is megvédeném!!!!!

Manó! :) Nem kötekedésből, de a 100%-os forrásod, csak 2%-os :):)
Lehet hogy odajár, de valszeg nem érdeklődött utána alaposan, mert csak a mai napon /21-én/ van ügyleti ovóda, a szünet további részében SEMMI és SEHOL! :) Én többször is rákérdeztem, mert nem tudtam elhinni!!!!
Arról nem is beszélve, hogy mindezt decemberben /kb. a közepén/ közölték a szülőkkel, ezt biztos az informátorod is meg tudja erősíteni, amikor már ugye az egész éves szabik már réges rég el lettek használva, az ünnepi szabi leosztás szintén réges rég fixálva.. És hát ugye, ahogy Te is tudod, nem mindenkinek van kéznél egy nem dolgozó közelben élő nagymama...

Persze nálunk a csoportban is vannak ám nagy "óvóda-fan" szülők, hogy ez milyen klassz, milyen szuper, stb.. Mindenkinek más a fontos, mindenkinek más a nézőpontja, mindenkinek más jön be.

Nem tudom pl. te mit szólsz majd hozzá, hogy nem mehetsz be az ünnepekre, sőt anyáknapját sem tartanak!!!
Nekem ez sem esik jól, de mindegy, én remélem, hogy nektek sokkal jobban bejön majd az ovi mint nekünk és lehet hogy csak én vagyok túlzottan elkapatva a magánbölcsi után! :)

Most aztán már tényleg teszem fel a képeket és húzok, mert sajnos ma is olyan bolondok háza van, hogy a következő telefonál úgy jelentkezek majd be hogy "Tessék, elmegyógyintézet!" :):):)

a híres-neves Oviban:
Kép
Láttam írtatok a korizásról, na mi próbálkoztunk már vele: :)
Kép
A cégem Miki-buliján, apával:
Kép
EGy kis komolyság:
Kép

Puszi mindenkinek!

Macs
maccs

Sziasztok lányok!

Sajnos nem nagyon van időm jönni, mert rengeteg a teendőm. Most kelt fel Kitti és nemsokára megyünk Jazz Balettra és hát télen a két lányt felöltöztetni az fél óra.... :roll:
Most csak Kellemes Ünnepeket szeretnénk kívánni mindenkinek!
Utána megpróbálok visszaolvasni egy kicsit és reagálni!
Puszi nektek Rita
Kép

Kép
Kép
trita

Macs :)
Jujj, hogy megnőttetek ti is. :D Nagyon édes a koris kép, fő a biztonság. És a kifestős is cuki. :D Kis szöszke hercegnő. 8)

Rita :)
Ez nagyon klassz! Te ügyködted össze? :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi: Igen! Mindent én csináltam. :wink: Jó vásárlást! Tavaly én is kaptam a sógornőméktől egy olyan csizmát amit életemben nem hordtam volna, de azért elkértem a számláját, mondván, hogy kicsi, így vettem a csizma árából két jó cipőt! :)
Hihetetlen nagy Bence! :shock: És nagyon édes! :) Gyönyörű helyeken jártatok! :)

Macs: nagyon örültem, hogy jöttél. Nagyon jók a képek! Lili rengeteget változott. :) Nem is ismertem volna föl. :)
Ami az ovit illeti, nálunk is vegyescsoportok vannak és én teljesen meg vagyok velük elégedve. A mi óvónénineink jól csinálják a különböző korcsoportok foglalkoztatását. Senki nem panaszkodik, és a nagyok probléma nélkül folytatják a suliban.

Andrea: Ezt a meglepetést! Hihetetlen nagyra nőttek a fiúk! nagyon örültem, hogy jöttél! Hűha, ovi.. Úgy látom mindenkinek megvannak a maga problémái. Nekünk még nincsen, de biztosan lesz majd...

Mano: Nálunk Gödön is bezárnak az ovik a két ünnep között. :? Úgy tűnik csak vidéken divat ez...

Timi: Lilla. :) :) Hát, nálunk bevállt a vegyes csoport. :) Lilinek két legjobb barátnője is idősebbek nála. Bár Lilivel eddig az oviban semmi gond nem volt. Kop-kop-kop. És a nagycsoportosok anyukáitól is csak jókat hallok ez ügyben. Nekünk tényleg nagyon jó óvonénieink vannak. Megoldják ügyesen ezeket a problémákat.

Vera: nagyon jók a képek! :) Örülök, hogy jól vagytok. :)

Mennem kell. Kittike felkelt. Ha nem jövök, mindenkinek Kellemes Karácsonyt kívánok!

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Hali,

Akkor mi visszük a pálmát ovi ügyben mert tegnap délben bezártak és csak jan 7-én nyitnak újra. Ugyanis téli szünet van:) Bár talán valamiféle ügyelet van a munkanapokon csak nem ebben az oviban hanem valamelyik másikban a városban. De szerencsére anyukámnak maradt még idei szabija amit ki tud venni jan 2-4 között. Tudtok-e arról valamit h mondhatják-e nekem azt amikor megszületik a pici h nyáron egyáltalán ne vigyem Veronikát az oviba mert állítólag máj 31-ig tart az "oktatási év"? Manó félig vegyes csoportba jár, azért csak félig mert csak kis és középső csoportosok vannak de szerencsére nálunk sem volt semmi gond.

Nekiállok sütni, puszi mindenkinek
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Szia Andi!

Szerintem nem mondhatják. De azt igen, hogy ebéd után el kell hoznod, mert a törvény szerint TGYAS, GYRD, GYES-en lévő kismamák csak 4 órára vihetik a gyereküket oviba. De ezt nem mindenhol tartják be. Nálunk igen, mert nagy a létszám.

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Na, ismét elkezdem!

Sziasztok!

:)

Vizsgám sikerült, az évre enyni, jövőre folytatom!

Képek nagoyn jók!

Ovi kérdés...

Lillát egyáltalán nem lehetett szerintem vegyesbe íratni, mert anynira tart a gyerkektől (persze egy idő után megbarátkozik), és annyira nem viseli el, ha valaki hozzányúl (pl. kellett pár hét, mire megengedte az oviban, hogy megfogják a kezét. Az óvónő először azt hitte, hogy el van kényeztetve, azért nem fogja meg a másik kezét, de aztán felvilágosítottam, hogy egyáltalán szerencse, hogy elviseli, hogy pár méteres körzetében más gyerek is van. :roll: Szerintem ez is, mint sok más dolog a koraszülöttségből adódik. Pl. nem lehet piszkos a keze, azonnal törölni, mosni kellett, ha került rá valami. Úgy tanítottam meg, hogy hgoy törölje a sarat a nadrágjába, mert már besokalltam, hogy a játszótérről is fel kellett jönni, ha piszkos lett valamije. 8) ...ezt folytathatnám még...) Szóval a nagyobb gyerekek meg szívesen terelgetik a kicsiket, próbálják irányítani őket. Hát Lillám ezen kibukott volna azonnal.
Itt is hallom sok helyen, hogy az ovis nem mehet, csak délig, ha anyuka otthon van a kistesóval...stb. NÁlunk ez nem így van. Sőt, itt senki sem hordja haza délben a gyereket. Itt a szoktatás is olyan volt, hogy reggel 8 körül bevittük a gyerekeket, és háromra mehettünk értük. Imádtam a rendszert, egyik gyereknek sem fáj a szíve, hogy a másik hazamegy, ő miért nem mehet, vagy épp a másik ott aludhat, ő miért nem teheti...
Szerintem, ha felvették a gyereket az oviba, akkor onnantól nem kötelezhetik a szülőt, hogy ne vigye! MÉg akkor sem, ha születik közben egy tesó. Maximum megkérhetik, de annak nem sok értelme. Bár a törvényt nem tudom, szóval csak saját gondolataimat írom...Viszont megkérdezek Nektek egy-két okos embert, hátha tudják a választ!

LIllával vagyok most itthon, apa meg Csigi elmentek boltba egy kis vacsihozvalóért. Lillának nem volt kedve, így maradtunk itthon. Bedobtunk csak úgy csajosan egy kukoricasalit, most pedig mesét néz, mert megijedt, mert fúrnak. :x Így abbahagyta a játékot, és bekucorodott a mese elé.

Jajj, még azt is elmesélem, hogy Csigikém még nem jár. VAgyis néha megy magától, volt olyan este, hogy kb. húsz percig gyalogolt egyedül a szobában, de szerintem csak zért, hogy ne essek nagyon kétségbe. :roll: Meg ha valami nagoyn motiválót teszek elé, akkor gond nélkül odasétál...de egyébként csak egykézen fogva hajlandó. És ma megtanult Lillával kézenfogva sétálni. :lol: Ebből is látom, hogy tudna járni, ha akarna, mert Lilla olyan sebességgel megy elöl, és húzza maga után Csingit, hogy ha nem tudna járni, akkor kb. egy lépés után orra este. De ő nem, ő röhögve szalad utána. :lol: Meg áll kapaszkodás nélkül, mondom neki, hogy táncolj már, erre elkezd rugózva, majd dőlöngélve táncolni. :lol: Szóval díjaznám, ha elindulna végre igazából, bár Lilla is így csinálta, csak akkor indult el, mikor már totál stabilan ment. Neki ez elős lépései többszáz méter volt, és szaladva tette meg. :shock:

Na, összehordtam már itt sok hülyeséget, látszik, kicsit kiürült az agyam az elmúlt hetekben.

Puszi Mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Rita!

Ez akkor is így van, ha a gyereket már felvették "8 órába"??? Ez annyira nagy hülyeség! Ha délelőtt van hely egy gyereknek, akkor délután mirét nincs??? Ezt magyarázza meg nekem valaki! Ígyis-úgyis csak a max. létszámot veheti fel, többet nem. Nálunk 27 a létszám, és mindenki ott van egész nap!

Hmmm. Ezt nem értem! :roll:

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:30-kor.
galagonya1

Andrea!

Remélem nem lesznek nagyon betegek a fiúk!

Nem aggódom én a járáson, csak sokkal jobban mutatna a karácsonyi ruha a járó gyereken, mint a négykézlábazón. :oops: Na, meg ilyen praktikussági okok miatt akarom, hogy járjon már...pl. mikor bennehagyom a babakocsit az autóban, lemegyünk, akkor a gyereket be kell ültetni az autósülésbe, amíg kiszedem a babakocsit, meg kinyitom. De akkor már be is kell kötni, mert egyébként bárhonnan kimászik...szóval macerás. Letámasztani meg nem akarom a kocsi mellé, mert akkro nyakik mocskos lenne a kocsitól...szóval csak önző vagyok. :lol:

Megyek, pancsi van!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi :)
Ügyi vagy!!!!! :D
Csenge jár! A többi csak részletkérdés. :wink:

Andrea :)
A kakival nekünk is gondjaink vannak, nem kakil be, de csak pelenkába hajlandó. Inkább nem kakil, ha nincs rajta pelus. Szól, hogy kéri a pelust és kész. :roll:

Itt egy mai fürcsis kép:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Rövidre van időm...lányok ébren öttől!

Sziasztok!

EGcsi!

Nekem Lilla csinálta ezt régen, hogy kérte a pelust, ha kakilni kellett! Aztán eccercsak elfogyott a pelus. :P

Megyek, az egyik azért nyávog, mert veri a fejét az asztalba, hogy mászna az ölembe, amásik azért, mert még nemjön a JÉzuska. :lol:

Puszi!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi :)
Nekem is ez lesz a stratégiám asszem. :roll:
A csajaid a verebekkel keltek. Vagy a verebeket is ők keltették. :lol

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Timi: Ez egy törvény, így minden óvodára vonatkozik. De nem mindenhol alkalmazzák! Mert nem mindenhol van rá szükség. Mondhatják, hogy vidd haza a gyereket ebéd után, de nem fogják! Az óvónők is tudják, hogy ez nem jó a gyereknek, ha már megszokott egy rendszert.
Általában kezdő óvodás szülőknek szokták mondani (mint nekem), akiknek még nem járt a gyerekük óvodába és van kistesó. Úgyhogy nem kell aggódni. :)
Nálunk a fél csoport hazamegy ebéd után, és az egész óvodában nagyon sokan viszik haza a gyerekeket ebéd után. Jó nagy a forgalom 1-kor az óvodában. :) Én nem bánom, nekem ez így nagyon megfelel. :)
Csigi járásához türelem. :) Fog ő még rohanni. :)

Egcsi: berci továbbra is tündéri! :) Ééééééédeeeees!

Na, mennem kell.
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Rita!

Értem én, hogy törvény, meg nem is izgulok, mert a mi ovinkba szerencsére nincs ilyen. CSak azt nem értem, hogy ha van hely délelőtt egy gyereknek, mikor a foglalkozások vannak, az udvar van, a testnevelés van, reggeli van, ebéd van...akkor miért nincs hely délután, amikor már csak aludni kell!!!

Persze ez költői, de azért boldog lennék, ha valaki meg tudná magyarázni. :roll:

EGcsi!

A verebek? Hát azok mgé szundikáltak, mikor a lányok keltek. :x

Ricsi felment az apukájához a fát befaragni a talpba. Én meg megcsináltam az aktuális tejbegríz adagot, már el is fogyott. Lilla egy hete csak tejbegrízt kér reggelire, vagy vacsira. Szíve szerint mindkettőre azt enné. :shock:

Bence tényleg óriási!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Hali,

Köszönöm a válaszokat ovi ügyben. Nem tudom hogy szól a törvény majd még utánajárok én is pontosan. De azt tudom h már szeptemberben mondták az óvonénik h mivel 29-en vannak és nincs dadusuk nekik az is segítség ha csak 1 gyerekkel kevesebbet kell lefektetni mert délre már kidől az óvonő, ráadásul ennyi ágy nem is fér el a csoportszobában tehát a többit valahonnan a folyosó másik végéről cincálják minden nap be és ki. Ezt mondjuk megértem h egy embernek kell lekötnie a 29 gyereket délelött mert a másik óvonéni csak fél 12-re megy. Lelkileg én is úgy készültem h ebéd után elhozom de attól tartok h bármennyire közel lakunk is az ovihoz itthon már nem fog lefeküdni aludni. Na majd alakul valahogy. 27-én megyek uh-ra, remélem kiderül a kis pocaklakóm neme, már nagyon kíváncsi vagyok:)

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Énvagyok ma az értetlen. :lol:

Most azt nem értem, hogy nincs törvénybe megírva, hogy hány gyerekre hány óvónőnek és dadusnak kell felügyelni??? Mert 29 gyerek egy óvónővel szerintem lehetetlen!!!

(nálunk 27 gyerek, egyeik óvónő reggel fél 8-ra jön és kb. 3-ig marad. A másik meg kilenc körül jön, és fél ötig marad. Ezen kívül van még egy dadus, aki az azon az oldalon lévő két csoportban segít...)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Nem tudom mikor jutok ide,majd igyekszem.

Sok-sok pusssz!

Anikó
vakili

MINDENKINEK ÁLDOTT ÜNNEPEKET ÉS NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNUNK!

Boros Család

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Nagyon Boldog Békés Karácsonyt kívánunk mi is mindenkinek!

Kép
manóci

Békés boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek :)

KépKép
viranka

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mi is :D

Karácsonyi fények

Este mikor kigyúlnak a karácsonyi fények, a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek. Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol, s a gyertyafényénél még a csillag is táncol. Mikor a fenyö illata megérinti szívünk, ezen az estén, kicsit az álmokban is hiszünk. Nem szeretnénk mást, csak boldogok lenni, és másokért a szokottnál is többet tenni. A rohanó világban megkoptak a fények, halványak a hitek, és halványak a remények. Nem szeretnénk mást, csak hinni a szóban, őszintén szeretni, és bízni a jóban. Őrizzük meg a karácsonyunk fényét, S őrizzük a szeretetben való hitünk reményét. Hisz ma este mink is gyermekek vagyunk, s gyermeteg vágyainknak ma határt nem szabhatunk.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánunk, legalább olyat, mint a magunknak! :)

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok :D

Ne haragudjatok, hogy csak most:

Nagyon boldog karácsonyt és az ideinél sokkal jobb új évet kívánunk kicsi családommal! :D

Sajna tegnap nem jutottam ide, mert délelőtt mentünk Hugiékhoz, ott ünnepeltünk és ott is aludtunk mindannyian. Szuperül sikerült a tegnapi nap, a gyerekek nagyon örültek az ajándékoknak és olyan jó volt együtt a családdal. :D

Visszaolvastam mindent, de valószínűleg megint hiányosan fogok reagálni, ne haragudjatok érte! :roll:

Ovi ügyben én is Ritával egy cipőben járok és ugyanúgy látom a dolgot, ahogy ő. NÁlunk sincs olyan, hogy haza kéne vinni a gyereket, de ha haza akarod, akkor ok, nálunk is sokan viszik el 1-kor és nem csak a kicsiket. Valahogy én úgy vagyok a dologgal, hogy erőltetni még nem akarom, egyelőre örülök, hogy zökkenőmentesen beszokott Gergő és mivel ő eléggé éjszaka felsírós Mókus, ezért félek, hogy az ottalvás erőltetésével csak szorongó lenne, amit nem akarok. Mivel még nagyon nem akar ott aludni, nem erőltetem, hisz nekem még jó is, hogy többet lehetünk együtt. Én kicsit sírok előre, amikor majd vissza kell mennem dolgozni, hisz akkor reggel 8-tól du. 5-ig nem fogom látni a gyerekeimet és úgy érzem kihasználom még ezt a kis időt, hogy együtt legyünk sokat. Megbeszéltem Gergővel, hogy ha majd dolgoznom kell, akkor már ott kell aludni és szerintem ő könnyebben feldolgozza majd a dolgot 1 év múlva. De nálunk pl. Anyukám és a Hugom nem értenek velem egyett, szerintük már ott kéne altatnom, mert itthon nem alszik, ott meg szerintük aludna. Nekem erről más a véleményem és szerencsére hajthatatlan vagyok.
Nálunk is van vegyes csoport, de én is külön kértem, hogy ne olyanba tegyék Gergőt, én nem tartom jónak. Állítólag nagyon jó a kicsiknek, de én erről nem vagyok meggyőződve.
Amúgy a mi ovinkkal nekem semmi bajom, vagy én vagyok nagyon nyitott és naív, vagy tényleg ilyen szerencsénk van. :D

Tandrea
Úgy örülök Neked!!! :D Hihetetlen nagyok már a fiúk! :shock:

Ja, kaki téma! 8)
Biztos emlékeztek, hogy Gergővel voltak komoly gondok, nem volt hajlandó kakilni, csak 6-7 naponta. KÉpzeljétek kb. 1,5-2 hónapja a dolog magától megoldódott! :shock: :D Valószínűleg rájött, hogy ha nem tartogatja, akkor könnyebben kijön, és az neki is kényelmesebb, így van, hogy egy nap 2x is kakil, mert ha érzi, akkor rögtön szól! Úgyhogy ha kakigond van, szerintem az előbb-utóbb meg fog oldódni, csak érnie kell a gyereknek. És lehet, hogy 5 évesen érik meg. És annó egy gastroenerológus doktornő azt tanácsolta, hogy lenolajjal hashajtózzuk, amire én nem voltam hajlandó és most már örülök neki, hogy nem kínoztam a gyereket!

Egcsi, Rita, Manó
Édesek a képek!!

Rita
Légyszi írd már meg milyen programmal és hogy rakod be a képet a háttér elé!

Bocsi lányok, de most ennyi voltam, mégegyszer nagyon kellemes ünnepeket mindenkinek!

Én nagy valószínűséggel már nem jövök újévig, igaz unokatesóméknál van internet, úgyhogy ha odajutok még benézek, de biztos ami biztos BUÉK mindenkinek! :D

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok! :)

Csak néhány karácsonyi fotó: Kép Kép
Kép Kép

Mindenkinek további nyugodalmas ünneplést!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Képek Karácsonyról.
Itt járt Jézuska!
Kép
Enyém!:
Kép
Énekelek:
Kép
Hu! Mi minden van!:
Kép
Bambulok:
Kép
Love:
Kép
Én és Lili:
Kép
A boldog család:
Kép
Kép
Ezt is kaptuk:
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viranka

Sziasztok :D

Tőlünk is pár fotó :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Orsi

avocado

Egcsi, Rita, Vera
Tüneményesek a fotók! :D

Orsi

avocado

Nagyon jók képek, látom sehol nem fogta vissza magát a Jézuska! :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szuperjók a képek, nagyon édes a sok kismanó ahogy örül az ajándéknak! :)
Egcsivel egyetértek, elég bőkezű Jézuska járt mindenkinél!Nálunk is Eszti azt sem tudja hova kapjon mivel játsszon, annyi mindent kapott egyszerre! :lol:
És akkor pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
manóci

Mindenkinek

Boldog Békés Karácsonyt, és már előre is BUUUÉÉK !!!!

Mese család

(bocsi, de csak most jutottam nethez, éjjel fél2kor.. :oops:
meske

Manó :)
Klasszak a képek! Mi az a hernyós játék a 3.képen? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szép reggelt :)

De jó ilyen sok képet nézegetni :) Nálunk Míránál a legnagyobb sikere a kézi robotgépnek volt :) Azóta minden nap reggeltől kb. délig azt kapcsolgatja be-ki és közben tartármártást csinál :) persze Bálint csörgő börgő vackaival is játszik mert ugyebár az Bálint és Míra közös ajándéka :)

S Míra olyan édes volt mikor csomagolta ki(azaz tépte lefele a papírt) az ajándékokat s vmelyik játéknál felkiáltott ez tök jóóóóóóó :)

Manó!
Hannusnál is az FP-s játékok voltak a nyerők :) ?

Maccs!
Úgy örülök h. megint írkálsz ide :) bevalom ha az őszieknél megláttam a neved lelkesen olvastam mi törtét Veletek :wink: De talán jövőre jobb évetek lesz :) Lili milyen nagy csajszi lett :)
Babaprojekt?
Óviba nálunk ki volt rakva egy papír amin rajta volt h. 22,27,28-án ügyeletet tartanak igényt tartunk-e rá. Nálunk mindenki kihúzta.S jan 2-tól lehet vinni a gyerekeket óviba. Szerencsére apjuk is szabin 6-áig így könnyebb Mírát elfoglalni :)

Timi!
Óviban nálunk sem alhat ott aza agyerek kinek anyja gyeden,gyesen van.De vannak helyek(pl. ahol nagybátyámék laknak s óvónéni a felesége) ahol ez nem gond mert alig van gyerek. Nálunk speciel kicsi a csop.szoba s tényleg alig férnek el az ágyak.(de ezt már írtam azt hiszem) Szerintem ha majd ottalvós lesz Míra akkor a másik teremben fogják altatni Őket mert az bazi nagy szoba :) De azt meg kell majd szoknia mert most nem alszik ebéd után :oops: szép menet lesz előre rettegek tőle. Dde még van majd másfél évem :)

Andrea!
Hogy megnőttek a fiúk :shock: S Dávid Balázzsal egy csoportba jár? Nekem sem szimpatikus a vegyes csoport,szerintem sokkal jobb ha egykorúakkal vannak együtt.

Egcsi!
Hogy bírod? Apósék meddig fognak idegeiden táncolni ?
Képeket nem teszel? Bence nagyon cuki a répával a kezében :wink:

szép napot :) megyek reggeliztetni nagyot :)

KépKép
viranka

Vera :)
Nem répa, virsli! :D Képeket már tettem, a többi még a gépben. 8)
Apósék 8.-án mennek, addig már féllábon is. :wink: Legalább a vérnyomásom rendben, az eddig max. 1OO-as vérnyomim általában 12O. :lol:
Berci is szeret Bence játékával játszani, bezzeg az ő cuccához ne nyúljon senki! :roll: Mi lesz itt, ha már Bence is mászni kezd és eléri a bátyó játékait?! :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt! :)

Csak 2 kép. Az egyik fiam cuki, a másik meg nagy bohóc. :D (Persze ő is cuki. :wink: )
Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vera,igen, azért kértem olyanokat a Jézuskától :wink: mert rentgeteg játékunk van, ugye Esztyitől amik maradtak, így gondoltam, hogy akkor FP, ami nincs azt hozzon!Mert azokat én is nagyon szeretem :lol:

Egcsi,az egy zenélő, tanuló mesekönyv!Fischer Price.Számol, A,B,C-t mond, és minden oldalon van 2 rövidke mese-mondóka azt énekli el, ha lapozol!6-36 hós korig van!És a hernyó aki fogja a könyvet :)
képek :)
manóci

Sziasztok,

Tegnap voltam uh-n, szerencsére minden rendben de nem derült ki a nagy titok h fiam vagy lányom lesz. Itthon megy a nagy névháború, a lánynévben sikerült megegyeznünk hármunknak, Dóra lesz de a fiú még mindig lóg a levegőben. Robi ragaszkodik a Róberthez, manó a Bálinthoz (így hívják a legjobb barátját az oviban) nekem meg semmi sem tetszik:) Azt hiszem januárban benevezek egy 4d-s vizsgálatra is. Már megrendeltük Veronikának az emeletes ágyat és az ő mostani ágya lesz visszaalakítva kiságynak mert az olyan pelenkázós fajta volt. Képet majd próbálok feltenni ha Robi hazaér mert nem tudok kicsinyíteni.
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Kostyika!
Csak nehogy úgy járjatok mint mi :) Bálint is születése után lett Bálint :) mert mi sem egyeztünk meg :) s édi volt a dokibá mert Ő is beszállt az ötletadásba :) Bár gondolkodtam rajta nem lehetne most második névnek a Brúnót :)
Nálunk már a legelején kiderült h. apuka nevét nem adjuk a gyereknek :) elég egy a családban :)

Egcsi!
:oops: pedig még tetszett is aza kis fotel amiben Bence ül :)

közben hazaért Míra fejezem :)

pusza

KépKép
viranka

Andi :)
Fiad lesz, már csak azért is, hogy a névdolog ne legyen olyan egyszerű. :D Örülök, hogy minden ok a picurral, hajrá 4D! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:32-kor.
galagonya1

Andi :)
Hát a kari ajándékok kitalálásáért nem irigyellek. :? A fiúk örülnek a ruhának is vagy csak az éppen aktuális "játék" a nyerő? Hiszti nálunk is van, talán már csökkenő mértékben. A nagyok veszekedését hogy kezeled? Hagyod őket vagy te vagy a bíró?
Azért ha vannak képek, szívesen nézegetjük. :wink:

Berci mostanában Vukkot néz állandóan. A végén van egy rész amikor az egyik vadász kérdezi a másiktól, hogy "Eltalálta Pista Bácsi?" Fiam verziója: Eltalállta Puska Bácsi? Nagyon röhögtem. :lol:

Holnap após és fia pecázni megy. Hurráááá!!! Nyugi lesz! :D Mi anyóssal és a gyerekekkel vásárolni megyünk, befigyel egy Meki is, Berci kíváncsi milyen játékot adnak a Happy Meal-hez. 8)
Húztam aludni. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Tényleg, most mi legyen a megszólításod? Galagonya vagy Tandrea?

E.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mindenkinek békés, Boldog Új Évet kívánunk :D

Andi és Veronika

Kép[
Kép[
kostyika

B.U.É.K. Kép
manóci

MINDNKINEK NAGYON BOLDOG, SIKERES, EGÉSZSÉGES ÚJ ESZTENDŐT!
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

NAGYON BOLDOG ÉS EGÉSZSÉGBEN, SIKEREKBEN BŐVELKEDŐ ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK MINDEN ITTENI ANYUKÁNAK ÉS KICSI CSALÁDJÁNAK!

Sok-sok puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek :)
pusz

KépKép
viranka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?