Hali!
7végén páromé volt a gép, így nem is tudtam benézni,most próbálok pótolni, amig Emilka húzza a pacibőrt.
Na a múltkori bevásárlókocsi kiesésről:mondtam, hogy Emilinek eszébe sem jut!Hát most mégiscsak eszébe jutott!Persze nem sett ki, csak tekerdett benne jobbra-balra.
Aztán megkapta a kiflijét, utánna nem volt gond.
Lorca!
Köszia linket, de angolul van, így nem értem.
Én most popsitörlővel mostam le az erkélyajtót.Azt nem mondom, hogy csillog, de tisztább lett.E is vegyszer ugyan, de evés után is ezzel törlöm meg a pofiját, ugyhogy talán ennyi még belefér, bár az ecetes abalk lehet már nem olyan vonzó nyalakodni!
Sno!
Én már régóta mondogatom Emilinek, hogy büdi tappancs
De nem igazán büdi, csak ha beizzad akkor a lábujjai alatt egy kicsit savanykás szagú.
De ez még messze van a penetráns tornacipőtől.
Szerintem ezt nem gomba okozza, hanem csak simán az izzadság és a hámsejtek csinálják, talán ez a minimum szag,aminek lennie kell.
Emiili is adakozó, nyújt nekem mindent, ha kérem akkor is.És ő is mindig minenre tbetűvel kezdődő gatyogással reagál.
Ez lehet vmi életkor sajátosság?Hinta, apa, stb, minden te-te, vagy vmi hasonló.
Sebinek boldog hófordulót!
Ditke!
Gratula Tominak a járáshoz!
Remélem nem lesz gond a csomóval!Mit mondtak mi lehet?
Emiliről is készültek most víz alatti videók, meg klpek, de majd csak 1 hónap múlva lezsnek kész, akkor hozzák a fotósok.
Egyébként most Emili sem fáradt ki a pancsiba, alig akart aludni ebéd után is!
Ria!
Beninél szepa jelentkezik?Azóta alszik az ágyában?Nappal?Vag ycsak éjszaka megy a műsor?Remélem hamar visszaszkik a saját ágyacskájába!Lehet hogy csak nálad próbálgatja a határokat, meddig ehet elmenni!Apánál meg egyértelmű volt neki, hogy ezt vele nem lehet eljátszani.Én erre tippelek.
Dana!
Nem, 3 éve leszünk házasok a nyáron.
Milyen MAM-os cuccaid vannak?Estleg engem érdekelne a cumija.
Nagyon jó a jelmez!
És miylen édesek ketten!!!!
Móni!
Jók a képek
!Én sem tudom már hgy melyik cumi lenne akkor ajó, de Emili már el is fogadta a fogszabályozósat, és eddig jól láttam a szájában.Rgyébként volt egy kis hátsó szándék is, ui. ha éjszak kiköpi mert nem jól van a szájában, akkor talán megunja ezt az egészet, és leszokik a cumiról.
Hát nem jött be.
Timi!
Éjszakákat sajnálom, de legalább a hétvége nálatok is jól telt!
Gratula a4. fogacskához, Emili a nyomotokban van!
Kakas engem is csípett meg, rámugrot, a combomba mélyesztette a karvalyait, és csipkedte ahasamat!Én remegtem a félelelmtől, és üvöltöttem(tizenéves volta, a barátnőm meg a fűben fetrengett a röhögéstől), én meg beszaladtam az ólba, becsuktam az ajtót, de még annak is nekiugrott a dög!Alig bírtam kiosonni!Azóta semmilyen szárnyast nem tűrök magam mellett, félek is tőlük.
Május!
Kelének is bolodg hófordulót!
Ágiboldi!
Milyen teát adsz neki?Én mondjuk csak vizet, nappal főzök neki citromfüvet.Én jól elvagyok a 2-3 ébredéssel, bár a 3 már sok nekm is, általában 1-2 jut nekem.Férjem éjfél felé fexik, ha addig felkel, akkor ő megy be hozzá, utánna én már csak 1x vagy 2x.
Mi voltunk a Coraban, vettem is pár dolgot az akciósból, és képzeljétek milyen rendesek voltak(velünk legalábbis), mert vettem 1 Nestlés desszertet,ami akciós volt, 300 vmennyi, meg 2 doboz kompótot, ami úgy volt akciós, hogy rá volt ragasztva a dobozára, 3at fizet, 4et kap.Na a blokkon látjuk, hogy 509 ftot fizettünk mindegyikért!
Irány a vevőszolglat, ahol mutatjuk az eltérést,majd a nő telefonál, és mondja, hogy igazunk van, de mivel a compót nem akciós, viszont nics is kint az ára a polcokon!, ezért azt is megkaptuk 300 akármennyiért!!!Nahát ilyen rendes bótot sem láttam, de gyanítom hogy aki nem néz utánna attól simán lenyúlják az 500 pénzt!
Másik sztorim:venni akartam Fantát, de nem jutott eszembe a neve.Monom aférjemnek, hogy vegyünk már olyan narancsos üdítőt, tudod azt a szódás narancsot!
Na azé ennyire nem vagyok gumicsizmás, de olyan ritkán veszünk ilyesmit, hogy nem is jutott eszembe hirtelen a neve.
Aztán hazáig röhögtem hangosan magamon.
Babauszi jó volt, csináltak videót és képeket is, majd 1 hónap múlva felteszem.
Szombaton voltam de. műkörmösnél, addig apa vigyázott Emilkára, ügyesen megebédeltette, lefektette aludni, és még nekem is előkészítette az ebédhez valókat, krumplit, hagymát pucolt, káposztát aprított, emosogatott!!!!!Nekem már csak főznöm kellett!
Azért 1x felhívott telón, hogy ő pucolja akrumplit, Emili meg áll mellette, néz rá, és bömböl.
És gépezni sem hagyja.Hát igen, velem is ezt csinálja, most legalább látja hogy miért is nem tudok főzni mellette.
Na fel is ébredt, f12 óta aludt!