Sziasztok!
Látom, Ildi nem írt semmit, pedig tuti hazaértek. Remélem nem azért, mert olyan rosszul érezték magukat.
Ayse, sajnálom, hogy szörnyű éjszakátok volt, és hogy Andris is beteg lett.
Sajnos minket is elért a kórság. Én is kicsit meg vagyok fázva, de magamnak köszönhetem, éjszakánként évakosztümben szaladgálok wc-re, Zitához. Zita is megfázott, szerencsére csak híg takony folyik az orrából, és hapcizik naponta 10-et.
Képzeljétek, mi volt vele tegnap éjjel. Kezdődött úgy, hogy este nem akart aludni, ez már egymás után a 3. ilyen este volt. Nagy nehezen elaludt, aztán egyszercsak felsírt, de hiába vettem ki, beszéltem hozzá, csak sírt és sírt. Kihoztam a nappaliba, szörnyű volt. Alig tudtam fogni a kezemben, mert majd' kiugrott, iszonyú nyugtalan volt, a szemei cikáztak oda-vissza, sztem nem is volt észnél. Beszéltem hozzá, ha néha picit megráztam, akkor egy pillanatra rámnézett, aztán folyt.köv. Brigi azt mondja, pár perc volt, de hallgatni is szörnyű volt, nekem legalább 1/4 órának tűnt.
Tisztára olyan volt, mint amikor a horrorfilmekben megszáll vkit a démon. Aztán vhogy megnyugodott, és bújt hozzám ezerrel, meg úgy nézett, hogy viszkedett a vesém.
Szerencsére ma reggel ugyanolyan viogyorgósan ébredt, örült Máténak és Briginek, és tök jól eljátszanak együtt.
Teszek pár képet, a többit majd Brigi, sztem Ő türelmesebb.