Sziasztok!
Na végre elaludt a csemete, meg én is majdnem!!!
Köszi mégegyszer a gratulációkat, azért én mgé egy hónapig biztosan sokat fogok aggódni, szóval csak bízunk benne, hogy minden renben lesz!
Timka,
ok, intézd akkor a Ti szobátokat, majd holnap akkor jön sógornőm és kifaggatom!
EGyébként igen, most egyedül vagyunk, tegnap reggel visszament apa, csak hétfőn este voltunk dokinál, és ő is látni szerette volna ketteskét!
De holnap jön, mert pénteken Egerbe megyünk, apukámnak lesz szülinapja, meg a Nagyikám nincs túl jól, megint a csontritkulásos gerince, már harmadik hete iszonyatosan fáj neki és fekszik, meg injekciózzák, szóval látnom kell!
REmélem Fanninak nincs komoly baja, és tényleg a foga miatt van a fosi! Marcinak semmi baja, eddig!
Eveka,
köszi a tenger tippeket, majd megnézem őket, KRK-re mi is készülünk még előszezonban!
Fogkrém, mi használunk, Vademecum almás, imádja MArci, és annyira édes ahogy sikálja a fogát!
Babus,
Boldog névnapot Kristóf nagylegénynek!!! És most már gyógyuljatok meg végre!!!
Fanka,
nem semmi apátok, mocit vett!
Marci is nagy reklámimádó, most hogy itthon vagyunk nagoyn élvezi őket, mert a DunaTV-n nicns túl sok, bezzeg most, kutya, baba, béres csepp, ..... Kellemes pihenést Nektek!
Rahel,
sógornőm Lipóton dolgozik egy szállodában, az is angyon sézp hely és tudnak bababarátok is lenni! Az áraikat nem ismerem, még cska enni és pancsolni voltunk ott!
Na megyek, elrakom magam, mert reggel emgyünk a védőnőhöz, maratoni lesz, mert MArcit is le kell márni, mert a kiskönyvet is kiállítja, arra emlékszem, hogy az Marcinál egy óra volt, most mondtam neki, hogy minden adatunk ugyanaz, háta előre dolgozik!!
Szép álmokat!
tamesz