Sziasztok
Vegre sut a nap is
Az unnepseg nagyon szep volt.Anyukaknak ki volt rakva kulon szek sorban es ott vartuk a vonatozva bejovo gyerekeket.Na ahogy meglattam,a hirtelen nagynak tuno kisfiamat,mar jottek is a konnyek
.Biztos a babassag is belejatszott
De lelirhatatlan erzes volt ahogy beleelessel szerepelt,mondta a verseket,enekelt es mindig a kozeppontban volt
(Persze tudom ,tudjatok mirol beszelek
)A 19 gyerkoc kozul csak 4-en vetek reszt aktivan(ahogy ez egyik kepen is latszik ),es O volt azegyik
Utanan kaptunk viragot meg az ajandekot (egy keznyomat ),meg a nagymamak egy szep lapot
Utana jottek a noveremek
A fiuk nagyon orultek egymasnak,jatszottak ezerrel
A kicsi hirtelennagyot nott,fura nekem hogy mar beszel,bar tobbnyire angolul nyomja,de gondolom par nap es atall a magyarra O is.
Kaptam szep kismami felsoket ajiba,Alex meg temerdek jatekot ,ruhat szokas szerint
Nyuszi
Varjuk a linket
Kire gondoltad hagyni a gyerekeket? Rokonokra?Mert erdekes,de en anyuek es Evi nenin kivul senkire sem mernem.Baratnom,keresztanyam mar tobbszor ajanlotta (egyszer szuksegbol kellett is,mert vacsim volt es apa nem leven otthon , Ot kertem meg vigyazasra,amikor meg Evi neni nem volt a szinen ),de valahogy nem visz ra a lelek.Mert bar O nem egy heberencs tipus, de nem ismerik hogy neha mi lehet neki veszelyes,stb....
Pedig ellenne O barhol,nem egy felos alkat, de megis.
Bea
En nem szoktam nezni ezt a musort,de most pont lattam.A pasi nagyon megerdemelte,nekem szimpi volt a higgadtsaga,ja es van egy kicsi gyereke is,pedig nem mai gyerek mar
Korfu szupi lesz ,mert kicsi a sziget ,a latnivalok nem elsz sok pancsinak sem,konnyen bejarhato autoval is az egesz.En anno nagyon elveztem
Sasha
Latom mem unatkoztok.
Alex nagy ritkan ul a gep el csak az egyszervolt.hu-n az enekeket hallgatja.Gondolom Gabi kicsit igy vezeti most le a tesot es majdcsak leszokik errol is.
Drukk a nyaralashoz,megerdemled
Mano
Azt hiszem Csics meg Agi vett ilyen autot.
Honapjuk van a
www.pedalosauto.hu
Judy
Vizsga csak meg lesz,ugyi vagy te:)
Nalunk kozos ajandek volt,egyenileg is lattam vinni viragot,de nekem nem juott eszembe.Majd talan jovore ham ar jobban ismerjuk oket.
Alex inge egy kulon story
Tudo meseltem hogy nem vesz fel semmi gombosat,na nem is volt neki pont ezert.Ezt a darabot a baratnom hozta neki ajcsiba USA-bol,de eddig hallani sem akart rola.Aztan hogy hallotta az oviban hogy uneploben kell menni,megkerdezte neki melyik az unneplo ruhaaja.Mondtam hogy a szep inge.Na erre lass csodal felporbalta otthon es az oviban fel is vette
Megjegyezte:-Anya,most mar szeretem a gombos ruhat!
Hat a nyakkendos fiu Zsülien nevre hallgat es mar most tobb ful van mint foga...tudom gonoszka vagyok,de hogy lehet hagyni egy 3 eves gyerek fogait is elfeketedni,letoredezni....Anyukaja meg kulon szam....
ja es tegnap rajottem hogy van egy felig Indiai kislany is a csoportban,ugyhogy van keveredes boven.
Ja igen, en is akartam irni,hogy ha valaki kulker tapasztalattal ,angol/nemet nyelvtudassal allast keres,azt szivesen beteszem ide a helyemre 2 evre.Most ragaszkodnak a hatarozott ideju tavolmaradasomhoz...persze most meg en nem eroltetem...majd meglatjuk mi lesz meg....
Pusza
Kata