Új privát üzeneted érkezett!

Apa!

Köszi, hogy utánanéztél! Azt esetleg megtudhatjuk, hogy közülünk volt-e vki álnéven?
Vendég

Szóval:

Ayse,

Andrisnak Nagyon Boldog Első Szülinapot Kívánunk!!!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lányok!

Szerintem ha minednki kéri, akkor el kell mondani, hogy ki az, aki álnéven írogat.

Mert így most megint csak azon gondolkodunk, hogy na akkor ezek szerint ugye van valaki, és ki lehet az?

Szóval ez így most ha lehet még rosszab.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!

Ez a parfüm volt az :(
(envy me)

Kép

ayse

Köszi Sis!

Mondom

KÖSZI SIS!!!! :wink:

ayse

Ayse

Még azt akartam mondani, hogy a borax tényleg nagyon jó. Azt nekünk szájpenészre is adták. Mert Lacikának az antibiotikumos kezeléstől kijött, ahogy hazahoztuk a kórházból.

Na megyek, mert holnaptól esőt mondanak és elszóroma maradék fűmagot, amíg a srácok alszanak.

Kép
Kép Kép
sildike

Ayse!

NAGYON BOLDOG 1.SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK Andrisnak!!!!!!!!!!

Kép

Kriszta&Bence

Kép
cristi

eNGEM IS RÚGJATOK MÁR KI INNEN!

Mindjárt itt van Nagyhangú Zoli és még semmit se készültem az órámra. Nem mintha rutinból nem menne, de egy fél szakdolgozatnyi házi feladatot adott le ( ez nem vicc) és még csak 3 mondatot olvastam el belőle. Jajj......

ayse

Köszi Cristi!

ayse

Sztem is jogunk van tudni, mert így az illető(k) csak röhög a markába. :( És nem utolsó sorban nem lesz aki írogasson, mert kilyukad az oldalunk. :D

Apa öltözködik, közben beszélget Zitával:
-Látod, öltözöm, és nem sírok. Így is lehet, nem furcsa?
És amikor a fenekem törlöm, akkor se sírok...
:D:D:D:D
Vendég

Sziasztok!

Mégsem mentem aludni, mert fekve jön a köhögési inger, meg a hány :(

Apa, köszi! :D
Az én oldalam is kilyukadt, de izibe! Tényleg jó lenne tudni, mert így aztán félhetünk tovább, de nem egy külső személytől, hanem egymástól :(

Ayse,
nálunk is beborult, remélem, komoly eső még nem lesz azért.
Virtuális seggberúgás repült :D

Tünde,
apa szövege haláli :D

Képzeljétek, Máté segít öltözni! Akkor is, mikor őt öltöztetem, dugja a kezét a ruhaujjba, lábát tartja a zokninak/cipőnek, meg akkor is, amikor én öltözöm :D Valamelyik reggel bugyiban nyomultam még, guggoltam a szekrény előtt, erre rárakta a sejhajomra a gatyómat :D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

JA!

Egy kérdés:

Nem bánjátok, hogy én is seggszájú lettem? :oops: :roll: :P

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ne haragudjatok, ezt még muszáj...

Kép

Kép

ayse

Sis, most erre mit is mondjak? :D:D:D
Majd ha jössz, kimosom szappannal a szádat, ok?
Vendég

És Sis közben mondja azt:
- Érdekes, nem sírok, látod, így is lehet!

(arra azért kiváncsi lennék, hogy Apa akkor se sírna-e, ha másvalaki törölné a popóját?)

ayse

Tündéjék Apája, természetesen :oops:

ayse

Tünde :D

Ayse :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Na igen, hirtelen milyen kétértelmű lett Apa, ugye? :D:D:D
Vendég

Sis :) Én nem bánom :D Gyógyulj meg gyorsan! Máté nagyon cuki az öltöztetéssel!

Ayse :) Andris újszülötten is gyönyörű volt, köszönjük a képeket :)

Nekem is van Balázs-szájam: Balázs trappolva rohan pisilni, csak úgy csattog. Én enyhén szólva utánzom a futását, trappolok utána.
Megáll, hátranéz, és megkérdezi: "ezt tőlem tanultad?"

Tünde :) Apa-szájon én is felvisítottam :)

Hát, nekem sajna nem jött le egyértelműen Apa szavaiból, hogy ki is derült, ki az álneves, pedig az én oldalam is kezd lukadni...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ha már ilyen ügyes kisfiam van, hogy elaludt, mesélek kicsit szerény életünkről :D

Ha valaki nem olvasta volna izgin, beírom ide is, miket mond már Máté:

Anna, apa, enne(enni), aaarrrgghhh(inni), cici, cica, sssss(szél, repülő, seprű), gm(gomb), bbbrrr(autó), gü(tütü, ha dudát hall), ke(kenyér), tá(tányér), gyee(gyere), deny(gesztenye), gyjó(dió), kkk(óra, csillag), ábba(tábla), ámpa(lámpa), ke(kenyér), tá(tányér), kü(ki), ccs(csüccs), cp(cipő), hoppá, hippo(víziló).

Állathangokat is utánoz:
oroszlán: hhrrrr, liba: gágá, kutya: áh-áh, egér: cincin :D

Vasárnap reggel apa megkönyörült, és hagyta anyát fájó torka által lesújtottan tovább aludni :D
Hallottam még félálomban, hogy az állatos könyvet lapozzák, apa mondja, hogy egér, Máté meg, hogy cincincin, apa lapoz tovább, nézd, csiga, süni, Máté megrögzötten: cincincin :D

Mikor felébredtem, elárultam neki a titkot: Amikor odaérünk, el kell énekelni a cinicini kisegeret.
Máté erre tök boldog arccal fordult oda, lelkesen cincogva, hogy jéé, anyának végre leesett, mit akar :D

Jucc,
köszi :D
Balázs-duma :D

Máténak újabban az a szokása, hogy a két lábamba kapaszkodik hátulról, kidugja köztük a fejét, és akkor egyszerre lépve kell menetelni :D Akkorákat rötyög közben, tök jó fej :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Hű, nagyon ügyes Máté, hogy ennyit dumál! Gergő még csak a nem-nél, de-nél, és a Ba/Balázs/-nál tart.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Csajok!

Kész vagyok, de nagyon.
nem tudom nálatok van e ilyen, de én megőrülök. Laci egyfolytában csikorgatja a fogait.
Az előbb már azt találtam mondani neki, hogy egyenként húzom ki, ha nem hagyja abba.

Tünde

Apaszáj: kész vagyok.

Bazsika tegnap az apját mószerolta be. Vasárnap délután mindenki a kertjében csücsül integetnek egymásnak a szomszédok, mindenki téliesíti a kertet. Mi is. Apa elvitt egy nagy adag gazt a komposztba és menet közben a friss levegőn eleresztett egy lepkét a ház oldalában. Aztán ment tovább. Bazsi meg szalad utána kiabálva: Apaaaa ez pujci volt? Apaaa pujciztál? :lol: :lol:
Azonnal jobb hangulatban szedte tovább az egész utca a gazt.

Sis
Hát nem Te vagy itt az első seggszájú. Én minimum beelőztelek, de még így sem én voltam az első.
Máté nagyon jó fej még mindig.

Ayse

Tök jók a képek. Majd én is rakok fel Laci szülinapján. Ez is jó ötlet, nem a csak a hozzászólás, hanem kép is. Mert én pl. nem is írtam még akkor ide.

Jucc
Balázsszáj. :lol:

Szerintem elég egyértelműen ki derült, hogy ki is szokott írogatni a topikokba álnéven. Gondolom ezt abból, hogy felvették vele a kapcsolatot.
Viszont szerintem is az lenne a korrekt, ha vagy kitiltanák az ilyet, vagy pedig nyilvánosságra kerülne a neve. Mert így, hogy tudjuk, hogy van egy - minimum betegesnek titulálnám - ember, aki ilyen dolgokat csinál elgondolkodtató.

Kép
Kép Kép
sildike

Sis, "párolog a lámpában" hogyan kell érteni? Ez valami kütyü?

Kép

Kép
prüntyi

Jucc

Mármint elég egyértelműen kiderült, hogy valaki tényleg szokott álnéven is írogatni a topikba. Hogy ki is az, az sajna nem.

Kép
Kép Kép
sildike

Davalia

Ne is mond. Ebben a parnoiás időszakban nekem is rögtön ez jutott eszembe, amikor visszaolvastam, hogy na tuti azt fogjátok gondolni, hogy én a nagy titkok tudója vagyok. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak ritkábban, mert nagyon sok az elintéznivalónk, a futkosás stb. és estére meg kifulladok. :(

Kihasználtuk a szép időt, és élveztük a kertet még ezen a szép napon is, hiába volt borult az idő, azért meleg volt. :)

Rakok pár képet. :)

Dóri
Kép Kép
Vendég

Szép estét :)

Jucc,
hidd el, Gergő teljesítménye is gyönyörű, Máté meg nem tehet arról, hogy kacsapicsaszájú anyukával áldotta meg az Isten :D

Ildi,
fogcsikorgatás nálunk is játszik, elég idegesítő, de ha arra gondolok, amire én, akkor állítólag már valahol olvastam, hogy ez hozzájárul a tökéletes illeszkedéshez, úgymond lekoptatva a fogakat.
Bazsi de jó fej :D:D:D De legalább tudják az utcabeliek, hogy Nagybazsinak is van segglyuka :wink:
Köszönjük szépen a dícséretet, Máté jó fej is marad :D

Prüntyi,
hát ilyen mécsessel üzemelő párologtató lámpa, aromalámpa néven is fut :wink:

Davallia,
de jó fej Panda :D Igazi számtekzseni lesz :)

Dóri,
tudom, hogy a felnőttek is különböznek, és ilyentájt az egyik felük télikabátban, a másik bikiniben jár, de nem volt melege Dórinak abban a pulcsiban? Máté ma pólóban izzadt, már azon gondolkodtam, leveszem a naciját, de azt azért mégsem. :)

Olyan hülye fülledt idő volt ma, fáztam meg izzadtam egyszerre, de lehet, hogy csak én szenvedek a torkom miatt.
Még mindig nem vagyok lázas, pedig az ilyenkor jót tesz. Mindenesetre vettem egy jó forró fürdőt illóolajokkal, két perc után felköhögtem az egész napi dzsúzt, na meg az orrom is kitisztult, a közérzetemről nem is beszélve.

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Davallia, már kiderült, hogy puncis vagy kukis a Kistesó?
Vendég

Halihó!

Itt vagyunk ám, csak Apa mostanában többet van itthon, így inkább Apázunk!
Meg persze bébitaxizunk, Tomi pár napja felszáll, leszáll és egy kicsit már előre is halad. Ezt egész nap műveli, tiltakozik is ha más programot eszelek ki.

Sis
De jó! Én örülök ennek a szájnak!
Nem semmi Máté mi mindent mond már! Tomi megragadt a prrr, thhhh, grrrrr, dot, ajaaaaa, bu(sz), pá, szzzz, fici (Frici a kutyánk) szavaknál (na jó, hangoknál).
Apa Tomi fejére rakja a nadrágot és nadrágsapkásat játszanak. Kicsi fiam már magától húzza a fejére a naciját.

Ayse
Andrisnak nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Lilinek jobbulást! Meddig tart ez a betegség?

Ildi
Lacikának gratulálok az elinduláshoz!
Nincs véletlenül tulipán a kertedben? Szeretnék tulipánt ültetni, de nem tudom milyen virágot rakhatnék mellé… Szerinted?
Fogcsikorgatás nálunk is megy, szörnyű hallgatni.
Bazsiszáj naggyon jó!

Tünde
Apa itt fetrengek!

Megyek, megjött Péter a kollégabúcsúztatóról!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Thomasanne!
Tominak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Ayse!
hogy van a kis családod? Remélem Andris kialussza holnapra a nyüszijét! Picinek is édes volt! :)
Szegény Lilit nagyon sajnálom, de igazi kis hős! Drukkolok, hogy hamar túl legyen rajta!

Sis!
Jobbulást neked!

Davallia!
Asztalon ücsörgő Pandád nagyon édi! Nati is állandóan kepeszt, ha lemerek ülni a gép elé! :lol:

Dóri!
Viki sztem nagyon hasonlít rád! :)

Tünde!
Apaszáj :lol: :lol:

Ildi!
A jobb recepteket igazán megoszthatnád majd velünk is! :lol:

Látom a babanet Apája borzolja a kedélyeket. Igazán lehetett volna picit közlékenyebb! :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Thomasanne,
örülök, hogy megvagy :)
Ha megfigyeled, Máté is hangokat mond csak, egyedül az ana, apa, enne felel meg szónak :)
A többinek is megvan a jelentése, de még korántsem szavak :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Duda,
köszike, igyekszem :)

Jó éjszakát, lányok, megyek apa mellé alukálni!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Amindenit, hogy fellendült a topic! :)
Tök jó!

Thomasanne, Tominak boldog szülinapot!

Apa múlt hét óta búcsúztatta a kollégát? :shock: :wink:

Apának mondtam, mekkora sikere volt a babaneten. :D

Sis, gyógyítsd magad! Vuduk mennek!
Vendég

Jó estét!

Ildi :) Én is úgy gondoltam. / mármint, hogy valaki álneves, de az nem derült ki, hogy ki az/.
Gergő is csikorgat, őrületes! És szórakozásból harapja a cicimet, ha meg elveszem olyankor, akkor fel van háborodva. De olyan is van, hogy ahogy ülök, föláll a lábamba kapaszkodva, és a térdemen húzogatja a fogait :roll:

Davallia :) Panda de édes! Gergő is állandóan felmászik a számítógépasztalra, egyszer nagyot fog esni...

Ayse :) Tegnap akartam én is csatlakozni a töréseidhez, de valahogy elfelejtettem: drága gyerekeim valahogy megkaparintották a szemüvegemet, és az lett a vége, hogy letört a szára. Ma elvittem, hogy meg lehet-e csinálni, hát nem. Sőt, mivel a lencsék olyan karcosak, javasolták, hogy egy új szemüveget csináltassak. Egy huszasból meg is lenne. Kellett ez nekem?
Márpedig nem szeretek egész nap lencsében lenni, a szemüveg sokkal kényelmesebb.

Nem tudom, mi van ma, Gergő vagy ötödször ordít, mióta letettük, szinte azonnal fölébred, ahogy eltűnök mellőle. Most Apa próbálkozik, de semmi siker. Megőrülök. Még vasalnék, Apát se láttam egy napja, nem igaz, hogy csak velem tud létezni.
Ha nem jönnék, akkor jó éjt!

Ja, és holnap Apa elviszi a laptopot, nem lesz gépem. Ha a szerdával kapcs. van valami, kérek szépen SMS-t, vagy telefont :)
Köszi!!!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

FÚÚÚÚÚÚ THOMASANNE, MEKKORA TIRPÁK TAPLÓ VAGYOK!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Észre sem vettem, amit Tünde kiszúrt:

TOMINAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis, én Andiról írtam le a szülinapot, remélem, jó az időpont. :D

Érdekes, hogy nyűgik ma a gyerekek, Zita extra édes-aranyos-vigyorgós volt egész nap. A pocakomban is a hidegfrontot díjazta jobban.

Ayse, Nagyhangú Zoli fárasztott le ugye, és nem lázat kell csillapítanod? :shock: :)
Vendég

Hahahahaha!

Édesek vagytok, de csak én vagyok lusta dög és nem cseréltem vonalzót, Tomi már 19.-én betöltötte a jeles dátumot!

Tünde
Ez egy másik kolléga, (látszik,hogy nem olyan tuti ez a multi) de érdekes módon a férfikolléga rövidebb ideig búcsúzott, mint pénteken a kollegina. :D
Apa megmagyarázta, most nem leszbi bárban voltak, így uncsi volt a buli! :wink:

Kép
Kép
thomasanne

Thomasanne, valahogy éreztem, hogy ma is mellétrafálok ezzel a szülinapi köszöntéssel. :( Sebaj, asszem 19-én úgyis elfelejtettem, de én legalább ráfoghatom a terhesagyamra! :wink:
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Na most, hogy én nem írtam felpörgött a topik. Kezdek parnoiás lenni. :lol:

Ti is kaptaok privit egy Temptation nevű akárkitől? Nekem küldött egyet, hogy ha unatkoznék, akkor van pár tuti oldal, ahonnan sorozatokat, filmeket, és játékokat lehet letölteni.
Ahogy néztem az ősziben is küldött pár emberkének.

Thomasanne

Tominak utólag is boldog születésnapot kívánunk.

Ayse

Remélem Lili jobban van már, és Andris is kiheverte a nyűgösségét.

Andi
Küldtem Neked mailt.

Kép
Kép Kép
sildike

Szüli- NAPOSCSIBÉM mégegyszer köszöni mindenkinek a születésnapi jókívánságokat!

Lili ma hány és hasmenése volt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Állítólag még ezt is a vírus okozza. Közben olvasgattam róla egy kicsit. Azt írják, hogy a herpeszvírus agyhártya és agyvelőgyulladást is tud okozni. Mit ne mondjak, be vagyok f.sva. tavaly is volt Lilinek már herpanginája, ugyanebben az allergiás időszakban, csak akkor nem volt ennyire durva. Gondolom a megbomlott immunredszer miatt. Hát remélem, ez nem tendencia, hogy évről évre rosszabb. Ha lecseng ez a dolog, beadok neki egy kis aloés immunerősítőt, és mindenképpen elmegyünk egy homeopata orvoshoz, hátha tud valami olyat mutatni, amitől jövőre nem jön, vagy nem annyira az allergia. Meg még azt gondoltam ki, hogy Lili jövőre iskolás lesz, így amíg tarta az allergia-szezon, nem engedem, hogy a suliban egyen. Talán ez is csökkenti a kockázatot.

Szerintetek hülyeség ez a kis eszmefuttatásom?

Andrisnak is folyik az orra. Az az érzésem, hogy a legközelebbi náthánál már ő győz, már ami az orrszívás-porszívást jelenti. Eszméletlen erős.
Viszont egy új szót is tanult a helyzetből következően: hapci!

Babé fürdetőt használók!
Ezzel lehet hajat is mosni, vagy külön sampont kell venni?

ayse

Ayse

Szegény Lili. Viszont találn ez egy kis biztatás, hogy nálunk Bazsikánál a hányás a betegség végét jelenti. Onnan tudom, hogy akkor mostantól jobban lesz. Nem tudom mi az oka, de eddig még mindig így működött.
Szerintem egyáltalán nem hülyeség amit mondasz. Szerintem a táplálkozás nagyon is tudja befolyásolni a szervezet állapotát. A szigeten pont erről beszélgettünk Sissel, hogy bizonyos ételek savas, vagy lúgos kémhatása tud gyógyítani. Ő majd bővebben kifejti, mert pont nemrég olvasott utána.

Kép
Kép Kép
sildike

Úgy látszik, tegnap-ma apák napja van. Sildikéjék lebukásán és Davalliáék oroszlánján is jót nevettem!

ayse

Jó reggelt nektek!

Tünde,
Máté is jókedvű volt tegnap, csak én ájuldoztam a párás levegőtől :)

Thomasanne,
sebaj, jobb későn, mint soha :D
Apa és a leszbishow :D:D:D:D

Davallia,
aha, fázás terén különbözőek vagyunk, van aki a bükköt, van, aki a tölgyet szereti :P:P
A rongyszarósat én medvével ismertem, de így is üt :D:D:D

Én ma voltam meglőve, mert izzadok a láztól, az utcán meg kabátban(!) mászkálnak az emberek, úgyhogy Máté a hosszúujjúra kapott egy mellényt, és beraktam neki egy pulcsit is. Elég nehéz így megítélni, hogy mit adjak rá, mindenesetre nem panaszkodott mellényben :)

Ildi,
én nem kaptam privit, de sztem ez kicseszés akar lenni. Ne nyissátok meg!

Ayse,
amit Ildi említett, azon alapul, hogy ha a szervezetet sikerül lúgosan tartani, elkerülhető a megbetegedések legnagyobb része. A vírusok-baktériumok savas környezetet igényelnek a szaporodáshoz, csakúgy, mint a rákos sejtek. A csodával határos felépülések is zöldséglé-diétával, és gyógyteák alkalmazásával történtek.
Minél kevesebb állati fehérjét, zsírt és sót kell bevinni, ezek hiánya remekül kompenzálható gabonafélék és hüvelyesek társításával, ami által teljes értékű fehérjéhez jut a szervezet. Ezt egészítik ki a napi rendszerességgel bevitt, vagy kúraszerűen, időszakonként fogyasztott nyers zöldségek, zöldséglevek, legjobb a cékla, a répa, a zeller, valamint a hagyma és a fokhagyma.
Nem tudom, hogy allergia esetén is működik-e ez a dolog, mindenesetre simán elhiszem, hogy ha kevesebb húst-tejterméket eszünk, kevésbé terheljük a szervezetünket olyan szennyező anyagokkal, mint a hormonok, környezeti mérgek, valamint az adrenalin, ami az állatok vágása során bekövetkező félelem miatt kering a szervezetükben, és mi megesszük.
Ezzel kapcsolatban olyat is olvastam, hogy az agresszió, háború, szexuális bűncselekmények mind erre vezethetők vissza, mert manapság az emberek aránytalanul nagyobb mennyiségben fogyasztanak húst, mint régen, amikor ráadásul a szervezetükben felgyülemlett stresszhormont(adrenalin) le is mozogták. A mai, ülő életmódot folytató ember nem is csoda, hogy infarktust, agyvérzést, gyomorrákot kap az idegtől, amit nem vezet le.

Aztán lehet, hogy mindez kamu, mindenesetre jól hangzik :P

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Először is, írtam tegnap Apának (a Babanetesnek :D), hogy kíváncsiak vagyunk, ki volt az álneves bajkeverő.
Bemásolom a válaszát:

Szia Tünde, teljesen megértem a kiváncsiságotokat... Sajnos a sztori azéééé ennél bonyolultabb. Ilyen esetben engem kötnek a törvények, miközben a több álarccal felvértezett rosszaakarót védi a jog. Természetesen vannak eszközeink, most ezekkel éltünk és én úgy gondolom, hogy ez az ember eltünik a topik életéből.
Ti meg legyetek összetartóak, ne üljetek fel a jövőben a provokációknak. Érezzétek jól magatokat a Babaneten! Smile
apa

Nekem ebből az jön le, hogy vmelyik "kedves" topictársunk volt a hunyó. :(

Ayse, igaz, hogy még sokára lesz jövőre, de sztem ha nem nagyon dönti le a lábáról Lilit az allergia, ne maradjon otthon suli helyett, mert ezzel csak a betegségtudata nő, és sztem az nem lenne túl szerencsés.
Inkább már az allergia megjelenése előtt turbózd fel az immunrendszerét, és a homeopata orvos nagyon jó ötlet!!!

Ild
i, és bent a hangok mondták, hogy ha nem írsz, fellendül a topic? :D:D:D

Mi délelőtt zenebölcsiben voltunk, tök jó volt. Zitának most is nagyon tetszett, én meg jót beszélgettem az anyukákkal. Kislánykám annyira jól érezte magát, hogy hisztizett, amikor eljöttünk. :D Ilyet még soha sehol nem csinált. :)
Utána turkáltam egyet, aztán usgyi haza, Zitát talán még nem is láttam ennyire fáradtnak.

Sis, sztem csak átvertek Téged a kabáttal, itt Győrben van legalább 23-24 fok, nagyon magas páratartalommal.
Vendég

Tünde

Basszus ez nem jó hír, mármint, hogy Apa nem árulja el ki volt az álnéven írogató.
Viszont ha azt mondta, hogy eltűnik a topik életéből, akkor csak azt kell figyelni ki nem ír többet. Vagy az igazi nevén írhat, csak az álnéven nem??? Ennyire minket is védhetne a Babanet, hogy az ilyen beteg lelkű embereket végérvényesen letiltja. Az eredeti és az álnevét is.

Igen mondták a hangok: Ildi, ne írj ma este, hátha fellendül a topik. És lám. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem Ayse gyébként nem is arra gondolt, hogy nem viszi Lilit suliba, csak enni nem ott fog.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi, én Rockerboy-tól kaptam ilyen üzit. :D:D:D
Vendég

:D:D:D:D:D
Ildi, vazze, tényleg azt írta Ayse.
Én az egyen-t legyen-nek olvastam. :D:D:D
Ez még ráírható a duo-pack számlájára?

Ayse, amit fentebb írtam, azt vedd semmisnek! :shock: :oops: :shock: :roll: :cry: :lol: :lol:
Vendég

Ayse, a Babénak van hajsamponja is, de én pl Bübchen-el mosom Zita haját.
Sztem kipróbálhatod a Babét, nem hinném, hogy ártana.
Vendég

Tünde

Kicsit csodálkozom is mostanában, mert Te alapvetően olyan dolgokra is odafigyelsz, ami mellett én simán elsiklok.

Erre most Ayse pont azt akarja csinálni, amit Te tanácsolsz neki utána. Gondoltam szólok. :lol: :lol: :lol:
Szerintem belefér még a Duopackba. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Érdekes, nekem a hangok azt szokták mondani, hogy egyél csokit, még csokit, még..... :twisted: :twisted: :twisted:

Hát a mai napom nem lesz benne a top 10-ben. Lili vagy 10x hányt, ebből egyszer a földre is sikerült. Andris vinnyogott, ha a járókájában kellett lennie. Azért sikerült őt is kivinni a kertbe, meg Lilit is kitoltam egy nyugággyal a teraszra. Közben háromfele főztem (Lili, Andris, mi). A mosógépem ajtaja nem volt jól becsukva és az előmosás után elárasztotta a fürdőszobát, hajrá, mégegyszer lehetett felmosni! (és csak remélhetem, hogy tényleg ez volt a baj, mert alapból nem indul el, ha nincs jól becsukva, de aztán már nem csinálta, meg is lennék lőve nélküle egy hányós és egy bébi gyerek mellett).
Ki vagyok, és még hol van a nap vége...most kivételesen mindketten alszanak. Lilinek el kezdett felkúszni a láza , az elalvás előtt 37,5 volt, ami jó, mert öli a virnyákat, csak nagyobb ne legyen! A cataflam cseppet nem tudtam ugye adni, ami a láz ellen lenne.
Ja, a hányáscsillapító kúp is lejárt, a szomszédasszonyom hozott (és írt fel, mivel orvos), cak egy kicsit sokat kellett rá várni, mivel a kislánya elaludt.
Volt néhány sötét gondolatom a mai nap... :evil: :evil: :evil:

Jajj, csak már nagyobb ne jöjjön!

Apa leveléből az derül ki számomra, hogy az összes említett álnéven egy személy irogat és ő pedig topiklakó.
Hogy nincs jobb dolga....
Biztos, hogy nem árulhatja el Apa, engem egyszer hívogatott egy perverz állat és akkor se lehetett semmit tenni, őt védte a törvény. Mit mondjak, eléggé be voltam f.sva akkoriban, pláne, hogy rájöttem, ki az illető (bár talán jobb volt ez így).
Azóta se mutatkozom be a telefonba elsőre, csak ha már tudom, hogy nem kell félni....

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?