Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

elolvastam a bő termést, aztán gondoltam irok én is, de az előbb majnem elaludtam a wc-n ülve. Azért ez már gáz :-)
igy cska pár dolog:

Rita, sajnálom..
édesek a pizsisek

Orsi, én se viszem Tüncit bevásárolni, nagymamás napon intézem az ilyneket, v. Péterrel (ritkán, mert behisztizik egy idő után). Bár egyszer már voltunk 4esben is- jó kényelmetlen, azon kivül hogy mindenki megcsodálja manót, na meg a haját :-)

Buli király volt, svédasztalos kaja (lazac, meg egyéb extra kajcik, állati fincsi volt mind) modern hely. tele dizájnnal, jó volt nézelődni.. hazarobogtam 1 szopira, 15 perc alatt értem haza, igaz nem nagyi tempóban mentem :-)
A parti rövid volt, éjfélkor már alig voltunk, másnap munkanap, ez a korosztály már nem bírja a strapát??! Az ünnepelttel a párom és még 2 pasi jónéháány jéger kört, aztán vilmos kört lenyomott a vége felé, azaz elég rövidke idő alatt, jó kedvük is lett.. én meg fotóztam őket :-) ja, és belenyaltam.. imádooom a jégert, dehát lassan 3 éve seemi, és még kb másfél évig szintén.. addigra tán el is felejtem, vagy 2 adagtól már fejre állok :-)

Kikérem az oroszlánok nevében hogy nehéz esetek vagyunk, dehát igen, kézcsók mindig jöhet :-)

na eddig bírtam, pusza
Mese
meske

Orsi :)
Jól hangzik a marcipánkrumpli! :D Ha egyszer hazamegyek, majd kipróbálom. Cukrászdában lehet kapni?
Tudom, hogy az oroszlánt a csillagjegyre értette Nanda, de én nem vagyok otthon a horoszkópok világában. Az enyémet tudom, de az se nagyon izgat. :wink:
Hát a gyerekek öltöztetése nem lesz semmi. Mióta itt is cipőt, zoknit kell venni az udvarra, azóta a 3 gyerek öltöztetése leizzaszt...mert persze véletlenül se működnének együtt... :roll:

Mese :)
Buli :D Hogy tudod meginni a jégert?! A férjem is szereti, de szerintem borzalmas. Mondjuk én alapból antialkoholista vagyok. :D

Megyek sorozatot nézni. Pussz mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mese
wc-n elalvás :D Én is így vagyok, csak épp sétálgatás közben alszom el éjszaka, meg nekimegyek a falnak :roll: .
Bevásárlás: sajna muszáj volt így intézni, mert legutóbb elmentem és kicsi lányom pont korábban akart cicizni, hát elég nehezen tudták lebeszélni róla. :? Így meg ott volt velem, ha épp eszébe jutott volna, akkor megszoptatom. Amúgy azt szoktuk csinálni, hogy Karcsi kint sétál vele, Ő meg alszik a babakocsiban, csak most Karcsi nem volt, szóval muszáj volt vinni.
Jéger 8) Én a csokilikőröket imádom, Bayles (fogalmam sincs, hogy kell írni :oops: ) és bizony mikor már mertem inni kicsit, akkor éreztem ám. :lol: De legalább olcsók leszünk a családnak, elég egy kupica, nem is kell több, már jól elleszünk. :lol:
Buli: irígy-irígy! :) az ilyen svédasztalos dolgokat mindig imádtam, még Madeirán voltak ilyen rendezvények a zenekarral, szuper volt! Karcsi is imádja a lazacot!
Oroszlánság: ne haragudj!! Ezer bocsánat a megjegyzésért, de ne értsd félre, semmi rossz nem volt benne. Csak kicsi fiam annyira erőteljes egyéniség, hogy épp ebben a szakaszában az életünknek elég nehéz vele bármi. De fantasztikus egyéniség és ezt is az oroszlánságának köszönheti! :D

Egcsi
3 gyerek öltöztetése :shock: És még képzeld hozzá a mínuszokat, tehát jó sok réteg ruhát, csizmát....de majd csak elboldogulok. Meg azt hiszem azokon a napokon fogunk kimenni többet, amikor itt lesz Anyukám. Hétfő, kedd, szerda tanít, na lehet, hogy akkor csak kukucskálunk kifelé. :D

Na, ennyi voltam, megjött a növendékem. Kíváncsi vagyok Flóra fel fog-e ébredni a fuvolázásra, mert nemrég aludt el. Jó lenne, ha szokná szegénykém, mert fog még sokat hallani. :roll:

Puszi :D

Orsi

avocado

Mese,
bevallom néha elkísérem a Tomit a bulijaira,hát ami ott folyik az minden csak nem alkohol :( Régen én is Jager párti voltam,ma már bele sem bírok szagolni :)
Oroszlán:ne haragudj,nem negatív értelemben értettem,de az én kedvesem is az,nagyon az!
Ja !Nő és férfi között hatalmas különbségek vannak!!!! :)
nanda

Horoszkóp:nem tudom mi igaz belőle, de a férjem május elejei és nehéz eset. Apósom november közepe és még nehezebb, szóval nem csak az oroszlánokkal nehéz. :D

Nem is tudtam, hogy otthon adsz órákat. Szerintem Flóra bírni fogja, elvégre zenész gyerek. :D Gergővel addig mit csinálsz?

Kézcsókom! :D

Ma megint lelkiismeretfurdalásom volt. A fiam tortát rendelt. Neki is álltam, erre lelkecském a kis kíváncsi felnyúlt a konyhapultra, hogy megnézze mi van a tálban. A 6 tojás fehérjéből 5 és fél a padlón landolt. Hát persze rákiabáltam... :? Nem sírt, csak tartotta a kis kezét és mondta "anya megtöröl kezem". Miközben takarítottam a cuccot a padlóról, a konyhaajtóban állt, ölelte a kis vizilóját, simogatta és mondogatta neki "it's ok viziló". Hát majdnem elbújtam a föld alá. Milyen anya az ilyen, aki nyamvadt tojás és némi takarítanivaló miatt megszomorítja a gyerekét? Persze nagyon megszeretgettem és elmondtam neki 1OOX, hogy nem haragszom. Még arra is megkértem, hogy segítsen. Remélem az ilyen dolgokat kiheverik a gyerekek... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Par kep Lili uj hajarol es majd jovok meg. :)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Orsi!

Boldog névnapot kívánunk :)

Pusz Vera

KépKép
viranka

Egcsikém :)

Te emlékszel arra,hogy 2 évesen hogyan szidott le az anyukád? :)
Én nagyon sokat gondolkozom azon,hogy vajon én is ennyit rosszalkodtam-e,és hogy kiabált-e velem az anyukám,vagy rácsapott-e a fenekemre...Hát semmire nem emlékszem,pedig anyu azt mondja,hogy igenis volt,hogy meglegyintette a popónkat a tesómmal,mert ketten igencsak türelempróbáló :) dolgokra voltunk képesek :roll:

Azt gondolom,kell,hogy rászólj,ha olyat csinál amit nem szabad,mert ha elsiklassz felette,és inkább nem veszed észre,később szerintem sokkal nehezebb lesz kezelni. Egy barátnőm van így a 14 éves kislányával.A "mindent ráhagyok" nevelési elvet vallotta,és kicsi kora óta semmiért nem szólt rá,ő ezt megszokta,és most Ő az úr a háznál.A múltkor sírva mesélte,hogy a saját gyereke leköpte egy bevásárlóközpontban,mert nem vette meg neki a legújabb fényképezős telefont. Hát lehet gondolkodni,hogy mi a jobb...
Persze mindenki más nevelési elveket vall,és én ezt maximálisan el is fogadom,nem is szólok bele a más dolgába,sőt tanácsot sem mindig jó adni,mert minden gyereknek más az érzékenysége,a tűrőképessége,és ezt eszerint,ill.a szülő belátása szerint kell kezelni.
Én rászólok a gyerekekre,sőt ha "szelektív süketet" játszanak akkor igenis kiabálok-ami sajnos egyre inkább nem ér semmit.A Maya a múltkor amikor már igencsak felhúzte az idegeimet,és elkezdtem vele kiabálni,meg fenyegetőzni,hogy ez nem lesz,meg az nem,akkor rámnézett és kijelentette,hogy :
-Anya ezzel úgy sem érsz el semmit!
Na erre varrjál gombot.Ott álltam megsemmisülve,és azt sem tudtam mit válaszoljak erre.
Most bújni fogom a könyveket,sőt a pszichonénit is megkérdezem,mert az én türelmem is véges,és fogalmam sincs hogy mivel érhetnék el változást.És a gyerekek fantasztikus színészek ám,tudják,hogy mivel érhetik el hogy még azért is lelkiismeret furdalásod legyen amiért nem kellene....

Szilvi
nanda

Rita,

nagyon jó lett LILI haja,te vágtad?Mert akkor nagyon ügyes vagy!

Szilvi :D
nanda

Sziasztok lányok!

bocsi az írásmódért, de Csenge itt szopizik, így eléggé béna vagyok. tegnap jöttünk haza a kórházból. köszi a gratulációt mindenkinek.

egy kis szüléstörténet :) :

pont egy hete, 37 hét 1 naposan voltam vizsgálaton. a méhszáj 1111 volt. a doki nézett magzatvizet, minden rendben volt. hazaértem, kicsit fájdogált a hasam, de ez nem természetellenes ilyen vizsgálat után. Estére a fájdogálásból fájásszerűség lett. Egyre sűrűbb, és rendszeresebb. Csak az volt a baj, hogy nem volt egyformán hosszú és erős. Viszont mivel ezidáig sem fordult meg a drágám, így féltettem, bementünk a kórházba negyed 11-kor. De csak úgy, hogy a vizsgálat nem árthat. legfeljebb hazajövünk. Ricsi kint várt. Én beszéltem az ügyeletes szülésznővel, aki elkezdte felvenni az adataimat. Mondta, hogy az ügyeletes doki most császárt fejez be, majd jön.Figyelte a fájásokat, és ő is arra jutott, hogy nincs nagy gáz, elég sűrűn jönnek, de van amelyik azonnal megy is. :) 11-kor jött a doki, megvizsgált. Méhszáj bő 2,5 ujjnyi. Folytatta az adatfelvételt, és szólt, hogy hívják az orvosomat és a szülésznőmet. Miközben ő írogatott, kérdezgetett, álltam a vizsgálóban, egyszer elöntött a magzatviz. Doki felpattant, hogy futás a szülőágyra, hogy előre ne essen köldökzsinór. Nahát futottunk, amennyire ilyen esetekben lehet futni. FElfeküdtem, megjött a dokim és a szülésznőm is szerencsére nagyon gyorsan. Dokim megvizsgált, szülésznőm várta az eredményt. A doki közölte, hogy " itt egy láb". Pont előtte való pénteken beszéltem meg a szülésznőmmel, hogy sima faros babát meg lehet szülni ( a dokim is ezen az állásponton volt), de far-lábtartásost nem. Az ideg belémjött, na meg a fájások is nagyon erősen jöttek. A szülésznő és a doki elkezdett rohangálni, hívták az altató orvost, aki örvendezett, hogy van friss laborom, megbeszéltük az érzéstelenítést, a dokim közölte, hogy megműt. Nekem ekkor már tolófájásaim voltak, amit a végén nem bírtam ellélegezni. A katéter fent volt, megborotváltak és vártuk a beteghordót. Csakhogy a beteghordó nem ért oda időben, a kiscsaj meg nem bírt tovább várni. Elindult kifelé. Ekkor négy orvos, három szülésznő és egy altató orvos volt körülöttem. Síri csönd, de ők egymásra nézve tudták, hogy mi lesz, szülünk úgy ahogy vagyunk. A szülésznőm a lábamra húzta a csizmát, kikötöttek, infúziót bekötöttek. A dokim könyékig bennem járt, próbálta igazgatni Csenge lábait, hogy mind a kettő ki tudjon jönni. Majd mikor sikerült nyomtam, a lábai hamar kint voltak. Csak utána elfogytak a fájások. jött néha-néha valami, de nagyon gyenge volt. Adtak be oxitocint, hogy hátha segít, de nem hatott. Mondták a dokik, hogy pedig nyomni kellene, mert meg kell születnie sürgősen. Az egyik doki a hasamat nyomta (az ujjai nyoma még mindig ott vannak), én enyhe fájásnál is teljes erőbedobással nyomtam, a szülésznőm a lábamat nyomta vissza, másik szülésznő a fejemet előre. a dokim meg próbálta kifejtegetni a karjait és fejét csengének. Nagy kicsilányom 0.05kor érkezett, 7/10 apgarral. Ricsi kint várta a vizsgálat végeredményét. Mikor szülésznőm kiment, és közölte vele Csenge méreteit, akkor nézett maga körül, hogy nem tévesztette e össze valakivel. Ő azt sem tudta, hogy szülünk e vagy hazamegyünk még kicsit. :shock: Megmutatták neki magzatmázasan is, tisztán is. Hasamra tették. Dokim összevarrt, most minden egyes öltést éreztem. A kérdésre, hogy hány öltésem van, a dokim csak annyit mondott, hogy "hát sok".
Ezek után asszem Istenként tekintek a dokimra!!! Ha nem ő lett volna ott, szerintem belehalok a félelembe! A szülésznőm is nagyon odatette magát, nagyon sokat segített, ha mást nem is kellett, akkor a kezemet fogta.
Két nappal tovább maradtunk a kórházban, mert kapott a tündérkém antibiót, mert nem vett ott, azonnal levegőt, csak nyöszizett.

MÉg majd jövök, apa elment Lillával gyógyszertárba, meg apóshoz, hogy pihenjek. De drága kislányom gndoskodott róla, hogy ne tudjak. Csak most aludt el reggel óta. Folyamatosan enne. Gyönyörűen szopik az első pillanattól fogva, ami nekem nagy élmény. Tejem van sok, remélem így is marad.

Ezt elküldöm, aztán próbálok képet is mellékelni!

Puszi mindenkinek!

Timi
bnéhtimi

Kép 1

Kép 2

Kép 3
bnéhtimi

Sziasztok!

Alszik az egesz csalad, kiveve en. :)

Egcsi: Koszi a bokot Kittire. Tenyleg nem kis baba. :)

Orsi: Boldog Nevnapot kivanunk!! :)
Nemsokara eljon az ideje annak, hogy Gergo es Flora osszebujhassanak. :) Tenyleg olyan jo latni oket igy, bar Kitti annyira meg nem elvezi a novere allando puszilgatasat, olelgeteset. :)

Mese: tenyleg jo buli lehetett. :) Mi most megyunk Szombaton egy 30-ik szulinapi partira. :)

Vera: Veletek meg mi van?? :) Reg nem hallottam feloletek es reg nem talalkoztunk. :( Tudom dolgozol. Milyen a munka? Mira jol birja a bolcsit? Egyik delutan bolcsi utan talalkozhatnank. :)

Nanda: nevelessel egyetertek. :) Lili hajat en vagtam le. :wink:

Timi: Szulesstory nagyon szep! Nem lehetett konnyu az biztos. Tudod, amikor olvastam, azt gondoltam, hogy orulok, hogy inkabb megcsaszaroztak. Tudod Kitti is farfekveses volt. :)
Csenge nagyon szep baba! :) Es orulok, hogy szopiztok! Csak igy tovabb! :)

Puszi mindenkinek Rita
Es par kep:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Már írtam egyszer, de annyira fellelkesültem Timi hozzászólásán és a képeken, hogy kiléptem a babanetről mielőtt elküldtem volna. 8)

Timi :)
Itt is írom, Csenge Baba gyönyörű!

Rita :)
Jó lett Lili frizuja. :)

Szilvi :)
Nem emlékszem mi volt 2 éves koromban...valószínüleg jobb is. :D
Barátnőd kislánya :shock: Hát kapott volna tőlem egy anyait. Jobb későn, mint soha!
A te lányod se semmi...lehet, hogy a szülésfelkészítő mellé pszichológiaórákat is kellett volna vennünk. :roll:

Mindenkinek üdvözlet! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :D

Timi
Mégegyszer óriási gratula, főleg ezek után! Nem lehetett könnyű! Bennem is még elég frissen él a szülésem, így most még jobban át tudtam érezni, amiket írtál! A dokid tényleg nem volt semmi, ha nem pánikoltál be! Meg hát főleg Te, hogy képes voltál így végigcsinálni a dolgot!!!
Szopcsi: HAJRÁ!!! :D Úgy örülök, hogy ilyen jól megy, meg sok a tejed! Élevzzétek is ki a dolgot mind a ketten, amíg csak lehet! Tudod, én imádok szoptatni, így csak biztatni tudlak! :D
Csenge tündéri és a két lány együtt nagyon szép! :D
Gyere, amikor csak tudsz!

Nanda
Megkaptam a névnapi sms-t, de válaszolni már nem volt időm, ne haragudj! :oops: Utólag is nagyon szépen köszönöm! :D
Ne haragudj, hogy még nem hívtalak, de nem semmi hétvégénk volt, tiszta bölcsi. Itt volt Hugi a kisfiával, Karcsi meg alig volt itthon, mert zenekarozott, szóval három gyerekkel voltunk Anyukámmal hárman, és Gergő nem mindig könnyű eset.
Nevelés: én is egyetértek! Én is rákiabálok Gergőre, amikor már semmi nem használ, de sajna ez sem szokta meghatni. :( Most egy új módszert próbálok Vele, és talán ez bejön, mert már én sem bírtam, hogy állandóan csak kiabálni kell mindenért. De tényleg annyira gyereke válogatja!

Egcsi
Ne aggódj, nem lesz semmi gond a kis lelkivilágával!
A torta legalább jól sikerült? :wink:
Nekem Gergő egyszer, mikor nagyon elszakadt a cérnám, mert miközben én Flórával foglalkoztam, Ő szétkente a krémtúrót a terítőn, szóval akkor eléggé kiabáltam és Ő meg elkezdte édesen mondani, hogy "Anyuci nyugodj meg!". Hát nekem is lelkiismeretfurdalásom volt! :roll:
Itthoni órák: 2 régi növendékem jár, mert nem bírják a tanárnéniket, akik helyettesítenek a suliban. 8) Flóra jól bírta, aludt végig. Gergő most nem volt itthon, de általában itt sertepertél körülöttünk és mondja a kislánynak, hogy szépen fuvolázik. 8) Már most tudja, hogy kell udvarolni. :wink: Ja, meg szét szokta szedni a fuvolatokokat, meg a törlőrongyokat. 8) És néha hallom, mikor adok valami instrukciót a növendékemnek, hogy Gergő is ismétli, persze azt sem tudja, mit mond. :lol:

Rita
Képek megint szuperek! És Lili haja nagyon jó lett, szerintem jó, hogy levágtátok! Sokkal kislányosabb lett vele szerintem, nagyon édes! :D

Rita, Vera
Köszönöm a névnapi köszöntést!

Nálunk minden ok, csak enyhén szólva fáradt vagyok, mert Flórácska 2 éjszaka is az egyik szopi után ébren akart maradni. :roll: Amúgy elég jól alszik, csak ilyenkor kell altatgatni, nehogy Gergőt felébressze és ez kómásan nem a legvidámabb dolog. :roll:
Nem tudom máshol milyen idő volt a hétvégén, de nálunk isteni, ma rendesen tavaszi idő, egy szál pólóban ki tudtam menni! Igaz fújt a szél, de nagyon élveztem, hogy október végén ilyen az idő! Előre félek, hogy el fog romlani. :(
Ja, ma reggel mértem kicsi lányomat és igaz, hogy 1,5 órával a szopi után voltunk, de akkor is ledöbbentem, mert 5510 gramm volt, kereken 2 kilóval több, mint a születési súlya! :shock: És ma volt 6 hetes! 8)

Na, ennyire futotta.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Timi
Mégegyszer óriási gratula, főleg ezek után! Nem lehetett könnyű! Bennem is még elég frissen él a szülésem, így most még jobban át tudtam érezni, amiket írtál! A dokid tényleg nem volt semmi, ha nem pánikoltál be! Meg hát főleg Te, hogy képes voltál így végigcsinálni a dolgot!!!
Szopcsi: HAJRÁ!!! :D Úgy örülök, hogy ilyen jól megy, meg sok a tejed! Élevzzétek is ki a dolgot mind a ketten, amíg csak lehet! Tudod, én imádok szoptatni, így csak biztatni tudlak! :D
Csenge tündéri és a két lány együtt nagyon szép! :D
Gyere, amikor csak tudsz!

Nanda
Megkaptam a névnapi sms-t, de válaszolni már nem volt időm, ne haragudj! :oops: Utólag is nagyon szépen köszönöm! :D
Ne haragudj, hogy még nem hívtalak, de nem semmi hétvégénk volt, tiszta bölcsi. Itt volt Hugi a kisfiával, Karcsi meg alig volt itthon, mert zenekarozott, szóval három gyerekkel voltunk Anyukámmal hárman, és Gergő nem mindig könnyű eset.
Nevelés: én is egyetértek! Én is rákiabálok Gergőre, amikor már semmi nem használ, de sajna ez sem szokta meghatni. :( Most egy új módszert próbálok Vele, és talán ez bejön, mert már én sem bírtam, hogy állandóan csak kiabálni kell mindenért. De tényleg annyira gyereke válogatja!

Egcsi
Ne aggódj, nem lesz semmi gond a kis lelkivilágával!
A torta legalább jól sikerült? :wink:
Nekem Gergő egyszer, mikor nagyon elszakadt a cérnám, mert miközben én Flórával foglalkoztam, Ő szétkente a krémtúrót a terítőn, szóval akkor eléggé kiabáltam és Ő meg elkezdte édesen mondani, hogy "Anyuci nyugodj meg!". Hát nekem is lelkiismeretfurdalásom volt! :roll:
Itthoni órák: 2 régi növendékem jár, mert nem bírják a tanárnéniket, akik helyettesítenek a suliban. 8) Flóra jól bírta, aludt végig. Gergő most nem volt itthon, de általában itt sertepertél körülöttünk és mondja a kislánynak, hogy szépen fuvolázik. 8) Már most tudja, hogy kell udvarolni. :wink: Ja, meg szét szokta szedni a fuvolatokokat, meg a törlőrongyokat. 8) És néha hallom, mikor adok valami instrukciót a növendékemnek, hogy Gergő is ismétli, persze azt sem tudja, mit mond. :lol:

Rita
Képek megint szuperek! És Lili haja nagyon jó lett, szerintem jó, hogy levágtátok! Sokkal kislányosabb lett vele szerintem, nagyon édes! :D

Rita, Vera
Köszönöm a névnapi köszöntést!

Nálunk minden ok, csak enyhén szólva fáradt vagyok, mert Flórácska 2 éjszaka is az egyik szopi után ébren akart maradni. :roll: Amúgy elég jól alszik, csak ilyenkor kell altatgatni, nehogy Gergőt felébressze és ez kómásan nem a legvidámabb dolog. :roll:
Nem tudom máshol milyen idő volt a hétvégén, de nálunk isteni, ma rendesen tavaszi idő, egy szál pólóban ki tudtam menni! Igaz fújt a szél, de nagyon élveztem, hogy október végén ilyen az idő! Előre félek, hogy el fog romlani. :(
Ja, ma reggel mértem kicsi lányomat és igaz, hogy 1,5 órával a szopi után voltunk, de akkor is ledöbbentem, mert 5510 gramm volt, kereken 2 kilóval több, mint a születési súlya! :shock: És ma volt 6 hetes! 8)

Na, ennyire futotta.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Szép súlya van Flórának! :D A torta jó lett, már majdnem el is fogyott. :)
Milyen hangszerre fogjátok tanítani a gyerkőcöket? Gondolom szeretnétek, ha foglalkoznának zenével...

Próbáltam nézni a Megatánc videókat, de neten keresztül élvezhetetlen. :( Ti néztétek? Milyen volt?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsikém, mesélj, milyen a kinti vélemény a magyar helyzetről? Kiváncsi vagyok, hogy milyen infó jut ki, mert ahogy látom minden ország kicsit más véleményen van, hol ezt hibáztatják, hol azt..
a lényeg hogfy borzalamas dolgok történnek itt, és szerintem még közel sincs vége.

Vera, eltűntél, irtam sms-t, no válasz.. rossz helyre küldtem? na mindegy, így legalább elmentünk az ikeába anyuéktól (2 szopi között brr..) és megvettük a sineket és a függönyt- igaz, még csak ideiglenes a függöny, mert amit akarunk, nos arra most nincs lóvé..
de azért jó lenne ha jeleznél ,hogy minden okés.

Rita, csajok imádnivalóak, tényleg Kitti mega bébi, az én lánykám olyan icike-picike, pedig nem is. az Levi volt.

Orsi, kiabálni néha kell, különben szétpukkadnánk a dühtől :-) meg neki is kell v.hogy látni hogy nem volt szimpi amit csinál éppen :-)

na letelt az időm, megyek, jövök vissza mindjárt..
pussz
Mese
meske

Sziasztok!

Orsi: Mi is ateltuk ezeket az ejszakakat amit te. :) Kitartas, lesz majd jobb is. :) Voltunk ma zenebolcsiben. :) nagyon jo volt. :) Holnap folytatas lesz, jonnek ide Lili kis baratai jatszani. :)

Mese: Koszi a bokokat. :) Egyebkent Lili is ilyen volt mint Kitti. :) Majd meglatod, hogy 6 honapos kora utan mar alig fog hizni, inkabb nyulni. :) Ugy mint Lili. :)

Egcsi: nekem nagyon tetszett a megatanc. Nagyon elveztem. Akiknek drukkoltam, tovabb jutottak. :) Es akirol azt mondtam, hogy nem jo, ki is esett. :) Akar zsuritag is lehetnek. :)

Megcsinaltak a keritesunket. Bar a kerites alatti betontonb meg vakolva es festve lesz. :) Ugyanolyan szinure mint a haz. :) De valoszinuleg tavasszal, mert jon a sok eso es fagy.
Par kep rola.
Kép
Kép
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Az egyik elveszett :D
Néha vagyok olvasó üzemmódban de nagyon zűrös napjaink vannak. Múlt héten péntektől hétfő reggelig Németországban voltunk egy kiállításon, manóra anyu vigyázott és most iszom a levét. Kisasszony azóta büntet, hisztizik mindenen egyszerűen kezelhetetlen. Este is kb egy órát küzdöttem a lefektetésével. Pedig anyu azt mondta h nála nem volt se egy sírás, se egy hiszti tehát minden jónak tűnt egészen addig amíg én meg nem érkeztem. Ugye :D Eddig a reggeli elindulás is elég jól ment most meg küzdünk ezerrel. Közben a munkahelyemen is nagyon nagy a pörgés, hullafáradtan esem haza minden nap.

Rita,
Gyönyörűek a lányok és a kerítés is nagyon szuper lett.

Eszter,
Kösz a hiányolást.

Timi,
Nem semmi volt a szüléssztory, nagyon bátor voltál.

Vera,
Te hogy vagy? Én néha nagyon magam alatt és állandóan elúszva. Kicsit el is keserít ez a helyzet.

Most ennyire futotta, mindenkinek puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Amikor betámadták a TV-t, akkor volt rólunk híradás még a tévében a hírekben is. :? Az interneten idéztek Gyurcsány "beismerő vallomásából", utána meghallgattam magyarul is, leheletnyit fiomítottak a dolgon a fordítás során, de ugyanolyan égő volt. :roll:
Azóta nem hallottam, láttam semmi magyar hírt, de a férjem olvassa a Blikket és egy másik magyar újságot, úgyhogy képben vagyunk. :?
Most itt választások lesznek, azzal van mindenki elfoglalva, na meg Irak és Irán, a kongresszusban is találtak egy homokost, aki valami randa e-maileket küldözgetett, azt is nyomozzák...szóval a magyarok most nincsenek nyílvánosan terítéken. :?

Rita :)
Nagyon klassz a kerítés! :D A ház is! :D

Andi :)
Jó, hogy jöttél! :) Kitartás a nehéz napokhoz! :)

Nálunk semmi újdonság. Mindjárt megyünk bilit venni, ugyanis ami van az nem jó, mert az a Lexié és Berci nem hajlandó pisilni bele. Neki a macis kell, amit elhagytunk a Colorádónál nyáron. :roll:
Néznem kell akváriumállványt is, legalábbis valami stabil asztalt, mert a két kicsi akváriumot össze akarom költöztetni egy nagyba, egyszerűbb a takarítás. Apa szerint mit vacakolok vele, inkább hajítsam el ezeket is! :shock: A teknős miatt is lelkiismeretfurdalásom van a mai napig, pedig az nem az én hibám volt. :( Na, jó, egy kicsit. :(
Na megyek, mert Berci már előrángatta a bőröndöt. Nem tudom hova utazik.... :)

Pussz Mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, én okt 23-ra gondoltam.. pedig a cnn, sky stb adta.. ??
jöttem, de sajna megyek is
Mese
meske

Egcsi,
www.index.hu
Maxi csak a Maya régi rózsaszín bilijébe hajlandó pisilni!!! :)

Képzeljétek 1 hete a Maxi ha kakilnia kell,szól,hogy wc-be,és leszedi a pelust,felültetem,és belekakil.Ez a mai napig így volt,nagyon örülök neki,remélem lassan csak megunja a pelenkát.Tegnap egész este harcoltam vele,hogy éjszakára ne vegye le a pelenkát,mert álmában bepisil,csak leszedte magáról mikor kimentem a szobából.És mivel alváskor még megiszik kb 3 deci tápit,tiszta pisi lett minden.Még szerencse,hogy megnéztem mielőtt lefeküdtem,mert reggelig a pisiben feküdt volna.Aludt,miközben átöltöztettem :)

Bölcsisek!!!
Nálatok ráültetik a Manókat a bilire?Vagy pelenkáznak inkább?

Timi!
Gyönyörűek a lányok,és nagyon ügyes voltál!!!Gratula! :)

Andi!
Ismerős a bünti!
"Na ha itthagytál,akkor te is szívjál egy kicsit édesanyám!"
Ezt mondta a barátnőm kislánya,amikor szintén egy utazás után hazajött hozzá :)

Rita,
Kittit is viszed a zenebölcsibe?
Gyönyörű a kerítés ,nagyon szeretem a kovácsoltvasat! :)

Orsi,
itt is gyönyörű idő van,ma elmentünk mi is kicsit sétálni,és a Maxi elaludt a babakocsiban :)Hazaértünk,és még 1 órát aludt kint.Ezt 1 éves kora óta nem csinálta :)
Nem semmi Flóra súlya :D

puszi,Szilvi
nanda

Akkor, lehet, hogy benne volt, de én olyan keveset nézek felnőtt tv-t, hogy nem láttam. :( Elég volt nekem az is, hogy a férjem felolvasta... :?

De jó nektek! Már én is úgy elhagynám a pelust...megvettük a bilit, remélem innentől kezdve minden megy mint a karikacsapás. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali!

A sógórnőm babát vár! :D Jó lenne együtt pocakosodni! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Most keltek fel a lanyok, de most jatszanak az agyunkban. :) Legalabbis Lili szorakoztatja Kittit. :)
Csak azert irok, mert vettunk a brendonban egy kadba teheto "babatartot", mert mar untuk, hogy allandoan fogni kell Kittit. Meg hat a kezunk zsibbadt mindig. :)
Nagyon kiraly. Ajanlom minden ketgyerekesnek, ahol a kisebbik meg nem tud ulni. :)
Rakok fel kepet a tegnapi furdesrol, nagyon elveztek. Fel oraig furodtek. :) Csinaltam olyan kepet, ami nem nyilvanos, es a sok hab takarja a lenyeget. :wink:
Puszi nektek Rita
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Timi!

Akartam írni, Csenge baba nagyon szép baba, és hiányoltam a cm, grammot- vagy csak vak vagyok?- is, csak épp mire ideérek, elfelejtek mindent.

Rita, ti egyszerre fürdettek? De cska ha Rndre is otthon van ugye? Mert azért egyedül kicsit meredek lenne. Előtte meg vki fogta Kittit? Vagy hogy csináltátok? Belegörnyedtetek a kádba? vagy a földön térdelve? Olyan jó lenne ha együtt fürödnének, de nekem az még messze van.. Most először Tündi, aztán Levi. Addig Levi vagy apázik, vagy segít, vagy beül a kádba előre, és játszik, de csak ha apa felügyeli néha. Van már csúszásgátlónk is, meert egyszer belecsúszott Levi a kádba, és elmerült a habokban 1 pillanatra. Azóta tudja, hol kell játszani, meg hogy tilos levenni mindent a kád széléről. (alig érte el, ágaskodott, hátha, el is csúszott) vagy épp a popsiján csúszkált a vadi új kádban. Még én is lecsúszok benne, a régi kisebb sarokkád volt, ott végig értem :-)
Ezt láttam már, nem félsz, hogy oldalra kicsúszik Kitti? Olyan biztonságos?

Egcsi,
peluselhagyás- hajrá!
Mi ott tartunk hogy eltűnik a szobában, hirtelen csend lesz, és már tudom, hogy elvonult kakilni. Aztán persze hiába kérdezem, hogy esetleg szólhatna legközelebb.. Azt mondja, nem, pelusba!
Pocak- izgatottam várjuk a híreket.

Szilvi,
Rózsaszín bili :-) a lényeg hogy bili legyen! Jól nézhet ki rajta :-)
3 dl tápi? nem gondoltál még rá, hogy lecsökkented? Hátha nem pisil annyit? Levi 180-200 ml tejet kap, de már látom, lassan csak úgy hobbiból megiszogatja, szüksége már talán nem is nagyon lenne rá. Vacsihoz kéne benyomnia kicsit több tejet vagy kakaót, de Levi alig iszik vacsira. Persze, biztos számol a mese alatti adaggal :-)
Psziho nénivel mi is van?

Na, Tünde felkelt, és dumál hozzám, vicces kis hangokat ad ki :-)

Mese

Eszter hol vagy, többiek?
meske

Csenge 52cm és kereken 3kg volt amikor meglátta a napvilágot. Illetve a holdét, mert éjfél után 5 perccel született. :D
Az új bili nem hozott sikert, ha mondom neki, hogy pisiljünk bilibe, határozott nem a válasz. :(
Nem akarsz feltenni képet a hercegnőről? Ilyenkor annyit változnak rövid idő alatt...a kis hercegről is jöhet kép! :D

Mindenkinek üdv! Megyek, mert a fiam nem akar tovább nélkülözni.... :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Úgy látom én kezdem a napot és tegnap én zártam. :? Bocsi lányok, de most jöttem füstölögni...
Ma hozták a lányokat reggel. A következő szerkó volt rajtuk: a kicsin a nővére ruhája 3X visszahajtva lógott rajta, Lexin pedig egy olyan kantáros nadrág volt, ami szerintem a húgára is kicsi. Természetesen nem lehetett összepatentolni a nadrágszárt, így csupasz volt a lábszára szinte...ja, és nem volt rajta póló! :shock:
Mindkét gyerek taknyos, délre hőemelkedésük is lett. Délután hívott apuka, hogy maradhatnak-e éjszakára. Na, akkor kapott! Nem olvastam be neki durván csak megkértem szépen, hogy legközelebb ne hozza ide a beteg gyerekeit. Mi volt a válasz, nem gondolta, hogy betegek, igaz, hogy reggel tüsszögtek és a kicsinek folyt az orra, de azt hitte a hideg lakás miatt van! :shock:
Hát ez komoly! Ennyire nem érdekli vagy ennyire hülye? És akkor szerinte OK a hideg lakásban póló nélkül tartani a gyereket? Komolyan mondom megáll az eszem!
A nagyobbik lány a fiam kinőtt pizsijében alszik, mert egyébként egy ujjatlan hálóingje lenne...ma is átöltöztettem Berci kinőtt melegítőjébe és pólójába, mert nem bírtam nézni. Ez nem is tudom micsoda...nem azért van, mert nincs pénzük, egyáltalán nem érdekli őket! Pedig most már ott lakik a csávóval mindkét lány anyja! Hát azoknak is gratulálok! :roll:
Na, ennyi...megyek nasiért, mindjárt kezdődik a Helyszínelők. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Mese: Mindig egyutt furdettuk oket. Akkor is ha Endre nem ert haza furdetesre es egyedul voltam. Eddig egyedul furdott a Lili a nagykadban. Neki megcsinaltam a vizet es beletettem, utana Kittit a kiskadba, ami a pelenkazoasztalhoz tartozik. De azt mar kinotte es nehez is mar tartani. Igy vettuk ezt a tartot, aminek elonye, hogy Lilivel egyutt furdik es nem kell mar tartani. Nem fordul ki belole, mert nehezen tudna megfordulni benne. Nagyon jo. De ha megiscsak ott vagyunk mellette es visszatesszuk. :) Szoval Lilit be a kadba, majd Kittit. Kittit hagyom furdeni Lilivel, majd kiveszem, feloltoztetem es beteszem a kisagyaba. Es ekkor befejezem Lilit. Leviszem es adok neki tejet. Akkor leviszem Kittit is es adok neki cicit. :) Kitti elobb elalszik, leteszem, majd viszem fel Lilit az agyaba es olvasok neki. :) Ha Endre itthon van, akkor valamelyik gyereket o vallalja at. :)
Nagyon egszeru es minden nap ugyanugy mukodik. :) Nem meredek. :)
Elotte mig nem volt ez a tarto, mint fent irtam, Kitti a kiskadban furdott, de tartani kellett, mert abban nincs tamasztek.

Egcsi: Egyre jobban bevallik a gyanum, hogy a vegen teljesen rad fog maradni az a ket kislany. :( nagyon sajnalom oket, borzaszto szulei lehetnek. :(

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Megpróbálok írni, de minden Flórácskán múlik, ha ébred, akkor mennem kell.
Nem nagyon jutok a géphez, de azért próbálok jönni. :roll:

Egcsi
Flóra súlya hihetetlen, de hát anyatejes, annyit hízik, amennyit akar, túletetni nem tudom. 8)
Hangszerek: biztos akarnak majd tanulni, de majd ők eldöntik, hogy mit. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mit fognak választani. De nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen zenész családba ne akarnának zenét tanulni! :D
Bili téma :? Nálunk se megy a dolog, most meg nem is nagyon forszírozom, épp elég neki Flóra és az új helyzet. Majd 1-2 hónap múlva. :?
Kislányok apukája :shock: Elképesztő emberek vannak! Csak azt nem értem, hogy az ilyennek minek gyerek! De komolyan! Élje világát, de ha már gyereke lesz, akkor egy kis felelősséget illene tanulni! :? Annyira tudom sajnálni az ilyen gyerekeket! :( Elég durva, de még jó, hogy Te ott vagy nekik, valaki legalább figyel rájuk! Csak mi lesz később? :roll: Majd felnőnek és azt csinálnak, amit akarnak, jön a kábítószer, esetleg rosszabb....szegénykék! :(

Rita
Zenebölcsi: hát én nem tudom mikor fogok lejutni Gergővel. :roll:
Kerítésetek nagyon szép lett!!!
Klasszak a fürdős képek! :D Hugiéknak is ilyen van, nekünk meg ugyanilyen fajta kádunk, abban eleve benne van egy ilyen befekvős rész. Mi is nagyon szerettük, most még nem abban fürdetem Flórát, de szerintem decemberben már válunk mi is.
Sajnos nálunk nem tudom, hogy lesz együttfürdés, mert Gergő már jó ideje csak zuhanyozni hajlandó. :? De eleve nálunk nem is egy időben fürdenek és fekszenek, Gergőt 9 előtt nem lehet elaltatni, így őt fél 9-kor fürdetjük, Flórát viszont 7-kor. De nálunk nem lehetne azt megcsinálni, amit nálatok, és egyelőre nem is tudom, hogy egyedül meg bírnám-e fürdetni Őket. :? Mert Gergővel foglalkozni kell valakinek, amíg Flórát rendezzük, meg szopizunk.

Na, felkelt a lánykám, majd folytatom.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Itt is egy eltünt :)

Timi!
Gratulálok még1x :) Nem semmi volt a szülésed, végig izgultam :) Nagyon szép kislány Csenge :) Lilla hogy fogadta?

Mese!
Nem kaptam smst szerintem rosszul mentetted el v. én írtam meg rosszul :( 20/9925-338

Rita!
Hatalmas Kitti :) Jó lett Lili haja :) Csak hétvégén tudnánk összefutni mert este későn érek haza :( Most meg MÍra beteg van egy jó kis légcsőhurutja :( Jövő héten itthon lesz a nagyszülőkkel :) remélem gyorsan meggyógyul és akkor találkozhatnánk :)

Anikó!
Tök jó h. Kata helyrejött :) Bencussal mi van? Derekad javul?

Nanda!
Mayának jót tett a pszichológus néni? Mi lett a végeredmény? Lehet h. írtad de kicsit le vagyok maradva :(
Maxi nagyon ügyes :) Míra teljesen visszaszokott a pelenkára, de előbb utóbb már csak megunja és újra érdekeli fogja a bili :)

Eszter!
Ti hogy vagytok? Olivér, MArci ? Raksz fel képeket róluk olyan kíváncsi vok rájuk :)

Manóciról tudtok vmit?Olyan régen jelentkezett ő is :(

Egcsi!
Nem semmi a lányok apukája :( Teljesen kiakadtam :( Nem vagy még pocakos ? Nálunk a hugom az vszínű,de még nagyon pici petezsákot láttak nála :)
Tényleg mi van akkor ha az első tesztje pozítivat mutatott uh-on látták a petezsákot és most vmelyik nap meg csinált megint tesztet és az neg. lett? teljesen kétségbe esett :(

Andi!
Nem egyszerű az életünk :) Iszonyat akaratos lett pár napja Míra,üvölt ha vmi nem úgy van ahogy ő akarja :(
derekad h. van?

Mi amúgy megvagyunk Míra szert bölcsibe járni alig várja minden reggel h. bemenjünk :) . Apás lett nagyon,persze ha hazaérek akkor nem lehet levakarni rólam :) Rengeteget beszél, csak éjszaka meg a déli alváskor van kicsit csend :) Tanultak sok dalt a bölcsibe és azokat próbáljuk megfejteni :) mert nem mindig lehet érteni mit énekel :)

no mennm is kell mert már mászik fel rám :)

pusz mindenkinek próbálok még jönni :)

vera

KépKép
viranka

Hogy szokott rá Gergő a zuhanyra? Berci fél tőle, pedig most nyáron jobb lett volna a zuhany a szállodában....
Nálunk apa a zenész a családban, lehet, hogy a fia is örökli a muzsikus géneket. Majd kiderül. :D

Vera :)
Kedden már tudom, hogy pocakos vagyok-e vagy sem...
Nem tudom a húgodnál mi lehet, valószínű, hogy a teszt volt rossz.
Sajnos az is lehet, hogy meggondolta magát a babó... :( Az első 8 hét az elég rizikós. Menjen vissza a dokihoz vagy az SZTK-ba, ne idegesítse magát.
Mírának jobbulást! Bölcsi :D Berci is állandóan szövegel és ha nem értek valamit, akkor elmondja 25X is, amíg felfogom miről van szó. :D

Mindenkinek üdv, mennem kell, mert itt van a csipet-csapat. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

na Egcsikém,most átérzem miken mész te keresztül.Tomi elutazott Litvániába,és meg bevállaltam egyedül az unokatesókat.Lulu 5,Lizi 3éves.Én most azthiszem ezután elmegyek min.1 hétre valami szanatóriumba. :(
Fogalmam sincs hogyan ,és mikor takarítom össze ezt a "kupit". :(
Amerre nézek szörny terem :)

Vera,
még nincs eredmény a pszichonénivel,még hétfőn megy 1-szer,majd kedden én megyek.Utána beszámolok :)
Maxi is hihetetlen hisztirohamokra képes,de azt hiszem volt kitől tanulnia :)

Orsi,Rita,
mi is használtunk ilyen beültetős fürdetőt,de az a tappancsos féle,amiben már ülni tud.Imádta a Maxi.Nagyon élvezte,hogy együtt lehet a Mayával,és hogy nem vízszintesen kell lubickolnia.

Mese,
Képzeld visít amikor elveszem tőle a cumisüvegét,a múltkor üresen adtam neki oda,és annyira sírt,hogy tejcsi kell,hogy már sajnáltam szegényt :( És persze,hogy adok neki.Ha keveset kap,kijön az ágyából és kér még. :(
Ez a fent már általam említett kiemelkedő színészi képesség egyike :)

Anikó,Eszter,Andik és a többiek hol vagytok?

Szilva
nanda

Kis szünet van a Megatánc-ban, így próbálok tovább reagálni. :?

Andi
Sajnálom a büntit! :( Mi is kapunk rendesen Gergőtől, de azt hiszem ez nála teljesen érthető. Csak nagyon nehéz elviselni, tolerálni meg aztán végképp! Estére teljesen lefáradunk agyilag. :(

Mese
Nekem is rémem az egyedül fürdetés! :( Egyelőre még nem kellett, mert ha Karcsi nem volt ittmaradt Anyukám.
Bili-téma: nálunk dettó! Ha megemlítem, akkor "bilibe nem! Pelusba!!!" És most a tesó-ügy miatt nem is nagyon forszírozom. :?

Vera
Szia! :D
ŰÖrülök, hogy Míra ennyire szereti a bölcsit! :)
Éneklés :) Dalok megfejtése :lol: Nálunk is az van, ami Egcsinél, ha valamit nem értek, akkor szegénykém csak ismételgeti vagy 100x, én meg görcsösen töröm a fejem és a füleim kétszeresükre nőnek, hogy rájöjjek, mit is akar. :lol: Sokszor röhögőgörcsöt kaptam, már potyogtak a könnyeim, Ő meg csak mondta és látszott, hogy dühös rám, amiért ennyire hülye és süket vagyok! :lol: Sezerncsére már egyre kevesebb ilyen van, mert hihetetlen szépen beszél! :)

Nanda
Húúú, hát nem irígyellek! :? Remélem túléled idegileg! :(
Hiszti-öröklés: hááát, igen, ilyen nálunk is van. :? 8)

Na, megyek a tv elé, majd szünetben jövök pár szóra rólunk.

Orsi

avocado

Együttérzésem! Azért túl fogod élni. :D Meddig maradnak a vendéggyerekek?

Bercit átvágni sem lehet, mert ha csak annyit mondok az érthetetlen mondókájára, hogy igen szívem, nem hagyja abba, megérzi, hogy foggalmam sincs miről beszél... :roll: Ő nem lesz mérges, de nagyon kitartó, néha már saját magamra vagyok ideges, hogy nem esik le a tantusz. :roll:

Ma délután magára hagytam a fiúkat és elmentem vásárolni. Végeztem némi pusztítást a bankszámlámon, de muszáj volt vennem egy-két göncöt. :wink: Sajnos nem tudtam igazán kiélni magam, mert apa telefonált, hogy Berci felébredt a déli alvásából és ordít utánam... :roll: Persze mire hazaértem, nyoma sem volt a viharnak...Azt hiszem többször magára kell hagynom őket, hogy apa is megtanulja kezelni a krízishelyzeteket. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Beugrom egy percre, sajna csak ennyi van. :cry:
Tegnap hazafelé jöttünk vidékről, megint lerobbant a fél éves autónk, Püspökladány környékén a préri közepén.Röpke 2 óra alatt odaért a trailer és a csereautó is, kicsi autónk meg elment Debrecenbe. :( :( Majd oda kell érte menni.Közel 7 órát utaztunk,hulla vagyok, Bence nagyon rosszul viselte szegény. Katának megint vannak tünetei,bár most nem olyan vészesek még.Megint piszkálja az arcát,pislog,és köhécsel folyamatosan.Nagyon szar kedvem van,Bence szarul alszik megint,fáradt vagyok és ingerült.A bank is állandóan beleköp a hitelkérelembe,nem tudom,mikor lesz belőle valami, ha lesz egyáltalán. :cry:
Röviden ennyi,sokat gondolok Rátok,de most már olvasni sincs időm.

Sok-sok puszi:Anikó
vakili

Anikó :)
Te szegény. :( Nem túl sok vigasz, de sokat gondolok rád, kitartás! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Vera,
Sajnos a derekam megint nagyon fáj. Lejártam a 10 kezelést, egy ideig jó volt aztán most megint nagyon fáj. De már annyira h reggel felkeléstől estig. Holnap megyek vissza az orvoshoz mert ez így nem jó. Akaratosság nálunk is fokozottabb.

Nanda,
Szerencsére visszaállt nagyjából a rend, de teljesen nyilvánvaló h komoly anyahiánya van szegény gyereknek. Ma reggel is pár perc hiszti h anya menjen érte a bölcsibe. Megbeszéltem a cégnél h reggel fél órával korábban bejövök és akkor du fél órával hamarabb el, így pár perccel a bölcsizárás elött beesek a bölcsibe és akkor minden nap én el tudom hozni. Már pénteken is látszódott manón h kicsit helyreállt a lelke h együtt voltunk du. Egy hátránya van hogy nem tudok elmenni tornázni vagy legalábbis sokkal nehezebben pedig a hátam miatt kéne. Kérdezted a pelenkát a bölcsiben. Én úgy tudom h aki pelenkás annak cserélik amikor kell de kérdezgetik is hogy esetleg ráül-e a bilire vagy a wc-re mint a többiek.

Orsi,
Nálatok hogyan nyilvánul meg a bünti?

Egcsi,
Jól olvastam megint holnap lesz tesztelési lehetőséged? Hihetelen h már megint eltelt egy hónap.

Anikó,
Sajnálom a kocsival történteket, nálunk most meg a mosógép ment tönkre, már hegyekben állnak a ruhák.:(

Na dolgozom tovább

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Veraaaa!

Én 538-at írtam a végére, én hülye!!! De hogy nem írt vissza semmit, az a tag akinek elküldtem, a fene vigye el, rögtön kiderült volna, pfúú.. pedig szépen elmentettem a mobilomba is :-)

Rita, nem irtam, de nagyon szép lett a kerítésetek! Hol van az még nekünk.. amúgy jó kis szocreál ami most van, végülis ez most a divat :-)

Egcsi, ? fok van most nálatok? csak hogy apuka így hozza a lányait..
15-20?

Bili téma: ugye feltűnt nektek, hogy a fiús mamáknál van nagy ellenállás ez ügyben. Azt mondják, ez normális is, a fiúk később kezdik,gondoljunk csak erre :-) végülis ők -egyre később -érnek..

Megsütöttem az új sütőmben az első brownies-t. Állat lett. Saját termés a dió a tetején!!
Megmondtam Péternek, ha megkeresi nekem a Stahl könyvet, akkor sütök. (Még minden könyvünk dobozban, téli estékre hagytuk, amikor már a kertben úgy sem lehet semmit se csinálni.)
Na neki is állt egyből felbontani az összes dobozt. Elő is került végre a Suttogó titkai II. is. Még időben :-)

Tünci kelt, megyek,
rikolt mint 1 kakadu, semmi oá-oá. Olyan mintha 1 madár lenne a szobában :-)
Mese
meske

Mosógééép!

Átélt kb 4 költözést az elmúlt 1,5 évben (lakásból házba be, hátból albiba be, albiból ki, hátba megint be) és a végére bemondta az unalmast, amikor akkora adósságunk van, hogy szó szerint nincs rá lóvé.. jön a hitel, majd abból. De legalább még 1 fokozaton mos, 6- os max 2 kg :-) selyem mosás :-)
a javitása lenne 35+13= 48e Inkább 1 új 60-ért!

Anikó, én is cvsak gondolni tudok rá, tudom, nem sokat segít, de a semminél csak több. Küldöm a pozitív hullámokat!

Szilvi- el tudom képzelni, sztem ne is strapáld magad, addd fel!

Egcsi, néhány dögös cucc mindig kell, hogy jól érezd magad! Nekem is kéne már v.mi új, de a pocim nem akar eltűnni :-( 2 hónapos Tünde, és hol a szép lapos hasam??? Levi után nem maradt meg ennyi, most odavagyok... mit csináljak?? (lusta disznó vagyok, nem akarok felülést..vagy muszáj lesz? )

Nálunk Levi egész szépen beszél, csak néha nem értem, de 3-4 alkalom után megértem- na apa nem annyira gyors. Pl. ma: pingpong ütő+ labda szerelem van. Közölte, hogy lenyalta az ütőt, és kéri az enyémet (mert az enyém átlátszó dobozban van, mert elég drága volt). Apája nem értette, mit is csinált, én meg csak hüledeztem, hogy tényleg jól hallok- e, hogy lenyalta az ütőt kicsi szívem??! Bizti fincsi volt. :-)

hoppsz, mennem kell
Mese
meske

Andi :)
Derekad :( Igen, holnap teszt. Ha lett volna itthon, már ma is megcsináltam volna..nagyon viszket a tenyerem. 8)

Megnéztem a hőmérőt, reggel 7-kor 1O fok.Délutánra felmegy még 25-re is. Amikor apuka beállított a gyerekekkel így, akkor egész nap hűvös volt és fújt a szél.... :roll:
Én tudom, hogy rikolt egy kakadu, a barátainknak volt egy. Ki van csukva, hogy Tünci tud olyat.... :D
Mosógép :(
Süti :D
Még! csak 2 hónapja szültél! Türelem és lesz megint lapos hasad... felüléssel vagy anélkül. :wink:

Nálunk krízishelyzet van, eltűnt Berci utolsó cumija....van egy kicsit szakadt, de az nem kell neki. Úgy néz ki, ha nem kerül elő, akkor leszokunk. :wink: Persze az első reakciója az volt "Anya vesz másikat". Mondtam neki, hogy a néni nem ad másikat a boltban, mert ő már nagyfiú. Egész gyorsan belenyugodott. :)

Üdv mindenkinek! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, na jó, de v.mi papagájféle, az tuti! Apa mondta :-)

Ja, és hogy nehogy hamar csalódjál, nekem mindkét alkalommal negatív lett a teszt, pedig időben (sőt még rátéve pár napot) teszteltem. Aztán jött a fura érzés. Levinél szédülés, azt hittem hánynom kell, fura v.mi. Tündinél hasonló féle, rögtön tudtam hogy újra kell tesztelnem. És az olyan dupla csík lett, hogy csak na!!!

pusz
Mese
néhány kép a köv.ben..
meske

Kép Tüncike

Kép Star Trek

Kép A tesók

Kép csipet csapat: kacsa, helikopter, lovacska, gesztenyebaba, süni
meske

Nagyon jó képek! Milyen a nagy a kisfiad! Főleg Tünci mellett. :D

Lányok!

Nem bírtam magammal és vettem tesztet. Mindjárt olyat ami kiírja, hogy terhes vagy nem terhes. Már megnéztem 3X még mindig azt írja, hogy terhes! :D
Ezt az eredményt vártam, de azért meglepődtem. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, gratuláloookkkk!!!!!
hű de izgi, mi?!!

voltunk ma moziban :-) spontán jött, beszéltem hugival, mondta hogy tud jönni. Apa is ráér, holnap nem jó, szerdán nem, aztán 2 napra megy külföldre..
Aztán beszéltem anyuval, ő tanár, és suli szünet van a héten, apu meg friss nyugdíjas lett, ráérnek. Épp mentek megnézni a Szabadság, Szerelem című filmet, meg előtte már látták a Szabadság vihara doksifilmet. Na erre berágtam, én meg csak szeretném nézni, mi?!
Végül anyu is jött, hogy ha hugi késne, és ketten elbabáztak. Mire hazaértünk (Szabadság,Szerelem persze) Levi már aludt, Tündi várt a szopival, most már őt is lettettem, elvan a cumival, de nem alszik.
Sztem gyönyörű film, bár Dobó Kata néha nem túl szép benne szerintem :-) most elcsúnyították, vagy smink nélkül ennyi?!

Hallottam róla rossz kritikát, de az a Sorstalanságot dicsérte, pedig azt a kissrácot meg tudtam volna csapni, rosszabb volt, mintha felolvasná a szöveget, szóval nem hittem el. A neten csupa jót hallottam. És tényleg! a végén a himnusz, és a Márai idézet, háát, ajánlom mindenkinek!

pusz
Mese
meske

Köszi! :D Már alig várom, hogy anyuék jöjjenek és mehessünk mi is moziba...Sajna itt magyar filmet nem adnak, de már úgy vagyok vele, hogy szinte mindegy, csak ne horror legyen... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

EGCSI DRÁGA!
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!De jó,megint van kismamánk! :D Apa mit szólt hozzá? Vigyázz nagyon Magatokra! Meddig tervezed így a lányok vállalását?

Visszaolvasni nem volt időm,de Mese :gyerkőcök gyönyörűek! :)

Autónk tegnap meglett,14.000 Ft benzin,és plusz 2 autópálya matrica a veszteség. :?

Na,megyek.mert Bencétől nem lehet itt ücsörögni.

Jön valaki a börzére szombaton?

Pussz:Anikó
vakili

Anikó :)
Köszi! :P Apa örült. :) Azon vigyorog, hogy most ő kispapa. :D Kíváncsi leszek, hogy bírja majd a terhességi nyűgjeimet, Bercinél mindenből kimaradt... :?
A lányokat nem tudom meddig vállalom, az idén még biztos, aztán meglátom...
Remélem most nem döglik be a kocsitok egyhamar... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Most csak roviden.

Aniko: en szeretnek kimenni a borzere szombaton, de nem tudod hanytol nyitnak?

Koszi Rita

Kép
Kép
trita

Egcsi,
GRATULA!Vigyázz magadra!!!! :) :)
Én úgy hallottam,hogy elviszik Amerikába a filmet(Szabadság Szerelem),sztem figyeld a mozik műsorát.A Vajna mintha ezt mondta volna valamelyik interjúban.

Anikó,
Kocsi:(
Ez új autó?Csak nem francia a drágám?Mert nekem is lennének érdekes sztorijaim a Renault-val. :(
Kata :(Te nem gondoltál pszichológusra?Suliban nincs,akivel beszélhetnél?
Hogy van a hátad?

Andi,
Azt hiszem már "fent" említettem az ORMOS intézetet,nekem anno sokat segített.Szintén hátfájás végett.Volt ott egy nagyon jó orosz csontkovács ,velem csodát tett!

Bölcsit azért kérdezem,mert ismerős anyuka mesélte,hogy mennyire örül,hogy bölcsis a kislánya,mert amióta jár teljesen szobatiszta lett.Náluk az a szokás,hogy ráültetik a bilire a manókat,és addig várnak amíg.... :)Ez annyira bejött,hogy most már önállóan bilizik a kislány.Szeptember óta.Otthon is!!!

Mese,
nagyon szépek a gyerekek,Tündérke a gyönyörű hajával....mint egy kis Hófehérke :)

Most ennyi,megyek a pszichonénihez,drulkkoljatok,majd jövök!

Szilvi
nanda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?