Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Orsikám: gratula még egyszer, és kitartás. Hidd el, napról-napra könnyebb lesz! A babók gyönyörűek!

Hajnimaci: :) Jó hallani felőletek.

Egcsi: kívánságod parancs!

Anikó: bili :)

ÉS akkor Egcsi kérésére a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

További képek az albumokban vannak.

Mindenkinek szép napokat!

ZSuzsa
zerko

Hali,

Megint egy rövidet Nandának,
Mayának gondoltál valamilyen sportot? Volt oviskarate Budaörsön, az ABS sportcentrumban, de mostanában nem láttam. Kérdezd meg őket h van-e még. Aztán van valamilyen Junior sportegyesület, a honlapjukon találtam egy telefonos elérhetőséget: 70/314-4746. Szoktak tartani foglalkozásokat is a Műv házban. Majd írd meg nekem is hogy találtál-e valami jót és hol mert majd manót is szeretném valamire járatni.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Zsuzsa :)

Nagyon tündérek a lányaid! :) Hogy vagytok? Otthon vagy még vagy visszamentél dolgozni? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Zsuzsa!

TÜndériek a képek!!! :D
Aranyos vagy és köszi a biztató szavakat! :D Egyelőre még ok a dolog, hisz itt van Anyu, aztán meg majd kialakul. Még terhesen észrevettem, hogy Gergő kezelhetőbb volt, amikor csak ketten voltunk és tudta, hogy nem bírok dolgokat. Ahogy már más is ott volt, rögtön elengedte magát. Ezért remélem, hogy ha majd hármasban leszünk, akkor megint működni fog ez a 6.érzéke. :wink:
Tényleg, engem is érdekelne, hogy mi van veletek, újra tanítassz-e már? :D Én úgy örülök még ennek a két év 4 hónapnak! Előre sajnálom amikor majd vissza kell mennem! Ha lehetne, biztos itthon lennék, amíg Flóra is iskolás nem lesz! :roll: Ha nyernénk a lottón... :lol: .
Neked nincs meg véletlenül a szoptatás alatt ehető kaják listája? Annyira kéne és nem találom sehol! :?

Ma megvolt az első sétánk, el is aludt rendesen a drágám, így a babakocsiban aludt vagy 2 órát. :D De nem volt szívem felkelteni, így a fokozatosság dugába dőlt, a 30 perc helyett jó nagyot levegőzött. Annyira isteni idő volt, hogy gondolom semmi baja nem lesz tőle! :D

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Itt vagyok,ragyogok! :oops: Bocsi,de egyszerűen nem tudok jönni sűrűbben.Állandó elhavazás van,nézelődünk lakásfelújítás ügyben,ha van egy kis szabadidőnk.Ha itthon vagyok,akkor meg valakivel mindig foglalkozni kell.
Katával továbbra is gondok vannak: :cry: Állandóan sír reggel,ma már délután is,sőt már hányt is.Nem tudom,hogy bújkál benne valami,vagy pszichésen jönnek ezek a dolgok.Nagyon tanácstalan vagyok. :?

Zsuzsa:szép a lánykád,örülök,hogy jöttél.

Orsi:gyönyörűek,aranyosak vagytok!

Egcsi:sajnálom a kávédat. :oops:
Timinek nagyon drukkolok!!!!!

Rita:bocsi,hogy csak most. :oops: Igen,ott volt a börze,de ne bánd,mert NAGYON DRÁGA VOLT!!!! :evil:
Most megvárom,mi lesz Katicával,aztán szólj,ha kész az utcátok,és jöhettek. :D

Andi:november 4-én,szombaton lesz a nagy börze.

Eszter:örülök,hogy szerencsésen megérkeztetek. :D

Vera:pussz. :D Te már rendesen dolgozol? Nem tudsz Ritáékkal eljönni,ha meglátogatnak?

Andrea:sajnálom a takkernénit. :oops:

Nanda:megnyugodtál egy kicsit?

Ennyi jutott eszembe,többieknek is nagy-nagy puszi:

Anikó
vakili

Sziasztok!

Bölcsis fiúk-lányok HAJRÁ! Leginkább ANYUKNAK megy a drukk!
Mi várjuk október 21-t. Akkor lehet újra felügyeletbe menni. Szokta emlegetni Olivér, volt ugyan egy alkalom, amikor határozottan kijelentette nem bölcsi, hanem ovi. Bár gőzöm sincs honnan jött, mert egyikről sem beszéltünk, nemhogy oviról.
Ma elmentem kipróbálni vele a gyerekjógát, de még nem érett meg rá. Ő volt a legkisebb, ha nem is magasságban, és egyenlőre még nem nagyon akaródzott neki utánozni a többieket. Az óóómmmm mantra viszon t nagyon tetszik neki most is.. Ellenben az IKEát rögtön kiszúrta, így hazafelé be kellett menni perecért. :)
Új szokás a a nagyfiúnak, a videózás! :shock: Toy Story 2, váltótársa újabban a Mici mackó. Az esti diázás viszont szigorúan Mörren Morcogi Micó meséje kell hogy legyen. Emberem lassan álmában is felmondja! :lol:
Marci ma egészen nyugis volt. Mintha kezdene visszarázódni az utazás után. Kényelmes volt neki, hogy nonstop ő volt a műsoron, amíg nem voltunk itthon, nem kellett senkivel osztozni, csak a rámolásra kellett időt szakítanom. Bár az is igaz, hogy tegnap nem ittam capuccinot sem... :?

Orsi!
Nekem nincs listám, de egy két dologra emlékszem...
Semmi K betűs puffasztós,
koffeines (akár csoki is lehet, mert kakaóban is van koffein!)
fekete-, zöldtea
tej max fél liter, lehetőleg több részletben fogyasztva
nálunk a savanyú ételek is zavarták Olivért
más nem jut eszembe, pedig még biztosan van!
Nagyon szépek vagytok!

Mese!
Tudod it, rejtegesd csak tovább a lányzót! Ilyen haj láttán csak sárgaságot kap az ember! :lol:
Nagyon édes!!!!! Bár a fiatal úr sem utolsó... :D
Fürdetés? Működik rendesen? tesóféltékenység?

Egcsi!
Párodnak küldök egy adag biztonsági ráolvasást! :D
Jól aludtak a lányok? Nem hatalmasodott el rajtatok a kórság?

Rita!
Nálunk is voltak rosszabb éjszaklák mostanság.
marci ráadásul elég rondán szürtyög szopi közben, de még porszívóval sem tudok kiszívni semmit az orrából. éha spriccelek neki Fluimárt, de szerintem lófüle...
Lányok nagyon csinik voltak a képeken!

Vera!
Pelikánkaja? miért?

Maci!
valószínűleg addig macera lesz az elvállás, amíg nem rendezed magadban a dolgot... tényleg hihetetlen szenzoraik vannak a gyerekeknek, így szerintem simán leveszik, ha anya bizopnytalan a dolgában.

Vakili!
Kata szegény... mindig ilyen nehéz neki az évkezdés?
Volt valami rossz élméye odaben?

Hátad?

No, mennem kell....
Igyekszem sűrűbben jönni!

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok :D

Most jutok csak ide, mert kicsi lányom este nem akart elaludni, így óránként cicizett és a 3.után végre beájult. Ez van, ha nap közben végig szunyál és ma nem nagyon volt ébren, vártam is ezt a dolgot estére. De ilyenkor már olyan fáradt vagyok, jobb ha nap közben csinálja. :? Amúgy meg ma tök 3 órás napja volt! Szinte percre pontosan 3 óránként ébredt és cicizett. :D

Anikó
Drága vagy! :D
Kata :( Sajnálom szegénykét és téged is! :( Elhiszem, hogy nem tudod mi lehet, mert végül is bújkálhat is benne valami. Mást nem tudsz, csak kivárni. :( De nem irígyellek! :(
Lakásfelújítás: az átrendezés is meglesz? Mármint, hogy falbontás, új helységek? Olyan izgi!!! Nagyon kíváncsi vagyok! :D
Nem is írtam, hogy Karcsiéknak milyen jól sikerült a festés! Komolyan, nem gondoltam vona, hogy ilyen ügyesen meg tudják csinálni! Már a glettelés is jó lett és miután kifestették egy új lakás lett! :D

Eszter
Te is drága vagy! :D
Kaja: Hát igen, én is ennyire emlékszem. :( De tuti még votlak dolgok, csak nem ugrik be. Eleve, most valahogy nehezebben áll rá az agyam, hogy bizonyos dolgokat nem lehet. :? És úgy meg tudok kívánni tiltott kajákat, innivalókat, hogy rendesen fáj a lelkemnek, hogy nem szabad. :cry:
Jóga :D Ikea :lol:

Bocsi, de most ennyire futotta az energiámból, már alig várom, hogy beálljak a zuhany alá, remélem Gergő is már alszik és akkor kilazulok egy kicsit a melegvíz alatt. :roll:

Orsi

avocado

Jó Reggelt!

Ma nem volt könnyű napom, Berci egész nap pörgött. :roll: A boltban kifogtam egy baromi lassú pénztárost, a többi sorban már 8-an végeztek, mire ő 2 vevőt elintézett. Már majdnem odaszoltam a srácnak, hogy ne siessen már ennyire , mert a végén még elszédülök. :? Morogtam is a bajszom alatt, hogy olyan lassú, hogy mindjárt fejbeütöm. Erre, amikor végre sorra kerültünk, Berci elkezdte mondani:"bácsi lassú fejbe-itt csapott egyet a saját fejére-anya" még jó, hogy nem értett a manus egy kukkot sem. :lol:
Tegnap is és ma is álomkórós voltam. Tegnap délután aludtam másfél órát-nem emlékszem mikor történt ez meg velem utoljára, ma meg fél 9-kor keltünk a gyerekkel. :D Most is ásítozom, pedig a Miami Helyszínelőket még megnézem! :)
Otthon is elkezdődtek a sorozatok?

Írjatok ám, legyen olvasnivaló reggel a kávémhoz! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Mindenkinek nagy puszi így reggel,most indulunk az oviba.
Nálunk sajnos nagy bajok vannak a Mayával,majd jövök később és mesélek!

Szilvi
nanda

Sziasztok!

Egcsi!

Sajnálom h. neked nem volt olvasnivalód a reggeli kávédhoz hétvégén :(
Mi Bagon voltunk unokatesoméknál,este értünk haza,vasárnap Robi meg dolgozott a gépen,csinálja a karácsonyi ajándék naptárakat :)
Jól vagytok már?Berci meggyógyult?

Anikó!

mennék én szívesen,de hétfőtől dolgozom reggeltől estig :(
Lakásfelújításhoz mennek a drukkok :)
Katánál szerintem lelki oka van(de inkább remélem h. beteg lesz),csak azért gondolom mert a bölcsibe van 1 kisfiú és ha nem látja az anyukáját sugárban hány :( Már 3. hete járnak.

Eszter!

pelikán kaja:halvány gőzöm sincs róla miért.De változatlanul zabál,mindent megeszik,sőt még repetázni is szokott ebédnél :)
Jutka néni mondta,h. még bömbölve is eszik,sőt neki is oda kell ülnie,mert nem tudja olyan gyorsan enni a kaját mint szeretné :)
Míra is mondja h. oviba megy,de nálunk azért mert minden reggel előtte megyünk el :)

Zsuzsa!

Aranyosak a képek :) Nagylányodról is teszel fel ?

Nanda!

Mi a baj ?

Orsi!

jók a képek,kajalistám nincs sajna.De én pl. kelkáposztát szinte az elejétől ettem(persze)előtte forrázva volt a kel és semmi baja nem lett Mírának.Szerintem próbálgass,mert lehet h. attól amit megkívánsz nem is lesz semmi baja Flórának :)

Hajni!

Mi van veletek?Bölcsi?

Tegnap kicsi lányomat nekem kellett felkeltenem mert olyan jól aludt a bölcsiben :) Meg is volt lepődve,uzsonnát megette,közben megjött apja is olyan boldog volt :) reggelente azért megy a hiszti,h. nem megy,itthon marad,de ha meg már bemegy a csoportba akkor nincs semmi baja :)

vmit még akartam,de kiment az agyamból :oops:

pusz mindenkinek vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Egcsi!
Álomkór???? :shock: Akkor lehet, hogy hamarosan csíkot váltasz??? Még 8 nap... :D

Nanda!
Azért nem vészes ugye??? Írj majd!

Vera!
Kötelező produkció anyának! Így legalább tudod, hogy hiányzol neki. Milyen lenne már, ha csak úgy simán bemenne, nem is hiányolna... akkor az lenne a baj! :lol:

Orsi!
Nálunk is macerásak mostanság az éjjelek. Apa egyébként is sz*rul alszik valamiért, Olivér is fel-fel sír, Marci meg folyton éhes és pukkizik! Pedig most nem adtam neki se répát, se almát. Pedig nagyon lelkesen szopogtaja őket, főleg az egész almaszeletet szopgatja úgy, mint más gyerek a cumit!

No megyek, mert nagyon dünnyög az orra alat! Olyan furi, mert olivér a cumi miatt nem igen gagyogott, de Marci helyette is mondja a magáét4 :lol:

Helló

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Na valahogy csak ide értem....:(

Hát szóval,képzeljétek el,teljesen tanácstalan vagyok,nem tudom mi történik a Mayával :(
Szombaton este játék közben a Maxi szobájába bekakilt,deúgy hogy még a haja is olyan lett-fogalmam sincs hogyan. :( Azonnal beraktam a kádba,és nagyon leszidtam.Erre tegnap délután elmentek az apjával és a Maxival egy focipályára játszani,erre ott is bekakilt.Én szülőin voltam,mire hazaértem a 2 gyerek este 6-kor ismét a kádban-a Tomi elmondta ,hogy mi történt,de nem a Maya előtt.És amikor kérdezem a Mayát,hogy mi az oka a korai fürdésnek,annyit mond csak,hogy koszosak lettek.Mire a Maxi majdnem elmondta,hogy miért fürdenek,a Maya befogta a száját,hogy nehogy elmondja,hogy mi történt.Kérdezgettem,próbáltam kiszedni belőle,hogy mi történt,de szegény nem merte elmondani. :( Persze megint nagyon kiakadtam,de azt sem tudom,hogyan reagáljak,hogy neki se legyen megalázó,és én is kiadjam valahogy a felgyülemlett feszültséget :(
Ma beszéltem a nevelési tanácsadó nővel,nagyon kedves volt,kapunk időpontot és megyünk.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit fog mondani,ill.hogyan próbálja majd megoldani a problémát.
Folyamatosan rágom magam,hogy mit rontottam el,de mindenki leszúr,hogy én mindent jól csinálok,nem az én hibám.Valószínüleg a Maya ezzel akarja felhívni magára valahogy a figyelmet.Pedig semmivel sem foglalkozok vele kevesebbet mint régen,sőt ovi után különösen odafigyelek,hogy sokat legyünk együtt.Próbálok mindig a kedvébe járni,segíteni...stb.De ez már meghaladja az erőmet,mind lelkileg,mint fizikailag :( Este hulla vagyok,és csak azon jár az agyam,hogy mondtam-e ma valamit neki,amit esetleg nem fog tudni megint feldolgozni,vagy rágja magát rajta :(

Most gyorsan leírtam,este,még reagálok!
Puszi,Szilvi :cry:
nanda

Vera :)
Már meggyógyultunk, köszi! :) Karácsonyra én is mindig naptárt rendelek a nagyszülőknek, természetesen Berci képeiből állítom össze. :D Ti az egészet magatok csináljátok?

Eszter :)
Átsuhant az agyamon ez a lehetőség, de még koraiak lenének a tünetek, nem? Lehet, hogy csak pszichésen produkálok álomkórt. :D De az is lehet, hogy egyszerűen fáradt vagyok. :)

Szilvi :)
Ó, te szegény! Persze Maya is, mert biztos, hogy nem azért csinálja, hogy bosszantson, csak valamit így reagál le. Remélem a tanácsadóban tudnak majd segíteni! Csak türelem-már amennyire ilyen helyzetben lehet-szerintem ne szidd meg ha megint ilyen történik, azzal csak nő benne a feszültség. Ennyi okosságot tudok,de remélem a szakemberek majd ténylegesen segítenek. És ne rágd magad! Egyáltalán nem biztos, hogy azért van, mert valamit elrontottál! Vannak érzékeny gyerekek és vannak akiknek a hátán fát lehet vágni... Igenis nagyon jó anya vagy, mert ha nem lennél, nem rágnád és okolnád magad, hanem egyszerűen nem érdekelne a gyerekeid lelke. Szóval fel a fejjel!!!!!
:)

Anikó :)
Neked sem lehet könnyű Katával...Nem szereti az osztálytársait? Vagy a tanáraival van baj? Túl sokat követelnek? Mit mond miért nem akar suliba menni?
Remélem nálatok is hamar megoldódik a dolog! :)

Reggel Berci átjött hozzánk-fél 5 magasságában-odavettem magam mellé, mert apa már úgyis hamarosan kelt, elmentem W.C.-re és utána nem engedett vissza az ágyamba! :shock: 1 perc múlva visszaaludt. Még jó, hogy Boti már ment dolgozni és befekhettem a helyére...
Mostanában a fiatalember reggel-este tejet iszik. De mire rájöttem, hogy már nem kakaót akar.... 3 napig hajtogatta minden kakaóivásnál, hogy tej, tej. Gondoltam nem raktam elég kakaót a tejbe és ezért mondja. Egy frászt! Egyik este megkérdeztem, hogy kéri-e a kakaóját. Válasz:tej! Na, gondoltam, kipróbálom, hátha tényleg tejet akar. Azt akart. Még jó, hogy ilyen gyorsan kapcsolok. :D
Most mentem, további szép napot!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Nanda!

igaza van Egcsinek,ne szidd le mert,akkor szerintem megalázva érezné magát.a nevelési tanácsadó biztos tud majd vmi okosat mondani.Szeret Maya oviba járni? vannak barátnői akikkel játszik?
Maxival nem agressziv?kérd meg rajzolja le mi bántja,hátha közelebb kerülsz a megoldáshoz.
Jó anya vagy :)

Egcsi!

Robi csinálja az egészet,az egész családnAk + pár barátnak,tavaly kb. 50lap lett(persze van benne 12,6,lapos is)ilyenkor már nekiáll,de mindig utsó pillanatban készül el :)

no el,károkatonát nézni :)

vera

KépKép
viranka

villám leszek, mert iszonyú hulla vagyok!

Nanda
Ó jaj! Annyira sajnálom, hogy ez van! :( De tényleg ne régd magad! Sajnos az bárkivel előfordulhat és majd a szakember segít megtalálni mi az ok és hidd el minden hejreáll!

Egcsi, Eszter, Vera
Ígérem, holnap reagálok, most tényleg nem megy! :(

Orsi

avocado

Én otthon a Kodakkal csináltattam, nagyon minőségű lett, tavaly az egyik üzletben rendeltem meg, az nem lett túl szép. :( Azért örültek neki a nagyszülők. Az idén más céggel próbálkozom. :)

Orsi :)
Sikerült kipihenni magad? :)

Lányok!
Kész vagyok! Ma még rosszabb napom volt mint tegnap. Annyira feszült és türelmetlen voltam, hogy magamat is nehéz volt elviselni. :? Legszívesebben elbújtam volna, hogy senki még csak rám se nézzen. Kellene nekem valami jó technika ilyen napokra, a nagy levegő és a számoljak 1O-ig nem működik, mert mire eszembe jut, már robbantam is... Remélem holnap már jó napom lesz, rámférne és a családomra is. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ja, és fáj a derekam! Ez a kórság a babaneten keresztül terjed? :?

E

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mégegyszer és utoljára én. :D Néztétek a Megatáncot? Hogy tetszett? Én a neten láttam részleteket és jobban tetszett mint vártam. Voltak érdekes figurák. :D Remélem amikor élesben megy a verseny a szavazatokért, akkor lehet nézni a műsort megint a honlapon! :)
Most már eldugulok. Ez már 3 napi kávéra való hozzászólás volt.

Szép Napot Mindenkinek!(Ne felejtsétek, néhány óra múlva én is kávézom!) :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

Néztem Megatáncot,nekem tetszett :) Nekem nagyon tetszett a bádogemberke :) Bár a megasztárt is csak addig nézterm míg a válogatók voltak :)
Naptárt nálunk már mindenki "elvárja" h. kapjon :)

Nanda!

Dr. Ross Campbell: Életre szóló ajándék
Dr James Dobson:Az akaratos gyermek születéstől a serdülőkorig,
Dr James Dobson:Bújocska,önértékelés a gyerek számára.
Ezek keresztény kiadványok és bár én nem vagyok vallásos de nagyon jók és lehet az ötleteket hasznosítani.

pusz lépek fodrászhoz :) legalább az első napokon nézzek ki jól :)

vera

KépKép
viranka

Gyorsan írok, mert Gergő Mókus babaklubban van Anyukámmal, Flóra baba meg éppen alszik.

Egcsi
Nagyon nem pihentem ki magam, mert Flórácska egész éjjel nyöszörgött és erőlködött, valami fránya kaki-puki bántotta a kicsi pociját. :( Talán mostanra már ok, legalábbis remélem!
Robbanás: nekem is vannak sajna ilyen napjaim és rossz hírem van, én sem tudok jó módszert az elkerülésére. :( De tök ugyanúgy érzem ilyenkor magam, mint Te, utána nagy adag lelkiismeretfurdalással. :(
Derekadnak jobbulást!

Vera
Aztán szép legyél!!! :wink: Én holnap megyek, már alig várom, hogy megszabaduljak a hajamtól, annyira megnőtt és nem szeretem mikor ilyen hosszú. :? Remélem eljutok, mert ugye babácskámnak még nincs igazi napirendje.

Megatánc: én is néztem és én is kellemesen csalódtam. El sem tudtam képzelni, hogy milyen lesz tánccal, de tetszett! TÉnyleg haláli fazonok voltak!!! :lol: Úgyhogy azt hiszem ezt is végig fogom nézni, mint a Megasztárt. :shock: 8)

Na, mennem kell, gyorsan felmosom a lakást, amíg örökmozgóm nincs itthon. :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ma megint sírt Kata,de apa vitte.Napközben állítólag már nem volt gond,mosolygós,jókedvű volt. De nem hagyom annyiban, úgy látom,hogy valami nem stimmel.Lehet,hogy pszichológus lesz a vége.Csak attól is félek,hogy ha kiderül,hogy miattam ilyen,utána mehetek én orvoshoz,mert abba belebetegszem. :cry:
Megatánc:én valahogy mást vártam.

Egcsi:sajnos lekéstem a kávédat. :oops:
Azért ez az álomkór nagyon gyanúúúús.Nálam így kezdődött mindig. :D Drukk-hegyek!
Derekadat sajnálom,isten bizony nem én küldtem!!!!! :roll:
Holnapra jobb napot kívánok!Én is feszült vagyok nagyon,már napok óta csokit és lilahagymát eszem. :cry: Egy jót kéne bőgnöm,az talán segítene. :roll:

Orsi:miden nap készülök,hogy felhívlak,aztán valahogy sehogy sem jön össze. :( MÁr Gergő is kérdezte,hogy ugye majd meglátogatunk Titeket.Nagyon kíváncsiak vagyunk Rátok!!!! :D
Fáradtság .Még emlékszem! :(
Felújítás:igen,lenne falbontás,meg minden,remélem összejön.Nagyon ügyes ez a Karcsi!!! :D

Vera:csini lettél? :D Kár,hogy nem tudsz jönni. :cry: Azért egyszer csak összehozzuk valahogy!!!!
Drukkokat köszi a felújításhoz. :)
lelki okokkal egyetértek. :cry:

Nanda:nagyon-nagyon sajnálom! :cry: Nem akarok beleszólni,de szerintem se szidd le Mayát ezért! :oops: Tudom,hogy nagyon nehéz,de lehet,hogy ettől még rosszabb lenne.Egyébként abszolút átérzem a helyzetedet,átestem hasonlón én is,és az óvodavezető egy az egyben azt mondta,hogy miattam van,mert elmentem dolgozni.(Nálunk Gergő kb.15-ször kakilt egy nap,és nem mindig érte el a WC-t.)Mindezt egy csomó szülő előtt jelentette ki.Kicsit most is hasonló cipőben járok,mint Te ,és rettegek,hogy a pszich.azt mondja,hogy én rontottam el valamit. :cry:

Eszter:nálunk most Lolka és Bolka a menő. :D Ezt én is szeretem.
Hátam elviselhető.
Katáról fogalmam sincs,Ő sem mond semmit,és a tanítónéni sem. :cry:

Na,most ennyi,Timinek drukk továbbra is!

Puszi:Anikó
vakili

ÍRTAM. SOKAT. ELSZÁLLT! GRRRRRRR.... :x

Köszi a drukkot. Egy hét múlva minden kiderül. :D Csak ne telne ilyen lassan az idő... A csokit a lilahagymával eszed vagy külön? Azért ez is furcsa... :wink: Nekem a kóla és a csoki volt a napi étrendem része-csak egészségesen :D - de mostanában nem kell.

Miért gondolod, hogy te vagy az oka Kata problémájának? Vidd el pszichomókushoz, ha szerinted segít. Mindenkinek vannak problémái, amivel elmehetne lélekturkászhoz. Az biztos, hogy néha szeretném, ha szakember mondaná, hogy normális vagyok. :D
Az óvódavezető anno egy dinnyefej volt! Hogy lehet ilyet mondani? Mintha otthon olyan lenne a helyzet, hogy egy keresetből is vígan ellehetne ficánkolni a családnak. Az biztos, hogy nekem is lelkiismeretfurdalásom lett volna, de nem amiatt, hogy visszamentem dolgozni, hanem amiatt amit a t. pedagógus kapott volna tőlem! A nagyon nem normális! :x Ettől felmegy a vérnyomásom!

Timivel pénteken beszélek, mindent átadok neki! :)
Hajrá felújítás! :)

Mindenkinek üdv! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi,Egcsi
Olvassátok el ezt a cikket, nekem annyira nagyon tetszett és mintha rólam írták volna. Akkor ezek szerint én normális szülő vagyok.
http://www.babazo.hu/szakertok/20060907megorulok.html

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok !

Andi!

Jó a cikk :) Akkor én is normálisnak tartom magam :)

Anikó!
Ne hibáztasd magad,te szerintem minden tőled telhetőt megteszel a gyerekeidért,pszichologus jó ötlet :)

Orsi!

hajam érdekes lett,bementem szőkésen kijöttem világosbarnásvöröses melírozott hajjal :)nekem tetszik,Robinak is :)

Én meg kihasználom utsó pillanataimat és megyek varrni :)

Pusz mindenkinek :)

vera

KépKép
viranka

Egcsi!
Külön-külön eszem. :lol:
MIlyen napod van ma?
Valahogy úgy érzem,hogy nekem szól Kata viselkedése.Mondjuk hajlamos vagyok mindenért magamat hibáztatni. :cry: Ma reggel is volt hányingere és sírdogált is. :cry: Annyira sajnálom!!!!!
Ez az ovis sztori hosszú,ennél brutálabb a dolog,és még van képük megkérdezni,hogy ugye ide viszem majd Bencét is???? Még annyi,hogy a 2 óvónénije utálta egymást,az egyik el is ment,a másik kiuátált maga mellől mindenkit,aztán elment betegállományba.Egyszer még öngyilkos is akart lenni!.Máskor megfenyegette a másik óvónénit,hogy kicsinálja,persze a gyerekek előtt.A gyerekek minden nap más csoportban aludtak,minden nap más volt velük.SZERINTED???????? Erre a vezetőnő azt mondta,hogy a gyerek nem mond igazat!!!!! :evil:

Vera:képet!!!!! :D MIt varrogatsz?

Andi:jó a meló?

Orsi:hol vagy?????

Andrea:Téged kifelejtettelek tegnap. :oops: Puszi!!!!!

Na,megyek főzni az ebédet,jók legyetek!

Anikó
vakili

Anikó, képzeld Anikó (óvónő) visszament a Nyár utcába dolgozni! Ő volt Kata óvónénije, nem? Amennyit szidta az óvódát és a vezetőt! Hihetetlen hogy most megint ott dolgozik.
Katát nagyon sajnálom, szerintem is beszélj pszichológussal hátha mond valami okosat. A suliban minden rendben, nem amiatt van?

Andrea
Vendég

Jesszum Pepi! Oda ne vidd Bencét! :shock: Bár gondolom ezt magadtól is tudod... :roll:
Remélem hamar rájöttök mi az ok Kata viselkedése mögött! :?
Tegnap jó napom volt-végre. :)

Szerintem dobjál egy képet. :)

Andi :)
A cikk nagyon találó :) Nálam meg kell szorzni 3-mal az engem ért hatást és hurrá, még így is normális vagyok! :D

Tegnap Berci leszakította a szúnyoghálós ajtót a nappali és az udvar közötti ajtón...Persze előtte a szúnyoghálót is szétszakította, itt úgy sincsenek szúnyogok... :? Apuka erős gyereket akart. Megkapta. :) Tegnap legalább nem ütötte-vágta a kicsi lányt. Valamiért ki nem állhatja. :( Az ugrálóvárba pl. egyáltalán nem engedi be. Ha meglátja, hogy bement, ordítva rohan és húzza kifelé.... :shock:

Tud valaki valamit Sorayáról?

Üdv:
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó!

Mírának 2 játszógatyát bölcsibe :) Az egyik már rajta is van,mikor meglátta rögtön fel kellett adnom rá :)
Öcsikémnek párnahuzatot tök jó csíkos :) Neki meglepi lesz,vasárnap jön haza :)
Nem semmi az óvónő :(

Képeket holnap rakok mert megint teljesen le van lassulva a gép Robi itthon van :)

Jó éjszakát :)

Vera

KépKép
viranka

NEM HISZEM EL!!!!!
Egész nap próbálkoztam a belépéssel, még új jelszót is kértem és nem tudtam belépni. Így írni sem. :cry: Pedig ma nagyon kellett volna, enyhén szólva kivagyok. :cry: Annak ellenére, hogy a fodrászhoz is eljutottam, kicsit helyrerakott, de most estére már annyira ki voltam, hogy ki is borultam, jól kibőgtem magam. :cry:
Na mindegy, nem panaszkodom tovább, hisz azért annyira nem vészes a dolog, Flórácska szerencsére mintababa, nem is tudom mi lenne, ha nem ilyen lenne! :roll:

Anikó
Ezért tűntem el sajnos.
Kata :cry: Nagyon sajnállak! De magadat semmiképpen ne okold, szuper anyuka vagy! Remélem minden rendben lesz!
Óvónéni :shock: Meg a főnök is érdekes! :?
Hívás: várom! :D Meg a látpgatást is! Tündér a Gergőd! :D

Vera
Kép??? Az enyém ugyanolyan lett, csak rövidített változatban. :wink:
Varrás: olyan kis ügyike vagy! :D FOtó? :D

Andi
Én is elolvastam, jó! :D Csak arról nem ír, ami engem érdekelne, hogy mikor az ember elveszti a türelmét...szóval olyankor normális vagyok-e? :roll: Mert sajna rendesen ki tud borítani csemetém, főleg most és van, hogy úgy istenigazából földhözvágom mondjuk az épp közelharcok árán levetett szandálját. :oops: :roll:

Egcsi
Azért a Te Bercid is alakít! És olyankor Te mit csinálsz? Én rendesen ki tudok ilyen kis akcióktól borulni. :cry:

Bocsi lányok, de totál kész vagyok, nem bírok most többet írni.

Orsi

avocado

Nyugi, normális vagy! :) A múltkor én belerúgtam a kis teherautójába, na az is szép volt! Példamutatás meg önuralom és hadd ne soroljam. :shock:
A tegnapi akciójára nem volt vészes a reakcióm, gratuláltam neki,milyen kis ügyes...egyébként kiabálok és bezavarom a szobájába..pl. amikor a lámpával veri a falat. Az állólámpa több részből van összerakva, annak a rúdját is szétvágta :?
Nagyon fiúpárti vagyok, de ilyenkor azért elgondolkodom, hogy másodikra nem lenne-e jobb egy kiscsaj.... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi,
Normális vagy. :D Én dettó ezt éreztem nem is olyan régen. Amikor minden összejött pl gyorsan be kellett volna fejeznem a szakdolgozatomban valamit h elküldjem a tanárnak időre és csak 10 perc nyugalomra lett volna szükségem, persze h akkor nyomta ki a számítógépet v csinált valami mást amitől a falnak másztam. Ezek a dolgok csak gyűltek-gyűltek, a lelkiismeretfurdalásommal együtt h képtelen vagyok magamon uralkodni, állandóan csak kiabálok vele, néha nem bírtam tovább és nekiálltam csapkodni és kiabálni amin persze elsírta magát és jött oda hozzám h vigasztaljam meg.
Na majd folytatom csak a főnök rálát a gépemre.
A.

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi!

Igenis vágd földhöz a szandit,kiabálj rá,veszekedj ha kell,érezze h. te is tudsz "hisztizni" :) Ártani nem ártasz vele,inkább add ki magadból a dühöt.
Volt úgy h. én ajtót csapkodtam,földhözvágtam játékát,rákiabáltam,nem lett semmi baja azon kívül h. meglepődött és inkább abbahagyta a nekem nem tetsző dolog piszkálását :)
Remélem ma már jobb a kedved :)

Anikó!
Mindig elfelejtem :oops: Ügyi Bence :)
Ma megyek a kedvenc turkálódba :)

Képek :)
Egyiken Míra új gatyája :) A másik uilyen csak azseb formája más :)

Kép
Kép
Pusz Vera

KépKép
viranka

Hú, ezt a nyugtatás-áradatot! :D Olyan drágák vagytok! :D
Most már látom, hogy akkor nem vagyok egyedül és ez baromira megnyugtat! :)
Én is úgy gondolom, hogy jobb, ha kiadom magamból a dühömet, mintha bezárnám belűlre és egy idő után jól beketyóznék. :? Csak sokszor tényleg baromi lelkiismeretfurdalásom van, meg tök alkalmatlanságérzetem (jó kis szavakat írok, mi? 8) ). Na, mindegy. Nagyon szeretjük és valahol azt olvastam, hogy ha van is konfliktus, vagy kiabálás, ez oldódik a gyerekben, ha érzi, hogy szeretik és ezzel megvan a biztonságérzete.

Egcsi
Szerintem is elég 1 ilyen kis haramia, ügyeskedjetek és sikerült egy nyugis kislány! :wink:

Andi
Minden ok a főnökkel? :D

Vera
Szuper a hajad!!! :D És a gatyó is! :D

Anikó
Olyan drága vagy, hogy hívtál! :D
Itt is millió puszika, meg minden ugyanúgy, amiket beszéltünk!!! Ne aggódj, rendben lesztek! :D

Mi ma voltunk együtt bevásárolni, teljes család! :D Flóra aludt, mint a bunda, beraktuk a babakocsiba és amíg mi bent vásároltunk, addig Karcsi kint tologatta. nekem meg olyen jól esett végre emberek közé menni, meg nézelődni kicsit!

MOst mennem kell, mert vendégeink vannak, de este talán még tudok jönni. Ha nem, akkor a hétvégén Egcsivel úgyis tartjuk a frontot. 8)

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi!
Kedvs egészségedre! Emléksze a Szaffira? Tudod a kapitány és a gőzszelep a parókája alatt? Na, néha elkelne mindannyiunknak egy.
Azt hiszem mindnkinek jobb a családban, ha időnként kihisztizhetjük magunkat. Aztán egy óra tempós séta és minden ok. Bár egy jó fürdő sem utolsó!:)

Vera!
Tuti gatyi!
A hajad is jó!
Én is filózom egy melíron, de őszintén úgy nem szeretem a fodrászokat! Nem személyes,csak valahogy viselkedni kezdek a kötelező cseverészés miatt, olyankor pedig idiótának érzem magam.

Egcsi!
Nyugi! Lányok tudnak ennél sokkal eredetibbet is ! Igaz lehet, hoy nem két évesen, de tinikorban tuti!
Azért "gratulálok" a legénynek! :lol:

Kostyika!
A lelkifurdi a legszemetebb dolog sokszor a világon!
Főnök? Egyébként milyen újra dolgozni járni???

[b]Nanda!

Hogy vagytok? Mondtak valami okosat szakmukik? MAxi hogy viseli?

Vakili!
Katának drukk! Remélem mielőbb rájöttök mi a gebasz! Pedig már-már azt hinné az ember, hogy végre beszél a gyerek, hát majd elmondja mi a baj. Aztán dehogy.
Így is sokszor eszembe jut, hogy milyen egyszerű, amíg csak arra van gond, hogy éhes-e, álmos-e, tele-e a bugyi.... később a lelküket ápolni sokkal-sokkal nehezebb :(
Tesóknak nem beszél KAta?

Tegnap előtt méreckedtünk Marcival!
70cm és 6920 gr. :shock: nekikezdtünk a répaevésnek is, mert időnként az az érzésem, hogy lecumizza a cicimet a helyéről, mégis enne még. Időnként egy óra szopi után egy órával újra jönne, na de akkor mi lesz a család többi tagjával, akiket támadnak a portigrisek??? :shock:

Cupp!
Eszter[/b]

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Nagyon tetszik a hajad színe! Én is festegetem vörösre az enyémet, de még nem találtam el a megfelelő faktort, mert mindig kicsit sötétebb mint kellene. :)
Bár tudnék varrni... Ügyi vagy! :)

Eszter :)
Én is azt hallottam, hogy a fiúkkal könnyebb a tinédzserkor...majd elválik. :)

Megyek, megpróbálom felhívni Timit és utána jövök az infókkal. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Látom megvártátok míg visszaérek a hírekkel. :D
Timi jól van, mindenkinek köszöni a drukkot és üdvözletét küldi. :)
Elszámoltam a múltkor, mert jövő héten még kórházban lesz, most vasárnap tölti a 35. hetet. A kiscsajszi 2 hete volt 21OOg az UH. szerint. Egyenlőre még faros, nem fordult menetirányba.
Na ennyi. :D

Velünk annyi a helyzet, hogy Berci már 2. éjszakája nem alszik normálisan, fáj a hasa, hasmenése van és délelőtt már kezdett belázasodni. :( Nem tudom már megint mi a fene ez,de nagyon szeretném, ha végre egészséges lenne mindenki. Múlt éjszaka aludt 9-től éjfélig, akkor felkelt, nyöszörgött, kínlódott 2-ig. Fél 6-kor megint fent volt, akkor még sikerült kicsit visszaaltatnom. Most letettem megint, kíváncsi vagyok mennyit fog aludni. :?

Megyek lezuhanyzom, ugyanis még pizsiben vagyok...Egész délelőtt telefonon voltam a család különböző tagjaival és elrepült az idő. Takarítanom is kellene amíg Berci szunyál, a fürdőszoba van soron...hát...lehet, hogy egy napot még kibír. :D

Üdv Mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Eszter
Köszi! :wink:
Jó fürdő jól esne, de ugye 6 hét...majd utána beülök egy félórára. 8)
Egyetértek Veled, bizony egyre nehezebb lesz, pedig az ember nem is gondolná! :) Viszont a lélekápolás fontos!

Egcsi
Hát, nem tudom könnyebb-e a fiúkkal, vagy a lányokkal, szerintem tök gyerekfüggő. Pont most olvastam egy anyukát, akinek a 2 nagyobb fia annyira rosszul kamaszodott, hogy azt mondta, azt a pár évet szívesen kitörölné a család életéből. :shock:
Az én Anyukám meg mindig hitetlenkedve meséli, hogy mi nem is kamaszodtunk a Húgommal, észre sem vette a kamaszkorunkat, olyan rendben voltunk. Szerintem tök mázlija volt. :roll: Csak reménykedhetek, hogy ez genetikai és akkor az én gyerekeimmel sem lesz gubanc! :roll:

Most megyek, talán meg tudunk nézni apjukkal egy filmet. :? 3,5 hét múlva ilyenkor már nem filmnézés lesz, az tuti! :oops: :wink:

Puszi :D

Orsi

avocado

Egcsi
Most olvasom. Bercikédnek jobbulást! Sajnálom, az ilyen kór nagyon sz...! :( Küldök gyógypuszikat!
Timinek puszi! Örülök, hogy jól vannak!

Pusz :D

Orsi

avocado

Köszi. :) Jó filmnézést. :) Hát a kamaszkor még odébb van. Egyenlőre ezt az időszakot kell túlélni. :D
Szerintetek még akkor is lesz topik? 5O év múlva meg a kivehető fogsorunkat tárgyaljuk meg. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na, úgy látom egyedül tartom a frontot... :?
Drága uram lelécelt pecázni. :( A csajszik itt vannak. Bercinek továbbra is megy a hasa és hajnalban be is lázasodott. A kedve jó, játszik mint mindig, nagyon figyelek, hogy sokat igyon. Jövő héten elvittem volna oltásra, de így nem lesz belőle semmi. Otthon van oltás 2 évesen? Itt ez is máshogy van...
Jó hétvégét mindenkinek! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Egcsi!

Bocsi, hogy egyedül érezted magad, de sajna az én uram is lelépett osztálytalálkozóra, Anyukámmal kettesben voltunk, vagyunk és csak most tudtam a géphez ülni.

Sajnálom, hogy ilyen beteg Bercikéd! De legalább a kedve jó! Az a legszörnyűbb, mikor olyan kis elesettek és csak fekszenek, nem játszanak. :(

Nálunk szerencsére kórság nincs (kopp-kopp), igaz én tegnap totál úgy éreztem, mintha bújkálna bennem valami, de egyelőre úgy maradt a dolog, vagy tovább bújkál, vagy nincs semmi. :roll:
Itt ma isteni idő volt, tiszta nyár! Vállpántos ruhában mentem ma sétálni a gyerekekkel és így is melegem volt! Úgy élveztem! :D

Flórácska nap közben szuperül aludt, de este van az a kis nyűglődés, nem tud elaludni, fogalmam sincs miért, pedig már nagyon álmos. Aztán megint cicire kell tennem 1-1,5 óra múlva és úgy jobb esetben elalszik. :?
De ma legalább nem sírt a fürdésnél, igaz kicsit cumiztattam szegénykémet, de legalább nyugodt maradt. Viszont a cumi nagyon nem tetszik neki úgy általában, így nem is erőltetem.

Na, most kifújtam.

Puszi :D

Orsi

avocado

Hát ha, nem kell neki a cumi, akkor nem kell. :D 2 év múlva nem lesz gond a leszoktatással. :)
Most itt is volt még egy hét nyár, 35 fokok voltak. Jövő hétre már mondják a lehülést, de akkor is lesz 25-3O napközben. :)
Itt nem divat a babasétáltatás, ritkaságszámba megy, ha valaki az utcán tologat. :(
Majd beáll a pici lányod napirendje és akkor este sem lesz gond az elalvással. :) Gergő még nem féltékeny? Jó, hogy anyukád ott van segíteni, nekem nincs senki, pedig néha olyan jó lenne! :?
Megyek, mindjárt ébrednek a kölkök. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hogy ne csak ketten tartsátok a frontot :)

Péntek estefelé Robi,Míra játszottak és miközben megfogta Robi Míra kezét vszínű meghúzodhatott gyerek keze :(
Szombat éjszakánk enyhén szólva szar volt :( Burofix(?)-szel borogattuk. Ma reggel gondoltam egyet és nem raktam rá a kötést,már használja is a" beteg bal kezét" :) Már jó a kedve is :)
Most meg megjött tesóm Svédországból Míra örül nagyon :)
Rakok képet :)
Gesztenye fiúk-lányok lovacska :)
Kép
Kép

pusz Vera

KépKép
viranka

Szegény ti! :( Azért elég hamar rendbejött az a kéz! Nem fájlalja már egyáltalán?
Jók a gesztenyék! :)

Nálunk úgy tűnik, múlik a hasmars. :) Már be sem lázasodott. Tegnap hősiesen megivott egy fél pohár lötyit, ami pótólja az elveszített elektrolitokat stb. Szőlő ízű állítólag, de nagyon sz@r íze van. :( Ezért kell a Panadolt is küldetnem otthonról, mert az itteni gyógyszereket nem eszi meg. Mindegyiknek bűn rossz íze van.:?

További jó hétvégét!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Vera
Sajnálom Mírácskád kicsi kezét! :( Jó, hogy már nem fájlalja!
Gesztenye csapat nagyon cuki! Ügyes vagy! :D

Egcsi
akkor már nálatok is lassan helyreáll a rend. Jó, hogy gyógyul Bercikéd!
Segítségem: bizony néha nem is tudom, mi lenne velem Anyu nélkül! De 1-2 hét és megtudom. :roll:

Ami ma nálunk történt, azt le sem merem írni! :cry: Flórácska leesett a mózeskosárral a székről. :cry: Az egész az én hibám, mert nem ellenőriztem, hogy jól van-e a mózes odatéve. Anyukám csak letette az asztalról én meg azt hittem rendesen rá van téve. Gergő megint akciózott, lerántott egy lábast, még jó, hogy nem volt benne semmi forró, de a grízgaluska csöpögött le éppen és a lé belement a szemébe. Így a gyerek állt, kezében a szűrő és sírt a szeme miatt. Flóra a kezemben volt és gyorsan beraktam a mózesbe és rohantam Gergővel kimosni a szemét, Anyu meg takarította a romokat. Erre hallom, hogy Flórácska nagyon elkezd sírni, siettem hogy felvegyem, erre a mózes a földön, alatta a gyerek hason! :shock: :cry: Képzelhetitek, én tisztára sokkot kaptam, még most is bőgök, ahogy írok róla. :cry: szerencsére ez a mózes anyagból van és valószínűleg ahogy lefordult a székről fel is fogta az esést, meg szőnyegre is esett, mert nem lett semmi baja, csak nagyon megijedt, meg mi is!!! Persze miután megszoptattam gyorsan - és szerencsére rendesen szopizott és nem hányt, - berohantam vele a kórházba az ügyeletre, ahol egy szuper szimpi fiatal dokicsaj nézte meg, elképesztő alaposan megvizsgálta és azt mondta, hogy nincs semmi baja, de azért hogy tényleg megnyugodjak, holnap vigyem be ultrahangra is, úgyis kéne majd meni 6 hetesen, hát most előbb meglesz és én is megnyugszom. Annyira aranyos volt!!! Meg a főorvos is, Ő jött ki először az osztályról és mikor elmondtam, hogy mi volt, akkor mondta, hogy próbáljak megnyugodni, ilyen bárkivel előfordulhat és láthatóan jól van a gyerek, nem ájult el, nem hányt, szóval szerinte minden rendben. Ráadásul olyan kis rugalmasak még a csecsemők, ne aggódjak. Persze halálra aggódtam magam és most is állandóan lesem a gyereket, de olyan jól estek ezek a nyugtató szavak, meg az emberi hozzáállás! És aztán a dokinő is nagyon klassz volt, akkor nyugodtam meg igaztán, mikor láttam, milyen alaposan megvizsgálja, végigcsinált vele minden tesztet! De még kicsit mindig görcsben a gyomrom! :(
Ilyenkor aztán tényleg abszolút alkalmatlan anyának érzem magam. :cry:

Na, mennem kell, Flórácska felébredt.

Puszi

Orsi

avocado

Most már nyugodj meg, nem lett baja a hercegnőnek...Elhiszem, hogy megijedtél, de hála Istennek minden rendben. Jó hallani, hogy vannak normális ovosok is... :)
Különben meg a második gyerkőcök strapabíróbbak mint az átlag, mert a testvéri ostromot is állni kell! :)
Remélem jó éjszakátok lesz! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi,
Ne vádold magad, szerencsére semmi baja nem lett Flórának és ez a lényeg. :) Melyik kórházba mentetek? Nem volt gond a főnökkel, csak szúrkálódik.

Eszter,
Kettős élményeim vannak a munkával kapcsolatban. Egyfelöl én már nagyon begyöpösödtem otthon, Robi nagyon keveset volt otthon, nem volt kivel beszélgetnem és már kicsit magam alatt voltam. Tehár erről az oldalról jó újra dolgozni, hiányzott nagyon a fizetésem és a sikerérzés. Viszont azt veszem észre magamon h nem vagyok a régi, sokkal nehezebb visszatérni a régi munkamorálomhoz. Mintha sehol sem tudnék úgy teljesíteni ahogy azt elvárom magamtól. Közben meg manó mindig hiányol, minden du felhívnak telefonon és mondja nekem h anya jöjjél már haza, várlak :) Aztán amiket eddig napközben elintéztem azokat most is meg kell csinálni így rohanok mindenhová, semmire sincs időm és mégis mindennel el vagyok úszva. Soha nem állt ekkora kupac szennyesruha a fürdőben mint múlt héten. Próbálom megtalálni a középutat h manó se érezze magát teljesen elhanyagolva és valahogy meglegyenek a házimunkák is és még eljussak a konditerembe is mert a hátam miatt kénytelen vagyok járni, mert ha nem erősítem akkor lassan már nem fogok tudni dolgozni mert du-ra már nagyon fáj. Szerencse h tényleg egész jól beilleszkedett a bölcsiben, legalább ezen nem kell problémáznom.

Egcsi,
Ha nem divat a sétáltatás akkor ott mit csinálnak a gyerekekkel? Csak kint vannak az udvaron? Már csak két nap...

Vera,
Képzeld el h pont tegnap este csináltunk mi is gesztenyefigurákat, csak a mieink nem lettek ilyen szépek és profik :) Míra nagyon édes ezzel a felkötött kézzel.

Puszi
A.

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok!

olvasó üzemmódban, mig a net rendbe nem jön nálunk..

Vera, kinnt voltunk kápon, és elfelejtettelek hívni! aztán meg égen földön nem találtam a számodat, hogy hátha otthon vagytok.. nem mentettem el a mobilomba :-(
na majd csinálok egy külön körutat, és elmentem a számod is :-)
francba..

Orsi,
nyugi!!! semmi baja nem lett, az a lényeg, ne emészd magad. Nálunk Levi röpült egyszer, nem fordul még meg korszakban.. az ágyról, ami nem is volt olyan alacsony (beépített volt) és a paRKETTán landolt. Én még a nagy puffanást is hallottam, nem is felejtem el soha :-(( De túléltük :-) És ez a lényeg.

Bevásárlás :-)
Képzeljétek végre voltam moziban újra! Hugom volt a bébiszittyó, megnéztük a Távkapcs (érthetőbben click) című filmet. Tünde persze nem aludt huginak.. remélem azért még nem ment el a kedve a fevigyázástól így hogy kettő van :-) de elfáradt szegénykém.

puszzz
Mese

Mindenkinek puszi, majd jövök sűrűbben ha már tudok, addig meg csak irogassatok!
meske

Andi :)
Hát igen. Marad az udvar, a terasz a gyereklevegőztetésre, rosszabb esetben csak akkor van levegőn a poronty, ha anyuka viszi bevásárolni és szellő éri az autó és a bolt közötti szakaszon.... :roll:
Engem baromira idegesítene, hogy nem érem utol magam, én is nagyon hozzászoktam az itthonléthez, ahhoz, hogy mindent kényelmesen el tudok intézni. Na, azt akarom kihozni ebből, hogy engedményeket kell tenned magaddal szemben, kapd el apát egy kupaktanácsra és beszéljétek meg ő miben tud kisegíteni. :)
(Az enyém tuti morogna az extra feladatok miatt, de aztán szépen megcsinálná. :) )
A hátadnak jobbulást! :)

Mese :)
Húgodnak még nincs gyereke? Legalább kap egy kis előképzést. :D

Jelentem Berci meggyógyult, de az éjszakáink ramatyok. :( Most is felkelt hajnalban, egy óra hosszat sírdogált, nem engedte, hogy simogassam, átöleljem, nem mondta, hogy fáj-e valamije...nagyon tehetetlennek éreztem magam. :( Utána elkezdett mesélni a Némóról és a Madagaszkárról, az autókról és végre megnyugodott és elaludt...Ez már nem az első eset, eddig azt hittem, fáj a hasa, azért van, de most kissé tanácstalan vagyok.... :?
A lányok szüleinél is áll a balhé, nem tudom mi lesz velük... :roll:

Most ennyi, majd még jövök.
Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Egcsi,
Jó hogy Berci meggyógyult,én is úgy sajnálom amikor olyan ki elesettek,és nem tudsz tenni semmit.
Felkelés...
nem lehet,hogy a mesékben látottakat nem tudja feldolgozni,és azért ébred fel?
Mayával is volt ilyen. :(

Orsi,
Nem semmi,hogy miken mentél kersztül a napokban,nem irigyellek,és nagyon nagyon jó hogy anyukád ott van veletek.Én az első napokban volt hogy minden este bőgtem,annyira kiborultam.Mindig vannak rosszabb napok,de utána csak jobbak jönnek.És ahogy olvasom Flóra nagyon jó kislány,Gergő meg meg fogja szokni,hogy nem tudsz minden percben vele foglalkozni.Én pl csináltam olyat,hogy amíg a Maxi szopizott,mesét olvastam a Mayának,és addig is ott volt velem :)
Kitartás :)

Mese ,
ismerős a tesóvigyázós dolog...:)
Én hugicám az első dupla vigyázás után kijelentette,hogy azt hiszi,ő még várni fog az anyasággal kicsit :)

Vera ,
Nagyon ügyik vagytok:)
Mi kaptunk az oviba dísztököket,és abból alkottunk sünikét,repülőt babafejeket.Nagyon cukik lettek :)
Édesek a képek :)
Dolgozol már?

Andi:)
A régi fizetős!!! ovijába képzeld mi szülők könyörögtünk az ovó néniknek,hogy legalább akkor vigyék ki a gyereket amikor nem esik.Lusták voltak felöltöztetni Őket :(
Itt még akkor is kimennek,ha kicsit csepereg az eső,és én ennek nagyon örükök :)

Vajon kit hagytam ki????

Ma voltam beszélni a nevelési tanácsdóban,ha lesz több időm leírom még ma.
Most mennem kell,mesélni :)

Puszi:)

Szilvi
nanda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?