Új privát üzeneted érkezett!

Szipp-szipp hüpp-hüppKép Kép Sajnálom. Remélem hamarosan lesz tali, én nagyon rákészültemKép

Zita! Raktam fel képeketKép

Ma, amint volt egy kis szabadidőm egyből a iwiwen lógtam. Remélem holnapra elmúlik az izgatottságom, tök lelkiismeretfurdalásom van.Kép

Pusza:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!
Sajnos nem tudok menni a talira, apukám egy hete kórházban van, megyek hozzá. Most értem haza a munkából! És hoztam haza hétvégére isKép Ma az apja ment a Bettiért, muszáj volt bennt maradnom.

Visszaolvasok.
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Na, akkor megnyugodhatok, nem lesz tali. Én is iwiw-es vagyok Németh Zsuzsa néven.

Betegegnek jobbulást, már én is várom, mikor krepálunk be, mert dec. eleje óta nem volt semmi hiányzás, immunerősítés nélkül.

Conti

conti

Próbáltam én is keresni képet magamról, hogy tegyek az iwiw-re, de egyszerüen nincs. A gyerekekröl dögivel, a férjemröl is akad, de rólam csak egy van, esküvöi, az is csak beszkennelt, elég gagyi minöség. Úgyhogy engem nem láttok Kép.

A talit sajnálom, de a szombatjaim nagyon húzósak, meg úgy általában a hétvégék. Ha jobb idö lesz, és a férjem ki tud menni a gyerekekkel az udvarra, majd esetleg bevállalok egy szombat délutánt. Most még nem megy. Ez a spanyol is az idegeimre megy, annyira nem tudok semmit Kép. Pedig tanulok, de mégsem megy úgy, ahogy szeretném Kép.

Na, lépek aludni, mert holnap korán kelek, aztán tüz spanyolra... Minek is csinálom???

Panda

panda
Halásztelek

Zsuzsa! Neked is boldog névnapot holnapraKép

Bettikémnek meg ma vanKép

Conti

conti

Hali

Sok boldog nevnapot Zsuzsa, Conti holnapra!!!!Kép

Boldog nevnapot Conti Bettijenek is!

Gumicukor

Nagyon klassz a link a mintakhoz, koszi szepen. Tegnap csinaltam egy pipacsos mintat, lefotoztam anyu tanyeralatetjet es beraktam a PCStitchbe... kicsit kellet molyolni vele meg, de egesz jo lett.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Wiw
- Én is először rajta lógtam, köszönet érte Halacskának Kép Egy csomó elveszettnek hitt emberkét megtaláltam, és fordítva, ők engem. Szerintem nagyon jó, csak rengetegen vannak már, és a rendszer nagyon leterhelt. Most már csak napi 1x nézek bele.

Boldog Névnapot Bettinek!
Zsuzsának is boldok névnapot, hozzátok gyorsan a tavaszt, ha lehet!!!! Elvileg ma kellene megszülalni a pacsirtának, szóljatok, ha halljátok Kép
na, megyek nokedlit szaggatni, aztánki a napsütésbe sétálni.

pusza

KépKép
KépKép
gumicukor

Conti, Zsuzsa!
Boldog névnapot Kép! Szép ajándékot kaptatok, igazi tavaszi idöt.

Farsangi örületben vagyok... Már megvettem a 2,5 literes kólát, aminek a flakonjából csinálom majd a tüzoltó készüléket Ádámnak. Csak el kellene fogynia.
Szerintetek be lehet fújni csillámos hajlakkal a muszlint, nem lesz semmi baja? Mert Noémi csillogó ruhát szeretne, gondoltam, megoldom így. A csillogós anyag horror áron van (a sima sem olcsó), ráadásul arról is lepereg a csillám.

Na, nekem is mennem kell, még egy kis porszívózás belefér a délelöttbe...

Ja, igen, Csics, mi van veletek???

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Én is kívánok boldog névnapot Zsuzsáinknak!!

Bettinek is!Kép
Mit kapott ajiba? Én már komolyan bajban vagyok az ajándékokat illetöen, mert már kinöttük a lakást...

wiw-et imádom, már mindenkit megtaláltunk az általános iskolai osztálytalinkhoz. (20 évesKép)

Pá,
bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Nagyjából lecsengett a iwiw-es lázam, nagyon tetszik, egy csomó ismerőst megtaláltam. Általános iskolai osztálytársaimmal nagyon régen találkoztam, olyan jó volt újra hallani róluk. Már fel is vetődött egy 15 éves találkozó gondolataKép

Zsuzsáknak itt is boldog névnapot!!!

Conti! Bettidnek is sok boldogságot kívánok!

Nálunk is nagy farsangi készülődés van, készül a kis farkasjelmez. Nagyon ügyes anyósom van, tök jól fog kinézni. Nóri meg előre elhatározta, hogy mindenkit ijesztegetni fog az ovibanKép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Hali
Most értünk vissza a tavaszi sétából, nagyon szupi idő van. sikerült találkoznunk "IQ" mamival is, itt hintáztak... grrr...

A mi Kukori és Kotkoda jelmezünk is majdnem kész, még szerdán lesz egy kis igazítás. meg a Daninak a tojásjelmezt kell megcsinálni, ahhoz még kell anyagot vennem. meg amivel kitömjük Kép

kész az előszobai gardróbunk is, egy csomó minden elfér. már csak a mi szobánkba kell egy és felszámolódik a dobozhalom. meg függönyök, ágykeret stb. sok-sok minden. de minden hónapra be van tervezve vmi, hogy haladjunk is.
már a Wc-be is megvan a kép, amit varrni fogok, úgy fog kinézni, mintha egy nyitott ablak lenne, libbenő függönyökkel, és egy tengerparti világítótoronyra fog nézni.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok,

Megjottunk a Hajduszoboszloi hetvegerolKépKépNagyon jol ereztuk magunkat,Alex a viz ordoge volt,csak enni akart kiszallni belole meg aludni.
A szallodank nagyon pazar volt (hiaba csak fel eve adtak at),az etelek is fincsik voltak.Mondtuk is hogy a wellnes erdekese formajat valaszottuk ,mert vagy ettunk vagz aludtunk vagy furodtunk...Alex teljes extazisban volt hogy szallodaban vagyunk,persze mindenki kedvence lett rovid ido alatt,plane a bekas kontosebenKép
Pihenni akkor tudtunk ha O is aludt,vagy ha epp masszazson voltunk es addig a barataink vigyaztak ra.
Ma meg Debrecenbe mentunk es ebben a 12C melegben setaltunk egy nagyot es ebed utan indultunk haza...Ugyhogy mindenkinek csak ajanlani tudom a helyetKépKell neha a kikapcs a hetvegi rutinbol isKép

Gumicukor
Alexnak is nagy kedvence ez a dalKépImadom ahogy cernahangon enekel,most is a kocsiban a hosszu uton csomot enekeltKép
IQ-s maminak azert alkalom adtan megmondhatod nyugodtan hogy kicsit furan vettek ki magat a multkori jelenete,hatha eszbe kap.

Parazita
Grafikus ferjjel persze konnyu az elet igy farsang tajanKépKép

Szilcsike
Nagyon sajnalom hogy megint betegek vagytokKépJobbulast.

Magdi
En mar vagy 2004-ben regisztraltam a z iwiwn csak elfelejtettem ,es nemreg akadtam ra megint.Tenyleg jo regi ismerosoket lehet talalni..

Conti
Bettikednek boldog nevnapotKépApukadnak jobbulast.

Rzsuzsa
Neked is boldog nevnapotKép

Latom elmaradta tali,abbol a szempontbol jo hogy a kovetkezore csak el tudok mar menniKép

Na megyek teregetni+vacsit fozni.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Farsangi kepek
Kép
Kép

Kép
Kép
kataa

Kataa,
Nagyon komoly az Alex Kép

Csak benézek, mert Csongi tegnap este óta hány és lázas... Egész nap hordozgattuk vagy ölben ült vagy aludt vagy hányt, még játszikálni sem volt ereje. Most letettem, remélem, alszik az éjjel valamennyit. Lement a láza, és tudott enni egy kis főtt krumplit is végre.

Zit
parazita

Kataa
csúcsKépKép látom már vannak asszisztensei isKép
Mi is voltunk H.szoboszlón, mikor G 10 hónapos volt, tényleg szupiKép

Zita
JobbulástKép szegény picurka.

Zsuzsáknak boldog névnapotKép És Bettinek isKép

végki: most ez hogy van, hogy 3 éves korig nem rúghatják ki az embert? mármint a gyerek 3 éves koráig. nálunk is van plusz végki, meg beszámítják a sulit is a törzsgárdába, így már kijönne egy éves bér.

Mi megvagyunk. Hétvégén hazaugrottunk Sopronba. persze Gergő lázas lett, mire odaértünkKép azért jól van, csak a héten már nem megy oviba, hogy jövő héten tudjunk síelni menni.
ja, voltunk fülészeten is, a nagy már rendben, a kicsinek még pöttyös a torka, további abKép meg a sulim is elkezdődött megint.
farsangon ott volt, tigris volt, de csak akkor kaart beöltözni, mikor a barátja megérkezett, aki szintén tigris voltKép viszont ráadtuk a kicsire itthon a jelmezt, hát nagyon ari volt benne, majd én is teszek fel képet, csak elromlott az átjátszózsinór.

puszi
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali

Hetvegi bevasarlas, jatszohaz, stb. Szuper az ido is, vegre!!! A krokuszaim ezerrel nonek a kertben...Kép

Holnap kezdik a nappaliban a mennyezet atvagasat a tetoteri lepcsohoz, fincsi lesz... ajtokat lezarjuk par napra, berakjak az ideiglenes lepcsot, aztan meg az asztalos a veglegeset.

Judy

Ugy tudom a munkajog altal vagy vedve, amig gyesen vagy nem rughatnak ki. Sot az is eloiras, hogy a regihez hasonlo poziciot kell felajanljanak, ha azt betoltottek, vagy megszunt.

Zita

Jobbulast Csonginak!

Gumicukor

Tok jo otlet ez a nyitott ablakos kep a klotyoba!Kép
Lattad, hogy megint mukodik az a mintagyujtogetos website?
Letoltottem amugy az EMule-t, de nem nagyon tudom hasznalni, hiaba, nem vagyok egy computer zseni.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Köszönjük a jobbulásost.
Sajnos Tomi is elkapta, és ő látszólag rosszabbul van, mint a nagy (de ez már többször látszott így, aztán kiderült, hogy nem is). Úgyhogy holnap doki, és szerintem a jövő héten még nincs ovi. Csörög-zörög mindkettő, orruk tele, úgyhogy tuti az itthonlét.

Gumicukor
Nagyon szépen csinálgatjátok a lakást, ügyesek vagytok.

Mi idénre is nagy felújítást tervezünk. Csőtörés volt a fürdőszobában egy hónapja, most elég rusztikus a kinézete, épphogy a kád megvan, úgyhogy azt muszáj felújítani, meg egy plusz szobát építünk, ha összejön a szocpol-fele. Már annyira hozzászoktam, hogy szét van verve nyárra a ház, hogy nem is aggódok érte. KépKép

Megyek, mert Tomi a rágófogaival szenved, és múlt éjjel is 21-nél hagytam abba a felkéles számolását. Kép
szilcsike

Csongi áttért a fosásos stádiumra, és Solymit is hazaküldték az oviból lázasan, de ő legalább nem hány meg fosik, csak egy hasmenésest kakált.
Csongi változatlanul nagyon gyenge és nyűgös.

Szilcsi,
Nem lenne jobb odavenni magadhoz Tomit? Ennyiszer nem lehet felkelni. Csongival én is kifeküdtem éjszaka a kanapéra...
parazita

Sziasztok!

Szörnyű ez a vírus! Komolyan! Szegény kis manók! Sajnálom őket!
Jobbulást nekik!!!

Zita!
Neked kitartást az ápoláshoz! Anyámék is elkapták, egy hétig csak feküdtek és nagyon legyengültek. Úgy látom, a gyereket jobban és könnyebben veszik ezeket a betegségeket mint a felnőttek.

Szilcsike
21X kelt éjjel? Ezt nem mondod? Nagyon összejött nektek. Nem is tudom mit mondjak? Talán gyors regenerálódást kívánnék!!

Nyuszika
Kb. akkor egy hét volt ez a fosizás? Barátnőm 3 hós babája is elkapta. Szerencsére szopik, kiszáradásról szó sincs de baromi kellemetlen...
Nekem is mindennapi parám, hogy mit szedek össze a metrón.
Ma pl. tök félelmetes volt, igaz nem betegség, más jellegű. Megállt a metró bent az alagútban és bemondták, hogy csak araszolunk a Délig, ez a Deákon történt. És így is volt, rám meg vmi klausztrofób nem is tudom mi tört és foly. arra gondoltam a Batyi környékén, hogy mindjárt befolyik a Duna....

Kataa
Alex szerkója profi volt. Szemcerkás a "maszkja"?

Gumicukor
Wc-s kép nekem is nagyon bejön a leírásod alapján! Biztos szép lesz a pecó!

Nálunk 24én lesz a Maszkabál, szabin leszek, mivel zártkörű azért vhogy belógok. Apát beengedik fotózni, szal valószínű nagyon nem maradunk le.
Anna ma ment először 3 hét kihagyás után oviba. Meggyógyult a fülkürhurutja, szerencsére nem kapott semmi antibigyót, de már nagyon elegem van nekem is a sok betegségből. Bár az itt olvasottak alapján még összetehetem a kezemet!
Egyébként minden ok. örülök, hogy végre süt a nap! Látom a fényt az alagút végén! Kép
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Igen, most ilyen fosós járvány van... A tesómék is testületileg fetrengenek.

Kis színes: tegnap felhívtuk az ügyeletet, amikor Csongi nagyon hányt. Azt mondták, ha nem javul, adjunk neki Daedalonetta kúpot hányás ellen. Apáék el az ügyeletes patikába, ahol közlik, hogy a Daedalonettát nem adhatják ki, mert vényköteles... És ezt az ügyelet miért nem tudta? No comment.

Zit
parazita

Parazita
Latom atmehetsz apolonobeKép
Huha,csaladilag gyors gyogyulast nektekKép

Judy
A ket kislany kiralylany volt,de teny hogy nagyon odavannak mindketten AlexertKépKép
Igen ugy van hogy csak akkor rughatnak ki ha elmult a gyerek 3 eves.Akkor beszamitjak a szabidat+a vegkielegitest es kifizetik,vagy visszavesznek.
Fiuknak is csoportos gyogyulast.Jovo heti seilesre bizti rendbe jonnek.Tobben mentek vagy csak 4-en?Ha tobben akkor meg nemi eselyed is van a kozos csuszarra apavalKép

Nyuszi
Ugy latom atvagtak a mennyezetet,mert nem jottel maKépKitartast a kupihizKép

Szilcske
Te szegenyKép nem is tudom mit mondjak ugy sajnallak hogy ennyiszer kelsz.KitartastKép

Halacska
Nem szemceruzas, hanem gyerek arc festekkel csinaltamKép Volt bajusz-szakall is de a kicsi kepen nem latszik annyiraKép

Pusza
Kataa

Kép
Kép
kataa

HAli

KAtaa

Meg nem vagtak at, csak nem volt kedvem irni...
Emi megint eloadta reggel az oviban magat 2 het kihagyas utan.Pedig odajott Julcsi, a kis baratnoje es kozolte vele, hogy szereti...KépKépKép
annyira edes volt.
Bea

Az iwiw-rol kell megtudnom, hogy te is a pecsi kozgazra jartal, vagy mar emlitetted, csak en vagyok a hulye?Kép

Zita

Szegeny Csongi...javult azota a helyzet?

Szilcsi

Szerintem is vedd magad melle, en biztos nem birnek ennyiszer felkelni...szegenyek...semmi nem hasznal,Dentinox, Panadol?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Harmadjára kezdem, mert Tomi egy mozdulattal törölte az előzőeket.

Szóval minden betegecskének jobbulást.

Tomi ma éjjel 8x kelt, és amikor aludt is vergődött, dobálta magát. Már magam mellé vettem kínomban, mert kikészültem az átvánszorgásoktól. Mind a négy rágófoga egyszerre jön, a hegyei már kint vannak, úgyhogy most jön a legfájdalmasabb része még csak. Ma reggel tiszta vér volt a szája, úgyhogy valószínűleg a bal alsó áttört (végre), de még van 3 Kép
Egyébként egész nap nyüszi, és szenved, ráadásnak ugye Szilcsi sem megy még a héten oviba, úgyhogy semmire nincs időm.
Dentinox-Panadol: felváltva kapja, de csak rövid időre segít. Azokat meg ugye nem lehet sűrűn adni. Szilcsi ugyanígy megszenvedte a fogzást, úgy látszik családi vonás. KépKépKép

Kataa
Nagyon helyes dokibácsid van KépKép

Munkahely-kirugás
És mi van olyankor, ha mondjuk találok munkát, és felmondok? Olyankor mi jár? 7 éve vagyok a cégnél.

Nyuszi
Krókuszok? Nálunk még térdig ér a hó.... KépKép

Szilcsi
szilcsike

Szilcsi
Nem próbálod meg a Chamomilla Vulgaris-t? homeos fogzásra.

most rohanok

pusza

KépKép
KépKép
gumicukor

sziasztok, bocsesz az eltünésért, kicsit betegszabin voltam. Apával jól kiélveztük a gyerekmentes napokat Kép + csináltuk a kecót is. Jelentem megvan a háló-falunk KépKép

Minden betegeskedőnek jobbulást - remélem ez azóta már megtörtént Kép

Szilcsi - hó?? Mi most nagyon keressük valamerre, Dodinak beújítottunk egy sícuccot, egyenlőre otthon sí-alpin-rally-zik Kép de már alig várja, hogy élőben nyomassa. Amúgy most még a görkori lett nálunk a sláger, 3 napja mindennap előveszi és gyakorolnak apával. Határozott fejlődést mutta, bár egyenlőre még bőven elég neki a lakás adta lehetőség, utcára még fölösleges lenne menni Kép de nagyon lelkes

Kataa
Szülőit már meséltem, most fogadóóra volt, ami olyan hogy a szülőkkel egyenként beszélnek, ha igénylik, mert van egy csomó olyan téma, ami más szülőt nem érdekel. Én inkább a társas kapcsolataira kérdeztem rá, hogy az hogy alakul, arról tudok a legkevesebbet. Azt mondják tök jól beilleszkedett, van pár barátja is. Alapvetően agyondícsérték, csupa csupa jót mondtak róla Kép talán annyi negatívumot, hogy nem annyira harcos típus, vagy hagyja, hogy elnyomják vagy egyszerűen odébbáll és inkább mással játszik. Viszont szóltak, hogy vigyázzunk, miket mondunk neki, mert a mi szavunk egy szentírás, és ahhoz akkor is tartja magát, ha nem vagyunk ott. pl. egy "értelmes" szülő kólát hozott a farsangra és én ezt reggel meglátva, mondtam neki, hogy nem tiltom meg, de csak keveset igyon belőle, mert ez nagyon nem neki való, bőven van ott egyéb üdítő, ami jó. Persze kólaosztáskor mindenki ott tobzódott és ő külön szólt Bea néninak, hogy neki csak két kortyot, mert ő nagyon szereti, de a mami azt mondta, hogy ne igyon.... na, nem mondom, hogy nem bőgtem el magam... bár ez mostanában könnyen megy Kép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Rit! De aranyos lehetett Dodi! Szerintem nagyon jó dolog, ha ennyire hallgat arra, amit mondtok neki. A lázadás ideje még odébb van, majd kamaszként ugyse azt fogja csinálni, amit Ti mondtok (valószínűlegKép) Már egy csomószor akartam írni, hogy hasonlóak a lányaink, de most annyira jó jellemzést írtál, hogy azt kell mondjam, Nóriról dettó ugyanilyen dolgokat mondtak az óvónénik.Kép

Kataa! Doktorbácsid aranyos nagyon!!

Mi ma nagyon elkéstünk az oviból, 9 előtt estünk be (fél9-re általában mindig bennt vagyunk). Nagyon csúnyán nézett rám az óvónéni. Basszus, fél8-kor keltünk, de mire mindkét gyereket ráncba szedem egyszerűen elrepül az idő. Majdnem elsírtam magam, annyira rossz érzés volt. Én is olyan érzékeny vagyok, pedig nem is várok kisbabátKépKép

Betegeskedőknek jobbulást!!!

Ma is csodaklassz idő van, csavargunk egy nagyot, ha Márk felébredt.
Nálunk nincs már hó a kertben, sártenger viszont van, lehet dagonyázni. Tegnap egyenesen a fürdőkádba hoztam be a gyerekeket, még a fülük is sáros voltKép

Pusza:
Magdi

Magdi
mléna

Rit

Szerintem is jo, hogy ennyire hallgat rad.Kép Emi is ilyen, meg akkor is megkerdez engem, ha anyu mar megenged neki valamit (amit tudja, hogy en is megengednek...Kép).

Magdi

Mi minden nap 9re erunk be es egyaltalan nem neznek csunyan...Kép Igaz, Emike nem reggelizik bent.

Szilcsi

Hat itt is van meg ho azert boven, meg viz, meg sar. Foleg hatul, a nagykertben. Elol, a viragosban mar joreszt elolvadt, sorakoznak is a viragcsucsok kifele a foldbol...narcisz, jacint, tulipan...a krokuszok meg mar 2-3cm-sek.Kép
Szegenyek jol megszenveditek a fogzast...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Ma de. kint voltunk az Olivérrel és olyan nyügős volt. Nem akart jönni csak folyamatosan azt mondogatta, hogy ölembe és ágyikóba. Erre mikor hazajöttem megmértem a lázát és 38. Nem tudom, hogy mit csináljak mert a Petrának meg ma van tánc és úgy várja.

Parazita
Nagyon jó lett a róka jelmez.

Rzsuzsa
Utólag is nagyon boldog névnapot!

Szilcsike
Sajnálom, hogy már megint betegek vagytok. Jobbulást!

Lányok enegem is érdekelne az az iwiw. Küldene nekem is valaki meghívót mert rákerestem és nem tudtam magam regisztrálni.
jakoesrichi@t-onlie.hu

Na megyek visszaolvasok egy kicsit amig alszanak.

Ági
petra2

Ági, küldtem meghívót, remélem, más nem elözött meg Kép!

Gyorsan visszaolvasok.

Panda

panda
Halásztelek

Szilcsike!
Fogzás Kép. Talán hamarosan túllesztek rajta. Az a 8 felkelés is durva, hát még a 21...

Oviba beérés
Én 1/4 8 körülre viszem a gyerekeket, de legkésöbb 1/2 9-ig be kell érni mindenkinek, mert 9-kor kezdödnek a foglalkozások. Szerintem azért a 1/2 9 egyáltalán nincs késön, azért addigra be lehet érni.

Na, mennem is kell, mert úgy hallom, ölik egymást a kádban.

Panda

panda
Halásztelek

Hali

Ha valakinek van meg iwiw-es ,meghivoja kuldjon mar egyet Ilkenek is legyszi, kert tolem, de nekem nincs.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Panda
Nem kaptam meg mert elírtam, kimaradt egy betű. Megpróbálnád mégegyszer. Köszi

jakoesrichi@t-online.hu

Ági
petra2

Megvártuk a 18 órát és levittük az Olivért az ügyeletre mert holnap olyan hülye időbe rendel a mi doktornénink. Pont amikor a Petráért kell menni, meg alvásidőbe. Megvizsgálták, a tüdeje tiszta és a torka sem piros. Fogalmam sincs, hogy akkor miért lázas. Biztos holnapra azért kiderül, hogy beteg lesz e vagy sem. Most mentem volna csütörtökön a barátnőmhöz és most mondhatom le. Remélem a szombati cirkuszig meggyógyul.

Parazita
Jobbulást nektek is!

Szilcsi
Úh, ez rengeteg én már attól is kivagyok ha kétszer kell kelnem. Nem alszol velük délután?

Rit
A Petra is ilyen. Ha jönnek a férjem szülei és hoznak valami édességet egyből odahozza hozzám, hogy "anya megehetem?" Ilyen téren ő is szófogadó.

Magdi
Én is agybajt kapok a reggeli készülődésnél. Én azzal nyugtatom magam, hogy kicsit jobb lesz a helyzet ha már nem kell ennyi ruha. Én is félek attól, hogy előbb-utóbb rámszólnak, ne menjünk ilyen későn de szerencsére még ez nem fordult elő. Mi ugye 9.30-ra érünk be. Múltkor is volt valami rajz a faliújságon és kerestem a Petráét és sehol sem volt, kérdeztem az óvónőtől és mondta, hogy ezt még reggel csinálták mire a Petra jött már elpakolták.

Kataa
Az Alex milyen vízben fürdött? Állítólag gyógyvízet nem ajánlják a gyerekeknek.

Nyuszi
Nálam még egy hagyma sem bújt ki. Remélem már nem lesz hideg mert hétvégére azért még mondják. El ne fagyjon.

Ági
petra2

Küldök meghívót Ilkének!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Valaki nekem is küldjön már meghívót légyszi!

Ma 04.13kor már fent olvastam. ÁÁÁÁÁÁ, nem vagyok ám fáradt egy cseppet sem. Olyan rossz, hogy ha valamire felkelek, nem bírok visszaaludni, már előre félek megint az éjjeli szopis időszaktól, remélem most nem fog olyan sokáig tartani, mint Dodinál.

Rit

rit

anemona7

Hali
iwiw-es meghívót lassan vadászni kell, annyian vannak.

Szófogadás - hát nálunk bepróbálkozik soka Dani. Õ pl. lazán megeszi a sütit, meg sem kérdezi, pedig sosem hagytuk rá, mindig arra terelgettük, hogy mindent lehet, csak módjával és kérdezen meg minket. persze van amikor megkérdezi, van amikor esze ágában sincs.

ma van a nyílt nap az oviban, a férjem ment be, én sajna csak videón láthatom mnit művel a gyermekem, uis nemsokár jön egy osztrák kolléga és tanfolyunk. Délben ebéd után meg jönnek anyósomékhoz, délután én is csatlakozom, mert még be kell fejezni a jelmezünket a hétvégi farsangra. Annyira röhejesen néz ki a férjem a Kukori cuccban Kép

Gyógyvíz- hát én 20 évig csak termálvízben fürödtem, uis az folyt a csapból, szép zöldessárga. aki nem tudta és jött hozzánk, azt hihette, hogy alapban ilyen koszos víz folyik a csapból Kép ez még a régi lakásban volt, ahol laktunk anyuékkal. tehát nálunk minden napos volt pici korunktól kezdve a gyógyvízben fürdés.

na, pusza
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Panda! Igazad van, be lehet érni az oviba fél9-re, be is kell, tudom. Nem csinálok én rendszert a késésből, eddig talán 2x fordult elő. Csak tegnap nagyon megszeppentem, tényleg nagyon csúnyán nézett az óvónéni, és még morgott is valamit az orra alá. Én meg ilyen dolgokban nagyon rosszul tudom magam érezni, alapból utálok késni, nem szeretek renitenskedni. Emlékszem a suliban is egy-egy megrovás után éjszakákon át nem tudtam aludni, annyira felkavar, ha rám szólnak, vagy csúnyán néznek rám. Ugyhogy nem a rendzser ellen ágáltam, hanem a saját rossz érzésemet írtam le tegnap. Kép

Zsuzsa! Nálunk is zártkörű lesz a farsang, de mi kisírtuk, hogy fényképezzenek, sőt elvileg kamerázás is lesz. Holnap lesz a nagy nap, kíváncsi vagyok.
Hát igen, a jó gyerekekkel általában nem foglalkoznak annyit, ezt mi meg is szenvedtük.

Ma kengyelfutó gyalogkakukkot játszottam, 8-tól-11-ig intézkedtem, rohangásztam. Babakocsival gyalogosan mentünk, Márk be is aludt, most kinnt alszik a friss levegőn. Én meg jól elfáradtamKép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok,

Nyuszi
Nagyon cukik ahogy ragaszkodnak egymashoz mar ilyenkor a kis baratok az ovibanKép
Mi van Ilkevel,miert nem ir??

Szilcsi
Hat Szegeny Tomi,csak kitartast tudok kivanni.
Szerintem ha te mondasz fel,nem adnak semmit sajnos.Ilenkor jon a kozos megegyezes,de akkor sem igen jar vegkielegites.
Bar jobban orulnel ha visszavennek nem?

Rit
De jo amiket irsz DodirolKép
Alex is mindig megkerdezi hogy megehet-e dolgokat,vagy hogy szabad-e elfogadnia egyaltalan.Kolat meg soha nem ivott,de tudja hogy van,mert Z szokott kerni otthon. De azzal is tisztaban van hogy az egeszsegtelen es o nem keri.Bar Ice Teat neha szokott inni,apaja azt issza neha otthon es akkor persze O is ker...

Magdi
A bolcsibe fel10-re kell beerni,alt akkor is mentunk amikor meg nem dolgoztam.Most mar fel 9-re jar.Bizti rossz napja volt az ovoneninek azert szolt.

Petra
Thermal vizben voltunk,de nem sokat (ki be maszkalt a medencebol ),es mivel mar nem baba (bar megkerdeztuk ott az orvost )siman lehetett,nem is volt forro a viz,csak 30fokosKép

Zsuzsa
Alexxal mashogy nme is nagyon lehet,mert orlutem ha napi egy masszazsra bejutottam nelkule.De tavaly voltunk kettesben apaval es ott azert kicsit jobban figyeltunk az egeszsegre isKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Termál víz: Bcsabán rendszeresen strandolunk, annyira jó kis strand van ott - és Dodi is jön kb 1 éves kora óta. Persze nem a legmelegebb medencébe, de jön és élvezi. Bár most télen 1x már volt a közepesen melegben is - de itt valami oknál fogva nem engedik a karúszót, úgyhogy oda nem szívesen viszem mert balesetveszélyes.

Kataa
Tényleg jó, hogy ilyenek, egyszerűen nem is értem, hogyan lehet ő is ilyen kis Tündér, csak néha túlzásba is viszi. Pl. a múltkor is amikor jöttek a barátai játszani, akkor még azt is megkérdezte, hogy gyurmázhatnak-e. Kép

ovi - nálunk fél9ig kell beérni, de nincs gond ha később megyünk, csak akkor be kell csengetni, mert zárják a kapukat. amúgy meg csütörtökönként pl. reggel 8tól van torna, úgyhogy arra mindíg nagyon igyekszünk Kép
egyébként nálunk is zártkörűnek hírdették pl. a farsangot, de semmi kifogásuk nem volt, hogy reggel még kb 1 órátt ott nyomultunk apával, sőt!

na, ma nagyon kis szorgi voltam, megcsináltam pár szerződést és még a babanaplóval is utolértem magam. Innentől szabad a délután!!!
Ja, képzeljétek, hogy megleptek ex kollegáim: nem is azok, akikkel most vagyok, ők még nem búcsúztattak el, hanem akikkel 3 éve dolgoztam: kaptam egy babakocsit!! úgy meglepődtem, annyira arik! Pont akartam venni egy ilyen könnyebb verziót, mert Dodiéból csak a nehéz 3 kerekűt tartottam meg és épp kerestem egy könnyűt, de igényeset, rendes tetővel, rendesen dönthető üléssel és nagy bevásárlókosárral. KépKép

rit

rit

anemona7

HAliho

Na ma zeng a haz, vagjak a mennyezetet a nappaliban. De rohogni fogtok Danny nem akar elmenni itthonrol, sot, menne nezni a bacsikat, ha engednem. Emi oviban volt delelott.Kép

Kataa

Ilke azt irta nekem hogy eleg sok a dolga, meg inkabb csak olvasgat. Azert majd talira megprobalom elcsalni.Kép

Rit

Nagyon ugyi vagy hogy ennyit szorgoskodsz, es pocak hogy van? Biztos irtad mar de mi lesz a neve?
Tenyleg tok jo fejek az ex-kollegak.

Szilcsi

Ha te mondassz fel nem jar vegkielegites...Kép Ezert nem szeretnek en felmondani a cegemnel, hanem kirugatni magam. Mert tudom hogy ugysem lenne helyem, a poziciom megszunt, tokre atszervezik az egesz ceget es nem nagyon tudnanak helyette sem ajanlani semmit. Sot, lehet hogy meg ok orulnenek, ha megszabadulhatnanak tolem, meg meg a sok gyeses anyukatol ,akik rajtam kivul meg sorbanallnak. Akkor meg nehogy mar ne hasznaljam ki a helyzetet, ha mar annyit guriztem nekik...Kép

AGi

Nalam szerintem azert bujnak a hagymas viragok, mert le van fenyokergezve folottuk a talaj es az melegiti...Kép
AMugy mas kertekben is mar latunk hoviragot, Emivel minden reggel megnezzuk az egyik haz kertjeben az utcaban, oviba menet.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Az Olivér egész éjjel lázas volt. Már reggel is úgy ébredt, a Petrát sem tudtam elvinni az oviba. Szegényt úgy sajnáltam mert olyan szép idő van és ő meg menne ki. De. kiengedtem a teraszra, elhúztam a függönyt, ő rajzolt és a másik oldalon pedig legoztam az Olivérrel. Remélem hamar meggyógyul mert még mindig nem tudom, hogy mi a baja mert a lázon kívül semmi tűnete. A Petra nagyon szomorú volt reggel, hogy nem tudott menni oviba nem gondoltam volna, hogy ez is bekövetkezik, amilyen nehézkesen indult.

Panda
Köszi megkaptam a mailt.

Nyuszi
Nálunk is van a bokrok között mulcs. Én most a szobában lévő nárciszba gyönyörködöm amíg nincs a kertbe.

Kataa
Mondjuk mi az Olivér miatt sem tudnánk elmenni gyógyfürdőbe mert tuti ott még jobban kijönne az ekcémája. Ha kicsit tovább van a fürdővízbe már vakarózik.

Ági
petra2

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást kívánok!

Nálunk ma volt a farsang, Betti azzal fogadott, milyen jót buliztunk és folytassuk itthon. Így is lett. Nem voltak szülők, de otthagytam a gépet és csináltak pár képet a gondozók.

Köszönjük a köszöntéseket mindketten.

Bea, de jó neked, én alig találok ált. isk. osztálytársakat. Azt hittem a gyerekek révén azért csak neteznek a szülők is, de az én volt osztálytársaim alig. Pedig összesen 3 általánosba jártam, legalább 70 osztálytársam volt.

Conti

conti

Kép

conti

Sziasztok!

Conti! Nagyon szép kislány Betti. Én sok ált. iskolás osztálytársat találtam az iwiw-en, érdekes módon pont olyanokat, akikről nem feltételeztem, hogy neteznekKép

Képzeljétek addig-addig varrtuk-faragtuk- szabtuk anyóssal Nóri farkasjelmezét, míg végül nagyon édes fekete kiscica jelmezt csináltunk. Szerencsére Nóri könnyen vette a váltást, egész délután cicaként mászkált a lakásban, nyávogott, élvezte a jelmezt. Fürdés előtt úgy kellett lekönyörögni rólaKép Ugyhogy végül cica lesz a farsangon. Ez vanKép

Köhögésre kakukkfüvet ajánlott a dokinénink. Párologtattam vele, jó illat van a lakásban. Gumicukor! Mit tudsz a kakukkfűről? A papírra semmi nincs ráírva, megkérdeznéd a tesódat?
Pusza:
Magdi

Magdi
mléna

Kakukkfû
Figyelmeztetés: terhesség vagy epilepszia esetén kerülendõ!
Erõsítõ, fertõtlenítõ, tüdõbetegségek, meghûlés, emésztési zavarok, vírusos fertõzés, menstruációs problémák, reuma, alacsony vérnyomás, keringési zavarok ellen, nemi vágy serkentõ, izzasztó, lázcsillapító, sebgyógyító, hajhullás, tetû, atka ellen
Illat: meleg, gyógynövény

A mi jelmezünk is kész, még lábat kell kivágni kartonból, és befesteni sárga temperával. Dani is nagyon cuki benne, úgy csináltuk meg, mintha a kiscsirke áttört volna a tojásból Kép kár, hogy nem vagyok nagy pocakos kismami, mert akkor nem kellene kispárnával kitömni a hasam. itt lesz a farsang: www.villacitadella.hu elég jónak látom, legjobban az uszi és a szauna izgat Képdani is be van rá izgulva.

Conti
Nagyon cuki Betti, igazi tündérke!

Magdi - Farkasból cica Kép

puszi
karol

KépKép
KépKép
gumicukor

Ha vesztek illóolajat, akkor főleg aromaxosat vegyetek, uis azok a legtisztábbak, igaz több kell belőle. jó még a sima patikai is. pl. a rózsaolaj ha nagyon olcsó, akkor az gagyi is.itt van, hogy miért is: http://www.vegetarianus.hu/irasok/gyogynovenyek/rozsa.html

pl. nemrég olvastam, hogy a majoranna és az oregano nagyon jó köhögésre. én idén fogok ilyeneket ültetni a kajákba, és meglepődtem, amikor olvastam, mi mindenre jó.

na, most már mennem kell, altatok, aztán Született feleségek jönnek Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

haliho

Tegnap estere Emi megint belazasodott es megy a hasa...delutan viszem a dokihoz. A farsang persze ugrott...ugy sajnalom szegenyt, annyira szeretett volna menni. Nagyon elegem van!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok, mi is itthon maradtunk ma. Tök taknyos Betti és reggel nem tudott megszólalni, annyira rekedt, a szeme is gyulladt. Telcsiztem a rendelőbe, és már csak este 3/4 8-ra volt időpont, annyi a beteg. (6-8-ig rendel a doki) Még szerencse, hogy nem lázas, de így nem viszem a bölcsibe.

Nyuszi, szegény EmiKép A hugoméknál is pont farsangkor volt beteg a kislány. Amikor jobban lett, rendeztek otthon bulit, anyám felvett egy leplet, így arab nő lett. A hugom meg felvette a menyasszonyi ruciját. Ment a riszálás.

Rit, milyen rendesek a kollégáid! Meddig dolgozol még?

Gumicukor, milyen volt a nyílt napról a videó? A jelmezről majd tegyél fel képet, ha kész.

Conti

conti

Gumicukor! Köszi az infókat!! Hűha, nagyon klassz helyre mentek, és nem is drága. Jelmezetekre nagyon kíváncsi vagyok, ha kész lesz tegyél fel képeket!

Nyuszika! Nagyon sajnálom, hogy Emike újra lebetegedett. Pont a farsang előttKép Kép

Én reggel leadtam a kiscicámat az oviba, olyan kíváncsi vagyok az élménybeszámolóra. Reggel kérdeztem az óvónénit, hogy lesz-e videózás. "nem, mert nincs feltöltve az óvódai kamera". Oké, felajánlottam, hogy hazafutok a kameráért. "jaj, anyuka, a többi csoportban sem volt videózás, nem kivételezhetek"
Könyörgöm, a XXI. században nem használják ki a technika adta lehetőségeket?!! Akkor mi a fenének van videó, számítógép, stb... Ezek arra valók (többek között), hogy a gyermekeink életének fontos állomásait megörökítsük. Ehhh...
Mindig van valami, amin mérgelődhetekKép
A fenntieket elmondtam az óvónéninek, annyit elértem, hogy a következő ünnepekre megszervezik a videózást is.

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?