Na, egy csomót írtam és elszállt....
Illóolaj:
lehet többfélét is, viszont arra kell vigyázni, hogy 5 éves kor alatt és pocisan nem szabad mentholtartalmúakat használni, pl: eukaliptusz, borsmenta stb. kb. egy kis teamácses 4 óra alatt ég le, addig minden nap jó, ha párolog az illóolaj.
Danit tegnap leitték anyuék Jászberénybe, teljesen jól elvan, nem ért rá velem beszélni a telefonban, annyi dolga akadt.apuval hóembert építettek, anyuval sütöttek palacsintát. holnap megyünk érte.
mi meg ludtunk fél 10ig
, tegnap este főztem már, így nem volt gond az ebédre. a párom most ismét rákapott a makettezésre, ő azt csinálta, én meg feltűrtam az összes dobozt, és végre megtaláltam az ödölési cskkünket. májusig érvényes, úgyhogy márcuisban vagy áprilisban elmegyünk a visegrádi termálhotelbe wellnesshétvégézni.
zöldítettünk a lakáson, az oázisból hoztunk néhány növényt, meg balkonládába virágmagokat. meg fűszernövénymagokat, így lesz egy kis sarok majd az egyik teraszon. a páromnak meg balkonparadicsomot. a melóhelyre is pár növénykét, mivel most költöztem át egy naposabb irodába, és közvetlenül az ablaknál ülök, aminek nagy a belső párkányrésze.
Ági
Cuki a kiselefánt és Olivér is, nagyon aranyos, mennyire hasonlítanak rád! A hiszti, hát igen, talán most már megérett Petra az egész napos ovira.
Kataa
Hát én pl. mindent magam csinálok, mégsem érzem magam slamposnak, és a párom sem panaszkodhat, hogy nem foglalkozom vele, de én sem, hogy ő nem
nekünk kicsit luxus lenne takinénit tartani. én inkább mindig többször kevesebbet takizok és így mindig viszonlyag rend van. mióta mosgatógép van, azóta nagyon szupi, hogy nem kell a csetreszek felett állnom még a főzés után. meg a párom is segít, kénytelen, manapság már necsak a nő dolga legyen a rendrakás. Dani van, amior elküld, hogy ne játszak vele, olyankor kapok az alkalmon, és vmit rendberakok, de amior hív, akkor megyek vele játszani. talán ez nem annyira rossz így. pl. kozmihoz csak bajuszgyantára járok, tavasszal van egy arctisztítás, a többi gyantát magam csinálom, hajfestést is. nem vagyok egy Kelemen Annnuska, de azért talán jól nézek ki férfi szemmel is
Észrevenném, ha vmi gáz lenne, mert a kollégáim egyből megjegyeznék
ha meg nők stírölnel (mert azok is szokták szemsarokból- nem a leszbikre gondolok, hanem ez is női szokás), akkor tuti rendben van minden, mert csak méregetnek.
Ma vettünk a Kukori jelmezhez sárga harisnyákat. Hát, alig röhögtek az üzletben, amikor mondtuk, mire kell, és hogy a páromnak is
na, eldugulok, varrok kicsi, aztán beledőlök, a kádba
cuppa
dani tigrisről egyelőre csak videóm van, de hamarosan kapok képet is, és felteszem.