Sziasztok!
Nálunk is gyorsan telik a hosszú hétvége. Szerencsére sokmindent tudok csinálni, mert apa gyakorlatilag teljesen leveszi a gyerekek "gondját" a vállamról, egész nap velük játszik. Most is sétálni mentek, én meg ide tudok ülni egy kicsit, amíg az ebéd fö
.
Nyuszi!
Akkor a készletek mennek. Midegyiket a maradék fonalakkal együtt küldöm, mert nincs mindhez (föleg a pasztelles Lanarté-hoz) odaírva a fonalak kódszáma. Így meg el tusz menni a fonallal, és kiválasztog, hogy melyik az. Csak sajna, így sokal bonyolultabb, mint kódszám alapján
. Elküldöm a Lanarte katalógust is, mert az egyik készletnek eltünt a színes képe, így meg tudod nézni, milyen, ha készen van. Ezek általában kicsi készletek (10x12 cm), tehát ha van egy kis idöd (tudom, hogy nincs
), esetleg karácsonyra el is készülnek. Van mégegy karácsonyi újságom, Diana különszám, tavalyi, azt is küldöm, jó?
Ajándék
Tölem lehet autó, Ádámnak abból sosem elég
.
Megkérdeztük töle, hogy mit kér karácsonyra, és a következöket sorolta: autó, busz, HÉV, vonat, villamos, metró (
). Tehát mindegy, csak jármü legyen
.
Noémi ezzel szemben felsorolta a létezö összes Barbie-formációt...
Kataa!
Kiruccanás... Hej, de jó nektek! Mi egyetlen napra sem tudtunk elszakadni a csemetéktöl, mert anyukám Pécsen van a tesóméknál, a férjem szülei meg vidékre utaztak a halottak napja miatt. De ennek is van elönye: így sokat tudunk együtt játszani, amire egyébként a hétköznapokban nem sok idö jut.
Nyuszi!
Szép nagyon a képeslap! Én is beterveztem egy csomó karácsonyi-adventi hímzést (függönytartó szalag- vagy mi a csuda..., képeslapok, pici képek, pici terítö az asztal közepére, adventi naptár, mikuláscsizma, ilyesmi apró dolgok). De mivel nincs gáz a házunkban, így adventre (de valószínüleg még karácsonyra sem) tudunk átköltözni, így erreöl teljesen lemondtam. Most közerövel kötök (milyen jó, hogy ehhez is értek
), már van Noéminek 2 új sapkája és nekem egy negyed pulóverem...
Szilcsike!
Jobbulást! Námunk csak Noémi beteg, de már lassan 2 hete. Köhög és folyik az orra, és egyáltalán nem akar javulni. Pedig kapott rá antibiotikumot, infrázom, szívom, minden és mégsem... Remélem, ti hamarabb kilábaltok belöle. A mütét azért elég korai, nem? Vagy hát, mit tudom én, mert nekünk is javasolta az egyik orvos, mert Ádám tavaly rengeteget volt beteg, és nemcsak egyszerü náthával, de a másik meg ellenezte. Nem vetettük ki, remélem, ti is megússzátok.
Megyek, mert folyton udógrálok a kjához, igazándiból picit ott kellene lennem mellette
.
További szép napot,
Panda