Sziasztok
Látom ezerrel szerveződik a tali
Úgy néz ki, hogy mi nem tudunk menni, segíteni kéne mennünk anyuékhoz krumplit szedni. Õk annyit segítettek nekünk a lakásfelújításnál (szegény apum is a 140 kg-jával és a beteg csípőjével) hogy nincs szivem nem lemenni, és hagyni hogy apu szedje fel az egészet.
Költözés
Hát mi biztosan nem költözünk. Végre kezd úgy kinézni a lakás a fürdőszoba kivételével, hogy nekünk pont ideális. Ráadásul a kert is gyönyörű, úgyhogy mi maradunk. No meg 20 év hitel van rajta.
Zokni
HÁt igen, a lányos zoknik. Katasztrófa. Általában a lányom sárga vagy fehér zokniban találja ki anyósommal, hogy a fűben vagy a kövön rohangásznak (kint) Nekem semmivel nem hozza ki a foltokat, már ezer és egy dolgot kipróbáltam. Úgyhogy mi vesszük az újat mindig.
Szülői
Nálunk holnap lesz, ma hívtam őket, (és valószínűleg mivel protekciósok vagyunk) a nő végtelenül kedves volt, megkérdezte a kiscsaj nevét, aztán mondta hogy szeretettel vár
Kíváncsi leszek nagyon. Remélem nálunk lesz fogmosás..........
Cumisüveg tuti tilos, és nálunk kitétel az éjszakai (vagy alvásos) szobatisztaság is. Tehát pelenkát bevinni is tilos.
Sasha
Nálunk pelusba kakilok kb. fél napig tartott, elég nagy hisztivel járt, de kérhetett bármit érte, így aztán délutánra már volt is kaki a biliben.
Igazolás
Tényleg kell igazolás minden itthon töltött nap után? Ez komoly?
Ilke
ez a halastó tényleg gáz, én is aggódnék.
Alvás
Hát még mindig katasztrófa. Napközben egyáltalán nem alszik, soha. Szenved, de nem alszik. Este kb. 11 körül fekszik, előtte már nem is próbáljuk, úgyis csak üvöltés van belőle. Reggel meg 8 körül kel. Tomi meg este 10-kor alszik el, felkel kb. 4x, és reggel 6-kor már fent is van. Úgyhogy most hétvégén sikerült is 48 óra alatt összehoznom 9 óra alvást nagyon sokszori felkeléssel.
Szilcsi ma sajna belázasodott. Reggel úgy kelt, hogy fáj a hasa, egész nap feküdt egyik ágyból a másikba. Aztán délután 1 óra alatt felment a láza 38,6-ra. Csak feküdt, tiszta piros fejjel, nem evett, nem ivott. Dokinéni semmiféle okát nem találta, úgyhogy lázcsillapítottunk, este 9-ig jól is volt, de aztán megint felment a láza. És sajnos Tomijó is hasonló tüneteket kezdett produkálni, fürcsi előtt már neki is hőemelkedése volt. Holnap vizeletmintát kell vinni, remélem hamar kitalálják mitől lázas. Szörnyű az én örökmozgó lányomat egész nap fekve látni úgy, hogy nem tudok neki segíteni.............
Na megyek, végre alszik mindkettő, úgyis kelünk kb. 1,5 óra múlva.
Szilcsike