Ildi/Jucc!
De jó kis nap lehetett4
Duda!
A 11 órásra mennénk.
Új lakás DRUKKDRUKKDRUKK!!!!!!
Manka!
Aranyos vagy! Már annyiszor írtam, hogy bocsánat érte, de ez életem szerencséje, hogy rátaláltam a férjemre (még ha néha ki is akadok viselt dolgain ezeken az oldalakon is
), és ráadásul így, hogy nem kellett iszonyú sok időt a várakozással tölteni. Nem győzök hálát adni, hogy egy időben egy helyen születtünk. Sajnos a szerencsénkért azzal fizetünk, hogy repül az idő egymás társaságában (még sokkal jobban, mint Frei Tamással
).
Rémmese:
láttátok a született feleségekben, hogy az amcsi anyukák átírják az egyik Grimm klasszikust (talán épp a Piroskát)? Persze a végén csak a normális sztorit játsszák el.
Azt is szokták mondani, hogy Grimmék a felnőtteknek gyűjtötték ezeket a meséket, ami igaz is. Ettől függetlenül én sem gondolnám, hogy kártékonyak.
Én attól tudok megőrülni, hogy Vekerdy állandóan azt írja, hogy meséljük el a gyerek napját egy kismackó segítségével. Biztos az is jó egyszer-egyszer, de egy gyerekkel általában ugyanazok történnek napról napra.
A Kisvakond sorozatban van egy kötet (nem jut eszembe a címe
), ami komplett felvilágosítást tartalmaz, a nyúl család példáján keresztül. Még jó, hogy biztosra mentem anno, és a Kisvakond nadrágja című opuszt szereztem be.
Már én is jártam úgy, hogy mondtam a mesét és egész máhogy "olvastam fel", mert az eredeti szöveg egy idő után vállalhatatlan volt. Kár, hogy nem vettünk videóra