Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mese!
Igen a joghurt bacikáira gondoltam, mert helyreállítja a bélflórát, amit kinyír az antib.
Római tuti hely! Lánykorom egy részét én is ött töltöttem, Apa még most is ott lakik!

Andrea!
Ettől félek kicsit én is. Amint kikerül közösségbe a gyerek, mindjárt átvesz mindent, jót rosszat egyaránt. Aztán otthon meg lehet köszörülni a csorbát!
Na nem mintha én más lettem volna gyereknek! Kép
Csak innen a másik oldalról más...Kép

Guszti most lépett ki, mert a főnök nem teljesen jó gazda módjára kezelte a képviselt házak pénzét, plusz még Emberemet akarta pajzsnak használni! Na így persze ne is csinálja, majd szerz magának házat, akkor pedig majd saját szakállra fog dolgozni, saját felelősségre! Így amíg itthon van megkapja a délelőtti műszakot.
Én mindenképpen szeretnék kicsit keresni, csak úgy zsebpénz gyanánt!
megint rámtört a technikai kütyü vásárolhatnék. Szeretek nyomkodni!

Zsu!
Napszúrás! Kép
Énkicsinek hagytam sírni, és hogy jobban bírjam, mindig mosogattam, mert nem hallatszott annyira. Persze ha tíz percnél tovább tartott, nem hagytam behergelődni. aztán rájöttem, hogy függetlenül az utolsó szopitól fürdés után kell még neki, akkor már simán le lehetett tenni aludni.
Most is fürcsi után műtej, mese, szunya reggelig! Kép

Lányok!
Mi ez a nyári tüdőgyuszi!!!!
Kapjátok össze magatokat! Tessék azonnal mindenkinek meggyógyúlni!
Egyébként nem lehetne valami népi módszernek utánanézni? Hátha több haszna lenne mint a gigabogyiknak! Mit tudom én, pl. hagymatea, zsályatea vagy valami hasonló rossz ízű de hatékony izé!

Orsi!
Jó nyaralást előre is!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Mese,
mi is voltunk 2 gyerekkel horváto.-ban,és éjjel mentünk,semmi gáz nem volt,végig aludták a 6 órás utatKépAmúgy hosszabb kocsis túrára mi is éjjel indulunk mindig,ez bejöttKép

Zsuzsi,
Már megszoktam az egyedüllétet,és az éjszakákatKépItt erdő van a kert mögött,szokták is kérdezni a barátnőim,hogy nem félek-e,de még meg sem fordult a fejemben,hogy félnem kellene-e.És velencei éjszakák szuperekKép

Eszter,
Nagyon aranyos az a rajzfilm a Dunán,a Maya mindig megnéziKép
Kullacs:Nekem már itt áll a hűtőben az adag,de más doktornénik felhívák rá a figyelmemet,hogy inkább ne adassam be nekik Kép

Orsi,
köszi az infót,a barátnőm októberben ott fog szülni,és kérdezte,hogy nincs-e ismerősöm aki ott szült.És emlékeztem rád!Jó nyaralést nektek!

Anikó,
remélem jobban vagytokKép
Gratula Gergő bizijéhezKép

Andrea,
Csúnya szavakKépAz oviban a Maya csoportjában volt egy kisfiú,aki nagyon verekedős,durva modorú volt,és még csúnyán is beszélt.Mindezt 3 évesen,és ennek tulajdonítottam,hogy a Maya is mondott néhány nyomdafestéket nem tűrő kifejezést,de azt sem tudta mit jelent.Sőt a többi gyerek is elkezdett verekedni.Miután eltanácsolták az oviból,meg is szűnt ez az agresszió az oviban.

Puszi nanda
nanda

Nanda!
Mit mondott a doki miért ne adasd be? Túl korai? Vagy felnőtteknek sem ajánlott?
Engem az utolsó méreckedésnél kaptak le a tíz körmömről, hogy miért vagyok ilyen felelőtlen, ki fogja felnevelni a gyereket ha megfertőződöm, és hasonlók.
Régen Anyu beoltatott, de nem ismételtem már hosszú évek óta, így nekem is előlről kell kezdeni.

Szia!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Először is nagyon-nagyon szépen köszönjük a szülinapi jókívánságokat, nagyon jól esett, bevallom nem is gondoltam volna, hogy ilyen szorgalmasan külditek itt a szülinapi üdvözleteket!Kép De ez ugye az én bűnöm, már nagyon régen olvastam a babanetet.KépBevallom, ha nem hív fel Anikó -olyan jó volt veled beszélni!Kép- akkor be sem jelentkezem.Kép Egy picit sikerült vissza is olvasnom, s annyira örültem, hogy régi pocitársakról, Mariannról, Valiról, Zsuzsiról, Linokáról, Panóról, Boriról, Szösziről, Jerryről is olvashattam!Kép Ha kihagytam valakit az tudja be a rossz memóriámnak, meg a felületes olvasásomnak. KépKépMeg persze a törzsgárdistákról is (Orsi, Rita, Nanda, Anikó)!Kép De félreértés ne essék, annyira örülök annak is, hogy új anyukákkal bővült a csapat, s így megmaradt, él ez a topik!Kép

Mi jól vagyunk, Botond 11 kg-mal és 80 cm-rel lépett bele a második esztendejébe. Még kétszer szopizik, reggel és este, meg éjszaka ha nagyon-nagyon ritkán felébred. Bár szerencsére az éjszakai kelések az első négy fogacska kibújásával úgy néz ki véget értek, szülinapja előtt bújt ki az ötödik, amit az éjszakai nyugalom szempontjából észre sem vettünk! Az étvágya továbbra is remek, most már azt eszi amit mi, bár néha még főzök neki külön is, hogy minél több zöldséget, főzeléket egyen. Eddig egyetlen kaja nem jött be neki, ez pedig a spenót fokhagymás rántással, azt továbbra is csak banánnalrántás nélkül hajlandó megenni.KépÉn már mindent adok neki, egyedül tejet és tojást nem evett közvetlenül, viszont ételekben, sütikben ezekkel is találkozott már és eddig hála az égnek semmiféle allergiás reakciója nem volt!Már rendesen darabosan eszi a kajákat, elég ha villával összetöröm neki. Eddig azt mondhatom, hogy a betegségeket is megúsztuk, most volt június elején megfázva, de ez nem járt lázzal sem, csak az orrát kellett veszettül szippantani, meg most hétfőn volt láza meg egy pici orrfolyás, de ez úgy néz ki egy nap alatt rendbe is jött. A mozgással továbbra is a fontolva haladók táborát erősíti, már bárhol feláll, de lépegetni kizárólag a bútorok mellett hajlandó. Nagyon ügyesen mászik, de ha nagyon gyorsan akar valahova odaérni, akkor még mindig a kúszást részesíti előnyben. Mondani még egyetlen értelmes szót sem mond, viszont rengeteg tárgyat, személyt ismer névről, s ha ezeket kérdezzük akkor mutatja is őket. Meg mutogatással állandóan kérdez, bárhová megyünk végig mondani kell neki ki meg mi kicsoda-micsoda. Játékok közül kizárólag az építősök érdeklik, imád építeni meg lerombolni meg ki- meg be- meg fel- és lepakolni. Idegen felnőttekkel elég tartózkodó, idő kell neki, amíg felenged a társaságukban -ez kb. 20 perc- addig hozzám bújva kémleli a világot. Ha viszont valakivel megbarátkozott utána jól elvan bárkinél. A gyerekeket viszont imádja, velük azonnal kommunikál. Továbbra is vidám és nyugodt baba, habár mostanában már kezdi kinyilvánítani az akaratát és ha nem úgy történik valami, ahogy ő szeretné, bizony eltörik nála a mécses, de ilyenkor gyorsan kérdezünk tőle valamit, s a sírásnak nyoma sincs már! Remélem a hiszti nála ennyiben ki is fog merülni.Kép
Hát most hirtelen ennyi jutott eszembe, igyekszem a mailekre, sms-ekre is mielőbb válaszolni! További jó hétvégét mindenkinek!

Swen

Kép
Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Ezt még tegnap meg tegnap előtt írtam, s a lényeg kimaradt: Anikó, Mariann és minden beteg anyuka és csemete gyógyuljon meg minél hamarabb!!!! Nagyon szorítok értetek!!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Drága Swen!

Már nem is reméltem,hogy bejelentkezelKép. Úgy örülök Neked!!! Kép
Boti gyönyörű kisfickó lett,és nagyon hasonlít Rád.
Én is örültem,hogy hallottam a hangodat. Ha tudsz,néha adj hírt Magatokról! Kép

Eszter:úgy bírom,hogy ki tudnak oktatni mindenkit.Nem kötelező,tehát jogod van eldönteni,hogy beadatod vagy nem.Gyűlölöm ezeket a beszólásokat.Kép
Tulajdonképpen mit is csinált a párod?
Mit szeretnél venni a zsebpénzedből? Kép
Homeos bogyót kerestem tüdőgyuszira,de nem tudtak adni semmit.

Nanda:tulajdonképpen nem vagyunk nagyon rosszul,de javulást sem látok.Időnként nagyon hörög még mindig Bencus.Már hívott ma a dokinéni is,nem tudom meddig kapunk haladékot.Kép
A mi telkünk is erdő előtt van,és én bizony félek nagyon.Van kint egy tök jó lakókocsi is,de nem mertem még benne aludni.A házban is csak az emeleten,ha anyuék meg lent alszanak.

Orsi:olyan ari vagy,hogy hívtál!!!! Kép

Puszi:Anikó
vakili

SziasztokKép

végigolvasgattam mindent, de nagyon reagálni nem tudok, hullaság van.

Swen
Először Téged üdvözöllek, mert nagyon megörültem Neked! Meg is lepődtem kicsit, hogy mégis jöttél, mert már nem reméltem, de azért Anikónak köszönhetően Te is csak idetaláltál.Kép Kár, hogy nem jössz már közénk rendszeresen, Te is hiányzol a többiekkel együtt a régi gárdából.
Boti nagyon édes kislegény lett!Kép

Mindenkinek köszi a nyaralással kapcsolatos jókívánságokat, remélem kicsit fogunk pihenni. Igazán ez még nem nyaralás, csak családlátogatás, majd a Balaton lesz az igazi nyaralás aug. elején. Az igazán csak hármasban lesz a fiúkkal..)

Azért nem jutottam ma ide, mert Apukám barátnője jött látogatóba és Vele Gergőztünk. Õ lábmasszázsban profi, már 15 éve csinálja és most jól meggyúrta a talpamat, hát ne tudjátok meg, mintha kicseréltek volna! De komolyan! Még szülés előtt volt, hogy megmasszírozott, de ugye akkor nem voltam így lepukkanva, nem éreztem annyira a különbséget. Most viszont...hát tényleg úgy felfrissültem, hogy az hihetetlen! Próbáljátok ki, ha van rá lehetőségetek, fantasztikus! Ráadásul beindultam és lehet, hogy megtanulom, elvégre itthon vagyok, most kéne kihasználnom, ha Gergő hagyja.Kép El is kezdem az elméleti részét most Nyíregyen.Kép

Holnap tuti nem fogok jönni, mert ebédre vagyunk hivatalosak, aztán meg pakolni kell az útra.
Így most búcsúzom el mindenkitől, aztán hétfőn megpróbálok bejelentkezni.

Puszi és jók legyetek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok Kép
jöttem megint Hozzátok Kép

Rita
Hát komolyan mondom ugyanaz a szitu!!
nézd csak:
Kép
Már előre félek a mostani méréstől, mert ahogy a centiket figyelem, most 75, tehát nem igazán "nyúlt"....

Anikó
Gyógyulást Nektek!!!

Orsi
Számmisztika Kép ha hiszel benne, akkor ez lehet, hogy érdekelne: klikk ide, aztán : bal oldalon, ÉRDEKESSÉGEK menüpont : Mit rejt a születésnapod... Vagy ezt már ismerted? Kép
Ctrl - A - köszi! nem tudtam Kép

Andi
Rebekának Atópiás dermatitisz - e van/volt. már egyre kevésbé jön elő, a kicsi karján a könyöke belső részénél. Először mi is azt hittük, hogy ekcéma. Laticort-Carbamid - mi ezt kaptuk rá, gyógyszertári kutyulós.
Sírni hagyós "dolog" - hát ezt mi soha nem tudtuk volna megcsinálni...

Nanda
Ezen már én is gondolkodtam, de itt Encsen elég körülményes lenne, össz 2 gyerekorvos van, annyira meg még nem gáz a helyzet (eddig így láttam), hogy valahova hurcoljam emiatt a gyereket.
Szupi a macistorta KépKép

Eszter
Köszi a pontos adatokat Kép A mi súlygörbénk ott van fenn.
Enni az én kincsem is eszik rendesen. Bár a pépes ételeket már nem preferálja, kizárólag darabosat eszik. Meg levest Kép
1850km - nem semmi!! nekünk 500km-t kellene egyszer (sajnos hamarosan) átvészelni. Az anyósék annyira laknak, és már nagyon nagyon átkozódnak, hogy még nem vittük oda a gyereket. Nem értik meg, hogy máshova se vittük, csak max 50kmre... Kép
Köszi az ötletet a textillel a babülésbe. Rebeka eddig mindig nagyon beizzadt, hiába klima, stb.. Igaz nekünk még a hordozónk van. Mondjuk nagyon utálja. Talán jövő héten sikerül megvenni az autósülést. Bízom benne, hogy azt majd jobban szereti..

Fogkefe Kép
Rebeka nagyon nagyon szeret vele játszani. Fogkrémet még nem teszek rá Neki, de aranyosan dörgöli vele a fogacskáit, ínyét.

Mese
Csillaghegyen merrefelé laktok? Apukámék ott laknak, képzeld. Régen sokat voltam én is ott, amióta Rebeka megvan, ott sem voltunk.
Nestle Sinlac - ezt már próbáltuk, mert előzőleg meg ezt írta fel a dokinő. De Rebeka sajnos már semmilyn tejpépet, pépes ételt nem akar megenni. A joghurtot bezzeg megeszi Kép Meg a túró rudi túróját Kép

Jó étvágyat a vasárnapi ebédhez Mindenkinek!
Sziasztok.
És bocsi, ha hosszú voltam,

Ági

delice

Sziasztok!

Ági!
Kép
Kép
Azt hiszem nem kell hozzűáfűzni semmit! Kép

AnikÓ!
Guszti társasházkezelő. Most végezte el egy fél éve a tanfolyamot. Egyébként tőzsdézik, csak már elunta, hogy itthon van, ezért tanult ki új szakmát.
Én egy mp3 lejátszón vagy egy új telefonon gondolkozom. Az mp3 futáskedv növelésére lenne, a telefon pedig azért, mert Olivér "kinyalta" a 0-t. Azért működik, de erőteljesen meg kell hozzá maszírozni a gombot!Kép
Szóval kacatok, amikre nincs egetverő szükségem, csak hát mégis. Ruhákat úgy is túrkálóban veszek zömében, mert az igazi szenvedély a könyvesbolt, papírbolt, hobbybolt és ezek a kütyük! Hát nem túl nőies, de legalább a barkácsboltokról leszoktam! Kép

Próbáljátok ki a kakukkfű teáját! A gyógyszertári köptetőt is abból szokták csinálni! Jó ha van otthon, nem egy macerás növény és a husikhoz is nagyon finom!

Van valami ötletetek, hogy milyen csúszásgátlót vegyek a zuhanyba?
Ami volt IKEÁs teljesen összegumizza a kádat, és már a csemete popsiján is találtam némi kékséget.

Sziasztok!

eSZTER

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok,

Anikó,
Visszatérve erre a sírni hagyásra ha nálunk ilyen "szörnyű" tünet lett volna mint hányás v vérzés biztos meghátráltam volna. Akkor úgy éreztem h nála a szelíd módszerek nem váltak be, sok mindent kipróbáltunk. Már nem bírtam ringatni, fájt mindenem és már előre stresszeltem magam minden altatás előtt h legalább 1 óra ringatás kell mire elalszik. Mivel én ideges voltam persze h ő sem tudott elaludni. Néha a szívem szakadt meg h sír de mindig néztem az órát és rohantam amint letelt az előírt 3 perc aztán 5 és végül 10. Ennél többet én sem hagytam soha. Mindegy most már beállt a dolog, nálunk is este fürdés, szopi, mese és altatódal és utána alszik reggel 7-ig. Ha jön a foga akkor néha felébred hajnalban.

Orsi,
Köszi az üdvözlést! Kép A testápoló nem tudom milyen azt a doki kevertette, a külön pöttyökre pedig hydrocortizonos krémet kaptunk aminek az a neve h Locoid Lipocream.

Andrea,
Igen ezeket nekem is elmondták és gondban is voltam h akkor lehet-e vinni babaúszásra. Aztán kipróbáltuk és szerencsére nem lett rosszabb a bőre. Úszás után mindig bekenem a testápolóval és így nem lesz szárazabb a bőre az átlagnál.

Delice,
Roninak is az van. Remélem h legkésőbb a pubertáskornál kinövi. Ti hogy tanítottátok meg aludni?

Tényleg jár valaki babaúszásra?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Helló Kép

Eszter
Hát látom a cm-knél nálatok is volt 2 stagnálós hónap is.
Ezt a táblázatot én meg se tudom csinálni, mert igazából normálisan nem tudtuk havonta megmérni a hosszát. A tanácsadáson sem mérték.
Én tegnap néztem, most 75-nek tünik.

Andi
Nem igazán tanítottuk aludni. Este a fürdés, tápió után/közben sokszor magától elalszik. Olyankor tartom egy kicsit, hogy büfizzen. De előfordul, hogy kicsit még játszunk, aztán legkésőbb 10kor kicsit megrázogatom cumival a szájában, és úgy alszik el.
Na közben is ez működik. De amióta csak 2x alszik napközben, azóta sokkal könnyebb, csak pár mozdulat, és már alszik is Kép
Babaúszásra nem járunk, pedig szerettem volna..

delice

Sziasztok!

Nagyon jo volt a tegnapi nap. Sok baratunk volt itt es mindenki gyerekkel, gyerekekkel. Kép Lili ugy de ugy kifaradt, hogy mar fel nyolckor elaludt es reggel 6-kor kelt, majd a tejecske utan meg visszaaludt fel nyolcig. Kép En is azert ugy kifaradtam, hogy este 9-kor mar aludtam. Kép Szoval tok jol aludtam. Kép Ma meg kihasznalva a jo idot, lenyirtam a fuvet es egesz nap akertben voltam Lilivel.
Olyan sokat irtatok, hogy nagy orom volt olvasgatni. Kép

Nanda: nagyon jo az az ugralovar. tietek? Kép es hasznaljak a gyerekek rendzsresen, vagy hamar megunjak? Igen, sportszelet! Megvan mar. Mondta a holgy is emlekszem. Tenyleg nagyon fincsi. Kép Nagyon szep Maya tortaja is. De mi volt az? Maci? Jo nagynak tunik az is. Visszamentek Velencere?
Kullancs: nalunk meg erdekes modon a dokink ajanlotta is. Tudod itt a Dunan nagyon sok a kullancs, meg ha irtjak is oket. Bar nekem meg nem volt szerencsem veluk, csak a kutyaimnak. De hat ok mindenhova bemennek. Kép Talira nem jottok hozzank?

Swen: Kapraztak a szemeim, mikor meglattom, hogy irtal! Kép Boti csodaszep kisfiu. Kép Nekem mar a legelejetol kezdve nagyon tetszett. Jo, nem nekem, de Lilinek neztem ki. Kép De neki mar van volegenye. Kép De ugyis Lili fogja eldonteni ki kell neki. Kép
Botond nagyon szep meretekkel rendelkezik. Igai nagyfiu! Ugy latom csak jokat irtal rola. Kép De ez meg is latszik a kepeken is. Es tenyleg nagyon hasonlit rad. Kép Ti nem jottok el megiscsak a talira hozzank? Hatha megjon a kedved ujbol talalkozni velunk. Kép

Agi: szammisztika: elolvastam az enyemet es a ferjemet. Es tokeletesen illik rank a leiras! Kép
Te nem jossz a talira?

Aniko: Nagyon erosen sirhatott a nagyobbik fiad, hogy verzett a koldoke. Kép Furcsa. Nalam is mukodott a sirni hagyos modszer, de furcsamod, nalunk csak 1x7 perc, majd 1x5 perc volt es utana megtanulta, hogy aludni kell. Kép

Eszter: Szemolcs. Kép meg jo, hogy nem jott le. Kép Nalunk a fogkefe modszer ugy mukodik, hogy az enyemet adom oda es az egy kisse mentolos izzu. Kép De nagyon nem szereti Lili, ha a fogait pucolni kellene. Kép

Zsuzsi: Napszuras. Kép nekem szerencsere meg sose volt. Eleg jol birom. Szopi: szoptasd csak nyugodtan 2 evet. Kép Miert ne? Valamit valamiert. Kép

Andrea: Nem lehet, hogy Marci olyan gyerekek tarsasagaba kerult a taborban akik, hogy is mondjam kisse "kemeny fiuk" csunya szavakkal? Mit mond Marci? Nem kerdezted meg tole, honnan hallotta azokat a csunya szavakat?
Nem semmi, hogy nalatok mindenhol fiuk vannak. Kép A ferjem csaladjaban is ugyanez van. Az osszes unokatesoja fiu. Kepzelheted, hogy Lili szuletese, hogy megbolonditotta az osszes rokonsagot. Kép Teljesen elkenyeztetik. Kép Jaj! ne kerj mar bocsanatot azert, mert sokat irsz! Nagyon de nagyon jo ez igy! Kép

Mese: kiutes: nem lehet, hogy a zsemletol van? A liszttol? A spenottol elvileg nem lehet, a tzapszertol se, es mast el se tudok kepzelni. Fokhagymatol? Nem hinnem, de kiprobalhatod, hogy legkozelebb nem teszel bele.
Ha gondolod szivesen segitek nektek otleteket adni a hazatokhoz, hogy hogyan lehetne felujitani, boviteni. Tudod ezzel is foglalkozom. Kép Talira jo lenne ha jonnel. Azert nincs olyan messze mar es azert szerveztuk igy, hogy mindenkinek legyen ideje megszervezni a napjat akkor. De igy se vagyunk meg oylan sokan, de sebaj, mert akkor is nagyon jo lesz.

TALALKOZO ismetles: Julius 21-en God-on nalunk. Akik eddig jelentkeztek: Vera, Orsi, Eszter, Mese, Anita. Persze meg barmi lehet. Kép Gyertek batran!

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Rita,
Bár én még nem olyan régen kapcsolódtam be hozzátok de mehetünk mi is? A kedves kis tömblakásunk olyan mint egy szauna nyáron és alig várom h kimozdulhassunk délutánonként. szívesen találkoznék mindenkivel.
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi!

Hogy kerdezhetsz ilyet! Kép Szertetettel varunk!
Legalabb eloben is megismerkedunk. Ez a talalkozo nem csak a regieknek szol! Kép

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Kopp-kopp, most csak egy percre.
AnikoKép, megadnad az email cimedet? Vagy valaki atkuldene, nem talalom a profiljaban...
szoszi
szoszi

sziasztok!

Swen!
NAgyon boldog szülinapot kívánunk Botondnak,így utólag is Kép Kép
Jó volt olvasni a soraidat és tündéri kisfiad van Képgyere gyakrabban!!
Rita!
Szerda jó nektek?Emailbe elküldöd a címeteket?Mikor menjünk délelőtt vagy inkább délután a jó nektek?
MAnó!
Eszternek is boldog szülinapot kívánunk
Mese!
megnyugodtam hogy nem csak én nem adom be rendszeresen a dvitamint Mírának.Ha eszembe jut akkor kap 4-5 cseppet és le van tudvea míg legközelebb eszembe nem jutKép
Anikó!
Hogy vagytok?bencus jobban van már?Remélem a kórházat elkerülitek.Gergő és Kata nem kapta el?
Jobbulást kívánokKép
Andi!
Mintha MÍrát láttam volna a profilodbanKép
A grimasz egy az egyben ugyanaz Kép
Orsi!
NAgyon jó utat kívánok nektek és érrezzétek magatokat nagyon jólKép
Delice!
Üdv közöttünkNagyon aranyos a lánykád Kép A neve is nagyon szép Kép
Ne haragudj de szerintem nem normális a dokitok!Miért lenne kevés a súlya?Minden gyerek más,mint ahogy mi is mások vagyunk.Bocs de ez teljesen felháborít!Mírát jó múltkor az egyik védőnő ledagadtozta.teljesen kiakadtam tőle.Mi mind a hárman „dagadtak voltunk kicsinek.A húgom majdem gurult isSőt szerintem MÍra is ilyen fajta bár 10 hónaposan csak
Mi ma voltunk okmányirodában útlevelet csináltatani csajszinak.Jól elolt miután megtalálta a pulton a tollat és tartóját.mindenkire vigyorgott integetettKép
10 dkg-ot hízott így 9,70kg.
Felébredt a csemete Kép Menne,m kell
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok! Kép

Jól megélénkült a topik, már nem is volt energiám visszakeresni, hogy mikor jelentkeztem egy szóra utoljára.
Azért mindenkinek sok puszit dobok, és sok pozitiv energiát, már amennyi maradt, a drága gyermekem napi ellátása mellett! Kép

"Cseppem" egyre nagyobb, és egyre hisztisebb, de remélem majd ez a korszak is elmúlik hamar, mert most éppen az agyra megy sokszor a drága.. Kép Jó gyorsan telnek ezek a szép nyári napok. Jó hogy van kis kertünk, ott sokat játszunk délután Lilivel.
Sokszor felfújom a medencét, és pancsolunk is (még én is beheverek mellé dagonyázni, kellemest a hasznossal alapon! Kép). Voltunk Libero napon az állatkertben, és kapcsolat koncerten, csúcs volt, Lili 10-ig bírta, csak a tüzijátékról maradtunk le, azt már a kocsi felé batyogva hallgattunk, hogy hogy durrog...Kép

Remélem jól vagytok mindannyian, és babaák is. Ha valakinek van kedve, hívjatok fel, gyertek el hozzánk is egyszer /most már fogadó képes a lakásunk és el is fértek/! Kép Telcsiszámomat Rita, Meske és talán Aniikó is tudja, felhatalmazom öket, hogy adják meg a topikosoknak nyugodtan! Kép

Orsi, Anikó, Rita, Meske, Vera, Nanda, Andrea, és még nagyon sokan mások: Puszi-puszi! Kép
Millió puszi mindenkinek!
Macs
maccs

Sziasztok!

Rita Kép
Örülök, hogy a számmisztika bejött!
Az a helyzet, hogy szivesen mennénk, csak mi Encsen lakunk, Miskolc mellett. Így kissé messze vagyunk Tőletek Kép

Vera Kép
Én magamtól nem aggódtam volna, de teljesen belém beszélték Kép Édes a csemetéd, hogy bírod ölben? Én már egyre nehezebben. Kép Amíg önjáró nem lesz, addig tuti edzésben maradok Kép

Ma elmentem végre (2 év szünet után újra) a fodrászomhoz, hogy egy kicsit jobban érezzem magam a bőrömben Kép Meg is történt, és tényleg jót tett a kimozdulás, nem csak a külsőmnek.
Viszont közben megállapította, hogy nagyon hullik a hajam, kénytelen leszek megint szedni rá dolgokat, és kenegetni.

Ha valamelyikőtöknek van hajhullásra bevált módszere, szzivesen fogadnám.

Ági

delice

Sziasztok!

Ági, nekem is borzasztóan hullott, én háromféle dolgot próbáltam: 1. Vichy hajhullás elleni szérum (talán ez a neve, 12 db van benne min. 3x kell hetente használni, kb. 8000 Ft 2. Merz Special drazsé, kb. 2500-3000 Ft 3. Flavin 7, kb. 9000 Ft.
Azért kb. mert mást is vettem a patikában. Szóval nem egy olcsó mulatság, szerintem a Vichy készítménye a legjobb, a drazsé önmagában nem állította le a hullást. A fodrászom javaslatára szedem. Más szereket is próbáltam de azok nem használtak, pld. Aloe Vera.
Nekem most megállt a hullás és mintha sűrűsödne a hajam.
Sok sikert!
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Fú, én nagyon lemaradtam pedig csak 4 napja nem jártam erre!Lánykák ti nagyon szorgalmasan írtok, alíg győztem visszaolvasgatniKép Már több mint fél órája itt ülök, de csak olvaslak titeketKépKép
Nagyon szépen köszike a jókívánságokat Esztinek, és tökre jól esett, hogy mi még nem olyan rég írkálunk ide, és ti mégis tudtátok mikor van a nagy nap!KépKép
Csütörtökön volt a hármas buli, apával, és szombaton jött a család is! Természetesen az első tortája csoki volt, amit persze engedtünk neki is belenyúlni!Kép
Jól is sikerült, úgy összekent mindent, hogy előbb lett a fürdés. De annyira édes volt, és nagyon örült az ajándékainak is!Mondjuk először nagyon megilletődve nézte a tortát, de aztán belejött a gyurmázásba!Kép
Szombaton meg kénytelenek voltunk a lakásba nyomakodni, mert esett az eső, és hideg is volt! Sajnos, pedig mindenki rá volt állva a kertipartira!Kép
Azért én elfáradtam, mert hirtelen sok volt a készülődésből, meg a kiszolgálásból! Nem voltunk kevesen, így most pihenek a héten!De hétvégén meg jönnek a barátaink szintén babákkal, szóval folyt. kövKép
De az a jó, ha élet van!
Jut eszembe,Rita! Olyan szívesen elmennék én is Esztivel a talira, de sajna kivitelezhetetlen! Kép
Nekünk ugyanis csak 1 kocsink van, és azzal apa jár dolgozni!Gyalogosan meg kicsit messze lennénk egymástólKép Hát ez van, de majd küldjetek képeket!
Most megpróbálok föltenni én is, egy-kettőt, de nem mindíg sikerül!
Mindenkinek, puszi, aki pedig még beteg annak jobbulást!
ManóKépKépKép
manóci

Sziasztok!

Most csak roviden Veranak!
Varlak holnap! Nekem jobb a delelott, mert Lili 12-13 ora kozott szokott lefekudni aludni, es olyankor 2-3 orat alszik. Kép
Cim sms-ben!

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Manóci,

Nagyon szép kislányod van! Milyen játékokat kapott ajándékba? Hol laksz? Azért kérdezem mert ha csak a kocsi az akadály akkor megpróbálhatok arra menni és elvinni téged a Ritáékhoz.

Rita,
Lili hányszor alszik egy nap? Roni elég korán kelő (hozzám képest mert magamtól én nem kelnék 7 előtt) így 10-fél 11-re már elfárad, akkor alszik kb másfél órát aztán pedig 3 felé még egy háromnegyedet.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Rita!

Megyünk KépA címet köszi
pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Andi: Lili este 8-8.30 korul fekszik le. Reggel 5-6 korul kel, akkor kap tejecsket es visszaalszik 7.30-8-ig. De elofordul, hogy ha kesobb kel a tejecskeert, mondjuk 6 utan, akkor o se alszik vissza. Es mindegy mikor kel fel reggel, minden nap ebed utan 12-13 ora korul meg alszik 2-3 orat. De itt is elofordul, hogy kevesebbet, vagy tobbet. Altalaban o szokott jelezni, hogy mikor akar ebedelni es aludni. Kép

Vera: varlak holnap. Mindenkeppen irj sms-t, amikor jottok, mert nincsen csengonk.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Andi, de édes vagy, hogy fölajánlottad a "fuvart"! Nem lakunk messze egymástól én Bián!KépDe attól is függ ám a dolog, hogy tudok-e menni, hogy mikor megyünk le a barátnőmékhez Velencére!Már megbeszéltük velük csak még konkrétan nem, de most 7végén jönnek hozzánk, és ha megvan az időpont akkor megírom mi a helyzet!KépÖrülnék, ha összejönne a tali jó lenne megismerni titeket, és a babáknak is jó lenne együtt játszani a korosztályukkalKép
Manó
manóci

Sziasztok!

Ági, olvastam hogy gondod van a Sinlac péppel. Ezt nem csak magában lehet enni de teheted gyümölcsbe, főzelékbe is. A főzeléket szoktam vele sűríteni, gondolom a joghurt+gyümölcs is elbírná. Édes íze van, pedig nincs benne cukor mint pld. a Milupa tejpépeknek. Most látom hogy Mese már ajánlotta. Én már hónapok óta használom és Dávid súlyát egyáltalán nem turbózta fel, ő egy évesen 9180 gramm volt.

Manó, nagyon édes a kislányod. Mit kapott ajándékba?

Macs, de jó hogy bejelentkeztél! Kár hogy múltkor nem tudtál eljönni hozzánk. Ez a ragaszkodás ismerős, Dávid csak akkor játszik rendesen ha ott ülök mellette. Nyüszít ha már látja hogy felállok. Ma is úgy főztem meg az ebédet hogy sírva rázta a rácsotKép. Olvastam a Kismamában hogy ez a ragaszkodás kb. 8 hónapos kortól kb. 1,5 éves korig tart. Addig még van egy kevés időnkKép. Rögtön utána pedig kezdődik a dackorszakKép.
PancsolásKép

Vera, a D-vitamin zsírban oldódik, tehát ha kimarad pár nap és utána pótolod, nem lesz semmi gáz. Szerencsére 1 éves kor után nem kell adni nyáron, úgyhogy én most lazítok pár hónapot.Kép

Rita, klassz lehetett a hétvégéd! Én is szeretem ha vendégek vannak, a gyerekek ilyenkor sokkal kezelhetőbbek és jobban el is fáradnakKép.

Anikó, hogy vagytok?? Remélem nem vagytok kórházban! Mielőbbi javulást!

Eszter, nekem még nem volt gondom a csúszásgátlóval. Kiskádba valót a Brendonban vettem, nagy kádba pedig Praktiker vagy ilyesfajta áruházakban.

Mese, kiütés lehet tojás vagy a zsemle. Tápszert eddig is kapott? Ha tejalapú és még nem kapta, attól is lehet. Szerintem sem lehet spenóttól, fokhagymától. HázKép. Szép kis project!

Nanda, sajnos nem lehet megválogatni a gyerek barátait. Oviban én megpróbáltam közbelépni, de be kellett látnom hogy az én kisfiam az ilyen nagyszájúakhoz vonzódikKép.
Marci hihetetlen dolgokat hoz haza, elképesztő. Pld. elkezdte mondogatni hogy sex, sex, sex és közben várta a hatást. Megkérdeztem tőle hogy tudja-e hogy mit jelent ez a szó. Nem tudta és itt abba is maradt a dolog.
Tegnap megkérdezte anyukámat hogy tudja-e hogy mi az a dugás (bocsánat). Szegény anyukám persze terelte a szót ahogy tudta.
Marci azt mesélte hogy a táborban látta az egyik lány kukiját (még nem taglaltuk hogy a lányokét hogy hívják). Képzeljétek el a csendespihenő alatt az egyik fiú megkérte az egyik kislányt hogy mutassa meg és a kislány megmutatta! 7-8 évesekről van szó!!

Sziasztok
Andrea
tandrea

Manóci,
Bián laksz? Akkor tényleg nem vagy messze. Én meg Törökbálinton dolgoztam. Ha már kiderül h tudsz jönni akkor szóljál. Roninak is jó lenne ha megismerkedne hasonló korú kislánnyal mert a babás barátnőimnek mind fia van Kép

Rita,
Hogy tudsz pl főzni délelőtt a baba mellett? Vagy ő eljátszik egyedül és hagy téged dolgozni? Régebben azt hittem h minél nagyobb lesz Roni annál jobban eljátszik egyedül de most azt tapasztalom h egyre többet igényli h játsszak vele.

Andrea,
Nálunk is hasonló a helyzet, hiába játszik valamivel elmélyülten ha látja h kimegyek a szobából már teper utánam és persze főzés közben folyton láb alatt van. Próbálkoztam a járókával de csak a szobában fért el és mivel onnan nem látott egy percet sem volt hajlandó eltölteni benne üvöltés nélkül. akkor meg inkább mászkáljon. Néha a bébikompban elmászkálgat egy kis ideig de nem mindig.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Reggel már voltam, de meghülyült az itteni internet, így hála a ctrl+A-nak sikerült elmentenem az irományomat és most szépen bemásolom.Kép

"SziasztokKép

Csak egy gyors bejelentkezésre futja most, de este még megpróbálok jönni.

Macs
Szia!!!Kép Úgy megörültem, mikor láttam, hogy írtál!!! Remélem most már jössz majd többet!
Kert: elhiszem, hogy élvezitek.
HisztiKép

Ági
FodrászKép HajhullásKép

Manó
Édesek a képek! Főleg a vigyorgós!Kép

Vera
KösziKép
Míra dagadt??? Az ilyen védőnőt el tudnám küldeni melegebb éghajlatra! És az én Gergőm a 11 és fél kilójával?Kép

Rita
Úgy látom szépen gyűlik a társaság a talira.Kép Klassz lesz!Kép

Mi szerencsésen megérkeztünk, minden ok itt. Gergő óriási nagyot mászkált a kertben a fűben, nagyon élvezte! Mindenáron a kutyához akart odamászni, nagyon figyelni kellett Rá.Kép
Én viszont totál kiakadtam a sógornőmre, most nagyon besokalltam Rá.Kép Õk Nyíregyházától 50 km-re laknak és annyira mondja már hónapok óta, hogy ha hosszabb időre jövünk, mindenképpen menjünk el hozzájuk. Most épp táboroztatnak és ezért a héten csak a szerda jó Neki, de ez még nem is gond, mert nekünk tök mindegy melyik nap megyünk. Viszont mikor mondta, hogy rendelt nekünk a menzáról kaját, hát...szóval kiakadtam. Mert mikor ők jönnek, akkor ki van nyalva a fenekük, Õ meg 1 évben 1x nem tud főzni egy ebédet! Előző délután oltári nagy cucc lenne megcsinálni, nem? Ráadásul én eléggé utálom a menzakosztot, és mikor megkérdeztük, hogy mi lesz, kiderült, hogy olyanok, amiket én nem is szeretek, szóval itthon fogunk enni és majd úgy megyünk hozzájuk! Szóval most lett belőle elegem, mert eddig is voltak dolgai, de ez! Na mindegy, nem puffogok tovább.

Remélem este, vagy holnap tudok jönni. Majd fotókat is hozok, tegnap cukik készültek!Kép

Puszi mindenkinek! Jók legyetek!Kép

Orsi"

Szóval ez volt reggel.Kép
Most mint látjátok tudok jönni, de a képekre még várnotok kell, mert az már sajna ma nem fog menni. Még most főzöm a Gergő holnapi ebédjét is.Kép

Andrea
Félelmetesek a gyerekek!Kép De amennyire emlékszem, mi is kíváncsiak voltunk annak idején az ilyen dolgokra.Kép

Mindenkinek sok puszi, most húzok a zuhany alá.

Orsi

avocado

Sziasztok,

Ági, mi is ezerrel esszük a Sinlakot! Nagyon szereti, és egyáltalán nem hízott el tőle!/8660g, most egy évesen/Én csak simán adom neki vacsikra, meg néha főzit kap vacsira akkor tízóraira kap Sinlakot!KépMég mással nem próbáltam! Viszont ma először adtam neki túrógombócot!Hát egyenlőre nem annyira jött beKép
Lehet, hogy a húst hiányolta belőle??KépNem tudom, de minden esetre most egy kis szünet lesz, mert később örülnék ha szeretné!

Andrea, nálunk dettó amiket írtál! A hiszti, meg csak akkor játszik szívesen ha ott ülök mellette, és amikor ő akar rámcsimpazkodik egy puszira vagy egy ölelésre!KépMa pl. vasaltam, és amikor fölébredt még hátra volt 4 db ruha. Azt már nem akartam otthagyni, de iszonyú mit rendezett le közben! A lábam alatt volt végig, és hisztizett folyamatosan, meg veszekedett velem, dobálta ami a keze ügyébe került mérgesenKépDe szerintem ma a rossz idő miatt is volt ennyire nyügös! Õ nagyon meg szokta érezniKép

Andi, Jelzem, ha megtudom mi újság a menettel! De előre is köszkeKépKép

Még leírom gyorsan, kérdeztétek az ajándékokat!Kép
fejlesztős játékokat, nagyon sok ruhát,habszivacs építőkockát, fakockát is, kabala kutyust, mesekönyvet,fejkendőt/azzal nagyon vagány/, vizi játékokat, és azt hiszem mást nem!KépJa, meg tőlünk még egy Avent varázsitatót, mert a régi nem volt szelepes, és mindenfele röpült ki az innivaló ha a kezébe adtukKépAsszem ennyi, puszi mindenkinek, jó éjt!
Manó
manóci

Sziasztok!

Boldog szülinapot Chello Noémijének!Kép

Az újaktól elnézést, amiért nem köszöntöm a babáikat, de nem tudom mikor van a szülinapjuk és sajnos nincs időm rendeszeresen olvasni.Kép Mi jól vagyunk egyébként, bár Beni most betegeskedett 3 napig, összeszedett valami hányós hasmenős vírust.Kép

Anikó!
Remélem Bencus már meggyógyult és nem kerültetek kórházba!

Mindenkinek puszi!
Panó
panó

Sziasztok!

Most jöttünk zenebölcsiből!
Velünk volt Olivér kis barátja, gyerekkori barátom babája a mamájával. Egész érdekes volt. Halász Jutka, népzene, mondókák. Egyik kislányt ismertük a babás jógáról, meg is ismerték egymást.
A gyerekeknek nagyon tetszett, de Lacika mamájával abban maradtunk, hogy majd előszedem én a regélős, és Halász Jutka kazettákat, és megrendezzük itt nálunk a zenebölcsit.
Még túl nagy volt a korkülönbség, így nem tudtak olyan aktívak lenni a csemetéink, mint a többiek.

A babás jóga kellemesebb, mert nekem torna, Olivérnek pedig játék a többi korban közelebb álló babákkal. Igaz legutóbb az egyik kislány szó szerint lesikította gyermekem, akinek még a szusza is megakadt! Pedig csak megsimizte a Kopasz Babát. Olivér így mint a csoport egyetlen legénykéje csendesen, kicsit visszahúzódva, vagy tűnődve a női természeten Kép, töltötte az óra hátralevő részét.

Andrea!
Köszi a tippeket!
Vettünk csúszásgátlót, olyat amit a zuhanyzóba szoktak tenni, és méterre árulnjka. Csakhogy elfeljetettük, hogy az nem marad az alján, ha vzzel tültöm a tálcát!
Gondoltam nem gond, majd ha ráúl lenyomja, ám olyan égterlen kétségbeesés lett a vége... Így meg kellett mentenem a popsielnyelőszörnytől. Amikor kiszedtem alóla, még akkor is kapaszkodott a karomba és mutotgatott a csúszásgátlóra és azt mondta hüpp-hüpp!
Még nem láttam ilyen riadtnak, de nagyon megható volt!
Szóval új megoldást kell keresnem, mert a fellvart tappancsok sem tartották lenn ezt a nyavaját.

Megint rámoltam fel képeket a képtárra4 Olivér cicázott! Egy levágott göndörfűz ágát húzogatta a macskáknk előtt, innen már elképzelhetitek!

Rita!
Küldesz nekem mailt?

Anikó!
Bencus?

Mindenkinek szép napot!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

sziasztok,

ma voltunk 11 hónapos tanácsadáson.
Rebeka 8800g.
És 72 cm. Odaállítottuk a mércés ajtóhoz.
Érdekes, itthon 75 cm volt, fekve az ágyon...
???
Mindenesetre Védőnéni szerint tökéletes ehhez a cm-hez ez a súly.
Érdekes, hogy a Dokinőnél meg teljesen egy véleményen voltak, hogy Rebeka nem fejlődik elég gyorsan. Ki érti ezt????? Én nem.
Egy hónap múlva kell vinni az egy éves vizsgálatra. A Doktornőhöz. Meglátjuk mi lesz.

Andrea
köszi a tippet. A Merz - et már régebben én is szedtem, de nem lett semmi változás tőle.
A Sinlac péppel valójábn az a gondom, hogy Rebeka egyáltalán nem akar pépeset enni. Joghurtot azt eszik, de az meg kicsi mennyiség, nem?

Manó
Túrógombóc 1 éves kortól adható? Kép Mert akkor én is bevetem. Hátha..

Panó
Arra gondoltam, mi lenne, ha készítenék egy táblázatot az ide irogató anyukák neveivel, és a gyerekekkel, az Õ neveikkel, és születésük időpontjaival együtt.. Mivel pl. én is új vagyok, ezzel kicsit áttekinthetőbb lenne, hogy ki kicsoda Kép

Mit szóltok hozzá?

Többiek? Ha nem tetszik, nyugodtan el lehet vetni9 az ötletet! Ha igen, azt is írjátok meg Kép

Itt Encsen egész nap esik Kép

Ja! Az oldalamra tettem fel 3 új cikket, az érdekességek menüpont alatt, az Édesség a gyereknek? feliratra klikk.
ide klikk az oldalhoz Kép

Felkelt a Drágám, lépek Kép

Ági

delice

Sziasztok!

Csak most van idom irni. Vera itt volt nalam egesz nap Miraval. Nagyon jo volt!!! Kép Tok jot dumaltunk es a gyerekek is elvoltak. Kép

Eszter: azt ird meg nekem legyszives, hogy ha autoval jottok God-re, akkor a regi 2-es uton jottok, ami a Vaci ut folytatasa es a Dunakeszin keresztul megy, vagy az uj 2-esen, ami az M0-arol indul. Utana irok mailt. Nem felejtettelek.

Mindenki jelezzen nekem, hogy kuldjek utleirast aki nem tudja hogyan kell jonni hozzam! Kép

Andrea: nem semmi ami az ovikban tortenik. Pont arrol beszelgettunk Vera-val, hogy hogyan fogjuk megnevelni a lanyunkat ugy, hogy ne mutogassa majd az izejet, ha kerik...

Andi: Lili mellett nagyon jol lehet barmit is csinalni. Erre Vera is tanu. Kép Nagyon jol eljatszik egyedul es megbizhato. Kép Takaritast, fozest mindig csak igy tudom elvegezni. Amikor alszik, tanulok vagy dolgozok. Kép

Orsi: En is nagyon varom mar a talit. Kép

Agi: hallgass csak a vedonore. Ha a doki is ott van, akkor mindig azzal ertenek egyet. Kép
Tablazat nem rossz otlet. En benne vagyok. Kép

Lili kapott egy jatekot tolem. Teljesen odavan erte. Csak ugy jatszik vele es kozben dumal folyamatosan. Kép

Na, megyek. Majd Vera rak fel kepeket. Csak en vagyok rajtuk a gyerekekkel, mert allandoan Vera fenykepezett. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Chello Noémiének boldog szülinapot kívánunk Kép

kb. fél órája értünk haza Ritáéktól,ahol fantasztikusan éreztük magunkat:o Köszönjük Rita ezt a szép napot KépA kaja is amit csináltál ngyon fincsi volt Kép
Képeket majd holnap küldöm át,tök jók lettekKép
Orsi!
Szerencsére nem a mi védőnénink volt akik megjegyezte hogy dagi a drágám.ez a nő amúgy sem volt sohasem szzimpatikusKép
Ági!
Nálunk tegnap szakadt eső dáélutántól.Én is új vagyokKép
Lino!
Meggyógyultatok?Nagyobbak elkapták?
panó!
Nektek is jobbulást kívánunk!
Pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Csak beugrottam egy percre,hogy viszonylag jól vagyunk,nem mentünk kórházba,és remélem ez már így is marad.Csak,hogy ne izguljatok amiért eltűntem.
Sajnos Bence minden időmet lefoglalja,nincs időm még olvasni sem.Kép
Teljesen kimerültem,fizikailag,lelkileg,agyilag,erősen depressziógyanús állapotban vagyok.Folyton sírhatnékom van,mindekivel veszekszem,máskor meg magamba fordulok és nagyon nem találom a helyem.Kép
Majd igyekszem jönni,addig is puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

ChelloKép
Noéminek boldog születésnapot kívánok!Kép

Nanda
nanda

Hali,

Rita,
Hogy érted el hogy Lili eljátszik egyedül? Kérem a receptet Kép Mit tanulsz? Én elkezdtem a logisztikai szakmérnökit, ez két éves és még hátra van belőle egy. Az első vizsgaidőszak még jobb volt mert Roni akkor tanult ülni és még tudtam mellette tanulni amikor fennt volt. Most viszont már nehezebben ment mert csak a két alvás alatt illetve este egy kicsit volt időm. Persze ennek a háztartás látta kárát. Én kérek útleírást hogy hogyan kell menni hozzátok Érdről.

Ági,
Ha van türelmed és időd megcsinálni a táblázatot én örülnék neki.

Anikó,
Az öcsédék hogy becézik a lányukat? Remélem h hamar túljutsz ezen az időszakon, néha nekem is vannak olyan napok amikor sík ideg vagyok, Ronival is türelmetlenebb és ilyenkor tök szégyellem magam.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Anikó!
Kitartás! Próbálj meg egy kicsit lazítani, mégha két percet is, mert biztos hogy egyikőtöknek sem jó, ha megcsömörlesz! Tudom én mondani könnyű, de hátha...

Rita!
Az új kettes felől közelítenék felétek!

Ági!
Az ötlet tetszik! Milyen adatokat kérsz? Csak a csemetékről név és kor, vagy anyukák életkorát is közkinccsé tegyükKép? Csillagjegy?Kép
Ez csak azért jutott eszembe, mert épp elmérültem a kínai horoszkóp rejtelmeiben!

na megyek, mert csak hülyeségeket zagyválok!

Jó éjt!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Andi, Veronikának boldog születésnapot kívánok!Kép

Anikó, minden együttérzésem a Tiéd! Ismerem az érzést, három gyerekkel nem könnyű, ráadásul a gyerekek nem is voltak betegek. Nem akarok tanácsot adni, remélem mielőbb kilábalsz a rossz hangulatból.
Még mindig nem tanács: én ilyenkor - hétvégén - el szoktam egyedül menni pár órára. Vagy tényleg kell vennem valamit vagy könyveket nézegetek vagy bármit csak kimozduljak otthonról. A férjem elvan a gyerekekkel és szerencsére megérti hogy időnként szükségem van arra hogy egyedül legyek.

Rita, Vera: talitokért irigyellek Benneteket! Szép napotok lehetett. A táborban ennél durvább dolgok is történtek de nyilvános helyre nem írom le.KépKép
Szerencsére Marci nem volt benne de verést ígértek neki ha elmondja valakinek. Még szerencse hogy nekünk elmondta. Tanácstalan vagyok hogy elmondjam-e a tanító néninek.

Ági, szerintem is jó ötlet! Nem tudom mire érted a kis mennyiséget? A joghurtba való pépet? Szerintem a kislányod nagyon jól néz ki, ha nem kell neki a pép ne erőltesd.

Eszter, én még sohasem voltam zenebölcsiben tehát nem rosszindulatból kérdem hogy nem korai még? Újpesten is van és ha jó a tapasztalat lehet hogy megpróbálnám.

Na, nyafogás van, megyek...

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok,

Andrea,
Köszönöm szépen. Ma már reggel óta nosztalgiázom hogy hogy is volt egy évvel ezelőtt. Ebben az időben már a vajúdóban feküdtem mert reggel fél nyolckor megrepesztették a burkot és vártuk a fájásokat. Ha jól emlékszem 10 körül kaptam oxitocint mert nem történt semmi. Aztán fél 12 körül kezdődtek a fájások, rögtön 3 percesek és 15.50-kor megszületett Roni. Annyira hihetetlen h már 1 éves. Kép

Eszter,
A zenebölcsi az csak mondjuk hetente egy délelőtt egy foglalkozás? Itt nálunk ilyen van, tücsökzene néven fut és én is szeretném vinni Ronit szeptembertől. A babás jóga is jól hangzik csak sajnos ilyenek itt nincsenek, viszont ezért meg nem bumlizok be Pestre. Kikapcsolódásként hetente egyszer el szoktam menni kondizni addig apa vigyáz a csemetére.
Üdv
Kép

Roni hintázik

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Veronikának boldog szülinapot kívánunk Kép

A tegnapi taliról képekKép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Pusz vera

KépKép
viranka

sziasztok!

Vera
Aranyosak a képek nagyon ! Kép

Táblázat
Úgy látom eddig Mindenkinek szimpi az 5let.
Úgy gondoltam, hogy Nick-név, Rendes név, Lakhely (mármint a város Kép ), esetleg életkor - eddig az anyukák részéről, mellé pedig a gyerek(ek) neve, és születési dátuma.
Jó lesz így?
Várom a véleményeket, a további 5leteket! Kép
És az adatokat is hozzá, küldjétek az emailemre, jó? Ide: csmaggi@yahoo.co.uk
Sziasztok,
Ági

delice

Eszter
Persze, persze, a csillagjegyet is beleírhatjuk! Kép
Ági

delice

<pre>
nicknév név kor lakhely csillagjegy gyermek(ek)
Big Nagy 38 Athén kos Jolán - 1998.02.02.
</pre>

Valami ilyesmi...

delice

Sziasztok,

Andi,Roni nagyon édes a hintábaKép
Viszont van 1 rosszhírem, nem tudunk menni 21.-én RitáékhozKépPont azon a héten megyünk Velencére a barátnőmékhez, tegnap derült kiKépSajnálom, de talán majd legközelebb. Azért képeket majd küldtök, ugyi??Kép

Vera, nagyon arik a képek a két kis manóról, így együttKép

Ági, nekem a védőnőnk mondta, hogy már szinte mindent ehetünk csak erőse, és nagyon fűszereset nem. Egyébként mindent! Próbáld a gombócot, hátha bejönKép
Én a következőre a túrós tésztával kísérletezem majd!Meg kíváncsi vagyok, hogy egy kis lightos lecsóhoz mit szólKép
Táblázat szerintem is jó 5let, úgy is mindíg amikor írok a nevek miatt vissza kell görgetnemKép
El is küldöm a prividre a kért adatokatKép

A mostani szülinaposokat Isten Éltesse SokáKépKép
A betegeknek pedig mielőbbi gyógyulást!

Manó
manóci

szia Manó Kép
rendben várom az emilt Kép
a túrógombit meg hamarosan kipróbáljuk. Ti édesen eszitek?
Én igen, de aynukámék meg sósan Kép
Ági

delice

Helló!

Andrea, Kostyika!

Nem hinném,hogy korai lenne, mert élvezték. Lacika ráadásul pont 16 héttel fiatalabb Olivérnél, de neki is nagyon tetszett a csörömpölés. Helyes csörgők voltak. Nem ezek a plüss bébikütyük, hanem már-már hangszerek. Ügyesen rázogatták. A mondókák és a hozzá tartozó ritmikus mozgás is láthatóan élvezettel töltötte el őket. Inkább nekünk mint szülőknek volt macera az idősebb gyerekek miatt, bár talán inkább az a baj, hogy itthon is megvan minden hozzá, akkor meg minek. Ehhez annyira nem érzem szükségét a foglalkozás vezetőt, mint a jógához.
A jóga elsősorban nekem jó, mert kicsit kilazít, sok a nyújtó feladat, ráadásul jó nézni mit bűvészkedik a gyerekem társaságban. Itt babák mondjuk úgy a "súlyzó" szerepét töltik be, már ha nem mászkálnának szanaszétKép! Lepedőben hintáztatjuk őket, emelgetjük és röptetjük, amiket mind nagyon élveznek a babák.
Azt hiszem végeredményképp az a legfontosabb, hogy közösségbe menjenek a babák, hiszen úgy vettem észre, fél éves koruktól nagyon érdeklődnek a gyerekek iránt, akkor meg miért ne kapják meg!

Vera!
Édesek a képek!

Ági!
Adatok!
Ironram Eszter 28 Budapest Kos Olivér 2004. 06. 18. ikrek jegyben Kép

Egy-két jó túrógombóc bennem is elférne! Tejföllel és porcukorral!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Rita!

Mit vigyünk-mennyit vigyünk?
Üditő dobozos 100%-os, vagy kifejezetten babaital?
stb.

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Vera,
Köszi szépen, a képek nagyon jók. Nekünk is van ilyen színes habtapi, csak el kellett tennem mert manócskám megette őket!

Delice,
Elküldtem az adatainkat a méledre.

Eszter,
Igen ez az ami itt is van. Csak nyáron itt szünet van a következő szeptemberben kezdődik. Én is a társaság miatt is akarom vinni. Járunk itt kéthetente baba-mama klubba, most már egész jól eljátszik a többi gyerek mellett és hetente egyszer összejárunk egy barátnőmmel akinek egy 13 hónapos fia van.

Manóci,
Sajnálom hogy nem tudtok jönni, esetleg találkozhatnánk külön valamikor ha ráértek. Roninak biztos jót tenne a lánytársaság.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Ezt most találtam, hátha segít valakinek:

http://freeportal.hu/babakonyha/
tandrea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?