Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Timi: nekem is zöldes és apáé kék volt, anyáé barna. A zöld az nyugival jöhet ilyen esetben is. Én mondjuk ugyanannnyira hasonlítottam apára, mint Bibus az apjára, tehát senki nem is kételkedett! :wink:
(lány létemre "Kiskomlósipistának" hívtak, gondolhatjátok mi volt apám neve, és azt is, hogy ez úgy 6 éves korom felett - mármint, hogy így hívott a fél família - mennyire idegesített)

Andi, jó a tali erkély nélkül isn :wink: , akkor mi az első nyüszinél nyúlcipőtünk, mert különben... ajjjjajjjjj...
Bár ha így haladunk altatással meg, szoktatással, addigra a játszószőnyegen alszik bámilyen zajban - fényben stb... :lol:
(na jó, kiveszem a kezem a biliből, mert belelógott!)

MA voltunk szomszédolni 6 hós babánál, hééé ezek érdeklődtek egymás iránt!!! Dorka majdnem megfordult, annyira belelkesült! :shock: :shock:

Szex: ammegmi? :lol: :lol:
Gondolhatjátok, az elmúlt héten 2 óránkénti kelés mellett mekkora hajlandóságom lett volna, na jó asszem az már Apánál is kiverhette a biztosítékot, mert ő is inkább aludt, ha lehetett...

18-as karika: eddig 2x nyöszörgött pont akkor a gyerek... erre külön radarjuk van?? :roll: :roll:
vagy fél hogy kap egy konkurenst?
(na jó 1x nagyon jó fej volt, én bementem felvettem - böfi, vissza... és aludt tovább...)

Timi seggben fűzős fürdőruci is van?

Hajhullás.... hát én is herótot kapok már tőle... nem szedek vitamint, lehet hogy kéne?

Jutta

KépKép
jutta

ja Sinlac elsőre nem ízlet, pár nap múlva újra próbáljuk.

Jutta

KépKép
jutta

Nem tudom mit akartam

KépKép
kertikiri

Hajni, mi van?

Jutta

KépKép
jutta

Na, férjjel együtt olvastam a hozzászólásokat...

Jutta, férj aszongya, látod, ők már legalább háromszor csinálták... Mit panaszkodik?! :shock: :D :shock: :D :shock: :D

Timi, jó volt a pezsgő??? :lol:

kriszta, ez egy nagyon tartalmas hozzászóéás volt, köszönjük! :lol: Férj: egy kicsit már mindenki szét van csúszva, nem???

Majd, amikor belépek: Miért nem csinálsz automatikus bejelntkezést, úgyis mindig itt lógsz, nem?

NEM!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
waterlilly

Jutta:
bocsi, de nem idevaló. :cry:
Sajnálom a Sinlacot, remélem megtetszik neki. :)

Andi:
tali miatt irigy vagyok, no majd egyszer feljutunk mi is. :)
Vagy majd rendezek én is mindenki jön le Győrbe. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

[quote="waterlilly"]N írta:waterlillya, férjjel együtt olvastam a hozzászólásokat...

Jutta, férj aszongya, látod, ők már legalább háromszor csinálták... Mit panaszkodik?! :shock: :D :shock: :D :shock: :D

Férjednek üzenem, hogy most széjjel röhögtem magam!!!
És nyuuuugi, a 3-mal nem is lőtt nagyon messze... :lol: :shock: :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, priviben írhatod ha gondolod, de ha nem olyan, akkor alud ki jól magad, mostanában nekem az mindenben sokat segít - talán kialvatlan vagyok....

Jutta

KépKép
jutta

Hajni, én Győrt imádom! A legjobb barátnőm is győri. Merrefelé laktok? Ők Révfaluban, nagyon tetszik az a rész!

Hajni, ha a mai nap ennyire kiborított, a holnapi csakis jobb lehet.

Timi: imádom a cicáitokat!!! A férjemnek leesett az álla, hogy mekkora Bibus haja. Hát még amikor mondtam neki, hogy már le van vágva...

Kriszta - szentimentalizus: hát, a pár hónappal ezelőtti rémálomhoz képest nekem is hihetetlen, hogy így el tudnak önteni az anyai érzések. Szerencsére!

Kép
waterlilly

Hajni, Móni: csatlakozom a 6 hóig semmit táborhoz. Két napja kap kicsi almát, és ma két qva nagy patti, piros foltok, hasmenés...

Kiri: mivan???? :lol: :lol: :lol:

'Cakát!!! :arrow:

KépKép
1macsek

Ja és Anett üzenem a férjednek, hogy mi veszélyeztett terhesek is voltunk, úgyhogy a terhességem uccsó 1/3-át is elképzelheti... APA egy hős!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, én az 5. héttől voltam veszélyeztetett terhes, úgyhogy az én férjem meg mártír!!! :wink:

Kép
waterlilly

akkor nem szóltam semmit... ajjjajjjj... és Te miért is voltál veszélyeztetett? Vagy már írtad?

Jutta

KépKép
jutta

NA átalvósat! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Jutta:
aranyos vagy, de hosszú, bonyolult és sajna segíteni úgysem tudsz. :cry: Én se magamon/magunkon...

Macsek:aaaaáááúúúúú

Lilly:
nádorváosban laktunk, most Győrújbaráthegyen. ( hivatalosan már nem Győr, 7 km Győrtől. Családi házas rész).

Kép
Kép
h@jni

Éjjeli bagoly jelentkezik, vétel!

Móni: csak beszéltünk róla...de másnap ! :wink:
Hogy ugrik mindenki itt a 18-as karikára? :lol:

Van ám még egy fütyis sztorim abból az időkből,amikor B éppen felfedezte, hogy a fütyije nem csak ott lóg ám,hanem néha külön életet él. A munkából hazaérkező Apát a lépcső tetején a szia helyett ezzel fogadta: "Apa, nagy lett a fütyikém!" Erre Apa: "Szuper, akkor jól működik Macikám!" Férfiak egymás között... :lol:

Anett, mi a XI-ben (Budaörsi Brendon van közel)
Ok, ha van valami érdekes homeos infom, írom majd.

Gabci, fürdőruha? Jó mélyen a szekrényben. Még nem mertem felé nézni. +8kilóval (és főleg a hasamon, brühühü) még várok. De lesz ez jobb is. Múltkor a szopi végére majdnem mind lement. Aztán meg pont megkaptam a fogszabályozót és a maradék 1-2 így gyorsan leugrott. De engem is zavar, én sajna nem vagyok olyan laza, hogy ki merjek menni a strandra.
Majdnem 30??? Itt mindnenki ilyen zsenge korú? Múltkor néztem, hogy Mogyóra is verek egy laza 10-est

Mogyó: 4 évesen már kukáztál? :lol: :lol: :lol: Nem voltál semmi kiscsaj

Bea, Nők Lapja Vekerdy cikke, mintha az én nagyobbikamról írták volna. Gyorsan jeleztem is Anyukámnak, hogy gyereket mostantól nem maceráljuk a pelusba kakilás miatt.

UKati, elképzeltem, hogy az Europark parkolóban "megágyazol" a szopihoz :lol: :lol: :lol:
Homeost elütések nélkül írtam? Írás közben javítok ám (megszokás, volt egy főnököm,aki a vesszőhibákra specializálódott :shock: szakmai tartalomhoz meg hozzá sem szagolt...gyorsan el is mentem szülni )

Timi: a Flavon nem aloes, hanem ez
http://www.flavonmax.com/index.php?pageid=2&prodid=3&faceid=1
Ennyi mindent szed Majci? Lehet, hogy már ezek ütik egymást? :lol:
Bibus nagyon cuki! Én nemtom megállapítani, h milyen szeme van.Talán tényleg zöld. Húú, az döglesztő! Mi lesz itt 18 év múlva?

Kriszti, tegnap írtad a reggeli 180-at. Az tök jó!!!

Jutta, ide azzal a napirenddel, hadd lássuk!

KépKép
KépKép
prücsi

Méééé, hány évesen kezd a fütyi külön életet élni??? Apa, meg jó fej! Felvilágolás első fejezete lazán csuklóból! Ez tök jó!

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt, lányok!

Prücsi! Te, tényleg éjjeli bagoly vagy!! Nem tudsz aludni? Úgy látszik, sokmindenben hasonló cipőben járunk: apámék engem is kiakasztanak, Rékának állandóan magyarázzák a bilit...Már kezdem unni! És Levikém egy időben állandóan azzal jött, hogy nekem és Rékának biztos le lett vágva, azért nincs...Hát... :oops:

Macs! Én is a "6 hóig semmi" táborban vagyok, welcome!!!

Anett, Jutta! Jót szórakoztam! Én is megkaptam most a veszélyeztetett terhes stemplit elég korán...Nem lehetett volna a napra sem mennem 10 és 17 óra között pl., mondom a dokinak, ezt hogy csináljam egy 5 és egy 2 éves gyerekkel nyáron???? :wink:

Hajni! Győr nekem is bejön, de az nekünk már tényleg a "világ vége" kategória! Még fiatalasszony koromban voltam arra!!!

ÉS! VOLTAM TORNÁZNI! Naggggyon jól esett, így mondtam a férjemnek, hogy a szerdákat próbálja úgy csinálni, hogy mehessek! A gyerekekkel is jól elvolt, Boti bekakilt, de neki ez szerencsére nem okoz gondot!

Rékának is van mostanában kaki gondja, egyszer sajnos nagyon kemény lett (az ünnepek táján, gondolhatjátok, a sok csoki stb), azóta van, hogy ő is fél, hogy fájni fog, ezért visszatartja, így még keményebb lesz, ördögi kör...Nálunk is bevált a Laevolac, és volt már glicerines kúp is, persze azt nagyon utálja. Bocs a témáért, csak úgy látszik, ez sokunknál bejátszik...

No, megyek dolgomra! Ma viszem a legényt mérni is! Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Hát Hajni sajna a tegnapi napért!

18: hát nállunk is van van mikor többszöür van mikor 1 héten egyszer!
Hát nállunk lehetett volna szex a terhesség alatt de végefelé féltett apa igy nem nagyon volt!Mostmár nem félt! :lol:
Sűriteni kellene a programot mert megunják ám ők is egyszer és akkor ajajj!

Prücsi :te miért is nem alszol!

Ja nállunk is fél-óránként kell a lány éjszka a foga alsó kettő iszonyatosan be van durranva nem sir de szerintem nagyon viszket neki!

Kép

Kép
mogyoland

Szia Bea!

Örülök ,hogy jól sikerült a napod tegnap!

Hát apa is mondta ,hogy én is menjek el valamerre mert hát rá férni egy kis kikapcsolodás!

Kép

Kép
mogyoland

Olyan jó idő van azt hiszem ma is bejátszik egy nagy séta!
Már ha el nem kezd fújni ez a Qrva szél!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!
Prücsi! Nem mindenki zsenge 30-as! Itt húszasok is vannak, meg én! :oops: A korelnök én vagyok... (Amúgy vasárnap lesz a szülinapom! És nem meg- hanem beszerelnem kellett az ajándékom!)
Na majd jövök, de el mert útlevelet akarok csináltatni Jankámnak. Márciusban kinéz egy hétvége valahol... :wink:

Kép
ermoni

Moni: csak igy kinéz egy hétévge!

Lillának boldog hófordulót!

Kép

Kép
mogyoland

Lillának nagyon boldog hófordulót kívánunk!

Jutta: fenyegető vetélés, ikerterhességnek indult, de csak Eszterke kapaszkodott elég erősen...
Hajhullás: én szedek vitamint ezerrel, mégis hullik. Pedig már le is vágattam. Mondjuk így is tetszik, de ezért kár volt levágatni.

Mogyo: Szóval ne vágasd le a hajad, attól nem fog a hullás abbamaradni. Sajnos! A rövid hajat meg lehet naponta mosni, én legalábbis mindig teljesen elfeküdtem... 18 - jól bírod! :wink: Hja, kérem, aki ilyen fiatal... :D Így 30-on túl már visszavesz az ember a tempóból... :) Szegény Ágika! Én nagyon félek a fogzástól...

Bea: torna - ammegmi? :oops: :D Hát, gratulálok, hogy van rá energiád...

Prücsi, a mindenit, 1:16-kor még/már fenn lenni... :shock: A fütyis sztory nagggyon kemény! :D Hozzám sajna a Váci úti Brendon van közel...

Macsek, ez durva! Én három hét múlva akarom kezdeni a hozzátápit Esztinél, akkor lesz 5 hónapos, remélem, nem lesz semmi baj!

Hajni, Győrújbaráthegyen szeretsz lakni? És a mai nap már okés?

Kép
waterlilly

Hát igen én is szedek vitamint de nem csak azért szeretném levágatni!Csak úgy.....

Oh az én 25 évemmel úgye nem én vagyok a legfiatalabb?(nyáron 26)

Kép

Kép
mogyoland

Ki mi jót csinál ?

Mindenki el van veszve!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Lilly:
hát, nem szeretek igazán. De már megszoktam. :oops:

Haj:
én is levágattam, igaz nem a hullás miatt.

Mogyo:
köszi. :)

Jutta:
az jutott eszembe, h próbáld meg Dorkának a Sinlacot úgy, h raksz bele tápit is. Hátha az ismerős íz miatt megkedveli. :)
És fokozatosan ellehet azt majd hagyni.

Többiek merre?

Kép
Kép
h@jni

én vagyok: pultot lakkoztam (itt is), most ebéd.... gyerekek nagyival sétálnak. üvölt zack .... áááááááádejóóóóóóóó
tiszta rokkergörl vagyok hörrrrr

Kép
an°°di

rage meg a szoptatós melltartó.... hát és még így is kompatibilis....
na, majd hallgattatom az ikrekkel is... lassan hozzá kell szokniuk, h nem csak a serkenj fel a zene, nem? ;)
és köszi Kati és Kriszti. kb eszembe sem jutott, h a zene hiányzik ennyire, mert jó a ghymes, jó, de azért én nem vagyok 100%ig kis tündérbogár, de gondolom, ez mindenkinek nyilvánvaló
na, megyek, még pogózok egyet itt magányomban
:lol: :arrow:

Kép
an°°di

[quote="mogyoland"]
írta:
mogyoland
Oh az én 25 évemmel úgye nem én vagyok a legfiatalabb?(nyáron 26)

Aú! Mogyo, ez fájt! :shock: Na ezentúl leszel szíves csókolommal köszönni! :wink: :lol:

Kép
waterlilly

Szasztok! Én is vagyok. Megvolt a súlymérés: 2 hét alatt 36 dkg, úgyhogy szupi!

Andi! :lol: :lol: Nem vagy semmi!

Anett! Hidd el, hogy sokkal több energiám lett a torna után! + kimozdultam itthonról! Már ez nagyon jól esett!

Hajni! Lillának boldog hófordulót! (Amúgy Boti nálunk is Lilla lett volna, ha lány, nekem nagyon tetszik ez a név.) Remélem, ma jobban vagy. És akartam kérdezni, hogy Lilla kajálása az új cumisüveg óta akkor OK?

Jolka! Gondolom, Áki továbbra is a csúcstartó! Én kivi vagyok a súlyára, de lehet, nem érdemes sokkolni az aggódó anyukákat! :lol: Amúgy jól vagytok?

Haj: nekem csak Levike születése után hullott. Igaz, hogy most szedem is a Gravidát, mert én alapból vérszegény is vagyok, de úgy látszik, a vitamintól még hullhat. Akkor én megúsztam, remélem, nem kiabáltam el...

No, megyek dógomra én is! Bár most ittam egy lightos kávét, mégis majd elalszom (csak kifárasztott az a torna, na...)!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Ja, és nem válaszolt senki a kérdésemre!! Ejnye-bejnye!!! Csak az én Botikám ilyen kis kopcsó, mint a képen? (Azóta nem nőtt túl sokat a haja :roll: ) Na, pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

az ikreknek nő a haja.
...
kell egy mélynyomó mégis :? :roll: sehol nincs a basszus :?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Én is itt!

Bea: Ádim haja növöget, de még így is elég lightos. Hátul a kopasz folt is eltűnőben. Majd csak lesz belőle haj, ha mégsem hát így szép a gyerek... :D
Én is annyira álmos vagyok. Pedig tornázni sem voltam.
Gömbi: jobbulást!
Nem garanciális az a hülye légzésfigyelő??? Cseréltessétek már ki! Annyit nem ér, hogy örökké az infarktus kerülgessen.
Andi:az új lakáson mennyit kellett "igazítani", hogy költözhető legyen? Meséjjé már róla, ha már képeket nem láthatunk! :P
Timi: Lehet, hogy színtévesztő vagyok, de én kéknek látom Bibu szemét. Irtó cukik a csajaid!
Az állatkertetek teccik, főleg a cicák! :wink:
Anett: Talán Apa nem talál minket szórakoztatónak? Ennyje.
Nem csak Ő mártír összebújás terén. Én párom is többször szeretne... én meg aludni szeretnék :oops: ( megjegyzem, én is meg tudom számolni egy kezemen hányszor voltunk együtt Ádi születése óta) Vmit vmiért szokták volt mondani. Nekünk a 24 órás ügyelet, nekik az önmegtartóztatás! :wink: :D
Kati: megnéztem az albumodat. irtó szépek azok a Marci szemek!
Mogyo: 25??? Hajni a legfiatalabb. Ugye? 23?! :twisted:
Kicsit túloztam,na huszonnyóc és fél vagyok. DE, tegnap a bolban a pénztárosnéni megkérdezte, elmúlottam-e már 18? :shock:
Félre értés ne essék, ennyire nem tartom jól magam. Az egész napos meló kikészítette szegényt, ennek tudom be a kérdését!
Na léptünk sétálni :arrow:

Kép
Kép
gabcii

nállunk amugy is volt haj!

Ajjaj csókólom!(integetős :D )

Kép

Kép
mogyoland

Lillának boldog hófordulót!

Ciripke!
Honnan jött ez a pocak fotó ötlet? Nekem tetszik! De tényleg csak gmailre. Én most úgy festek kb, mint 20 hetes terhesen... :?

Kép
Kép
gabcii

Gabci:tán bagót vettél?

Kép

Kép
mogyoland

Hajni 23? csak vicceletek?

Kép

Kép
mogyoland

Bea, Esztella is kopasz. :oops:

Gabci, ez is fájt. Én 32 múltam...De per pillanat egy nappal se érzem magam többnek nyolcvannál... :?

Na jó, a múltkor Esztivel sétáltam, és egy pasi odaszólt a haverjának: most nézd meg, milyen fiatal kis nő, és már gyereke van... Én meg lestem, hogy mi van???

Kép
waterlilly

Mogyo, na azért! :D :D :D

Hajni, ugye ez csak vicc???

Ne sokkoljatok már, így is alig maradt agysejtem.

Kép
waterlilly

24!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Kép
Kép
h@jni

18: hát nállunk kedv is volna meg van is!Csak 1 én jobban szeretem nappal
2: apa este de akor én már komálok.A csaj elalszik és nem szeretem ott hagyni mer hát biztos felébred!
De azért megoldjuk :lol:

most nevet a kiságyban lánykám a tévének!

Kép

Kép
mogyoland

hajni na de jó valki még nállam is fiataLABB!

Kép

Kép
mogyoland

Nem kopasz csak szőke! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Puff... (Puffanás a háttérből. Elájultam, amikor elolvastam, hogy 24...)

Kép
waterlilly

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

remélem nem törted össze magadat!

Kép

Kép
mogyoland

Amíg a korotokról dumáltok nem jövök! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép