Sziasztok!
Ma nekünk is jelzett a légzésfigyu, de kiderült, hogy csak az elem merült ki.
Most már tudom, milyen érzés...
Timi! Kukac:
priviben átküldhetnéd az étterem nevét, ha nem akarod kiírni.
Lillusnak n kis mosolygós az új vonalzó képe, nagyon aranyos!:D
Lorca! Jó utat nektek, bár nem tudom, hogy még olvasod-e.
Masszőr: nekem is küldjetek egyet!!!
Éjszakai idomítás: ma megint csak 3-kor ébredt, cumi, aztán alvás 5:30-ig, már tudja, hogy akkor kap legkorábban kajcsit!
Persze azért nem ilyen szép az élet, a hétvégéről is be kell számolnom: péntek éjjel 2-től 3-ig ordított, aztán megszopiztattam, mert már nem bírtuk tovább. Ezután aludt reggelig, de szombat éjjel meglett a böjtje: egykor megint rázendített, úh megszopiztattam (gondolva itt a védőnőre is, aki erősen húzta a száját, hogy 10 órán keresztül nem adok Gergőnek semmit), és ekkortól szépen két óránként ébredt és cumival sem tudtam visszaaltatni, úh ordított és elaludt. Ezt eljátszottuk kb háromszor és lassan csak eltelt az éjszaka.
Ennyit a védőnő nagy ötleteiről, hogy éjjel is etessem meg.
És ha már a védőnőnél tartunk: írtam, hogy most azt mondta, hogy minden kaját rizspéppel vagy krumplival adjak, plusz minden alkalommal szopizzon is utána. Ok, de a múltkor pont ő tolt le, hogy minek adok Gergőnek a zöldségekhez (naponta egyszer) bármilyen pépet, úgy is elég jó súlyban van.
Úgy látom tényleg az a legjobb, ha udvariasan végighallgatom a tanácsait aztán úgy csinálom, ahogy gondolom. Az viszont bizti, hogy ha bevezetik a szabad védőnő választást, akkor vki mást fogok keresni.
Szombaton kirándultunk, n-n jó volt, gyönyörű idő, szép hely, csak néhol egy kicsit neredekebb volt az ösvény, mint amire számítottunk, de a "lassan de biztosan" elvét követve legyőztük ezeket az akadályokat, és feljutottunk a csúcsra!!! Eddig ez a legextrémebb szopizó és pelusozó helyünk.