Új privát üzeneted érkezett!

De DVD-n van a Macskák. Nagyon jó, csak még dologozom a feltörésén talán hétvégén sikerül Kép (eredeti a lelkem és le van védve)

Magdi
Mi múltkor átestünk egy hasfájós hányós víruson. Apjuk itthon fetregett mi kényeztettük mert hogy fáj a hasa, másnap Manci is fáj a hasam, kérek ezt kérek azt ...
Rögtön nagyon élethűen csinálta, én persze meg gondoltam, hát a vírus az ilyen szépen továbbterjdt. De nem neki semmi baja nem lett.
Azóta ha összeveszik apjával közli "fáj a hasad, menj ki lefeküdni!"

Csics
Én fűzni való gyöngyöt akarok venni (jó nagyot persze), a bölcsiben már nagyon ügyesen fűznek,cipőfűzőre, és Hanna imádja. Utána persze a nyakába kell akasztani, de hát ő lány gyerek.

Felébredt, ma sem jutok messzire

dec8
dec8

Sziasztok

Érdekel valakit 900Ft-ért Disney póló, és 1800Ft-ért Disney Pizsi? A méretekből van választék és a szinekből is.
Ja és mind vadiúj.

Ime a képek
Kép
Kép
Kép
Kép
andy78

Sziasztok

Beszti

Bosszusagok.Kép
Nekunk is kijutott a heten.Meg a tel vegi buskomorsag. Meg tudlak erteni.Ugy figyelem a foldbol elobujo viragokat, mint valami csodakat.Kép
Az uj gepunk nem akart szuperalni, az uj hiper-szuper vinyo, meg a WinXP, meg a jatekprogram amin neha logok tejjesen osszeveszett.Kép Az informatikus szomszed meg mindig tori a fejet rajta, addig az uj es a regi vinyo egymas mellett figyel.Kép
Ugyes Natan a bilizessel!Kép Ugy latszik egyszer csak bekattan valami nekik es attol fogva megy minden siman.Kép Emi is jol halad, mar tobb mint egy hete csak bilibe kakil es mar neha a pisinel is szol, de ez utobbit meg nagyreszt a rendszeres raultetessel probaljuk elkapni.Kép

Husvet

Konyvet vettem neki, de csak a husveti feeling kedveert, mert szerintem tok hulyeseg, hogy mar a husvetbol is ajandekozos unnepet csinalunk. A batyam gyerekeinek sem veszek semmit, csak edesseget. Eleg a nevnap, szulinap, karacsony, gyereknap.

Agi

Szerencses vagy hogy Oliver ilyen regota atalussza az ejszakat.Kép
A Pan Peter jatszohaz a Dunakeszi Auchanben van.
Nekem is vannak furcsasagaim a verzessel, ket mensi kozt par nap barnazas, mint a terhesseg elso 3 honapjaban. Dokino szerint alacsony a hormonszintem amit lehetne valami fogibogyoval kezelni ha zavar. De meg eletemben nem szedtem bogyot es nem is szeretnek, ha nem muszaj.Viszont mas hormontartalmu gyogyszert meg a szopizas alatt nem lehet. Ugyhogy kivarok.
Te kerdezted pampers akciot? En par hete kuldtem be zacsit, de eddig se kep, se hang, se ajandek.Meglatjuk. Majd megkeresem es lefenymasolom neked a prospektust, ha kuldesz egy postacimet, el is kuldom.

Picus

Enyim lany is nagy kirakos, a 35 darabost cirka 5 perc alatt osszedobja. Kedvenc a HOfeherkes, meg a Hamupipokes.Kép
Mondja is hogyha majd nagyobb lesz az ocsi, ot is megtanitja kirakozni.Kép

Ilke, mi van veletek?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Ha küldöm a címem nekem is elküldenéd a Pamperses prospektust?

Ilke
Én is kérdem, mi van veletek??

Sasha
Te is nagyon eltűntél.

Nálunk is van egy kis öröm az ürömben!!! Levi tegnap óta egész nap bilibe pisil, kakil, úgy hogy Ő szól amikor kell, ráültetjük és szépen termel! Eddig Ő se nagyon akart hallani a biliről, most viszont megtáltosodott, ma pl. a déli alvásnál is felébredt és szólt hogy pisilni kell. Utána szunyált tovább.

Andy
Beszéltél a pároddal?

ui: Ma vitték haza a sógornőmék az ikreket!!!!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Megpróbálom összeszedni a gondolataimat, remélem sikerülni fog. Még mindig beteg vagyok, az influenza ráhúzódott a gyomromra, ráadásul meg is jött. Szóval néha nem tudom eldönteni, hogy a hasam, vagy a gyomrom fáj éppen. A torok és fejfájást már egészen megszoktam. Öröm az ürömben, hogy 4 kg mínusszal zártam a hetet, ha így folytatom pár hét és elérem az álomsúlyomat.
Apa és Nóri már jobban vannak, persze még nem tökéletes, de hozzám képest topon van mindkettő. Márkot sem kíméli a betegség, sajnos ő is elkapta, lázas, folyik a nózija és köhög.
Szóval egyenlőre semmi jó hírrel nem tudok szolgálni. Elegem van, a hangulatom a béka segge alatt van (bocs).

Visszaolvastam
látom Judy, hogy hasonló cipőben járunk. Remélem már a gyógyulás útjára léptetek.
Forti! Nektek is jobbulást! Sogórnőd ikreiKép

Tesókérdés: Az én esetem egyedi, abból a szempontból, hogy 25 éves koromra az egyetlen családtagom a testvérem maradt (távolabbi rokonokat most nem számítva). Se nagymama, se nagypapa, se anyu, se apu. Ha egyedül kellett volna a tragédiákkal megküzdenem nem biztos, hogy sikerült volna. A tesómmal tartottuk egymásban a lelket, a mai napig ő a legfőbb lelki támaszom, mindenben számíthatok rá és ez természetesen fordítottan is igaz. Ebből kiindulva egyke gyereket én semmiképpen nem vállaltam volna.
De, ha valaki másként gondolkodik ebben a kérdésben az is érthető. Sajnos a mai világban nem feltétlenül önző szándékok állnak amögött, hogy valaki csak 1 gyereket vállal. Én sok nagyon kedves, érző szívű és gyerekszerető házaspárt ismerek, akik csak 1 gyereket vállalnak, az okok különbözőek és mindegyik maximálisan érthető.
De, ha valaki így dönt, az nagyon gondolja meg, mert később még nehezebb rávenni a férjecskét egy újabb babára. KépÉn ezt az unokatesóméknál látom, ahol a feleség szeretne még egy babát, a 11 éves nagylány is rágja a fülüket egy kistesóért, meg is tehetnék anyagilag, fiatalok, de a kényelmes férfiembernek nem nagyon tetszik az ötlet, hogy újra végigcsinálja a kisbabakort.

Ha már belemerültem ebbe a témába érdekességként leírom, hogy nekem mi az egyik fő vesszőparipám, amikor a gyerekvállalásról esik szó: Én mindig azt számolgatom, hogy mennyi idősek lesznek a gyerekeim, ha én is olyan fiatalon halok meg, mint anyukám (54 év). Nórim 29 lesz, Márk 27. Ez már egész jó, most már csak ki kell húzni odáig….Kép Morbid Magdi

Beszti! Remélem jobban érzed magad. Én már csak a jó időben bízom.

Rit! Durva, hogy a gyerekeket és a szülőket meg sem kérdezik, szegény kisfiúnak nagy trauma lehetett az elválás Doditól.

Jó hosszú lettem, de ki tudja mikor lesz újra erőm és időm írni.
Szép hosszú hétvégét Mindenkinek.
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok
Tesokérdés
én egykét soha nem szeretem volna mi mindig is 2-3 szertünk volna a harmadik kérdésben a párom most ugy van hogy várjunk még amig megnönek egy kicsit könövik a pelenkás kort ugy 3évet és akor ujra babázunk Kép

Magdi
jobbulást Kép Kép

pusz csics
csics

Sziasztok

Nagyjából meggyógyult a családKép még picit fáj a torkom és Gellértke is picit taknyós, de ez már semmi. Eljött anyum 1-2 napra, segített a káoszból kihúzni a lakástKépKép
Tegnap apa elvitte Gergőt Halász j koncertre, nagyon szereti G, jól érezte magátKép Délután meg játszóházban voltunk. ma a jóidő miatt szabadtéri program lesz végreKép

Magdi
JobbulástKép

Forti
gratula a bilizéshezKép

jó hétvégét
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Forti

Kuldd a cimet!Kép
Gratula Levinek a bilizeshez!
A legjobb mikor a vendegek elott elkialtjak magukat:"Kakilni kell!!!"Kép

Magdi

teljesen osztom a velemenyed a gyerekvallalast illetoen. Pont tegnap beszelgettem egyiik amerikai ferfi ismerosunkkel, aki vendegsegben volt nalunk . Mondta ,hogy o sosem akar gyereket. Eloszor csodalkoztam,de vegul is nem vagyunk egyformak, nem igaz? Es csak azert ne legyen gyereke, hogy ne logjon ki a sorbol. A gyerek elobb-utobb ugyis erezne, hogy nem akartak. Csak annak legyen gyereke aki tenyleg akar, aki meg be meri vallalni hogy nem akar, nem kene elitelni.

Lanyok

Mi az szja bevallas hatarideje? Tenyleg majus 20? Vagy en neztem valamit rosszul az apeh weboldalon?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Halihó!

Élünk még mindig, de annyira nincs időm , hogy hihetetlen Kép. Ma is egész nap melóztam, mosás, vasalás, ilyesmi. Még fel sem keltem, de már ment a mosógép (este bekészítettem, és mikor Ádám a hajnali riadót fújta, bekapcsoltam, így mire felkeltünk, le is járt a gép). Sajna, holnapra is marad elég, a takarítással sehol nem járok, nem tudom utolérni magam Kép. Nagyon hiányoznak a "nyugis" itthon töltött napok...
Most apa gyerekezik, így van egy kis időm lazítani.

Forti!
Betegség Kép.
Most extra hosszú ideig járt Ádám bölcsibe, 3 hétig semmi baja nem volt, ilyen még nem volt szeptember óta. Szombaton anyóséknál aludtak a gyerekek, erre reggel telefonált anyósom, hogy siessünk, mert Ádám egész éjjel lázas volt, és semmit nem volt hajlandó bevenni Kép. Tegnap még 2x felment a láza, de ma már nem. Elvittem az ügyeletre, ott azt mondta az öreg dokibácsi, hogy semmi baja!!! Valószínűleg valami vírus, de már lábal kifelé belőle, mert tiszta a tüdeje, nem piros a torka, nem köhög, szóval semmi tünet. Hát, én nem nyugodtam meg, lehet, hogy szerdán azért elviszem a mi dokinéninkhez is.

Beszti!
Már jobb a kedved Kép?
Én már láttam Micimackós alsógatyát, de csak 6 éves kortól Kép. Noéminek sikerült vennem Disney-hercegnős bugyikat, de megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogy van-e ott esetleg Micimackós is.

Nyuszi!
Tényleg május 20. a szja bevallás határideje. Én azt nem tudom, hogy küldenek "pakkot", mint eddig, vagy mi van? Mert nekem még nem jött semmi, de meg tudnám csinálni, mert a melóhelyem már hetekkel ezelőtt ideadta a papírokat.

Pelus
Ádám már nagyon régóta szobatiszta, de én éjjelre még mindig adtam rá pelust. Persze, sose pisilt bele, de azt gondoltam, hogy biztos akkor pisilne be, amikor nincs rajta pelenka. De néhány napja egyenesen hisztizik, mikor rá akarom adni a pelenkát, közli, hogy ő már nem kisbaba. Ő tudja...

Na ja, nem kisbaba, de mikor arról van szó, hogy ne szopizzon, akkor kijelenti, hogy ő még kicsi... Nem tudom, mikor lesz ennek vége. Elhatároztam, hogy a 4 nap alatt leszoktatom, 2 napja nem is szopott, erre jött ez a lázas kórság, hát nem volt szívem azt mondani neki, hogy nem adok, mikor annyira kérte. De megint elkezdett sokat kelni éjjel, átlag 4x kelünk, és ez nekem sok, így, hogy reggel korán kell kelnünk, és mindig későn fekszem le, mert csak akkor van időm a házimunkára. Van valami ötletetek, hogy szoktassam le?????? Az a módszer, hogy 1-1 szopit elhagyunk, nálunk nem működik, mert nem érti, hogy egyszer miért lehet, máskor miért nem. Úgy érzem, elég nagy már, szóval, valószínűleg radikális elválasztás lesz belőle, de mindenhol azt hallani, hogy azzal mekkora lelki sérülést lehet okozni a gyereknek. Mit csináljak?

Na jó, eldugulok, a férjem már vacsiztatja a gyerkőcöket, mindjárt fürdés, és én meg már egy órája itt lebzselek a gép előtt Kép.

Holnap ragyogó idő lesz, menjetek sétálni, kirándulni, ilyesmi Kép!!!

Panda

panda
Halásztelek

Nyuszi
Küldöm, köszi! Kép

Panda
Nem küld az APEH senkinek csomagot, az adóazonosító számmal be kell slattyogni a legközelebbi kirendeltségre vagy ügyfélszolgálatra és ott ennek fejében kapsz. Ha másnak is viszel csomagot, annak is kell az adóazonosító száma.

Ma tényleg egész jó idő volt, ennek örömére elmentünk mamázni egy kicsit és Levi haza sem akart jönni. Úgyhogy otthagytam, majd holnap megyek érte este. Biztos gondolja szegény gyerek, anyával össze vagyok zárva már több mint egy hónapja, végre kimozdulhattunk, én itt maradok! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Panda!

Bár én nem szoptattam sokáig, de volt itt egy anyuka aki radikálisan leszoktatta a fiát a szopiról (bekente a mellét a körömrágás elleni szerrel, 3 nap alatt leszokott a gyerkőcKépKépKép) és bár mi nagyon nem értettünk vele egyet, de végülis elfogadtuk hogy az ő döntése volt (kistesót akartak és nem jött össze vagy fél éve, téyn ahogy abbmaradt a szopi rögtön terhes lett, júniusra várják a kistesót). Szóval az a kisfiú egy elég anyás, érzékeny gyerkőc, de azt kell mondjam nem sínylette meg. Hát ezt tudom, elég egyedi eset , d evégülis nem bánták meg. (megjegyzem nekem javasolta hogy próbáljam Emmát így leszoktatni a cumisüvegről, mert milyen jó módszer,de még nem volt szívem hozzáKép)

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Mármint itt ahol lakunk, nem a neten, a félreértések elkerülése végettKép
M.

KépKép
manó

Szia Forti: párom 2 hete már beteg, de szerdán már megy dolgozni és akkor megcsinálja

Szia
Andy
andy78

Panda

Most neztem az APeh honlapjat, le lehet tolteni az urlapokat es kinyomtatni otthon.Nekem adott egy csomagot a szomszedom, de ha elront0m le fogom tolteni. Nem akarok ezert bemaszni Pestre.
Nincs otletem a radikalis leszoktatasra, en is ilyen bekenos dolgokrol hallottam.Nem lehetne valamivel "atverni" Adamot, hogy elfogyott a tejcsi vagy ilyesmi? Mikor Emit elvalasztottam 15 honapos koraban, mikor mar 2 honapos terhes voltam azt mondtam neki, hogy elment a cici aludni. De akkor o mar csak este szopizott. Meg gondolom ehhez a dumahoz Adam mar nagy.Kép
Amugy en is azon torom a fejem hogy lassan elkezdem lefogyasztani a szopizas mennyiseget, mert el kellene kezdenem szedni a porcregeneralo gyogyszert a csipomre. Szeretnem ha 1 eves kora korul mar nem szopizna. Nem szivesen, de kenytelen vagyok magamra is gondolni, mert nem akarok meg egy darabig csipoprotkot.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Andy
Köszi, és jobbulást a párodnak! Nem sűrgetni akartalak, csak nem írtál és nem tudtam mi van.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
képzejétek mitkaptam nönapra és husvétra a páromtol egy szép nyakláncot medálal egy vékonyláncon egy delfin van én választotam nagyon-nagyon örülök neki Kép .
És petikét kölcsön adtam a tesomnak szerdáig adig uncsi tesojájával lesz hiányzik kicsit petike .

pusz csics
csics

Mi sem maradhattunk ki a mocsárlázból.
Csütörtök délutántól és pénteken már egyáltalán nem volt láza Daninak, így elmentünk a szüleimhez vidékre. szombat estére nekem 39 fokos lázam lett, másnap feküdtem délelőtt, meg délután is aludtam Danival. Estére lement a lázam, csak előző éjjelre vettem be lázcsillapítót és nyomattam a homeos bogyókat. hétfőn jöttünk haza és Daninak estére megint hőemelkeséde lett, ma meg délelőtt 39,3 Kép De egyébként eszik rendesen, játszik, nem is látszik rajta a betegség. a köhögés jól felszakadt neki, az orrából dől a cucc. holnap viszem a drnőhöz, így még a héten meradok vele itthon, letojom a munkát. meg nekem sem árt, ha pihenek, mert elég ramaty állapotban vagyok még.
amíg vidéki nagyiztunk, addig anyósomék is kidőltek, mindkettőjüknek láza, köhögés, takonykór. egyedül a párom tartja még magát.
egyedül a jó idő vigasztal, bár ameddig láza van a törpének, addig úgyis csak bentről nézhetjük Kép de legalább már nézhetjük, nem a szürke eget.

Panda
Szopi passz. Kép Nálunk Dani teljesen magától megoldotta ezen gondomat, igaz bár korán, de hát ő döntött.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Már akartam kérdezni, Sasha merre vagy? Ezer éve nem jártál erre!!!! Remélem minden ok!!!
Banyóci remélem nektek már kicsit könnyebb a trauma után. Gyere, ha már úgy érzed!!!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Forti!
Köszi az infót. Szigetszentmiklóson, pont Noémi ovijávanak a falszomszédja az APEH, úgyhogy hamarosan beszerzem a nyomtatványokat Kép.

Gumicukor!
Betegség Kép, ráadásul az egész család KépKép.

Szopi
Talán sikerül megoldani a betegség után. Anyósom mondta, hogy elvállalja Ádámot pár napra, így talán megérti, hogy mire visszajön, "kifogy a cici" Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok

Megjottunk az orszagjarasrolKépOlyan jo hogy itt a tavasz,Alex egesz nap csak kint voltKépAnyuek kaptak egy kiskutyat es nagyon odavannak egymasertKépUgralos meg kolyok leven de nem felt tole egyaltalan AlexKép
Viszont napok ota fel6-6kor kel ,biztos erzi a tavaszi idoszamitast ,csak az orat allitsak mar elore mert igy jo hosszu a napKép
Ma produkalta az ev hiszitjet,fel orat ugy uvoltott hogym ar feltem hogy faj valamije csak nem tudja kimondani.Aztan pillanatok alatt mintha mi sem tortent volnaKépPErsze koran kel ezert ilyen faradt.
Volt megegy zuros nap,hogy Zalan is ott volt,mert nem szolt csak egesz nap minden a bugyiba mentKépAztan rajottem miert,mert sokat volt a kicsi a kezemben anyahiany miatt es latta hogy tisztaba teszem tobbszor.UGyhogy megfogadtam ilyen hosszu ideig nem lesznek egyutt mert csak visszafejlodikKépAmint Z elment minden ok volt.

Parazita
Drukk megy,gondolom mosta vihar elotti csend van es pihenesz elore isKép

Gumicukor
Jobbulast nektekKép
Nalunk benne volt az arban a konyha butor+suto,fozo,szagelszivo TEKA-bol.Nem kertuk mi se ma konyhat mert nagyon alap volt,viszont keves penz jott vissza,a butor duplajaba kerult pedig videki ismeros volt az asztalos.Ezek szerint nektek vagy az egyik vagya masik jar?Ezert valasztottatok a gepeket?
En azert szavazok aze gyuttlakasra ha van hozza eleg hely,nagyon sok segiteseg am ha mindig van kire hagyni a gyereket.Majd meglatod ha kulon lesztek.Bar neked azert akkor sem lesznek messze ,meg ra is ernek.Regen ezert is tudtak visszamnenni dolgozni a nok mert volt aki vigyazott a picire.

Magdi
IGazad van,mindennel egyetertek amit irtal gyerek ugyben.En nagy lobbista voltam hogy mindenki szuljon,sot ne csak egyet,de van a kornyezetemben valaki aki nem akarta a gyereket es azota is igy all hozzaKéplatom ohgy hogy szenved ettl mindenki,foleg a kislanyKépAzota mar ugy vagyok vele,csak az szuljon aki tenyelg akarja.Bar az egy gyerekesseg szerintem etenyelg kicsit onzo dolog,mert nem anyagi az biztos.

Panda
Jobbuast Adamnak.Hat a nagyinal eltoltott par nap bizots bejon,az nem drasztikus,ha hazjon meg lehet mondani hogy mar nincs tejcsi a ciciben.Szegeny nehez lehet neked minden mellett meg kelni is ejjelKép

Foti
Gratula LEvinek,tudja mikor kell meglepni teged a bilizesselKép

Na mennem kell,
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Rit
Nem semmi hogy tehetnek ilyet ezekke. Hetekig szoktak be, és aztán hirtelen szétszedni őket, új hely, új gondozók.Borzasztó
Hannába is szerelmes az egyik kisrác.Kép de ők hálistennek együtt mennek oviba is.

Rit
Micimackós DVD-re én is vevő lennék!!!

Apeh
van adóbevallás készítő szoftver is a honalpon,én mindig azzal csinálom a miénket. És jó mert ha elrontod, na bumm. É szól ha elcseszted meg kiszámol egy csomó mindent.

Mindenkinek jobbulást

dec8
dec8

Adózás: én már évek óta letöltöm a weboldalról - sokkal jobb, mert legalább számszakilag nem tévedhetsz, és rád parancsol, ha nem töltesz ki valamit, amit kellene... És lehet variálni, mielőtt leadod a végleges változatot.
Én is úgy tudom, hogy május valamennyi a határidő, az EU konformitás miatt.

Kataa,
Még egyben vagyok, bár nagyon bíztam ebben a melegfrontban. Persze bármikor történhet valami. A dokim azt mondta, hogy csütörtökön, ha még jobban kinyílok, már nem enged haza... Hát azt nem szeretném Kép. Vagy szüljek magamtól, vagy inkább itthon héderezek.

Zita

Forti,
Gratula Levinek a bilihez!
parazita

Zita
Megy a drukk, hogy mihamarabb babázz ismét! Kép

Köszönjük a gratulációkat, úgy néz ki Levi most tényleg ráérzett a bilizésre is és arra hogy ilyen nagy örömet okozzon ezzel nekem. Ma egész nap anyuéknál volt, sem éjszaka sem a déli alvásnál nem pisilt be, továbbra is gyönyörűen szól. Remélem ha jövő héten ismét megy bölcsibe nem fogja visszavetni és a gondozók is oda fognak rá figyelni és nem hagyják bepisilni. Vagy nem intézik el pelussal a dolgot.

Képzeljétek Levi kb. 2 hete előszeretettel használja a "de azonnal" és a "megértetted!!!!" kifejezéseket, de valami iszonyat hangsúllyal és hangnemben. Tőlünk nem hallotta az biztos, mert nem beszélünk így vele. Anyu most, hogy nála volt Levi megkérdezte tőle hogy kitől hallottad és hol? Erre a gyerek mondta hogy a bölcsiben az Erzsi nénitől. Ő az egyik gondozónő.
Mit ne mondjak nem örülök neki, mert ha ez igaz, nem értem hogy beszélhetnek így a gyerekekkel ha Én nem teszem a sajátommal.

Forti

Kép
Kép
forti

Kataa
Akkor nektek is Teka van Kép Nekem mindig nagyon tetszett. Remélem elégedettek vagytok vele.
Itt úgy van, hogy a lakásokhoz jár konyha, ami áll egy elektromos tűzhelyből elszívóból és a tűzhely vmint az elszívó mellett mindkét oldalon 1-1 szekrényből. hát nem ez álmaim konyhája, legalábbis, amit a látványterven láttam Kép Maguk a tervezők is csak úgy hívják egymás között, hogy "brutál" konyha. Igazából a beruházó minden lakás konyhájához 125e ft-al járul hozzá. Aki akarja választja a brutált, de ez az összeg felhasználható, ha komolyabb és minőségibb vmit szeretne vki, vagyis a végösszegből levonható. Viszont mi nem innen akarunk konyhabútort venni, hanem akkor hogy ne vesszen el az a 125e Ft, kértük, hogy akkor veszünk gépeket szettben és számítsák bele abba. Így csak a a különbözetet kell kifizetni. A bútort hétvégén apukám megtervezte számítógépen (gépészmérnök és bútorokat is terveznek, kiviteleznek, Jb-ben ő az egyik legjobb szakember, csak ő nem hiszi el magáról, pedig én lépten nyomon ezt hallom), úgyhogy az alapján lesz vagy megcsináltatva, de lehet az IKEA konyhái közül választjuk ki az elemeket. még így is olcsóbb, mintha az eredetileg felkínált konyhastúdiótól vennénk a bútort.

az együttlakás tényleg jó, ha jó a viszony és persze a ki vigyáz a gyerekre. de sokszor rosszul érzem magam, hogy már megint más vigyáz rá, mert mi éppen elmentünk nagybevásárolni vagy máshová. persze nem vagyunk notoriusok ilyen téren, csak lehet magamnak csinálok ebbeől gondot. én kifejezetten várom, hogy 3asban legyünk, az lesz az igazi életünk.
néha itt rossz, hogy pl. a macskának nem tudom megmondani, hogy lefelé a konyhapultról vagy asztalról, állandóan a szőrét kell takarítanom, és egy szót sem szólhatok, mert hát nem az én macskám. vagy amikor csak úgy a fürdőbe szeretnék bemenni és éppen foglalt, és várnom kell 20 percet... persze ezek apróságok, de számítanak. vagy pl. a párom nem kaphat csak úgy el Kép (már bocs), mert ugyan a gyerek alszik, de mások is vannak itthon rajtunk kívül.

Forti
Iyeneket Dani is mond, mert én mondom neki. De én poénos hangnemben szoktam, de képzelem, ,sőt hallom, milyen hangnemben mondhatja a gondozónő. Oda kell figyelni a gyerekekre miket mondanak, mert sok ilyen dolog kiderülhet.
Nekem a bölcsiben volt egy katasztrófa élményem. Passz hány éves lehettem, de éppen a szülinapom volt, még apuval vittünk tortát is (trabival mentünk mindig, imádtam Kép), amit feltettek a szekrény tetejére. eljött az ebéd idő, tökfőzelék volt, amit én utáltam, nem is akartam megenni. erre a kedves gondozónő az ujját elkezdte nyomkodni a torkomra, hogy márpedig akkor is megeszem, mert akkor nem kapok tortát. én meg visszaüvöltöttem, hogy de kapok, mert különben is az én tortám és én hoztam!!!
így röhejes már a dolog, de akkor nem volt az. apu szerencsére hitt nekem, és jól beszájalt a gondozónőnek. onnantól kezdve nem volt ilyen afférom vele.
a kolléganőm meg a paradicsomlevest utálta és megtömték vele, fogták a fejét és kanalazták bele a levest. ő meg csak visított, hogy utálja és ki fogja hányni. ki is hányta... onnantól nem kapott paradicsomlevest.
keresztanyámat meg a nagy merőkanállal kólintották kupán, amikor vmit nem akart megenni...
remlélem manapság már nem fordulnak elő ilyen horrorsztorik.
én danit mindig arra bíztatom, hogy mondjon el mindent, ami vele történik, ami nem tetszett stb.

holnap megyek vele a drnőhöz. este is 38,5 volt a láza.
Én orrom is be van dugulva, de most nincs már hőemelkedésem.

Zita
Drukkolunk!!! Majdcsak nem kell befeküdni! Erősítsd magadban, hogy minden úgy lesz, ahogy te szeretnéd!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Emma talán helyrejöt, ma megy bölcsibe, én meg bent vagyok a melóhelyenKép

Gumicukor!

Jobbulást nektek!

Forti!

Én szoktam,monnani Emmának hogy megértetted , de hát ő elég akaratos, néha muszáj vele szemben komolyabban fellépni. szerintem azért ez még nem annyira gáz. Az az igazság hogy szerintem nem várhatjuk el hogy a bölcsiben mindnet ugyanúgy csináljanak mint mi, illetve hogy épp azokat a fegyelmezéseket folytassák mint amit mi . Persze nem kiabálhatnak rájuk, meg pláne nem verhetik őket, ilyesmi, de valaemnnyire muszáj fegyelmezniük, mert ugye nem egy gyerek van és vanank szabályok.

Gumicukor!

Együtt lakásról pontosan ez a véleményem nekem is. persze hogy van jó oldala, de sokkal több a rossz, sajnos. Ráaádásul nekem anuykám még ilyenket is csinál, hogy pl tegnap hazajött 4 nap után, ki volt teregetve, belépett első szava, ez a farmer mitől ilyen gyűrűtt, én kis zsokatm húzgálni és akkor nem gyűrött. Na én az iklyenketől mászom falra. Most vezsekedjek vele az első 2 perceben, vagy mondjam hogy az én farmerem és semmi köze hozzá. (Egyébként fogasra volt kiterítve, szóval nem csak úgy feldobav a kötélre). És amikor naponta vanb egy egy ilyen ksi beszólás, na az mérgezi a kapcsolatot rendesen.

Panda!

Kitartás, remélem sikerül a szopiról leszokás. Az én személyes véleményem az hogy ennyi idősen már sem immunrendszeri se táplálkozási jelentősége nincs a szopinak, szóval ha neked már terhes igenis le kell szoktatni. Persze biztos nem könnyű, de talán már megérti a kifogyott dolgot.
Egyébként le a kalappal előtted, bevallom, nem nagyon tudok olyan dolgot elképzelni, ami miatt hajlandó lennék éjszakánként akár 1x is kelni a kisasszonyhoz, miközben hajnalban kelek így is. Lehet hogy önzőség de én úgy gondolom legalább az éjszaka az jár nekem, hogy folymatosan aludjak, így is mindíg fáradt vagyok sajnos mióta dolgozom.Kép

manó

KépKép
manó

Akkor holnap drukkoljatok! Ha orvosilag nem indokolt, nem fogom hagyni magam benntartani...

Együttlakás: nekem borzasztó szerencsém van az anyuval - egyrészt tényleg nagyon jó természetű, másrészt nem sokat van otthon, mindig pörög valahol...

Manó,
Megértelek... Solymesz azért jöhet át hajnalban az ágyunkba, mert a francnak sincs ereje már visszavinni. Az volt a legdurvább, amikor nem csak dolgoztam, de már terhes is voltam. Persze most már elég a terhesség önmagában is Kép.

Kataa,
Ma vagy holnap bedobom a DVD-ket, majd hívlak.

Zita
parazita

gumicukor
akkor miért emlékeztem én a kisvakondra?? sebaj, majd Zita megkapja Kép Akkor egyenlőre csak a toy story van meg, de mostanában Rol beviszi az írót a melóhelyére és munka közben nyomatja, szóval elképzelhető hogy holnap ír még hozzá. Holnap mennél érte valamikor??

Zita
nem Tibi, hanem Roland Kép de aúgy stimmel. hacsak nem valami Tibit hívogattál KépKépKép
hogy vagy, egyben??? jó lesz a Kisvakond arra a dvdre amin már rajta van??

dec8
hát ha ideadnád a macskákat egy napra én átvenném magunknak, a feltörés nem érdekel, van hozzá progink Kép mi szoktunk kölcsönzőből is filmet átvenni. dvd: melyik micimackós????

Mi mostbár bizti, hogy kirándulunk Húsvétkor, és már előtte csütörtökön megyünk!!! Úgy várom már!!! Dodi is egyfolytában a tengert emlegeti, de hát még 2 hetet várnia kell.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Kataa tudta jól, nem kell a gyesen lévő nagyiknak adóbevallást benyújtaniuk, csak ha van más jövedelmük is a nyugdíjon és a gyesen kívül (pl lakás eladás, ilyesmi) Info az APEH SZJA kék számtól.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Úgy tűnik, Nátán tényleg szobatiszta lett.KépKépKép
Vasárnap vásároltunk, és próbáltam dolgokat keresni, amik elősegítik a pelenkanélküliséget. Vettünk leszoktatóbugyit, meg egy kacsás WC ülőkét (nem akartam egy extrább bilit, mert idővel úgyis WC-re akartam szoktatni, nem nagyon szeretem a bilizést, de még mindig jobb, mint a pelus). A leszoktatópelus nem tetszett neki (pedig az is kacsás), viszont a WC ülőke nagyon bejött (egyébként is nagyon ajánlom (OK Baby gyártmány), mert nagyon stabil).
Hétfőn még kellett egy kicsit birkózni vele, hogy ne kelljen a pelenkát visszaadni rá, hanem vegyen bugyit (sajnos tigriscicásat még mindig nem kaptam, csak 8-10 éves korúaknak láttam), de végül egy autós bugyival sikerült rávenni.
Azóta viszont szól rendesen (igaz általában pisinél is azt mondja, hogy "kaki kell", de majd ezt is megtanulja), kétszer volt pár csöpp pisi a bugyiban, de valószínű akkor nem értünk időben a WC-re.
Pedig vendégségben is voltunk (kicsit tartottam is tőle, hogy ott fog-e szólni), meg sétálni is, meg a kertben is játszani.

Apeh: én eddig is kitöltőprogrammal csináltam a kitöltést, de az a helyzet, hogy a csomag azért kell, mert pl. abban van az, hogy hova kellene küldeni, ráadásul aabban volt olyan boríték, amivel ingyenesen föl lehet adni, meg legutóbb már ajánlott szelvény is. Nem azért, mert az a pénz annyira gond lenne, de így pl. előre ki tudtam tölteni a szelvényeket és nem a férjemnek kellett vele szórakozni a postán...

Panda!

Nem tudom, de nekem nem lenne szívem a radikális leszoktatáshoz (cicibekenés brrr..., el tudom képzelni, mit érezhet a gyerek). Viszont szerintem már elég nagy ahhoz, hogy megbeszéljétek vele. De pl. próbálkozhattok mással, amire "rászokhat" szopi helyett (nekünk pl. reggel és este kakaó van), persze csak olyanra, amiről nem akarod hamar szintén leszoktatni.
Hol vetted a hercegnős bugyikat? Megnézném, hátha van Micimacis is...

Forti!

Akkor ti is hasonló cipőben jártok.KépKép Gratula Levinek!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Végre ma kimozdultunk, délelőtt több mint 2 órán keresztül a kertben voltunk. Annyira jó volt. Azt nem mondanám, hogy mindenki meggyógyult, sajna az egész család köhög. Márk viszi a pálmát ebben, éjszaka szegénynek 3x porszívóztam az orrát. A dokinénink Ambroxolt javasolt, szedjük is, használ is, de elég makacsnak tűnik ez a trutyi. Van valakinek valami jól bevált háziszere köhögésre, trutyilazításra?? Kicsiknek-nagyoknak...
Olyan rossz, hogy ilyen időben otthon kuksizunk, de nem merek kirándulást, meg semmit bevállalni, amíg nem múlik ez a köhögés. A férjem szerint a kertbe sem volt túl jó ötlet kimenni, de én már bediliztem a lakásban. Szerintem a friss levegő szélvédett helyen nem árthat.

Gumicukor! Jobbulást a családnak!

Szobatiszta babáknak gratulálok!!

Zita! Megy a drukk holnapra. Remélem minden ok, és nem kell bentmaradni.

Filmajánló MagditólKép: Pelenkás bajkeverő. Nagyon édes film, aki jól akar mulatni, annak szívből ajánlom.
Megnéztük az Oviaput is az HBO-n, az elég gyenge film, még egyszer sem érdemes megnézni szerintem.

Nóri nemes egyszerűségel azt szokta mondani, ha rosszalkodik "Anya! Mit csinálok?" Mindezt az én hangnememben....

Pussz:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok

Ma delutan amikor jottem ki az irodabol mintha mas orszagban lennek,olyan jo ido voltKép
Gyors vasarlas es cipesz aztan Alexert a bolcsibe,aki megint varatott fel orat mert ott akart uzsizniKépSozltak hogy jojjek erte 3-kor de inkabb varok ra,nem mindig van iyen kedve es nem akarom sokaig ott hagyni.

Adobevallas:En is a szoftverrel csinaltam eddig mindet de nagyon gyorsan ki lehet tolteni es jo hogy ellenorzo program is van rajtaKép

Parazita
Tenyleg lathatoan lentebb van a pocidKépEgyebkent erdekes mert az arcod az semmit sem valtozott,ugyanolyan vekony mint voltKép

Forti
Nalunk is vannak ilyenek:Fejezd be es Kezedre csapok felszolitasokKép.Erdekes de csak azota miota sok a helyettesites,egyik gondozoja beteg mar honapok ota a masik meg kethetente suliba jar.
Volt a mult heten olyan hogy Alex azzal jott haza hogy o rossz gyerek.Lattam hogy megviseli a dolog,es sok gondolkodas utan szoltam hogy ezt ne mondjak neki mert tudatosodik benne.Hat lattam hogy nem tetszik de azota nem mondja itthon Alex gondolom figyelnek ra jobbanKép
Amugy elkerulhetetlen hogy neha ne legyenek idegesek csak ne mindigKépTanulnak am egymastol is rosszat de osszessegeben meg mindig poztian allunk.Az oviba meg rosszabakat fognak tanulni hidd elKép

Gumicukor
Teka bejott,nektek is silver lesz?a keramia lapot nehezen szoktam meg,sokaig kifutott minden aztan megszoktamKép
Aha mar ertema konyhai dolgot,nalunk 190ezer voltta faipari munka es 150ezer a gepek.A gepeket azert kertuk mert kisker aron dragabb lett volnaKépVisszakaptuk a 180-t de persze abbol nem jott egy konyha,mert ez megint olyan ar hogy 160db-ra jott ki nem egyreKép
Hat igen elhiszem hogy a macsakas meg furdoszobas nem az igaziKépDe erre jo hogy nalnunk 2 furdo van itt is es anyueknal isKépMajd meglatod ,nem egyszeru nagybevasarolni gyerekkel,En miota Marika van ,ugy jarunk hogy en vasarolok ok meg szaladgalnak meg belulnek a fizetos autokba(persze penz nelkul)Egyedul nem mernem vallalniKép

Mano
Na szuper hogy igy van mert akkor nektek sem adovbevallast csinalniKép

Beszti
Gratula NatannakKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

SziasztokKép

Jól telt a hétvége, voltunk a várban és az állatkertben is. Gellértke jót aludt a babakocsiban, Gergő meg végignézte az állatokat, a kiskecskénél sírt, hogy vigyük hazaKépKép
Megünnepeltük a névnapját, anyuéktól kapott Mézga Géza kazit, meg egy szafaris játékot, elefánt, orrszarvú, majom meg dzsip. Tőlünk játékot kapott, orvosi táskát, meg rajztáblát, puzzlet. Azóta vizsgál a dokibácsiKépKép
Jövő héttől itthon lesz a párom, biztos furcsa lesz, bár jó, hogy többet lesz velünk. Ha valakinek ügyvéd kell, csak szóljonKépLassan elkezdi a praxist.

Zita
Izgi, drukk és várjuk a híreketKép

Beszti
Gratula NátánnakKép Hol vettétek az ülőkét?

Gumicukor
JobbulástKép

Magdi
Jobbulást Nektek isKép

Panda
Ötletem nincs, nálunk működött a fokozatos elválás, egyszer csak elmaradt az utolsó reggeli szopi is. Asszem én sem bírnám... így is kivagyok, Gellértke éjjel 3-4 óránként eszik, dehát ő mégcsak 5 hós.

na eldugulok
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy
Mire szakosodott a parod?Ha nem vennenek vissza nekem szuksesegem lesz egy munakjogaszra kibekkelnia vegkielegitest,stbKépBar ez meg odebb vanKép

Beszti
Akartam az elobb irin,csak lemaradt hogy nekunk is lyen wc ulokenk van.Nagyon bejott neki es tenyelg stabilKépA MEgatoysba vettuk(ezt Judynak irom: )
Viszont par napja mar kijelenti hogyO nagyfiu es siman ul a wc-n,sot mar allva is pisil a nagyinal az udvarban:0Ugy orulok ohgy ez is isiman ment.mar nem is kell mennem vele ha pisilni kell, elintezi egyedulKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Mi a Brendonban vettük, de ugye ma már mindhárom nagy bababáruház (Madrina is) ugyanazt árulja.
Azért kakilni még ülőkén kakiljon... Én legalábbis azt hallottam, olvastam, hogy fontos, hogy ne kelljen azzal erőlködnie WC-zés közben, hogy tartsa is magát. Hanem méretéhez illő ülőkéje legyen. Egyébként 5-6 éves korára ki is növi a WC-szűkítőket.
Én is próbáltam már az állva pisilésre szoktatni, szerintem előbb-utóbb annak is eljön az ideje, egyenlőre megelégszem ezzel az eredménnyelKépKép.

Judy!

Egyébként 2990 Ft volt, tehát még az ára sem volt olyan borzasztó.
Ilyen:
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti
Igazad van,neha a bilit is hasznaljaKépSot ha utana gondolok akkor kaka mindig abba megy,talan pont ezert is mert nem akar kapaszkodni kozbenKépKépDe most mar figyelni fogok ra hogy mindig rajta legyen szukito vagy a bili keznel ilyen esetben.
Nekem is csak 1 honappal a tenyleges szobatisztasag utan kezdett allva pisilni, ugyhogy azzal meg raertek,plane jon a nyarKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Szia Forti
Holnap megadom az ftp elérést.
És letöltheted a Dumbot

Szia
Andy
andy78

Hali!

Voltunk ma ismét a gyerekdokinál. Ezren voltak előttünk, pedig direkt a rendelési idő végére szoktunk ilyenkor menni. Dani egész jól bírta. mindenkit simogatott, hozzám odaszaladt térdpuszit adni egy csomószor. ismét ügyesen hagyta a vizsgálatot, pedig most nem volt láza. de azért remélem nem kell gyakran járni, inkább tiltakozzon, minthogy állandó vendégek legyünk. Sajnos kaptunk antib-t, de elég gyenge, a drnő is mondta, hogy sajnos most fel kell írni, ha ennyi ideig nem javult a helyzet, mondjuk szerencsére rosszabb sem lett. Valami Ce.. Baby Szuszpenzió, olyan mandula ízű. naponta csak 1x kell bevenni belőle 1 kanállal, és 5 napig. meg lándzsás útifűszirup (hát azt hogy zabálja a Dani, meg minden gyógyszert...) a köhögésre.

Nálunk anyukám az ilyen beleszólós, mint hogyan teszek, ne így vasald, amúgy tedd, ,először azt, szerintem ezt, stb.stb. anyósom a 4,5 év alatt sosem szólt bele semmibe, tényleg a magunk életét élhettük, de azért kerülgetni kellett egymást, ez óhatatlan még így is. meg azt már nagyon várom, amikor vendégeket hívhatunk. eddig is volt, mert nem zavarta őket, meg legtöbb imserősünk csípi őket, de azért más lesz otthon.

Kataa
Nagybevásárlás
Hát azért tudom milyen Danival, mert ő is volt jó párszor. Alexed kisangyal Danihoz képest Kép Nálunk apával jönnek mennek én meg rámolok.
ti a férjeddel is szoktatok 3asban lenni? csak mert olyan ritkán írsz magatokról, mindig vagy csak Alex, vagy Marika és a szüleid. vagy csak elkerülte a tyúkeszemet?

Beszti
Nátán nagyon ügyi!
Úgy látom az én Danim lesz az utolsó a sorban, aki magától nekiáll szobatisztának lenni. Ha nem lenne beteg már le is vettem volna róla a pelust.
Viszont Dani pisil állva is, igaz amikor belép a zuhanyzóba akkor. Kép egyszerűen nem hajlandó a bilibe, se leülve, sem ha elé tartom.

Judy
Gergőnek boldog névnapot!!!!

Kataa
Én azt hiszem, hogy ha nem vennének vissza, akkor 3 hónapig nem rúghatnának ki.
A végkielégítés mértéke a munkáltatónál töltött idő függvénye:

legalább 3 év esetén egyhavi
legalább 5 év esetén kéthavi
legalább 10 év esetén háromhavi
legalább 15 év esetén négyhavi
legalább 20 év esetén öthavi
legalább 25 év esetén hathavi
átlagkereset összege.

Nálunk az a jó, hogy ha ilyen eset fennállna, akkor mivel osztrák az anyacég, ezért nálunk 3 év után 6 hónap végkielégítés jár.

na pusz, megyek aludni

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
Eddig munkajoggal foglalkozott egy multinál. Szokott emailben is segíteni a lányoknak a másik topikban, ha van kérdésedKép

Gumicukor
KösziKép

szép napot
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy
Ez szupi,remelem meg tudunk majd egyezni a cegnel amugy is,de ha nem bekemenyitek egy ugyveddelKépNem az en stilusom,de soxor hatasosKép

Gumicukor
Persze,nem valunk KépKép csak most az elmult honapokban nagyon sokat van kulfoldon,es mivel nem szeretek egyedul lenni ilyenkor,inkabb megyunk nagyizni.Ha itthon van meg nem pazarlom az idot vasarlasra hanem tartalmasabb programokat csinalunk,pihenunkKépEz lesz meg szitu nyarig,de kibirjuk valahogyKépKép
Tudom hogy van a vegkielegites de en extrat is szeretnek majd kapni ami egyeni fuggo nalunk.

Beszti
Javits majd lecci a tablaban mert kritikus korhoz erekKépKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Andy
Köszi szépen!

Kataa
Kritikus kor???? 30??? Ha erre gondolsz, mi itt már egy páran túl éltük. Kép Kép Nem vészes, főleg ha nem is érzed magad annyinak!

Kataa, Gumicukor, Manó
Igen tudom, hogy valahogy fegyelmezniük kell a gyerekeket a bölcsiben, csak hát olyan furcsa ilyet hallani a gyerektől. Pl. amikor rámparancsol: "De azonnal kérek teát! Megértetted???!!!!"
Persze én is fegyelmezem, sőt van bizony hogy én is kiabálok, viszont érdekes mert azt nem hallom vissza tőle. Az viszont tuti, ha nekem kéne 15 ilyen kis izgága babával egész nap együtt lennem, én már kitéptem volna a hajam! Kép Kép

Kataa
Tudom hogy az óvodából durvább dolgokkal fog hazajönni. Kép

Beszti
Nektek is gratula a bilizéshez!

Már a 6. napot kezdtük pelus nélkül. Éjszaka még bepisil, de gondolom ez függ attól is, hogy mennyit iszik napközben, ill. alvás előtt. Mondjuk ezen nem aggódom, így is nagyon szépen haladunk.

Lenne még egy kérdésem! Levi most hogy ennyi ideig és elég erős gyógyszereket kapott, úgy vettem észre, hogy már nem hófehérek a fogai, hanem mintha egy kicsit el lenne szineződve. Elvihetem felnőtt fogorvoshoz, vagy gyerek fogászt kéne keresnem hogy megmutassam neki?

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Forti: Bocsika, de csak holnap lesz fent, ment a férjem csak holnapra tudja megcsinálni. Mégegyszer bocsika holnap adom az elérési utvonalat.

Mindenkinek gratula a szobatisztasághoz.Kép

Márk is már 2 hónapja szobatiszta napközben, én még éjszakára adok rá pelust, mert sokat iszik.

De remélem ha jön a jóidő már akkor letudom róla venni a pelust, de most még félek, hogy megfázik.

Na most ennyi

UI: Betegeknek gyógyulást.

Sziasztok
Andy
andy78

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van! Próbálok visszaolvasni, hátha sikerül.
Mostanában sok a munkám, így napközben kevésbé tudok jönni. Este meg hullaként zuhanok haza...

Jól vagyunk. Mostmár. Pancsi is beteg volt, kapott antibiotikumot is, de muszáj volt.
Hallottatok már vmi gyomorerősítőről, amit antibigyó mellé kell adni és így megvédi a gyerkőc pociját? Én mintha olvastam vagy hallottam volna erről. Megírná vki?

Végre itt a jóidő, ami igencsak elkél már, hiszen a gyerkők is kint jobban lefárasztják magukat!Kép Férjem mesélte, hogy tegnap Pancsi 2 óra elteltével sem igen akart felmenni a játszótérről. Annyira jól érezte lent magát. Jobban is evett és többet is aludt. Megint jön majd a kertesházba akarunk költözni korszakunk! Kép

Léptem olvasni!
Üdv,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Manó, Kataa,
Köszi az adótanácsadást Kép

Mint látható, nem tartottak bent. Egyujjnyira vagyok kinyílva még mindig, de a babó feje lent, CTG szuper, úgyhogy hétfőn kell majd visszamenni. Persze addig is lehet még szülni...Kép

A szobatisztáknak gratulálok! Bár mi is ott tartanánk már! De legalább már jön a meleg.

Zita
parazita

Rit,
Odaadtam Katának 3 DVD-t, légyszi akkor vegyetek rá Kisvakondot és Micimackókat... Köszi!
parazita

Judy
Kérhetek e-mail címet, hogy kérdezni tudjak a férjedtől? Sajna az én munkahelyi dolgom még nem rendeződött, és jó lenne felkészülni néhány dologban, mielőtt személyesen beszélnénk róla a főnökséggel.

Szilcsike
szilcsike

Szilcsike
fodroczy@axelero.hu

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

gumicukor
a párommal beküldtem a toy storyt, az készen van és beküldtem a Vuk-ot is + a Vizipókot is, majd felírja a melóhelyén, úgy szokta, csak beszéljétek meg, hogy mikor akarsz érte menni, mert közben náluk valami előadássorozat is van még jövő héten is. Ja a nemot elfelejtettem, holnap beviszi azt is és csinálgatja KépKép

Zita
De izgi!!! Most én is úgy vágyom már egy kisbabára, de csak nem akar összejönni KépKép erre ismételten tegnap jöttem rá KépKép
és melyik micimackót?? mert abból 3 van meg nekünk.

Tegnap végre klassz idő volt, így Dodiék délután is kint voltak az udvaron - ebben az évben ez az első nap, hogy ott játszott, mikor értemegyünk. Bőszen ült a homokozó közepén és építettek egy nagy várat a Bencus barátjával. Eddig tök szép a történet, a hiba csak ott volt, hogy mindezt a benti vékony nadrágjában!!! Jobban megnézve, képzeljétek az összes gyerkőc a benti vékonyka kis nacijában volt kint. Igaz, hogy szép idő volt, da a homok azért vizes még és hideg. Kiderült több szülő is teljesen kiakadt ezen, úgyhogy csoportosan szóltunk, hogy legyenek szívesek ilyet ne csináljanak.

Halacska
én is épp most gondolkoztam ezen a kertesházba költözés dolgon, de aztán arra jöttem rá, hogy egyenlőre hétköznap csak du-este érnénk rá, de így is csak mondjuk 5től. Ha viszont kertesházban laknánk, akkor min egy órával később érnénk haza, anyni plussz távolságot kéne megtenni és mivel mi megyünk kirándulni minden 7végén, ezt nem szeretném megváltoztatni, így 7végén meg azért nincs igazán szükség kertes házra. Persze, jó ha van, de csak akkor ha azért jó helyen. Az meg aranyárban Kép
Amúgy pl. mikor kicsi voltam nekünk volt egy nyaralónk, vízparton, szóval szuper volt, szerettem, de másik oldalról meg ott volt, hogy sokszor azért nem mentünk nyaralni, mert minek, mikor ez ott van és amúgy is gondozni kell a kertet, rendbetenni a házat, szóval én pl. jobban szerettem volna ha inkább minden évben máshova megyünk.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit,
Komolyan próbálkoztatok már, vagy csak úgy tessék-lássék? Kép. Nekem baromi mázlim volt, hogy így elsőre összejött - legalább egy féléves küszködésre számítottam a tabletta után...
Legyen mondjuk a "Malacka, a hős", meg még egy - én nem nagyon ismerem őket, amelyiket jónak tartod...

Zita
parazita

Sziasztok

Forti: Küldtem emailt

szia
Andy
andy78

Gergő megint beteg már nagyon elegem van. persze két napig egyfolytában kint volt, éjjelre jól belázasodott, itt volt a dokibácsi, megint torokgyula.
komoly lelkifurkám van, hogy miattam lett beteg, óvatosabban kellett volna kivinni. bár fel volt öltözve, de mit csináljak...apja ugyanilyen beteges gyerek volt állítólag, egy hétig jól volt, aztán két hétig beteg. anyósom nem is ment vissza dolgozni sokáig. én viszont alig voltam beteg, sajnos az apjára üt
Tessék, a kertes ház átka, egész nap kint, aztán jön a betegség

Szilcsike
megkaptam a méleket, majd továbbítom az illetkésnek és válaszol rá vmikor.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?