Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

A lenyeggel kezdem ,mert nagy oromkodes van nalunk ,Alex SZOBATSZITA lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A het elejen kezdtuk es a bolcsiben is vegig bugyiban volt.Mar a delutani alvashoz sem adjuk ra a pelenkat,sot az ejjelit is szarazon vesszuk le,ugyhogy meg egy par napig adom a biztonsag kedveertKép
Annyira boldog vagoyk hogy ilyen gyorsan es teljesen baleset mentesen sikerult ezt megoldani,28 hosanKép.MEg egyszer sem kellett neki ruhat cserelni,miota egy kis trukkel kedd reggel felvette a bolcsibe a bugyit minden tiltakozas nelkulKépKépKépFelvaltva hasznalja a WC szukitot meg a bilit,epp milyen kedve vanKépEs a kakinal mindig kikuld:Anya,menj ki jobban tudok igy.... szoveggelKépKép
Sot pentek reggel ebben a jo kis idoben vezettem anyuekig es hosszabb volt az ut a szokasosnal es raadtam a pelust de nem akart belepisilni,ugyhogy egy benzitkutnal kellett megallniKép

Tegnapi beszolasa:
(Szomszed kutyust Foltosnak hivjak es nagy haverok)
Szoval leesett a szekrol es sirt,en mondom:Alex vigyazz mert csupa kek foltos lesz a fejed.
Alex a siras kozben megjegyzi:Anya ,Alex vagyok nem Foltos !KépKép

Parazita
Ahogy neked a legjobb,szivesen latunk itt is nalunk vagy elmegyunk es nalatok csinaljuk a kupitKépSzerda lenne jo ezen a heten,neked?

Forti
Levi hogy van?

Halacska
Pancsinak jobbulastKépAlex is kohog meg de inakbb sak regge este,viszont akkor remes hallgatniKép

Judy,Ilke,Nyuszika
Nagyon jok a kepek,latszik hogy nem voltak sokan.
Alex rogton megismerte a helet es kereste magat a kepekenKép

Holnap megyunk az allergia vizsgalatra,deukkoljatok hogy ne nagyon sirjon az ehseg miatt,remelem hamar sorra kerulunk.

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Tényleg szupi lehetett a tali, tök jók a képek. Fáj is a szívem rendesen! Milyen nagyon lettek már a legifjabbak is.

Kataa
Levi jobban van, szedi a gyógyszert. Mi viszont egyre rosszabbul, elkaptuk tőle a vírust. Nálam úgy néz ki ma tetőzik, mert majd szétrobban az arcüregem, fújom is az orrom rendesen. Na meg persze ugatok mint a kutya. Éjszakára bekapcsoljuk a párásítót, szerintem a Salvus víz hozta ki ennyire a göthöt rajtam. A párom egy fokkal jobban van mint én. Most Levinek kéne minket ápolnia Kép .

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Kataa!

Ez szuper, irigykedem ámKépMárminta szobatisztaságraKép

Forti!

Közben az jutott az eszembe hogy nekem életemben 1x volt pocsék a májfunkcióm, amikro 3 hétig antibiotikumot szedtem egy szünni nem akaró mandulagyulladásra. Ahogy abbahygatama gyógyszert pár héten belül rendeződött. nem szedett levi mostanában sok antibiotikumot?

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a talira, de szombaton volt nálunk a férjem, ezt nem mondhattam leKép
Végre elmentünk szánkózni is, tiszta szerencse, hogy nem ma jöttKép

Forti, egy rémálom amin átmentetek, nagyon sajnálom szegény Levit, mindannyiótoknak jobbulást kívánok. Nálunk holnap telik le az első 30 napi broncho vaxom és lekopogom, nem lett beteg Betti, bár a múlt hét végén nagyon folyt az orra, végig szívtam, de ennyivel megúsztuk.

Volt farsang a bölcsibe, persze komoly beöltözés nem volt, Betti egy földig érő szoknyában volt, álarcot meg nem akart fölvenni. A többiek igen, úgyhogy jövőre már másképp fog hozzá állni, talán.

Gumicukor, drukkolok a lakáshoz!

Kataa, gratula a szobatisztasághoz, nekem is szóltak a bölcsiben, hogy Betti mindig szépen pisil ha kimennek, de sajnos ő nem szól, ha kell. De gyakran annyira nem pisil be, hogy a reggeli pelusa van rajta mikor elhozom. Úgyhogy tavasszal le fogják venni róla a pelust. Bezzeg itthon elkezd játszani és általában megy valamelyik sarokba kakilni. Sosem szól, csak utána. A wc-n meg nem ültethetem egész esteKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kataa
Gratula a szobatisztasághoz!

Manó
Nem, csak most amit kapott a tüdőgyuszira. Eddig csak homeosakat szedett. Lehet hogy az?

Conti
Tök jó, hogy hat a Broncho! Lehet én is rákérdezek a dokinál.

Forti

Kép
Kép
forti

Hali

Mi ma is játszóztunk a Camponában. Elkényeztetjük ezt a kölkötKépKép

Kataa
Gratula, nagyon ügyik vagytokKép gyorsan ment a témaKép drukk a vizsgálathozKép mi holnap csipőszűrésre megyünk a kicsivel.

Forti
Akkor most nektek jobbulástKép

Conti
Mi is kb így állunk, ha ráültetem a bilire vagy a wc-re, akkor pisil, kakil, de nem szól. és ő is elbújik a nagydologra a fotel mögéKépKép bezzeg utánunk be akar csörtetni a klotyóraKépKép szóval nem tudom innét hogy kell továbblépni, de türelmes vagyok, majd tavasszal, nyáron, ha előbb nem.

Zita
hogy vagy? mennyi van még hátra? kár, hogy nem jöttél, a pocidra kiváncsi lennékKép

Ki van még pocis? Banyóci Te is nagyon eltűntél.

puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Judy ,Ilke

Nagyon jok a kepek!Kép
Jo volt a tali, megint hoztam a formamat es elfelejtettem fotozni.Kép
Mi is vittuk vasarnap is a kolkoket jatszohazba, ide a Peter Panba. Azt jobban szereti Emi, nem olyan zsufolt, ritkabb az orditva szaladgalo kisfiu , akitol sirva fakadjon, mint a Recseiben. Mondjuk az durva volt, volt vagy 5-6 eves a kolok, ha nem tobb es ugy rohangalt,mint egy eszelos, kenytelen voltam szolni az apjanak.Vagy legalabb is a pasinak akivel kergetoztek hogy vegyenek mar vissza.Kép

Kataa

Nagyon kis ugyes ALex!!!
Mar en is nagyon varom a napot, amikor Emi vegre elhatarozza magat.... Talan az hat ra majd, hogy egyre tobbet baratkozunk olyan gyerekekkel a jatszohazban, aki mar szobatiszta.Kép
Drukkolok a vizsgalathoz.

Forti

Jobbulast. Akkor nem derult ki mi ez a rossz majfunkcio Levinel?

Vegre ugy nez ki kibujik a fiam ket felso foga. Ideje, mert mostanaban nagyon nyugos, meg jo hogy a jatszoban nem volt az. Inkabb ejszaka, mikor aludni kene, en meg ki vagyok purcanva, meg a parom is. Hajnalban mar annyira nem volt tejem, valszeg a faradtsagtol, hogy rizstejjel itattuk, cumisuvegbol.
Most bezzeg alszik mind a ketto, csak a kisebbik kiverte elobb az en szemembol az almot 7 es 8 kozott.
Megyek ramolok meg mosok addig.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali!

Kataa
Gratula a szobatisztasághoz! Bár már, mi is itt tartanánk, nálunk csak az akorbatika megy ezerrel, pl. a szobában sílécezik a gyerek Kép

Hétvégén olyan szép hó esett, hihetetlen hogy ennyi ideig maradt csak meg, ma meg meg lehet sülni. A ligetben szombat este vadászgörényeket sétáltattak, hát Dani nagyon oda volt értük, a kis görények meg fúrták magukat a hóba, annyira élvezték.
az időkerék környékén voltunk,aminek az alja görgőkkel van rögzítve.
Dani megszólal:
"Ez egy vonat?"
Mellette egy 5 év körüli kisfiú:
"Nem, ez időkerék!"
Dani:
"Nem, ez nagy CD!" Kép (végülis az időkerék formára tényleg CD-re hasonlít)

Közben a párom beteg, most otthon van, szerdán és csütörtökön én is szabin leszek, akkor megyünk a hitelügyintézőhöz.

Jók a képek a taliról! Lilinek milyen sűrű, fekete haja van!

Nyuszi
Hát az oviban majd nem tudsz szólni az ilyen ordítva rohangálósakra, főleg, ha vegyes korcsoportú ovit fogtok ki. majd hozzászokik Emi is ezekhez a fiúkhoz, meg az erőviszonyokhoz.

Forti
Homeopátiás gyógyszertől biztos nem lehet, mert azok vagy használnak, vagy nem, de semmiképpen nem hatnak károsan még akkor sem, ha éppen nem Levi tüneteire szabták, míg az antib-k ha nem jót adnak, bizony káros is lehet.

Tegnap Dani sem aludt délután, kb.1 órát bohóckodott és inkább játszottunk meg kimentünk sétálni. aztán éjjel 1kor feljött hozzánk a galériára befészkelte magát közénk és aludt tovább, aztán 5kor lement, majd 6kor ismét feljött és aludt 3/4 9ig.
Addig mi apával lementünk a háziorvoshoz, mindketten vetettünk vért (minden évben szoktunk), meg kiírta a doki a páromat.
a dokinő már azt hitte nemsokára lesz tesó, hogy így megvizsgáltajuk magunkat, aztán eszébe jutott, hogy minden évben ilyenkor szoktunk.

Banyóci
Tényleg nagyon eltűntél! Minden ok?

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Újabb homeos linkre bukkantam:
http://www.hogye.hu/
Csics
Itt képeket is láthatsz a gyártásról és ott van, melyikben milyen növényfélék vannak.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Forti!

Én sem hiszem hogya homeopátiástól lehet ilyen, csak más gyógyszertől.

Emma tegnapi beszólása, nem tudom honna veszi az ilyen dolgokat:

Énekel hogy "Mókuska, mókuska, felmászotta féra"

Itt abbahygat, erra férjem hogy rávezesse megkérdeztő tőle hogy És mi történta mókuskával (leesett, leesett, eltörött a lába, ha valaki nem ismernéKép)

Erre Emma megrántotta a vállát: Biztos megdöglött.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Jó lehetett a tali!
Végül jó, hogy nem mentünk mert már az én torkom is fáj. Kép Nagyon. Köhögök is. Anna szerencsére nem lett rosszabbul.

Most hívott egy barátnőm, hogy pozitiv lett a babás tesztje! Úgy örülök! Elsőre sikerült nekik! Pedig ez elég ritka KépKépKép

Kataa
Gratulálok a szobatisztasághoz! Ügyi és okos Alex bébi!

Conti
Hosszú szoknyás Bettiről van fotód?

Ilke
Tényleg nagyon szép és sűrű Lili haja. irigy-irigy érte. Pancsié elég vékonyszálú, ráadásul annyira béna frizkókat csinálok szegénynek!

Nyuszi
Drukk, hogy hamar kijöjjenek Danny fogai! Nagyon nagy már a kisfiad!Kép

Manó, Gumicukor
AranyköpésekKépKép

Valentin-nap meghatott vkit?Kép
pusz,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Nyuszi
Még nincs meg az újabb vérvétel eredménye. A dokira mikor rákérdeztem még kedden, azt mondta, hogy lehet örökletes (azért vettek tőlünk is vért csütörtökön), lehet gyulladástól (pl. tüdőgyulladás), ha pedig egyik sem, akkor ki kell deríteni hogy mitől. Majd e hét csütörtökön megyünk vissza a másik orvoshoz kontrollra és akkor beszélünk a májspeckóssal is.

Gumicukor, Manó
Én is úgy gondoltam hogy a homeostól nem lehet, de most úgy megijedtem, hogy teljesen elbizonytalanodtam.

Forti

Kép
Kép
forti

Halacska
Nektek is elsőre összejött Pancsi, ha jól emlékszem?
nekem tetszik pancsi sérója, nincs vele semmi gond.

Velantin nap
Tényleg! Boldog Valentin napot mindenkinek!

Én a féjremtől kaptam egy flash animot, annyira azért nem beteg, hogy összedobott nekem egyet és elküldte.
Én meg küldtem az nlc-ről egy tarzan és jane lapot, ahol a fejek helyett a mi fejeink vannak. Kép

pusza
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Na, megvolt mindkét szinház, jó volt, mind a kettQ a Katonában volt, az egyik a Portugál, ami filmen is ment, a másik egy Top Dogs címq darab.

Ami nem volt olyan jó, hogy a hétvégén annyit láttam a férjembQl, amennyit a színházban voltunk, mert szombaton-vasárnap egész nap dolgozott, éjjelig. Ráadásul szombaton leesett az ónos esQ, 30-40-es tempóval jöttünk haza, rendesen féltem, nem azért, mert nem bízom a férjemben, hanem mert mások mentek ezerrel. De hazaértünk.Kép

Képzeljétek, nálunk is nagyon beindult a szobatisztaság! Igaziból már egyáltalán nincs pelus Petin, csak éjszaka. Meg úgy látom, hogy a bilibe kakilás még nem annyira akaródzik neki, úgyhogy néha nap közben ráadom pár órára, amíg nem szól, hogy kaka van, és kész. De már se sétához, se a délutáni alváshoz nincs pelus. És szól is, azt mondja: Anya, nagy kukó van!Kép

Szóval nagyon büszke vagyok én is!Kép

Szép napot mindenkinek, jó lenne már sok ilyen tavaszias nap!

Timi
szabotimi

Gumicukor
Kedves tőled!Kép De azért van önkritikám. Nem láttad a legújabbat.Kép

Timi
Nektek is gratu a pelusspórolós úrfihoz!

Valentin-nap ide vagy oda én bizony bezabbantottam fél adag görögsalit, amiben hemzsegett a lilahagyma. Most csukott szájjal beszélek az irodában. Mire hazaérek szerzek egy mentholos rágót is ha már fogkefém nincsKép
De olyan jólesett!Kép
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok

Na megvolt az allergia vizsgalat,szegeny kicsi Alex nagyon hosies voltKépMar fel7-kor felkelt es elmagyaraztam hogy miert nem ehet,eleg jol viselteKépFel9-re kellett mennunk,persze mindenkit akkor hivtak be,pedig idopontra kellett bejelentkezni.Drno kb fel10-re megerkezett,akkor mehettunk vervetelre,ott sem sirt csak mondta hogy :bibis,bibis de hamar megvolt.KEt het mulva lesz meg az eredmeny ami a drno szerint csak 70% bizonyossagot jelent.Javasolta hogy irjam mit eszik minden nap,es ha valamire megjon hogy pozitiv az eredmeny akkor megbeszeljuk.A karcolasos tesztet csak 3 eves kor utan lehet alkalmazni.Ugyhogy ha minden negativ lesz akkor passz hogy mitol van es a tanacsa az hogy kenegeseem tovabbra is a kremmelKépSzoval fel 11-kor ehetett eloszor,de akkor mint egy solyom repult ra a kakaoscsigaraKép
JA es wc-re is kellett mennie,hat ilyenkor ezekben a korhazi wc-ben eleg maceras a dolog,mert meg allva nem tud pisilni ,meg nem is eri fel a wc-tKépraultetni meg nem akarom ugyhogy akrobatikaztunk de sikerultKép

En voltam munkamegbeszelesen es kb 2 het mulva kezdekKépHeti 3 nap delelott.
Remelem Alex tovabra is tartja hogy nem lesz beteg,mert most hogy minden nap dolgozom nem jonne jol.

Forti
Jobbulas nektek,hat latom hogyakkor az osszes bolcsis betegseg titeket sem kimel.

Mano
Szerintem ez a szobatisztasag nala dolt el igy hogy most akarja ezert ment konnyen.En vartam volna vele nyarig,megmondom oszintenKépTobbtol hallottam hogy minel kesobb kezdi annal gyorsabban belejon.Hat ez most nalunk nem jott be,viszont O az a tipus hogyha valamit elkezd hamar rajon hogy hogyan is kell,igy volt a poharbol ivas es az aonallo eves is.Nagyon szerencses termeszete van,aldom is erte az egetKép

Conti
Nalunk is igy kezdodott hogy a bolcsiben lett rendszerezve a napi 2* bilin ules,hol sikerut neki hol nem.El kellett telni 4 ilyen honapnak hogy magatol szoljon ha kell neki.Ti meg nemreg vagytok bolcsisek ugyhogy Betti majd kitalalja amikor neki tetszik mar a bilizesKép

Judy
Remelem minden OK a csipu szuresen.Ilyen idosen is kell menni?,mert mar nem emlekszemKép

Nyuszi
Alex kis bartja is szobatiszta mar fel eve pedig meg nincs 2 evesKépViszont O meg alig beszel,ugyhogy mindenkinel mas van eloterben.
Nyugis ejszakakatKépHomeos bogyo fogzasra nem jott be?Egy baratnom most aldja a nevemet mert vittem nekik es azota nyugisak az ejjelek.

Gumicukor
Parodnak jobbulast.Nlaunk most hetvegen mindket nap aludt,neztunk is nagyon,de hat anyueknal meg csomo ho van es jol lefarasztottuk kintKép

Halacska
Szerintem semmi baj Pancsi hajaval,majd megerosodik ha nagyobb lesz ,addig meg dogos a rovid haj isKépNeked jobbulast.Dolgozol igy is?
Hat Valaentin nap annyira nem jon be,megjo hogy maskor is kapok viragot es azt jobban ertekelemKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Juti,
Kicsit zavaros személyiség vagyok mostanában Kép.Végül nem volt lelkierőm nekiindulni szombaton. A másik meg, hogy a nagy pocakkal újabban nagyon rosszul bírom azt az agyrém meleget, ami ott a játszóházban van. A múltkor is ájulási rohamok környékeztek már...
Különben jól vagyok, a 35. hétben. Hét közepén megyek dokihoz, nemsokára indul a CTG.

Timi,
De jó, hogy ilyen jól haladtok a szobatisztasággal! Mi leginkább semennyire. Majd a nyárban reménykedem.

Kataa,
Szerdán délelőtt jön a takinéni, de délután szívesen látunk benneteket!

Zita
parazita

Timi
Nektek is gratulaKépA kaki nalunk siman megy,annyi van hogy mindig azt mondja:anya pisilni kell,kozben meg mas lesz a bilibenKép

Parazita
OK nekunk ugyis csak a delutan a jo.Mikor kel Solymesz,kb? 3 utan Ok barmikorKépIrd meg lecci a cimeteket.

Halacska
Gorogsali az nalam is mindig nyero a hagyma meg egeszsegesKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Nagyon elkiabáltam tegnap, hogy jól vagyunk! Éjjel többször kelt sírva, hogy fáj a füle, ilyen még nem volt nálunk, azt sem tudtam mit adjak neki, végül nurofent adtam, abban van fájdalomcsillapító, mert láza akkor még nem volt. Délelőtt szépen be is lázasodott, 12-re lementünk a dokihoz, hát annyian voltak, hogy a nővér hazaküldött, hogy fél kettőkor menjünk vissza, kár ott várni. Kapott gyógyszert, úgyhogy most egy hét itthon, holnap az apja lesz vele, mert be kell mennem dolgozni.

Timi, akkor nektek is gratula a szobatisztasághoz!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Gumicukor

Nem akarom anyaoroszlankent mindentol ,meg a szeltol is ovni, de szerintem rajuk Te is raszoltal volna. Nem az orditozas zavart, mert azt meg csakcsak elmagyarazom Eminek, hogy ne foglalkozzon vele, de eszelosen rohangaltak is hozza, ugy, hogy a kicsiket majdnem felloktek. En azt nem ertem, hogy egy ilyen nagy gyereket mar miert nem nagyobb jatszohazba visznek, pl amilyen a foldszinten van, van benne ugralovar, meg iszonyu sok hely, ahol kitombolhatja magat...Kép
Persze tudom, hogy az oviban nem lehetek vele es valszeg minden csoportban van egy-ket ilyen gyerek. De egy kicsit durva volt, hogy Ilkevel neha nem hallottuk egymast az uvoltestol.Kép

Timi

Nagyon ugyes Peti!

Mi annyit haladtunk, hogy ma reggel felvette a bugyit, de egy oran belul ketszer is bepisilt....Kép Mindegy, nem szegte kedvunket, tovabb probalkozunk. Valahogy az az erzesem, hogy fel belepisilni a bilibe. hogy miert, fogalmam sincs, vannak ilyen fura dolgai.Nagynehezen ravettem, hogy uljon a bilire,ket meset is elmondtam neki, de egy csepp sem jott, tuti visszatartotta, mert kozben tobbszor is fel akart allni, hogy nem sikerul... Mindegy, en mar azt is haladasnak konyvelem el, hogy hajlando volt bugyit huzni.Ugy latszik o ilyen , hogy minden ujtol fel , el kell fogadni ilyennek.
Ja es tegnap eloszor le mert egyedul csuszni a jatszohazban a kanyargos csuszdan es otthagyhattuk, amig elmentunk kavezni. Tok jo fej lanyok voltak a felvigyazok, nagyon orultem neki hogy hajlando volt ottmaradni, mert neha jo lenne "lerazni" kicsit.Kép

Halacska

Gorogsali.Kép
En kaptam viragot....bebebe...KépIgaz, a nevnapomat meg elfelejtette, de azt mindig elfelejti, mert naluk nincs ilyen.Kép

Kataa

Eddig csak gellel kenegettem neki, de most ejjel megprobalom a homeos bogyot is, csak abban azert nem hiszek, mert ha felorankent lehet neki adni, akkor nem ertem hogy tud egesz ejszakan at hatni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Azt gondoltam csak alapban rohangésztak és ordítoztak, azt nem, hogy direkt a kicsiket ijesztgették. Azért én is szóltam volna, bár, ahogy Danit ismerem rájuk sem hederített volna, vagy visszaordít Kép

Homaos bogyó
Én anno Daninak úgy adtam, hogy délután 5 bogyó, meg lefekvés előtt 5 bogyó. ha éjjel ébredt, akkor szintén 5 bogyó. nem mindegyiket kell félóránként adni, vmit félreértettél. fél órával evés előtt vagy után kell bevenni. minél erősebb a fogzás annál gyakrabban kell 2-3 óránként. nálunk enyhébb volt, ezért így adtam neki.

Görögsali
Én is imádom, és van itt bent fogkefém és fogkrémem is. pedig jót tenne a sok Kennek és Barbinak, ha rájuk lelelnél, mondjuk ezzel a szöveggel Valentin nap alkalmával:
"Itt a tavasz lehellete, hagymát ettem, heheheh" Kép

megyek haza a kis családomhoz.
pusza
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor, hogy te milyen pihent vagy?! KépKép Nagyon nevettem!
Volt még rántott sajt is. Arra mit lépsz, te kis kreativ?

Kataa
Dolgozom. Muszáj. Bár ma többet lógok itten. úgy legyen és tényleg erősödjön meg Panka haja.Kép

Valenti nap
Én képeslapot kaptam és reggel ébresztő csókot. Alapállapotban még alszik az uram, amikor eljövök.
Ő meg hagymás csókot fog.Kép
Más részt nem nagyon vagyok híve ennek a felvett "ünnepnek".
minden nap valentin napKép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Nyuszi!

Emma sosem volt egy elveszett gyerek, d enyáron én is rendszeresen osztottam a gyerekeket a játszótéren, pedig alapban nem vagyok veszekedős fajta. de volt hogy majd lelökték a csúszdáról. Egyébkénr Emmáék csoportja elég jó a bölcsiben, nincs verekedő gyerek, legalábbis nagyon ritkán van probléma, elvétve, annyiszor meg ő is karmol plKép Bár meglepő módon ő épp a bölcsiben szokott le róla, márminta verekedésről.

Conti!

Betti füleKép Nálunk is sokan betgek, ma a csoportjukban a másik szobában 15-ből 5-en voltak, és abból is egyet délben 38 fokos lázzal küldtek haza, mondta a gondozónő hogy ilyen még nem volt idén otta 3 évesek között. Emmáék nem tudom hányan voltak, de reggel mikor a férjem bevitte még 2-en voltak, biztos aztán jöttek m ég. Holnap lezs a farsangjuk, d enem tudom hányan lesznek ezek utánKép Emma pöttyös kutya lesz, ha felveszi, rém nagy ötlet, d eez tetszett neki csak a felkínáltakból. Egyébként az ő köhögése sem múlik, sajnos, most megint hagytak nekem ott receptet, kiváltottam, hhát bevallom megint nem fogom beadni, olynaokat írnak benne hogy 6 év alattiaknál nincs sok tapasztalat a gyógyszerrel ezért csak szigorú orvosi felügyelettel szedhető, sújos kálium vesztés és izomgörcs a mellékhatás, hörgőtágító egyébként, hörghurut megelőzésére való...háát nem mert em beadni.
Azt mondta doki néni hogy sok a tüdőgyulladás szövödménykéntKép

manó

KépKép
manó

Súlyos, bocsánat

KépKép
manó

Conti,
Gyógyuljatok meg!

Kataa,
Oké, 3-nál tovább mi sem alszunk. Menni fog a mail.

Még 4x megyek melózni... Holnap lesz a kerületi óvodai bemutatkozó nap a Zuglói Pedagógiai Szolgálatnál - elmegyek, megnézem, mi a pálya.

Zita
parazita

Kataa,
Sajna nem jó a holnap délután,mert kiderült, hogy ez az óvodai bemutatkozó nem ma lesz, hanem holnap, plusz még dokihoz is kell mennem, valamint a tesóm szülinapja van... Szóval bejött egy csomó minden.
De a jövő hétfő vagy szerda megint jó...

Zita
parazita

Sziasztok!

Ha minden jól megy jövő héten megyünk bábszínházba a Nórival. Ma délután megveszem a jegyeket, remélem nem csúszunk le róla.
Meg lesz áprilisban Halász Judit koncert, arra is benevezünkKép
Én olyan hülye vagyok, itt van hozzánk legközelebb a Csili Műv. Ház, eszembe sem jutott megnézni, hogy vannak-e gyerekprogramok. Tegnap bedobtak 1 programfüzetet a postaládába, NAGYON belelkesedtem.

Tegnap délelőtt és délután is kint voltunk a szabadban, gyönyörű idő volt, tavaszillatú volt a levegő. Erre meg ma már megint olyan sz@r idő vanKép Sose lesz már tavasz???

Beteg babáknak jobbulást!!!!!

Kataa! Ez aztán a jó hírKép, nagyon ügyes Alex, éjszakára tegyél majd alá gumilepedőt, az szuper találmány. Nórinál talán 3-4x történt baleset (4 hónap alatt), szinte fel sem ébredt úgy cseréltem ki az ágyneműt alatta. Ha nagyon mocorog álmában, akkor kell megbiliztetniKép Nem okoskodni akarok, csak ami nálunk bevált, az lehet, hogy nálatok is működne.Kép

Manó! Pöttyös Emma kutyusról rakjál fel képetKép Kép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Gumicukor

nem is ijesztgettek a kicsiket, ezek szerint nem irtam le erthetoen.Kép Ugy rohangaltak, cikaztak a kicsik kozt, hogy nemelyiket alig birtak kikerulni, es ekozben orditoztak, mint a faba szorult fereg.Es egy felnott kergette oket raadasul. Engem nem zavarna, ha nem ott csinalnak ahol eltapossak a tobbieket.
Emit az orditozas is zavarja, de azt meg valahogy elmagyarazom neki hogy azzal nem kell foglalkozni. Mit tegyek, ha ilyen kis mimozalelkuletu a lanyom?Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Conti
Jobbulas Bettinek,ez is egy tipikus bolcsis betegseg.

Nyuszi
En a Recsiben szoktam nagyneha otthagyni amig bevasarolok,persze csak ha o van ott meg max imum egy gyerek es a kedves csaj van ott aki koveti minden lepesetKép
Na kiprobaltad Dannynel ejjel a bogyot?
Csak probalkozzatok a bugyival,anno teosemknal az valt be hogy nem adtak rajuk egyaltaln pelenkat nap kozben,igy 1 het alatt soxor kellett cserelni a bugyit,de mar 3 evesen is tul voltak es nem varhattunk addig amig majd Ok kitalaljak mikor is akarnak megvalni a pelenkatolKép

Mano
Hat szerintem ez ugy van hogy amilyen koru a gyerek mindig ugy erezzuk hogy a nagyok durvabbak.Amikor pici babak voltak egy 2 eves nem tul gyenged simijetol is ovtuk ,nem? Kép
En sem vagyok veszekedos,csak akkor sozlok ha ulnek a hintan mar fel oraja es a kicsik varnak ott.De kedvesen emgkerem hogy adjak ar masnak is helyet ,aztan tobb kevesebb morgassal meg is teszikKép
Nalunk most meglepoen sokan vannak a heten,kb 10-enKépVerekedes sincs,csak nagyritkan de van hogy Alex is reszese Kép

Parazita
OK nem problema,koszi hogy szoltalKépJovo heten a hetfo tokeletesKép

Magdi
Koszi,persze minden otlet jol jonKépEgyenlore meg nem veszem le rola a pelust,varok meg par napotKép
MA eloszor volt hogya bolcsiben is pelus nelkul aludt ,de minden OK voltKépKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

profilomba tettem képet Emmakutyáról. Akkor készült mikor haazhoztam a jelmezt. Állítólag jó volt a farsang, táncoltak, ettek, lufit dobáltak.

Nem akarom elkiabálni, de mintha a köhögése is jobb lenne. Azért ma tettem fekete retekbe mézet, népi gyógymód, ártani nem árthatKép

Manó

KépKép
manó

Manó! nagyon édes Emma! Népi gyógymód:o én is előszeretettel alkalmazom.

Megvettem a színházjegyet, kíváncsi vagyok. Férjem szerint lelkesebb vagyok, mint 10 ovis együttvéveKép, meggyanúsított, hogy magam miatt akarok bábszínházba menni. Lehet, hogy van benne valamiKép Direkt a sor szélére kértem a jegyet, hátha előbb ki kell jönni. De a pénztáros nő nagyon cuki volt, megnyugtatott, hogy az ilyen előadásokon izegnek-mozognak a gyerekek, nem muszály egy helyben ülni.Kép

Ma is szép idő van, sétáltunk egy nagyot délelőtt. Apósom megígérte Nórinak, hogy délután épít neki egy hóembert. Kíváncsi vagyok....

Tényleg olyan sokan nem írnak mostanában. Sasha, Banyóci, Aja stb... Kép HOL VAGYTOK????

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Hát, nem nagy itt ma a tülekedés.Kép Bízom benne, hogy mindenki ok.Kép
Én ma betegség címszó alatt leléptem (egyébként tényleg az vagyok) és bementem a Váci u-ba. Évek óta nem voltam ott. A Zarában vettem egy gyerekparfümöt magamnak.Kép Nem is értem, van aki parfümözi a gyerkőcét? Vagy ez lehet, hogy nagyobb gyerekeknek való? Akkor én még beleférek a célcsoportba.Kép
Sztem isteni az illata, olyasmi, mint a frissen fodrászolt frizura vagy púder?!
Utána bmentem a Jégbüfébe. Ismeritek? Semmi nem változott gyerekkorom óta. Anyukám mindig elvitt oda ha Pesten jártunk. Uaz a fickó adja ablakon keresztül a gofrit, uúgy kell blokkoltatni mielőtt kéred a sütit. A franciakérmes fincsi volt. A sós pogácsa pedig langyos, mennyei.Kép
Remélem Annát majd én is el tudom oda vinni!
Olyan jó volt nosztalgiázni"
Puttyom most alszik de már úgy megszorongatnám a "nehéz és dolgos" nap utánKépKép
Remélem nem untátok!
Pusz,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok,
Végre picit le tudok ülni a géphezKép. Ma voltunk a 4 hónapos oltáson. Szegény pici fiam 3 oltást kapott. Volt is nagy sírás, de hamar megnyugodott. Le is lett mázsálva, jelenleg 7550gr. A nagy hír, mára kibújt lent az első két foga, olyan cukiKép. Szerencsére nem viselte meg nagyon, igaz pár napja, éjszakánként is kel enni, de napközben viszont többet alszik. Lilinél még néha visszatér a dadogás, de most már nem aggódok, a védőnő is mondta, hogy ne is említsem előtte, mert azzal csak tudatosítom benne. A popsija viszont mostanában gyakran piros kicsit, és semmi sem mulasztja el, mondtam is a dokinak, aki azt mondta, hogy valszeg, már erősebb a pisije és az csípi ki. Ideje lenne tehát a szobatisztaságot valahogy elkezdeni. Este sikerült is ráültetni a wc-re és bele is pisilt, amikor megdicsértük, nagyon büszke volt magáraKép. A doki szerint naponta többször kellene próbálkozni, de mindig csak max 5 percig, aztán ami sikerül az sikerül, de ha nem az sem baj, egy idő után rá fog jönni, hogy mi a lényegKép. Hát nem tudom, most kicsit próbálkozunk, aztán meglátjuk alakul-e a dolog.
Valentin nap nálunk is voltKép, kaptam rózsát, meg a kedvenc bonbonomat, én meg készítetem a páromnak egy saját készítésű meglepit hozzá egy levelet is írtam és becsempésztem még este a kabátzsebébeKép. Nagyon örült neki reggel, igaz ő olyan korán megy, amikor mi még alszunk, így csak este szoktunk talizni.

Halacska,
JégbüféKép!....régi szép idők amikor még sulis voltam, de sokat gofriztunk ott. De jó lenne 1x ellógni odaKép.
Lili hajával én is szenvedek, most próbáljuk növeszteni neki, de úgy szeretném ha engedné, hogy néha beletegyek egy csattot vagy egy hajgumit, de minden ellen hevesen tiltakozik, pedig legutóbb olyan szépeket kapott, hogy tök szívesen hordanám én isKép. Így most kicsit kusza neki, azt szeretném majd, hogy egyszer egyforma frizusunk legyen, de hát ez még arrébb van, meg aztán addigra lehet neki is lesz hozzá 1-2 szavaKép. A haja erőssége meg tuti nem a sok vágástól ilyen, mert kb eddig 5-6x lett levágva neki, de akkor se mindenholKép.

Kataa,
Nagyon ügyes Alex a szobatisztasággal!
Karcolással kapcsolatban, Lilinek tavaly megszurkálták a karját (tej, tojás, szója meg még pár dolgot néztek meg így) amikor olyan csúnya volt a háta és nem tudtuk, hogy mitől. Persze nem tudom, hogy a karcolás és a szurkálás ugyanaz-e, de lehet.

Magdi,
Hol van ez a műv.ház? A Halász Juditra mi is szívesen elmennénk, feltéve ha nincs túl messzeKép.

Forti,
Csak most tudok írni, de jobbulást Levinek! Remélem hamar rendbejön, hihetetlen a kórházi történet, ilyenkor mindig annyira kiakadok.

Jó éjt,
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

MAno
Emma nagyon cuki kutyanakKépNalunk is elmult a kohoges es az orra sem folyik marKépRemelem Emma is Ok marKépEN mindennap teszek mezet a teajaba,sose tudni mire joKép

Halacska
En is imadom a Jegbufet,a francia kremes a toppon vanKépAmig nem volt kocsim ott kellett atszallnom a buszra,hat sajnos minden masnap behivogatott a helyKépErdekes miota Alexxal babas lettem egyaltalan nem kivanom az edesseget,de a sutiket semKépHogy mi az osszefugges az passzKép
Nem is tudtam hogy a Vaci utcaban is van ZARA,szeretem nagyon,de csak az Arkadrol tudtam,majd megnezem en is azt a parfumot.Regen ha anyukam fodrasznal volt imadtam a haja illatat,de manapsag mar nem ezek a hajlakkok vannakKép

Ilke
Gratula a kicsinek a fogakhoz,jo koran kezdiKép
Lilivel meg kitartas a wc-hezKép
Hat en is ugyanerre gondoltam hogy megkarcoljak.Erdekes hogy miert mondtak hogy azt csak 3 eves kora utan csinaljak,ha nektek mar volt.Talan mert csak az arcan vannak pottyok es latszani nem is csak erezni lehet neha.Most renduletlenul irom hogy miket eszik hatha kiedrul valamia dokinak a vervetel eredmenybol es a listambol.

Na rohanok mert takaritasban ,fozesben,agyhuzasban,mosasban vagyok.
Errol jut eszembe akinek van takinenije (Parazita,Nyuszi es a tobbiekKép )meg tudja kerdezni hogy van -e szabad kapacitasa nekem????
Ha minden nap fogok dologzni nem akarom a delutanokat ezzel tolteni,hetvegeket meg plane nemKép
Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Ilke! Csili Műv. ház 1201, Bp. Nagy Győri I.u.4-6. A koncert április 17-én lesz, 800,-Ft/fő a jegy. További programok: www.csili.hu

22-ig van Mackókiállítás, holnapra beterveztem, hogy megnézzük. Kb. 10-fél 11 magasságában. Ha valakinek van kedve csatlakozzon, holnap reggelig tuti benézek még ide.

Ilke! Miért 3 oltást kapott a picikéd?

Nóri mostanában szokta mondani, hogy viszket a popija (elég muris, ahogy vakargatjaKép), megmutattuk a dokinéninek, aki azt mondta, hogy ne popsitörlővel töröljem, hanem zuhanyozzuk és szappannal mossuk le. Azt mondta, hogy megváltozott a kaki állaga (felnőttes lett), meg ugye a bugyi nem szívja fel a nedvességet (popsitörlőét), mint anno a pelus. Emiatt ki van száradva a popija és viszketKép

Múltkor egyébként elszámoltam magam, még "csak" 3 hónapja vagyunk éjszaka is szobatisztákKép Bocsi a félrevezetésért.

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Lemerült a digitális lázmérőnk... Szerintetek hová érdemes vinni elemet cseréltetni? Órás megcsinálja?

Zita
parazita

Hali

Hat nem nagy a tolongas, az biztos.

Halacska

Jegbufe.KépKépKépEzer eve voltam utoljara.

Ilke

Szegeny kismano 3 szurival...
Gratula a foghoz, nekunk is kibujt a felso jobb es a bal oldali inye is nagyon kocka mar es kikandikal a sarka.Kép

Kataa

Ok, holnap megkerdezem, jonnek takaritani. Most nemreg ajanlottam egyik kulfoldi-magyar vegyes paros ismerosunknek es ok is rabolintottak.Kép

Magdi

A 3 honaponyi szobatisztasag is nagyon nagyszery teljesitmeny.Irigy vagyok erte. Nalunk most megint nem megy a bugyizas, a bilire meg nem hajlando ulni.

Beszti

Nalatok van fejlemeny Natannal bili ugyben?

Ja megvan az uj szamcsigep, egy-ket katt es porog a net.Tok jo!Kép

Megyek Vago bacsit nezni

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok,
Halihó mamik, hol vagytok?

Kataa,
KösziKép!
Remélem hamar kiderül nektek, hogy mi lehet a ludas a kajcsikkal. Nekünk múlt télen, azt mondta a doki, hogy az a tuti ha min.2 hétig nem kap egy bizonyos ételt és akkor biztosan lehet tudni, hogy jó-e vagy sem. Emlékszem elég nehéz volt, alig tudtam valamit adni Lilinek, mert nálunk egyből a tej és a szója dolgokat tiltotta meg a doki, ja és akkor még gluténmentes diétán is volt Lili. Aztán nem derült ki semmi, minden vizsgálat negatív lett és tavaszra a foltok is elmúltakKép. Gondolom a nagyon allergizálókat te is kerülöd. Pár hete én megpróbáltam egy kis kakaós sütit adni Lilinek és a keze, lába, hasa, háta foltos lett. Több nap kellett míg elmúljon, remélem kinövi majd, ja és a macikávét sem bírja, attól is jönnek a foltok. Most viszont, hogy ezekeket mellőzzük, teljesen szép a bőreKép. Az étkezési naplóhoz kitartás, én több mint 1 éven keresztül írtam, nem semmi macera minden falatot, mennyiséget, időpontot dokumentálniKép.

Magdi,
Köszi szépen az infot, megnézem a honlapjukat, aztán majd meglátjukKép.
Azért volt most 3 oltás, mert volt a két alap és hozzá jött még az agyhártyagyulladás elleni is (abból szerencsére már az utolsó). De nagyon jól viseli, semmi láz, nyűgösség.

Zita,
Nekünk egy órás cserélte ki nemrég.

Nyuszi,
Akkor Danny is szépen halad a fogacskákkalKép.
Képzeld jó kis gondban vagyok, nyáron lesz a barátnőmék esküvője, a jövendőbeli pedig egy angol fickó. Itthon lesz a lagzi, de totál angol szertartás szerint. Egy vidéki kastélyban lesz, már nagyon várom. Viszont fogalmam sincs, hogy mit vegyek nászajándékba nekik (amit ugye haza is tudnak vinniKép), no és hogy milyen ruciba menjek. Annyit mondott a barátosném, hogy kalapot mindenképp vegyek fel, pasiknak leginkább frakk, vagy esetleg szmoking kéretik. Hát szmokingja van a páromnak, mondta, hogy ő tuti abba megy. De hogy én mibe legyek azon töröm most a fejemKép, no meg, hogy vajon miben fog különbözni ez a lagzi egy magyar lagzitólKép.

Vége a bosziknak, brühühühü, de állítólag szeptemberben folytatják, de hol van az mégKép.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ezt még le kell, hogy írjam:
Ma pucolom a krumplit, erre odajön Lili, átölel és édesen azt mondja:
Olyan ügyes vagy!
Köszönöm kicsim, mondom én.
Erre ő: Jaj, anya csak véletlenül mondtamKép.

Egyik nap megyünk autóval, kicsit érzelgős hangulatomban voltam és mondtam apának, hogy olyan boldog vagyok, mit is kívánhatnék még, erre Lili megszólal:
Játszóházba menni!Kép Volt nagy röhögésKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
En ma nem dolgozom,mert 3-ra megyek a fonokom nyugdijba volul es lesz partyKépVettem neki egy szep kepkeretet es egy 2l-s pezsgotKép
Alex a bolcsiben van,nagyon orultek neki hogy javitom a statisztikat egy pentekkelKép

Gumicukor
Nem is irtam hogy anyunak nagyon jot tett a lebojtkura.Bar a gericserve meg megvan de most akupunkturara jar es homeos bogyokat szed bika fajdalomcsillapitok helyett.Nagyon jol lefogyott,bar nem volt kover es meg az arca is kisimultKép

MAgdi
Kosz az infot,en is popsitorlovel torlom neki de csak kaki utan.KépJo kiallitast nektekKép

Nyuszi
Azt azert megkerdezhetem hogy mennyi az oradijuk?
Gratula az uj gephezKép

Ilke
Nekem olyan listat kell irni hogy mite szik de a menyisegeket az nemKépVoltegy jo kis jelenet a rendeloben:Doki neni megkert hogy meg csokit es chipset is irjam ,tehat mindent.Mondom:nem eszik csokit a gyerek.Erre Akex bekiabal:De eszek csokit!!!Alig volt ego, a doki nem tudta kinek higgyenKép
Most hogy mondod Alex imadja a kakaoscsigat ,majd monden nap megeszik egyet.Amugy meg nem iszik kakaot es tejet is csak alig,mert a rizstejet mar nem adom neki.Viszont olyan rapszodikusan valtozik az arca,egyik nap szep masik nap nemKépA doki szerint a 3 nappal ezelotti kacsi latszik meg az arcan ezert kell mindent irnom.
Haz ez az hogy azert mondta a doki hogy hiaba negativ a vizsgalat azert meg lehet valami de azzal nem kell foglalkozni,majd kinovi es kenegetni kell.
Bar nem engem kerdeztel de szerintem egy szep estelyi es hozza illo kalap kell.Na de ezek ugy 40e penz,ugyhogy ajanlom neked a kolcsonzest,az csak 10e es alomszp ruhakat lehet mar kapni eskuvoi/estelyi szalonokbanKép
Viszont en fel tudom neked ajanlani hogy van egy nagyon szep feher kalapom direkt nyari eskuvoreKépEzert kar venni egyetKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Na, most már egy kicsit megnyugodtam - Solymesz szerdán dél körül lenyelt egy centis üveggyöngyöt (persze nem is lehettem benne biztos, hogy tényleg lenyelte -e, csak sejtettem), és kicsit kiakadtam, hogy mi lesz, de szerencsére tegnap délután kikakálta...

Kataa,
Jó volt ez a csokis beszólás Alextől Kép))

Zita
parazita

Kis tigriscsaládom:
Kép
A nagyfiú:
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Beszti!

Imádnivalók a gyerkőcök! Hol szerezted a rucit?

Már csak 4 hét és lesz egy Pannánk is!

Puszi, Pucúr
pucúr

Sziasztok
Sok időm most sincs, végigolvastam szorgalmasan, de reagálni nem fogok tudni mindenkinek

Beszti
Tündériek a gyerekeid. Szuperek a ruhácskák, honnan vannak?

Kataa
Gratula a pelusnélküliséghez Kép Mi is próbáltuk egy délelőtt, volt is örömködés, mikor egyedül ráült 5* a bilire, aztán egy pupu mellé becsorgott, és nagyon sírt. Azóta nem kérte a "csipkés bugyiját", de van még időnk bőven

MI ma voltunk 3 hós oltáson. Volt nagy sírás-rívás. Már hőemelkedése van, lábacskáját nem mozgatja. 6930 g, 63 cm.

Na mennem is kell, vendégek is jönnek,meg reklamáció van Kép

Szilcsike
szilcsike

Beszti,
Nagyon aranyosak a srácok! Kép.
Tegnap éjjel (1/2 3-tól 6-ig nem bírtam visszaaludni) azon töprengtem, hogy talán kéne egy harmadik gyerek is... De lehet, hogy már túl öreg vagyok hozzá...

Zita
parazita

Parazita
Hu szegeny Te es Solymi,orulok hogy tavozott a gyongyKépRemelem mar tobb izgalom nem lesz a szulesigKép

Beszti
Nagyon jo a kepKép
Beni nagyon helyes nagyfiuKép

Pucur
Mi ujsi veletek???

Szilcsike
Micsoda meretek,latszik hogy Tomi jol eszikKép

Rit
Mi ujsi eltuntel???

Marika es Alex nagyon eljatszott ,sot mire 7-re hazaertem mar vacsizott es furdott is.Marika tenyleg egy fonyeremeny nekemKépOlyan igyekezettel gondoskodik rolunkKépMa hozott nekem vagy 15 LLL fuzetet,(Meg nem is volt ilyenem),mindegyik mas temaban.Volt nekik oktatas az alapitvanynal es rogotn megvett nekem mindent amit gondolt.Martinovicne Bianka adott elo,es azt mondta hogy csak telefonos segitseget nyujtanak.Viszont en ugy tudom hogy van aki kijon hazahoz nem???Beszti szerinted?Mert ugy erzem hogy nekem majd egy jelenlevo hozzaerto segitsege kell majd.PErsze azert meg nem egetoKép
A party nagyon jo volt,fonok teljesen emghatodott hogy kulon jacsit is vittem nekiKépJokat ettem meg beszeltem,teljesen feldobottKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Szisztok

Ma megszülettek a sógornőm lombik ikrei kb. délelőtt 11 óra körül. Ákos és Bence, 2,20 kg és 1,90 kg! Állítólag jól vannak, remélem délután bemehetünk hozzájuk. Csaszival szült!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Igen, rég nem irtam már, és mostanában visszaolvasni se nagyon fogok (tudni). Most is csak azért jövök, mert ha azt a boldogságot amit a kistesó érkezésének hire okozott megosztottam veletek, akkor azt a fájdalmas hirt is leirom, hogy már nem vagyok pocis. Kisbabám már kisangyalként van csak velünkKépKépKép. 5 hónaposan meghalt a Drágám, aznap meg is született...KépKépKép. Részletekkel nem áll szándékomban senkit se sokkolni.... Nem hiszem, hogy mostanában fogok jönni, ha valaki akar, megtalál mailben.

Remélem mindenki jól van!

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Drága Banyóci!!!!! Nagyon-nagyon sajnálom.
Nem találom a szavakat... vigyázz Magadra!

Virtuálisan ölellek:
Magdi

Magdi
mléna

Banyoci!

Nagyon sajnalom! Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint