Sziasztok!
Connie: Nekünk nem ugyanazok a szüleink?
Nálunk most is baj, hogy csak 2 hetente hétvégén megyünk haza, ha ritkábban, akkor balhé van.
Legutóbb nagyon összevesztem anyuval, mert elkezdte mondani a Grétinek, hogy: "Anyád nem szeret"....én meg mondtam neki, hogy na ilyent viccből se mondjon, pláne ne a Grétinek.
Erre ő: Miért ne??? Hát nem is szereted.
Na ekkor nem is tudom hogy fogtam vissza magam, hogy ne üssem meg. De elkezdtem vele kiabálni, hogy ezt most hagyja abba...és ne mondjon ilyent.
Ekkor fogta, visszaadta a Grétit, és kiviharzott a szobából hatalmas nagy durcizások közepette.
Amúgy nálunk is az van, hogy ha nem vagyok mézesmázos a telefonban, akkor rögtön kitalálja, hogy én nem is szeretem őket, és miazhogy ideges vagyok...és összeveszik velem, és elkezd rám kiabálni, hogy ne legyek ideges, ettől ő ideges lesz. Hetente 100x közli, hogy anyósomékat jobban szeretjük, mint őket (pedig tőlük többet kapunk...anyósoméktól meg semmit), meg anyósomhoz mindig megyünk (nem is voltunk már hetek óta), blabla.
És ők annyira szeretnek, és csak jót akarnak, és blabla...ez megy 25 éve.
Már rengeteget idegeskedtünk miattuk is, és nem értjük őket a Gergővel. Amikor ott vagyunk, a Gergő is folyton szerel, dolgozik, segít nekik. Õk meg mindig elégedetlenek.
És komolyan már nem is szívesen megyünk haza, mert mindig várjuk, hogy na most épp miből lesz balhé. Mert mindig van.
Meg ők alapból bizalmatlanok mindenkivel, aki nem úgy él mint ők, azok nem valók semmire. És egyébként én is kezdek mostanában "kutasodni"...meg ilyenek...áhh....kiborító.
Szal ők cseszegetnek, de menjünk haza, ha otthon vagyunk is cseszegetnek, most már nem akadály nekik hogy ott a Gergő, így őt is tudják cseszegetni.
Ja, és nagyon messze vagyunk...(45 km + határ)
nincs pénzük eljönni hozzánk naponta 10 percre, de ha itt laknának alattunk, akkor eljöhetnének, és ez is baj...miért nem Szabadkán lakunk náluk, blablablablabla....borzalom, komolyan.
Pedig tényleg segítünk nekik ahol tudunk, sokkal többet, mint a Gergő szüleinek, mégis panaszkodnak, és még én vagyok hálátlan....
Zitmi: Aranyos vagy, hogy hiányolsz.
Nagyon összecsaptak a fejem fölött a hullámok mostanában. Egyik utolsó csepp az volt, hogy itt is kiborultam (pénz) a fórumon.
Ilyen párolórács nekünk is van, még 13 éve vettük Ausztráliában, és mi gyümölcstálnak használtuk, de gyanús volt, hogy nem az
Köszi, hogy így fölvilágosodtam általad, 13 év múltán
Vezso: Jobbulást! Nem kaptam levelet, elég vacak a freemail mostanában...elküldené nekem a Bakos.Beata.1 kukac stud.u-szeged.hu címre is?
Amúgy a freemailes címem meg: beaaa kukac freemail.hu (3 a-val!!!-sokan elgépelik).
Csak mert más leveleket kaptam már ma freemailre.
Dorka: Sajnálom
Remélem találsz valami okosságot róla!
Ildi: Hmmm...ezek a Dévényesek...hozzánk is jön majd nov. 7-e után megint a gyógytornász, kíváncsi vagyok mit mondd Grétire. Bár szinte biztos vagyok benne, hogy azt fogja mondani, hogy Gréti is el van maradva. Még nem forog pl. Ma pont 5 hós. És azt szerintük tuti kéne már csinálnia. Ülni imád, de ugye előbb forogni kéne.
Szerintem ne aggódj....bár tudom milyen vacak érzés, én is kiakadtam a gyógytornász látogatása után a múltkor
Főleg mert meg voltam győződve, hogy minden a legnagyobb rendben. És szerinte mégsem. Bár akkor azzal az erővel a topikból szinte minden babával baj van, mert nem hiszem, hogy sokan vannak akik 3 hósan már forogtak, meg hasonlók....
Babatalis képek nagyon aranyosak.
Bea