Új privát üzeneted érkezett!

Conti
Remélem könnyebb napok jönnek rátok, és rendeződnek a dolgok. Talán tényleg egy kis távollét alatt át tudjátok gondolni, és találtok megoldást. Szorítok azért.

Ez a köhögős-taknyolós történet ismerettségi körömben már járványos méreteket ölött, úgyhogy szerintem bárki bárhol elkapatja mostanában. Szinte minden ismerősöm gyerek beteg vagy gyógyulgat.

Forti
Mi egy ezrest fizettünk kb. Bár nem maradtunk nagyon sokáig. Kérdezték hogy a csoporttal vagyunk-e, aszem kaptunk kedvezményt.

puszi
dec8
dec8

Halihó
Betegeskedőknek jobbulástKép

Forti
Mi is 1000 ft körül fizettünk, fél öttől hatig voltunk.

Ja, bocsi de én a kaját el is felejtettem, pedig vittem sütit, de bent maradt a táskábanKépKép

Ma bugyiztunk, eredmény: sokszor pisilt a bilibe, plusz két baleset a naciba. Holnap tovább próbálkozunkKép

jó éjt
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Huzos napunk volt ma,azert tudok csak mosta gep ele ulni.Reggel Alexet vittem a blcsibe,utana ki Ujpestre az uram cegehez valamiert,utana egy utolso elotti vasarlas karira,meg naszajandek kereses a barinomnek,mert mennek ollegaka Finnbe igy meguszom a postakoltsegetKépVettem minden ablakba egos figurakt,karacsonyfat,hoembert,stb.Kidiszitettem es Alex total odavan ertuk,mnidg monfja hogy szepKépAztan ertea bolcsibe ahol megint fel orat ultem mert 2-ig aludtKépKépHozzajuk nem ment bea Mikulas hanem csak bentrol integettek nekiKépUtana ki a tesomekhoz Matyasfoldre mikulasozniKépAlex nem felt,viszont megismerte a batyamat a cipojerolKépKépKapott megint halom jatekotKép
Furdetesre ertunk haza,de nagyon elfaradt,ugyhogy holnap mar itthon leszunk delutan,mert napok ota csak megyunk valahovaKép

Beszti
A Ferenc Koruton van egy Jatekbolt a Mester utcai villamos megallonal.Modell vasutak szakbolja is,itt vettem,nagyon kedves oregek a tulajokKépEgyebkent volt 5 ujjas es uj bab meg fkanal babbol is nagy valasztekKép

Magdi
Mi csatlakozunk,szolj hogy mikor es megyunkKép

Conti
Annyira sajnalom,szivbol kivanom hogy ugy alakuljon minden ahogy szeretned.Ha barmiben segithunk szolj nyugodtan,sokszor eleg ha az embernek tarsasaga van es megfeledkezik a gondokrol egy idore.Barbi hogy viseli?

Sasha
Jobbulast neked mega furtos Gabinak isKépScannelc mar be lecci a cikket a Kismamabol,uuugy elolvasnamKép

Judy
Latom Gellert igazi masodik baba,be van dobva a melyvizbeKépDe igy is kellKépMEgjegyzem am az ajanlatotKépTlan a kert azert jobb mert nem boritjuk fel senki lakasatKépNala mis lehetne nagy a lakas,de sok embernek mar kicsiKép

Halacska
Tudom,eszembe is volt,es ne ertsd felre nekem ez pozitiv volt ahogy mondtadKéperted?: ))Ismerek en is par embert, majd megbeszeljuk,remelem nemsokara szobanKép

Aja
Milyen volta delutani Mikulas??Marci es Adi mit szolt???
Itt 21-n voltunk anyukak+gyerekek es sok apuci isKépHat lehet hogy egy nagy talira nem fernenk el,de egy kicsire biztosKép

Forti
Mi 4-fel 7 kozott voltunk es 1310-t fizettem.Hivd fel oket,mert ez igy nem ok.25 %volt a kedvezeny(megkerdeztem) a 700/orabol.Semmi udotot nem kertunk.
Jobbulast LevinekKépszerintem ha LEvi bolcsis,akkor akarhol is osszeszedhette a bacitKépInakbazoknal lehet tutira tudni akik nem jarnak kozossegbe.

Na pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy így ismeretlenül írok Nektek, de nekem is van két kicsi gyerekem,és a nagyobbik 2002.07.25-én született, így a ti gyerkőceitekkel közel egy idős.Egy számomra életbe vágó kérdésem lenne hozzátok:hogy álltok a szobatisztasággal?Mi még szinte sehogy,néha kaki, pisi ( bár össz. talán 3x )a bilibe, de nem veszem észre, hogy nagyon zavarná a pelus.Szóval, Veletek mi a helyzet?
Válaszokat előre is köszönöm!
Barack
barack

Sziasztok!

Forti!
Mi is 1000 forint körül fizettünk, meg is lepődtem, hogy "csak" ennyi, de most, hogy említik a csoportkedvezményt, így már érthető.

Barack!
Szia, örülök, hogy idetaláltál. Enyim gyerek 2002 októberben született, de a szobatisztasággal hadilábon állunk.Kép Van, hogy fürdés előtt ráül a bilire és megy is bele, de többnyire nem jellemző. Sőt. Teganp este -talán életében először- jelezte, hogy kakilni fog! Hívtuk a bilire, erre beszaladt a "kakilós sarokba" és ott tojta ki magátKép Egyelőre még nem erőlködöm, mert nálunk is jön a kisebb, még 3 hét van vissza a finisig. De tavasszal! Bevetek egy trükköt. A huggies-nak van egy bilire szoktató pelenkája Pull&Up's néven fut. Nagyon vékony, mint egy bugyi és elvileg nedvesen tartja a bőrét, hogy tudja, hogyha érzi az ingert és pisil, akkor annak következményei vannak. Akár egy textil pelenkánál a mi korunkbanKép Az árát nem tudom, meg az sem, mennyi van egy csomagban, de kezdetnek nem rosszKép

Gabi estére megint belázasodott!Kép Én meg már annyira rosszul voltam, hogy lementem dokihoz! Kezdődő tüdőgyulladás, de hogy honnan azt ne kérdezzétek!Kép Fáj a hátam, a mellkasom és úgy köhögök majd' megfulladok, ráadásul az mégjobban fáj. A fenébe, most hogy vigyem holnap a Gabit a dokihoz? Merthogy fertőz, mert valami vírusos nyavaja van, mert többen is voltak ilyen panaszokkal nála. És ha egy kisbaba nem is beteg, csak az anyja ijedt meg én meg megfertőzöm tüdőgyuszival? Ma se jött ki a doki, pedig hívtam reggel, így holnap sem fog, de megpróbálom. A fene vinné el, pedig a Gabit is látnia kell orvosnak, láz, főleg ilyen magas nem véletlenül van.

sasha

Kép
sasha

Hello

Sasha
Nem is igaz, nem lepődtem meg KépKép
Gyógyuljatok meg minél hamarabb. Az orvost meg b....gasd telefonon, jöjjön csak ki nyugodtan. Nehogy már betegen Te rohangálj egy beteg gyerekkel ekkora hassal.

Conti
Drukkolok, hogy minden alakuljon úgy, ahogy szeretnéd. Szorítok!!!!!!!!!!!
És szerintem ne tünj el, egyáltalán nem off-olod a topicot. Azért vagyunk egymásnak, hogy a bajunkat legyen kivel megbeszélni. Nem igy van lányok?

Forti
Mi is 800-at fizettünk, és kb. 1,5-2 órát voltunk. Pontosan nem tudom.

Kataa
HOl vettél égősöket az ablakra? Mi ma voltunk az auchanban, és nem volt egy darab sem.

Betegeskedőknek mielőbbi jobbulást. Mi nem kaptunk el semmit szerencsére, nem lett volna túl jó, ha a kicsi elkap valamit.
Pont ezért nem mentünk ma Mikulásozni. Sógornőm tiszta takony (már bocsi), és vele mentünk volna egy nagy mikulás ünnepségre.

Megyek, végre alszik mindkettő. Érdekes, hogy még mindig a kiscsajjal vannak alvási gondok. Mostanában nem alszik napközben, és szörnyű mit művel este.

Szilcsike
szilcsike

http://babanet.hu/album/main.php?own=8&album=235&page=4&image=94583

Sziasztok,
Feltettem a mikibuli képeket, a fenti címen elvileg eléritek. Sok kép nekünk nem készült, inkább videóztunk. Mi is nagyon jól éreztük magunkat, igaz épp hogy beestünk az ajándékosztásraKép. Viszont maradtunk, ameddig lehetett a gyerekekkel. Lili nagyon jól érezte magát, meg is beszéltük apával, hogy gyakrabban fogjuk ilyen játékparadicsomba vinni. Mikulástól szerencsére nem félt, sőt még a tesó ajándékát is ő vette át. Persze az jobban érdekelte mint az övéKép. A rendmániája itt is előjött, hosszú időt töltött azzal, hogy szépen visszarakosgassa a kislabdákat a csúszdához. Sajnálom, hogy sok mindenkivel nem tudtam beszélgetni, na majd legközelebbKép. Kataa, Conti köszi a szervezést! A matricázást legközelebb én is támogatom, mert rengeteg volt az ismeretlen arc.
Hétvégén megrohamoztuk a Gullivert is, apa kint maradt az apróságokkal a játszósarokban én meg turbó tempóban pakoltam a játékokatKép. Sikerült Lilinek beszerezni egy tuti játékkonyhát (csak győzzem becsomagolni, mert bazi nagy dobozban vanKép), Bálintnak pedig egy nagyon jó több részes puha kutyusházat, amin a tükörtől elkezdve minden van. Aztán még a barátaink gyerekeinek is vásároltam, ez kicsit nehezebb volt.
Vasárnap voltam a dokimnál végre és sajnos maradt valami folyadék a méhemben, ezért van valszeg az utóbbi napokban az erősebb vérzésemKép. Most Ergam cseppeket írt fel, de arra az van írva, hogy szoptatás alatt tilos szedni. Nem merem bevenni, ezért holnap hívom a dokit, hogy most mi van. Esetleg volt valaki közületek, aki ezt szedett, esetleg szopi alatt???
Mikulás nálunk is jártKép. Hozott Lilinek új mesevideókazit, könyvet, egy csomó apróságot, játékot, no és egy olyan adventi naptárat, amiben a csokik helyett különböző meglepik csücsülnek. A pici hajcsattól kezdve az anya által sütött picike falatsütikéig mindenféleKép. Ezentúl ez az esti program apával, hogy vacsi után mindketten kibontják a saját naptárukban az éppen esedékes ablakot.
Betegeskedőknek jobbulást!

Conti,
Sajnálom, hogy ez történt veletekKép. Remélem sikerül helyrehozni a dolgokat köztetek, kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. Szegény BettiKép. Ha szükséged van valakire akivel beszélgess, engem nyugodtan keress!

Forti,
Mi is csak 850.- körül fizettünk.

Barack,
Nekem 2002.07.12-én született a jányom és már hónapok óta nagyívben kerüli a bilit, holott nyáron gyakran belepisilt. A wc szűkítő is csak porosodik, mert ha rákérdezek, hogy Lilike nem szeretnél a bilibe vagy a wc-be pisilni?, akkor elrohan vagy határozott nem a válaszKép. Nem erőltetem, a doki szerint 3 éves korig nem kell vele foglalkozni, ha csak ő nem kéri.

Majdnem elfelejtettem írni, hogy voltunk ma méreckedni és Bálint 6 kg és 57 cm 8 hetesen.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Leteszteltem a címet, de nekem semmi nem jött be, megpróbálom mégegyszer.

http://babanet.hu/album/main.php?album=235&page=4

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Sasha!űűTüdőgyulladás, nem semmi, gyógyulj meg hamar! Az orvosotok meg nem értem, a miénk mindíg kijön akkor is ha csak kissebb baja van Emmának, oltásra is kijött vagy bármikor. Csak felhívom és aznap rendelés után ott is van. Igaz én mindíg adtam neki pénzt ha kihívtam, de nem sokat, egy ezrest általában.

Forti!

Szerintem is hívd fel őket, a számítógépban rögzítve vannak úgyis az adatok és utána tudnak nézni hogy mi volt a galiba. Ne hagyd magad, az rengeteg pénz.

Sasha! Banyóci!

Ha még nem töröltétek ki az eredeti képet átküldenétek nekem Sasha azt amikro Emmamászik fel a lépcsőny, Banyóci te meg a csúszdáast amin jül látszik. A naptárhoz kéne, nincsnek friss képeink.

Kataa!

Igen, a bölcsi határozottan jót tett Emmának, így ennyi idő elteltével ezt kell mondanom. Nagyon sokat fejlődött beszédben és egyéb dolgokban is, és megtanult játszani a többi gyerekkel . Ha megyek érte mindíg egy kupacban játszanak, sosem egyedül. És azóta nem verekszik. A játszóházban is direkt figyeltem és nem vett el senkitől semmit és ha tőle elvették akkor sem csinált belőle ügyet. Mi egy kisfiút láttunka Récseiben aki durva volt, nem engedte hogy bárki hozzányúljona garázshoz, meg amivel ő épp játszott, de ő nagyobb volt, tui nem hozzánk tartozott. A többiek aranyosak voltak.

Barack!

2002. óktóber és szinte sehol sem tartunk. Illetve belepisil néha a bilibe, wc-be, sőt 1x-1x már bele is kakilt, de nem mindíg szól és ha pislit kéri vissza a pelenkát, nem hajlandó pelenkanélkül maradni (illetve meztelen szeret lenni, csak bugyit nem hajlandó evnni, avgy úgy felhúzni a anadrágot hogy nincs rajta pelus.
Ezek a mai gyerekek ilyenek, mióta az eldobható pelusok k orszaka van nem olyna gyorsan lezsnek szobatiszták.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Köszi lányok az infót, akkor felhívom őket. Viszont az nem gond, hogy se blokkot se semmit nem kaptunk erről az összegről?

Kataa
Meg tudod adni a számukat?

Jajj, nehogy félre értsétek, nem azt mondtam hogy ott fertőzte meg valamelyik gyerek! Nem akarok senkit megbántani, csak azt írtam hogy utána jött ki rajta!

Forti

Kép
Kép
forti

Köszi lányok, hogy ennyire mellettem álltok, tényleg sokat számít. Kép
Barbi tegnap nem tudott felelni töriből, azt mondta nem tudott megszólalniKép Hát ennyi.
Tegnap már jött látogatni a gyerekeket, én meg szinte végig bőgtem. Együtt vacsiztak, kakaóztak, aztán elment.

Sasha, meg a többi beteg baba, gyógyuljatok meg minél hamarabb!
Betti is taknyos már napok óta, reggel meg ordított, hogy nem akar bölcsibe menni, végül rávettem, hogy még a szamarat nem vitte be, meg kell mutizni a többieknekKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hali!

A betegeskedőknek mielőbbi jobbulást!
Szerencsére Daninak kutya baja, kopp-kopp, pedig ő nem bölcsis.

Viszont tegnap voltunk egészséges rendelésen. Hát az én fiam kitalálta, hogy fél... aztán meg nem lehetett kivakarni a rendelőből. az előtérből becsalogattam egy kis trükkel, aztán meg a drnőhöz akart bemenni, nem győzte kivárni az előttünk lévő pici babát. nem tudom, annak a hatására-e, hogy a picurka oltást kapott és sírva jött ki, Dani nem engedte magát megmérni, tiltakozott a sztetoszkop ellen, olyan hisztit vágott le, hogy még. Még jó, hogy apa is közben befutott, míg várakoztunk, mert a fiamban olyan erő lakozik, hogy még! én fogtam, a férjem fogta, a lába meg a drnő kezében, így a gyerek a levegőben lógott. szegény drnő aggódva kérdezte, hogy talán vmi kellemetlen élmény érte Danit? De hát nem érte semmi ilyen, hiszen nem beteges, nagyon ritkán megyünk dokihoz, utoljára augusztusban voltunk egészségesen. lehet aztán azért csinálta ezt a balhét. természetesen rendben van a gyermekem, utána az ismerős színészkedős bőgést adta elő. nem erőltettem semmit, így nem mértük meg, majd otthon.
felírattam az agyhártya gyula elleni oltást, hát nem tudom mi lesz, hogy adjuk be, ha így ellenkezik, ráadásul azt vállba kapja. mindegy, azt úgyis majd csak januárban kapja, meg lehet kihívom hozzánk a dokinénit. nem tudja vki most mennyibe kerül az oltóanyag, ha a gyerek 2,5 éves?
új védőnőnk is van Kép, a régi januárban fog szülni. remélhetőleg, ha meglesz a babája nem fog már olyan sületlenségeket beszélni. ez a másik kedvesnek tűni, de nem valószínű, hogy lenne gyereke.

Forti
Mi is 1060 Ft körül fizettünk. Ha lett volna üccsi, akkor is elég irreális áron adták nem?

Conti
Gyere bármikor, ha úgy érzed ki kell írnod magadból a bánatot, mi azt is maghallgatjuk!!! Addig is drukkolok, hogy sikerüljön újra boldog családnak lennetek! Majd ha úgy érzed, akkor írd meg mi történt.

barack, sasha
én sima bugyival próbálkoztam hetekig, ami ugye nedvesen tartja bőrét, de még a bugyi naci is az lesz, hát az én fiam rá sem tirázik, lazán jön megy a hugyi-bugyiban Kép néha jelzi a kakit, és bele is termel a bilibe, de ő is inkább elvonul a "kakilós sarokba" Kép

sasha
jobbulást, de gyorsan!!!! ez a tüdőgyuszi nem jól hangzik, ne is mászkálj, ha egymód van rá!!!! a dokidat meg csak hívogasd, elég nagy a szád, hogy kioszd, hogy azért tudja már merről hány méter!!!

ilke
én jövőre szeretnék ilyen adventi naptárat készíteni. idén sajnos nem jutott rá időm. keresztszemezni kell, és ott kis karikákat kell rávarrni, arra meg a pici ajándékokta kötni. én sem csokiban gondolkodom, hanem hasonló meglepikben. már 1 évre előre gondolkodok, nem semmi Kép de már azt is tudom, jövőre mit kapnak karira a családtagok. dani arcát szeretném kikeresztszemezni, de az is rengeteg meló, ráaádul 2db-t kell majd belőle. majd nyáron elkezdem, hogy időben elkészüljön.

most csinálom a kis xszemes batyukat, 1 már készen van hímzésileg, majd ha az összes meglesz, akkor már csak varrógéppel meg kell futtatni a széleket és szalagot fűzni bele.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Reggel bolcsi utan fogorvoshoz mentem,kiesett egy rei tomesem,azt csinalta meg.
Alexnak nagyon bejon a bolcsi,reggel mar pizsiben menneKép tegnap kijelentette hogy :
Marti neni nincs,szabin vanKépAnnyira nevettemKép

Szerencsere mi sem kaptunk el semmit,remelem ar veigig jarja ezta maradek masfel hetetKépO meg megegy kislany az egytlen aki nem hianyoztt eddig egy napot semKép

Barack
Mi is kb ott tartunk minta tobbiek,kb sehol,de en nyar elott nem eroltetemKépO oktoberiKép

Sasha
A dokinak kotelessege kijonni,hivogasd csak,mond hogy okod van ra hogy nem viszed be.Neked meg jobbulast meg jobban ebbol a tudogyuszibolKép

Szilcsike
IGazad van, semmi sem off ami velunk tortenik.Szegeny Conti mar jo ideje hazas,nehez am egy kapcsolatot hosszu tavon is megtartani.
En a Baumaxban vettem,nagyon jo a valasztekKépEs kulonleges egosorok is vannak,de abbol most nem kellettKépA Tescoban sem volt semmi normalis csak gagyikKép

Ilke
Remelem hamar rendbejosszKépNem tudok tanacsot adni,meg nem is hallottam errol.
UGyi vagy az adventi naptarralKép

Mano
Ahogy mondod,nalunk is a beszed es a jatszas kozosen ugrott meg,es nagyon orulok neki.Egyetlen rossz hogy megtanulta valakitol:Hagyj bekenKépEs neha hasznalja is,persze mondom hogy nem keneKép

Forti
Sajnos nincs meg a szamuk,talan ContinakKép

Conti
Szegeny Barbi KépEs foleg TeKépNehez lehet kezelni a dolgot.Nem elnne jobb ha addig elmennel amig ott van.Bar az sem jo a Bettinek,de legalabb nem latna ha sirszKép
Es nyomos indoka van a koltozesre?A szavaidbol egy 3.-t gondolokKépPersze csak ha publikus.

Gumicukor
MEg jo hogy jott a paord es le tudtako fogni Danit.Bar szerintem ez rosszabb mint ha hagytataok volna nem megvizsgalni.Remelhetoleg elfelejti a dolgot kovi alkalomraKépAlex sosem feltegy doktornenitol sem,pedig ez mar 3. a koltozes miattKépEn mar reg beadattam azt az oltast ,es tavaly 2400ft volt ha jol emlekszemKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Egy kep a tegnapi tesom MikulasrolKépA kezeben az Zalanka.
Kép

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Gyurci is taknyos egy kicsit, de a csoportjában megint szinte mindenki. Tegnap volt náluk a bölcsiben a Mikulás. Azt a boldogságtól sugárzó arcot, ahogy mutatta délután, hogy mit kapottKép. Nagyon édi volt, estig erről dumált. Itthon is Mikulásoztunk a hétvégén. Szépen "kipucoltuk" a csizmát, ki az ablakba, és reggelre tele voltKép. Itt a mellettünk lévő bevásárló centerben is volt Mikulás a hétvégén, meg Krampusz is. Amikor Gyurci nem figyelt oda, gyorsan megvettük az ajándékot a játékboltban, bele a mikizacsiba, aztán meg a Mikulás zsákjába. Onnan bányászta ki magának a Drágám, igy legalább meg volt az az illúziója, hogy tényleg tőle kaptaKép.

Mikibuli: Mivel én is sokszor szem elől tévesztettem Gyurcit, igy csak remélni merem, hogy nem Ő volt, aki molesztált másokatKép. Amúgy nem jellemző, nagyon kis barátságos, de sosem lehet tudni. Nyugtassatok meg!

Nyuszi!
SzivesenKép

Manó!
Küldtem a másik képet isKép

Dec8!
Matricákat én mindenképpen támogatom.

Kataa!
Köszi, de mi lesz igy velem később? Hogy fogok kinézni a végéreKépKép?

Csics!
Mi az RS-ben vettünk ágyat 35-ért.

Magdi!
Lehet, hogy mi is benevezünk, de még nem igérem biztosra.

Conti!
Szivből sajnálom ami veletek történtKép. Sok-sok erőt és kitartást kivánok, és azt hogy rendbejöjjenek a dolgaitok. És tényleg gyere, sokszor már az is segit az ember lelkének, ha meghallgatják.

Barack!
2002. aug., és mi sem tartunk sehol sem. Szerintem ne aggódj emiatt.

Mindenki képei megnéztem, nagyon jók lettekKép.

Betegeskedőknek gyors gyógyulást!!!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

KataaKép
Nagyon helyes a képKép

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Jégkorszak telcsi: 460-3629
C.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Forti. Jégkorszak Játszóház
460-36-29

majd még jövök

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Conti Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

sziasztok!

Egyedül vagyok a három gyerekkel!!KépKépKép Nem megijedni, enyém férj "csak"Kép Prágába utazott vasárnap, pénteken jön haza. Eddig még bírom, főleg azért, mert Nátán nem alszik délután és így viszont este 8-kor simán kidől. Aztán Hanna is (Benivel ugye nem volt gond az esti alvás soha), így kb. 1/2 9-kor véget ér az egésznapos műszak. Nem tudom, mi lesz, ha a párom hazaér, mert ugye Nátán nagyon apás, most ugyan elvan nélküle, de akkor majd le fog szállni róla???Kép
Mikulás: nálunk jött hétfő hajnalra, és Beni nagyon aranyos volt. Még sikerült vele is elhitetni, hogy a Télapó hozott mindent (ja persze, mert olyat is hozott, amit ő az oviban kért tőleKépKép). Ilyenkor én a párom cipőjébe is szoktam tenni, de hogy ne legyen feltűnő, az enyémbe is dugtam egy kicsi mikicsokit. Persze reggel mondtam, hogy "biztos én nem voltam elég jó"Kép, erre Beni vigasztalt, hogy "anya, dehogynem, te is jó voltál!"KépKép. Aztán aranyosan felajánlotta, hogy ad az övéből nekem is.KépKép Azt hiszem, az ovi is jót tesz neki, mert magától simán felajánlott egy csomó csokit Nátánnak abból a csomagból, amit az oviban kaptak.KépKép

Kataa!

Köszi!KépKép Jó helyen van, a páromnak a Páva utcában van az irodája (a Mester utcából nyílik), ezt rá fogom tudni bízni!Kép

Ilke!

Tudtommal nem jó Ergam cseppeket szedni a szopi miatt...
Hívj fel szopis tanácsadót, ők tudni fogják!

Conti!

Nagyon sajnálom, ami veletek történt. Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretnéd, rendbejöjjenek a dolgok.

Barack!

2002.07.07. és sehogy. Volt már ígéretes próbálkozás. Ha nincs rajta pelus, akkor hajlandó WC-be csinálni mindent, de ha már akár csak bugyi van rajta, akkor simán becsinál és nem is szól, most nem mászkálhat pucéran. Legkésőbb nyáron folytatjuk...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Most mentek el a barátnőm, meg a kislánya, aki 1 napon született a Márkkal. Nagyon aranyosak voltak együtt, Nóri NAGYON megszeretgette a Zitát, puszilgatta, simizte.Kép Márk meg mindig rá akart mászniKép, de Zitus nagyon jól tűrte a rohamot.

Képzeljétek, a Mikibuli óta Nóri nem akar aludni esténként. Mindent kitalál, csak ne kelljen az ágyban feküdni, Pisilni kell, vizet kérek, hol a Télapó, hol a stb... Pedig nappal sem alszik, vagy csak nagyon keveset. Egyszerűen nem értem. Kép
Lehet, hogy annyira feldobódott a buliban, hogy még mindig nem dolgozta fel az élményeket?????

Conti! Semmi okos nem jut eszembe, de nagyon drukkolok, hogy minden jól alakuljon az életedben, és teljes szívemből kívánom, hogy találd meg újra a boldogságot.

Barack! Nórim szeptember 24-i, szobatiszta, de azt hiszem nem ez az általános. Ne erőltesd, ne aggódj, 3 éves koráig a legtöbb gyerkőc szobatiszta leszKép Én nem csináltam semmit, a bili a szoba közepén volt, aztán egyik reggel levetkőzött, és belepisilt. Kb. a 2 éves szülinapja után. Aztán nappalra szobatiszta lett (persz eleinte volt baleset, napi 3-4 öltözködésKép. Mostanra éjjel sincs pelus, kb 2 hete, és még nem volt baleset. Ez egy folyamat, ne izgulj miatta, bízzál a gyerekedben.

Sasha! Én próbáltam azt a leszoktató pelust, de nálunk nem vált be. Drága, és igazándiból nem adja vissza azt a bizonyos nedves érzetetKép Sokkal jobban jársz, ha majd nyáron , jó időben bugyit adsz a Gáborra, az sokkal látványosabbKép Kép

Judy! Kép Pedig Téged felismertelek a bulin, csak nem volt olyan alkalom, hogy megszólítsalak.Kép Ilyen szempontból kivétel voltál, én is inkább a gyerkőcöket ismertem fel. A Gergőt ezek szerint nemKép, de most már fotóm is van rólaKép

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok
Barack
az én nagyobbik fiam 2002 agusztusi és még mindig pelenkás nem érdekelte ez idáig a bili talán majd nyáron ne aggodj még nem maradtatok le semmiröl Kép.

Lányok
tegnap elvitem imit megint orvoshoz mert a gyogyszertöl megy a hasa kapot hipp hasmenés elleni ivolét és azt mondta a dokinéni hogy idén már nemehet imike bölcsibe mert megkell erösödnie egy kicsit itthon ha most ujra menne bölcsibe idén akor az ujabb betegség már korházat vonna maga után Kép .

Mikulás
nálunk is járt tegnap este +a bölcsibe is járt és álitolag a kezdeti megiletödötséget leszámitva petike érdeklödö volt a mikulásal szemben Kép ugyhogy most tele van a szekrény mikulás ajándékokal petikével megegyeztünk hogy naponta csak 1 csokit ehet meg többet nem ,imike is kapot a bölcsis mikulástol ajándékot délután elis hoztuk mikor mentem petikért Kép.

pusz csics
csics

Sziasztok, olvasgattam a történeteket + megnéztem a képeket, látom jó volt a Mikibuli. Csak az a baj, hogy továbbra is csak azokat tudtam beazonosítani, akiket ismertem, mert senki nem írta a képek alá, hogy az épp kicsoda Kép
Leírom a miénket is:
A hétvégénk Télapó lázban telt Kép. Péteken délelőtt jött a Télapó a bölcsibe, a gyerkőcök tisztára be voltak zsongva. Jutka néni elbeszélései alapján Dodi először félt tőle, de később annyira felbátorodott, hogy a zsákjában is turkált Kép.
Délután bejöttek papával a Tescoba, mert természetesen ide is jött a Miki. Először egy bűvész műsor volt, utána jött a Télapó. Mikor az ő nevét mondta és mondtam, hogy mehet az ajándékáért, nagyon megmakacsolta magát, még sírt is, de mikor a Téapó nyújtotta az ajándékát, akkor már semmi gond nem volt, két kézzel kapott utána.
Szombaton délben eljöttek barátnőmék Csabáról, készültünk a barlangba. Ismét nagyon jól szervezett buliba csöppentünk. Gyertyákkal díszített úton másztunk és nagy erőkkel kerestük a Télapót. Útközben különböző ügyességi feladatok voltak gyerkőcöknek, mint horgászás, teke, fellógatott mézeskalács evése, vaksötétben tárgyak felismerése, lecsúszás egy nagy, sáros lejtőn, lekúszás egy szűkületben lehetőleg a csengettyűk megszólalása nélkül, memória, stb. Dodi iszonyú lelkesen nyomta, szinte fáradthatatlanul. Összesen kb. 2,5 órát voltunk lent, végig egyedül ment, többnyire még a kezét sem hagyta, hogy fogjuk. Még ő nógatta az apját, hogy „menjé mán, menjé mán” Kép, a szűkületen is egyedül lekúszott, ment mint a golyó, még ő mondta, hogy „így kell. Látod?!” KépKép. Végül sikerült megtalálni a Télapót, de persze bátorság megint nem volt, hogy oda is menjen hozzá. Gerdáék énekeltek neki, ők meg is kapták a csomagjukat, amiből adtak Dodinak egy szaloncukrot, aki így végül felbátorodott, odament a Télapóhoz, és mondta, hogy „cseréljünk. Kérek szépen csomagot!”. A Télapó örült a cserének, egyből be is nyomta a szaloncukrot KépKép
Képek itt: http://community.webshots.com/album/228649473wrmTwl
Vasárnap alig voltunk otthon, de este még volt energiánk kipucolni a cipőket, kiraktuk a konyhaablakba, reggelre ott volt megpakolva mindegyik, Dodi alig győzte csomagolni őket. Sőt, reggel még a szomszéd is becsöngetett, hogy ők is találtak az ajtó előtt csomagot, még egy könyvet is hozott neki a Télapó!!! Igazi ajándékdömping árasztotta el a leányzót. Kép

Most bújnak az alsó hátsó örlőfogai. Úgyhogy már 18 fogúnak számít, már csak kettő hiányzik, hogy teljes legyen a tejfoglista KépKép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit
Nagyon tetszik a Mikulásotok!!!!! Szuper! Mindig csodállak titeket!!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit! Én azért nem írtam képaláírásokat, mert én sem nagyon tudom, hogy ki-kicsoda.Kép
DE: A 2copfos kislány farmer kertészgatyóban az az én NórimKép, és a 2 utolsó képen, az "alvó" Kép Mikulással én is rajta vagyokKép

Na, de amiért most is benéztem, annak az oka:
KIJÖTT A MÁRK ELSŐ FOGA!!!!!!!!!!!!!!!Kép Kép
Kis krokodilom, remélem ezért volt mostanában olyan nyügi. Kép Kép Kép

Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Mikulás: Szerintem a hely az nem lett volna rossz csak nagyon sokan voltunk és rettenetes meleg volt. Mindegy a Petra nagyon élvezte. Meg nekem még az is probléma volt, hogy a kicsiknek nem volt semmi hely kialakitva és szoptató helyiség sem volt.

Kataa
Nehogy félreértsed, tényleg nagyon jó, hogy megszervezted ez csak az én véleményem.

Én tudom mindenkinek ajánlani, hogyha legközelebb csinálunk találkozót az állatkertnél van egy játszóház. Kb háromszor vagy négyszer akkora mint a Récsei, vannak padok le lehet ülni, van egy büfé az direkt gyerekeknek, itt csak ilyeneket lehet kapni, hogy joghurt, bébiétel, kakaó, tej, túrórudi és etetőszék is van meg szoptatóhelység fotellal és pelekánzóval. A kisebbeknek van egy rész elkeritve ez azért jó mert a nagyobbak nem tudnak ott futkározni és itt egy vastag matrac van letéve. Itt is 7OO Ft/óra.

Beszti, Ilke, Forti
Utólag is nagyon boldog születésnapot kivánok!

Magdi
Örülök, hogy megismertelek! A kislányodnak, hogy tetszett a mikulás?

Nyuszi
Nem tudsz adni egy pampers telefonszámot? Én is gyűjtöttem a pelusról csak én a zacsit kidobtam és csak a kismacikat vágtam ki mert nekem az volt egyértelmű. Felakarom hivni őket, hogy elfogadják e mert van 3O pontom.

Forti
Neked küldtek katalógust?

Ilke
Most jut eszembe mikor elvittem az Olivért a bőrgyógyászatra akkor azt mondta, hogy fürdés előtt kenjem be a fejét egy-két órával a gyógyszertári fürdetővel és adjak rá sapit és fürdésnél mosdókesztyűvel dörzsöljem le és utána kellett az a kevert krém amit felirt. Próbáld meg mert a fürdetőtől tényleg szép lett a buksija.

Ági
petra2

Kataa
Hát nem úgy fogtuk le, hogy szó szerint, mert azzal én is úgy vagyok, hogy inkább árt, mint használ. inkább apába és belém kapaszkodott, a lába meg a drnő karján Kép
én is remélem, hogy elfelejti legközelebb. megfigyeltem, ha idegen arcokat lát, akkor nem szeret bemenni. egy darabig, aztán nem lehe hazaimádkozni. viszont a drnőt ismeri, nem volt váltás semmi, csak hát ritkán megyünk, szerencsére.

Zalánka és alex füle és homloka teljesen egyforma. legalábbis a képen. kíváncsi leszek a tesóm gyerekei majd mennyire fognak hasonlítani a miénkre. pl. unokahugom és én tök egyformák vagyunk, szynekre is és arcra is, a hangunk meg totál egyforma, pedig ő győrben és jászberéynben nőttem fel, ritkán találkoztunk.

Banyóci
nem Gyurci volt, őt megismerem. Egy számomra teljesen ismeretlen kisgyerek volt, az anyukája sem derengett egyáltalán.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Ilke!

Én kaptam anank idején méhössezhúzó cseppet, nekem nem mondták hoyg szoptatás alatt nem lehet, pedig akkor még volt valamennyi tejem, ha nem si sok, d emég azért kapott belőle Emma. Nekem egyébkénta hülye Continuin okozta a vérzést, amiatt kellett ergam cseppet szednem, meg ababhagyni azonnal a continuint. Ha nem hatott volna az ergam csepp akkro egészségügyi kaparásKép

Ági!

Nekem egy bajom van az állatkerti játszóházzal, mégpedig a "tó" amiben horgászni lehet a gyerekeknek. Emma egyszer majdnem beleestt, pedig csak egy pillanatra nem néztem oda amíg vettem egy kapuccinótKép Mire visszafordultam már csak azt láttam hogy mászik befelé valami beesett háló után, úgy kiabáltam a tó másik feléről hogy valaki kapja már el az ott ácsorgók közül. De lehet csak nekem van ilyen leven gyerekemKép Szóval ha ott lenne tali akkor tuti a nyomában kéne lennem, vagy atónál ücsörögni a vizes padlón, nehoyg odamenjen.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Na, végre én is idejutottam a gép elé. Igaz, még a melóhelyen vagyok, de mindegy.

A buli tényleg nagyon jó volt, köszi a szervezért! Mi nem nagyon jutunk el ilyen helyekre, mert túl sok szervezés (autó, idő, ilyesmi) Kép.

Azt hiszem, nekünk akkor nagyon drága volt ez a mikulás, mert mi kb. negyed 5-től 7-ig voltunk, és a két gyerekre 3996 Ft-ot fizettünk. Én nem drágállottam, mert nem tudtam, hogy van kedvezmény, és az alapár az tényleg ennyi lenne. Megkérdezték, hogy a csoporttal vagyunk-e, mondtam, hogy igen, de nem tudtam, hogy ez számít valamit.

Magdi!
A "11-es számú" kissrác az én Ádámom Kép. Köszi a képet, nekünk nem volt digi gépünk, úgyhogy róla ez az egyetlen.
A tesód csak "sima tesó", vagy esetleg ikrek vagytok? Mert annyira hasonlítotok, hogy az hihetelen.

Ádám is betaknyosodott, egyelőre még vittem bölcsibe, de tartok tőle, hogy ki fog dőlni Kép. Igaz, nem köhög, nem lázas, de nem örülnek, ha így hordja az ember a gyerekét, és igazuk is van.

Sasha!
Miattad megvettem a Kismsmát, pedig már jó ideje nem veszem Kép. Betegség KépKépKép.

Conti!
Kép.

Most megyek, este talán lesz egy kis időm otthonról is bekukkantani Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Hali

MagdiKép
Kár, hogy nem volt alkalom, hogy beszéljünk, mert én ott nem ismertelek fel.De a képek Gergőről szupik, kösziKépKép
Szobatisztaság: mi is próbálkozunk, de vannak balesetek, a fiam nem szól, hogy hozzam a bilit, de ha ráül a bilire, akkor mindig belepisil. Akkor most próbálkozzunk tovább, egyszer csak szólni fog? Nálatok hogy volt? mondjuk ha baleset éri, mindig szól, hogy ana, büdös, ana kimossa, szóval valami van...
gratula a fogacskáhozKép

Kataa
Szuper a képKép

Ilke
A szülés után a kórházi szobatársnőm kapott ilyen cseppeket, először ő sem merte bevenni a szopi miatt, de aztán rákérdezett és engedték.

Gumicukor
Mintha Gergőről írtad volna adokis történetetKép Mondjuk ő a kórházasdi óta csinálja ezt. Meg ő amúgy is mindenért hisztizik, ha hozzáérnek, legyen az hajmosás, fodrász, körömvágás, orvosi vizsgálat.

Állatkerti játszó: szerintem is szupi. Gergő nem ment még a tóhoz, pont azon nevettünk vasárnap, hogy még apukák is beálltak horgászni a műanyag halakat mezítlábKép:o De ezek szerint résen kell lenni. Gergőt itt is a járányok, a vonatok, a csúszda érdekelték és ránk sem bagózott, üldögéltünk a büfében, Gellért aludt a babakocsiban, aztán mikor felébredt, szopizott a kijelölt helységben.

na pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Conti, Halacska
Köszi a számot!

Ági
Köszönöm a köszöntést!

dec8
Neked holnapra nagyon boldog szülinapot kívánok!

Hívtam a játszóházat, a hölgy teljesen körbe kérdezte a dolgokat, azt mondta rengeteg papírt kell végig néznie, 20 perc múlva hívjam vissza!
Még az jutott az eszembe, hogy a kolléganőm gyerekének is én mondtam be a nevét, nem lehet hogy azt is hozzám csapták? De akkor ő mit fizetett??
Ja és remélem hogy a párom jól emlékezett (bár amikor kijöttünk már akkor kérdeztem és egyből rávágta hogy 2700,-,) csak nem keverte össze semmivel, mert akkor égek mint a rongy! Kép

Visszatérve a mikibulira, én sem beszélgettem szinte senkivel, egy-egy lurkót megismertem, de a többség tavaly óta rengeteget nőtt, ezáltal változott is.
Ha jól emlékszem Gumicukor téged többször is megnéztelek és csak zakatolt az agyam, a végén amikor az ajándék osztás volt és odamentetek a csomagért akkor esett le, hogy: Jajj ez a Gumicukor! Kép
Ilkével, Ágival dumáltam és egy-egy mondat erejéig Szilvivel és Zitával. Továbbá köszöntem Judynak, Kataanak és Sashának! Valamint felismertem Manót, Pandát. Kép Kép

Kataa
Odaadta a kolléganőm a pénzt ugye?

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Kataa
Megkaptam a bábot,köszi szépen!!
A délutáni Mikulás bulin már jóval többen voltunk,úgyhogy szerintem kb.12gyerek+Anyuci fér el egy "minitalira".
A barátnőd (akivel voltál?) ő nem jött el.Volt egy Anyuka,aki telefonált,hogy lebetegettek és nagyon sajnálta,de ott asszem Dávid és egy másik kisfiú van.

Viszont Apa lemaradt Kép kitaláltak neki egy kötelező vacsit,mire megírta a főnöknek,hogy Mikibulira kell mennie Kép Mire Főnök visszaírt, hogy sajna kötelező a részvétel és a levél legvégére "lábjegyzetbe",hogy akkor javasolna egy ebédet.Na ezt senki nem látta,így végül se ebéd,se vacsi nem volt és Apa öltönyben állított be a Télapózás legvégére.Hrrrrrrrrrrrrrrrrr

betegeskedőknek jobbulást,jó kis vírus járja az országot!Apum 39 fokkal fekszik 3napja.A lakásba sem tesszük be a lábunkat.

Sasha
Kép

Az Állatkerti játszó tényleg szép nagy.Pont ez a bajom megint.Csúszda hatalmas,Máté a felénél kifordul (ugyanezt játszotta el a Récseiben) bár ez lehet az ő kajlasága.A tavat már említették és én a benti homkozót sem díjazom nagyon....zokniban,benti naciban.De a többség dönt Kép

Barack
2003.ápr. Bili még csak mutatóban.Van egy könyve szavakkal,abban van egy bili is és már elvileg tudja,hogy "Máté abba pisil".Fürdi előtt hozza is,de bele még nem sikerült,mindenhova máshova igen Kép

Máténak pocsékak az éjszakái,úgyhogy kihasználom az időt kicsit szundizni.

Ui:Kari ajándék
Nővérem Stahl szakácskönyvet kért.Úgy örültem neki Kép

Aja
aja

No lányok asszem elásom magam! Kép
Beszéltem a Récseivel, és azt mondták, hogy állítólag 1049,- Ft-ot fizettünk, mondták hogy mettől meddig voltunk.
Most apával beszéltem ICQ-n, mondtam neki hogy mit intéztem erre a reakciója: "mondtam hogy nem kell vele foglalkozni. Lehet hogy én értettem félre? Mert az ötezresből nem néztem meg mennyit adtak vissza! Lehet a hangzavarban félreértettem az összeget!"
Grrrrrrrrr én meg itt égetem magam! Ezek után hogy legyen képem odavinni a gyereket? Lehet megcsillagozták a nevét, hogy na ezt nem engedjük ide többet. Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Ja azt nem is írtam, hogy voltunk délelött ismét a doki néninél és nem enged a héten bölcsibe. Úgyhogy megint betegácsi és dekkolás itthon! Hétfőn már mehetünk elvileg! Remélem azon a héten nem lesz semmi, mert utána úgy is szünet lesz!

Forti

Kép
Kép
forti

Banyoci
Hat vigasztaljon ,a masodik mindig hamarabb latszikKépSzervezzuk majd ossze akkor ezt a jovoheti Recseit.Jo lenne tobbet beszelgetni,remelhetoleg nem lesznek sokanKép

Beszti
Es reggel 3-al mesz oviba?Vagy Beni otthon van?
A Pava nagyon kozel van hozzank isKép

Magdi
Akkor Mark igazi pasi leven atvette az iranyito szerepet mar mosta kislanynalKépNagy gratula az elso foghozKép
Hat Nori alvasa lehet veletlen is,kerdes hogy soxor jartok-e el otthonrol.Mert ha igen akkor nem nagyon lehet osszefuggesKép

Csics
Szegeny Imike,akkor gyors gyogyulast neki.Lehet hogy O az az eset akinek nem tul jo a bolcsi,persze tudom szuksegbol viszedKép

Rit
latom jol bevalt az overall DodinalKépA Mikulas szakalla nem volt semmiKépKépKép

Agi
Ismerem az Allatkertit,de nekem is hasonlo bajom van vele mint Manonak ez a to,meg a sok veszelyes heyl meg ezeknek a meggondolatlan mnaoknakKépOtt aztan nem lehetne oket szem elol teveszteniKépJa es nem lehet bevinni sajat kajat csak amit ott veszelKép

Gumicukor
En az elso dokinot mindenkepp levaltottam volna(igaz RIT? Képolyan maradi voltKépAztan amig nem talatam egy jo homeost addig anyukam baratnoje adta be neki az oltasokat,de nem vittem oda rendszeresen.Minek ha nem volt beteg? KépItt meg csak 2* voltunk,egyszer az igazolasert a bolcsibe,meg most a hereje miattKépNagyon jo a rendelo,tiszta ,nincsenek sokan,es jatekok is vannakKépKép
Erdekes mert eletben egyaltalan nem hasonlit egymasra a ket fiuKépAlex a fulet tolem orokolteKépSajnos eleg nagy es elallKépMegnyugtattak hogy ha a feje hozzano akkor nem lesz ilyen feltunoKép
Zalankanask meg a fejformaja es a bor meg hajszine is total mas.Egyebknent O tiszta anyja Alex meg apja,tehat ezert semKépKép

Panda
Szerintem neked is meger egy telefont,mert kb annyit voltatok mint mi es az 1300/gyerek,ugyhogy ezt is elszamoltakKép

Forti
Igen kifizette a kolleganodKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Rit!
Szuperek a képekKép, na meg a programatok isKép. Én is gondoltam, hogy oda kéne irni a képek alá a neveket, de sokat nem tudokKép.

Magdi!
Gratula az 1. foghozKép

Mikibuli újra: Szerintem maga a hely tök jó, és szerintem nem lenne kicsi sem, ha csak mi lennénk. Lehet, hogy mégis ki kellett volna bérelni,és akkor jobban eligazodtunk volna.

Szülinaposoknak boldog szülinapotKép!

Gumicukor!
Azt tudom, hogy Te megismersz minketKép,meg GyurcitKép, inkább azokra gondoltam, akik nem.

Manó!
Megkaptad?

Forti!
KépKépKép
Levinek jobbulástKép!

Kataa!
Tudom, hogy hamarabb látszik, mindenki ezt mondja. Ez nem is zavar. Inkább az, hogy már a levegővételtől is hizokKép, pedig nagyon odafigyelek az étkezésre. Mérlegre rá se merek állniKép. Oké, megpróbáljuk összehozniKép. Remélem a jövő hétre elmúlik a nátha is, meg a páromat is meg tudom fűzni. Ő majd játszik Gyurcival, mi meg tudunk dumcsizniKép.

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kataa!
Én asszem, nem telefonálok, mert mire megint eljutnánk oda, hogy be tudjunk menni, azt nagyon nehéz volna megszervezni. Meg úgyse nagyon járunk sehová a gyerekekkel, úgyhogy annyira nem nagy gond. Nem, mintha az a maradék pénz semmit sem számítana, de hagyom inkább.

Az az igazság, hogy mindkét gyerek hihetetlenül élvezte, nagyon jól érezték magukat, úgyhogy nekem még így is nagyon megérte. Noémi pl. rengeteget játszott a Hófehérke és Jasmine házakkal, ezt szeretne karácsonyra is, de sajna(?) nem kapja meg, mert a mi pénztárcánkhoz kicsit húzós az ára. De itt legalább kijátszotta magát vele Kép.

Banyóci!
Áruld már el, hogy hogy voltál felöltözve a bulin! Mert én egy farmeros, szűk felsős, szőkésbarna, vállig érő hajú anyukára hittem, hogy te vagy. A narancssárga pólós kisfiát Gyurcinak szólította, gondoltam, te lehetsz. Igaz, kerestem a nagy pociját, amiről te itt írtál, hogy neked van, de neki egyáltalán nem volt. Gondoltam, biztos túloztál egy kicsit Kép, mert ő tök vékony volt, a farmerjét is övvel viselte, pocak sehol. Szóval, valakivel kevertelekKép, bár szerintem Gyurci stimmel, max. nem te szólítottad a nevén Kép.

Forti!
Betegség Kép. Én nagyon remélem, hogy valahogy kihúzom Ádámmal ezt a maradék 1,5 hetet betegállomány nélkül... Az orra nem folyik jobban, nem köhög, nem lázas, remélem, csak nátha.

Panda

panda
Halásztelek

Kataa!

3-mal megyek reggel és délután is pakolom az egész társaságotKép...

Ilke!

Akartam írni, hogy az Ergamot azért nem ajánlják szoptatáskor, mert csökkenti a tejmennyiséget és ezért is írtam a szopis tanácsadót (vagy Sarlai doktornőt)... Nem azért, amiért a gyógyszereket ált., mert hogy káros lenne a babára...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

PandaKép
Nem igazán tudok róla, hogy rajtam kivül bárki is szólongatta volna GyurcitKép
A hajam stimmel, a farmer is, öv is (csipőgatyát hordok, abba beleteszemKép), végülis a felső is, csak volt még rajta egy piros kardigán.
Teszek a profilomba egy képet a mikibulis Gyurciról. Ő volt az?

Beszti
Nem semmi az egész brigáddal menniKép

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a hozzászólást!Most egy kicsit megnyugodtam!Látom, ez is egy jó kis topik, én a 2004-es tavaszi babákhoz nézegetek be, a fiam miatt, de ti is jópofa kis csapat vagytok!azt hiszem ide is be fogok nézegetni.Még egyszer köszönöm!!!
Barack
barack

Panda
Az én égésem után nem is javasolnám hogy telefonálj nekik! Kép Kép Kép

Levi most még szarabbul van, most már tényleg ugat mint egy kutya. Lehet hogy ebből idén már nem lesz se bölcsi se meló! Kép 5 óta fent vagyok, hajnalban egy jó adag slejm jött ki belőle. Érdekes hogy neki mindíg a gyomrát bántja a betegség!

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor
Végülis én vagyok a bumburnyák, igazán szólhattam volna, hogy aki akar jöjjön nyugodtan, mert ez nem egy zártkörű buli volt Kép Esetleg jövőre, ha nem tenném, nyugodtan szólj rám, tényleg jöhetnétek ingyen és bérmentve, ráadásul a gyerkőcöknek tényleg akkora élmény!!

Kataa
hát igen a dokinénicserét nem bántam meg, most egy szupcsijó orvosunk van, bár eme képességeit még nem igazán tapasztaltam ki szerencsére, mert mindössze 1x írt fel egy orrcseppet (de az jó volt Kép) de mások ezerrel dícsérik, hogy milyen jó.
A ruci amint látod tényleg bevált KépKépKép és nagyon jó árban is volt Kép

Mindenki csak talizik ezerrel, én meg itt töltöm az időt Börsön Kép Nem jön ki valaki itt karácsonyi nagybevásárolni munkaidőben???? KépKép

Banyóci
van egy szakmai kérédsem, mint biciklitudóshoz: Dodi bicijének sajna racsnis a kereke, így tudja tekerni a pedálokat hátrafelé is. Emiatt úgy bicajozik, hogy csak félfordulatot teker aztán visszaracsnizik, és újra felet. Hiába mutogatom, hogy tekerje körbe, azt nem. Szóval nincs nektek olyan akármicsodátok, amit ha felszerelek a kerékagyra, akkor nem engedi visszaracsniztatni a fogaskereket?

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok

Ezt a sotet,kodszitalos idotKépGyorsan vasaroltam es jottem is haza,inkabb vasalok csak ne kelljen kint lennemKép

Aja
Aliz telefonalt nekedKépA kicsi Adam,nem DaniKépMindketto beteg,kotohartya gyuszi,azert nem mentekKép

Banyoci
Hat legkozelebb kiberelunk valamit,mert mar tenyleg sokan voltunk 24 mami+gyerekek+apukakKép
Ne aggodj csini leszel Te igyis ugyisKépEn mar kezdem irigyelni a pocakos anyukakat,ez jo jelKép

Zsuzsa
Es hova koltoztok?KépGratulaKép

Panda
Dehogynem hivd csak oket,ha tuti ennyit fizettetek.En megyek oda jovo heten es elhzozom neked a moneyt,es atutalom,nem gondKép
Akartam mar kerdezni hogy Noemi miert nem jarhat a Te ovidba?,igy konnyebb lenne a napi transzporti is.

Beszti
Neked sem semmi a napKép

Barack
Gyere gyakrabbanKép

Forti
Szegeny Levi,jobbulast neki.

Rit
Bocsi,de en mar inkabb kerulom a Tescot,majd minden megvan mar es a tomeg annyira nem vonzKép

Halacska
Sok a munka???

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Csics! Forti!

Ezek nem jó hírek a gyerekekről. és mit szól a munkahelyetek ilyenkor? Az én főnöknőm csak mosolyog és időnként megjegyzi lám milyen jól bírja Emma a bölcsit. Még összesen 1 napot hiányoztam miatta, és azt se lett volna muszáj. Szerintem nem erre számítottak.

Rit!

Mi szoktunk járni tescóba de nem Budaörsre, írtó messze van. te mivel mész oda, kocsival? Szerintema tescóban most mindneki a vonatos szettet hajtja, bár állítólag már szinte mindne elfogyott. Emma is kapott anyukámtól sorom,pót meg sineket, nagyon szereti. De a motorizált mozdonyt elkapkodták, nem tudom mit tudottKép

Ma vezsek sópipát (sóinhaláló), kipróbáljuk a férjemnél mert már megint nagyon taknyos és köhög és már mindenféle köptetőt kipróbált és nem hat semmiKép A sópipáról hallott már valaki valamit? DM-ben láttam, a kerezstanyukám ódákat zeng róla, most felfedeztem hogy mi is áruljuk, így reményeim szerint valamivel olcsóbban megkapom.

Anyósom ma műtikKép nagyon félünkKép

Manó

KépKép
manó

Barack! KépÜdv itt is!!! Akkor mi a 2004 tavaszi baba topicban már találkoztunk. KépAzért voltál olyan ismerős!!! Bár oda én sokkal ritkábban írok, inkább olvasó üzemmódban vagyok. Az én kisfiam május 2-án született.
Gyere ide gyakrabban!!!

Ági! Nórit inkább a sok játék érdekelte, a Télapó eléggé háttérbe szorultKép. Én is örülok, hogy megismerhettelek, az életben is gyönyörű a gyerekeid szeme. Erről ismertelek fel TiteketKép

Panda! Ha gondolod átküldöm Ádámról a fotót. A profilodban lévő címre küldhetem? Szégyen gyalázat, de én még mindig nem tudom, hogy Te ki vagyKép Melyik fotón nézhetlek meg???

A tesóm nem ikerKép, 2 évvel idősebb nálam, de a kapcsolatunk több, mint egy testvéri kötelék. Nagyon szeretjük egymást, és megérezzük a másik apróbb rezdüléseit. Ilyen szempontból olyan mintha ikrek lennénk. Ha 1 nap nem beszélünk, akkor teljesen hiányérzetem van. Remélem, majd a gyerekeim is ilyen jó tesók lesznek. Kép

Kataa! Azért gondoltam, hogy van összefüggés a Mikibuli és a nem alvás között, mert azért ennyi emberrel egy időben nem szoktunk találkozni.Kép Egyébként jövünk-megyünk egyfolytában, de max 5-6 gyerek szokott összegyűlni. Egyébként tegnap már jobb volt a helyzet, negyed10-kor már aludt.Kép

Judy! Ha már zavarja a Gergőt a pisi, az jó jel. Én a Nóritól sokszor megkérdeztem, hogy kell-e pisilni, akar e pelust, vagy inkább bugyiba akar lenni. Báboztam neki, minden baba, maci stb.. belepisilt a bilibe.Kép Nálunk is rengeteg baleset volt, de mindig elmagyaráztam neki, hogy most mi történt, mindig megnyugtattam, hogy semmi baj. Igazándiból nem csináltam semmit, a szobatisztaság nálunk Nóri döntése volt, én meg türelmesen aszisztáltam a próbálkozásainál.Kép

Na, jó hosszú lettem,
szép napot mindenkinek, megyek gyurmázniKép
Magdi

Magdi
mléna

Még annyit akartam írni hoyg am letelet a bárányhimlő elleni oltás 21. napja, vagyis letelik, úgyhogy azt hiszem mondhatom hogy nem volt mellékhatása.

manó

KépKép
manó

Hali!

Dani is lázas lett éjjel, hónaljban 38,2-t mértem. Kapott egy kúpot, ami hamar levitte. Reggel nem volt láza, most sem volt, hogy eljöttem otthonról. fél 11-re értem be, nem érdekelt semmi, csak dani. ott aludtam mellette a 2 fotelen, de egész jót aludtam, ő is. a kollégáim rendesek falaztak nekem, bárnem keresett senki. ráadásul a mai és a holnapi nap olyan, hogy helyettesítenem kell 2 kollégámat házon belüli költöztetések miatt és más nem tudja a hálózati beállításokat megcsinálni. remélem nem lesz láza már, de az sem jó, mert nem tudom, mitől van/volt. kicsit kába vagyok, keveset aludtam, bár azta keveset jól.

manó
szorítok anyósodnak! mivel műtik?

pusz

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Kataa
sok. Vagy inkább írhatnám SOKK-ért. Most rúgták ki egy kedves kollegámmat. Karácsony előtt jól jön neki. Számlás volt, így könnyebben megtehették. A recepciónál tovább nem is jöhetett. Kép Nagyon elkeserít ez a világ, de méginkább a cég policyje. Operátor volt egyébként.
Most próbálok mindent elrendezni mert holnap és holnap után szabizok. Egy napra Ausztriába is kiugrunk.

Jobbulást a betegeskedőknek!!! Pancsi még tartja magát, bár az orrfolyása még mindig nem múlt el.

Állatkerti játszó: voltunk 2X de másodjára már lelakottabbnak találtam a játékokat. Tavat már írták, és nekem se jön be a belső homokozó...Récsei a favorit.

Manó
sópipáról jókat hallottam csak elég drága. Tudsz másnak is olcsóbban vagy ne legyek szemtelen? Kép Hátha már akkor is olcsóbb ha többet kérsz? Hm?

Pusz,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Mano
Anyosodnak drukk,hat gondolom nem egyszeru nektekKép
Kolleganom dicseri a gyerekeinel a sopipat,de en nem ismerem .Annyire nem lehet draga,par ezer nem?
Szupi az oltasKép

Magdi
En isi gy vagyoka noveremmelKéphiaba van 8000km-re minden nap fe0 lorat beszelunk telcsin es rohogjetek ki de megerzeseim vele kapcsolatba sokkal jobban mukodnek mint barkivel a csaladombanKépA batyammal mar nincs ez,ugyhogy en orulnek ebbol a szempontbol ha a teso is fiu lenne es jo tesok lennenek.Persze lehet lany-fiu kozott is jo a kapcsolat de az megsem feltetel nelkuliKép
Ilyen idoben en viszem heti1* jatszohazban,ha mar mas nem jut eszembeKépbar ennyi gyerek ott sincs mindig.Sot a bolcsibe a 24-bol vannak 11-en a hetenKép

Gumicukor
Jobbulast DaninakKépIlyenkor jo ha falaznak a kollegakKép

Halacska
KollegaKépNa hat ezt a vilagot en sem szeretemKépKevesa jo munkaado sajnosKépEzert ragaszkodom en a jelenlegihezKép
Jo pihizest meg vasarlastKépKépPancsit is viszitek?

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Kataa
hát nekem is eszembe jutot hogy lehet hogy ö az a gyerek akinek nem valo még a bölcsi de hát pénz beszél a kutya ugat Kép .

Forti
ugylátszik te is ugyjártál levivel mint én imivel idén már nemet bölcsibe .

Rit
pénz ,férj és kocsi nélkül nem tudok menni nagybevásárolni Kép még budaörsre sem Kép remélem pénteken már lesz fizum ha a bank is ugy akarja Képmeg hozák a családit is .

Mano
az én munkám nem helyhez kötöt én hirlapkézbesitö vagyok reggel bemegyek ha van munka dolgozom ha nincs akor csak alá irom a jelenlétit és jövök haza amugy egész jol mivel nálunk mindenkinek van már gyereke igy tudják ráadásul a gyerekeik mind bölcsisek vagy ovisok tehát tudják hogy könyen megbetegszenek a gyerekek .

Pusz csics
csics

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?