Sziasztok!
Én is jórégen voltam erre, legalábbis bejelentkezésileg, de mivel én sem birom ezta rettenetes chat-tempót, amit az utóbbi időben diktáltatok, így előre is bocsánat, hogy csak néhány embernek írok név szerint.
Süncsi! Üdv újra Svájcban, meg itt a topik oldalán! Nagyon sajnálom, hogy ilyen negatív élmények értek a második otthonodban, de szerintem ha hosszabban maradtok Magyarországon ez sajnos itt is megtörténhetett volna.
Bár azt kell mondjam, én is észre vettem, hogy babakocsival mintha udvariasabbak lennének az emberek.
Főleg ha benne van a gyerek is.
Maci! Nagyon-nagyon mélyen együtt érzek veled a műtét ügyében, légy nagyon-nagyon erős a babád érdekében, nagyon szorítok értetek, aztán meg várunk vissza hogy beszámolj!!!
Szöszi! Balázskának továbbra is jobbulást, értetek is nagyon-nagyon szorítok!!!!
Zita! Nagyon tetszett ez a cigi téma megközelítésed, ezt fölvetem a páromnak is, hátha ez így jobban hat!
Zsuzsa! Remélem a depi jellegű tüneteid már el is tűntek! Örülök, hogy Zsófi egyre jobban beleszokik az oviba! Az a nagy baba Edina, azért még kisci baba!
De értelek..mostanában nekem is kezd leszakadni a derekam meg a hátam.
ja és aranyos az overallotok!
Melinda! Boldog hófordulót nektek! Na ezt minden babának kívánom, akit illet, csak már nem is teszek kísérletet a felsorolásra, nehogy kihagyjak valakit! De jó hogy te is írsz néha!
Anikó!!! de jó hogy vagy te is néha! Bár elég nehéz volt felfedezni...de a lényeg, hogy megvagytok! Sok puszi neked, tervezek mailt írni, remélem hamarosan odajutok!
Bori! Dorcinak is jobbulást! Annyira jó, hogy írtál Ildikóról, már olyan nagyon régen jelentkezett.
Sok puszi nekik!!! Örülök, hogy jól vannak!
SorayaKrisztáért is nagyon szorítok, mielőbbi jobbulást nekik!!!! Martin a képeken is annyira cukorfalat!
Chello! Vásárlás
Olyan jó, hogy Noncsinak is, meg nektek is egyre könnyebb! Le a kalappal a kitartásotokért, erőtökért, remélem tényleg mielőbb véget érnek a megpróbáltatásaitok!!! Hogy áll a matracotok? Én pont az előbb fordítottam? Séta ügyben van változás?
Mucska! Mit írjak neked, hogy visszaröpítselek az időben?
Azóta se találom azt a lángosost, amiot írtál, pedig azóta árgus szemekkel figyelem.
Na most ennyi, mert küldetésem van a gyerekszobában.
Jó hétvégét mindenkinek!
Hibákért elnézést, szokásomhoz híven nem tudok ellenőrizni.
Swen