Új privát üzeneted érkezett!

Forti!

Emmának pénteken folydogált, akkor még lent voltunk, nem volt vészes és péntekről szombatra kezdette l folymatosan dőlni az orrából.

Most én nemmerem vinni szerda, csütörtökig biztos, nehogy még súlyosabb legyen. Pedig olyan jó lett volan ez az plusz egy hónap beszoktatás, de egy hét ugrik belőleKép

Rit!

nekünk is így van hogy üzenőfüzetbe kell jellemzést írni. De nálunk azt kérték a gondozónők hoyg ne írju meg előre, hanem majd szólnak hoyg mikor.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,
Köszönjük a pocis dicséreteketKép. Kis manócska biztosan jól van, mert továbbra is nagyon mozgékonyKép. Viszont így az utolsó hónapban mindig előjön valami rajtam. Tegnap óta a bal sarkam annyira fáj, hogy nem bírok ráállni, így most bicegek egész nap, meg próbálok amit csak lehet ülve csinálni. A gáz, hogy kedden kell menni Lilivel a gasztrós dokihoz + vérvétel is lesz valszeg, de ha nem tudok fölvenni egy cipőt sem, akkor nem tudom, hogy hogy jutunk oda, mert apa csak értünk tud majd jönni. Csütörtökön pedig a szokásos heti CTG meg minden, aznapra pedig megint jó nagy zuhit mondtak, szóval jó kis hétnek nézünk elébeKép.
Lili beszéde is szépen alakul, már próbál 2-3 szavas mondatokat mondani. Ha kérem, hogy hívja apát vacsizni, akkor azt szokta mondani, hogy: apa deje nyamiKép. A lepkét Lepinek hívja, és most az a kedvenc szórakozása, hogy amikor nézegeti a mesekönyveit, a képek hangulatát utánozza, tök édes morcos pofit tud vágni és még morog is hozzáKép.

Gumicukor,
Tetszett Dani hozzászólása a cigirőlKép.
Jobban vagy már?

Beszti,
Drukkolok nagyon én isKép!

Panda,
A tigris muffint ki ne hagyd, én mostanában szinte mindig azt sütömKép.
Köszi a cukis infot, megnézzük majd ha arra járunk. Újpalotán is van egy cuki, ahol gluténmentes sütiket is kapni, de egyszerre meg kell venni egy egész tortát (persze rendelésre megy csak), szeleteket nem adnak, így már annyira nem okés.

Forti,
Hát a hisztikkel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy türelem, habár tudom, hogy néha nagyon nehéz ilyenkor.

Nyuszi,
Lili 6 hetesen aludta át először az éjszakát, a szopi akkor nekem is borult kicsit, mert reggel már engem is a cicik ébresztettek, de hamar átálltunk. Kitartás, most olvastam valahol, hogy 1-2 hét is kellhet a tejcsinek, hogy beálljon egy növekvő igényre.
Lassan fogynak a gyümik a kertből, a lekvárok viszont szépen gyarapodnakKép. Készítettem egy csomó doboz főtt kajcsit is a fagyasztóba, hogy ha anyós itt lesz, én meg a kórházba, akkor ne kelljen főznie, csak Lilivel foglalkoznia.

Kataa,
Ügyes vagy, hogy börzéztélKép. Én pár hete a XI.ker-ben voltam, ott is nagyrészt új rucik voltak, vettem is egy csomó szépséget, de még mindig annyi minden kell, igaz most már inkább Lilinek. 18-án Újpesten lesz, oda is el szeretnék menni, csak a lábam javuljon meg. Apa most el is tiltott mindentől, de holnap le kell olvasszam a hűtő alsó fagyasztóját, max ott ülök majd a földön melletteKép.

Judy,
Akkor nálatok is változott a kiszemelt név? Nálunk sem Benedek lesz a fiatalúrKép.

Jó éjt, betegeskedőknek jobbulást!
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

és mi lesz a fiatalúr benedek helyett?Kép

manó

KépKép
manó

Rit
Nekunk sem volt kerdoiv,csak hogyi rjam le a napjat es nagyjabola jellemzoitKép
Mikor is kezdtek ti??

Forti
Remelem mindek ok volt Levivel es mentetek bolcsibe.

Ilke
Szegeny Te,remelm mulik ez a sarok dolog es mindnet el tudsz intezniKépMi is lesz a nev?: )

BolcsisekKép!
Kerdese:
Kell venni oda overalt telre??Es hanyat?
Meg kulon kinti cipot,vagy az jo amiben viszem?
Nalatok hogy van,amikor beviszitek atoltoztetitek masik ruhaba?Mert nekukn csak azt mondtak hogyl egyen valtas ruhaja mindig a szekrenyeben ha cserelni kellKép

MAsik meg ,hogy olyan tanacstalan vagyok kabat es overall ugyben.Hanyast vegyek ha most 92-est hord mindenbol?Egyel nagyobbat ???

Na megyek mert jon Marika,es en meg eloszor lepek le egyedul vasarolni Ok meg addig a jatszoraKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
mi 20-án, azaz jövő hét hétfőn kezdünk. Bár egyenlőre még gőzöm sincs, hogy fogunk reggel 8ra odaérni, szerintem szólnom kell, hogy csak 10re mennénk.

Nálunk azt mondták, hogy nem kell téli overáll, vana bölcsiben egy csomó, ott helyben tisztítják őket, de én szerintem beadok egy sajátot, nem szeretem a gondolatot, hogy idegen ruha legyen rajta.
ha azt a cipőt nem sajnálod kinti játszásra, amiben viszed, nem kell másik kinti cipő, csak benti. Ugyanez a ruhára is. Én egyből át fogom öltöztetni, ha beviszem, azért, hogy szokja a gondolatot + valószínűleg úgyis beltéren lesznek először.

Cseréltem képet a profilunkban, nézzétek +!!!!

puszma
Rit+Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Forti!
Szerintem teljesen normális Levi viselkedése. Mivel feltételezem, hogy Peti fiam viselkedése is normális, és nagyon sokban hasonlít Leviéhez.Kép Amíg mamával van, állítólag egy angyal, de amint hazaérünk, kezdődik a hiszti, és tart elalvásig. Állítólag azért van, mert a gyerek megkönnyebbül, napközben teljesíti a környezete elvárásait, és a szüleivel engedi el magát és jön ki belőle a nap feszültsége. Petit mindig csak úgy tudjuk a nagyszülőkre bízni, hogy elindulunk, mielőtt ő felébredne. Ha úgy tűnünk el - akár csak két percre - hogy ébren van, olyan sírást rendez, hogy reszket az egész gyerek. Pánikba esik, és nem tágíthatunk mellőle egy percre sem.

Rit!
Gyönyörű Dodo, és persze nagyon ügyes is!Kép

Nagypocisok, bölcsibe indulók, sok-sok drukk!Kép

Timi
szabotimi

Manó, Kataa,
Én is takonykóros lettem, de szerintem az allergia tette. (A többiek nem kapták meg, és más tünetem nem volt.)
A szombat jó lenne, ha nektek is jó, vasárnap céges sportnapon leszünk.

Az UH jó volt, aranyos a kis manó, 5,7 cm körüli hosszú (CRL), mindene megvan, nyaki redője klassz.

Zita
parazita

Helló!

Kataa!
Ha a gyógyszer hatása elenyésző a betegséghez képest akkor mindenféleképpen szükséges. Kellett volna még egy jó kis homloküreggyuszi is hozzá?KépKép Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha lefelé megy a gyomorba és ha eléri a babát? 24. hét, életben maradhatna már ilyenkor is, de nagyon kevés eséllyel.

puszi
sasha

Kép
sasha

Kataa!

Bölcsifüggő, nálunk be kell adni saját overállt. Mertha nemakkor abban viszik ki az udvarra amibn reggel érkezett, és ha az egy jobb overáll nem biztos hogy örülnek a szülők ha saras meg ksozos lesz. Nekünk tavyl is 3 overállunk +egy téli kabátunk volt és kellett ennyi, mert állandóan belemászotta pocsolyákba, meg különböző perzúrok érték és ugye télen nem szárad gyorsan. Idénre vettem egy téli kabátot, egy itthoni szép overállt, és örököltünk + vettem egy rosszabb overált. Ez a kettő lezs a bölcsis.
Emma most olyan 92-est hord, én overáltt 98-ast vettem, illetve az egyik 92-98-as. Rápróbáltam a tavalyi 86-ost, hát visitva még az is elmegy, ha még 3 se lenne elégKép

Sasha!

Igazad van hogy gyógyszert szedtél be, nálunka rokonságban volt aki ilyen miatt szült a 30. héten 8 vagy 900 grammos babát, mert a vírus rámenta babára és nem fejlődött rendesen már ki tudja hány hete. Utána happy end lett, de szerintem a jól megválasztott g yógyszer nem árt.

manó

KépKép
manó

kataa!
A cipő tényleg olyan hogy ha nem bánod hogy abban van az udvaron akkor nem kell kinti cipő, de ha akarsz másikat akkor ráadják. Én nem veszek külön, úgyis olyna hamar kinövik.

Átöltöztetni reggel nem kell, beviszed, és beadod. nálunk azt mondták a szekréynben 2-3 váltás ruha legyen, Emmát ismerve ennyi kellhet is. Overált is elég egyszerre egyet bevinni, és mikro mész érte nézed hogy mi lett koszos, és ha úgy gondolod másnap reggel viszed a cserét.

manó

KépKép
manó

Lányok!

Tettem fel új képet rólunk a profilba, ha van kedvetek, nézzétek meg!

Timi
szabotimi

Rit
Viszont ha mindig 8-ra viszed majd ,jobb mar az elejen hozzaszoktatni.Meddig alszik?Alex fel7 es fel 8 kozott valtozo.Tehat fel9-re meg a legrosszabb esetben is odaerunk.Nalunk a reggeli fel8-8 kozott van,de olyan koran ugysem vinnem,meg o rogton reggelizik itthonKép
Nekem az elso nap majd 9-re kell vinnemKép
Szoval akkor ket beni ruhat viszel neki?Mert en ugy gondoltam ugyis kenyelemsben viszem mar reggel es ha kell ott lesz nekik a csere.Az overall dolgot majd akkor megkerdezem ha mindenhol ennyire masKépDe viszek neki en is,nem akarom hogy maset raadjak.
Milyen jo hosszu mar Dodi hajaKép

Parazita
Gratula az UH-hoz!!!Kép
Neked meg allergiai jobbulastKép

Sasha
En csak nathas voltam meg a hasamban Alexxal,es emlekszem mindennki tiltott a gyogyszertol,pedig marha szar volt igy atveszelni es tovabb is tartottKépPersze ha komolyabb akkor bizti lehet inkabb a gyogyszer.

Mano
Koszi,egy overallunk van a sogornomektol,tuti meleg,mert kibirta a Kanadai telet isKépEzt beviszem,meg megegyet veszek,de szerintem en is hasznaltan,minek uj arra hogy sarazzon.Szep overallt nem hinnem hogy kene,mert mi allandoan autozunk,ugyhogy inkabb dzseki kell majdKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Zsuzsa!
Itt Veresen szept. 25-én (8-212h) lesz babaruha börze, ha érdekel.

Beszti!
Mi is drukkolunk nektek!
A mi kis pocaklakónk 2005. április 5-re van időzítve.

Egyébként velünk minden rendben van. Bala kb. 3 hete hagyta abba a szopizást, viszont azota nem hajlandó napközben aludni. Így este 8 körül beájul és alszik reggel 7-8-ig.

Rajtunk kívül még minden gyerkőc alszik napközben?

Pusz
PSzi
pszi

Timi
Köszi az infót! Kép Már kezdek edződni a hiszti miatt, egyre jobban kezelem.

Ma voltunk bölcsiben, azt mondták, hogy ha folyik az orra még beveszik, ha lázas akkor már nem! Úgyhogy mentünk.
Levi ma már egy kicsit rosszalkodott bent, úgy látszik kezd oldódni. Kép
Ma már ott aludt, igaz csak egy órát. Holnap ugyan így kell menni!
Ma mint a málhás úgy mentünk reggel, kellett vinni ücsit, rágcsit, gyümölcsöt, váltóruhát, pelust, takarót, lepedőt. Még jó, hogy csak 1 héten 1x kell (kivéve a váltóruha).

Dokinéninél is voltunk bölcsi után, azt mondta szimpla nátha, amit nem biztos hogy a bölcsiben kapott el. Tüdeje torka szép, úgyhogy nem adott rá semmit.

Forti

Kép
Kép
forti

Kataa
Mivel az első napokban úgyis csak nagyon rövid időre megyünk és viszek neki egy benti rucit + amiben megy jó lesz kintre. Aztán majd meglátjuk, hogy alakul.
Megírtam a jellemzést.

Tényleg csajok, én most nem akarok nagyon furcsának hangzani, de én arra nem tudok mit írni, hogy hogyan vezeti le a dühét, a feszültséget. Egyszerűen fogalmam sincs, még sosem láttam olyannak. Állandóan velem van, mitől lenne feszült? Nekem senki sincs, akire ráhagyhatnám akár fél órára sem. É s dühösnek sem láttam még, mx ha nem arra a fél percnyi hisztire gondoltok, mikor nem sikerül neki valamni. De általában akkor hagyom, fél perc után magától abbahagyja.

Timi
nagyon jó a kép, édik vagytok!!

Pszi
MI bizony alszunk - vagy 2 órát minimum. + ő 9kor fekszik este és 7ig simán alszik reggel.

Rit

rit

anemona7

Pszi!

Mi is alszunk, ált. három óra hosszát, de így este csak 10-kor alszik el és reggel 8-ig alszik. Sőt, tegnap csak kb. fél órát aludt napközben, és akkor is csak 10-kor aludt el este. Nyáron hagyján, de most szeretnénk visszaállítani legalább 9 órára az esti lefekvést, remélem sikerül.

Timi
szabotimi

Pszi
Alex is alszik meg 2-3 orat napkozben,bar inkabb mar csak 2-tKépEn 3-fel 4 utan sosem hagyom aludni igy este 9-kor megy aludni.Telen at akrounk majd allni a 8-ra,ugy mint tavaly ,remelem sikerul majdKép
Jo babavarastKép

Forti
Nalunk nem kell vinni agynemut.Bar Alex elorelathatolag nme alszik ugysem ott.
Udito,gyumi,stb mire kell?Arra hogy megnyugtassak?

Rit
Nekwm azt mondtak hogy hozzak valamit amitol megnyugszik siras eseten.Hat mivel mi sosem nassolunk ket eves kozott,meg nem ismeri a keksz+ropi+csoki tarsait,igy melyen elgondolkodtma mi is legyen az.Aztan kitalatam hogy a nagyimeknal eltanult a burgonyaszirombol levo kukac evest a nagypapamtol,azt imadja,ugyhogy majd olyat veszek es azt viszem be neki otthagyasra.
En sem tudommert Alex sem nyugos gyerek,meg nem is siros,persze ha meguti magat az mas,de amugy nemKépSzerintem arra gondolnak ,hogy hogyan nyugtadod meg otthon ha baja van.Ertem ez alatt hogy olbe veszed,vagy puszilgatod,hatat simogatod stbKép
Hidd el van olyan gyerek aki az anyjanak is nyugos,ez nem azon mulik hogy mennyit van vele.Alex is mindig velem van,persze ha anyueknal vagyunk,akkor el-el megyek a dolgomat intezni 1-2 orara,de ott sem sir vagy lenne kibirhatalan,ismeri a helyet es keszKép

Marika megsem jott ma,mert megbetegedett a menye es ilyenkor riadoztatajak a nagyit hogy O hozza el a gyerekeket az ovibolKépugyhogy Alexxal mentem vasarolni,szegeny amikor jottunk vissza nme akart feljonni a lakasba,azt hitte hogy nem megyunk mar sehova delelott.Igy a portas srac vigyazott lent ra amig a hutobe raktam az ennivalot;)
Ra jelemzo modon 5 perc utan megyek le mar kezeben a kapott alma ula fotelban es figylei a monitorokat, hogy mindne rendbne van-e a haz korulKép
PErsze delutan meg siman eljatszunk itthon,most pl hagym ar 5 perce irni es az uj taviranyitos autojaval jatszik a szobajabanKép

Ma kimenonk lesz este mert apukam itt alszikKépUgyhogy irany a moziKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Na a Dodi egy másodpercig sem maradt volna a portás sráccal sem Kép egyeltalán senkivel nem marad meg... mi lesz ebből???
szerintem nem rágcsára gondoltak, mi semmi ilyet nem viszünk és nem is szeretném ha más vinne és abból kapna, hanem inkább valami játékára. Dodinak pl van egy Répa névre hallgató hóembere, mi őt visszük. Vele alszik, és szerintem ő nyújt majd neki biztonságot, ha én nem leszek ott.

húúúúú jól kivelőzzük itt a bölcsi témát, röhögnék, ha végül az lenne, hogy ők tök jól elvannak, mi m,eg napi 100 pzs-t használunk könnyeink itatására KépKép
Rit

rit

anemona7

Kataa!

Burgonya kukacKép nem értettetek félre valamit véletlen?Kép Szerintem is inkább ilyesmire gondoltak hogy kedvenc baba, cumi stb.

Rit!

emma az élő példája aki velem is nyűgösKép Néha meg nem nyűgös. És tök jól elvan a naygikkal. nem amitt dühös vagy hisztis amikro az hogy ki van vele. Ilyen az alaptermészete.
És semmi tippem nincs számukra hogy hoyg tudják megnyugttani, mrt max a cumsiüveg jöhet szóba d az a bölcsiben nem engedélyezett, így kénytelenek lesznek valami saját módszert kifejlezsteniKép

Egyébként ez általában így van, hogy a szülők rosszabbul viselik mint a gyerekek. Főleg ha kiszúrják hoyg a szülők nehezen viselikKép

Amúgy tényleg szuper jó Dodi haja, egész angylányos vele.

Kataa!

portás: hát Emma sem maradt volna vele, az tuti. nem bírja az idegen pasikat.Kép Ha portás néni lett volna, akkro esetleg, ah már ismeri, pl a szomszéd nénivel megmarad.
Nálunk is itt van a nagyi (férjem anyukája) , de nem hiszem hoyg elmegyünk valahováKép pdig megint csak 3 napig lesz itthona férjem.

manó

KépKép
manó

HalihóKép

Hétvégén itt volt anyukám, nagyon jó voltKép Főzött fincsi kajákat, meg segített pár dolgotKép Gergő is imádja, folyton átölelte, hogy mamacsi szereKépKéptegnap kikísértük az állomásra, Gergő imádja a vonatokat, le is kenyerezte a forgalmistát, aki ráadta a sapiját, meg odaadta neki a tárcsájátKép
Utána beültünk fagyizni, Gergő is bevágott egy gombócot, de a hab nem kellett nekiKép
Hétvégén még egyszer hazaugrunk, búcsú+keresztelő, mi leszünk a keresztszülők a sógornőm két hetes babójánakKép
Szerdán megyek a dokihoz, remélem még elengedKép

Kataa
Örülök, hogy tetszik a névKép Nem pont kisbabás, de úgyse lesz sokáig az.
Gergő is rosszabb alvó hétvégénKépKép portásKép Hát Gergő is élvezte volnaKép

Zsuzsa
És mekkora a pocid? Nekem már 100 cenyó körüliKép

Ilke
Tényleg csinik vagytokKép Milyen a tigrismuffin? Mi lesz a Benedek helyett? Nekem tetszik az is, bár egyre gyakoribb. Lábadnak jobbulástKép

TimiKép
Nagyon jó a képKép

Forti
Jobbulást LevinekKép

Rit
Ügyes a lányodKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kataa
Ágyneműt én most egy benti pokróc és Levi alvós párnáján + 1 lepedőn értek. Azt mondták hogy tudnak adni, de jobb ha a sajátjában alszik. Ezzel én is egyet értek! Kép
Gyümi, ücsi és nasi minden héten kell hétfőn, nem Levinek, hanem minden anyuka visz be. Általában ez a 10 órai és az uzsi. Két fő étkezés között eszik.

Forti

Kép
Kép
forti

Megjottunk a mozibol,Alex jol elaludt apukamnak,csodalkozott is ,nincs o ehhez hozzaszokva ,mert Zalan vegig sir egy fel orat mire elalszik.Eddig sosem hagytam ra az alvast,mindig 8 utan amikor aludt mentunk el,de most gondoltam kiprobalom es OK voltKép
JA a Fahrenheit 9/11-t neztuk,nagyon tetszett!

Rit,Mano
De nalunk kulon ragcsara gondoltak,mert hogy sok gyerek megnyugszik pl ropitol,es ezert mindenki hozzon olyat amit otton nassol a gyerek.EN mondtam hogy nem nassol es neztek ram butanKépSzoval azert viszek kukacot,aztan meglatjuk Kép
Azt is mondtak hogy hozhat egy jatekot mindne nap magaval a,mihez kotodik,o nem plussalat kedvelo,ugyhogym ajd autot viszunk,bar abbol ragaszkodik mindhez itthonKép

Mano
Szerintem Emma nyugossege hatarozott javulast mutat,hidd elKép
Egyebkent Alex fiu,amugy is imadja a felontteket,plane hogy a portasnak meg motorja is vanKép
MA Pl a jatszon bejott egy iskolas osztaly tornaoara cimen,es ket kislany megfogta akezet es vezettek,ment volna veluk mindn szo nelkul;)ugy szzltam nekik hogy ne vigyak sehovaKépRemelem errol leszokik hogy mindenkinek aki nyujtja a kezet meg kell fogniKép

Judy
Gergo jo lehetett a kalauz sapibanKép
Rmeelem a doki meg hazaenged,plane hogy Ti lesztek a keresztszulokKép
En 100-al mar szultemKép

Forti
Erdekes ez hogy be kell vinni mindig,bar nalunk meg havi 500 penzt kell adni csoportpenzbe,mert nem tamogatja oket az Onkormanyzat;(
Ti mar parnan alszotok?Mi meg nem,kerdezni is akartam hogy mikortol lehet?bar nem mintha igenyelne es orulok is mert az az egeszsegesKép

Na megyek aludniKép
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Igazából van hogy ráfekszik, van hogy nem, de az elalváshoz ott kell hogy legyen a párna. A huzata macis és nagyon tetszett anyunál. Ő szoktatta rá az egyedül alvásra, és akkor kérte tőle, hogy tegye be neki az ágyba. Azóta párnázik, igazából én sem örültem neki, de ha így jobban esik neki az alvás, ám legyen. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
Tényleg jó, hogy ennyi mindent leírtok a bölcsikről, igaz néhány dolgon eléggé meglepődtem. Nasi dolog nálunk is gyenge pont, de csak igazából az utóbbi 2-3 hónapban. Azóta gyakorlatilag a nap nagy részét evéssel töltömKép. Mivel már egyre kisebb adagokat bírok egyszerre megenni, így többször kell egyek, persze ilyenkor jön Lili és édesen kér, hogy Picccikét, na ennek nem lehet ellenállniKép. Azért igyekszem én is inkább gyümit meg sajtot nasizni, ha annyira rámjön. De később biztosan leszokunk róla, bölcsiben pedig főleg nem örülnék neki, ha mindent összeenne a főétkezések között. Ha kicsivel több kekszet eszik meg délelőtt pl. akkor tuti csak az ebéd fele fogy el. Így arra már rászoktunk, hogy 10 után már nincs evészet és akkor az ebéd mind elfogy.

Conti,
Kérted múltkor tőlem a bölcsis tájékoztatót, sajnos csak az ovisat találtam meg, de felhívtam a kerületi központot és azt mondták, hogy a közeli két bölcsiből is lehet hozni, nekik mindig van. Ha esetleg arra jársz, tudsz kérni (Az egyik azt hiszem a Rákóczi 60-ban van.). Apának is mondtam, ha egyik nap időben hazajön, akkor hozzon egy párat.

Kataa,
Sajnos semmivel sem lett jobb a lábam, sőt mivel a bal lábamra csak lábujjhegyen tudok ráállni, most már jó kis izomlázam is van, hurráKép. Pár hete nagyon ramatyul vagyok. Kezdődött egy fogfájással, aztán a derekam akart kettétörni minden mozdulatnál, aztán az orrom fájt, most meg a lábamKép.
Moziért irigykedemKép.

Név,
Kezdünk beleesni abba a hibába, hogy minden héten más név tetszikKép. A Benedeket többé-kevésbé már elvetettük, most a Bálint és a Botond van versenyben.

Rit,
Jók a képek nagyon!

Timi,
Rólatok is aranyos a kép!

Beszti,
Mizujs veletek, írj ha otthon vagy még, mert nagyon izgulok ám értetekKép.

Pszi,
Lili is alszik napközben jó 2-3 órákat.

Judy,
Megmértem én is a pocimat, 106 cm-nél tartok jelenlegKép.
A tigrismuffin receptjét szívesen átküldöm, vagy küldjem az összesetKép?

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Hu egyre tobb nagypocisert lehet izgulni...Kép

A bolcsis dolgok tenyleg erdekesek, vajon az ovis kovetelmenyek is hasonlok lesznek?

Timi

Nagyon edes a kep rolatok!Kép

Ilke

Emlekszem az utolso hetekben mar nekem is hol ez hol az fajt, mar nagyon szerettem volna tul lenni az egeszen. Kitartas!NasizasKép
A Balint nekem is tetszik.Kép
A tigrismuffint nekem is legyszi!!!!
AMikor Emi latja, hogy megy a suto, mindig felkialt:"Muffint sutunk!"Kép

Hogy irigylem azokat akiknek ennyit alszik a manocskaja! Nekem mind a ketto kevesebbet alszik a kortarsainal, Emi 10 elott szinte sosem fekszik le, reggel 8 es 9 kozt kel es nappal alszik 1-2 orat . Ez ossze-vissza 11-12 ora naponta. A kicsi meg ejjel alszik 9-10-et es nappal atlag 3-4-et, ami szerintem marha keves egy 14 hetesnek. Na mindegy. Ugy latszik eleg nekik ennyi. Csak az a baj, hogy mormota anyjuk van, aki meg aludna, ha hagynak...Kép

En is csereltem kepet a profilomban, friss kepet tettem ki a nagyfiamrol.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ahogy én látom, nem esznek össze-vissza a főétkezések között a bölcsiben. Megvan a reggeli ideje, utána tízóraira szoktak vagy gyümit adni nekik vagy kibontanak 1 csomag kekszet, ropit és azt eszik, utána ebédig semmi. Délben ebéd, majd alvás és uzsi. Tehát nem etetik őket egész nap.

Mi voltunk ma is, ma már kicsit többet aludt Levi. Holnap már 3-ra kell mennem érte, tehát ébredés után uzsira is marad. Ma reggel sírdogált egy kicsit, de nem lehetett több 1-2 percnél.

Forti

Kép
Kép
forti

Nyusz
jÓ a kép, mintha kissé nagy szemeket meresztene saját magára KépKép

Dodi sem nasizik egyeltalán semmit nappal, sőt reggeli után csak az ebéd jön és az is csak alvás után - vagyis úgy fél óra múlva kb. Szóval én nem bánom, ha 10óraira csak gyümilevet kapnának, mert neki még azt is szoknia kell, hogy ebédet egyen alvás előtt. Azt meg szerintem ők nem fogják bírni, hogy alvás után odamegy hozzájuk ha nem kalűp kaját és közli, hogy "Dodo jeggeliz MOST!!"
tényleg, ha éhes a gyerek soron kívül. akkor kap kaját, vagy nem????

Forti
Bocsesz, még mindíg elfelejtettem a postára menni, de holnap mindenképp megyek, megígérem!!! Úgyis mennem kell az ÁNTSZbe is igazolásért.

Rit

rit

anemona7

Rit
Semmi gond! Kép

Soron kívüli kaja:
Én szerintem nem kapnak soron kívül, mert akkor egész nap csak gyereket etetnének. Gondold el, van 10-12 gyerek, mindegyik másik időpontban éhezik meg...
De nem kell annyira aggódni, bórzasztó alkalmaszkodóak ezek a lurkók, Levi is meglepő dolgokat csinál bent, amit itthon nem hajlandó! Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Ilke
Ne etetik oket nasival,az arra kell hogy megnyugodjon ha sir.Nalunk nem is kell semm ilyet bevinni,azt ok adjak,pl gyumiletKép
Hu neked akkor mar kijar egy szules,persze azert nem tul hamar,cskaz ido teljen gyorsan:0rmeelm mas mar nem jonKép
Lilivel is igy volta/Mert felek,hogy en Alexxal mintabaas boltam,azt majd ha jon a teso es ohene segitseg mndien bajom lesz.
Balint nekem is tetszik,a Boti is csak sok van manapsag beloleKép

Nyuszika
Alex 10 orat alszik ejjel es 2.5-t napal,az annyi mint EminekKépTalan csak azert erzed kevesnek mert Danny is van.Nagyon kis erdeklodo a kepenKép

Rit
Pont akrtam irni hogy mi is atteruk a 3-4 evesre vegreKépEddig regelizett ,de most ha tizoraizik mar nem jol ebedel es nehezebben alszi kel felig ures gyomorralKépUgyhogy ha 8-kor reggelizik mar csak 12-kor van az ebed.Delutan is csak gyumolcsot kap 4-kor es 7 utan meg jol vacsizikKép
Meg persze meg este elfogy egy pohar tejKép
Szerintem sem kapnak soron kivul.

Ma megint kimenos napom van,bar egyedul mert a hajdani eskuvos forumbeli csajokkal van talalkaKép
Szegeny apa kilesz a heten,mert holnap meg fogorvoshoz megyek este,csutortokon meg ket Tbanyai baratnom jon Pestre es veluk megyunk valahovaKép

kataa

Kép
Kép
kataa

JA en is tettem fel uj kepet AlexrolKépKépKép

Kép
Kép
kataa

Kataa!
Nagyon irigyellek a sok kimenőért! Én már 2 napja nem is láttam a férjemet Kép. Vasárnap este találkoztunk utoljára (persze, aznap is dolgozott egész nap), a héten délutános, 14-22-ig dolgozik. Mikor mi reggel 1/4 7-kor elindulunk, ő még alszik, mivel éjfélkor jön haza, és mire hazajön, mi már alszunk. Holnap szerencsére szabadnapos lesz, de vezetni megyek, úgyhogy csak este vagyok itthon, ő hozza el a gyerekeket.

Érdekes, nálunk nem lehet semmit bevinni a bölcsibe, reggeliznek, tízóraira valami gyümölcslé vagy szörp van, 1/2 12-kor ebéd, mikor felkelnek, egyből uzsi. Az ált. valamilyen kenyér, joghurt, krémtúró, ilyesmi. De az oviban is csak névnap ünneplésre lehet valamit bevinni, szigorúan kikötötték, hogy semmit (se enni, se inni) ne vigyünk be egyébként. És otthon sütött sütit, otthonról hozott gyümölcsöt nem is lehet bevinni, csak olyat, amitnek van címkéje, ilyesmi, hogy ha vaalmi baj van, lehessen reklamálni. De ez a mi ovinkban is így van, ez ÁNTSZ előírás jún. 1-től.

Judy, Ilke!
Nincs is nagy hasatok, én Noémit 100-zal szültem, de Ádámmal már 120 cm voltam körbe...

Jók az új képek Kép!

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Még mindig egyben vagyokKép!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lányok lehet már mézet adni a gyerkőcöknek??

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

1 v 1,5
éves kortólKép

Manó

KépKép
manó

Manó
Köszi! Kép
Gondolom ártani nem fog az immunrendszerének, ha minden nap adok neki egy kiskanálnyit!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

Én most hogy náthás volt itattam vele citromso mézes teát. előtte is kóstoltatam vele, de nem nagyon szerti.

Viszont torokfájásra egy kanál méz, bele citromlé kb olyna hatású minta strepsils tabletta, nekem most is ez mulasztotta el.

Manó

KépKép
manó

hali!

itt vagyok én is. most a héten nem dolgozom, mert tanfolyamon vagyok. hát, nem semmi, amit belénk sulykolnak. keményen megy a parancssori programozás, mindez hálózati eszközökre. én vagyo egyedül nő Kép de már megszoktam. délutánonként majndem elalszunk, mert mindenkiben dolgozik az ebéd.

múlt héten csütörtökön mentem le Jászberénybe, elég ramaty állapotban, végig nyamvadtkodtam a hétévégét, ma van az első nap, hogy már nem fája gyomrom.
csak egyeüdl voltam, Dani és apa itthon maradtak, mert jött a bécsi nagynéni és a fia, aki még nem látta danit.
apa is megérkezett szerencsésen Salzburgból, még a múlt héten, én meg éppen egy nagy hányással fogadtam, majd elájulva hallgattam a kanapén kiterülve 2 gyomorfájás közepette Kép

olyan furi, hogy 4 napot a család nélkül voltam, egyszerűen nem leletem a helyem. unatkoztam. nem volt hova menni, egyedül nem i nagyon volt kedvem, nem volt kit fürdetni, a kiságy is üres volt, nagyon nyomasztó volt. olyan tétlen voltam. hihetetlen, hogy míg nem szültem ez kielégített.

a lánybúcsúra elkészült a fütyi torta és az emlékkönyv is. a könyvbe régi közös fényképeinkből válogattunk, ,mindegyikhez írtunk vmilyen kommentárt, volt mindenkinek egy saját oldala a fényképével és odaírtuk a jókívánságainkat.
viszont olyan fapicsákkal voltunka buliban, hogy már 11kor haza is mentünk. ültek és bámultak maguk elé. a csaj, akinek a lánybúcsúja volt, jó villogott a házzal, amibe ráadásul semmit nem tett bele, a fenekén kívül. közben meg minket lesajnált, akiknek még nincs saját kérójuk. az ilyet nagyon nem bírom. szóval elég gáz volt a buli. ráadásul a csaj már férjhez ment polgári esküvőn pár napja... nem is volt igazi leánybúcsú.
most szomnbaton meg a lagzira megyünk, remélem jobb lesz a hangulat, mint a leánybúcsún.

jővő héten megyünk zenebölcsibe a Hermina úti művházba. először csak várólistán voltunk, mert betelt a létszám, és felírták a telszámomta, hogy majd ha lesz üresedés szólnak. és ma szóltak, hogy mehetünk.
dani mondja is hogy "zeneböcsi" Kép

Beszti
Drukkolok ezerrel!!!!! Aztán lehet, mire a végére érek az olvasásnak, már babázol is Kép

Kataa
Jó a kép Alexról! Főleg a zöldbab a háttérben Kép

Méz
Én már régóta adok Daninak mézet, a teát mindig azzal ízesítem, bár ritkán teázik.

na, megyek aludni, holnap megint fejtágítás lesz

puszi
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok,
Sikerült eljutnunk ma a gasztros dokihoz, vettek Lilitől vért, elvileg jövő héten lesz meg az eredménye. Akkor derül ki, hogy örökölte-e a lisztérzékenységet. Izgulunk nagyon most. Szerencsére apával jöttünk haza, de azért előtte beugrottunk a Kikába és vettünk a kiságyra a picikének egy zenélő forgó játékot, meg megrendeltük az előszobába az új szőnyeget.

Nyuszi, Panda,
Tigrismuffin receptet küldöm!

Nyuszi,
Hát igen nem könnyű ez az utolsó hónap, pedig magát a terhességet annyira élvezem, de ezek a bajok eléggé megnehezítik a mindennapokat. A mai csatangolásunknak is megvan az eredménye, szinte az egész lábam zsibbad már, kértem is apát, hogy egy kicsi lábmasszírozást iktasson be ma nekemKép.
Ahogy olvasom, hogy Emi mennyit alszik, hát Lili sem alszik sokkal többetKép. Ő is fél10-10 körül alszik el este, reggel pedig 7-8 körül ébred. Napközben pedig 2-3 órát szunyál, szóval majdnem ugyanannyit alszik, mint Emi. A napközbeni +1 óra viszont sokat számít, legalábbis nekünk, szerintemKép.
Nagyon aranyos a kép rólatok!

Kataa,
Lilivel közel nem volt ennyi nyűgöm, most valahogy minden kijön rajtam, meg valahogy fizikailag sem vagyok már 100%-on. Meg gondolom az a +15 kiló is közrejátszik amit sikerült eddig magamra varázsolnomKép.
Nagyon kis vidám Alex a képenKép.

Panda,
Hát nem egyszerű nektek, ennyi mindent összeszervezni és még a párodat sem látod. De kitartás, hamarosan meglesz a jogsid és a házatok is készül Kép(ha jól olvastam korábban). Én egy saját picike autóra nagyon vágyom már, de sajnos nincs miből, pedig két manóval nagyon kellene majd.
120cm, te jó ég, ne ijesztgessKép!

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke, Judy
megmértem a pocakomat: 109 cm-nél tartunk és még van két hónapunk hátra. KépKép
És már nagyon bálnának érzem magam, szörnyű hogy már semmi nem esik jól.

Szilcsike
szilcsike

HalihóKép

Ilke, Szilcsike, Zsuzsa
Én is már nyűgös vagyok, vizesedik kezem-lábam, nem tudok aludni. Éjjel lezavartam a férjem az emeletről, mert horkoltKép utána egy szúnyog üldözöttKép Hulla vagyok.

Kataa
Szupi a kép a nagylegényrőlKép

Nyuszi
kislegény is nagyon ariKép

Ilke
Nekem is elküldöd a receptet? fodroczy@axelero.hu a cím, köszikeKép

Zsuzsa
Vezetni már ritkán szoktam, ha visznek, azt még bírom, de most ez hosszú lesz, 200 km.

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sizasztok

Tegnap kirugtm a hambol es 9-re ertem hazaKépApa jol eljatszott Alexxal,megvillamosoztak,setaltakKépApa olyan edes volt,mert mondta hogy orul hogy vegre en si csinalok programokat magamnak,ugyhogyne erezzek lelkifurdit emiattKép
Annyira jo volt a csajokkal talalkzni,bar 3 kozuluk babanetes is ,ugyhogy nagy meglepetesek nem voltakKép
A mai program nem ennyire szorakoztatao,fogorvos,2-t tom egyszerre,mert mondtam hogy nem erek ra tobbszor jonniKép

Panda
Kitartas a jogsihoz!Hat egy epitkezes sajnos ilyen,pont ezert nem csinaltk mi sem,mert kulcsra keszen draga,sajat kezuleg meg iszonyat sok munka,es ugye apanak mega penzt is kell keresnie emelleKép

Forti,Mano
1 eves kora hatar,nekun amikor beteg volt adtunk neki hars mezet es segitett a rekedt hangjan meg a torkan.En is mindigazt esze mha faj a torkom.De immunerositen is jo,apukam is eszik napi1 kanallal telen es nem si beteg:0

Mano
Meggyogyultataok mar?

Gumicukor
Igazad van ,en is igy vagyok ezzel,szinte nincs imt csinalni ha Alex nincs a kozelemben.Egeszen atertekelodtek a dolgok,hogy mi a fontos,de ez igy van rendjenKép
Es ez a csaj a baratnod?Hat nem semmi hogy igy dicsekszik.
Igen a zoldbab,nem dekoracio,oda volt keszitve hogy ne felejtesem elhozniKép

Ilke
Drukk Lilinek,tuti minden ok lesz!

Szilcsike
109Kép

Judy
KitartasKépNyugosseget megertem,kar hogy egy gyerkoc mellett mar nem lehet elengedni magadKép

Megyek teregetniKép
Kata

Kép
Kép
kataa

IlkeKép
Köszi a receptetKép

Kataa
FogorvosKép

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hanna vagyok, 10 óra 18 perckor, 3800 grammal, 56 centivel megszülettem.

Részletekkel később,

Beszti férje, Csaba

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti
Ez aztán a jó hír KépKép Nagy-nagy gratula, sok tejcsit kívánunk! KépKépKépKép
Szilcsike
szilcsike

Beszti,
gratula a kislanyhozKépKép Jo egeszseget, sok boldogsagot az egesz csaladnak!

-Afonya
afonya

Beszti!

Gratulálok Hannához!

ugye mondtam hogy lányos pocak?Kép

manó

KépKép
manó

Beszti
Én is szívből gratulálok a kicsi lányhoz! Jó egészséget nektek és sok-sok tejcsit!

Forti

Kép
Kép
forti

BEszti

Gratulalok a babahoz!Kép

Kataa

Kép
Kép
kataa

BesztiKép
Gratula itt isKépKép

Megjöttem dokibácsitól, végre befordult a kisfickó menetiránybaKép Minden rendben találtatott, méhszáj zárt, vékonyodó. Hétvégén még utazhatokKép

pusz
jó éjt
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy
Ez szuper,akkor minden ok ,vigyazz azert magatokraKépEn is utaztam meg 2 nappal Alex jovetele elott,bar csak EgomigKép

Zsibbad a fel arcom,az injekciotolKép
Holnap jonnek a redonyt szerelni,ugyhogy el ekll emnnunk itthonrol ha esik ha fujKép
Elintezem a GYES-t,a Bartok b utra kell vinni a papirokat,meg jo hogy Marika jon es a sorbanallas alatt majd setalgat Alexxal.Kép

kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?