Sziasztok
Szulinaposoknak boldog szulinapot! Mamaknak es babaknak egyarant!
Kataa
Akkor szoktuk kiengedni a kutyust, ha Emi alszik, vagy van aki cipelje a gyereket. Mert en hosszu idon at nem birom. Sajna meg mindig nem allt meg a fogyasom, most 48kgnal tartok.
Pedig szedem az Elevitet. Egyebkent mindig is felt a kutyaktol, mondtam is az apjanak, hogy nem kene meg kutya, majd ha nagyobb lesz, de o azt mondta, majd igy megszereti. Hat nem ugy nez ki.
Zita
Meg jo ,hogy kicsi vagyok, mert en meg be szoktam fekudni Emike melle az agyba es ugy eneklek/meselek neki,meg simizem a hatat ha keri. En is terhesen szoktam le az o olben altatasarol.
Lanyok
Tudja valaki a Pancsolo kislany c. dal szoveget?
Afonya
Azt a hajmosos fejizet mit kerestem en gyerekboltokban! Hol lehet kapni?
Bar mostanaban van nemi javulas miota velem furdik.
Ilke
Csak akkor jon Emike "kutyazni" ha o is szeretne, nem eroltetjuk. Bar neha ra kellett szoljak anyura, mert o duhos a gyerekre amiert fel.
Danika Uhjan azt mondtak van egy pici fejletlenseg a jobb csipojeben, terpeszpelust kell hordania egy darabig. De ez Eminel is volt es szepen megjavult.
Szulok
En maximalisan anyura mnerem bizni a gyerekeket, bar mostanaban hatarozottan latom hogy oregszik. Tobbszor ra kellett szolnom, hogy ne nevezze gyavanak a gyereket, mert fel a kutyatol.
Vagy a sirba visz azzal, hogy Emike miert nem szobatiszta 2 evesen.Igaz, hogy folyekonyan beszel es mindent megert mar honapok ota, probalom is propagalni a bugyit, meg a bilit, de eroltetni akkor sem fogom.
Conti
Leslagozas.
En azt vettem eszre, hogy Emike velem kozel nem olyan hisztis, vagyis sokkal inkabb szot fogad nekem mint anyunak. Talan azert, mert en szigorubb vagyok vele.Meg azt hiszem anyu nem is tudja kezelni a hisztit.
Megjegyzem az en gyerekem kozel nem olyan hisztis, mint amiket neha irnak a lanyok.(foldon fetrenges, orditas, csapkodas stb.)
En 35 leszek decemberben ,de meg szeretnek harmadikat, de csak 3 ev mulva. Persze addig meg sok viz folyhat le a Dunan. A korhazban egyutt fekudtem egy 36 eves csajjal, aki ikreket szult.
Zsuzsa
Nalunk is van Olimpia nezes:
muugras "Most masik neni ugojjon!"
kajak-kenu "Hu de gyojsan megy a hajo!"
Szilcsike/Ilke
Ugye-ugye milyen gyorsan telik a masodik terhesseg? Persze nem erunk ra annyit foglalkozni vele, mert itt a nagyobb.
Sajna Emike nem eszi meg a pajacsintat!
Mano
Teljesen igazad van kutya ugyben, nehez eset. Minden nap kiengedjuk legalabb 3szor, hisz egyreszt o is gyerek meg (10 hetes), masreszt juhaszkutya, tehat nagy mozgasigenyu. Valamennyit a kis elkeritett helyen is tud szaladgalni de nem sokat. Az a baj, hogy mivel kolyok meg, most kene megtanitani egy csomo dologra, pl. ne ugraljon fel, meg ne ragja a ciponket stb. Emike mondja is:"Csopi ne nyajogassa Emike jabat" Csopi a Ropibol lett, amit regen Emike nem tudott kimondani. Szoval probalunk egyensulyozni a kutya tanitasa, meg Emike kutyahoz szoktatasa kozott. Dehat itt van a pici is, meg jo hogy ketten vagyunk anyuval, este meg jon a ferjem haza foglalkozni a kutyaval.Bar a gyerekekre sincs tul sok ideje. Most is egy hete kulfoldon van, holnap jon haza.
A kutyaudvar nalunk kb. 3*6meter es van betonos, meg fuves resze is, illetve egy vadiuj kutyahaz benne. Ez utobbi birtokba vetelere meg nem tudtuk ravenni a kutyat.
Tegnap ejjel szornyu vihar volt, csattogott, villamlott. Kimentem hajnali 2-kor ,mondom megnezem a kutyat, biztos halalra van remulve, meg szarra azik szegeny.Hat jol gondoltam, nem a hazikojaban hevert, hanem a hazikom,meg a fal kozti 15cmes resbe bujt bele. Dehat gyerek meg, biztos nagy a haz neki, nem erzi magat benne biztonsagban,nem?
Mikor beraktam a hazban es mondtam neki sit!(a parom miatt angolul "beszel" a kutya) csak nezett ram, nem jott ki, de mikor elindultam a kenel ajtaja fele ugetett utanam az esoben.
most megyek mert felebredt a kisebbik haramia
nyuszi